Opwindend.Net
Datum: 14-09-2018
Stemmen: 97x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 35430x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Jong Meisje Misbruikt En Verkracht - 3
Door Mck - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Jong Meisje Misbruikt En Verkracht - 2

"Ga van me af... alstublieft..." zei Sanne nu Henk al zeker een minuut op haar lag uit te hijgen. Ze kon moeilijk ademen met zijn volle gewicht op haar, hij woog zeker 90 kilo zo schatte ze en zij maar 50...

"Ja ja... ik ben nog even aan het nagenieten lieverd" zei Henk terwijl hij in haar nek nog eens goed haar lichaamsgeur opsnoof. Hij kuste haar nog even in haar nek en kroop toen overeind. Sanne voelde z'n piemel al bijna niet meer in haar en vroeg zich af of dit aan haar lag of dat zijn piemel gewoon klein was geworden. Toen hij uit haar gleed en opstond zag ze dat hij inderdaad verschrompeld was tot heel weinig.

"Wat zit je te kijken? Vind je hem klein nu he?" zei Henk geďrriteerd. Maar Sanne antwoordde niet en keek verschrikt naar het zaad dat uit haar kutje kwam gelopen. Ze begon weer te snikken terwijl ze het met haar vingers uit haar vagina probeerde te krijgen. Henk keek er glimlachend naar en zei: "Dat heeft geen niet lieverd, het zit ook heel diep in je namelijk hehe. Maargoed, ga maar even douchen, dan praten we kort na en mag je naar huis als je braaf bent."

Sanne wilde eigenlijk meteen weg maar durfde geen tegenspraak te riskeren. Bovendien was ze nog nat van zijn zweet dat hij had achtergelaten nadat hij op haar was geen liggen. Ze had zich nog nooit zo vies gevoeld..

Henk gaf haar een handdoek en wees haar de badkamer die vast zat aan de slaapkamer. Sanne deed meteen de deur op slot in de badkamer en gebruikte zoveel douchegel als ze maar kon. Toen ze na 10 minuten zich afdroogde bedacht ze zich dat ze haar kleding niet bij zich had. Ze had alleen maar een kleine handdoek dus ze wikkelde die om haar heup en met haar armen bedekte ze haar borsten toen ze naar buiten kwam. Tot haar grote opluchting was Henk naar de woonkamer gegaan, maar tot haar grote schrik lag alleen haar slipje nog op bed.

"Kom je kleertjes maar halen!" riep Henk vanuit de woonkamer met een glimlach. Ze trok haar slipje aan en twijfelde een tijdje over wat ze met de handdoek zou doen. Uiteindelijk koos ze toch voor haar heup om zich daar in ieder geval iets veiliger te voelen. Zoveel mogelijk met haar armen bedekkend liep ze de woonkamer in.

"Zooo... lekker schoon? Wat zie je er weer heerlijk uit meisje. Met je kleine handdoek om je middel en je armen die nooit genoeg kunnen bedekken haha!". lachte Henk. Hij had haar beha, rokje en shirtje hoog aan een handlamp gehangen zodat ze er naar zou moeten reiken. Ze kon er net aan bij, maar zodra ze dit deed was Henk al opgestaan en pakte nog een keer haar borsten vast. "Mmmhh.. heerlijke jonge tietjes..." zei hij genietend.

Sanne trok zich los en rende terug de badkamer in. Toen ze terugkwam was ze weer aangekleed en vroeg ze of ze mocht gaan. "Ja, je mag zo gaan. Eerst wil ik nog iets duidelijk maken. Ik wil dat je doorgaat met sexy foto's plaatsen op instagram. Ik wil van je kunnen blijven genieten. Verder wil ik dat je eens in de zoveel tijd langskomt zodat ik m'n opgekropte geilheid kwijt kan." antwoordde Henk.

"Neeej...alstublieft ik wil dit niet meer... hoe kunt u me dit aandoen? Ik wil een gewoon leven kunnen leiden!" reageerde Sanne snikkend.

"Snap ik meisje. Dat laat ik je zoveel mogelijk doen. Maar kijk ik ben al m'n hele leven bijna vrijgezel, ik ben niet aantrekkelijk, ik ben oud, en ik val ook nog eens alleen op jonge meisjes met een perfect figuurtje. Ik ben al tientallen jaren eenzaam en een kans op een meisje als jij laat ik me niet ontnemen. Als je ook maar iets probeert zet ik je filmpjes meteen online. Dus meld je elke dag op instagram en skype begrepen meisje?"

Sanne knikte en liep huilend de deur uit.

De dagen erna was Sanne down. Ze vertelde haar ouders dat ze relatie problemen had met een jongen en 's nachts had ze vaak nachtmerries. 's Avonds kreeg ze instructies van Henk hoe hij haar wou zien op instagram en ze deed braaf wat hij zei. Gelukkig hoefde ze geen obscene foto's te maken. Ook groeide haar aantal volgers gigantisch. Ze kreeg steeds meer fans en had bijna standaard op elke foto reacties van dezelfde mannen. Meestal wel een stuk of 20 en vooral oudere mannen viel haar op. Henk was altijd de eerste en noemde haar zijn "prinsesje".

Precies een week nadat ze verkracht was zei Henk op skype tegen haar dat ze vandaag haar fans een extra'tje zou moeten geven. Ze had eerder gezegd dat ze een keer vroeg naar bed wilde op zaterdag en dat vond Henk goed. Maar ze moest zich wel voor de cam omkleden. Met haar kleding nog aan moest ze naar de badkamer tandpoetsen en haar cam aanlaten. Dan zorgde Henk wel voor de rest zo zei hij. Sanne snapte niet wat hij nou wilde maar deed wat hij zei. Toen ze terugkwam vertrok haar gezicht van schrik en zag ze hoe haar skype scherm gevuld was met een stuk of 8 webcams tegelijk. Een aantal oudere mannen die gespannen naar hun scherm keken maar ook een stuk of 4 stijve piemels vol in beeld.

"Zoals ik had beloofd mannen. Hier is ze dan 'Blue_eyes_girly'! Maar jullie als trouwe fans mogen gewoon Sanne zeggen hoor." zei Henk via zijn webcam. "W-wat? Wat is dit?? Wie zijn dat allemaal?" vroeg Sanne geschrokken. "Hooi Sanne! Ik ben 'Johan63' van instagram. Je grootste fan!" zei er één en de rest praatte een beetje door elkaar heen zichzelf voorstellend en proberend een beetje aandacht van haar te krijgen. Sanne kon weinig verstaan en staarde gespannen naar haar scherm. "Ssssshhhhhttt!!!" riep Henk, en de mannen werden stil. "Oke prinsesje. Ga je maar gewoon omkleden voor bed, maar wel heel langzaam voor de cam he?" zei hij daarna.

Het liefst trok Sanne de stekker eruit maar ze wist dat Henk het zou zien en boos zou worden. Ze keek verbijsterd hoe er 8 mannen tegelijk via de webcam naar haar staarden, allemaal volgers van instagram. Ze zag hoe 4 van de mannen alleen met hun stijve piemel in beeld waren en langzaam zich aan het aftrekken waren. Stuk voor stuk ook nog eens lelijke of oude piemels.. ze walgde van het aangezicht. Verlegen ging ze beter in beeld staan en trok haar shirtje uit. Henk commandeerde steeds wat ze moest doen. Eerst een knoopje los van haar spijkerbroek, toen even een rondje draaien zodat iedereen goed haar strakke kontje in haar broek kon zien. Toen moest ie uit en weer een rondje draaien. Ook de mannen die met hun gezicht te zien waren, waren nu duidelijk aan het aftrekken. Ze keken verlekkerd toe hoe het meisje zich langzaam uitkleedde. Toen haar beha'tje en ook moest ze even met haar borsten spelen. Drie man hielden het al niet meer en kwamen luid hijgend klaar voor de cam. Toen moest ze met een hand in haar slipje en zachtjes haar kutje vingeren.

"Goedzo schatje, voel je dat je alweer nat bent? Jaah.. vinger jezelf maar langzaam. Laat eens een kreuntje horen?" zei Henk. Sanne merkte dat ze inderdaad weer kletsnat was. Het was zo spannend en toch ergens ook wel geil om zo voor 8 man bezig te zijn. Maar ze hoopte dat ze niet te ver zou hoeven gaan. "Mmhh... ooowwhh..." kreunde ze zachtjes. Weer waren er 3 man die hijgend en steunend klaarkwamen en ze zag het zaad op haar cambeelden voorbij komen. Nu moest ze van Henk ook haar slipje omlaag trekken en langzaam doorvingeren. Ze kreunde weer zachtjes...

"Jaaah lekker he meisje..." zei de enige donkere man die "Moussa" heette en die heftig aan z'n grote pik aan het trekken was. "Doorvingeren kom op! Dan zullen je onschuldige blauwe oogjes deze grote lul eens zien spuiten!" zei hij hijgend. Sanne schrok een beetje van de dominante toon dit keer van iemand anders dan Henk, maar ze deed maar wat haar gezegd werd. "Jaahhh jahhhh... ik wil 2 vingertjes zien Sanne! Dan kan je alvast een beetje voelen hoe een grote pik zoals de mijne aanvoelt!" zei Moussa nu. Sanne duwde haar ringvinger erbij en hoopte dat hij snel zou komen. Hij was als enige nog niet gekomen dus begon ze er extra bij te kreunen. "Jaahhh ga door! Ga door! Ik wil je zien komen!" riep Moussa. Henk keek haar strak aan vanaf zijn webcam en Sanne kwam met een slim idee. Ze besloot te gaan faken, gewoon doen alsof ze klaarkwam. Dan was het hopelijk klaar en kon ze gaan slapen. "Mmmmhh... ahhh ahhh! Jahh ahhhh!!! Aaaahhhh!!! Oh jaa! Hmmmm aaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..." kreunde ze zachtjes terwijl ze flink met 2 vingers doorvingerde. "Jaaahhh meisje jaaahh! Ohh ik kom!!" brulde Moussa inmiddels op cam. En een aantal gigantische stralen zaad zag ze uit zijn pik spuiten. Ze stond versteld van hoeveel het kon zijn..

"Oke ik ga nu slapen, doooeiiii!" zei Sanne en sloot skype af. Ze wilde niet meer wachten op eventuele andere opdrachten want Henk zei dat het prima was als ze maar eerst even op cam kwam. De volgende avond was Henk boos op skype. Hij zei dat hij geen toestemming had gegeven om offline te gaan en voor straf moest ze nu voor het eerst ooit topless op de foto voor instagram. De dagen erna bleef Henk streng tegen haar en pas vrijdag mocht ze weer meer kleding aan. Hij wilde haar zien in een zwart kerstjurkje, zo'n half doorschijnende op tactische plekken. Ook mocht ze geen beha eronder aan.

Toen was het weer zaterdag en ze kreeg het berichtje waar ze al bang voor was. Ze moest weer langskomen... in haar outfit van gisteren. "Maar.." zei Henk. "Ik beloof dat ik je niet zal neuken, oke?". Sanne wist niet of ze hem moest geloven maar het gaf haar in ieder geval hoop. Ze dronk zichzelf moed in met 2 wijntjes en stond daarna weer om 22:00 voor zijn deur. Ze stond weer te trillen van angst en spanning... ze hoopte maar dat het mee zou vallen. Henk deed de deur open en keek haar triomfantelijk aan. Hij zag onder haar leren jasje al dat ze haar kerstjurkje aan had en hij sloot de voordeur achter haar. Het rook vreemd in zijn huis vond ze. Het rook altijd een beetje vies maar nu rook ze andere dingen, maar ze kon het niet plaatsen. Toen ze haar jas aan de kapstok hing sloeg Henk hard op haar kontje. "Auww!.. dat deed pijn..." zei ze." Ze werd de woonkamer in gedirigeerd en toen sloeg de angst haar om het hart.

In de kamer zaten 8 mannen op de banken en stoelen. Een aantal herkende ze van de webcamsessie. "NEEE!!! What the fuck!?! Wat is dit!?" gilde ze uit. "Rustig maar prinsesje van me. Dit zijn je fans. Leuk he dat ze even langskomen?" antwoordde Henk glimlachend. Hij duwde haar in het midden van de woonkamer tussen de mannen op de banken en stoelen in. De salontafel was al weggehaald. "Nu gaan we een spelletje spelen en ik ben de spelleider. Jullie mogen om de beurt een stuk kleding van haar lijfje scheuren of haar aanraken om gewoon even te genieten. Degene die het laatste stukje jurk wegscheurd mag als eerste met haar spelen!" zei Henk trots kijkend naar zijn meisje. "Neeej... nee nee nee ... please niet doen!! Ik wil dit helemaal niet, ik smeek jullie!" kermde Sanne meteen bang. "Dat weten we inmiddels..." zei Moussa. "Maar we hebben ervoor betaald dus nu gaan we krijgen wat we willen ook! En nu, handen op je rug en houd ze daar!" vervolgde hij.

Sanne deed wat haar gezegd werd. Bang keek ze om zich heen, op zoek naar een vriendelijk gezicht die medelijden met haar had. Los van Moussa zag ze 7 mannen van middelbare of hogere leeftijd. De enige die een beetje vriendelijk naar haar lachtte in plaats van geil staarde was een man van rond de 70. Het had haar opa kunnen zijn zo dacht ze. Toen ze merkte dat ze hem smekend aankeek zei hij: "Och och.. we zullen je goed behandelen meisje. Zo'n mooi jong slank ding moet wel een beetje gaaf blijven he.." sprak de oudere man genaamd Jan. Hij stond op en gleed met z'n hand langs haar nek naar haar decolleté en genoot daar eventjes. "Oke beurt voorbij Jan! Volgende!".

De andere mannen wilden meer tempo en scheurden op verschillende plekken haar jurkje stuk. Steeds grotere stukken kwamen los en toen Moussa aan de beurt was scheurde hij haar decolleté open. Haar borstjes floepten eruit en stonden ferm vooruit. Jan kon zich weer niet inhouden en pakte zachtjes haar borsten vast en begon te kneden. "Hmmmhh.. dat ik dit nog mag meemaken..." zei hij zacht. Sanne gruwelde van de oude handen die haar onschuldige borsten aanrandden en ze begon te jammeren. "Please... please...stop... ik smeek jullie. Ik ben 18! Ik ben veel te jong voor jullie!". De mannen begonnen te lachen.

"Als ze kan schommelen, kan ze ook wippen!" zei Jan lachend en de andere mannen lachten mee. Een aantal mannen koos nu ook ervoor om haar borsten te voelen en 1 ervan likte zelfs aan haar tepel. "Ahhh...ahhahh!" kreunde Sanne zachtjes. Een gejoel barstte los en de mannen riepen "Jajaaa!! Haar eerste kreuntje!!". "Mogen er nog velen volgen" zei Jan lachend erachteraan. Sanne was geschokt hoe weinig deze mannen medelijden met haar hadden. Hoe konden ze nou vinden dat het oké was om zo'n jong meisje met 8 man tegelijk aan te randen. Ze kon het niet begrijpen en stond daar snikkend bijna naakt in de kamer.

Toen scheurde Peter van 55 met een ferme tweehandse ruk het laatste stuk jurkje van haar lichaam en ze stond nu alleen nog in haar roze slipje.

"Yes! Peter wint! Wat wil je Peet?" vroeg Henk.

"Laten we eerst eens lekker met haar slanke lijfje spelen vinden jullie niet mannen? Ik begin natuurlijk!" zei Peter en hij sloeg een arm om Sanne haar middel en liep met haar naar de eettafel. Hier lag een dun matrasje op en Peter zei: "Ga hier maar op je rug liggen schatje.." terwijl hij haar verlekkerd aankeek. Sanne wilde wegrennen, gillen, schreeuwen, slaan. Maar er stond 8 man om haar heen en Henk stond op een afstandje mee te genieten. Ze was kansloos.

Ze ging op haar rug liggen en zo lag ze languit, bijna naakt, op de eettafel. De tafel was ongeveer 2 meter lang en 1 meter hoog de ze paste perfect.Peter kwam naast haar staan, pakte haar blote borsten vast en begon haar in d'r nek te zoenen. Sanne deed haar ogen stijf dicht en haar mond ook maar voor de zekerheid. Al snel voelde ze andere handen over haar gladde benen glijden. Daarna voelde ze hoe haar navel werd gelikt door een 3e persoon en voor ze het wist voelde ze overal handen en tongen. Ze werd massaal aangerand terwijl ze daar hulpeloos op de tafel lag. Ze probeerde aan iets anders te denken maar voelde toen haar slipje omlaag getrokken worden. Ze kon het niet meer aan en gilde: "NEEEEEEJ!!! NEEEE BLIJF VAN ME AF!! STOP!!! STELLETJE VIEZERIKKEN!!". Ze deed haar ogen open en keek naar haar slipje.

Ze zag hoe alle 8 mannen om haar heen stonden, allemaal met hun handen haar lichaam voelend en strelend. Jan was haar slipje aan het uittrekken. Moussa kwam bij haar hoofd staan en pakte haar armen vast. "Stil blijven liggen meisje!" zei hij streng. Ze voelde zijn ferme grip op haar dunne armpjes en voelde zich zo machteloos.4 Verschillende handen stortten zich nu op haar kutje, strelend, voelend en plagend. Al snel voelde ze verschillende keren een vinger over haar klitje strelen en Jan riep: "Ze is kletsnat mannen... ze is er helemaal klaar voor." "Neee! Nee nee nee nee!! NEEEJH!!!" gilde Sanne voordat Moussa z'n grote hand over haar mond legde.

Verlekkerd keek Henk vanaf de bank toe hoe zijn prinsesje door haar fans werd aangerand en hij begon zich langzaam af te trekken. "Oke ik heb gewonnen dus ik mag eerst!" riep Peter. En plagerig gleed hij met een vinger vanaf Sanne d'r navel omlaag richting haar kutje. Ze probeerde 'nee' te roepen maar Moussa hield haar stevig in bedwang. Ze voelde de vinger over haar onderbuik glijden en ze trilde van angst. Toen voelde ze de vinger tussen haar natte schaamlipjes doorglijden voor haar opening. Daar draaide hij plagerig een paar rondjes, haar klitje meenemend. Moussa liet haar mond nu los en Sanne slaakte haar 2e kreuntje. "AHHH OHHH!!". "Jaaaa kreuntje nummer 2. Goedzo meisje. Nu dan komt hier meteen kreuntje nummer 3, voel maar wat m'n vinger gaat doen he?" zei Peter plagerig. "Nee alsjeblieft...!" smeekte Sanne nog.

Maar toen duwde Peter langzaam Sanne d'r kutje in. Zo langzaam als hij maar kon duwde hij z'n vinger bij haar naar binnen terwijl andere mannen er verlekkerd naar keken en hun piemel inmiddels in hun hand hadden. "Ohh... ohohoh... ohhhh... ohhhhhh!" kreunde Sanne zachtjes. En ze voelde de grote vinger bij haar naar binnen glijden. Al snel gingen de mannen handen weer verder met haar lijfje verkennen, en Peter begon haar langzaam te vingeren. "Ohh wat geil om m'n vinger in zo'n jong poesje te zien... lekker he schatje?" vroeg Peter.

"Neeeheeeeheeeee...!! Ahhh!! Ohhh!!" kreunde Sanne uit.

"Moussa, duw haar eens meer naar de rand en trek haar beentjes eens een beetje omhoog?" vroeg Jan plots. Moussa deed het waardoor haar kutje nu open en bloot was. Angstig keek ze omlaag hoe de 70 jarige man zich met zijn hoofd voor haar kutje positioneerde. "Wat gaat u doen!?" vroeg ze bang. Maar nog voor er antwoord kwam zag ze hoe hij z'n tong uitstak en zachtjes haar kutje begon te likken. "AAAHHH!!! OOWWHH FUCK!! AHHHH!!" kreunde Sanne luid. De mannen lachten en speelden verder. "Hahaha, eerste keer dat je kutje gelikt wordt meisje?" vroeg Moussa. Sanne kon niet eens antwoorden. Ze was overweldigd door het gevoel van die oude tong doe haar kutje likte. Ze kronkelde van het gevoel en kreunde het uit. Het voelde zo raar en intens om daar gelikt te worden, zoiets had ze nog nooit gevoeld.

"Kus d'r nek en lik haar tepeltjes, dan komt ze zo klaar!" riep Henk van verderop. 2 Man begonnen aan haar weerloze tepeltjes te sabbelen en moussa likte haar nek. Sanne had het niet meer. Ze voelde dat Jan wist wat hij deed want hij likte steeds sneller haar klitje. En bij elke lik ging er een schokje door haar lichaam. "Oooohhh fuck!! Oh shit!! OHHH!!! STOP ALSTUBLIEFT!!! AHHHH!!! AHH AHH AHH AAAHHH!!!" kreunde Sanne luid. Maar de tongen gingen alleen maar sneller en het arme meisje begon te schokken. Henk had een camera er goed op gericht om goed terug te kunnen kijken hoe zijn prinsesje overal gelikt werd naar haar hoogtepunt. Hij zag hoe haar slanke onschuldige lijfje schokkend tussen de mannen in lag terwijl ze luid kreunde. "Kom maar meisje!! Kom maar lekker klaar schatje. Laat deze oude man nog maar eens een jong meisje klaarlikken!" zei Jan genietend terwijl hij ook een vinger in haar kutje duwde.

Sanne had haar lichaam nog nooit zo voelen schokken. De genotsgolven gingen door haar lichaam maar ze walgde ervan. Ze voelde zich machteloos, en kon haar kreuntjes en schokken niet bedwingen. Ze voelde hoe ze naar haar hoogtepunt werd gebracht. "Laat je maar gaan meisje, kom maar lekker voor ons klaar met je geile lijfje" fluisterde Moussa in haar oor. "Dan houd je het straks langer vol als ik je strakke kutje neuk!" zei hij toen plots. "WAT!?!?" gilde Sanne ineens uit. Maar toen werd ze naar haar orgasme gedwongen. Luid kreunend en schokken lag ze daar ineens klaar te komen met al die mannen handen op haar lichaam. "AAAHHHHHH OOOOWWWHHHHHH...OHHH...oooohh...ahh..." kreunde Sanne uit terwijl de tong nu langzaam over haar klitje ging. De mannen begonnen te lachen en Jan zei "Goedzo meisje. Bedankt dat je laat zien dat ik het nog steeds kan, hehehe". Sanne had haar mondje open en haar ogen dicht en lag heftig uit te hagen en nog te trillen. De mannen lieten haar even los en genoten van het aanzicht van zo'n prachtig slank meisje dat nog lag na te trillen door hun.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Jong Meisje Misbruikt En Verkracht - 4


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (18)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Marissa - 3Door: MasterJohnDo
Gelezen: 8366x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: BDSM
17-04
8.3
:: Marissa - 2Door: MasterJohnDo
Gelezen: 8642x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: BDSM
16-04
8.6
:: Carnaval Op De Boerderij - 3Door: JohnD
Gelezen: 12186x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Hucow, Ponygirl
16-04
8.2
:: Een Mogelijk Waargebeurd... - 2Door: DatwAtis
Gelezen: 12324x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-04
8.8
:: Tienersletjes Op Werk - 29Door: N75
Gelezen: 8657x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Trio, Ruig, Anaal, Incest
15-04
8.5
:: Cheerleader GegangbangedDoor: Wolvie667
Gelezen: 11224x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Groepsex,
14-04
7.7
:: Marissa - 1Door: MasterJohnDo
Gelezen: 16188x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: BDSM
14-04
8.6
:: Travowinkel - 17Door: Travestiet
Gelezen: 3296x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dwang, Pijpen, Neuken, Anaal, Lesbo
13-04
9.2
:: Timo, De Bi Toy Boy - 2Door: Pom
Gelezen: 6578x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Hoerig, Kinky, Lesbisch, Homo
13-04
8.9
:: Chantage Van Studentes - 1Door: Tessletje
Gelezen: 17129x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Chantage, Studenten, Studentes, Studentenhuis, Chanteren, Slet
12-04
7.8
:: Sharon En Haar DocentDoor: Kevin
Gelezen: 13809x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Plassex
12-04
8.5
:: Teun En Linda:...Door: Teun
Gelezen: 6462x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Uitdagen, Chastity
12-04
8.6
:: Presentatrice Marion - 9Door: Master John
Gelezen: 5796x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Milf
11-04
8.9
:: De Geile MiddagDoor: G.B.
Gelezen: 12400x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
10-04
8.8
:: Met Mia In De KelderDoor: Subrosa
Gelezen: 10967x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Onderwerping Voet Fetish
10-04
7.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net