Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Bijbaantje - 3

Sorry voor de lange pauze, ik pak hem nu weer op. Lees ook de voorgaande delen.

Dit verhaal is fictie - suggesties voor verhaallijnen welkom.

“Niels, kom eens hier!” riep John. Niels liep naar het kantoortje van John. “Het is nu vier uur en we doen de winkel dicht, we moeten nog van alles klaarzetten voor de ‘vaste’ klanten avond zo meteen.” John sloot de deur van de winkel en gaf Niels opdracht om sta-tafeltjes uit het magazijn te halen en klaar te zetten. Er moesten bakjes met chips en pinda’s neergezet worden en ook moest op de toonbank een soort van bar ingericht worden met bier, wijn en frisdrank.

Toen moest Niels meelopen met John, in het magazijn stond een soort van lage tafel met een zwart leren bekleding. Er zaten ringen aan de poten bevestigd. “Deze moet midden in de zaak komen..dus even sjouwen!” zei John. De tafel was loodzwaar maar met veel moeite stond het ding midden in de zaak opgesteld tussen de sta-tafels.

Het was inmiddels half 5 en over een half uurtje zouden de vaste klanten komen. “Ga jij je nog maar even opfrissen en dan je werkkleding aandoen.” zei John. “Als straks de gasten komen moet je ze voorzien van hapjes en drankjes..en daarna zien we wel..” zei John met een grote grijns.

Niels ging naar het badkamertje en douchte zich uitgebreid. Niels was al behoorlijk opgewonden van het maken van het filmpje en de beurt die hij als “meisje” had gehad. Hij had het idee dat het best wel eens een lange avond zou kunnen worden. Toen hij afgedroogd was trok hij zijn ‘bedrijfskleding’ aan, keek in de spiegel naar zijn bijna naakte lijf..en liep naar de winkel.

“Je ziet er lekker uit jong!” zei John..”Vanavond zijn er allemaal belangrijke klanten en die willen we een fantastische avond bezorgen, dus goed je best doen knul! En als je goed je best doet dan kun je een bonus van wel 200 euro verdienen!” Niels glimlachte maar een beetje en zei “ja meneer”.

Stipt om 5 uur ging de deur open en begonnen er mannen binnen te druppelen. De meeste ouder, grijzend en vaak met een dikke buik, en sommige jonger. Maar de gemiddelde leeftijd was zeker 50+. John verwelkomde iedereen en Niels deelde drankjes uit aan de mannen, die allemaal uitgebreid naar hem keken, knipoogden naar hem en een enkeling gaf hem een klopje op zijn billen of kneep erin.

Niels bediende de tafeltjes en glimlachte tegen elke klant. Rond 6 uur waren en ongeveer 20 mannen in de zaak. Hij herkende de man van het videohokje en het oude opaatje dat hem met een grote dildo had gepakt. John was de gastheer en sprak even met alle gasten, die hem geld gaven….

John draaide de deur op slot. En ging in het midden van de zaak staan. “Welkom allemaal bij de Eroshop!” zei John. “Vanavond hebben we een leuk feestje gepland, ik hoop dat jullie er zin in hebben!” De mannen lachten en gromden..knipoogden en keken naar Niels..die niets in de gaten had want die was druk met het bijvullen van de nootjes.

“Vanavond maken we er iets leuks van! Maar in een Eroshop..moet dat wel bloot uiteraard! Heren..uw kleding mag uit!” John trok als eerste zijn kleding uit. De mannen keken elkaar even aan maar binnen no-time was de winkel vol met naakte mannen en half-harde pikken. Niels keek naar alle blote kerels om zich heen.

“Zoals jullie weten hebben we een nieuwe medewerker..Niels! Kom maar naar voren Niels!” zei John.

Niels liep naar John. Hij stond midden in de zaak en zag overal om zich heen blote kerels. “Nu is Niels de enige nog die kleren aan heeft..ga jij eens op de tafel staan!” Niels ging op het tafeltje staan..en voelde zich erg bekeken. “Zijn er vrijwilligers die Niels willen helpen..om ook in zijn nakie te staan?” zei John. Binnen no time stonden er een paar mannen om Niels heen. Niels voelde overal handen op zijn lijf..handen op zijn rug, zijn buik in zijn kruis en op zijn billen..gretige handen trokken zijn shirt en broekje van zijn lijf. John zette inmiddels het tv scherm aan in de winkel en de video aan..Niels zag zichzelf terug op het scherm in alle geile dingen die hij had meegemaakt de afgelopen weken.

“Heren, ga uw gang!” zei John. Met dit startschot begonnen de handen harder te voelen en te tasten. Niels voelde vingers tussen zijn billen gaan in zijn gaatje er werd aan zijn pikje getrokken en er werd aan zijn tepels getrokken. Handen overal. Niels zag dat de mannen opgewonden werden overal zag hij inmiddels stijve pikken om zich heen.

Een grote dikke kerel, zeker 60, pakte hem beet om zijn middel en tilde hem op van het tafeltje..hij duwde Niels naar de grond op zijn knieën. Zijn harde pik..duwde tegen het mondje van Niels. Niels deed zijn mond open en begon te zuigen..het betasten ging door. Er werden pikken tegen zijn gezicht en wangen geduwd. Zijn handen werden omhoog getild en om pikken gelegd..Niels begon ze af te trekken.. Een man knielde achter Niels neer en stak een vinger in zijn kontgaatje. Om die daarna snel te verruilen voor zijn tong.

De dikke kerel pakte Niels zijn hoofd beet en begon hard in Niels zijn mondje te stoten..Niels moest bijna kokhalzen van het geweld. Met een schreeuw spoot de man zijn zaad diep in Niels zijn keel en trok zijn pik uit het mondje van Niels. Er was geen rust de volgende pik gleed direct in zijn mond. Niels voelde hoe de tong van de man achter hem diep in zijn sterretje werd geduwd. De mannen die hij aan het aftrekken was begonnen te kreunen en spoten hun zaad over Niels zijn gezicht. De hele groep mannen juichte toen dat gebeurde..Niels voelde het zaad over zijn gezicht lopen. Twee nieuwe pikken kwamen er in zijn handen..”Toe maar slet! Hoer! Teefje! Kijk hem gaan dan!” hoorde hij om zich heen.

De volgende lading zaad werd in zijn keel gespoten. De man kreunde hard toen hij zijn puik leegde in het jongensbekkie. De man die zijn kontgaatje aan het likken was zei: “Volgens mij is het sletje er klaar voor!”. De mannen gromden..

Niels werd opgetild en op zijn rug op het tafeltje gelegd..met zijn kontje op de rand. Niels zag minstens tien harde pikken boven zich hangen..weer werd zijn mondje gevuld, pikken in zijn handen, er stonden kerels zich af te trekken boven zijn lijf.

Twee mannen pakten Niels zijn benen beet en trokken ze omhoog. Hij lag nu met zijn billen open op de rand van de tafel.. Binnen een tel voelde hij een pik tegen zijn aarsje duwen en naar binnen stoten. Niels kreunde..oefff..in een keer naar binnen. Mannen spoten hun zaad over zijn lijf. Niels werd hard geneukt door de kerel in zijn kontje.

De man die Niels aan het neuken was werd luidkeels aangemoedigd..”Neuken, neuken, neuken!”
riepen de mannen.

Binnen een paar minuten spoot de man zijn zaad in Niels. Om direct vervangen te worden door een nieuwe pik die in zijn kontgaatje gleed. Er werd zaad in zijn mond gespoten over zijn gezicht, over zijn lijf..Niels was helemaal van de wereld van al dit geweld. Elke pik werd direct vervangen door een nieuwe..en zijn lijf werd helemaal gebruikt.

Niels werd door de een na de andere pik geneukt, zijn aarsje drupte van het zaad. Zijn lijf was helemaal ondergespoten, zijn mondje vol met dikke klodders..de ene na de andere kerel vergreep zich aan hem.

Inmiddels was Niels de tel kwijt en waren ze al een paar uur verder..Niels voelde zijn lijf helemaal beurs. De avond liep naar het einde..de mannen waren minstens allemaal twee keer gekomen..en konden bijna niet meer..en Niels ook niet!

John, die uiteraard alles had gefilmd (dat zou nog een leuk centje opleveren!) en ervoor gezorgd had dat de mannen niet herkenbaar in beeld zouden komen..behalve Niels dan zei: “Ok heren..was het een leuke avond?!” er was instemmend gejuich.

Niels lag uitgewoond op het tafeltje..het zaad drupte uit zijn kontje en van zijn lijf hij was helemaal beurs..

“Mag ik nog 1 dingetje doen?” vroeg het oude opaatje die Niels eerder had ontmoet. “Maar natuurlijk. zei John.

Niels moest op zijn buik gaan liggen..het opaatje pakte de enorm grote dildo die hij eerder had gekocht..en schoof hem in 1 keer diep in Niels zijn..uitgewoonde kontje…”Zo laten liggen!” zei het opaatje…glimlachte en begon zich aan te kleden. Net als de rest van de mannen. John zwaaide de mannen uit..

Niels lag volledig afgewerkt met een grote dildo in zijn kontje op apegapen op het tafeltje..

John trok de dildo eruit…Niels kreunde. “Kom jong, we moeten nog opruimen..!”

Zoek naar meer verhalen van Niels...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
.DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Betrapt Door Mijn... - 24Door: Jean
Gelezen: 2261x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags:
21-05
8.9
:: De Zes Van Klas 6a - 72Door: Jaakske
Gelezen: 1540x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
21-05
8.9
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 6305x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hetero, Bi, Pijpen, Neuken, Vernedering, Vreemdgaan, Masturberen, Vriend
17-05
8.9
:: Onmogelijke Verlangens - 2Door: Rens24
Gelezen: 5111x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.1
:: Jongens Hormonen - 61Door: Jaakske
Gelezen: 2062x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
17-05
8.9
:: Ja, Papa - 2Door: Zoon
Gelezen: 6449x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Papa, Ageplay, Pijpen
16-05
8.4
:: Betrapt Door Mijn... - 23Door: Jean
Gelezen: 3007x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags:
16-05
8.9
:: 3 Nachten, 1... - 4Door: Simon De Jong
Gelezen: 4084x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Camping, Dildo, Toys, Bi, Hetero, Sperma, Vrienden, Vreemdgaan
16-05
8.8
:: Alex En Linus - 8Door: Alex
Gelezen: 2541x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
15-05
9.1
:: Betrapt Door Mijn... - 22Door: Jean
Gelezen: 2767x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Avondvierdaagse - 1Door: Happy Together
Gelezen: 5363x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Gay Kinky Chems Romantiek
15-05
7.9
:: Ja, Papa - 1Door: Zoon
Gelezen: 8916x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Ontdekken, Pijpen, Ageplay
14-05
8.2
:: 3 Nachten, 1... - 3Door: Simon De Jong
Gelezen: 5604x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Bi, Aftrekken, Camping, Vreemdgaan, Sperma, Camping, Aftrekken
14-05
8.7
:: Betrapt Door Mijn... - 21Door: Jean
Gelezen: 3243x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
14-05
8.7
:: De Zes Van Klas 6a - 71Door: Jaakske
Gelezen: 1612x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
14-05
8.9
:: Priveslet Van Mijn...Door: Koentje
Gelezen: 7479x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Gay, Sletje, Dik, Leraar, Homo, Anaal, Neuken, Seks
13-05
8.3
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!