Opwindend.Net
Datum: 11-09-2018
Stemmen: 106x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 45206x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Jong Meisje Misbruikt En Verkracht - 2
Door Mck - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Jong Meisje Misbruikt En Verkracht - 1

Sanne had thuis flink uitgehuild. Ze durfde het niet aan haar ouders te laten merken dus ze was stil in slaap gevallen na een aantal uur. De volgende dag begon ze meteen met haar skype te verwijderen en haar instagram pagina ook maar voor de zekerheid. Ze hoorde niks meer van Henk tot haar grote opluchting.

Na een maandje dacht Sanne niet zo vaak meer terug aan de nare gebeurtenis. Ze keek zelfs weer af en toe porno en voelde zich beter. Het duurde dan ook niet lang of ze kon de verleiding toch weer niet weerstaan om een instagram pagina te maken. Dit keer ging ze helemaal anoniem. Ze noemde zich "Blue_eyes_girly" naar haar mooie blauwe ogen die ze met name aan het begin als focuspunt gebruikte in haar foto's. In een paar weken bouwde alweer snel een hoop volgers op en het duurde niet lang of er werd alweer om sexy foto's gevraagd. Nadat ze een paar foto's had geplaatst in kort rokje met naveltruitje schoten haar volgers weer omhoog. Ze kreeg weer allerlei verzoekjes om af te spreken of naakt te gaan maar ze ging er niet op in. Ook bleef ze van Skype vandaan.

Op een dag durfde ze het eindelijk aan om weer een stapje verder te gaan. Ze was toch wel weer een beetje aandachtsgeil geworden dus ze besloot in alleen een slipje en met haar handen voor haar borsten op de foto te gaan. Ze keek er uitdagend bij en binnen 2 dagen had ze meer dan 50 reacties en honderden likes. Toen ze een beetje door de reacties aan het scrollen was schrok ze zich rot... Daar stond "Muscleguy" en hij zei "Hmmm... in dat slipje heb ik lekker met mijn hand gezeten bij je h ;)". Ze verwijderde de reactie meteen en wilde eigenlijk meteen haar hele account weer gaan verwijderen maar toen kreeg ze een notificatie van Facebook. Ze had een berichtje ontvangen van Henk de Jong! "Nee fuck!! Nee nee alsjeblieft..." kermde ze zachtjes terwijl ze het berichtje opende.

"Hooi lekker meisje van me. Ik zag je instagram en ik had meteen weer een keiharde pik door je. Je bent echt het lekkerste meisje dat ik ooit heb gezien, zo slank, onschuldig, lekker kontje, lekkere tietjes...mmhhh... Ik kan je gewoon niet weerstaan en daarom wil ik je toch nog een keertje ontmoeten. Ik heb voor persoonlijk gebruik een heerlijk filmpje gemaakt van toen je hier was en ik je lekker verwende waar ik me al vele keren op heb afgetrokken. Ik zal een screenshot meesturen dan kan je zien dat het filmpje echt is. Dus ik weet een goeie deal. In ruil voor dat ik het filmpje niet naar je facebook vrienden stuur en op je school website zet, kom je nog n keertje bij me langs, oke? Ik verwacht je weer zaterdagavond rond 22:00 bij mij. Trek maar je outfit van je laatste foto aan ;) Groetjes Henk"

Sanne stortte zich op haar bed en begon te huilen. Moest ze dit keer naar de politie gaan? Maar dan zette hij alles online... en dan was haar sociale leven voorbij. Het kwam omdat ze toch weer was gaan instagrammen... als ze dat nou maar niet had gedaan... Eigenlijk was het gewoon haar eigen schuld, zo dacht ze. Oke, langsgaan, filmpje laten verwijderen, en nooit meer sexy foto's online zetten. Dan zou ze hem hopelijk niet meer verleiden tot dit soort dingen. En hopen dat hij hetzelfde wil als vorige keer, en dat hij snel klaarkomt...

Eenmaal op zaterdagavond trok Sanne weer haar naveltruitje aan en haar rode korte rokje zoals haar was gezegd. Ze keek naar zichzelf in de spiegel en walgde bij het idee dat ze zodirect weer aangerand zou worden... maar ze had geen keus. Niet veel later stond ze trillend van angst weer voor de deur bij Henk. Henk deed open, hij had zich dit keer geschoren en zijn haren gedaan. Maar het was nog steeds een vies klein mannetje met een bierbuik die half onder z'n t-shirt vandaan kwam en een lelijke korte broek waar z'n harige benen onderuit kwamen. "Kom maar snel naar binnen" zei hij vlug en hij keek nog ff buiten of iemand ze gezien had. Sanne had het niet door en liep meteen naar z'n computer. "Ik wil het zien hoor! En ik wil ook zien dat je niet weer een filmpje opneemt!".

Henk liet een camera zien waarmee hij vorige keer opnames had gemaakt en legde hem weg, daarna verwijderde hij het filmpje voor Sanne haar neus. "Oke... zelfde als vorige keer dan he?" vroeg Sanne angstig. "Haha schatje toch, nee je hebt me zo zitten opgeilen, ik wil nu wel dat jij ook wat doet dat snap je zeker wel."

"Nee alstublieft dat wil ik echt niet... ik heb helemaal geen ervaring en ik vind het echt vies..." zei Sanne weer angstig. Henk stond op uit z'n bureaustoel en ging voor haar staan. Hij keek het bange meisje in haar mooie blauwe ogen en streelde met z'n vinger haar mooie bruine lokken opzij. "Geen zorgen liefje, ik help je wel. En als je goed je best doet, kom ik zo klaar en kan jij weer lekker naar huis." Toen pakte hij haar bij haar onderrug en trok haar naar zich toe terwijl hij haar mond kuste. Ze was zo verrast dat ze te laat was met haar mond dichtdoen en hij z'n vieze tong in haar mondje drong. Hij likte haar tong en lippen af en greep toen haar kontje vast. "Ohhhh jaaa... godverdomme wat ben je toch een lekker meisje. Trek je shirtje en je beha'tje uit, nu!"

Nog half in shock van de plotselinge aanval deed ze wat haar gevraagd werd.Ondertussen kleedde Henk zich nu helemaal uit. Sanne gruwelde toen ze zijn volledige harige naakte lichaam zag, en z'n piemel stond al rechtovereind. Hij was ongeveer 1m70 net als Sanne, maar dik, harig en een vieze huid, eeltige handen. Ze walgde van hem. Hij ging achter haar staan en pakte haar borsten van achteren vast en begon flink te kneden. Ondertussen voelde ze zijn piemel onder haar rokje tegen haar kontje aanbotsen bij elke beweging. Henk gleed met z'n handen over haar slanke buikje en toen streelde hij haar tepels. Het meisje schokte in z'n armen bij de aanraking van haar gevoelige tepels en ze slaakte een hoog kreuntje.

"Jaaa... dat wil ik horen. Die geile meisjes kreuntjes van jou. Wat heb je toch een perfect lichaampje...dat ik dat op mijn leeftijd ooit nog eens zou kunnen aanraken...hmmm.." en hij bleef haar borsten strelen. Toen stapte hij terug en trok haar rokje omlaag. Ze stond nu alleen nog in een lichtblauw slipje voor hem. Haar handen had ze weer beschermend voor haar borsten geslagen en met haar ogen dicht stond ze rillend en snikkend voor hem. "Och kindje toch... niet huilen. We zijn toch zo klaar, ik houd het niet lang hoor met zo'n meisje als jij voor me. Kom, pak m'n piemel stevig vast en voor je het weet kom ik klaar en kan je lekker naar huis." zei Henk.

Bang keek ze naar de stijve lul van Henk en ze draaide zich om. "Toe maar meisje, hij bijt niet hoor" zei Henk aanmoedigend. Voor het eerst in haar leven pakte Sanne een piemel vast en ze begon langzaam z'n voorhuid heen en weer de bewegen. "Och... jaa...mmhhh..." kreunde Henk. Henk trok haar andere hand van haar borsten weg en begon weer met haar tepels te spelen. Ze kon een kreuntje weer niet onderdrukken. Sanne begon nu heel snel te trekken in de hoop dat Henk snel zou klaarkomen. Maar Henk had natuurlijk alles gepland en had zich vlak voordat Sanne langskwam zichzelf al afgetrokken. Daardoor kon hij het nu veel langer volhouden. Nu gleed hij langzaam met z'n hand langs haar buikje omlaag. Bij de rand van haar slipje aangekomen draaide hij z'n hand en gleed met 4 vingers haar slipje in. "Nee!! Alstublieft niet nog een keer!" kermde Sanne meteen. Maar z'n hand gleed langzaam door over haar kale huid naar haar kutje. En meteen sloeg gleed hij met z'n middelvinger tussen haar schaamlippen door, het was kletsnat. "Ooohhh!!!" kreunde Sanne. "Hmm jaa je bent weer nat hehe. Oh wat lekker. Zo nat wordt je alleen maar als je heel erg opgewonden bent hoor meisje." zei Henk.

"Nee... ik wil niet. Ik weet niet waarom ik nat ben, ik wil dit echt niet!" smeekte ze nog. Maar Henk duwde langzaam z'n middelvinger in het meisje. Ze voelde de eeltige vinger langzaam haar jonge strakke kutje weer in glijden en ze sidderde en walgde tegelijk. Al snel begon Henk haar weer langzaam te vingeren en door het intense gevoel verslapte Sanne haar grip bij het aftrekken en al snel liet ze hem los en sloeg ze haar handen voor haar gezicht. Ze probeerde de kreuntjes te onderdrukken, ze wilde niet dat hij merkte dat er zulke heftige genotsschokken door haar lichaam gingen. Maar hij begon nu ook weer aan haar tepeltjes te likken en ze kon het al snel niet meer aan. "Ahhhh!!! Nee fuck!! Nee nee nee!!! Stooohooop!!! AHHH!!!" kreunde ze nu steeds harder. "Ssshhh stil maar schatje... tijd om weer lekker klaar te komen lief. Laat het maar weer over je heen komen he" zei hij terwijl hij haar steeds sneller vingerde en kusjes afwisselend in haar nek en op haar tepels gaf. "Neee neee neeee ooooooooooooowwwwhhhhh..." kreunde ze hard. "Kom maar meisje van me. Laat je maar lekker klaarvingeren door ome Henk he, hehehe". Terwijl Henk dit zei begon ze hard te schokken en kwam het meisje zachtjes kreunend klaar voor z'n neus. "AHHH!! AHHH!!! OOooooowwhhhh...ooooohhhhh...ahhh ahh..."

Weer was ze klaargevingerd door die vieze man en snikkend en natrillend stond ze daar voor hem met zijn vingers nog in haar. "Goedzooo...goedzo. Lekker he schatje?" vroeg Henk gemeen. Sanne gaf geen antwoord en staarde snikkend in het niets. Henk trok z'n vingers langzaam uit haar en stapte naar achteren langzaam aan z'n pik trekkend. Hij bekeek haar nog eens goed. Haar slipje was half naar beneden en een beetje nat geworden. Haar armen had ze kruislings over haar borsten en schouders en zo stond ze trillend voor hem. Henk werd bijzonder geil van dit aangezicht en met z'n hand streelde hij haar mooie kontje. "Mmhh...ik voelde weer hoe strak je kutje was. Ik vraag me af of mijn piemel daarin past..." zei hij. Sanne schrok soort van wakker en draaide zich om. "Wat?! Nee dat past echt niet! En ik mag nu naar huis!! Oprotten hoor! Trek je maar snel af of zo, ik wil weg!" riep ze nu boos. "Zozo, niet meer verlegen ineens? Wat schattig om je boos te zien. Alleen vergeet je wel dat IK hier de baas ben en niet het kleine meisje.

Hij stapte op haar af en trok met al z'n kracht haar slipje in n ruk kapot. Sanne schrok zich wild en slaakte een harde gil. Toen werd ze tegen de muur aangeduwd en zette Henk z'n hand voor haar mond. "Sshhhh... niet zo hard ik heb ook buren he. Je dacht toch niet dat ik maar 1 camera had voor opnames? Ik heb je er 1 laten zien en weggelegd maar de andere 2 zijn alweer vrolijk aan het opnemen hoor. Dus ik zou maar meewerken anders sta je zo alsnog op internet!". Hij trok z'n hand weg en Sanne was weer stil. Toen stotterde ze: "M-maar...u ... u... had het b-beloofd..."

"Oke misschien was ik niet 100% eerlijk, maar je moet wat als je 58 bent en een jong slank meisje wil neuken, dat snap je wel toch?" antwoordde Henk gemeen glimlachend. De tranen biggelden nu over haar wangen. Zachtjes begon ze weer te praten: "Nee.. nee... nee... NEE!!! U HAD HET BELOOFD!" gilde ze op het eind uit. Henk zette z'n hand weer voor haar mond.

"Wat ben je toch een naef jong meisje he Sanne. Zo zit de wereld niet in elkaar. Laat dit een wijze les voor je zijn he. En nu meewerken of ik zet je op internet!" zei Henk nu licht gerriteerd. Maar die irritatie verdween snel toen hij haar met haar gezicht naar de muur draaide en neerkeek op haar naar achteren staande kontje. "Nee... neee... nee... alstublieft!! Niet doen! Ik ben nog maagd... alstublieft!!..." smeekte Sanne ondertussen. Maar Henk pakte z'n piemel en gleed langzaam tussen haar billen door naar haar kutje. "Neeehee... neeheeee..." huilde Sanne. Toen voelde ze hoe z'n eikel tussen haar schaamlippen doorgleed en ze wist dat ze nu elk moment ontmaagd kon worden. Henk genoot vol van het moment. Hij had een spiegel vlakbij aan een kast gehangen zodat hij goed kon zien hoe hij achter het meisje stond op het punt haar te betreden. Hij keek naar haar mooie bruine haren, haar jonge slanke lichaampje dat trillend voor hem wachtte tot hij in haar kwam. En het snik van het meisje vond hij eigenlijk ook alleen maar geil.

"Klaar voor schatje? Voel maar lekker hoe ik bij je naar binnen glijd he?" en hij begon langzaam te duwen. Ze was nog erg nat dus z'n eikel gleed zo tussen haar schaamlippen door, maar daarna werd het wel erg nauw. Hij voelde de weerstand van het jonge kutje, maar duwde langzaam door. "AHHH...HNNGHHHH...NEEEEE!!!" kermde Sanne. Af en toe trek Henk een beetje terug, maar meteen erna zette hij weer druk en kwam hij weer een centimeter verder in haar. Sanne onderging het snikkend, kreunend en trillend van de spanning. Henk pakte Sanne haar borsten van achteren vast en trok haar meer tegen zich aan. Hij streelde haar tepels langzaam en voelde hoe haar kutje aanspande. Zodra ze daarna een moment ontspande stootte hij vol hij kutje binnen. Z'n lul gleed nu helemaal in haar en hij hield effe stil om te genieten. "OOHHH fuck!!...oohh..." kreunde Sanne. "Ja lieverd.. zo voelt het nou om een piemel diep in je te hebben. En nu ga ik je laten voelen hoe het is om geneukt te worden.." zei Henk.

Langzaam begon hij haar nu te neuken terwijl hij haar stevig vasthield. Sanne kreunde vooral van de pijn maar al snel begon ze te voelen dat haar lichaam erop reageerde. Het begon lekker te voelen die pik die steeds maar weer diep in haar stootte. "Ooohh...oohh...ohohhh..." kreunde ze zachtjes. Steeds harder begon Henk het weerloze meisje te neuken en hij duwde haar voorover om nog dieper te kunnen stoten in haar. Sanne haar verzet was gebroken. Ze onderging te stoten kreunend en snikkend. Langzaam begon ze te voelen dat ze nog een keer klaar zou kunnen komen. Henk merkte dit ook en stelde dit zich als doel.

Toen gleed hij plots helemaal uit haar en pakte haar bij haar buik. Hij trok haar mee naar de slaapkamer en gooide haar op bed. Sanne keek geschrokken om haar heen. Ze was in een rommelige slaapkamer en het bed stonk en ze zag gele vlekken op verschillende plekken. "Wat gaat u doen??" vroeg ze angstig. "Ik ga je lekker klaarneuken schatje, net zo lang tot je weer schokkend ligt te komen. En dan spuit ik je kutje lekker vol. Misschien krijg je m'n kindje wel!" zei hij gemeen. Sanne was sprakeloos, ze kon niet geloven wat haar overkwam. Ze zat niet aan de pil omdat ze toch altijd vrijgezel was en niet datete. Ze begon weer te smeken maar Henk kroop op het bed, duwde Sanne achterover en spreidde haar benen. "NEEEEEE!!!" gilde Sanne. Maar Henk stootte meteen weer vol het strakke kutje in. Sanne voelde nu hoe zijn piemel een beetje omhoog in haar duwde en daar vol haar G-spot meepakte die ze zelf altijd opzocht als ze zichzelf vingerde. "Neeee stop!! OOHH!! Nee ik wil geen kind van u!!" AWHH!! OWHHH!" kreunde ze uit.

Henk wist ook precies hoe hij haar G-spot moest raken tijdens het neuken en stootte weer flink op het kermende meisje in. Al snel kwamen er alleen nog maar hoge kreuntjes uit het meisje. Henk zoende haar ondertussen overal, van haar mondje tot haar tepeltjes en haar nek. Toen voelde hij hoe ze begon te schokken. Hij pakte haar tietjes vast en stootte nu hard door. "Kom!! Kom!!! Kom klaar meisje!! Voel maar hoe je verkracht wordt door ome Henk. Laat me je maar lekker bevuchten! Laat het maar over je heenkomen!".

"Neee!! OOHH!! NEEE!!! VIEZE KLOOTZAK!!! OOOHHH OOOWWWHHH!!! IK WIL NIET!! OOOWWWHHH..." terwijl het hulpeloze meisje heftig begon te schokken onder hem stootte Henk snel door en begon te brullen. "JAAA!!! IK VOEL JE KLAARKOMEN!! HIER KOM IK!!! IK SPUIT JE HELEMAAL VOL PRINSESJE VAN ME!!" hij greep haar dijen stevig vast en brullend kwam Henk in het schokkende en kreunende meisje klaar. Ze voelde hoe vlak na haar orgasme de stralen zaad diep in haar werden gespoten. Hij zakte bovenop haar in elkaar, haar nog stevig vasthoudend lag hij uit te hijgen. Ze kon niet geloven hoe hard ze verkracht was door die man, ze hoopte dat ze wakker zou worden en het een nachtmerrie was.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Jong Meisje Misbruikt En Verkracht - 3


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (12)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Marissa - 3Door: MasterJohnDo
Gelezen: 7902x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: BDSM
17-04
8.3
:: Marissa - 2Door: MasterJohnDo
Gelezen: 8054x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: BDSM
16-04
8.6
:: Carnaval Op De Boerderij - 3Door: JohnD
Gelezen: 11925x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Hucow, Ponygirl
16-04
8.2
:: Een Mogelijk Waargebeurd... - 2Door: DatwAtis
Gelezen: 12152x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-04
8.8
:: Tienersletjes Op Werk - 29Door: N75
Gelezen: 8483x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Trio, Ruig, Anaal, Incest
15-04
8.5
:: Cheerleader GegangbangedDoor: Wolvie667
Gelezen: 10612x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Groepsex,
14-04
7.7
:: Marissa - 1Door: MasterJohnDo
Gelezen: 15543x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: BDSM
14-04
8.6
:: Travowinkel - 17Door: Travestiet
Gelezen: 3240x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dwang, Pijpen, Neuken, Anaal, Lesbo
13-04
9.2
:: Timo, De Bi Toy Boy - 2Door: Pom
Gelezen: 6504x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Hoerig, Kinky, Lesbisch, Homo
13-04
8.9
:: Chantage Van Studentes - 1Door: Tessletje
Gelezen: 16964x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Chantage, Studenten, Studentes, Studentenhuis, Chanteren, Slet
12-04
7.8
:: Sharon En Haar DocentDoor: Kevin
Gelezen: 13680x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Plassex
12-04
8.5
:: Teun En Linda:...Door: Teun
Gelezen: 6437x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Uitdagen, Chastity
12-04
8.6
:: Presentatrice Marion - 9Door: Master John
Gelezen: 5763x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Milf
11-04
8.9
:: De Geile MiddagDoor: G.B.
Gelezen: 12319x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
10-04
8.8
:: Met Mia In De KelderDoor: Subrosa
Gelezen: 10902x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Onderwerping Voet Fetish
10-04
7.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net