Klik hier voor meer...
Donkere Modus
De Seks Leraar
De Seks Leraar
Specialist in jonge meiden.(18+) Verzoekjes, commentaar of vragen altijd welkom. Online cursus voor geile meiden. Mail maar voor meer info of wanneer je aan de lessen wilt deelnemen.
Hoogste Cijfer: Van Maagd Tot Sletje
Meest Gelezen: De Dorpsslet
Aantal Verhalen: 68
Ontvangen reacties op mijn verhalen: 186
Door mij geplaatste reacties op verhalen: 25
E-Mail Adres: johnie62@ziggo.nl
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
De PornoshootDoor: De Seks Leraar
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Slikken,
"Hoe komt het toch dat ik zo geil ben, zo ontzettend geil Ik loop constant met een nat kutje rond en moet minstens drie maal per dag vingeren anders word ik helemaal gek van geiligheid. Mijn naam is trouwens Lisa, net 18, normaal postuur met lange d..."
08-07-24
9.2
Van Maagd Tot SletjeDoor: De Seks Leraar
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Maagd, Neuken, Pijpen, Slet, Sletje,
"Hallo allemaal ik ben Lieke, 17 jaar jong. Ik ben vrij klein van stuk, ongeveer 1m50. Daardoor vallen mijn flinke tieten nog meer op. Ook verder ben best tevreden over mijn uiterlijk, al kon mijn dikke kont wat minder. Samen met mijn beste vriendin R..."
25-05-24
9.2
De Geile Oom En Zijn VriendenDoor: De Seks Leraar
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groepsex, Neuken, Oom, Pijpen, Vrienden,
"Dit verhaal is het vervolg op mijn stoute geile oom . Voor een goed begrip kan je dat het beste eerst lezen. Hallo Allemaal mijn naam is Maud, een lange slanke meid van net 18 jaar. Ik ben best wel trots op mijn lijf, mijn lange slanke ben..."
12-05-24
9.1
Mijn Stoute Geile OomDoor: De Seks Leraar
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Eerste Keer, Neuken, Oom, Pijpen, Slet, Sletje,
"Hey geile lezers. Mijn naam is Sterre 18 jaar, 1 m 80, redelijk slank heb een mooie cup c, bruine ogen en lange asblonde haren. Graag wil ik jullie wat vertellen. Ik ben de laatste jaren namelijk nogal veranderd, om het zo maar eens te zeggen. Ik de..."
04-04-24
8.9
Lente Op Het BoszichtcollegeDoor: De Seks Leraar
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Leerling, Lente, Leraar, Neuken, Pijpen, School,
"Hallo allemaal. Mijn naam is Hein Peters, 32 jaar, gelukkig getrouwd en trotse vader van twee prachtige jongens. Sinds januari ben ik als leraar Nederlands verbonden aan Het Boszichtcollege. Voorheen gaf ik alleen les op t Erasmus, allemaal keurige..."
15-03-24
8.8
Carly Op OntdekkingsreisDoor: De Seks Leraar
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Slet, Sletje,
"Hallo Lezers. Nooit had ik gedacht dat ik hier nog eens een verhaal zou schrijven. Het is misschien een beetje vreemd om over jezelf te zeggen maar tot voor kort was ik een gewoon net meisje. Ik ben trouwens Carly, zeventien jaar jong, blond, lang e..."
16-02-24
8.8
Anne, Een Echt SletjeDoor: De Seks Leraar
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, School, Slet, Sletje, Sperma, Stagiair,
"Hallo liefhebbers , ik ben Fleur 17 lentes jong. Ik wil het met jullie hebben over mijn vriendin Anne 18 . Anne is zich de laatste tijd wel erg sletterig aan het gedragen. Het begon tijdens ons huiswerkclubje. Anne en ik komen op donderdag na schoo..."
02-02-24
8.6
Amber Het PijpsletjeDoor: De Seks Leraar
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Pijpen, Slikken,
"Hallo Boszicht fans. Het word hoogtijd dat jullie ook mij leren kennen. Vreemd dat dit er nog niet is van gekomen. Mijn naam is Amber, net achttien. Ze noemen mij het pijpsletje van het Boszicht en om eerlijk te zijn dat ben ik helemaal. Ik zal julli..."
23-01-24
8.7
Sterre En Evi Geilen Op Hun LeraarDoor: De Seks Leraar
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Leraar, Neuken, Pijpen, Satisfyer, School, Trio,
"Hallo allemaal. Laat ik mijzelf eerst voorstellen. Mijn naam is Peter Hermans, 42 jaar en sinds 20 jaar alweer met heel veel plezier leraar wiskunde aan t Boszicht. De vaste lezers weten natuurlijk waarom, ik denk dat er geen school is waar er zovee..."
16-01-24
9.1
Mijn TietenDoor: De Seks Leraar
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Leraar, Maagd, Neuken, Pijpen, School, Tieten,
"Hallo allemaal. Ik ben Pien, net achttien. Ik zit op 6 V.W.O. van t Boszicht en doe dit jaar dus eindexamen. Volgend jaar ga ik geneeskunde studeren in Maastricht. Ongetwijfeld ga ik er als jonge gemakkelijke studente de nodige geile avonturen bel..."
07-12-23
8.9
De SekscaravanDoor: De Seks Leraar
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Caravan, Neuken, Pijpen, Satisfyer, School, Slet, Sletje,
"Het Boszichtcollege licht zoals jullie weten in Gravendeel aan de rand van het Gravendeelse bos. Rechts aan de overkant is de parkeerplaats voor de leraren aan het oog ontrokken door een hoge heg. Rechts daarvan het grote pad het Gravendeelse bos in..."
28-10-23
8.5
Het SeksfeestDoor: De Seks Leraar
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Neuken, Orgie, Pijpen, School,
"Anne en Cindy zijn echte hartsvriendinnen. Al sinds de kinderopvang kennen ze elkaar. Ze zijn inmiddels beide 18 lentes jong en zijn nog steeds echte besties. Tot en met groep 8 altijd samen in dezelfde klas, samen naar de HAVO van het Boszicht. In..."
09-10-23
8.8
De Nieuwe JongenDoor: De Seks Leraar
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, School, Slet, Sletje,
"Wat ben je toch een lekker klein geil sletje, kreunde Mo terwijl hij zijn derde lading diep in het natte tienerkutje van Emma spoot. Zoals iedere dinsdagavond kon hij zich helemaal leeg neuken in Emma, een net zeventien jarig boszichtsletje van vier ..."
09-09-23
9.0
De Sletjes En Het VoetbalteamDoor: De Seks Leraar
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bukkake, Buurman, Dochter, Neuken, Orgie, Pijpen, Slet, Sletje, Vader,
"Cindy is wat ze noemen een echt sletje. Met haar zeventien jaren kan ze de hoeveelheid pikken die ze in haar gaten heeft gehad al niet meer tellen. Op t Boszicht heeft ze al de nodige leraren gehad , haar buurman, de twee buurjongens van de andere k..."
02-08-23
8.8
Naar BuitenDoor: De Seks Leraar
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Publiek, Slet, Sletje,
"Vieze slet klinkt het zachtjes achter mij in de rij bij de kassa. Net hard genoeg zodat ik alleen het kan horen. Ik kijk om en sta oog in oog met de vrouw van Karel, mijn overbuurman en leraar Nederlands. Als blikken konden doden. Beschaamd sla ik ..."
13-07-23
8.2
Mijn OntmaagdingDoor: De Seks Leraar
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Maagd, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, School,
"Hallo allemaal. Ik ben Fleur,een spontane zeventien jarige meid van 5 HAVO op t Boszicht. Ik heb een normaal postuur, lange bruine haren en groene ogen. Ik heb het heel erg naar mijn zin op t Boszicht. Zeker dit schooljaar. Dat heeft alles te maken..."
16-03-23
8.9
Nieuwe TietenDoor: De Seks Leraar
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Slet, Sletje, Tieten,
"Hallo beste kenners. Nora en Lieke hier, twee hartsvriendinnen. Wij kennen elkaar vanaf de kleuterschool en zitten nu samen op 5 havo van t Boszicht. Wij zijn achttien jaartjes jong. Mijn vriendin Nora is 1m 70 lang met haar rondingen op d..."
12-02-23
8.1
Betrapt!Door: De Seks Leraar
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Neuken, Onderdanig, Pijpen, Slet, Sletje,
"Hallo liefhebbers. Ik, Mila, weet dat jullie al een tijdje niets meer hebben gehoord over het Boszichtcollege. Niet dat er niets gebeurd is hoor. Bij ons op school wordt er gewoon flink doorgeneukt. Onze kutjes maken overuren zogezegd. Niet alleen om..."
20-01-23
8.5
PikziekDoor: De Seks Leraar
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Kut, Kutje, Neuken, Pijpen, Slet, Sletje, Vingeren,
"Hallo liefhebbers. Anouk hier, net achttien, donkerblond haar, ongeveer 1m 75 lang en ik ben volslank. Heb een flinke E cup staan waar ik trots op ben. Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen ik ben pikziek . Weet niet of de term officieel bes..."
16-01-23
8.9
De DorpssletDoor: De Seks Leraar
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Buurman, Eerste Keer, Jong En Oud, Neuken, Pijpen, Slet, Sletje,
"Hallo liefhebbers. Laat ik mijzelf eerst voorstellen. Mijn naam is Ilse en ik ben nu 59 jaar. Schrik niet, ja ik ben nu 59 jaar oud maar ook ik ben ooit jong geweest natuurlijk. Ik ben nu al vele jaren gelukkig getrouwd en word binnenkort zelfs oma e..."
14-12-22
8.5
De TietenclubDoor: De Seks Leraar
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Hallo liefhebbers. Ik ben Amber en ik zit op 5 HAVO van t Boszicht. Ben net zeventien geworden. Ik ben 1 m 70 lang, asblonde haren en bruine ogen. De jongens op school staren altijd naar mijn tieten. Cup D 100 willen jullie natuurlijk weten. Verder ..."
16-11-22
8.5
Mila Kijkt MeeDoor: De Seks Leraar
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Hallo liefhebbers. Hier is Mila van zeventien, de beste vriendin van Lieke. Laat ik eerst maar eens vertellen hoe ik eruit zie want dat willen jullie ongetwijfeld weten. Je zou mij kunnen omschrijven als een kleine geile opdonder. Ik ben 1meter 65 en..."
07-11-22
8.7
BabysittenDoor: De Seks Leraar
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Slet, Sletje,
"Hallo Allemaal. Ik ben Lieke uit de zeeheldenbuurt. In september ben ik zeventien geworden en ik zit op 5 HAVO van t Boszicht. Jullie kennende willen jullie natuurlijk weten hoe ik eruit zie. Nou, ik ben 1m75, heb lang donkerblond haar dat ik meesta..."
27-10-22
8.7
De Klit ClubDoor: De Seks Leraar
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Clitje, Klitje, Neuken, Panty, Satisfyer, School,
"Hallo allemaal. Hier is Lara weer . Je weet wel dat kleine rode sletje met haar flinke tieten en soppende kutje. Ik stel mijzelf maar opnieuw voor want er zijn ook zoveel sletjes op t boszicht. Ik kan mij voorstellen dat je door de bomen de kutjes n..."
16-10-22
7.9
NablijvenDoor: De Seks Leraar
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leraar, Nablijven, School,
" Eefje blijf jij na de les even zitten klonk het streng door het talenpracticum. Wat nu weer dacht Eefje een goed gevulde doorgaans bloedgeile zeventienjarige meid van 5 vwo. Nou ze zou wel zien. Luister Eefje zei le Blanc van Frans. . ..."
11-10-22
8.8
De Juf Wil OokDoor: De Seks Leraar
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Juf, Leraar, Neuken, School,
"Hallo laat ik mijzelf eerst even voorstellen mijn naam is Britt de Haas 24 jaar jong, oud leerlinge van t Boszicht. Net klaar met mijn lerarenopleiding, ben nu eerste graad bevoegd voor Engels en Biologie. Toen een vacature bij t boszicht vrij kwam..."
04-10-22
8.1
Fenna's EersteDoor: De Seks Leraar
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Camping, Eerste Keer, Zwembad,
"De lange hete zomervakantie is voorbij en het Boszicht vult zich weer met onze bekende sletjes. Het gonst in de gangen van de geile belevenissen afgelopen zomer. De echt verdorven doorgeneukte sletjes hebben veel te vertellen. Vaak hebben ze tientall..."
11-09-22
8.5
De NeukvakantieDoor: De Seks Leraar
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Slet, Sletje, Vakantie,
"Hallo wij zijn Lotte en Julia. Allebei net zeventien. Julia is een echte stoot zoals de jongens zeggen, een jongensmagneet zeg maar. Ze is lang , slank met toch een flinke cup c, blonde lange haren en blauwe ogen. Ik, Lotte dus , ben wat minder bedee..."
07-07-22
7.9
De Grote Zwarte DildoDoor: De Seks Leraar
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dildo, Pijpen, Sexspeeltjes, Sextoys, Sperma,
"Hoi, Ik ben Myrthe. Zeventien lentes jong en ik zit op 5 Havo van t Boszicht. Ik heb een normaal postuur denk ik al ben ik niet zo tevreden over mijn dikke kont. Ik heb groengrijze ogen en donkerblond haar, op school meestal in een staartje. De jong..."
04-07-22
8.5
De RectorDoor: De Seks Leraar
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leraar, Neuken, Pijpen, School,
"Voor diegene die mij nog niet kennen zal ik mij even voorstellen. Mijn naam is Sluismans, rector van het t Boszichtcollege te Gravendeel. Onze mooie scholengemeenschap heeft helaas steeds meer een bedenkelijke reputatie. Wat wij ook prober..."
30-06-22
8.2
Floortje En Haar LeraarDoor: De Seks Leraar
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Leraar, School, Tieten,
"Hallo liefhebbers. Ik ben Floortje, 16 jaar oud en zit op vier MAVO van t Boszicht. Ik heb een normaal postuur, mijn tieten zijn iets aan de grote kant, ruime cup C. Lange donkerblonde haren en grijsgroene ogen. Natuurlijk is mijn kutje altijd mooi ..."
28-06-22
8.8
De BoswegDoor: De Seks Leraar
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buitensex, Neuken, Pijpen, Slet, Sletje, Sperma,
"Hallo liefhebbers van jonge verse kutjes, sletjes en hoertjes Hier is Michelle weer. Jullie kennen mij nog wel, een zeventien jarige sletje van vijf havo. Dit ben ik geworden na een verhuizing en introductie op het geile Boszichtcollege. ..."
24-06-22
8.2
De Drie KutjesDoor: De Seks Leraar
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groepsex, Kut, Kutje, Neuken, Slet, Sletje, Sperma,
"Hallo liefhebbers van jonge verse kutjes Wij zijn Katja, Kelly en Krista. De drie K s oftewel de drie kutjes zoals wij op t Boszicht als sletjes bekend staan. Wij zijn drie hartsvriendinnen van zestien en zitten samen op 4 Mavo. Kelly is la..."
06-06-22
7.7
Eindelijk NeukenDoor: De Seks Leraar
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Oudere Mannen, Pijpen, Slet, Sletje, Sperma,
"Hallo Liefhebbers van natte, gewillige tienerkutjes Mijn naam is Lara, ik ben net zeventien geworden. Ik ben ongeveer 1m70, slank met lange donkerblonde haren. Lekker stevige tietjes. Mijn hongerige kutje is vaak kletsnat. Helaas kan ik er ..."
29-05-22
8.5
Subje LotteDoor: De Seks Leraar
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Onderdanig, Prostitutie, Slet, Sletje, Sub,
"Hier seks slaafje Lotte voor jullie. Op velerlei verzoek van jullie schrijf ik een vervolg over mijn meester Jan en mij, zijn gehoorzame, nederige teefje. Uiteraard heb ik toestemming gekregen van mijn meester om over mijn leven als subje te..."
22-05-22
8.2
Slet Van Het JaarDoor: De Seks Leraar
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Slet, Sletje,
"Hallo kenners van jonge sletjes. Hier is dikke tieten Ellen weer. Ik weet dat jullie het geil vinden om over mijn avonturen te lezen. Het begint langzaam voorjaar te worden en dus tijd om ons neukplekje in het bos weer eens op te zoeken. Kut..."
20-05-22
8.3
Het Natte Kutje Van NoraDoor: De Seks Leraar
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kut, Kutje,
"Hallo liefhebbers van jonge kutjes. Laat ik mijzelf even voorstellen. Ik ben Nora, bijna zeventien. Ik heb lang donkerblond haar dat ik meestal in een hoog staartje draag. Lekkere tietjes, cup maat c en een mooi geschoren vochtig kutje. ..."
16-05-22
8.0
EindkampDoor: De Seks Leraar
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Hallo liefhebbers. Hier is Michelle weer met haar altijd natte en gewillige kutje. Ben nu bijna achttien en sinds ik verhuisd ben en op het Boszicht ben gekomen heb ik al heel wat pikken mogen bedienen. Jullie weten nog wel dat ik..."
10-05-22
8.0
Ellen Het SletjeDoor: De Seks Leraar
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Slet, Sletje,
"Hallo Mannen Ellen hier. Jullie kennen mij wel, het lange Boszicht sletje van zeventien met haar altijd natte kutje en dikke tieten. Ik ben heel blij met jullie belangstelling voor mijn natte spleet. En ik word al extra geil als jullie in het sp..."
06-05-22
8.0
Nieuwe BurenDoor: De Seks Leraar
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buitensex, Buren, Buurman,
"Hallo mannen. Hier is Hanne, 17 jaar weer. Weet je nog dat ik van mijn vorige school ben weggestuurd vanwege mijn verhoudingen met de leraren en hoe goed ik toen ben opgevangen op t Boszicht. Inmiddels ben ik goed gewend en ingewerkt op school. Sam..."
24-04-22
8.2
SpuitgastenDoor: De Seks Leraar
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Brandweerman, Slet, Sletje,
"Hallo liefhebbers van jonge, natte en bereidwillige kutjes. Welke oude bok lust er geen groen blaadje Dat weten wij, Floor en Eefje, maar al te goed. Uit onze vorige avonturen weet je natuurlijk al dat wij kleine geile sletjes niet kijken op een pi..."
23-04-22
8.0
De Nieuwe LeraarDoor: De Seks Leraar
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leraar, School,
"Hallo Mannen. Hallo Laura hier, jullie kennen mij vast nog wel van mijn eerdere avontuurtjes. Voor de nieuwelingen 17 jaartjes jong, lang , bruine haren en als echt Boszichtmeisje natuurlijk altijd in voor een lekke potje seks. Over onze l..."
18-04-22
8.1
Meester DDoor: De Seks Leraar
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meester, Onderdanig,
"Halo liefhebbers. Wij zijn twee echt ondeugende stoute meisjes. Wij zijn Fleur en Saar allebei 17. Ik dus, Fleur, ben blond, gewild bij mannen vanwege mijn strakke tieten en altijd natte kutje. Saar is donkerblond, is kleiner dan mij. Zij h..."
16-04-22
8.2
Onze ConciergeDoor: De Seks Leraar
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Concierge,
"Hallo liefhebbers. Ik ben Lieke 17 lentes jong, klein maar fijn. Ik zit op vijf havo van t Boszicht. Onze klas is een beruchte klas, altijd wel wat aan de hand. De een zit te spieken, een ander constant te kletsen. De leraren waa..."
13-04-22
8.2
Uit LogerenDoor: De Seks Leraar
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buitensex, Groepsex, Logeren,
"Hallo Liefhebbers. Jullie kennen mij vast wel kleine Esthertje van zestien die zo een fijne rijlessen heeft gehad, weet je nog Samen met Michelle mijn vriendinnetje van 17 zijn wij afgelopen meivakantie wezen logeren bij mijn oom Henk en t..."
10-04-22
7.7
De Geile BoerenmeidDoor: De Seks Leraar
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Boerin, Eerste Keer,
"Hallo allemaal. Ik weet dat jullie houden van jonge kutjes. Laat ik jullie over mijn gewillige kutje vertellen. Mijn naam is Julia ik ben bijna achttien jaar en ga door de week naar t Boszicht. Ik ben wat ze noemen een stevige boerendochte..."
08-04-22
8.1
Mijn Natte KutjeDoor: De Seks Leraar
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kut, Kutje,
"Hallo liefhebbers van jonge kutjes, Ellen hier. En ik val maar meteen met de deur in huis. Ik heb doorlopend een nat kutje. daar sta ik om bekend op t boszicht. Je hebt al vaak kunnen lezen over de geile avonturen die ik met mijn spleet beleef. ..."
07-04-22
7.8
Seks Slaafje LotteDoor: De Seks Leraar
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Onderdanig, Slavin,
"Hallo liefhebbers van jonge strakke kutjes, tietjes en kontjes. Ik ben Lotte van net 17. Ik zit op 5 VWO van het boszicht. Ik ben vrij lang, draag mijn blonde haren meestal in een hoog staartje. Ik heb een paar lekkere strakke tieten en, als echt bos..."
06-04-22
8.3
De CampingsletjesDoor: De Seks Leraar
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buitensex, Camping, Groepsex,
"Hallo liefhebbers van ons, geile jong tienertjes. Laura en ik, Floortje hebben weer een supergeil avontuur voor jullie. Afgelopen zomer zijn wij twee weken samen op vakantie gegaan naar camping Duinrust in Zeeland. Als twee echte Boszicht me..."
01-04-22
7.9
Zestien Jaar En HoerDoor: De Seks Leraar
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Hoer, Leraar, Prostitutie,
"Hallo wij zijn Amber en Lieke. Hartsvriendinnen sinds de basisschool. We zijn nu zestien en zitten, gelukkig in dezelfde klas, op 4 Mavo van t Boszicht. Zo lang wij ons kunnen herinneren wonen wij in de galerijflat in Noord. Lieke op de zes..."
01-04-22
8.1
Ik Wil SpermaDoor: De Seks Leraar
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Bukkake, Slet, Sletje, Sperma,
"Hallo liefhebbers. Ik ben Eefje, een echt Boszichtmeisje van zeventien. Klein maar fijn. Lekker kontje, stevige tietjes en een altijd nat gewillig kutje. Jullie hebben vast al over mijn avonturen gelezen. Ik hou ontzettend veel van neuk..."
31-03-22
7.6
De VerhuizingDoor: De Seks Leraar
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Buitensex, Eerste Keer, School,
"Hallo allemaal. Mijn naam is Michelle ik ben pas zeventien geworden en zit op vijf Havo. Mijn hobby s zijn balletdansen en volleybal. Heb een oudere zus Emma bij wie ik altijd terecht kan, mocht dat nodig zijn. Heb het best naar mijn zin hier, leuke ..."
31-03-22
8.0
KutjesdagDoor: De Seks Leraar
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buitensex, Kut, Kutje, School,
"Oh die heerlijke eerste warme dagen. Die eerste dagen dat ons geile vriendinnen groepje hun slipjes uit kunnen laten. Bij ons op t Boszicht bekend als kutjesdag. Weg met die spijkerbroeken, weg met die dikke truien en jassen. De hele winte..."
27-03-22
7.5
De NieuwkomerDoor: De Seks Leraar
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buitensex, School,
"Alles ging zo zijn gangetje op t Boszicht. De tienermeiden deden waar ze goed in zijn en niemand kwam iets tekort. In de grote pauze waren Floor en Iris nog stevig doorgeneukt achter de stalling, nu zat kleine Esthertje in de voorste rij ha..."
27-03-22
8.2
Eindkamp Vijf HavoDoor: De Seks Leraar
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groepsex, Kamp, School,
"Kijk, dat tijdens het examenkamp van vijf Havo meer dan de helft van de meiden geen ondergoed aan heeft is min of meer te verwachten zeker op t Boszicht. Een gedeelte neemt zelfs helemaal geen ondergoed mee. Zoals ieder jaar gieren de hormonen door ..."
21-03-22
7.8
Esthers RijlessenDoor: De Seks Leraar
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rijles,
"Iedereen kent ze wel. In ieder dorp heb je er wel een of twee. Van die makkelijke meisjes die met iedereen meegaan. Vaak een publiek geheim. Iedere rij instructeur kent ook de meisjes die veel te schaars gekleed de lesauto instappen. Meisje..."
20-03-22
8.1
Gym Op BoszichtDoor: De Seks Leraar
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: School, gymleraar,
"Goeden dag mede connaisseurs. Mijn naam is Dijksma, docent lichamelijke opvoeding aan het Boszichtcollege. Inmiddels 52 jaar jong. Heb heel mijn leven tot nu toe niets anders gedaan sinds mijn eerste stage op 22 jarige leeftijd. In al die ja..."
20-03-22
7.7
De BoswachterDoor: De Seks Leraar
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Boswachter, Buitensex, Groepsex,
"Hallo liefhebbers. Laat ik mezelf voorstellen. Mijn naam is Aard, ik ben boswachter in het Gravendeelse Bos. Meestal erg rustig hier. Soms wat drugs afval. Gisteren liep ik mijn ronde in het rustige achterste gedeelte. Ik loop dwars door het bos om a..."
19-03-22
8.0
Zwembad De TierelierDoor: De Seks Leraar
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buitensex, Groepsex, Zwembad,
"Hallo hier is Brenda weer, ken je me nog Het schoolsletje van het Boszicht. Ik wil jullie over onze geile avonturen vertellen van afgelopen zomer. Het is warm geweest en veel meiden van het Boszicht waren vrijwel iedere dag in zwembad De Tierelier t..."
19-03-22
8.0
In Het BosDoor: De Seks Leraar
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bos, Buitensex, Eerste Keer,
"Hallo Ik ben Karen een spontane meid uit 5 Havo. Volgende week word ik 18 jaar. Ik heb lang bruin haar, draag dit meestal in een hoge staart. Tegenover onze school, het boszichtcollege, de naam zegt het al, ligt een groot bos. Schuin tegenov..."
18-03-22
8.2
De KutkapperDoor: De Seks Leraar
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groepsex, Kaal, Kapper, Scheren,
"Hoi ik ben Roos van 6 vwo, 18 jaar jong. Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen. Ik zit me hier aan mijn bureautje te vingeren. Dat komt omdat ik aan stoute oom Jan moest denken. Door de jongere generatie geile ome Jan genoemd. Oom ..."
18-03-22
8.1
Geil BijbaantjeDoor: De Seks Leraar
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bijbaan, Groepsex,
"Hallo ik ben Sara van vijf Havo, bijna zeventien jaar oud. Sinds kort heb ik een bijbaantje als vakkenvuller in de plaatselijke supermarkt. Iedere dinsdag en vrijdagmiddag na school. De filiaalmanager, Meneer Vervoort, heeft er de leiding. En eerlijk..."
17-03-22
7.9
Mijn CursusDoor: De Seks Leraar
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: School,
"Zoals jullie misschien weten is dit het profiel van De Sexmeester. Mijn naam is Geert inmiddels al weer 55 jaar. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als conci rge op een scholengemeenschap in het zuiden van het land. Sinds mijn dertigste..."
17-03-22
8.0
De SeksvakantieDoor: De Seks Leraar
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groepsex, Kaal, Vakantie,
"Hallo ik ben Sandra en samen met mijn vriendinnetje Maxime mocht ik deze zomer de eerste keer alleen op vakantie. We waren allebei net zestien geworden dus het mocht. Samen naar Texel op de camping. Nog heel onschuldig kwamen we op de campin..."
17-03-22
7.6
Kim En De LerarenDoor: De Seks Leraar
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meerdere Mannen, Onderdanig, School,
"Bij ons op het boszichtcollege lopen heel wat jonge meiden rond. De leraren hebben het er maar moeilijk mee. Je kent dal wel, strakke topjes en korte rokjes. Ik, Kim net achttien zit op 5 VWO en ik ben wat dat betreft geen uitzondering. Mijn rokjes z..."
17-03-22
8.0
De Sletjes Van Vijf HavoDoor: De Seks Leraar
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groepsex, School,
"Hallo pikkies. Ik ben Laura, samen met mijn vriendinnen Eefje, Ellen en Brenda staan wij bekend als de sletjes van vijf Havo. Dat komt zo We zijn allemaal 17 lentes jong. Brenda het pittige kleine roodharige teefje, kleine maar stevige tietj..."
17-03-22
7.5
TienerhoertjesDoor: De Seks Leraar
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Buitensex, Hoer, Prostitutie,
"Hallo pikkies. Ik ben Esther, net zestien. Een kleine blonde slanke opdonder met kleine maar stevige tietjes, kaal kutje en een lekker rond kontje. Mijn vriendin heet Lara. Zij is vorige week zeventien geworden. Lara heeft rode krulletjes, is wat gro..."
16-03-22
7.9
Brenda Het SchoolsletjeDoor: De Seks Leraar
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dildo, School, Slet, Sletje, Slikken, Sperma,
"Hallo Ik ben Brenda een klein stevig roodharig meisje van net zeventien Ik heb een paar flinke prammen en een altijd nat kutje en een stevige kont. Ze noemen me het schoolsletje en dat vind ik prima zo. Ik heb gewoon de meeste pikken afgewerkt. Sinds..."
15-03-22
7.8