Opwindend.Net
Dit is een inleiding van wellicht een reeks van meerdere verhalen. Ik ben Mark, 33 jaar. Ik heb een lieve en mooie vriendin en twee kinderen. Eigenlijk heel erg modaal en niet bijzonder. Toch wijkt mijn interesse een beetje af van wat anderen en vooral mijn vriendin als normaal beschouwd.

Als ik terugdenk aan mijn jeugd, dan waren er momenten waar deze fantasie al tot uiting kwamen. Ik weet bijvoorbeeld nog goed dat ik als kind op de basisschool het spannend vond om me wat onderdanig op te stellen. Zo kan ik me nog herinneren dat een meisje mij een keer een meisjes band om mijn hoofd deed. Ik ging daar onschuldig in mee, doen alsof ik niet door wat dit was. We speelden toen op haar kamer en toen ik even op haar bed ging zitten drukte ze me achterover en zette me klem en zoende me vol op mijn mond. In mijn herinneringen erg nat, al vond ik dat niet erg. Maar ik was op een leeftijd dat ik hier nog niet helemaal aan toe was. Ik heb dit dus afgekapt en verder niks mee gedaan. Wel merkte ik een kriebel in mijn buik die meer voor mij betekende, het aannemen van een rol.

Vele jaren heb ik hier verder niks mee gedaan. Gewoon vriendinnen gehad en normaal naar school gegaan. Na mijn afstuderen kreeg ik contact met meid die mij wel online via webcam opdrachten wilde geven. In totaal heb ik bijna 8 jaar contact met haar gehad. In het begin als haar sub, maar op een geven moment ging het over in een vriendschap. Tijdens dit contact heb ik namelijk mijn huidige vriendin ook ontmoet waar ik twee kinderen mee heb gekregen. Hoewel dit geweldig is, mis ik toch iets. Ik mis het om onderdanig te zijn naar iemand. Ik heb het er daarom met mijn toenmalige meesteres over gehad en ze heeft me als verteld dat ik op zoek mocht gaan naar een nieuwe meesteres die ik online kan gaan dienen.

Ik denk dat de meeste mannen wel weten hoe moeilijk het is om een meesteres te vinden. Maar met goede moed heb ik een profiel aangemaakt op kinkytijd om daar eens te gaan chatten. Jammer genoeg kreeg ik bijna geen reacties. Maar één sprong er uit. Ze chatte daar niet specifiek als dom of sub. Ik kwam er later achter dat ze een sub was van een meester maar dat ze zelf ook graag een slaaf wilde. We hebben veel gekletst en het blijkt dat we in dezelfde stad wonen. Op dat moment schrok ik hier een beetje van omdat ik alleen maar online contact zocht. Uiteindelijk hebben we contact met elkaar opgenomen via whatsapp, wat erg goed verliep. Ik heb toen een foto van mezelf gestuurd, nog wel onherkenbaar. Zij raakte toen erg geïnteresseerd en gaf me de volgende opdracht: “Na je werk wil ik dat je door mijn straat fietst zodat ik je kan zien. Alleen langsfietsen is voldoende”. Hier had ik totaal niet op gerekend, hoe moet ik hier nou mee omgaan. Ik ben helemaal niet op zoek naar real life contact. In mijn leven ben ik nog nooit vreemdgegaan of überhaupt in de verleiding gekomen. Toch overwon mijn nieuwsgierigheid en waarschijnlijk mijn geilheid het. Ik ben op de fiets gestapt en richting haar straat gefietst. Bij de laatste bocht schoot mijn hartslag omhoog. Ik kan nog omdraaien dacht ik. Maar op de één of andere manier bleef ik fietsen. Ik wist welk huis het ongeveer zou moeten zijn maar ik kon niemand voor het raam zien staan. Toen ik eenmaal was doorgefietst kreeg ik een appje: “Dat ziet er goed uit puppy, dank je wel”.

Pas toen besefte ik me wat ik had gedaan. Ik heb mezelf laten zien en eigenlijk de deur open gezet tot meer. De dagen daarna hebben we nog veel contact en ze heeft me medegedeeld dat ze me heel graag weer wil zien, maar dan niet alleen langsfietsen.

Dit hoofdstuk houdt hier op. Het is een waargebeurd verhaal die zich op dit moment afspeelt. Ik weet niet hoe dit verder zal gaan of hoe ik hiermee aan moet. Misschien dat er mensen zijn die suggesties hebben. Ik kan er bijvoorbeeld een fantasieverhaal van maken of juist de werkelijkheid verder beschrijven. Ik hoor het in ieder geval graag.

Zoek naar meer verhalen van Onderdanigesub00...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
.DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: BuitenspelDoor: Marissa
Gelezen: 3347x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
23-05
7.5
:: Ruby 8 (nieuwe...Door: Kinky Ruby
Gelezen: 3631x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.9
:: Marissa - 10Door: MasterJohnDo
Gelezen: 3131x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Slavin
21-05
9.0
:: Het Huis Vol Slaafjes - 2Door: Slaafje
Gelezen: 4649x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags:
21-05
8.0
:: Een Geile Dikke Tiener - 7Door: G.B.
Gelezen: 6426x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dik, Vol, Tiener, Onderdanig, Teder
20-05
8.7
:: Emma's Ontdekkingstocht - 6Door: NickSchrijvers
Gelezen: 3866x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Andreaskruis, Intiem
20-05
9.1
:: Dagje AlleenDoor: DatwAtis
Gelezen: 14129x
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-05
9.1
:: Marissa - 9Door: MasterJohnDo
Gelezen: 3885x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Slavin
19-05
9.2
:: SalineDoor: Grumpy Loe
Gelezen: 6207x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Saline, Grote Borsten, Naaktstrand, Neuken
19-05
7.8
:: Hoer Lisa 10Door: Maria Smulder
Gelezen: 6279x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
18-05
8.3
:: Emma's Ontdekkingstocht - 5Door: NickSchrijvers
Gelezen: 5697x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Striptease, Straf
18-05
9.2
:: Het Huis Vol Slaafjes - 1Door: Slaafje
Gelezen: 11543x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.0
:: Tienersletjes Op Werk - 31Door: N75
Gelezen: 5866x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Monica, Pijpen, Deepthroat
16-05
8.6
:: Marissa - 8Door: MasterJohnDo
Gelezen: 5084x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: BDSM
15-05
9.2
:: Emma's Ontdekkingstocht - 4Door: NickSchrijvers
Gelezen: 6440x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Voorbinddildo, Intiem
15-05
8.9
:: Marissa - 7Door: MasterJohnDo
Gelezen: 5875x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Slavin
14-05
8.7
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!