Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Sporten Met Dochter - 2

Daar sta ik dan met alleen een T-shirt aan in de kamer van mijn dochter. Zij zit na een harde gil rechtop in haar bed met het nachtlampje aan en kijkt tegen het blote gat van haar vader aan. Ze weet niet wat ze moet zeggen en ik eigenlijk ook niet. “Lianne ik…” maar verder kom ik niet. “Wat is dit pap, waarom ben je hier zonder broek” terwijl ze dit zegt zie ik de eerste tranen in haar ogen opwellen en lopen die over haar wangen. Ze begint te snikken en ze trekt wat ongemakkelijk haar broekje en onderbroek weer omhoog. Zo zie ik haar heerlijke dijen weer verdwijnen haar broekje in. Dit is natuurlijk jammer maar dat is nu niet mijn prioriteit. Ik loop voorzichtig op haar af en ze begint meer te snikken maar ik zeg haar geen kwaad te willen doen en neem met mijn blote kont plaats op de rand van haar bed. “Lieverd ik ben je wat uitleg beschuldigd” zei ik haar heel voorzichtig. Ze keek wat geschokt voor zich uit niet goed wetend wat ze moest zeggen. Om haar deze moeite te besparen nam ik het woord voor haar over. “Okay lieverd, allereerst spijt het me dat het zover moest komen” begon ik maar dit leek niet aan te komen.

“Toen we naar de sportschool gingen en ik de kleedkamer uit kwam zag ik daar de mooiste kont die ik ooit heb gezien. Ik zag dat de rest van het lichaam ook prachtig was en ik kon er niet mee stoppen om ernaar te kijken. Deze persoon kwam omhoog en dat bleek jij te zien mijn lieve Lianne” zei ik haar eerlijk. Ze keek toen wat verward op maar ik ging door. “Ik heb nog nooit zo’n mooi lichaam gezien en die strakke kleding liet zien wat een werk daarin zit waar ik altijd respect voor heb gehad. Nu zag ik wat daar het resultaat van is en ik kreeg een soort kortsluiting in mijn hersenen. Ik zag andere mannen naar je loeren en in plaats van boos op de mannen te worden kon ik ze niks kwalijk want ik had hetzelfde gedaan. Toen ik eenmaal thuis merkte dat je ging douchen keek ik per ongeluk naar binnen en zag daar nu datzelfde mooie lichaam in haar onderbroek staan. Weer wist ik niet wat ik zag en ook tijdens het eten in je pyjama of tijdens de film wou ik verder weten wat voor prachtig lichaam je verder zou verhullen. Toen ik naar bovenkwam stond je deur zoals altijd op een kier en heb ik je zien vingeren. Ik hoorde je lichtjes kreunen en mijn gedachtes maakte overuren. Toen ik het gevoel had dat je bijna kwam stopte je en ontkende jij jezelf je orgasme. Dit kon ik niet geloven wat een doorzetting dat vereist en ik wou gewoon zien hoe je er verder uit zag. Toen ik dus deze avond je kamer in sloop om het mooiste lichaam wat ik ooit gezien heb te kunnen aanschouwen moest ik gewoon even mijn piemel vrijheid geven. Deze knelde bij de gedachte al in mijn broek dus ik wou je zien. Ik zal je eerlijk zeggen mijn lieve Lianne, jij hebt het mooiste lichaam wat ik ooit gezien heb. Nu je moeder op zakenreis is heb ik mijzelf even moeten helpen door mij af te trekken. Dit doe ik met porno maar na het sporten met jou, hoe opgewonden ik ook was ik kon alleen maar aan jou denken. Dit klinkt heel smerig en heel verkeerd en dat is het ook. Je hebt alle recht om boos te zijn en ik laat je nu ook met rust. Dit is naar alle eerlijkheid wat er speelde en je hebt het recht dat te weten. Als je me niet meer wilt zien en het aan je moeder verteld snap ik het ook” en ik stond op. Beschaamd van mijn actie die zo snel geëscaleerd is.

Ik stond op en wou met een naakt onderlijf beschaamd weglopen tot ze wacht riep. Ik draaide mij om en ze gaf mij het teken even weer te komen zitten. Ik kwam weer naast haar zitten en tot al mijn verrassingen in gaf ze mij een knuffel en bedankte me. “Dus mannen keken naar me” zei ze betraand en ik zei dat ze niet konden stoppen met kijken. Dit vond ze fijn om te horen want ze zei best wel onzeker te zijn over haar uiterlijk. Wanneer dan een man je zo de hemel in prijst en zegt dat andere mannen dan ook doen was natuurlijk voor Lianne het mooiste om te horen. Ze bleef mij zo even knuffelen terwijl ik er zat met een half slappe lul. Deze had nog wat bloed erin ook omdat ze me nu knuffelde en tijdens het vertellen ik dacht aan de geile momenten van de dag. Ze zegt niks en blijft liggen en zo zitten we even in stilte voor wel vijf minuten. Af en toe snikt ze nog een keer maar mijn pik vertikt het helemaal slap te gaan. Ze moet dit wel zien want ze kijkt er recht op, op de manier waarop ze mij nu knuffelt. Ik ben ook weer wat tot rust gekomen en verbaas mij nog steeds over hoe goed dit is gegaan en hoe goed ze heeft gereageerd op mijn eerlijkheid. Dit ook omdat het best wel iets heftigs is om te horen van je vader.

Op een gegeven moment komt ze omhoog en zegt ze dat dit de eerste keer is dat ze een piemel heeft gezien die stijf is in het echt. “Ze zien er best wel raar uit in het echt” zei ze ook onschuldig tegen mij. Ik merkte dat haar ogen gefixeerd waren op mijn pik en ze keek er onderzoekend naar. “Wat is nou de eikel” vroeg terwijl ze keek naar mijn pik. Ik weet het paarse kopje aan en ze vroeg of dat nou heel gevoelig was. Ik legde haar uit dat net als bij haar het klitje haar genotspot is bij mij dat de eikel is. “En hoe voelt een piemel dan aan, en wat is die druppel waardoor het zo glimt” ik ben verward door haar vragen maar wil ze wel beantwoorden. Ik zeg haar dat het voorvocht is en dat dit is wat eruit komt vlak voor het zaad om alles makkelijk te laten lopen. “Maar hoe voelt een piemel dan aan” vraagt ze mij terwijl ze me aankijkt met haar mooie ogen. Ik besef mij dat mijn 20-jarige dochter nu vraagt hoe een piemel voelt terwijl ik geen broek aan heb. “Je mag mijn piemel aanraken als je wilt” zeg ik haar dan en het leek wel of ze hierop aan het wachten was. Zonder iets te zeggen ging haar hand naar mijn eikel. Toen ze hem bijna vastpakte twijfelde ze nog even. Haar nieuwsgierigheid won het echter van haar verlegenheid en afkeer voor de situatie.

Ze greep mijn paalvast en begon er een beetje in te knijpen en keerde deze meerdere kanten. Dit deed ze heel voorzichtig dus ik voelde er geen pijn van. Echter voelde ik wel hoe haar zachte warme handjes om mijn lul zaten en deze een beetje begon te voelen. Ze haalde haar hand toen omhoog en omlaag en ik gaf een schok. Lianne schrok en trok haar hand weg maar ik stelde haar gerust en zei haar dat het juist lekker voelde. Wat er toen gebeurde had ik nooit durven dromen maar ze pakte mijn pik vast en begon mij weer verder af te trekken. Ik begon weer te kreunen van haar heerlijke trekken en wist niet zo goed waar ik het moest zoeken maar ze deed het super. “Lieverd dit hoeft niet als je niet wilt hoor” zei ik haar terwijl ik hoopte dat ze door zou gaan. Ze zei toen tegen mij dat ze altijd al wel benieuwd was geweest hoe het was om een man af te trekken. Ik vertelde haar naar waarheid en al kreunend dat ze hier heel goed in was en dat ze het echt niet hoefde te leren. Ze bleek een natuurtalent te zijn. Veel dingen die ze voor het eerst probeert is ze vaak al goed in maar dat deze dingen hier ook bij zouden horen had ik totaal niet verwacht.

“Wacht stop lieverdje, ik wil jou ook laten voelen hoe het is” zei ik nadat ze mij een minuutje had afgetrokken. Het liefst wou ik nu komen na het de hele tijd uitstellen maar ik wou haar laten genieten. Dit zou beter zijn voor later als Lianne ook geniet. “Ik weet niet pap” zei ze ook meteen twijfelend terwijl ze haar hand van mijn pik gehaald had. “Lieverd, het is belangrijk af en toe je lichaam wat genot te geven. Toen jij je orgasme ontzei voor jezelf schrok ik daar ook van. Ik ga je het beste orgasme ooit geven om te laten voelen dat er meer is dan sport en school” en terwijl ik dat zei tilde ik haar shirtje omhoog. Bang deed ze haar armen omhoog en ik trok zo haar shirtje uit. Haar mooie stevige tieten kwamen tevoorschijn. Deze wou ik graag pakken en mee spelen maar ik moest nu aan haar denken.

Ze stond toen op en kwam voor mij staan. Ze was erg onwennig en vond het nog niet heel prettig maar ik verzekerde haar dat zodra zij stop zou zeggen ik meteen zou stoppen. Ze knikte en ik trok haar broek en onderbroek omlaag. Daar zag ik haar ongerepte kutje, onschuldig en een beetje bedekt met een dons laagje schaamhaar. Ik heb mijn kutje liever kaal maar ik moest ook nu weer eerst aan haar denken. Ga maar op je rug liggen lieverd en spreid je benen voor papa. Haar benen gingen langzaam maar zeker open en zo keek ik tegen haar kutje aan met het dons laagje erboven. Ik aaide eroverheen en zei haar dat ze een prachtige vagina had. Ze begon te blozen en ik merkte dat complimentjes haar zwakte waren. “Je bent zo mooi lieverd” zei ik haar nog een keer en merkte ook dat als ik dat zei haar benen wat wijder gingen. Ik ging er goed voor liggen en lag nu op mijn buik met mijn mond bij haar heerlijke jonge onaangeraakte kutje.

Ik drukte mijn mond tegen haar schaamlippen aan en meteen kwam er een klein gilletje als reactie. Dit zag ik als aanmoedigend en deed mijn tong uit mijn mond. Deze kwam over haar kutje heen en zo begon ik haar te likken. Dit had ze duidelijk niet verwacht hoe dit zo lekker voelde. Ze wist niet goed hoe ze haar emoties moest beheersen dus ze begon best wel luid te kreunen. Ik ging met mijn tong door haar poesje heen en ze proefde heerlijk. Een hele grote fan van beffen ben ik niet maar hoe zij zo op ging in het genot liet mij wel echt extra genieten. “Oooww pappie jaaa” zei ze dan ook kermend wat niet aan dovenmansoren besteed was. Ik stopte heel even en vroeg haar toen hoe ze het vond. Ze zei dat ze niet had verwacht dat het zo lekker zou zijn en dat dit nog beter voelde dan haar vingers. “Mooi zo schatje, geef je maar over aan het genot” zei ik haar en begon weer haar kutje te likken. Mijn tong over haar kutje heen en haar schaamlipjes. Deze glommen door mijn tong, haar ademhaling versnelde steeds een beetje meer. “Ooow papppieee” zei ze weer kermend. Dit was de beste aanmoediging die ik van haar kon wensen en nam deze ook goed in mij op. Hiervoor deed ik het, ik was gewoon het mooie kutje van mijn eigen dochter aan het likken en verwennen.

Met mijn tong maakte ik rondjes en kwam nu ook bij haar klitje aan en begon deze lekker te verwennen. Dit gaf haar weer een extra rede om te kreunen en genietend liet ze het toe hoe ik haar kutje likte. Haar klitje was helemaal gevoelig en het knopje begon ik een beetje op te zuigen. Dit gaf haar weer een schok en ze begon ook heviger te ademen. Haar orgasme begon langzaam te naderen dit was onder andere te merken aan haar versnelde ademhaling en haar onregelmatige hijgen wat er tussendoor kwam. “Hmm pappie” kreunde ze ook geil en ik was natuurlijk ook weer helemaal hard. Mijn paal deed gewoon pijn zo stijf was deze. Ik begon het tempo van het beffen wat op te hogen en ging meer langs haar lipjes en ook haar klitje sloeg ik zeker niet over. Al dit gelik en al dit plezier en genot wat ik haar aandeed werd langzaam teveel. Haar onderlichaam begon ze ook tegen mijn mond aan te drukken zodat ik haar kutje meer in mijn mond kreeg. Zo kon ik haar ook beter beffen wat de rede was waarom ze dit deed. Ze kreunde weer wat heftiger en ze begon mijn mond en tong ook met haar kutje te berijden. “Ooow pappie dit is het lekkerste ooit ik ga komen, ik ga komen oow jaaa pappie ga door. Ooow my godd jaaa ga door ga door” zei ze me niet gillend maar gewoon hijgend zeggend tegen mij. Ik zette er nog even vaart achter en merkte toen hoe haar kutje samenspande om mijn tong. Ze kermde hevig en wist niet wat ze met deze emoties moest. Het was hoe dan ook duidelijk dat ze klaar was gekomen want haar ademhaling begon weer normaal te worden.

Na even te hebben uit gehijgd te hebben kwam ze omhoog en keek ze mij bijna verliefd aan. “Dat was zo lekker pappie, nu is het tijd om jou te laten komen” en zonder dat ik er iets van kon zeggen had ze haar hand om mijn lul heen. Ze begon met trekken en al snel voelde ik een heerlijk gevoel van genot door mijn lijf razen. Dit is ook omdat het de hele dag heeft geduurd en ik nog steeds niet gekomen ben. Mijn orgasme heeft zich opgebouwd vanaf voor de sportschool en steeds ben ik net niet gekomen. Dit is een ballbusters fantasie maar dat ben ik niet. Haar zachte handje die mijn voorvocht meer verspreidde voelde heerlijk. Haar handjes zijn zacht en lekker klein maar kunnen mijn lul goed omsluiten. Ik begon hevig te hijgen en ze begon zelf ook licht te kreunen. Ze beet geil op haar lip en wou mij nu graag laten komen. Ik zat op de rand van het bed en zij naast mij, lekker aan het trekken.

“Lieverdje ik ga zo komen als je doorgaat, als je dat niet op je hand wilt moet je nu stoppen” zei ik haar tegen mijn orgasme aan. Ze ging tot mijn genot door en was volledig gefixeerd op mijn pik die ze aan het trekken was. Ik hoopte al dat ze door zou gaan maar hoe erg ze was toegewijd verbaasde mij gewoon. De eerste keer dat ze iemand aftrok en ook nog haar eigen vader en al zo bezig mij te laten komen. Ik kon het niet meer houden en zei haar ook dat ik zou komen. Nadat ik het had gezegd spoot ik mijn zaad omhoog uit mijn pik. Het schoot een beetje de lucht in en kwam op haar hand en op mijn pik. Ik wou haar gebieden het op te likken maar besloot dit niet te doen. Ze keek verbaasd naar het zaad en had zelf ook geconstateerd dat dit het sperma moest zijn.

“En dat komt dus door mij” zei ze met een trotse twinkeling in haar ogen. Ik zei haar dat het zeker door haar kwam en aaide over haar haren. Ze stond op en ik hoorde de kraan opengaan terwijl ze het van haar handen afwaste. Daarna kwam ze terug met een wc-papiertje en gaf die aan mij. Hiermee kon ik mijn paal schoonmaken en zei toen terwijl ze zich weer lekker in de dekens vouwde dat ze nu echt wou slapen. Ze deed haar pyjama niet aan want ze zei het wel warm te hebben. Ik gaf haar een liefkozende kus op haar voorhoofd en liep nog steeds met alleen mijn T-shirt haar slaapkamer uit en sloot beneden alles af om zelf ook naar bed te gaan. Eenmaal in bed dacht ik terug aan wat er nou gebeurd was en kon het niet geloven. Wat ik wel kon geloven en zeker wist is dat dit niet de laatste seksuele escapade met Lianne is geweest.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Sporten Met Dochter - 4

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Take Five - 3Door: Bookolos
Gelezen: 320x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Groepsseks, Exhibitionisme, Plasseks
18-05
8.7
:: Mijn Lieve Dochter - 4Door: Zorro
Gelezen: 4275x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter Nichtje Neef
18-05
9.2
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 1Door: Grumpy Loe
Gelezen: 8903x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen
17-05
8.5
:: Take Five - 2Door: Bookolos
Gelezen: 5756x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Plasseks
17-05
9.0
:: Onverwacht Bezoek Van...Door: Grumpy Loe
Gelezen: 18586x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Scheren, Neuken
17-05
8.7
:: Met Moederliefde VoorgelichtDoor: Rudolf
Gelezen: 13905x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Dochter, Moeder, Voorlichting, Trio
17-05
8.7
:: Take Five - 1Door: Bookolos
Gelezen: 11630x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Groepseks, Plasseks
16-05
8.6
:: Mijn TweelingDoor: Dickydickert
Gelezen: 16781x
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tweeling, Pervers, Panty, Pijpen
16-05
9.2
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 16Door: Borrie70
Gelezen: 6902x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Onze Oppas - 8 (einde)Door: Schrijver
Gelezen: 9271x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
15-05
8.6
:: Nooit Verwacht - 7Door: Sharif
Gelezen: 4158x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-05
8.3
:: Verwisseld: Biker Thomas...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 7315x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
14-05
9.2
:: MelkdrinkenDoor: Jan239
Gelezen: 17243x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags:
14-05
7.6
:: Mijn Nicht En... - 1Door: Matthijs
Gelezen: 23955x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nicht, Vingeren, Aftrekken, Blond, Dikke Tieten, Openbaar
14-05
9.0
:: Vivian Op OntdekkingDoor: Dannoo
Gelezen: 18799x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Milf, Dochter, Pijpen, Neuken, Vingeren, Beffen, Spuiten,
13-05
8.6
:: Hawaiian FeestjeDoor: DoraStuurs
Gelezen: 16705x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Feest, Dansen, Neef, Nicht, Mama, Oom
12-05
7.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!