62.801 Gratis Sexverhalen

Laatste Zomerdag 2019


Door: Ronak
Datum: 14-10-2019 | Cijfer: 7.5 | Gelezen: 8138x
Lengte: Kort | Lezers Online: 0
Dit is een waargebeurd verhaal en niet aangedikt.

Het is eind september ik sta vroeg op en zie dat dit weer een lekkere,
mogelijk de laatste warme dag van het jaar gaat worden.

Even lekker koffie drinken en wakker worden op mijn gemak, daarna spring ik onder de douche en ga mezelf lekker wassen en scheren ook mijn lul kont en balzak, zo dat is weer lekker glad allemaal.

Vandaag besluit ik om maar eens lekker naar het strand te gaan, na een ritje van ongeveer 30 minuten kom ik bij het strand aan dan is het nog ongeveer 1 km lopen tot het naaktstrand.

Daar aangekomen blijkt dat de temperatuur wel aardig is maar er staat wel wat wind, ik denk ga lekker in de duinen liggen, nou je gelooft het niet maar ik heb ongeveer het hele duingebied voor mezelf.
Ik smeer mezelf lekker in en ga liggen, verder niets te doen hier.

Na ongeveer een uurtje lekker bakken wordt het tijd om eens verder te lopen, ik waan me in een of ander onbewoond gebied, vanaf de duin het ik een prima zicht op het strand, en ik zie daar een vrouw liggen verder niemand om zich heen met haar benen opgetrokken en helemaal wijd.

Dit heeft meer onderzoek nodig denk ik, ik daal af van de duin en ga ongeveer 10m van de vrouw afliggen en wel zo dat ik echt in haar kutje kan kijken, het kan nu 2 kanten opgaan, of ik word uitgescholden of we doen net of we gek zijn.

Nee hoor de dame in kwestie gaat zich omdraaien maar wel die benen lekker van elkaar, ik kan nu duidelijk haar kont en kut bekijken, lekker kaal geschoren, ja dat laat mijn lul ook niet onberoerd, ik streel mezelf en krijg lekker een harde. Ik sta op om wat uit mijn tas te pakken zodat ze mijn paal goed kan zien.

De vrouw keert zich weer om en werpt een blik op mij maar zegt niets en blijft weer lekker met haar benen wijd liggen, lekker hoor die spleet heerlijk laten doorwaaien.

Wie niet waagt wie niet wint denk ik en pak mijn handdoek en rugzak op en ga nu op 5 meter van haar liggen, nog steeds geen negatieve reactie in plaats daarvan begint ze haar vingers door haar spleet te laten glijden. Supergeil glibbert ze tussen haar benen, haar mooie tieten lekker aanwezig mmmm.

Supergeil natuurlijk ik denk ze heeft hulp nodig en loop op haar af , ik ga naast haar zitten en neem haar tepel in mijn mond ondertussen streel ik de binnenkant van haar benen richting haar kutje, geen afweer of ongenoegen, langzaam gaat mijn vinger op zoek naar haar natte spleet en kom ik voor de ingang van het natte grotje, zonder problemen laat ze mijn vinger naar binnen glijden en klemt haar benen om mijn hand en komt vervolgens schokkend klaar.

Ze zegt ik ga bij jou niets doen, ik zeg dat geeft niet en we gaan over tot een beetje social talk ze zegt ik ben getrouwd ,ha ha mooi ik ook, en ze geeft aan dat dit niet de bedoeling was maar ze nou eenmaal een hoge sexdrive heeft, ondertussen werpt ze af en toe een blik op mijn lul, zegt ze ineens je hebt echt een mooie lul, ja die komt gelijk met sprongen omhoog, we gaan nu tegenover elkaar zitten en ze gaat weer vingeren en ik lekker trekken, onze geslachtsdelen zijn niet meer dan 30 cm van elkaar verwijderd

Haar kutje staat lekker open toont haar grote clit en lange lippen mmm supergeil, ze zegt wil je voor me klaar komen, ik lekker verder rukken en ineens begint ze in mijn ballen te knijpen ja dan vliegt het zaad met een mooie boog uit mijn lul op mijn buik.

We praten nog een beetje na en alles bij elkaar hebben we toch een uurtje zitten spelen, een supergeile ervaring.
Trefwoorden bij dit verhaal: Milf, Strand, Waargebeurd, Zomer, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Dromen Zijn BedrogDoor: Good Girl
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Billen, Tepels, Toilet,
"Daar was die weer, Jake. Jake woont in vogelvlucht misschien 200 meter van mij vandaan maar ik had hem al zeker 4 maanden niet gezien of gesproken. We zijn in de stad bij het restaurant caf waar we beide vaker met vrienden zitten. Vandaag ..."
02-05
0.0
Vrouw Met Dwarslaesie ... - 2Door: Sjak
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Thuis gekomen zei Anja dat ze een hele leuke dag had gehad en het zeer fijn had gevonden mij te zien genieten. Het idee van bezoek aan een parenclub gaat maar niet uit mijn hoofd zei ze. Je weet dat dat lastig wort alleen gaat het me niet lukken en j..."
02-05
9.1
Onderdanig SletjeDoor: Onderdanig Sletje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Neuken, Onderdanig, Pijpen, Sletje,
"Mijn vriend Tim en ik houden tegenwoordig wel van een beetje kinky. Zo wil ik graag onderdanig zijn aan hem, ik wil dat hij mijn meester is. Ik wil zijn slet zijn en alles uitvoeren wat hij wilt. Vanavond is zo een heerlijke avond, zodra we..."
02-05
0.0
Een Lentemorgen In ...Door: Corree
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lente,
"Ik zit in de keuken en kijk naar buiten. Het zonnetje schijnt en het beloofd de eerste mooie lentedag van dit jaar te worden. Ik zie mijn vrouw buiten in de tuin bezig en ik neem me voor nu naar de stad te gaan. Gewoon wat slenteren en het we..."
02-05
8.5
Max - 5Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Doggystyle, Natuur, Pijpen, Trio, Voyeurisme,
"Max voelde zich maandag kiplekker. Ging samen met Kevin op de fiets naar school. Onderweg bespraken zij even het weekend waarbij ze goed opletten of er niemand meeluisterde. Kevin vertelde dat zijn moeder hem zondagavond nog gepijpt had maar dat hij ..."
01-05
9.2
Johan Wordt Als ...Door: Maria
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Pijn, Pijpen, Plas, Plassen, Slaaf,
" Zo lieve lezers, we hebben gezien dat onze arme JOHAN nu als een HOND wordt behandeld n dat zijn vrouw een nieuwe vriend heeft, waarmee ze ook NEUKT Deze keer geen soft gedoe, maar de keiharde werkelijkheid zodat je weet hoe het is als je meeste..."
01-05
7.9
De Receptioniste - 2Door: Martin
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Receptioniste,
"Een maand of twee later krijg ik een collega aan de telefoon Breda was toch van jou vroeg hij, en ik geef aan dat het ondertussen al een tijd geleden was, en er een andere engineer, Harold, op stond. Ze vragen naar jou reageerde hij, en ..."
01-05
9.4
Ontheemd - 1Door: DAts
Reacties: 4
Lengte: Lang
"Daar zat ik dan in mijn nieuwe flat. Voor mij nieuw, dan. Het was de enige betaalbare woning die ik zo snel had kunnen vinden. Jaren Vijftig portiekflat. Hals over kop verhuisd naar de andere kant van het land, na mijn studie in Groningen aan het wer..."
01-05
9.3
Moeder En Dochter ... - 18Door: Westy
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Eerste Keer, Moeder, Vakantie,
"Olivia genoot in de discotheek van de gezelligheid en de muziek en de avond vloog werkelijk voorbij. Het liep al tegen sluitingstijd toen ze Gemma en Willem even kwijt waren. Olivia hoorde later dat zij samen even een nummertje gemaakt hadden in een ..."
01-05
9.1
Biosfeer Vier - 2Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dikke Tieten, Doggystyle, Groepsex, Grote Borsten, Rape, Verkracht,
"De volgende dag weer aan het werk. Ik ga het voor de lezer duidelijker maken wie wat doet. Peter, missie commandant en administratie Astrid, vice commandant, medisch specialist Miranda, agriculturen en dierenverzorger ..."
30-04
9.1
Tante Nel En Sander - 4Door: Corree
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Schaamlippen, Tante,
"Hoe lang is het geleden sinds Tante Nel op bezoek is geweest en Sander met haar zijn eerste erotische uitspatting had Toch zeker 5 maanden geleden. Sander is inmiddels 17 jaar. Zeker 3 4x per week verschaft hij zich een o..."
30-04
9.4
Stage Lopen Op ...Door: Ron
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Boerderij, Boerin, Neuken, Pijpen, Tieten,
"Bij aankomst wilde de boer dat ik de eerste paar dagen de boerin zou helpen, de schapen en kippen te verzorgen. De boerin was een aardige gezette vrouw met grote borsten viel mij wel op. Ik denk zo in de vijftig jaar. Ze zei ik zal je eerst laten zi..."
30-04
8.8
Klik hier voor meer...