Nu 63.537 Gratis Sexverhalen!
Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Bijbaan sexverhalen. In deze categorie staan 31 erotische verhalen.
Hannah - 5: De WedstrijdDoor: Edward2
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bijbaan, Cafe, Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, One Night Stand, Serveerster, Toilet, Verleiden, Vreemdgaan, Wedstrijd, Zonder Slipje,
" i In deel twee kreeg Hannah een woonplek, een baan in de horeca onder haar huis en deed ze het met een collega op het toilet. Dit verhaal is het vervolg. Het wordt weer uit het oogpunt van Hannah verteld. Ze is hier 22. i b 15 april 201..."
08-01-24
9.4
Hannah - 2: Een Nieuwe BaanDoor: Edward2
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bijbaan, Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Rokje, Toilet, Turks, Vernederen, Vluggertje,
" i Dit verhaal speelt zich een paar jaar later af en wordt uit het oogpunt van Hannah de zwartharige vrouw uit Hannah 1 verteld. Ze is hier 22 jaar. i Na een paar jaar was ik het zat in het studentenhuis. De eindeloze borrels, het lawa..."
04-12-23
8.5
JuliaDoor: Twinkle
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bijbaan, Nymfomanie, Studenten, Vreemdgaan,
"Julia was een meid van 23 die haar bijbaantje had gevonden bij mij op het werk. Het was geen uitblinker in wat ze deed maar toch was ze heel sociaal. Het was een kleine vrouw met donkerbruin stijl haar ze was met haar 1.61 niet groot en ver..."
20-05-23
8.7
BijbaantjeDoor: Peter1978
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bijbaan,
"Hallo gasten, ik ben Emiel 19 jaar en stuurde sinds korte tijd Hotel Management in Utrecht. Een leuke stad, beter dan het boerendorp waar ik vandaan kom. Mijn ouders wonen nog steeds in Nieuwolda. Een gehucht van niets. Toen ik de kans kreeg wilde ..."
09-09-22
8.7
Geil BijbaantjeDoor: De Seks Leraar
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bijbaan, Groepsex,
"Hallo ik ben Sara van vijf Havo, bijna zeventien jaar oud. Sinds kort heb ik een bijbaantje als vakkenvuller in de plaatselijke supermarkt. Iedere dinsdag en vrijdagmiddag na school. De filiaalmanager, Meneer Vervoort, heeft er de leiding. En eerlijk..."
17-03-22
7.9
Corona Bijbaan - 4Door: Frank
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Bijbaan, Corona, Lockdown, Quarantaine,
"Als ik wakker word ben ik in eerste instantie wat gedesori nteerd. Er ligt een arm en een been over me heen en de kamer waarin ik lig is even een vreemde omgeving. Ik kijk naar links en zie het slapende gezicht van Julia, haar grote bos donkere krull..."
10-03-21
9.5
Corona Bijbaan - 3Door: Frank
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Bijbaan, Corona, Lockdown, Pijpen, Quarantaine, Rimmen, Standje 69, Webcam,
" Ga langzaam op en neer, van je eikel tot en met je ballen. Begin met een losse hand, pak je pik niet te stevig vast. Blijf op en neer gaan, houd het tempo rustig. Wanneer ze even niets heeft gezegd, vervolgt ze Goed zo. Nu mag je je pik wat stevi..."
06-03-21
9.2
Corona Bijbaan - 2Door: Frank
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bijbaan, Borsten, Corona, Lockdown, Quarantaine,
"Grotendeels verscholen onder een kapmantel zit ik in de kappersstoel in de verder lege haarstudio van Julia. Op haar aangeven was ik in de linker stoel gaan zitten, die werkte het beste zei ze. De verduistering zat voor de ruiten, vanwege de lockdown..."
05-01-21
9.0
Corona Bijbaan - 1Door: Frank
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bijbaan, Borsten, Corona, Lockdown, Quarantaine,
" Dan zit er denk ik maar n ding op zeg ik terwijl ik haar zo serieus mogelijk aan probeer te kijken. Waar ze normaal ontzettend bijdehand en direct is, zie ik nu een paar grote ogen en een afwachtende blik. Wat dan vraagt ze. Ik schraap mijn k..."
01-12-20
9.3
Bijbaantje Of (bij)baan - 5Door: Henkiep
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bijbaan,
"Zoals elke zaterdagmiddag, de afgelopen weken, zette ik mijn fiets bij de achterdeur van Victor neer. Zoals elke week zou ik mij boven moeten douchen en spoelen en zouden mijn instructies klaar liggen, voor de klanten van vanmiddag. Vandaag kwam..."
04-06-19
8.9
Bijbaantje Of (bij)baan - 4Door: Henkiep
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bijbaan,
"Nadat ik de fiets bij de achterdeur had gezet, liep ik door de achtertuin het huis van Victor weer binnen. Victor was nergens te bekennen en snel liep ik de trap op, naar boven. Na een snelle douche kwam ik mijn werkkamer weer binnen. Het was voor mi..."
08-05-19
8.8
Bijbaantje - 4Door: Niels
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus, Bijbaan, Extreme, Gangbang,
"Sorry voor de lange pauze, ik pak hem nu weer op. Lees ook de voorgaande delen. Dit verhaal is fictie suggesties voor verhaallijnen welkom. Niels, kom eens hier riep John. Niels liep naar het kantoortje van John. Het is nu vie..."
13-03-19
8.2
Bijbaantje En (bij)baan - 3Door: Henkiep
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bijbaan,
"Het was zaterdagmiddag. Nadat ik mijn fiets tegen de muur had gezet keek ik op mijn telefoon. Het was 12 07. Goed op tijd dacht ik bij mijzelf. Ik dacht weer aan de instructies die Victor mij vorige week had verteld. Om half een fris en gesp..."
13-02-19
8.4
Bijbaantje En (bij)baan - 2Door: Henkiep
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bijbaan,
"Ik zette ik mijn fiets bij de achterdeur van Victor neer. Ik moest weer denken aan de vorige keer dat ik mijn fiets hier tegen de muur had gezet. Afgelopen zondag was ik nog maagd en had ik geen ervaring met sex met mannen. Daar is die midd..."
27-01-19
8.9
Interessant Bijbaantje - 4Door: Generaaltje
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bijbaan,
"Tinus belde Dion in de avond op. Dion , zei Tinus, je bent een held . Hoezo , vroeg Dion nieuwsgierig. Je hebt die slet nu al naakt gekregen , zei Tinus, ik denk dat je aankomende zaterdag je maagdelijkheid gaat verliezen kerel . Dion..."
26-01-19
9.0
Interessant Bijbaantje - 3Door: Generaaltje
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bijbaan,
"Dion had zich donderdag en vrijdag meerdere malen goed afgetrokken op de video die Tinus hem had doorgestuurd. Hij had die slet van een Evelien woensdag even goed op haar nummer gezet. Hij had veel zin in zaterdag en was zaterdag dan ook al om kwart ..."
22-01-19
8.6
Interessant Bijbaantje - 2Door: Generaaltje
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bijbaan,
"Dion zat die avond op zijn computer te gamen met vier van zijn vrienden Rik, Tim, Mitch en Sander. De jongens vroegen hoe Dion zijn bijbaantje was en wat hij allemaal moest doen. Dion loog dat het in de winkel vrij druk was, maar dat de drukte werd ..."
18-01-19
8.5
Interessant Bijbaantje - 1Door: Generaaltje
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Bijbaan,
"Het is Dion zijn eerste werkdag bij de kleine slagerij van Tinus, een goede vriend van zijn ouders. Dion is 16 jaar en gaat volgend jaar beginnen met VWO5. Hij heeft nu zes weken vakantie en Tinus had al meerdere keren gevraagd of Dion bij hem in de ..."
16-01-19
8.3
Bijbaantje En (bij)baan - 1Door: Henkiep
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bijbaan,
"Zoals elke zaterdagmiddag fietste ik Jelmer naar mijn bijbaantje. Het was het onderhouden van de tuin van een alleenstaande man van eind 40. Victor Het was een paar straten van mijn huis af, waar ik met mijn ouders en zusje woonden. Victo..."
03-10-18
8.6
Bijbaantje - 3Door: Niels
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bijbaan, Extreme,
" i Dit verhaal is fictie suggesties voor verhaallijnen welkom i Weer was het zaterdag en Niels werd weer verwacht in de Eroshop door John. Niels was net een beetje bijgekomen van afgelopen week en zijn kontje was weer een beetje hersteld..."
13-07-18
8.2
Bijbaantje - 2Door: Niels
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bijbaan, Dildo, Extreme, Sexshop,
" i Dit verhaal is fictie suggesties voor verhaallijnen welkom i De volgende zaterdag stond Niels toch weer om 9.00 uur voor de Eroshop om te gaan werken. Hij had na de belevenissen van vorige week wel even nagedacht of hij dat wel moest ..."
10-07-18
8.3
Bijbaantje - 1Door: Niels
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bijbaan, Extreme, Sexshop,
" i Dit verhaal is fictie. Kan deel zijn van een serie afhankelijk van de reacties. i Jongeman gezocht voor diverse winkelwerkzaamheden op zaterdag. in het plaatselijke sufferdje stond een advertentie met een telefoonnummer erbij. Niels, ..."
09-07-18
8.3
Zie Het Als Een BijbaantjeDoor: AnnemiekXL
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bijbaan, Pijpen, Werk,
"Sinds vier jaar run ik samen met mijn man Ron een kleine brasserie in een buitenwijk van de stad. In de eerste twee jaren hadden we het ongelofelijk druk en konden we er prima van leven. Ons publiek bestond vooral uit kantoormensen die werkzaam waren..."
24-12-17
9.0
Bijbaan Voor IsaDoor: Jerry
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bijbaan,
"Isa studeerde nog steeds aan haar masteropleiding, het eind is in zicht. Ze is druk met haar scriptie bezig, maar zoals velen gaat dit niet altijd vanzelf en loopt ze een beetje vertraging op. Ze heeft besloten om een bijbaantje te zoeken om toch wat..."
09-12-16
7.8
Ella's Bijbaantje - 2Door: Stefan D.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bijbaan,
"De Noord Brabantse meid Ella leeft een vrij leven. Ze werkt een aantal dagen in een studentencafe achter de bar. Overdag en op haar vrije dagen heeft ze ook haar bezigheden. Dat hebben we ook al in deel 1 kunnen lezen. Meestal heeft ..."
17-06-16
8.1
Ella's Bijbaantje - 1Door: Stefan D.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bijbaan,
"De Noord Brabantse meid Ella leeft een vrij leven. Ze werkt een aantal dagen in een studentencafe achter de bar. Overdag en op haar vrije dagen heeft ze ook haar bezigheden. Gewoon zelf uitgaan naar cafeetjes of festivalletjes met haar vr..."
01-06-16
7.9
Bijbaan Als NachtreceptionistDoor: L._s._
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bijbaan,
"Ik ben een 23 jarige, blonde student. Naast mijn studie werk ik als een nachtreceptionist in een hotel. Het is een mooi maar klein hotel waar het in de zomervakantie vaak niet druk is. Dit klinkt wellicht raar maar dat komt omdat er voornamelijk zake..."
31-07-15
8.1
Geil Bijbaantje Loopt MisDoor: Sidney
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Bijbaan,
"Hallo, mijn naam is Sidney. Ik ben 17 jaar oud, heb kort bruin haar en blauwe ogen. Alle karakters en gebeurtenissen in dit verhaal zijn compleet fictief. Het is een gewone zaterdag middag als ik lekker op mijn bed mijn mail lig te lezen. I..."
03-04-15
7.3
Marieke's Nieuwe BijbaanDoor: Adri
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bijbaan,
"Marieke tuurde die zaterdag voor zich uit en besefte dat er weer een saai weekend aan zat te komen. Al haar vriendinnen gingen die avond op stap, maar zij had geen geld. Haar maandelijkse 100 euro waren allang op en het geld van Michel stond in belte..."
07-10-12
7.5
BijbaantjeDoor: Karin P
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bijbaan,
"Els zat op haar kamer huiswerk te maken, ze ging zo even douche. Vanavond lekker uit met Lex, alleen pap mocht het niet weten want dan ging het feest niet door. Ze zou met Anja wel gaan zou ze zeggen. Van pap mocht ze niet met jongens uitgaan, ze was..."
20-10-11
5.6
Bijbaantje Als PoetshulpDoor: Saskia
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bijbaan,
" Is dat niet iets voor jou Saskia Vroeg Charlotte. Een kennis van haar was opzoek naar een schoonmaakster en ze vroeg of dat niet iets voor mij aangezien ik altijd klaagde over te weinig geld en te veel tijd om me te vervelen. Zelf ben ik niet zo v..."
10-10-11
7.5