Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Elfie, Exhibitioniste - 1

Toen Elfie de volgende ochtend wakker werd, voelde ze zich goed. Met plezier dacht ze terug aan gisterenavond. Wat was het leuk haar broer te zien worstelen om onder haar rok te kijken. De scene van gisterenavond speelde weer door haar hoofd en ze raakt er, net als gisterenavond weer opgewonden van. Ja, ze zal het zeker nog een keer doen, maar nu, nu is het tijd om op te staan. Het is zaterdag en het belooft een zonnige dag te worden. Terwijl ze douchte besloot ze met een vriendin naar de stad te gaan. Gewoon wat shoppen of ergens een terrasje pakken. Wie zou er met haar mee willen? Helen misschien? Of Roos? Ze koos voor Roos. Roos was altijd wel in voor een uitje. Toen Elfie de huiskamer instapte, was het daar nog stil. Evert, haar broertje sliep altijd uit op zaterdag en zondag. Daarom ontbeet ze maar alleen. Na het eten belde ze Roos. Die was inderdaad enthousiast om mee te gaan. Ze besloten ‘s middags te gaan. De ochtend besteedde Elfie aan het huishouden. Toen haar broertje opstond en haar een goede morgen wenste, vroeg ze hem of hij goed geslapen had. “Heerlijk,” antwoordde hij.
“Kwam dat misschien ook door gisterenavond?” vroeg Elfie.
“Reken maar van yes,” antwoordde hij.

Toen Elfie later aan de koffie zat, dacht ze: wat nou als ik vanmiddag zonder slipje ga? Wat nou als ik iemand zo ver kan krijgen dat hij onder mijn rok probeert te gluren? De gedachte veroorzaakte een heerlijke spanning in haar lichaam. Stel nou dat ik vanmiddag op een terrasje zit en iemand heeft in de gaten dat ik geen slipje aan heb, is dat niet geweldig? Ze voelde een kriebel in haar kutje. Maar ik vertel Roos niets, misschien later, maar voorlopig niet. Het idee om zonder slipje de stad in te gaan, kreeg steeds meer vat op haar en ze nam de beslissing. Ik doe het, ik doe het gewoon en dan zie ik het wel. Toen ze zich ‘s middags klaarmaakte, besloot ze om haar slipje wel in haar handtas mee te nemen. Voor het geval dat, bedacht ze zich.

‘s Middags waren Elfie en Roos al vroeg in de stad. Roos was een leuke meid, aantrekkelijk en avontuurlijk ingesteld. Met haar vriend koos ze altijd voor aktieve vakanties. D’r is niet gauw iets wat ze zal weigeren te doen. Elfie dirigeerde haar vriendin naar het Stadhuisplein. Daar zijn heel wat terrassen. “Laten we eerst wat drinken,” zei Elfie, “ik heb dorst, dan gaan we daarna wel shoppen.” Roos vond het allemaal prima. Elfie koos een niet al te druk terras uit. Ze vonden een tafeltje aan de zijkant en Elfie ging zo zitten dat als iemand keek, hij vrij uitzicht had op haar benen. Er waren koppeltjes aanwezig, echtparen, maar ook groepjes vrouwen en mannen. Helaas niet een man alleen, maar dat geeft niet, bedacht Elfie zich. Terwijl ze gezellig keuvelden en van hun sapje dronken, hield Elfie de omgeving in de gaten. Een paar keer voelde ze de blikken van mannen over haar heen gaan, maar niemand die echt interesse toonde. Zo wordt het niks, bedacht ze zich. Het gaat toch niet zo makkelijk als ik dacht. Toen ze hun drankje ophadden, besloten ze maar te gaan shoppen. Ook tijdens het shoppen lette ze op haar omgeving. Was er iemand geďnteresseerd? Nee, het was winkelend publiek, dat alleen interesse had in dingen die ze niet nodig hadden, maar misschien toch wel gingen kopen.
Na 2 uurtjes shoppen besloten Roos en Elfie terug te gaan naar het Stadhuisplein. Een ander terrasje nu. Hoe moest ze nu de aandacht op zich gevestigd krijgen? Dat vroeg ze zich af, want dan kon ze met haar spel beginnen. Aan de tafeltjes zat hetzelfde publiek, alleen andere mensen. Wat moet ik doen, vroeg Elfie zich af. Afwachten maar, gewoon afwachten!

Na verloop van tijd kwam er een echtpaar van middelbare leeftijd het terras opgelopen. Het paar koos een tafel schuin voor het tafeltje van Elfie en Roos. De vrouw ging met haar rug naar Elfie toezitten, maar de man nam de stoel waarbij hij vrij zicht had op Elfie. Nadat hun bestelling was opgenomen keek de man rond. Zijn ogen bleven een moment rusten op Elfie. Er ging een schok door haar heen. Elfie keek terug, maar slechts kort. Ze zette haar gesprek met Roos voort, maar hield de man in de gaten. Tot haar plezier zag ze dat hij steeds, zij het vaak heimelijk, naar haar keek. Elfie had zijn aandacht! Eindelijk! Ze ging zo verzitten dat de man nog beter zicht had op haar benen. Ongemerkt schoof ze haar rok iets verder omhoog. Toen nam ze de positie aan waarvan ze wist dat hij onder haar rok kon kijken. Zijn blikken kwamen steeds vaker terug. En toen de man ‘per ongeluk’ zijn servet liet vallen en die opraapte met een blik onder haar rok, steeg de spanning. Zij was nu aan zet en ze wist het. Om zogenaamd nog meer zonlicht op haar huid te laten schijnen, trok ze haar rok nog wat verder omhoog, tot op de grens van het toelaatbare. Daarbij keek ze hem kort maar indringend aan. Tot haar genoegen zag ze dat de man even zijn lippen likte. Ze vond het heerlijk en een gevoel van macht kwam over haar. Even spreidde ze als per ongeluk haar benen en ze wist dat hij nu recht in haar kruis kon kijken. Hij deed het en verslikte zich daarbij bijna in zijn biertje. Elfie genoot en speelde haar spel met steeds meer overtuiging en zelfvertrouwen.
Roos kreeg het in de gaten en zei: “Wil die man soms iets van je?”
“Denk je? vroeg Elfie terug.
“Ja, dat denk ik zeker. Heb je niet in de gaten dat hij probeert onder je rok te kijken?”
“Als hij dat leuk vindt, dan probeert die dat maar. Maakt mij niet uit.”
Roos was stil. Ze vond dat eigenlijk een vreemd antwoord, maar zei het niet. Ze zag hoe Elfie haar benen bewoog, ze zag de man zich in allerlei bochten wringen om iets te zien, maar bovenal merkte ze op dat Elfie het leuk vond. Leuk? vroeg ze zich af.
“Elfie, vind je het leuk de aandacht van die man?”
“Ja Roos, waarom niet? Vind jij het niet leuk als je aandacht krijgt?”
“Ja maar Elfie, hij probeert steeds onder je rok te kijken. Vind je dat niet erg?”
Wat nu, dacht Elfie. Moet ik zeggen dat ik dat hartstikke leuk, spannend en opwindend vind? Ze wist het nog niet. Daarom zei ze maar tegen Roos: “Dat komt, omdat ik geen slipje draag!”
“Echt waar?”
“Ja,” zei Elfie, “ik draag wel meer geen slipje. Ik vind het heerlijk om er de wind te voelen. En… misschien vind je dat gek Roos, maar het geeft me een gevoel van vrijheid!”
Opnieuw was Roos stil. Het gevoel van vrijheid kende ze wel en ze dacht even aan haar avontuurlijke vakanties. Maar dit was toch anders, ze voelde het. Ze keek naar Elfie die over de binnenkant van haar dijbenen wreef, alsof er wat vuil moest worden weggewreven. Ze keek naar de man. Zijn ogen zo ongeveer zo groot als schoteltjes. En toen ging er een lichtje branden!

“Elfie, je bent hem aan het uitdagen. Jij wilt dat hij kijkt. Jij….heb je soms opzettelijk geen slipje aangedaan? Ik bedoel niet voor de wind, maar om iemand uit te dagen?”
Toen wist Elfie dat ze Roos ten minste iets moest zeggen. “Ja, Roos, je hebt gelijk. Ik vind dat heerlijk. Het geeft me een goed gevoel. Vind je dat slecht of zo? Elfie richtte haar blik nu op Roos.
“Eh…slecht? Nee, ik vind dat je durft. Goh, Efie! Ik weet even niet wat ik moet zeggen.”
Elfie glimlachte en zei: “Eens kijken of we nog iets verder kunnen gaan.”
Roos was nu een en al aandacht. Elfie rekte zich uit en wist dat haar borsten tegen haar bloes spanden. Toen ging ze verzitten en wreef kort met haar hand over de rok ter hoogte van haar kutje. Alles wat ze deed vond plaats na eerst even rondgekeken te hebben. Toen de man dat subtiele gebaar zag, verslikte hij zich letterlijk in zijn drankje. Een hoestbui volgde. De vrouw die bij hem was overhandigde hem bereidwillig wat papieren zakdoekjes. Zij had geen idee. Heerlijk toch. Tijdens zijn hoestbui keek de man naar Elfie, die hem vriendelijk toe lachte. De man knikte naar haar. Daarop draaide de vrouw zich om en keek naar Roos en Elfie. Met tegenwoordigheid van geest stond Elfie op en liep met papieren zakdoekjes naar het tafeltje van de man en vrouw. Ze zei tegen de vrouw: “Sorry mevrouw, ik zag de hoestbui van uw man, hier heeft u wat extra zakdoekjes.” Het was een meesterlijke zet van Elfie.
“O, dank u wel. Zo attent van u. Dank u.” Maar de vrouw kon niet zien dat Elfie staande tussen de man en de vrouw even haar been tegen de man aan bewoog. Daarop keerde Elfie terug. Ze sjorde haar rok weer tot het cruciale punt omhoog. Met stijgende verbazing had Roos dit aan gezien. “Jij durft! Wat geweldig.” Toch was door de hoestbui de ban gebroken. Voor Elfie was het prima. Het was haar eerste ervaring met een onbekende. En dat is toch heel anders dan met je broertje.Nog even bleven ze zitten. Toen stonden ze op. Elfie trok haar rok recht. Zonder de man nog aan te kijken liepen ze weg.

Het was inmiddels etenstijd. Elfie en Roos besloten samen ergens wat te gaan eten. Ze belde Evert om te zeggen dat ze buitenshuis at met Roos en dat hij maar even voor zichzelf moest zorgen.
Tijdens de maaltijd ging het gesprek uiteraard over wat er zich had voorgedaan.
Roos vroeg: “Heb je dit al vaker gedaan?”
“Ja, loog Elfie, “een paar keer. Het is spannend en opwindend. ten minste dat vind ik.”
“En heb je nooit problemen gehad?”
“Nee, nooit. Het gebeurt in het publiek, dat is veilig. Maar wat vond jij er van?”
“Wat ik al zei, Elfie, ik vond het heel gedurfd.”
“Te gedurfd?
“Eh..nee, ja, ik weet het niet. Het was wel mooi om mee te maken. Ik voelde ook spanning.”
Daarop zei Elfie: “Roos, waarom doe je niet een keer mee? Als je ten minste durft”
Hier moest Roos even over nadenken: “Ja, waarom niet? Natuurlijk durf ik, ik durf alles.”
Elfie knikte: “Heb je morgen tijd?”
“Morgen?”
“Ja, morgen! Het is zondag, dus geen werk. Wat denk je?”
Toen lachte Roos: “Doen we. Ik wil dat meemaken.”
“Leuk, morgen gaan we dan allebei zonder slipje uit. Afgesproken.”
“In ons blote kutje,” voegde Roos er lachend aan toe!

Toen Elfie thuis kwam lag haar broertje Evert op de bank TV te kijken. Ze besloot hem maar niets te vertellen. Ze zei alleen dat ze het heel gezellig had gehad met Roos en dat ze morgen weer uit gaan. Even keuvelde ze met hem en verdween toen in haar slaapkamer. Ze sloot de deur en kleedde zich zoals zo vaak, direct helemaal uit. Naakt stond ze voor de grote passpiegel. Ze wreef over haar schaamlippen en zei: Wat heerlijk dat jij mannen zo weet op te winden. Ze nam een douche en gewikkeld in een baddoek liep ze de kamer in. “Evert, ik ga vroeg slapen, ben best wel moe.” En ze voegde era an toe: “Morgen beloof ik lekker te koken voor je, okee?”
Evet knikte. Was hij teleurgesteld? Het leek er op. Misschien had hij na gisterenavond weer een spannende avond verwacht. Jammer dan. Morgen is er weer een nieuwe dag met nieuwe kansen. Eenmaal in bed fantaseerde ze hoe het zou zijn met Roos. Ze zag hen in gedachten al zitten: op een terrasje, benen iets gespreid en hun rok omhoog tot op hun middel. Haha, ze glimlachte om haar eigen fantasie. Zou Roos behaard zijn of glad of getrimd? Nou ja, ze zag het morgen wel. Uit de kamer van haar broertje klonk gehijg. Die kijkt weer naar een sexfilm. Het duurde even, maar eindelijk zakte Elfie weg in een diepe slaap.

(wordt vervolgd)

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Elfie, Exhibitioniste - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Dorien En Ik - 6Door: Mike1985
Gelezen: 1901x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-05
8.9
:: Waargebeurd - 4Door: Fantasylover
Gelezen: 5971x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
20-05
8.7
:: Afrodisiac - 3Door: Mike
Gelezen: 2625x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Openlucht
20-05
7.9
:: Cindy Mijn Privehoertje - 7Door: Karel776
Gelezen: 3396x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Spuiten, Hoer, Extreem, Anaal
20-05
8.8
:: De Oude Vaas - 1Door: Robb Breen
Gelezen: 7566x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Drama, Tieners, Hetero
19-05
7.8
:: Anders Dan VerwachtDoor: Groen
Gelezen: 7348x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Werk
19-05
8.2
:: Cindy Mijn Privehoertje - 6Door: Karel776
Gelezen: 4039x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Vastbinden
19-05
9.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 5Door: Karel776
Gelezen: 6797x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Sexclub, Vreemden
17-05
9.3
:: Waargebeurd - 3Door: Fantasylover
Gelezen: 9116x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
17-05
8.5
:: Jeanet, De Buurvrouw - 6Door: Johnnie
Gelezen: 7404x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Verleiden
17-05
9.1
:: Elegante VrouwDoor: Jio
Gelezen: 8103x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Diep En Intiem
16-05
6.6
:: Een Heerlijke MassageDoor: Queen
Gelezen: 8560x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Massage, Pijpen, Teasen
16-05
7.9
:: Dorien En Ik - 5Door: Mike1985
Gelezen: 2749x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.6
:: Cindy Mijn Privehoertje - 4Door: Karel776
Gelezen: 5567x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Sexclub, Vreemden
15-05
8.9
:: Waargebeurd - 2Door: Fantasylover
Gelezen: 13318x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
15-05
8.4
:: Dorien En Ik - 4Door: Mike1985
Gelezen: 5294x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-05
8.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!