Opwindend.Net
Dokter De Vries opent de deur naar de wachtkamer om zijn laatste cliënt van de dag binnen te laten: “Eva Wesseling?”

“Dat ben ik,” klinkt het timide. Een jong meisje staat op. Dat gaat een fijne afsluiting van de dag worden, denkt de dokter als hij haar bekijkt: zomers gekleed in een kort zwart rokje, een strak rood hemdje en slippers. Ze is vrouwelijk en rank tegelijk, zoals je dat alleen bij tieners ziet. Haar kontje is mooi in verhouding met de lange slanke benen en kleine, pronte borstjes. Het is altijd lastig om jonge vrouwen op leeftijd te schatten; dertienjarigen kunnen er als 20 uitzien, en twintigjarigen als 15. Eva is in ieder geval zeker niet ouder dan 20.

“Ik ben Wim”, zegt de dokter, terwijl hij zijn ogen van haar lichaam losscheurt en haar recht aankijkt. Grote blauwe ogen en een rond gezichtje heeft ze. Haar lange haar draagt ze in een paardenstaart. De zon gaat spontaan schijnen in Wims hoofd, zo mooi is ze.

“Eva”, zegt het meisje, terwijl ze elkaar de hand schudden. Fijne zachte handjes heeft ze, denkt de dokter. Dokter De Vries is een lange man met een atletisch postuur. Hij heeft donker haar en lichte ogen. Hij zou een stuk knapper lijken als hij niet zo ernstig kijkt, denkt Eva.

“Kom maar binnen en neem plaats”, zegt de dokter vriendelijk, terwijl hij op een stoel bij het bureau in de behandelkamer wijst. Wat ongemakkelijk rondkijkend neemt Eva plaats terwijl ze haar rokje rechttrekt. Haar ogen blijven even hangen bij de gynaecologenstoel met de beugels en het tafeltje er naast met de instrumenten. Wim neemt plaats op de bureaustoel achter het bureau. “Is dit de eerste keer dat je bij de gynaecoloog komt, Eva?” Het meisje knikt. “Wat is de reden dat je een afspraak hebt gemaakt?”

“Nu ik mijn eerste vriendje heb vond mijn moeder het belangrijk dat ik aan de pil ga en dat ik een check-up doe dat ik klaar ben voor de seks,” zegt het meisje zacht. Met onschuldige ogen kijkt ze de dokter afwachtend aan. Zelf vond ze het overdreven van haar moeder, maar wat zou de dokter vinden?

Kijkend naar haar gezicht is het alsof Wim engelen hoort zingen. Hij slaat zijn benen over elkaar zodat een eventuele stuwing in zijn broek straks niet in het oog springt. Onnozel is ze wel, maar dat is prima. Het gaat een fijn onderzoek worden, stelt hij genoegzaam vast.

“Je moeder is een hele verstandige vrouw en het is heel goed van je dat je hier langskomt. Je moest eens weten hoeveel meiden en jonge vrouwen hier over de vloer komen met problemen die voorkomen hadden kunnen worden als ze vooraf een check hadden gedaan. Het zou zomaar kunnen dat daar zonder dat je het weet ook vriendinnen van je bij zitten,” zegt de dokter terwijl hij zijn meest serieuze en deskundige gezicht op zet. Het meisje knikt en lijkt te ontspannen. Ze zag erg tegen de afspraak op, maar ze is blij te horen dat ze een goede beslissing heeft genomen. “De check zal bestaan uit een aantal vragen en een lichamelijk onderzoek. Beantwoordt de vragen zo eerlijk mogelijk want ik heb de informatie nodig voor het onderzoek en het maakt het uiteindelijke resultaat van de check betrouwbaarder. Het lichamelijk onderzoek vindt plaats op de stoel daar en zal beginnen met een borstonderzoek en daarna een uitwendig en inwendig vaginaal onderzoek. Omdat je voor het eerst bij de gynaecoloog komt laat ik het anale onderzoek vervallen. Ik ga er gemakshalve vanuit dat je nog niet aan anale seks toe bent.”

“Dat klopt dokter,” klinkt het enigszins opgelucht, terwijl het meisje nogmaals een blik werpt op de stoel en het tafeltje met de instrumenten.

“Zeg maar Wim, ‘dokter’ klinkt zo formeel. De resultaten van de check leg ik vast in je dossier. En als je zelf vragen hebt, dan moet je ze direct stellen, daarvoor zitten we hier natuurlijk!” Het meisje knikt. “Mooi, dan gaan we beginnen”, zegt Wim terwijl hij een pen en een formulier uit een bakje op het bureau pakt. “Hoe oud ben je?”

“Zestien.”

Wims ogen lichten op als hij de leeftijd op het formulier noteert. “Hoe lang ben je en hoeveel weeg je?”
“Ik ben 1,65 meter en weeg 50 kilo”

“Menstrueer je?...Is je cyclus regelmatig?...Heb je geen overmatige pijnen of bloedingen...Gebruik je tampons?” De dokter legt de antwoorden van het meisje vast op het formulier. “Masturbeer je wel eens?” Eva antwoordt bevestigend. “En gebruik je dan ook hulpmiddelen?”

“Ik heb een dildo en een vibrator.”

“Breng je die ook bij je vagina in?”

“Soms...” Mooi, denkt de Wim gniffelend, er is dus voldoende ‘ruimte’ voor het inwendige onderzoek.

“Je hebt een eerste vriendje zei je net. Hebben jullie al geslachtsgemeenschap gehad?” Eva schudt haar hoofdje. “Orale seks?”

“Dat wel. Hij heeft mij gevingerd en een paar keer gebeft en ik heb hem gepijpt.”

Aha, ze heeft enige seksuele ervaring. Wim krijgt een warm gevoel van binnen. “En slik je zijn sperma dan ook door?”

Wat een intieme vragen denkt Eva, is dat allemaal wel nodig voor de check? “De laatste keer wel. Is dat erg?”

“Absoluut niet,” klinkt het net iets sneller dan Wims bedoeling was. Bloed stroomt naar zijn lendenen en hij moet het beeld van de kleine Eva en het vriendje dat klaar komt in haar mondje van zijn netvlies scheuren om in de rol van een deskundige arts te blijven. Wim doet alsof hij aandachtig op het formulier kijkt, maar zijn hersenen nemen steeds minder van de informatie op. “Dankjewel Eva. Volgens mij heb ik nu voldoende gegevens om met het lichamelijk onderzoek te beginnen. Je kunt je uitkleden achter het scherm daar.”

Wim zijn ogen volgen iedere beweging van Eva’s hertenlichaampje als ze opstaat en naar het scherm loopt. Eva lijkt met haar gedachten zo bezig met het aanstaande onderzoek dat ze hiervan niets opmerkt. Wim kan haar nu goed van achteren bekijken. Iedere keer dat haar voetje bij het lopen op de grond neerkomt trillen haar billetjes aangenaam. Bij het zien van het wiegende kontje, strak omspannen door het rokje neemt zijn vermogen om helder na te denken recht evenredig af met de hoeveelheid bloed die naar zijn lul stroomt. Wat een dag gaat dit worden, denkt Wim.

“Moet alles uit?” klinkt het vanachter het scherm. Wim schrikt op uit zijn gedachten. Hij was net naar de onderzoekstafel gelopen om te bedenken hoe hij het beste zodanig kan gaan zitten dat zijn beginnende erectie niet opvalt maar hij toch op zijn gemak het eerste deel van onderzoek kan uitvoeren en Eva ook nog naakt van het scherm naar de onderzoekstafel kan zien lopen.

“Ja, alles moet uit. Voor het onderzoek is het belangrijk dat je helemaal naakt bent. Wees niet bang, het onderzoek is misschien wat ongemakkelijk en oncomfortabel, maar het doet geen pijn.” Thuis had Eva zich al afgevraagd wat ze aan moest trekken naar de afspraak, maar dat lijkt allemaal onbelangrijk geworden. Ze probeert haar schaamte te bedwingen met de gedachte dat de dokter erg vriendelijk en zakelijk overkomt en iedere dag naakte vrouwen ziet.

Wim heeft zich met al zijn professionaliteit gewapend voor het moment dat Eva achter het scherm vandaan komt, maar niettemin kost het hem uiterste zelfbeheersing om zijn gezicht in de plooi te houden. Het weinige dat Eva’s kleren wisten te verhullen is prachtig: ze heeft een platte buik die zonder welving overgaat in haar venusheuvel en fiere borstjes met kleine tepeltjes. Haar huid is blank, volstrekt egaal en zonder bikinilijnen, haar schaamhaar heeft ze volledig weggeschoren.

“Ga maar liggen op de behandeltafel en leg je voeten in de beugels...” Wim kan het woord ‘lieverd’ nog net inslikken. Schuchter schuifelt Eva naar de behandeltafel met haar armen onhandig naast haar lichaam en haar benen dicht tegen elkaar aan. Wim zit schrijlings op de rand van de tafel met zijn lul onder zijn ene been geklemd. Die gaat geen kant op. Het meisje gaat onwennig liggen op de tafel en Wim schikt haar benen een beetje zodat ze goed wijd in de beugels liggen. Haar hoofd ligt nu iets hoger dan haar middel en ze kijkt uit over haar eigen naakte lichaam. Haar heup ligt zacht tegen de ene bil van Wim aan waardoor hij het nog warmer krijgt.

Eva voelt zich heel erg ongemakkelijk zo zonder kleren en met haar benen zo verschrikkelijk wijd uit elkaar. Zelfs toen haar vriendje haar befte lag ze niet zo open en bloot in het licht en nu zit er ook nog een vreemde man bij haar. En dit is nog maar het begin. Gelukkig is de dokter een professional en doet hij alsof het de normaalste zaak van de wereld is.

“Lig je een beetje comfortabel, voor zover dat kan gezien de omstandigheden?” vraagt de dokter vriendelijk. Eva knikt. “Mooi, dan ga ik beginnen met het borstonderzoek.”

Eva’s borstjes hebben het formaat van kleine appeltjes en zijn mooi stevig. Waar de borsten van oudere vrouwen al snel opzij zakken als ze liggen, blijven ze bij dit jonge meisje mooi bovenop liggen. Wim legt beide handen op haar borsten. Twee handen vol, wat kan een man zich nog meer wensen? Vervolgens begint hij rustig met het masseren van de linkerborst. Hij streelt de zachte, tere huid en voelt vervolgens het onderliggende weefsel. Op deze manier werkt de dokter de hele borst af en neemt daarbij ruim de tijd. Langzaam worden de tepeltjes van het meisje stijver, tot ze eigenwijs in de lucht priemen. “Heel goed, geen onregelmatigheden te vinden. Nu de ander borst.” Ook de rechterborst krijgt een grondig onderzoek. Dat voelt helemaal niet verkeerd. Eva sluit even haar ogen en probeert zich voor te stellen dat haar vriendje zo met haar bezig is. Ze ontspant zich meer en haar ademhaling wordt iets rustiger. Wim sluit het borstonderzoek af door beide tepels uitgebreid door zijn vingers te rollen. Het meisje houdt kort haar adem in. “Tepelrespons is ook uitstekend,” klinkt het. “Dan kunnen we nu naar het volgende deel van het onderzoek.”

Wim staat op van de tafel en draait zich meteen weg van het meisje, zodat ze niet ziet dat zijn lul opspringt nu hij vrijgelaten wordt. Wim rijdt het tafeltje met instrumenten en een lage kruk naar het uiteinde van de behandeltafel waar haar poesje open en bloot ligt. De kruk is zo hoog dat hij mooi zicht op haar lichaam en gezicht heeft, maar dat Eva zijn kruis niet kan zien. Hij gaat wijdbeens zitten op de kruk om zijn erectie meer ruimte te geven. “Ik zal eerst je vagina uitwendig onderzoeken.” Hij was er tot dusver in geslaagd om dit deel van haar lichaam alleen te bekijken voor zover dat professioneel verantwoord is, maar nu kan hij er dan toch zijn onverdeelde aandacht aan geven.

Eva’s poesje is mooi strak en glad, geen schaamhaartje te bekennen, alles is prachtig bijgehouden. Haar kleine schaamlippen zijn iets zichtbaar. Wim begint met het betasten van de grote schaamlippen. Vervolgens duwt hij ze iets uit elkaar om de kleine schaamlippen goed te kunnen betasten. Haar poesje is nog volledig gesloten. Dan wrijft hij over haar clithood, duwt deze naar achteren en een snoezig roze knopje wordt zichtbaar. Met zijn wijsvinger maakt hij cirkelende bewegingen rond het kleinood. “Voelt dit prettig?”

“Uh, ja, zeker...” zegt Eva, terwijl haar ademhaling iets versnelt. Ze voelt hoe haar poesje langzaam ontspant en warmer wordt. Zodra ze een beetje nat wordt stopt de dokter met de stimulatie.

“Prima, uitwendig is alles in orde en je reageert goed op de stimuli. Dan komt nu het inwendige onderzoek. Ik zal je eerst toucheren: dan ga ik met een vinger in je vagina om de wanden te voelen. Daarna wil ik je vagina van binnen zien en kijken of er geen onregelmatigheden op je baarmoedermond zitten.”

“Ontspan je maar,” zegt Wim terwijl hij een vinger insmeert met gel en op haar poesje zet. Na wat lichte weerstand glijdt hij makkelijk naar binnen. Het meisje zucht. Dan realiseert Wim zich dat hij in alle opwinding geen handschoenen heeft aangetrokken. Niet professioneel, maar aan de andere kant: voor het meisje is het de eerste keer dat ze een gynaecoloog bezoekt, dus het zal haar niet direct opvallen. En hij voelt nu nog beter de zachte wand van haar warme poesje. Wat is ze strak. Dan stopt hij er een tweede vinger bij en haar poesje reageert meteen door harder samen te trekken. Er gaat steeds meer bloed naar zijn lul en in zijn onderlichaam ontwikkelt zich een heerlijk gevoel. Zijn gedachten worden steeds waziger en nadenken gaat steeds minder goed. Behalve dat het lekker is heeft hij geen idee meer wat hij precies in haar poesje voelt met zijn vingers. Eva wordt steeds natter en gaat dieper ademhalen. Het enorm strakke gevoel om Wims vingers vermindert iets.

De versnelde ademhaling van Eva doet Wim uit zijn trance opschrikken. Hoe lang is hij nu aan het toucheren? “Tijd om eens naar je baarmoedermond te kijken” zegt Wim snel terwijl hij zijn vingers uit haar trekt. Haar poesje sluit zich direct. Hij draait zich naar het tafeltje, rommelt wat tussen de instrumenten en weegt verschillende speculums in zijn handen. “Daarvoor zal ik een speculum moeten inbrengen. Dat is een instrument waarmee ik je vagina open kan maken zodat ik naar binnen kan kijken” zegt Wim, terwijl hij een klein exemplaar aan Eva laat zien.

Eva schrikt: “Moet dat metalen ding in mij?” Het prettige gevoel dat de clitorismassage en het toucheren teweegbracht is meteen weg.
“Maak je geen zorgen, de vagina is heel rekbaar en ik doe er ook nog glijmiddel op, dus dat gaat zeker lukken. Het voelt oncomfortabel, maar als je je ontspant, dan is het niet pijnlijk,” zegt Wim op geruststellende toon.

Uiteindelijk kiest hij voor een groot speculum, smeert het instrument ruimhartig in met gel en warmt het op met zijn hand. Hij schuift nogmaals haar clithood naar achteren om haar clitoris te masseren, waardoor haar poesje weer iets ontspant. Als hij echter haar schaamlippen uit elkaar duwt en het instrument op haar poesje zet houdt ze onmiddellijk haar adem in en voelt hij weerstand als hij de druk van het speculum op haar poesje vergroot. Resoluut drukt Wim door de weerstand heen en drijft het instrument soepel in het onderlichaam van het meisje. Dit is voor Wim altijd het spannendste moment van een inwendig onderzoek. Zijn ballen trekken samen en hij voelt hoe een druppeltje voorvocht zijn eikel bevochtigt. Het meisje verkrampt en maakt een heel klein piepgeluidje. “Gaat het? Sorry als ik je pijn heb gedaan,” zegt Wim met een zo bezorgd mogelijke stem.

“Nee, nee, het gaat, maar een beetje ongemakkelijk is het wel,” piept Eva. Ondertussen voelt ze hoe de dokter het instrument met soepele halen opendraait en haar poesje steeds meer onder spanning komt te staan. Het is een raar gevoel dat de binnenkant met de buitenlucht in aanraking komt. De dokter blijft draaien en ze voelt zich inmiddels veel gevulder dan als ze haar eigen dildo inbrengt. Wanneer houdt hij op?

Wim ziet hoe haar schaamlippen zich rond de metalen bladen spannen, geeft nog een draai en zet het speculum vast. Met een lampje tuurt hij naar binnen. De wanden zijn mooi zacht en geribbeld, achterin ligt de baarmoedermond, alles prachtig schoon. “Dat ziet er allemaal prima uit! Heel goed. Wil je jezelf ook eens van binnen zien?” vraagt Wim, terwijl hij een spiegeltje op een uitschuifstokje aanreikt.

“Ja, dat lijkt me erg interessant. Die mogelijkheid krijgt je niet iedere dag” zegt Eva met enigszins geknepen stem. Ze neemt het spiegeltje aan en komt iets van de stoel omhoog om zichzelf te bekijken. Terwijl Wim bijlicht richt ze het spiegeltje zodat ze tot achterin haar poesje kan kijken. “Dat lijkt wel een roze bal met een gat er in, is dat mijn baarmoeder?”

“Dat is inderdaad je baarmoedermond.” Wim neemt het spiegeltje weer van haar over. Eva gaat weer liggen en vraagt zich met een gespannen gezicht af of ze nu pijn heeft of dat de uitgerekte toestand van haar poesje slechts ‘oncomfortabel’ is. Wim lijkt haar gedachten aan te voelen en duwt haar clithood weer terug om haar clitoris met zijn vinger te stimuleren. Het meisje ontspant weer een beetje en de vochtproductie van haar poesje komt zelfs weer op gang. De voorvochtproductie van Wims lul is inmiddels ook goed op gang.

“In verband met geslachtsgemeenschap is het ook van belang om een dieptemeting van je vagina uit te voeren. Omdat de vagina in opgewonden toestand andere afmetingen heeft doen we de dieptemeting in twee stappen: één keer in gewone toestand en één keer na stimulatie” zegt Wim, terwijl hij het speculum voorzichtig verwijdert. Ook na deze oprek-exercitie sluit haar poesje zich meteen weer. Haar vriendje is een geluksvogel, denkt Wim. “Voor het meten van de diepte gebruik ik een dildo met een centimeteraanduiding.” Wim pakt een lange dunne dildo en zet die op haar poesje. Bij het eerste stukje is er wat tegendruk, maar daarna gaat de dildo soepel naar binnen. Bij de eerste echte weerstand stopt Wim en leest hij de schaalverdeling af: “Acht centimeter. Dat is volstrekt normaal.”

“Ik ga je nu stimuleren. Voor het maximale effect doe ik dat zowel inwendig als uitwendig. Clitoraal gebruik ik deze vibrator,” zegt Wim terwijl hij een 30 centimeter lange staaf met een grote ronde kop omhoog houdt, “En inwendig zal ik met mijn vingers je G-spot stimuleren.”

“Dokt... Wim, wat is een G-spot?” vraagt Eva nieuwsgierig.

“Heel goed dat je het vraagt. De G-spot is een gevoelig plekje aan de voorzijde van je vagina, vlak na de ingang. Veel vrouwen kunnen daarmee een apart soort orgasme krijgen. Na het onderzoek weet je precies waar je moet zijn en dan kun je dat met je vriendje verder ontdekken. Ga maar lekker liggen, dit deel van het onderzoek gaat je zeker bevallen.” Wim zet zijn kruk wat hoger zodat hij er goed bij kan en gaat meteen verzitten om zijn lul meer ruimte te geven. Hij zet de vibrator in standje ‘medium’ en zet de bolle kop op de clitoris van het meisje. Ondertussen brengt hij twee vingers van zijn andere hand bij haar in en begint haar G-spot te stimuleren.

Al snel gaat haar ademhaling omhoog en wordt haar poesje vochtiger en warmer. Dit voelt wel heel lekker, denkt Eva, maar ze merkt dat ze zich moeilijk kan laten gaan als ze zo open en bloot ligt. De situatie is ook zo raar. Ze sluit haar ogen en probeert zich uit alle macht voor te stellen dat haar vriendje haar zo stimuleert maar makkelijk gaat dat niet. Na enkele minuten winnen de vingers van de dokter en de vibrator het dan toch van de schaamte: Eva gaat steeds harder ademhalen en op haar wangen verschijnt een intense blos. Het vocht begint uit haar poesje te stromen en ze ligt luid hijgend te kronkelen op de behandeltafel. Haar borstjes bewegen speels met haar mee. Met de vingers in haar poesje voelt Wim dat ze ieder moment een orgasme kan krijgen. Vlak voordat het zo ver is stopt de dokter met de stimulatie. Eva opent haar ogen, op haar gezicht is enige teleurstelling af te lezen. Wim doet alsof hij dat niet opmerkt en denkt aan manieren om zo snel mogelijk aan zijn eigen orgasme te komen, aangezien de situatie in zijn broek steeds pijnlijker wordt.

“Nu gaan we de tweede dieptemeting doen,” zegt Wim terwijl hij de vibrator weglegt en de dildo met schaalverdeling oppakt. Nu zonder enige weerstand glijdt de dildo bij het meisje naar binnen. Ze is nog aan het nahijgen van de stimulatie en merkt amper wat er gebeurt. Centimeter voor centimeter verdwijnt het ding, terwijl Wim zorgvuldig de richting kiest. Uiteindelijk voelt hij de weerstand toenemen. Als het meisje gaat verliggen weet Wim dat hij de grens van het comfortabele wel bereikt heeft. “15,5 centimeter, ook dat is perfect normaal!” zegt hij terwijl hij de dildo uit haar poesje trekt, dat nu nog even open blijft staan. Wim geeft de dildo aan Eva, zodat ze zelf kan zien om hoeveel het precies gaat. Eva kijkt zorgelijk naar de schaalverdeling. “Is er iets mis?” vraagt Wim.

“Nou, ik heb nog geen 16 centimeter diepte, terwijl mijn vriendje toch wel wat meer heeft. Gaat dat wel goed komen? Ik ben zo bang dat er iets beschadigt.”

“Heel goed dat je dit vraagt, Eva” zegt Wim, terwijl hij een ingeving krijgt. “Volgens mij gaat het wel goed komen. Er is onderzoek naar gedaan en het blijkt dat een penis bij de penetratie een beetje krom buigt. Op die manier kunnen er wat meer centimeters in de vagina dan onze meting van net suggereert.”

Het meisje kijkt Wim ongelovig aan. “De penis van mijn vriendje is anders erg hard als hij stijf is, die buigt niet zomaar. En dan nog, hij wordt niet korter.”

“Dat is nu eenmaal de uitkomst van het onderzoek. Maar we kunnen testen of het onderzoek ook voor jou klopt. We zitten hier in een veilige situatie, dus je hoeft absoluut niet bang te zijn dat er iets mis gaat.”
Eva denkt kort na. “Volgens mij zou ik dat wel willen testen. Dan weet ik ten minste zeker dat het straks goed gaat. Hoe gaat dat testen in zijn werk?”

“De beste manier is om het te testen met mijn penis” zegt Wim terwijl hij zo deskundig mogelijk probeert te klinken. “Maar dan moet je me wel een beetje helpen.”

“Hoe dan?”

“Eerst moet je mij pijpen zodat mijn penis net zo hard als die van je vriendje wordt. Dan weten we zeker dat de situatie vergelijkbaar is. En daarna zal ik je penetreren en gaan we zien hoe ver ik kom.” Ondertussen zet Wim een gezicht op alsof het hem niet uitmaakt wat Eva hiervan gaat zeggen.

Eva weet het niet zeker. Het voorstel van de dokter klinkt enerzijds logisch, maar hoe professioneel is het als een arts een cliënt met zijn eigen penis penetreert? Wat ze wel zeker weet is dat ze net de beste stimulatie ooit heeft gehad en dat ze het heel graag zou willen afmaken met iets stevigs in haar poesje. “Goed, laten we het testen.”

“Volgens mij maak je hier de verstandige keuze” zegt Wim zo neutraal mogelijk. Hij doet zijn witte jas uit en maakt zijn broek open. Bij het tevoorschijn halen van zijn lul trekt hij de voorhuid tot achter de eikel veegt zoveel mogelijk van het voorvocht weg aan de binnenkant van zijn broek. Met een bijna volledige erectie loopt hij richting het hoofdeinde van de behandeltafel. De ogen van het meisje worden groot.
“Oei, dat is wel erg groot, groter dan die van mijn vriendje in ieder geval.” Ze probeert zich voor te stellen of dat gevulder voelt dan het speculum van net. Ze krijgt het er warm van.

“21 Centimeter, dus volgens mij weten we straks echt zeker dat je klaar bent voor de seks met hem. Dat was toch het doel van de check-up?” Wim trekt zijn broek helemaal uit en gaat wijdbeens voor haar staan. Eva ziet dat de dokter net als zij al zijn schaamhaar heeft weggeschoren. Doordat ze op de behandeltafel ligt hoeft ze haar hoofd alleen maar te draaien en is haar mondje op de perfecte hoogte. “Zullen we beginnen?” Het is meer een opmerking dan een vraag van de dokter.

Dan zet het meisje haar lipjes op zijn eikel en begint ze te zuigen terwijl ze hem met één handje aftrekt. Wims lul is veel dikker dan haar handje kan omvatten. Met zijn ene hand masseert Wim één van haar borsten waardoor haar tepeltjes weer verharden en zijn andere hand legt hij op haar hoofdje om het tempo aan te geven. Wims dag kan niet meer stuk. Ze pijpt niet onverdienstelijk, maar is zeker geen pro. Maar bij het zien van haar mondje om zijn lul en met vrij uitzicht op haar goddelijke lichaam maakt het allemaal niet heel veel uit en moet Wim al snel een stap naar achteren zetten om niet vroegtijdig klaar te komen.

Wims lul is zo hard als beton als hij tussen de benen van het meisje gaat staan. Doordat haar benen nog steeds in de beugels liggen is ze goed toegankelijk. Hij legt zijn gevaarte op haar buik en probeert zich voor te stellen tot waar hij straks in haar lichaam is doorgedrongen. Met zijn ene hand spreidt hij haar schaamlippen, terwijl hij met zijn andere hand zijn lul positioneert. De dildo gleed makkelijk naar binnen, maar met de ruim 6 centimeter dikte van zijn lul verwacht hij wat meer weerstand. Haar sappen stromen gelukkig nog rijkelijk, dus glijmiddel is niet nodig. Langzaam voert hij de druk op om uiteindelijk een stukje naar binnen te schieten. De ingang van haar poesje spant strakker om zijn eikel naarmate hij vordert. Eva hapt naar adem. “Niet te snel!”

“Maak je maar geen zorgen,” zegt Wim. Als ik nu ook maar ietsje sneller ga, dan explodeer ik, denkt hij. Dan zit zijn hele eikel in haar. Hij voelt hoe zijn voorhuid naar achteren gedrukt wordt door de nauwe ingang van haar poesje en helemaal strak komt te staan. Centimeter voor centimeter verdwijnt de betonnen paal in Eva’s lichaam en voelt Wim steeds meer van haar warmte. Met zijn duim masseert hij haar clitoris. Haar poesje pulseert en klemt zich als een bankschroef aan hem vast. De dieptemeting na de stimulatie lijkt redelijk betrouwbaar afgemeten aan het aantal centimeters dat over blijft als zijn eikel bij het einde komt. Hij probeert haar nog iets verder op te rekken, maar Eva trekt een holle rug en zet haar beide handen tegen zijn heupen ten teken dat hij niet verder moet gaan. De aanraking van haar vingers is bijna teder en doet zijn ballen samentrekken. Alleen uiterste zelfbeheersing voorkomt dat hij in haar explodeert.

Dan trekt hij zijn paal weer terug tot alleen zijn eikel nog in haar steekt, om vervolgens langzaam weer naar voren te gaan tot ze maximaal is opgerekt. Dit keer waakt hij er voor dat hij niet te ver gaat. Hij pakt Eva bij haar heupen om de diepte van de penetratie goed te controleren. Zijn vingertoppen drukt hij in de heerlijke billetjes. Als hij merkt dat zowel Eva als hij sneller kunnen voert hij het tempo rustig op. Eva begint weer te hijgen en krijgt intense blosjes op haar wangen. Ze ligt met gesloten ogen trillend te genieten. Sappen stromen in ongekende hoeveelheden uit haar poesje. Dat is het moment waarop Wim bij iedere stoot ietsje verder in haar probeert te komen. Met soepele halen schuift zijn staaf in en uit haar en na verloop van tijd verdwijnen er meer centimeters in haar lichaampje. Of dat is omdat zijn staaf krom gaat staan zoals hij naar Eva toe suggereerde of omdat ze door de opwinding verder is opgerekt interesseert Wim niet.

Eva voelt hoe ze bij iedere stoot steeds verder gevuld raakt. Het is iets pijnlijk maar het volle gevoel is zo machtig dat het alleen maar bijdraagt aan haar opwinding. Haar hijgen gaat over in kreunen en uiteindelijk komt ze gillend en stuiptrekkend klaar. Door de genotsexplosie raakt ze helemaal in een roes, ze valt bijna flauw.

De druk, het pulseren en de warmte rond Wims lul worden nog intenser en hij kan zijn orgasme niet meer uitstellen. Hij stoot zijn paal tot aan de aanhechting in haar als hij zijn ballen tot het uiterste voelt samen trekken en spuit straal na straal diep in haar prachtige buikje. Hij houdt zijn paal helemaal in haar poesje gedrukt tot zijn ballen weer tot rust zijn gekomen. Pas bij het terugtrekken van zijn nog steeds gezwollen lul vraagt hij zich af hoe dat allemaal in haar ranke lijfje paste. “Volgens mij is de test geslaagd,” hijgt Wim buiten adem.

“Ja, volgens mij ook,” zucht Eva.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (9)
.DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: BuitenspelDoor: Marissa
Gelezen: 3130x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
23-05
7.6
:: Ruby 8 (nieuwe...Door: Kinky Ruby
Gelezen: 3597x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.9
:: Marissa - 10Door: MasterJohnDo
Gelezen: 3109x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Slavin
21-05
9.0
:: Het Huis Vol Slaafjes - 2Door: Slaafje
Gelezen: 4627x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags:
21-05
8.0
:: Een Geile Dikke Tiener - 7Door: G.B.
Gelezen: 6414x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dik, Vol, Tiener, Onderdanig, Teder
20-05
8.7
:: Emma's Ontdekkingstocht - 6Door: NickSchrijvers
Gelezen: 3861x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Andreaskruis, Intiem
20-05
9.1
:: Dagje AlleenDoor: DatwAtis
Gelezen: 14105x
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-05
9.1
:: Marissa - 9Door: MasterJohnDo
Gelezen: 3874x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Slavin
19-05
9.2
:: SalineDoor: Grumpy Loe
Gelezen: 6197x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Saline, Grote Borsten, Naaktstrand, Neuken
19-05
7.8
:: Hoer Lisa 10Door: Maria Smulder
Gelezen: 6273x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
18-05
8.3
:: Emma's Ontdekkingstocht - 5Door: NickSchrijvers
Gelezen: 5692x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Striptease, Straf
18-05
9.2
:: Het Huis Vol Slaafjes - 1Door: Slaafje
Gelezen: 11534x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.0
:: Tienersletjes Op Werk - 31Door: N75
Gelezen: 5860x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Monica, Pijpen, Deepthroat
16-05
8.6
:: Marissa - 8Door: MasterJohnDo
Gelezen: 5080x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: BDSM
15-05
9.2
:: Emma's Ontdekkingstocht - 4Door: NickSchrijvers
Gelezen: 6437x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Voorbinddildo, Intiem
15-05
8.9
:: Marissa - 7Door: MasterJohnDo
Gelezen: 5872x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Slavin
14-05
8.7
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!