Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Johnnie
Johnnie
Wil je me wat vragen of zomaar een berichtje sturen? Heb je een verzoekje? Mail me gewoon, je krijgt altijd antwoord: keesdevr72@gmail.com Het is ook fijn om samen fantasieen te delen en uit te werken. Misschien een kettingverhaal? Als het je wat lijkt, mail me dan. John
Hoogste Cijfer: Ankie - 3
Meest Gelezen: Sandra En Haar Moeder - 2
Aantal Verhalen: 253
Ontvangen reacties op mijn verhalen: 239
Door mij geplaatste reacties op verhalen: 18
E-Mail Adres: keesdevr72@gmail.com
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Emma En Haar BezoekDoor: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Vingeren,
"Emma is in de badkamer. Ze heeft zojuist gedoucht en bekijkt haar naakte lichaam in de spiegel. 38 jaar is ze, maar ze ziet er nog hartstikke goed uit. Haar flinke borsten hangen nauwelijks. Haar buik is plat. Haar poesje onbehaard met grote schaamli..."
06-07-24
9.2
Het Begon Met Gluren - 2Door: Johnnie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Gluren, Neuken, Pijpen, Scheren,
"Elvie werd de volgende ochtend om half 7, zoals altijd, gewekt door de wekker. Haar man lag nog naast haar te slapen. Haar eerste gedachten waren bij Michael. Ze had gisteren heerlijk met hem gevree n. Michael is haar nieuwe buurman. Een stuk jonger ..."
18-06-24
8.9
Het Begon Met Gluren - 1Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Gluren, Pijpen,
"Eindelijk een flatje. Goddank Jaren erop moeten wachten. Het is een na oorlogs flatje, maar Michael is er blij mee. Het heeft een woonkamer, n slaapkamer, keuken en een wc douche. Aan de voorkant is de galerij, aan de achterkant het balkon. De ba..."
16-06-24
8.8
Lea - 2Door: Johnnie
Reacties: 2
Lengte: Lang
"De dagen na haar eerste kennismaking met het maken van een porno film, denkt Lea vaak terug. Het was lekker, het was opwindend. Schuldgevoelens naar haar man waren er niet echt. Het was werk. Niets meer en niet minder houdt ze zichzelf voor. Alhoewel..."
19-05-24
9.1
Lea - 1Door: Johnnie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer,
"Bijna dagelijks luncht Frank niet zijn echte naam overigens in een zogeheten lunchroom net ver van zijn werk. Dat een vrouw hem van buiten in de gaten houdt, daar heeft hij geen erg in. Frank zit met zijn rug naar de ingang. Het is rustig. Er zij..."
14-05-24
9.2
OnverwachtDoor: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Drie keer per week ben ik in de sportschool. Iedere maandag, woensdag en vrijdag werk ik me in het zweet om mijn uithoudingsvermogen en kracht op peil te houden. Daarnaast ren ik iedere dag zo n 5 kilometer. Ik vind dat belangrijk voor mijn gezondhei..."
03-04-24
8.9
Een Zomerse Verrassing - 6Door: Johnnie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Satisfyer,
"De dagen verstreken. Elke dag hadden Vanessa en Martin even contact, maar over een nieuwe afspraak werd niet gesproken. Martin dacht dat het beter was als zij de tijd kreeg hun laatste samenzijn, dat wel heel intiem was, te verwerken. Per slot van re..."
19-01-24
9.4
Een Zomerse Verrassing - 5Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Het is slechts een paar dagen na zijn ontmoeting met Vanessa in zijn flat. Na een druk weekend waarin Martin allerlei klusjes had gedaan, besluit Martin om op maandag, na eerst lekker uitgeslapen te hebben, zichzelf op een brunch te trakteren. In de ..."
04-01-24
9.2
Een Zomerse Verrassing - 4Door: Johnnie
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Martin woont in een flat. Een simpele flat met twee slaapkamers, een woonkamer, keuken, wc en douche. De flat staat aan de rand van de stad. Er staan nog meer van die, wat ze vroeger noemden, blokkendozen. Hij woont er alleen. Martin is nooit getrouw..."
28-12-23
9.2
Een Zomerse Verrassing - 3Door: Johnnie
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Het is ruim een week na Martins tweede ontmoeting met Vanessa. Geregeld had hij aan haar gedacht. Een paar keer had hij ook op het punt gestaan haar te bellen, maar dan was er toch weer dat stemmetje in zijn hoofd, die hem zei Vanessa is wel van een..."
22-12-23
9.4
Een Zomerse Verrassing - 2Door: Johnnie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vreemdgaan,
"De mannen waren verdwenen. Wat een heerlijk onverwacht trio had Vanessa mogen beleven. Met een glas warme thee ging ze op de bank zitten. Paul en Martin. Vooral Martin had haar op de een of andere manier geraakt. Martin was een man op wie ze zomaar z..."
20-12-23
9.4
Een Zomerse Verrassing - 1Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Met Familie, Neef, Tante, Trio, Vreemdgaan,
"Vanessa staat in een luchtig zomerse outfit in de tuindeur opening. Het is warm. Ze kijkt naar de twee mannen die voor haar aan het werk zijn in de tuin. Ze woont met haar man in een villa aan de Loosdrechtse plassen. Een prachtige plek. De tuin loop..."
05-12-23
9.2
Belevenissen Op De Dolphin - 4Door: Johnnie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Lesbienne, Striptease,
"Fris gedoucht stapt Joy, gewikkeld in een badhanddoek, de slaapkamer van Frank binnen. Helen ligt naakt op haar buik op bed. Ze kijkt op als ze deur hoort en met een glimlach zegt ze Ik wacht op je. Joy is uitgenodigd op het jacht van Fra..."
30-08-23
9.3
Belevenissen Op De Dolphin - 3Door: Johnnie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Pijpen,
"Het is vrijdag. Joy is op de Dolphin die met redelijke snelheid op weg is naar My Princess, het jacht van Helen en haar man. Joy is opgewonden. Voortdurend had ze in de afgelopen dagen teruggedacht aan haar belevenissen op de Dolphin. Ton, ..."
24-08-23
9.0
Belevenissen Op De Dolphin - 2Door: Johnnie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Trio,
"Slechts gekleed in een bikini broekje is Joy op de voorplecht van de prachtige jacht Dolphin . Ze geniet met volle teugen van het dansen van het schip op de golven. De zon schijnt uitbundig. De wind blaast haar haren naar achteren. Ze heeft bij het ..."
20-08-23
9.3
Belevenissen Op De Dolphin - 1Door: Johnnie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Masturbatie, Masturberen, Scheren,
"Haar naam is Joy. En dat betekent plezier, genieten, pret. Haar naam doet haar eer aan, want dat is exact wat Joy niet alleen wil, maar ook verwacht van het leven. Joy is een 24 jarige jonge vrouw. Geen klassieke schoonheid, maar ze ziet er goed uit...."
18-08-23
9.1
Politiek Geneuzel - 10: SlotDoor: Johnnie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Trio,
" i Intermezzo 4 Tussen Frits en zijn vrouw gaat het steeds beter. Hun liefdesleven is opgebloeid. Zij wordt ook steeds vrijer. Haar aanvankelijke terughoudendheid is nagenoeg verdwenen. Het doet hen beiden goed. Ze noemt tegenwoordig de woen..."
05-07-23
9.3
Politiek Geneuzel - 9Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Straf, Uitdagen,
" i Al weer het 9de deel uit de 10 lige serie. Frits en Marieke, politieke tegenstanders, maar ook minnaars vermaken zich priv voortreffelijk op de vergadering van de Nederlandse gemeenten in het landelijke dorpje Doosje. Kees en Peter, twee andere g..."
29-06-23
9.1
Politiek Geneuzel - 8Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
" i Alweer het 8ste deel van de serie. Hierna nog 2 delen te gaan i Een paar weken zagen Frits en Marieke elkaar niet. Priv wel te verstaan. Het begon met Frits. Snotteren, keelpijn, hoesten. Waarschijnlijk iets opgelopen in Verviers. Toe..."
22-06-23
9.1
Politiek Geneuzel - 7Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal,
" i Al weer het 7de deel uit een serie van 10. Frits en Marieke, twee politieke leiders uit het landelijke Dieren, kunnen het samen heel goed vinden. Frits heeft een vrouw. Net als Frits heeft ook zij haar seksuele fantasie n En net als Frits begint ..."
15-06-23
9.3
Politiek Geneuzel - 6Door: Johnnie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Massage, Masturbatie, Masturberen,
" i Het 6de deel uit een serie van 10. Frits en Marieke. Beiden leiden een politieke partij die vaak lijnrecht tegenover elkaar staan. Conservatief tegenover vooruitstrevend. Maar priv kunnen ze het meer dan prima met elkaar vinden. Frits is getrouwd..."
01-06-23
9.2
Politiek Geneuzel - 5Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
" i Het 5de deel uit een serie van 10 delen over 2 politieke tegenstanders die het erotisch samen wel heel goed kunnen vinden i Op dinsdagavond is een commissievergadering betreffende ruimtelijke ordening. Meestal gaat Frits daar niet heen..."
25-05-23
8.8
Politiek Geneuzel - 4Door: Johnnie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Erotiek,
" i Een serie in 10 delen over twee politieke tegenstanders die het samen priv goed kunnen vinden. Alleen de man, Frits, is wel al lange tijd getrouwd. Hierbij het 4de deel i Sterkte, zegt Mevrouw Hazenoot als haar man aanstalte maakt o..."
18-05-23
9.1
Politiek Geneuzel - 3Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Erotiek,
" i Een serie van 10 delen waarin twee politieke tegenstanders elkaar vinden in seks en erotiek. Hierbij het derde deel. i Burgemeester Hazenoot opende de vergadering. Het eerste punt van de agenda is de aanvraag voor het openen van een er..."
11-05-23
9.1
Politiek Geneuzel - 2Door: Johnnie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Seksclub,
" i Politiek Geneuzel is een serie bestaande uit 10 delen. Het gaat over twee mensen die politiek gezien fel tegenover elkaar staan, maar priv het wel erg goed samen kunnen vinden. Vandaag het 2de deel. i De vrijdagavond en nacht met Mat..."
04-05-23
9.0
Politiek Geneuzel - 1Door: Johnnie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Seksclub,
" i Politiek Geneuzel is een serie bestaande uit 10 delen. Elke week een deel. Het gaat over twee mensen die politiek gezien fel tegenover elkaar staan, maar priv het wel erg goed samen kunnen vinden. Er zijn diverse rode lijnen die in het 10de deel ..."
29-04-23
9.1
Het Meisje Van Ergens - 2Door: Johnnie
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Inbreker, Massage, Masturbatie, Masturberen, Trio,
"Het is al tegen achten als Gerard zijn ogen opent. Babet ligt naast het nog diep in slaap. Hij staat op, wast zich en kleedt zich aan. In de keuken ziet hij dat er koffie is. Hij schenkt een beker vol en loopt daarmee naar het terras. Op een ligbed z..."
28-01-23
8.9
Het Meisje Van Ergens - 1Door: Johnnie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Lesbienne, Scharen, Vreemdgaan,
"Het leven kent plotselinge wendingen. Er kan zomaar iets gebeuren waardoor het ineens heel anders loopt dan dat je van te voren bedacht had. Het overkwam Babet en haar man Gerard. Babet is een 39 jarige huisvrouw. Tot vierl jaar terug had z..."
26-01-23
8.5
Schaamteloos - 4Door: Johnnie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Onderdanig,
"Marcel is, zoals bijna elke dag, s morgens rond 10 uur in zijn koffiezaak. Koffie en de krant. Daarmee begint zijn dag. Het is dinsdag. Dan staat er nooit zoveel in de krant. Hij kijkt naar buiten.Donkere wolken bedekken de hemel. Het zal zo wel wee..."
19-01-23
9.2
Schaamteloos - 3Door: Johnnie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Sub,
"Marcel Overpelt is een aparte man. Lang, knap, aantrekkelijk. Waar hij verschijnt, werpen vele vrouwen een blik op hem. Hij is altijd in het zwart gekleed. Dat staat hem goed, dat maakt hem meer dan aantrekkelijk. Hij heeft een goed gevulde bankreken..."
16-01-23
9.0
Schaamteloos - 2Door: Johnnie
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Ontdekken, Trio,
"Marith denkt in de dagen na haar ontmoeting met Marcel vaak terug aan haar bijzondere seks ervaring met hem. Ze heeft er zelfs over gedroomd en daarin ging hij nog veel verder. Ze wil het kwijt, er met iemand over praten. Met haar man kan natuurlijk ..."
11-01-23
9.1
Schaamteloos - 1Door: Johnnie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bare, Beffen, Dominantie, Neuken, Rimmen, Sub,
"Hij is er elke dag zo rond 10 uur. Drinkt er zijn koffie en leest de krant. Hij is begin 40 en welgesteld. Single. Nooit getrouwd geweest, maar aan vrouwelijke belangstelling geen gebrek. Waarschijnlijk door zijn verschijning. Hij is knap. Hij heeft ..."
02-01-23
9.0
Rijk En VerveeldDoor: Johnnie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Verleiden,
"Milou staat op het terras van haar imposante villa en rookt een sigaret. Ze is een forse vrouw 1 meter 80 en stevig gebouwd met flinke borsten. Lang bruin zwart haar. Een zonnebril beschermt haar ogen tegen de felle zon. Het is mid zomer en het is h..."
25-12-22
8.6
StarleneDoor: Johnnie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Ontdekken, Vreemdgaan,
" i Een verhaal dat in enige mate op de werkelijkheid berust i Elk jaar ontmoet ik John. Hij is een Australi r die jaarlijks zijn vakantie in Azi viert. Hij bezoekt een paar landen en ik ben dan het slotstuk van zijn reis. Hij is geen clo..."
18-12-22
8.9
Frank En Zijn Oversekste Anja - 6: SlotDoor: Johnnie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Douche,
"We hebben geen nieuwe afspraak gemaakt. Na de koopjes woensdag met aansluitend een heerlijke vrijpartij, ben ik naar huis gereden, zonder dat we een nieuwe afspraak geprikt hebben. Niet dat dat echt nodig is, want we bellen of teksten dagelijks. ..."
10-12-22
9.2
Frank En Zijn Oversekste Anja - 5Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Neuken, Vastgebonden,
"In de twee dagen die volgden, dacht ik na over de vraag Heb ik nu een relatie Heb je een relatie als je van iemand houd Nee, natuurlijk niet. Ik hou van mijn moeder, mijn zus, van vrienden. Heb je dan soms een relatie als je met iemand seks hebt ..."
03-12-22
8.8
Frank En Zijn Oversekste Anja - 4Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ongesteld, Pijpen,
" i In liefde is alles mogelijk, maar beheersing is een kunst i Het is zaterdag. Ik sta laat op. De avond ervoor bij Anja was best vermoeiend. Heerlijk vermoeiend uiteraard. Het liefst zou ik er vanavond weer heen gaan, maar dat gaat niet. ..."
26-11-22
9.0
Frank En Zijn Oversekste Anja - 3Door: Johnnie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Scheren,
"De dagen na mijn tweede ontmoeting is Anja voortdurend in mijn gedachten. Ik heb haar altijd al een prachtwijf gevonden, maar ik merk nu dat er meer speelt. Het is niet alleen meer de seks. Er zijn andere gevoelens. Waardoor Ze werkte als schoonmaak..."
24-11-22
9.2
Frank En Zijn Oversekste Anja - 2Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Masturbatie, Masturberen, Pijpen, Vingeren,
" i Na anderhalf jaar ontmoet Frank Anja weer. Het klikt vrijwel direct. Ze gaan verder waar ze anderhalf jaar geleden gestopt waren. i Ik heb er zin in. Gisteren was Anja bij mij thuis, nu ga ik naar het huis waar zij woont. Het huis blijk..."
18-11-22
9.1
Frank En Zijn Oversekste Anja - 1Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
" i Dit verhaal is een vervolg op Frank en de oversekste weduwe . Maar dit keer geen mysterie. Het is een hernieuwde kennismaking. i Het is een jaar later, nee, langer zelfs. Het verzekeringskantoor waar ik voor werk bestaat 100 jaar en de..."
14-11-22
9.0
Frank En De Oversekste Weduwe - 6: SlotDoor: Johnnie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Mysterie,
" i Mijn naam is Frank. Ik werk op een bekend verzekeringskantoor. Daar ontmoette ik Anja, een schoonmaakster. We zijn een seksuele relatie begonnen. Anja is altijd met seks bezig. De keren dat we samen zijn waren fantasierijk en opwindend. ..."
04-11-22
8.8
Frank En De Oversekste Weduwe - 5Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Masturbatie, Masturberen, Plas, Plassen, Vastgebonden, Weduwe,
" i Mijn naam is Frank. Vier keer heb ik Anja, de schoonmaakster, ontmoet. De ene keer was lekkerder dan de andere keer. Maar nu moet Anja echt een paar dagen wachten. Andere zaken gaan even voor. Het zint haar niet, maar uiteindelijk stemt ze in. i ..."
28-10-22
8.2
Frank En De Oversekste Weduwe - 4Door: Johnnie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Masturbatie, Masturberen, Mysterie, Pijpen, Weduwe,
" i Mijn naam is Frank. Op kantoor heb ik Anja, een schoonmaakster ontmoet. Ik heb met haar inmiddels drie hete avondjes achter de rug. Anja houdt, net als ik van experimenteren. Dat gebeurt dan ook volop. Daarnaast heeft ze een fantasie van mij waar ..."
26-10-22
9.2
Frank En De Oversekste Weduwe - 3Door: Johnnie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Masturbatie, Masturberen, Mysterie, Neuken, Weduwe,
" i Mijn naam is Frank. Op het verzekeringskantoor waar ik werk, heb ik Anja ontmoet. We hadden een heerlijke avond. Daarna leek ze echter van de aardbodem verdwenen. Na een aantal weken, nam zij onverwacht contact met me op en gaf een verklaring waar..."
21-10-22
8.8
Frank En De Oversekste Weduwe - 2Door: Johnnie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Mysterie, Plas, Plassen, Weduwe,
" i Wat vooraf ging Ik heet Frank en werk op een verzekeringskantoor. Tijdens overwerk ontmoette ik een vrouw, Anja, waarvan ik aannam dat zij een collega is. Met haar beleef ik een bijzonder seks avontuur. Als ik haar een paar dag..."
20-10-22
9.2
Frank En De Oversekste Weduwe - 1Door: Johnnie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Mysterie, Plas, Plassen, Weduwe,
"Mijn naam is Frank. Ik ben een vrijgezelle vent van 28 en woon in een leuk flatje. Ik werk op een groot verzekeringskantoor. Alhoewel nog steeds vrijgezel, hou ik van vrouwen. Jong, oud, maar niet te oud, het maakt me niets uit. Vrijdagavond en zater..."
18-10-22
8.7
Paul En Belinda - 2Door: Johnnie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Trio,
"Het duurde vier dagen voor Belinda hem belde. Hij was nog op kantoor toen om half 5 zijn mobiel afging. Met Bel. Sorry dat ik je nu pas bel. Mijn man was er. Hij is nu weg. Morgen vertrekt hij naar het buitenland en blijft een week weg. Hee..."
09-10-22
8.8
Paul En Belinda - 1Door: Johnnie
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Paul ziet haar zitten als hij het caf binnen stapt. Ze zit aan de bar. Links en rechts van haar zijn de krukken bezet. Ze draagt een spijkerbroek en een blouse. Haar haren vallen tot op haar schouders. Meer kan hij niet zien, omdat hij haar op de ru..."
06-10-22
8.3
Lucky Anja, Lucky Han - 4: SlotDoor: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Intiem, Pijpen,
"Han is niet zo zeker meer. Door de droom, door het telefoongesprek. Wat als Elske, zijn vrouw er achter komt. Moet hij dan liegen Je zei dat je op kantoor sliep, maar je was er niet Weer liegen In de dagen na Elske s bezoek aan haar ouders, is z..."
20-08-22
8.7
Lucky Anja, Lucky Han - 3Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Scheren, Striptease, Vreemdgaan,
"Het is zaterdag. Twee dagen na zijn bezoek aan Anja. Han is thuis. Elske, zijn vrouw, ook. Ze is aan het bellen. Na het gesprek zegt ze Ik wil morgen naar mijn ouders. Daar schrikt Han van. Haar ouders wonen ver van hen vandaan. Toch al ..."
13-08-22
9.0
Lucky Anja, Lucky Han - 2 (vervolg)Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Het is al laat op de avond. Anja en Han nemen samen een douche. Ze wassen elkaar een beetje. Een kusje op haar kutje, een kusje op zijn lul, maar veel meer dan dat gebeurt er niet. Ze staan voornamelijk in elkaars armen onder het warme water. ..."
10-08-22
8.9
Lucky Anja, Lucky Han - 2Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ontdekken, Uitdagen,
"Na de hernieuwde kennismaking duurt het toch nog bijna 2 weken voor Han weer naar Anja komt. Daarvoor zijn twee redenen. De eerste reden is dat Anja ongesteld wordt. Dan wil ze geen seks. De tweede is Han zijn vrouw. Ze is gewend dat Han 2 of 3 keer ..."
03-08-22
9.0
Lucky Anja, Lucky Han - 1Door: Johnnie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Romantiek, Verlangen, Vreemdgaan,
"De maanden dat Anton, haar man, verlof had, brachten ze zoveel mogelijk samen door. Ze gingen uit. Ze aten in restaurants en hadden romantische avonden. Drie weken naar Oostenrijk. Anja genoot. Aan haar lovers dacht ze niet of nauwelijks. Dat waren a..."
28-07-22
8.7
De Lucky Oudere Man (of Lucky Anja) - 2Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naakt, Oudere Mannen, Verlangen,
"In haar ochtendjas zit Anja met een beker koffie op de bank. Han is net weg. Ze ziet wat opgedroogde vlekken op het leer. Haar en zijn geil. Straks even schoonmaken. Het was heerlijk gisteravond en vannacht. 3 keer gevree n En hij wil haar weer zien..."
19-07-22
9.3
De Lucky Oudere Man (of Lucky Anja) - 1Door: Johnnie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Oudere Mannen,
"De week na Anja s ontmoeting met Paula en Peter is ze ongesteld. Dan heeft ze werkelijk geen zin in seks, maar daarna komt haar behoefte sterk terug. Helaas nog ruim 2 weken voordat haar man met verlof thuis komt. De zomer beleeft een dieptepunt. Na ..."
16-07-22
8.9
The Lucky Schoonmaker - 2Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Trio,
" i Wat vooraf ging Anja laat de zoon van een kennis, Peter, haar zwembad schoonmaken. De jongen is pas 18. Het leidt tot seks. Anja merkt hoe ervaren de jongen is. Peter vertelt haar dat hij veel van zijn oudere zus geleerd heeft. Nieuwsgierig n..."
13-07-22
9.1
De Lucky SchoonmakerDoor: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Zwembad,
"Het blijft onverminderd warm. Anja is dan ook vaak in de tuin. Ze geniet van haar zwembad Het is een paar dagen naar haar ontmoeting met Ad zie verhaal De Lucky Hardloper . Anja heeft zin. Anja heeft altijd zin. Zin in sex. Ze is er eigenlijk elke d..."
08-07-22
9.0
De Lucky HardloperDoor: Johnnie
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hardlopen, Zwembad,
"Elke zaterdag en zondag, rond 6 uur half 7 in de ochtend loopt Ad hard. Door de week wil hij dat ook, maar door zijn werk, lukt dat niet vaak. Hij heeft een vast rondje. Hij loopt een kilometer of 10. Flink tempo, puur om zijn conditie op peil te hou..."
01-07-22
9.3
Geld En Seks - 3: SlotDoor: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bare, Dikke Tieten, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul, Massage, Neuken, Pijpen, Vreemdgaan,
" i Wat vooraf ging Angela, 29 jaar, werkt online. Ze wil haar werkplek vernieuwen maar heeft daar geen geld voor. Ze komt in aanraking met Pascal, 42 jaar, die haar het geld wil geven. Terugbetaling in natura. Een hete nacht volgt. Er komt ..."
24-06-22
8.0
Geld En Seks - 2Door: Johnnie
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Bare, Dikke Tieten, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul, Massage, Neuken, Pijpen, Vreemdgaan,
"Angela hoorde niets meer van Pascal in de dagen na haar hete nacht met hem. Het geld gebruikte ze om haar werkplek te verbeteren. Angela werkte online. Ooit was dat een goede verdienste, maar door de hevige concurrentie is het dat allang niet meer. Z..."
14-06-22
9.2
Geld En Seks - 1Door: Johnnie
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bare, Beffen, Dikke Tieten, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul, Massage, Masturbatie, Masturberen, Neuken, Pijpen, Plas, Plassen, Rimmen, Vreemdgaan,
"Ze zit tegenover hem in het midden op de bank in zijn appartement. Angela, 29 jaar, een stevig gebouwde, 1 meter 79 lange vrouw. Donker halflang haar. Ze draagt een t shirt met een ruime hals. De aanzet van haar borsten is te zien. Daaronder een rok ..."
11-06-22
8.8
Drie Nachten Op Een Eiland - 3Door: Johnnie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Eiland,
" i Een romantisch verhaal in 3 delen waarin Elize leert hoe fijn sex kan zijn. Dit is het derde en laatste deel. i De derde dag. Het gaat snel. Bij het ontbijt bemerken Elize en ik nadrukkelijke irritatie tussen de twee jonge mensen. Zij s..."
08-06-22
9.1
Drie Nachten Op Een Eiland - 2Door: Johnnie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Eiland,
" i Een romantisch verhaal in 3 delen waarin Elize leert hoe fijn sex kan zijn. Dit is het tweede deel i We zijn vroeg wakker. De zon jaagt de temperatuur in onze hut snel op. Elize en ik lopen met tandenborstel, zeep en handdoek naar de wa..."
06-06-22
9.3
Drie Nachten Op Een Eiland - 1Door: Johnnie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eiland, Ontdekken,
" i Een romantisch verhaal in 3 delen waarin Elize leert hoe fijn sex kan zijn. Dit is het eerste deel. i Ik had me aangemeld voor een experiment. Drie nachten, 4 dagen op een vrijwel verlaten eiland. Het was geen survival. We kregen ruim v..."
04-06-22
8.8
Een Onvergetelijke ErvaringDoor: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Sm,
"Ze zit in de auto en is op weg naar een onbekende bestemming. Joyce, 38, moeder van 2 kinderen. Ze had ja gezegd toen de mogelijkheid zich voordeed om een fantasie te beleven. Niemand die het weet. Haar man niet, noch haar kinderen. Ze zi..."
16-05-22
8.7
Ze Doet Het Voor Het Geld - 2Door: Johnnie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Voyeurisme,
"Het is precies 2 weken later als zij opnieuw het gebouw binnengaat. Ze is te vroeg. Dezelfde dame vraagt haar te wachten. De voorbereidingen zijn nog niet klaar. Samen drinken ze wat en de dame vertelt haar wat er hier allemaal gebeurt. Er zijn 8 kam..."
11-04-22
9.1
Ze Doet Het Voor Het Geld - 1Door: Johnnie
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Ze parkeerde haar auto en stapte uit en liep naar de ingang van een klein gebouw. Een vrouw van middelbare leeftijd wachtte haar op. Ze moest even wachten, maar werd daarna verzocht de vrouw te volgen. Een deur werd geopend. Daarachter was een gang m..."
02-04-22
9.0
Hoe Ver Kan Je Gaan? Het Aftasten Van Grenze...Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Fotoshoot, Vastgebonden,
"Het was gelukkig zo weer zondag. Sylvie had gevraagd of hij om 5 uur kon komen. Ze had wat toastjes klaar gemaakt. Voor beiden een kop koffie. Ze zaten op een kruk tegenover elkaar. Ook nu droeg Sylvie een rok en een blouse. Niet dezelfde als eergist..."
09-03-22
9.0
Hoe Ver Kan Je Gaan? Het Aftasten Van Grenze...Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Trio,
" i Voor alle duidelijkheid Aan dit verhaal gaat deel 1A en deel 1B vooraf i Sylvie beloofde hem te bellen. Dat had ze gezegd. Paul had haar zijn telefoonnummer gegeven, maar de hare niet gevraagd. Zij moest maar het initiatief nemen H..."
03-03-22
9.1
Hoe Ver Kan Je Gaan? Het Aftasten Van Grenze...Door: Johnnie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Ontdekken, Pijpen, Scheren,
"Ze zaten op de bank met nog een pilsje. Het laatste pilsje. Meer was er niet in huis. Vond je het echt lekker opende Paul. Sylvie keek hem aan Heerlijk. En was dit vies genoeg Dat zei je in het caf . Geno..."
28-02-22
8.5
Hoe Ver Kan Je Gaan? Het Aftasten Van Grenze...Door: Johnnie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Masturbatie, Masturberen, Ontdekken,
" Ik wil een vrouw. Ik wil neuken. Deze zin spookte al dagen door Paul s hoofd. Hij miste het. Het was te lang geleden alweer. Gewoon seks. Geen gedoe er omheen. Niks van wanneer kan ik je weer zien Seks en klaar. Een hoertje Paul had er aan geda..."
01-03-22
8.9
Het Rijkeluiszoontje - 2Door: Johnnie
Reacties: 4
Lengte: Lang
" i En weet je baby, dit is pas de eerste ronde. We zijn nog niet klaar. Wat je vriend je niet geeft, gaat Paul je dubbel geven. Het wordt een nacht voor je om nooit meer te vergeten i Sasha ligt nog op bed terwijl Paul een douche neemt...."
11-02-22
8.7
Het Rijkeluiszoontje - 1Door: Johnnie
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Hij is een rijkeluiszoontje. Opgegroeid in een wereld van weelde waarin bijna alles kan en mag. Gewend om te krijgen wat hij wil. Een vader die nooit tijd heeft, maar altijd bezig is met zijn businesses en een moeder die hem, vooral sinds zijn pubert..."
04-02-22
8.6
Michelle, De Verleidster - 2Door: Johnnie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Verleiden,
"De volgende dag kwam Frenkie langs. Frenkie is de vriend van Michelle. Naast elkaar op de bank gaf hij Michelle eerst haar 140 euro terug. Daarna telde hij de 2380 euro uit. Dat is dan 1190 euro voor jou en 1190 euro voor mij. Niet slecht,..."
12-10-21
8.0
Michelle, De Verleidster - 1Door: Johnnie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Verleiden,
"John is een good looking vrijgezelle man. Jaar of 40. Goeie baan, prima inkomen. Vrijgezel, niet omdat hij niet aan een vrouw kan komen, integendeel, er zijn er genoeg die interesse hebben, maar omdat hij zich niet wil binden. Hij houdt van een ongeb..."
07-10-21
8.9
De Sociale Lener - 5Door: Johnnie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar,
"Het was al een tijdje stil rond de sociale lener. De sociale lener, dat is William, een 53 jarige ex belegger, die kleine leninkjes verstrekte aan mensen die even krap zaten. Mensen die vaak niet bij een bank terecht konden. Hij deed dat niet zozeer ..."
14-08-21
9.3
Big Surprise! - 3Door: Johnnie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Sm,
"Aan mijn lijf geen polonaise Zo had Linda altijd geleefd. 10 jaar lang. Niemand die seksueel aan haar mocht komen, behalve Alex. Maar na twee avonden was er wel wat veranderd. Dat kwam vooral door Sonja. Sonja, die prachtige vrouw die haar gewo..."
04-08-21
9.4
Big Surprise! - 2Door: Johnnie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Massage,
"Wat een heerlijke belevenis was het geweest In de dagen erna spraken Linda en Alex nog vaak over hun ervaringen. En Alex bemerkte Linda s enthousiasme, al hoewel ze het van tijd tot tijd toch probeerde te temperen. Net alsof ze zich ondanks alles ee..."
24-07-21
8.9
Big Surprise! - 1Door: Johnnie
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Trio,
"Linda was al een paar dagen rusteloos. Alex, haar man, had het opgemerkt. Hij vermoedde wel waarom. Komende vrijdag zijn ze 10 jaar samen en Linda had gezegd dat ze er een speciale avond van wilde maken. Geen gasten. Alleen jij en ik, had ze gezegd..."
13-07-21
9.1
Henk En LiekeDoor: Johnnie
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Masturbatie, Masturberen,
"Henk had haar via een datingsite leren kennen. Het duurde niet al te lang of ze begonnen priv te mailen. Het contact intensifeerde. Ze spraken over van alles en nog wat. Uiteraard ook over seks. Henk leerde dat Lieke bepaald niet eentonig was in haa..."
15-06-21
8.7
Mijn Avond Met TessDoor: Johnnie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vreemdgaan,
"Dit verhaal vond zo n 20 jaar geleden plaats. Een goede kennis van me was 12 jaar getrouwd. En om dat te vieren met zijn familie, kennissen en vrienden had hij een zaaltje afgehuurd. Ook ik en mijn vrouw behoorden tot de genodigden. Mijn vr..."
11-06-21
8.8
De Sociale Lener - 4Door: Johnnie
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"In de week na Karins eerste bezoek aan Willie sprak ze uitgebreid met Wendy. Weet je, ik dacht dat ik de baas was, de controle had. Zeker toen hij me vroeg hem te pijpen. Maar wat er toen gebeurde... Ze zweeg. Vertel Nou, ineens kwam er..."
07-05-21
9.2
De Sociale Lener - 3Door: Johnnie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Trio,
"In de dagen erna keerden de woorden van Wendy steeds weer terug in Karins hoofd Dan leen je toch ook Wendy had 1000 euro moeten lenen om een schuld aan haar vriend en partner te kunnen betalen. De lening kon ze echter in natura terugbetale..."
29-04-21
9.0
De Sociale Lener - 2Door: Johnnie
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Met 20 gebruikte briefjes van 50 had Wendy vorige week het huis van Willie verlaten en daarmee was het financi le probleem met haar vriend opgelost. In de voorbijgaande week had ze regelmatig teruggedacht aan haar ervaringen daar. De manier waarop Wi..."
22-04-21
9.2
De Sociale Lener - 1Door: Johnnie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen,
"Geld was voor William zijn eerste en grootste passie. Ruim 25 jaar had hij in de beleggers wereld gewerkt. Hij had het goed gedaan, heel goed zelfs. Op 53 jarige leeftijd kon hij stoppen met werken. Zijn bankrekening was dermate goed gevuld dat hij n..."
19-04-21
8.9
Martina - 6: SlotDoor: Johnnie
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Het waren heerlijke dagen geweest in Belgi . Ondanks dat Martina had moeten werken, had ze het als een soort vantie beleefd. Al die dagen met Vito. Ze had hem beter leren kennen. Als charmante minnaar en geliefde, kende ze hem al. Maar nu ervaarde ze..."
27-03-21
9.1
Martina - 5Door: Johnnie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Vreemdgaan,
"Op weg naar De Panne. Van Oostende naar De Panne is via de kustweg ruim 30 km. Martina zat stil naast Vito in de auto. Af en toe keek ze naar hem. Is er wat vroeg Vito. Nee, niets, ik...ik heb het gewoon erg naar mijn zin. Het is zo fijn..."
23-03-21
9.0
Martina - 4Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vreemdgaan,
" i Martina, een 38 jarige getrouwde vrouw, had in caf Seaview een zekere Vito, een weduwnaar van 43 jaar, leren kennen tijdens een avondje uit met haar vriendinnen. Ze voelde zich zo aangetrokken tot hem dat ze met hem meeging. Twee hete avonden vol..."
14-03-21
9.2
Martina - 3Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vreemdgaan,
" i Wat kan het leven soms toch een wonderlijke wending geven. Nog maar twee dagen terug had Martina Vito ontmoet in het strandcaf Seaview op de boulevard. Vanaf het eerste moment was haar gevoel voor hem goed. Hij had haar naar zijn weekendhuisje ge..."
08-03-21
9.1
Martina - 2Door: Johnnie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Vreemdgaan,
"De hele dag voelde Martina zich heerlijk opgewonden. Alsof ze als een kind vor het eerst de genoegens van het hebben van sex had ontdekt. Het was alweer zo lang geleden, die wilde nachten. Haar man was naar zijn werk. Martina stortte zich op het huis..."
04-03-21
9.3
Martina - 1Door: Johnnie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Vreemdgaan,
"Het was weer girls night out . Zo noemde Martina dat. Dan ging zij met haar drie vriendinnen een avondje stappen. De mannen gingen niet mee. Alleen de meiden. Nou ja, meiden. Het waren allemaal 40 tigers of bijna 40 tigers. Martina was de jongste va..."
02-03-21
8.6
Haar Stille Verlangen - 3Door: Johnnie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Verlangen,
"De nieuwe dag begon zonnig, maar in de loop van de ochtend betrok de lucht. Donkere wolken kwamen opzetten en al snel donderde het in de verte. Kiki was daar niet blij mee. En ze was al helemaal niet blij toen haar moeder zei dat ze vanwege het nader..."
22-02-21
8.8
Haar Stille Verlangen - 2Door: Johnnie
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verlangen,
"Het gebeurde een paar dagen later. Het was een mooie zomerse dag. Na de lunch was Kiki naar haar kamer gegaan. Haar vader werkte en haar moeder was weer de stad in. Ze keek door het raam naar buiten. De lucht was blauw. Geen wolkje te bekennen. ..."
15-02-21
9.1
Haar Stille Verlangen - 1Door: Johnnie
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Verlangen,
" i Deze serie gaat over een jonge meid, die zichzelf leert kennen. Het is als het ware een ontdekkingsreis. i Het was zomervakantie. De scholen waren gesloten. Kiki was thuis en op haar kamer. Haar vader werkte en haar moeder was, zoals ge..."
13-02-21
8.9
Het Kettingverhaal - 3Door: Johnnie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Collega, Eerste Keer, Leraar, School, Werk,
"Het is de gewoonte om op vrijdag na schooltijd met elkaar te borrelen. Zo noemde het team dat ten minste. Maar er was weinig borrel, alleen koffie en fris. Daarna vluchtte iedereen weg. Weekend Tot maandag Isabeau was nog maar net thuis of ze kreeg..."
03-02-21
9.2
Het Kettingverhaal - 2Door: Johnnie
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Camera, Collega, Leraar, Masturbatie, Masturberen, Opwindend, Vingeren,
"Isabeau bekeek Kevin ineens met heel andere ogen. Ja, hij was haar direkteur en professioneel, zoals altijd, leidde hij de vergadering. Maar hij was ook een man. Een ondeugende man, die erotische verhalen schreef. Haar gedachten dwaalden af. Zou hij,..."
25-01-21
9.3
Het Kettingverhaal - 1Door: Johnnie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Directeur, Leraar,
"Kevin, direkteur van een basisschool, keek de kring van leerkrachten rond die, gezellig keuvelend, wachtten tot hij de vergadering zou gaan beginnen. Zijn blik rustte net iets langer op Isabeau. Zij was de laatste die het team was komen versterken. Z..."
20-01-21
8.5
Frank En Zijn Familie - 6: SlotDoor: Johnnie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Zus, Zwanger,
"De dagen erna gebeurde er niets bijzonders. Dat had alles te maken met het gegeven dat zijn zus ongesteld geworden was. Een enkele keer gaf ze hem een klein kusje. Zo van het kan nu even niet, maar het komt goed. Frank gamde als vanouds veel. s..."
14-01-21
8.7
Frank En Zijn Familie - 5Door: Johnnie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Zus,
"Frank was nog klaar wakker. Ruim 20 minuten geleden was zijn zus Carla weggegaan, maar hij kon de slaap niet vatten. Het was allemaal zo erotisch geweest. Hij zag steeds weer het gezicht van zijn zus voor zich. De begeerte die in haar ogen brandde. Z..."
04-01-21
9.1
Frank En Zijn Familie - 4Door: Johnnie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Zus,
"Met Janneke was het voorbij. Het chatten met haar was leuk. Haar bezoeken was lekker, maar het moest stoppen. Dat vonden ze beiden. Janneke had daarvoor zo haar eigen redenen en Frank Wel, het bezoek had niet gebracht wat hij had gehoopt. ..."
30-12-20
8.9
Frank En Zijn Familie - 3Door: Johnnie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Tante,
"Frank stond laat op. Naar school hoefde hij niet. Er werden geen colleges gegeven. Zijn eerste gedachten waren voor zijn zusje, maar daarna dacht hij aan zijn tante. Tante Janneke, de tweede vrouw van oom Jo. Tijdens hun chat gisterenavond had ze gez..."
24-12-20
8.9
Frank En Zijn Familie - 2Door: Johnnie
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Frank was de volgende avond om half 11 weer op de site waar hij Janneke de dag ervoor had ontmoet. Zij was nog off line. Hij had wat vragen voorbereid omdat hij echt wilde weten of die Janneke zijn tante was. Zoals gewoonlijk droeg hij alleen een spi..."
18-12-20
9.3
Frank En Zijn Familie - 1Door: Johnnie
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tante, Zus,
"Frank was een 19 jarige jongen. Hij studeerde, maar de scholen waren gesloten. Meestal was hij thuis. Zijn moeder was 43. Zijn ouders waren al een aantal jaren geleden gescheiden. Zijn vader had een nieuwe liefde gevonden met wie hij nu samen woonde...."
14-12-20
9.0
Onvoorziene Gevaren - 6: SlotDoor: Johnnie
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Die nacht sliep Paula diep. De avond met de Franse jongens had haar toch behoorlijk uitgeput. Gebons op de deur maakte haar wakker. Snel stond ze op. Ontbijt over 30 minuten, hoorde ze een stem. Het was elke dag hetzelfde ritueel. Ze waste zich s..."
12-12-20
8.8
Onvoorziene Gevaren - 5Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Squirten,
"Luid gebons wekte Isabel. Een man riep Ontbijt over 30 minuten. Isabel keek op op haar klok. 8 uur H , ze had nog wel wat langer willen slapen. De herinnering aan de vorige avond kwam in alle hevigheid terug. De goorheid De vernedering Zij, Isa..."
04-12-20
9.2
Onvoorziene Gevaren - 4Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Vernederen,
"Het was 9 uur in de avond toen Isabels vaste bodyguard haar kwam halen. Ze had toestemming om een nacht bij Paula te slapen. In haar kamer. Dat wel. Want haar kamer was voorzien van camera s. Degene die achter het beeldscherm zat kon alles zien. Of e..."
28-11-20
8.9
Onvoorziene Gevaren - 3Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Isabel had heerlijk geslapen. Ze werd wakker net voordat er op haar deur werd geklopt. Het ontbijt staat klaar, hoorde ze een stem roepen. Ze stond op en liep naar de badkamer. Na zich gewassen te hebben, koos ze uit de kast iets eenvoudigs een la..."
20-11-20
8.9
Onvoorziene Gevaren - 2Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Wachten duurt lang Isabel moest ruim een uur wachten. Talloze malen keek ze even in de spiegel. Ja, haar haar zat goed, haar make up ook. Soms deed ze bij de split haar jurk open en keek naar haar slipje met het gat van voren. Wat een opwindend gezi..."
12-11-20
8.6
Onvoorziene Gevaren - 1Door: Johnnie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen,
"De barman zag haar binnenkomen. Hij keek op de klok. Negen uur, zoals gewoonlijk. Ze kwam naar de bar gelopen en zocht haar plekje aan de korte kant. Altijd aan dezelfde kant. Bijna altijd op dezelfde kruk. En altijd met haar gezicht richting de deur..."
11-11-20
8.7
Nicolette - 10Door: Johnnie
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Na het avondeten, pakte Michel, zoals gebruikelijk zijn mobiel. Hij scrollde het scherm. Ineens zei hij Werk je niet meer Hij keek haar niet aan. Nicolette schrok H Hij keek op Je hoorde me wel Zijn blik was s..."
05-11-20
8.7
Nicolette - 9Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Vastgebonden,
"Nicolette was in een soort van tweestrijd. Ze hield van haar man. Michel was goed voor haar. Er was weinig op hem aan te merken. Maar..de seks relatie was zo gewoontjes . Dan Max Met hem viel er altijd wat te beleven, vooral het vrijen. Seks met h..."
30-10-20
9.3
Nicolette - 8Door: Johnnie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bad, Plas, Plassen,
"Het duurde tot de volgende week woensdag voordat Nicole terug naar huis ging. Op dinsdagavond belde haar man. Een lang gesprek. Na afloop vertelde ze Michel en Nicolette dat ze de volgende dag naar huis ging. Ze had aangename en ontspannen dagen geha..."
20-10-20
9.1
Nicolette - 7Door: Johnnie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Trio,
"Nicolette heeft altijd al een goede band met haar zusje gehad. Al van kindsbeen af. Misschien omdat Nicole haar enige zusje is Nicolette herinnerde zich nog maar al te goed de dag dat Nicole ging trouwen. Wat was ze gelukkig Helaas duurde het geluk..."
10-10-20
9.1
Nicolette - 6Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Scheren,
"Het werd maandag. Vandaag de hardcore opname met Max. Nicolette was heel benieuwd. Ze hadden samen een paar keer geoefend en het was geweldig. Dat vond Max ook. Ze kon zo zich zelf zijn bij hem. Er was niets van schaamte of terughoudendheid. Alles wa..."
03-10-20
9.1
Nicolette - 5Door: Johnnie
Reacties: 1
Lengte: Lang
"De volgende ochtend, het was woensdag, reed Michel zo tegen half achten weg. Snel maakte Nicolette zich klaar en vertrok ook. Max wachtte op haar. Zo opgewonden als ze de eerste keer was toen ze naar hem ging, was ze nu niet. Maar zin had ze De scen..."
26-09-20
9.1
Nicolette - 4Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen,
"Rond 5 uur was Nicolette weer thuis. Ze vond het bijna jammer om thuis te zijn. Een 3de ronde had toch ook wel gekund Ze ging met wat te drinken op de bank zitten en zette de TV aan. Er was, zoals gewoonlijk niet veel bijzonders. Ze keek naar het sc..."
20-09-20
9.0
Nicolette - 3Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Gek genoeg hadden Nicolette s activiteiten in de sexfilms en haar ontmoeting met eerst Vince en daarna Max geen invloed op haar eigen relatie. In het weekend vrijde ze met Michel, haar man. Soft, sweet seks. En ze genoot. Het vrijen met haar man was..."
15-09-20
9.3
Nicolette - 2Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buitensex, Pornofilm,
"In de dagen na haar eerste kennismaking met het maken van een sexscene, dacht Nicolette er vaak aan terug. Dirk, de regisseur, had gelijk. Het was niet goed. Ze had geen enkel initiatief genomen en dat werd natuurlijk wel verwacht. Nicolette dacht t..."
07-09-20
9.0
Nicolette - 1Door: Johnnie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Eerste Keer, Pornofilm,
"Eindelijk was het dan zover. Nicolette was op weg voor haar eerste filmopname. Ze was niet nerveus, maar wel heel gespannen. De opname begon om 11 uur, maar ze moest er al om 10 uur zijn. Voor de visagiste en het uitzoeken van de juiste kleding. Ze ..."
02-09-20
8.4
Achter Open Deuren - 4Door: Johnnie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne,
"Maandagochtend Zo had moeite om wakker te worden. Wat een heerlijk opwindend weekend had ze gehad. Jammer dat het zo snel voorbij ging. Seks Het leek wel alsof Zo er nooit genoeg van zou krijgen. Altijd had ze wel zin, nou ja, bijna altijd. Maar ..."
13-08-20
9.3
Achter Open Deuren - 3Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Lesbienne,
" i Zo had een heerlijke dag met Bianca en haar broer achter de rug. Nu was ze op weg naar het station waar een jonge vrouw in de wachtruimte van perron 6 op haar wachtte. i Toen Zo bij de wachtruimte aankwam, merkte ze op dat er maar wei..."
06-08-20
9.1
Achter Open Deuren - 2Door: Johnnie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme,
"Zo had een heerlijke dag gehad. Nieuwe vrienden ontmoet Bianca en Paul, broer en zus. Zulke aardige mensen. Vooral Bianca. Wat was ze lekker verwend door haar En dan Paul, die zichzelf bevredigde terwijl zijn zus erbij was Ze schaamden zich niet ..."
31-07-20
9.3
Achter Open Deuren - 1Door: Johnnie
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme,
"Zo zat op haar balkon. Dat deed ze wel vaker in de namiddag. Op het balkon aan de achterkant van haar huis stond bijna altijd wel wat wind. En op hete dagen was het er dan ook heel aangenaam vertoeven. Er stond een tuinstoel met een hoge leuning, d..."
27-07-20
9.1
Pauline En Haar Gluurder - 5: SlotDoor: Johnnie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Gluurder,
"In de dagen na het nemen van de erotische foto s had Pauline tijd om zich goed voor te bereiden. Vrijdagavond verwachtte ze Renzo. Hij zou dan de foto s komen brengen. Dan was ook het moment voor de confrontatie. Hij had foto s van haar en die waren ..."
30-06-20
9.3
Pauline En Haar Gluurder - 4Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Gluurder,
" i Pauline kreeg 2 foto s en een mobiel van de man die haar begluurde vanuit de flat tegenover haar. Hij noemde zich Mario. Maar Pauline ontdekte niet alleen zijn werkelijke naam, Renzo, maar ook zijn flatnummer en waar hij werkte. Renzo chanteerde h..."
25-06-20
9.2
Pauline En Haar Gluurder - 3Door: Johnnie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Gluurder,
" i Het begon met twee foto s. Daarna een mobiele telefoon. Pauline had te maken met een gluurder. De man verraadde zich echter toen hij Pauline belde. Zij merkte zijn Italiaanse accent op. Met behulp van haar minnaar kwam ze niet alleen achter zijn n..."
18-06-20
8.8
Pauline En Haar Gluurder - 2Door: Johnnie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Gluurder,
" i Het begon met een foto. Een paar dagen later een tweede. En toen een mobiele telefoon. Iemand had het op Pauline gemunt. Iemand gluurde naar haar. En die iemand was hoogstwaarschijnlijk een Italiaan. Hij noemde zich Mario, maar dat was zijn echte ..."
11-06-20
8.8
Pauline En Haar Gluurder - 1Door: Johnnie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Gluurder,
" i Een verhaal in 5 delen. i Pauline was een 28 jarige getrouwde vrouw . Ze woonde in een flat op de derde verdieping. Aan de voorkant was de gallerij, aan de andere kant een balkon. Naast de woonkamer was haar slaapkamer en vanuit beid..."
06-06-20
8.7
Het Geheime Leven Van Tess - 12Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
"De dagen na haar bezoek aan Mike was Tess bezig met zijn opdracht. Als zijn assistente wilde Mike dat ze meedeed als woensdag Fleur komt. Mike had gezegd dat zij de opdrachten moest geven. In de beslotenheid van zijn slaapkamer moest zij voor de lapt..."
30-05-20
9.1
Het Geheime Leven Van Tess - 11Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Rond 11 uur kwam Mike aanrijden. Vanachter het raam keek Tess neer op de weg. Ze zag hem uitstappen en naar de hal toelopen. Tess liep alvast naar de voordeur. Toen de bel klonk nam ze de huistelefoon van de haak. Dag Mike, kom verder. Ze hing de t..."
25-05-20
9.0
Het Geheime Leven Van Tess - 10Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
" i Wat vooraf ging Tess is een 31 jarige vrouw. Ze is getrouwd met Mark. Kinderen hebben ze niet. Mark is een carri re man. Hij heeft zich op weten te werken in het bedrijf en uiteindelijk een belangrijke positie verkregen. Zijn huwelijk met Tes..."
20-05-20
9.2
Niet Zonder Risico - 2Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
" i 2de en laatste deel i Toen Anke de volgende ochtend met Theo aan de ontbijttafel zat, zei ze Theo, ik wil Frankie iets geven. Hij was gisteren de hele dag een een geweldige steun. Hij bediende, maakte schoon, waste af. Het was hartsti..."
02-05-20
9.2
Niet Zonder Risico - 1Door: Johnnie
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Een verhaal in 2 delen. Anke zat op de bank. Haar man lag boven op bed. Dat deed hij altijd na de lunch. Ze keek do0r het raam naar buiten en dacht aan Frankie. Anke was nog jong toen ze trouwde. Ze was pas 21 jaar. Haar man, Theo, was v..."
27-04-20
8.6
Het Geheime Leven Van Tess - 9Door: Johnnie
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Het was zo rond de klok van 10 uur dat Tess haar bed inkroop. Ze had een bewogen dag achter de rug. En morgen kwam er weer een bewogen dag. Morgen ging ze Mark confronteren met zijn uitspraken over haar. Alle dingen die hij over haar gezegd had tegen..."
19-04-20
9.2
Het Geheime Leven Van Tess - 8Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Wat ze al vermoedde, gebeurde. In de nacht van vrijdag op zaterdag werd ze ongesteld. Eigenlijk vond ze het niet eens zo erg. Nu hoefde ze ten minste niet met Mark, haar man, te vrijen. Ze had er allemaal geen zin meer in. Het huwelijk stond nu wel o..."
13-04-20
9.3
Het Geheime Leven Van Tess - 7Door: Johnnie
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Nadat Anja en Tess weggegaan waren, ging Mike op de bank zitten. Hij dacht na over wat er voor was gevallen de teleurstelling en de jaloezie van Tess was hem zo duidelijk. Mike ontving wel vaker vrouwen in zijn kelder, die hij zijn duistere..."
08-04-20
9.1
Het Geheime Leven Van Tess - 6Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Anja was zenuwachtig Tess merkte het toen ze samen naar t Paviljoentje reden. Zenuwachtig, Anja Waarom Ik weet het eigenlijk niet zo goed. Of, nou ja, weet je, ik ga een man ontmoeten die anders is dan andere mannen, denk ik. Ik weet ..."
02-04-20
9.4
Het Geheime Leven Van Tess - 5Door: Johnnie
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Toen Tess thuis kwam, merkte ze tot haar stomme verbazing dat Mark er al was. Mark en vroeg thuis, dat was al in geen jaren voorgekomen Waar kom jij vandaan, vroeg hij toen Tess binnenstapte. Geen begroeting. Van een vriendin. Hoezo En w..."
27-03-20
9.1
Het Geheime Leven Van Tess - 4Door: Johnnie
Reacties: 1
Lengte: Lang
" i Dit verhaal is een intermezzo. Het is nodig als opmaat naar het 5de deel. Mike speelt geen rol in dit verhaal. i Drie keer had Tess nu Mike ontmoet en drie keer had ze nieuwe ervaringen opgedaan. Ze vond het geweldig, maar het had ook e..."
23-03-20
9.2
Het Geheime Leven Van Tess - 3Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
" i Tess haar huwelijk met Mark staat op een laag pitje. Voor Mark ging zijn werk voor alles. Zelfs voor Tess. Twee keer had ze een ontmoeting met een zekere Mike. Een man die haar begreep. Mike bracht haar in een wereld die zij niet kende. Hij gaf ha..."
19-03-20
9.3
Het Geheime Leven Van Tess - 2Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
" i Bij de deur vroeg ze Ik zie je toch nog wel een keer Mike antwoordde Dat bepaal jij zelf. Wil je me nog een keer zien Ja, dat wil ik. En jij Ik jou ook. Bel me als je me nodig heb. i Het was op een vrijdag twee ..."
14-03-20
9.0
Het Geheime Leven Van Tess - 1Door: Johnnie
Reacties: 6
Lengte: Lang
"Tessa lag op bed in haar luxueuse slaapkamer. Ze verveelde zich. Dat gebeurde vaker. De TV, die aan de muur hing, stond aan, maar Tessa keek nauwelijks naar het scherm. Ze was te veel in gdachten. Aan vroeger dacht ze, aan haar studententijd. Dat..."
10-03-20
9.3
Laura - 3Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" Mike en Tess Tess had Mike ontmoet in het casino. Dat was al weer een paar jaar geleden. Ze had hem zien zitten aan de poker tafel. Ze was direct op hem gevallen de man met het staartje Ze observeerde hem terwijl hij aan het spelen was. ..."
16-02-20
8.8
Laura - 2Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Vrijdagavond belde Mike Laura op. Laura had de hele dag op zijn telefoontje gewacht en ze was best wel wat gespannen. Mike, haar stoere, ruige nieuwe vriend Hij had haar, na het etentje eerder deze week, gevraagd met hem een dagje naar het strand te..."
12-02-20
8.2
Laura - 1Door: Johnnie
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Laura was een lief, goed uitziende jonge vrouw. Ondanks haar leeftijd, ze was 24 jaar, woonde ze samen met haar jongere broer Stephen, nog steeds bij haar ouders. Haar ouders waren welgestelde mensen. Haar vader had een zeer goede baan met een zeer g..."
05-02-20
8.3
Een Sex AvontuurDoor: Johnnie
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Paul woont samen met zijn vrouw in een rijtjeshuis. Naast hem woont Annet, een leuke buurvrouw, met wie Paul nog niet zo heel lang geleden een heerlijk erotisch avontuur had beleefd. Het was maar bij een keer gbleven. Eigenlijk vond hij dat best jamm..."
01-02-20
7.5
Een Erotisch AvontuurDoor: Johnnie
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Paul woonde al een aantal jaren met zijn vrouw in een rijtjeshuis. Hun huis was op de hoek. Zij hadden beiden een full time baan. Zijn vrouw werkte op een accountants kantoor, terwijl hij voor een verzekeringsmaatschappij werkte. Hij was vaak onderwe..."
30-01-20
8.8
Mandy Leeft Weer Op - 11Door: Johnnie
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Het was een paar dagen na haar bezoek aan de fimset. De beloofde DVD had ze nog niet gezien, maar die kwam nog wel had Frans haar verzekerd. Monica en haar dochter waren de hele dag samen. Voor Monica en uitgelezen moment om met Mandy te pr..."
20-12-19
9.2
Monica Leeft Weer Op - 10Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Vrijdagmiddag werd Monica opgehaald. Ze wist dat er weer iets spannends stond te gebeuren. Dat had ze in de afgelopen weken wel geleerd. Met Frans verveelde je je nooit. Ze was er ook al weer aan toe, eerlijk gezegd. De sex show was al bijna een week..."
06-12-19
9.2
Monica Leeft Weer Op - 9Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Monica stond de volgende dag, zaterdag, laat op. Mandy liet haar moeder lekker slapen. De zaterdag besteedden ze samen aan het huishouden. Over de avond daarvoor werd nauwelijks gesproken. Manday vroeg alleen Hoe was het mama En daar bleef het bi..."
29-11-19
9.4
Monica Leeft Weer Op - 8Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ze was er klaar voor, Monica. De hele dag had ze al een warm en opwindend gevoel. Frans had een avondje georganiseerd en ze wist dat zijn avondjes altijd lekker spannend en opwindend waren. Ze zag er naar uit. Haar dochter Mandy was de hele dag zo li..."
25-11-19
9.3
Monica Leeft Weer Op - 7Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
"De volgende ochtend werd Monica pas laat wakker. Ze voelde zich uitgerust. Ze keek naast zich. Frans was er niet. Ze ging rechtop zitten en zag hem toen bij het raam. Goede morgen, slaapkop, zei hij. Ze lachte Ook goedemorgen. Ben je al l..."
18-11-19
9.3
Monica Leeft Weer Op - 6Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Het was al laat toen Frans haar belde. Monica lag al in bed, maar sliep nog niet. Ze verwachtte zijn telefoontje, dat had hij immers gezegd Toen ze de ringtoon van haar mobiel hoorde, zag ze op het scherm een onbekend nummer. Ze nam aan, wetende..."
13-11-19
9.2
Monica Leeft Weer Op - 5Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Monica werd de volgende ochtend laat, maar uitgerust wakker. Ze had diep geslapen. Ze stond op en liep naar de keuken. Eerst een kop koffie. Aan de keukentafel kwamen haar gedachten weer op gang. Wie is toch die Frans Ze vond hem heel aardig, heel h..."
08-11-19
9.1
Monica Leeft Weer Op - 4Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Op de dag van haar afspraak met Frans ging Monica op jurkenjacht. Ze zocht een gewaagde jurk, maar dat duurde wel even. Uiteindelijk vond ze hem een zwarte jurk waarvan de bovenkant uit twee lappen stof bestond die haar borsten niet geheel bedekte. ..."
03-11-19
9.2
Monica Leeft Weer Op - 3Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" i Wat gaat er nu gebeuren vroeg Monica. Dat weet ik niet. Dat weet alleen de baas. Ben je okee Lief dat hij dat vraagt en ze antwoordde Ja, ik ben okee. Alles wat er gebeurt is zo nieuw voor me. Het is zo spannend en zo opwindend. Ik..."
31-10-19
9.2
Monica Leeft Weer Op - 2Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Het gebeurde op een vrijdagavond. Monica verveelde zich. Ze had geen zin om thuis te zitten. Ze had geen zin in TV kijken. Ze had zin om wat te beleven. Mandy, haar dochter, was er niet. Steeds vaker bleef ze in het weekend weg. Dan ging ze met haar ..."
26-10-19
8.9
Monica Leeft Weer Op - 1Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Monica is een 39 jarige vrouw en sinds kort weduwe. Ze was 21 toen ze trouwde en in hetzelfde jaar werd hun eerste en enige kind geboren. Een meisje, Mandy, inmiddels 18 jaar. Haar man heette Martin. In het begin van hun huwelijk neukten ze de mussen..."
25-10-19
8.8
Lieve Lies - 2Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
" i Lies had in een caf een vrouw ontmoet die Chantal heette. Zij voelde zich onmiddellijk tot haar aangetrokken en dat gevoel was wederzijds. Het resulteerde in een ontmoeting bij Chantal thuis. Daar hadden ze gevree n. Chantal was getrouwd met een ..."
15-10-19
8.9
Lieve Lies - 1Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ze heette Liesbeth, maar noemde zich kortweg Lies. Ze woonde in een leuk niet al te duur flatje. Ze was net 30 geworden en dat had ze met haar vriendinnen en vrienden flink gevierd. Ze was manager bij een inpakbedrijf. Ze hield van haar werk. Haar co..."
09-10-19
8.7
Ankie - 5Door: Johnnie
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Op vrijdag naar Schiphol. Inchecken. Wachten en dan het vliegtuig in. Ze zaten voorin. Eerste klas Eerste klas Ja, verklaarde Rob, ik heb eerste klas tickets gekocht, want dan heb je namelijk veel meer beenruimte en dat leek me het beste voor jo..."
06-10-19
9.5
Ankie - 4Door: Johnnie
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Het was inmiddels al aardig laat geworden. Toch wilden ze nog niet naar bed. Rob nam een tweede pilsje en Ankie een glas wijn. Rob had twee t shirts uit de slaapkamer gehaald, want het begon nu af te koelen. Ankie, hoe lang moet je eigenlij..."
03-10-19
9.4
Ankie - 3Door: Johnnie
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Op maandagochtend in de bus op weg naar college, overdacht Ankie de afgelopen dagen. Dat de bezorging van een pizza tot zo veel moois kon leiden, wie had dat gedacht Zij niet in ieder geval. Ze was blij dat ze de keuze gemaakt had om met Rob te gaan..."
29-09-19
9.5
Ankie - 2Door: Johnnie
Reacties: 1
Lengte: Lang
"De volgende ochtend was Ankie al vroeg wakker. Haar gedachten gingen onmiddellijk terug naar gisterenavond. Wat was het toch een heerlijke avond geweest. Rob, het zwembad, de tuin Het leek wel een sprookjeswereld, een paradijs. Misschien was het dat..."
23-09-19
9.2
Ankie - 1Door: Johnnie
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Ankie was studente. Ze studeerde Biologie. Ze was in haar laatste studiejaar. Omdat studeren een kostbare zaak is, had ze voor de zaterdag een bijbaantje. Ze bezorgde pizza s voor de plaatselijke pizzeria. Ankie zag er goed uit. Ze was slank gebouwd ..."
22-09-19
8.9
Syl Speelt Haar SpelDoor: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Jong En Oud,
"Paul was 21 jaar, maar woonde nog steeds bij zijn ouders. Hij wilde wel zelfstandig wonen, maar de wachtlijst bij de Woningstichting was eindeloos lang. Paul was enig kind. Zijn kamer, een ruime slaapkamer lag aan de voorkant van het huis. Vanuit zij..."
19-09-19
8.6
Jane Is Zoekende - 3: SlotDoor: Johnnie
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
" Wil je nog wat drinken, vroeg Jane, of Of wat antwoordde Judy. Of gaan we maar gelijk naar bed Judy pakte Jane s handen. Ze stonden in het halletje. Het halletje waar Judy haar tussen de middag gezien had in haar sexy kleding...."
07-09-19
9.3
Jane Is Zoekende - 2Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Met Familie, Trio,
"Tegen twaalf uur belde Judy aan. Jane deed open en stapte direct naar achteren. Judy kwam binnen en sloot de deur. Ze keek naar Jane die tegen de muur was gaan staan. Wat ben je mooi en wat ben je ongelooflijk sexy Dat klope ook wel. Jane droeg ee..."
03-09-19
9.3
Judy Is Zoekende - 1bDoor: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"De volgende dag was Judy als eerste in de kantine. Steve was er nog niet. Ze wachtte met eten op hem om dan samen te kunnen lunchen. Toen hij de kantine in kwam, zag hij haar direct zitten. Hij liep op haar af en begroette haar vriendelijk. Even late..."
01-09-19
8.7
Judy Is Zoekende - 1aDoor: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Eigenlijk heette ze Judith, maar ze vond Judy beter klinken. Judy was een 26 jarige jonge vrouw. Wie haar zag, moest haast wel denken dat ze haar leven goed op orde had. Ze had na haar schooltijd het geluk gehad vrij snel een goede baan te vinden. Ze..."
01-09-19
8.7
Carla, Het Bikini Meisje - 5: SlotDoor: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bikini,
" Dus jij hebt nooit aan anale sex gedaan begon Cor. Nee, nooit. Vond je het lekker toen ik je kontgaatje likte Ja, dat wel, maar toen je probeerde je vinger er in te steken deed het pijn. Ik merkte het en daarom stopte ik. ..."
28-08-19
8.7
Carla, Het Bikini Meisje - 4Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bikini,
"De volgende morgen werd Carla pas laat wakker. Ze had heerlijk vast geslapen. Cor was al wakker. Hij zat naast haar in bed, kussens in zijn rug. Zijn mobiel in zijn hand en oordopjes in. Stil lag Carla naar hem te kijken. Dat een man haar zo snel zo ..."
25-08-19
8.9
Carla, Het Bikini Meisje - 3Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bikini,
"Lange tijd bleven Cor en Carla op bed liggen. Hun lichamen rust gunnen. Eindelijk sprak Cor tegen haar. Hij vroeg Heb je morgen wat te doen Nee, niet echt, hoe zo Heb je dorst Ja, dat had ze. Haar mond voelde droog aan. Daarop z..."
23-08-19
9.1
Carla, Het Bikini Meisje - 2Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bikini,
"Ze was er om half 9. Nu niet in bikini, maar in spijkerbroek met daarboven een topje. Leo, de barkeeper, dirigeerde haar naar de korte kant van de bar. Ze bestelde, net als die middag, een watertje. Nu was het een kwestie van afwachten tot Cor zou ve..."
21-08-19
9.0
Carla, Het Bikini Meisje - 1Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bikini,
"Het was nog vroeg in de middag. Carla was zo van het strand Sea View binnengelopen. Sea View was een keurig paviljoen gelegen aan de boulevard. Het was er stil. Dat ze slechts in bikini was, maakte niet uit. Men was wel wat gewend. Carla zag er nog j..."
19-08-19
9.1
Liz, De Eenzame Ceo - 4Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
"In de week die volgde had Liz het druk. Ze was nadrukkelijk in het bedrijf aanwezig. Instruerend, regelend, bepalend. Een sterke persoonlijkheid Wie haar zo bezig zag, kon in de verste verte niet vermoeden, dat zij in haar priv leven heel volgzaam ..."
08-08-19
9.1
Liz, De Eenzame Ceo - 3Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Wat een heerlijk begin van de avond En zo onverwacht Rob was naar Liz toegegaan om haar lekker te verwennen, om met haar lekkere sex te hebben. Daarvoor had hij een idee uitgewerkt, maar het was allemaal totaal anders gelopen. Het liep uit op een h..."
03-08-19
9.2
Liz, De Eenzame Ceo - 2Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
" i Op verzoek van Esther, de hartsvriendin van Liz, had Rob Liz een bijzonder avondje bezorgd. Hij had haar allerlei opdrachten gegeven die ze, soms na twijfel, had uitgevoerd. Het had hen beiden sexueel opgewonden en eindigde dan ook, voorlopig alth..."
30-07-19
9.1
Liz, De Eenzame Ceo - 1Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ze heette Liz, was 39 jaar en, sinds 2 jaar, algemeen direkteur of zoals het zo mooi klinkt CEO van een middelgroot bedrijf. Die baan was haar niet aan komen waaien. Ze heeft er hard voor moeten werken en hard voor moeten studeren. Ze was ongetrouwd...."
26-07-19
9.1
Anja - 3Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ik had met Anja een vooral sexuele relatie. Toch was het niet uitsluitend sexueel. Ik voelde m r voor haar en zij voor mij. Daar was ik van overtuigd. Alleen we hadden daar nooit over gesproken. We zagen elkaar en genoten van de uren die we samen do..."
22-07-19
9.0
Anja - 2Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
" i Wij, Anja en ik hebben een bijzonder fijne avond gehad . Helaas eindigde de ontmoeting min of meer in een domper. Ze had gezegd dat het bij die ene keer moest blijven. Ik vond dat best moeilijk te accepteren. Ze had iets bij me losgemaakt en eigen..."
21-07-19
8.8
Anja - 1Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ik zag haar bij de lift. De grijze postduif Ja, zo noemden sommige mannen op kantoor haar. De grijze postduif Altijd haar haren in een knotje, bijna altijd een grijs getint mantelpakje. Ze heette Anja Zie de serie De buurman en was de eerste se..."
16-07-19
8.8
De Buurman - 4Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurman, Trio,
"Het duurde uiteindelijk toch nog ruim een week voordat Anja, de vrouw van Leo, met haar baas naar Engeland ging. Het toestel vertrok op een zaterdag namiddag. Eigenlijk vond Leo dit gek. Op zondag is er toch geen vergadering Maar Anja vertelde hem d..."
05-07-19
8.7
De Buurman - 3Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Buurman,
" Ik ben bij Sylvia geweest, zei Leo. Jeanet knikte en antwoordde Dat wist ik wel. Dat wist je Nou ja, ik voelde het. Mannen zijn soms zo doorzichtig Jeanet streelde Leo s gezicht. Ze zaten naast elkaar op het bed van J..."
01-07-19
8.6
De Buurman - 2Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurman,
"De volgende ochtend was Leo vroeg wakker. Het was 6 uur en het werd langzaam licht. Hij dacht aan de avond er voor. Het Skypen, het nachtelijk bezoek. Hij dacht aan het moment dat Sylvia de condooms te voorschijn haalde. Hij dacht na over het vrijen ..."
22-06-19
9.1
De Buurman - 1Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurman,
" i Leo is getrouwd met Anja. Zij is een echte workaholic. Leo heeft een sexuele relatie met zijn buurvrouw Jeanet. Hij was er al heel wat keren geweest. Meestal maar voor een paar uur, maar hij had er ook al een paar keer de nacht doorgebracht, omdat..."
12-06-19
8.4
Jeanet, De Buurvrouw - 9: SlotDoor: Johnnie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw,
"Toen Jeanet en haar buurman de volgende dag wakker werden, was het al bijna 9 uur. Even kroelen, douchen en aankleden. Ze spraken af elkaar vanavond bij Sylvia te ontmoeten. Ze liepen de trap af en toen ging de bel. Jeanet schrok. Een snelle kus en d..."
01-06-19
8.9
Jeanet, De Buurvrouw - 8Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw,
"Na het vrijen bleven ze, nog steeds naakt, op de bank zitten. Jeanet was dwars gaan zitten en leunde met haar schouder tegen de leuning. Haar benen had ze over de schoot van de buurman gelegd. Ze keek naar haar buurman groot, gespierd, een echte man..."
26-05-19
9.0
Jeanet, De Buurvrouw - 7Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw,
"Na het korte teksten met haar buurman bleef Jeanet zitten. Ze dronk haar glas leeg en zette het op tafel. Ze dacht terug aan de hete sex die ze met hem had in de keuken. Wat was het verlangen groot Ze zag zichzelf weer de trap aflopen. Ze trok hem m..."
24-05-19
9.0
Jeanet, De Buurvrouw - 6Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw,
"Na een periode van regelmatig lekkere sex met haar buurman, was het nu stil geworden. Jeanet zag haar buurman maar zo af en toe. Dan zwaaiden ze naar elkaar, maar meer ook niet. Dat kwam omdat Ton, de man van Jeanet was thuisgekomen. Hij was ruim 6 w..."
18-05-19
9.1
Jeanet, De Buurvrouw - 5Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw,
"Hij was weer weg. Jeanet liep terug naar boven en trok haar ochtendjas aan. Daarna maakte ze koffie in de keuken en met een beker koffie in de hand ging ze op de bank zitten. Ze moest nadenken. Hij had bij haar geslapen en ze hadden niet eens gevree ..."
08-05-19
8.8
Jeanet, De Buurvrouw - 4Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Massage,
"Een week lang hoorde ze niets van haar buurman. Zijn slip had ze uiteindelijk toch maar gewassen. Jeanet wachtte op zijn tekst. Zelf nam ze geen geen initiatief. Ze had sterk het gevoel dat ze dat niet moest doen. Hij zal het wel druk hebben, veronts..."
01-05-19
8.9
Jeanet, De Buurvrouw - 3Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Ongesteld, Vreemdgaan,
" i Ook al ben je ongesteld . i Jeanet had 2 opeenvolgende dagen heerlijke sex gehad met haar buurman, maar nu was het even rustig. Ze dacht er met plezier aan terug. Wat haar nog het meest verbaasde was de gemakkelijkheid waarmee ze al wat..."
24-04-19
8.5
Jeanet, De Buurvrouw - 2Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Vreemdgaan,
"Haar avontuurtje gisteren met de buurman, was het begin geweest van een heerlijke dag. Jeanet voelde zich goed, opgeruimd en vol energie. De sex had haar goed gedaan. Ze had hem verder die dag niet meer gezien. s Avonds was ze vroeg naar bed gegaan...."
18-04-19
9.1
Jeanet, De Buurvrouw - 1Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Vreemdgaan,
"Ze had nieuwe buren, Jeanet. Nou ja, nieuw, ze woonden er inmiddels al wel weer een paar weken. Ze hadden ook kennis gemaakt. Zowel bij haar thuis als bij hen. De nieuwe buurvrouw was een echte carri re vrouw. Opgeklommen tot een topfunctie in een be..."
12-04-19
8.9
Nancy - 2bDoor: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Een taxi bracht hen naar de Passeig de Gr cia, een dure winkelstraat. Er waren heel wat mensen op de been, maar Nancy had al snel door dat de meesten slechts aan window shopping deden. Toen ze eenmaal door had waarom dat was, zei ze Peter, dit wil ..."
05-04-19
9.2
Nancy - 2aDoor: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Maandagmorgen. Nancy maakte zich klaar om na haar werk te gaan. Eindelijk was het weekend voorbij. Dat was haar nog nooit gebeurd, dat ze blij was dat het weekend voorbij was Donderdagavond had ze even Peter getekst en hem verteld dat ze o..."
05-04-19
9.1
Nancy - 1bDoor: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Woensdagmiddag 4 uur. Nancy stond met een weekendtas bij de ingang van het station. Even later kwam een Lamborghini aanrijden. Peter stapte uit en deed galant de deur voor Nancy open. Ze stapte in en onder begeleiding van vele bewonderende en misschi..."
01-04-19
9.3
Nancy - 1aDoor: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
" i Een ROMANTISCH verhaal in 2 delen gebaseerd op een ware, maar niet persoonlijke gebeurtenis. Deel 1 is onderverdeeld in deel 1A en deel 1B. i Nancy zat in de lobby van het luxueuze hotel De With . Ze wachtte daar op haar vriend Daan me..."
01-04-19
8.8
Paula, De Nymfomane - 6: Naar HuisDoor: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Nymfomanie,
"Het vliegtuig was niet vol. Er waren nog redelijk wat lege stoelen. Eenmaal in de lucht besloten mensen ergens anders te gaan zitten, zodat ze een hele bank voor zichzelf hadden. Het personeel vond het prima. Paula ging in de achterste rij zitten. Dr..."
31-03-19
8.7
Paula, De Nymfomane - 5: Op Vakantie, 2Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Nymfomanie, Vakantie,
"Ver voor zessen liep Paula al naar het centrale gebouw. Ze besloot om in de bar op het stel te wachten. Ze bestelde een glas wijn en ging zo aan de bar zitten dat ze de ingang in het oog had. Paula voelde zich gespannen, misschien zelfs wel een beetj..."
21-03-19
8.6
Paula, De Nymfomane - 4: Op Vakantie, 1Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Nymfomanie, Vakantie,
"Eindelijk was het dan zover. Na een lange vlucht en een korte boottocht, arriveerde Paula op Pag Ibig, het eiland van de liefde. Bij de aanlegsteiger werd ze opgewacht door 4 medewerkers. Jonge mensen, 2 jongens, 2 meisjes, allen gekleed in een groen..."
15-03-19
9.1
Elfie, Exhibitioniste - 5: SlotDoor: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Met Familie,
"Die avond belde ze Harry. Blijkbaar verwachtte hij haar belletje, want hij nam direct op. Met Harry. Met Elfie, we hebben elkaar vandaag 2 keer in de trein ontmoet. Dat weet ik, Elfie. Heb je zin om met mij uit te gaan..."
10-03-19
8.2
Paula, De Nymfomane - 3: Fotoshoot En FilmDoor: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Fotoshoot, Nymfomanie,
"Het was de dag na de fotoshoot. Paula stond pas laat op. Ze moest vandaag het een en ander in het huishouden doen, maar had er niet echt veel zin in. Haar gedachten gingen terug naar gisteren. Wat had ze zich vermaakt. Een lekkere geile fotoshoot en ..."
07-03-19
8.9
Paula, De Nymfomane - 2: De FotoshootDoor: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Fotoshoot, Nymfomanie,
"Het was een dinsdagavond. Paula was onrustig en ze wist ook waardoor. Thuis blijven en met zichzelf spelen Ze had er geen trek in. Ze wilde een man. Een echte man. Ze besloot naar een caf te gaan. Geen kroeg, maar een beetje nette gelegenheid. Het ..."
01-03-19
8.8
Paula, De Nymfomane - 1: De LoodgieterDoor: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Loodgieter, Nymfomanie,
"Paula is een 34 jarige vrouw. Tweemaal getrouwd en tweemaal gescheiden. Geen kinderen. Haar exen omschrijven haar als een vrouw waarmee maar moeilijk te leven valt. Paula ziet er goed uit. Ze heeft een goed figuur waar ze trots op is. Knap is ze dan ..."
28-02-19
8.8
Elfie, Exhibitioniste - 4Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Met Familie,
"Om 10 over 8 liep Elfie het gebouw in. Links en rechts groetend liep ze regelrecht naar de afdeling waar zij werkte. Met een beker koffie uit de koffieautomaat liep ze naar haar bureau en ging zitten. Ze startte alvast de computer. Ze kletste wat met..."
22-02-19
8.7
Elfie, Exhibitioniste - 3Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Met Familie,
"De volgende ochtend werd Efie al vroeg wakker. Het was pas 7 uur en dat is vroeg voor de zondag. Het eerste wat er in haar gedachten kwam was het stappen met Roos vandaag. Ze voelde een vreemde spanning. Voor Roos was het anders dan voor haar. Voor R..."
14-02-19
8.9
Elfie, Exhibitioniste - 2Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionisme, Met Familie,
"Toen Elfie de volgende ochtend wakker werd, voelde ze zich goed. Met plezier dacht ze terug aan gisterenavond. Wat was het leuk haar broer te zien worstelen om onder haar rok te kijken. De scene van gisterenavond speelde weer door haar hoofd en ze ra..."
09-02-19
8.7
Elfie, Exhibitioniste - 1Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Met Familie,
"Elfie is een exhibitioniste. Ze laat zichzelf van tijd tot tijd graag ontkleed zien. Exhibitionisme komt weinig voor bij vrouwen, meestal zijn het mannen. De straattaal is potloodventers. Toen Elfie nog heel jong was, speelde ze op een zonnige middag..."
07-02-19
8.8
Sandra En Haar Moeder - 20: SlotDoor: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Moeder,
"Hans ging naar de stad. Alleen dit keer. Annabel had thuis nog het een en ander te doen. Hans wilde naar de boekwinkel, maar eerst ging hij naar de supermarkt. Annabel had hem gevraagd een paar boodschapjes te doen. Bovendien was Hans toch al van pla..."
04-02-19
8.6
Sandra En Haar Moeder - 19Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Masturbatie, Masturberen, Met Familie, Moeder,
" Heb je er zin in, schat vroeg Hans. Heel veel, antwoordde Annabel, en jij Ja, ik ook. Ik hoop op een heerlijke avond. Hans had er ongelooflijk veel zin in. Vanavond gaan ze Helen ontmoeten. Een mooie vrouw, ten mi..."
25-01-19
9.0
Sandra En Haar Moeder - 18Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder,
"De volgende dag, het was woensdag, keerden Hans en Annabel terug uit Kopenhagen. Het toestel landde op schema en toen Hans en Annabel in de aankomsthal kwamen, stond Sandra hen al op te wachten. Het was half 2 in de middag. Ze begroette haar moeder e..."
18-01-19
9.0
Sandra En Haar Moeder - 17Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder,
" i Een verhaal waarin fictie en realiteit zich vermengen. i Hans en Annabel zijn op vakantie in Kopenhagen. Wil, de man van Sandra, heeft het druk met zijn bedrijf. En Sandra Geen idee eigenlijk wat ze uitspookt. Voor mij, als schrij..."
13-01-19
8.1
Sandra En Haar Moeder - 16Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder,
"Hans werd vroeg wakker. Hij voelde zich uitgerust. Een blik opzij vertelde hem dat Annabel nog in diepe slaap was. Hij besloot te gaan joggen. Hij stond op, schreef een briefje en legde dat op zijn kussen. Daarna schoot hij zijn spijkerbroek aan, een..."
12-01-19
8.8
Sandra En Haar Moeder - 15Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder,
"Dit weekend moest er een beslissing genomen worden. Of Hans volhardde in het zoeken naar werk of hij schreef zich uit als werkzoekende. Na zijn gesprek met Wil was Hans er eigenlijk al uit. Hij moest het alleen nog voor zichzelf toegeven. Zondagmidda..."
05-01-19
9.0
Sandra En Haar Moeder - 12Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder,
"Annabel en Hans waren uitgenodigd door Sandra en haar man Wil voor een gezellig avondje met z n vieren. Na een voortreffelijk diner, hadden Hans en Wil een verhelderend gesprek gehad. Daarna vond Wil het tijd om rustige, zwoele muziek op te zetten. E..."
24-12-18
9.0
Sandra En Haar Moeder - 14Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Met Familie, Moeder, Partnerruil,
"Het was vrijdag. Vanavond gaan Sandra en Wil met Annabel en Hans naar een concert. Sandra had gezegd dat zij Hans en Annabel zouden komen ophalen. Hoewel het concert pas om 9 uur begon, kwamen zij al vroeg na het avondeten. Kunnen we eerst nog koffi..."
25-12-18
9.3
Sandra En Haar Moeder - 13Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Met Familie, Moeder,
"Het werd maandag. Hans was niet in goede doen. Hoe Annabel ook haar best deed, Hans bleef stil en teneergeslagen. Het duurde tot de namiddag voor hij eindelijk begon te praten. Annabel, morgen moet ik weer naar de het UWV. Kijken of er werk..."
25-12-18
9.1
Sandra En Haar Moeder - 11Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder,
"Het boterhammetje met kaas werden 2 boterhammen met kaas en een beker koffie erbij. Annabel vond het leuk. Zo ouderwets aan de keukentafel, net als vroeger bij haar ouders thuis. Toen dat achter de rug was, vroeg Annabel opnieuw En wat is het 2de w..."
15-12-18
9.1
Sandra En Haar Moeder - 10Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder,
" Annabel, hoe laat komt je dochter vanavond Rond half 7, Hans en ze eet hier Het is woensdag. Vanavond komt Sandra, Annabel s dochter langs voor een gezellig avondje. Hans verheugt zich er al op en met Annabel zal het niet ande..."
15-12-18
9.2
Sandra En Haar Moeder - 9Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder,
"Hans had de camera ge nstalleerd en op het computerscherm had hij gezien dat de camera goed stond. Nu was het een kwestie van wachten. Annabel was in de keuken bezig het avondeten klaar te maken. Hans was op de bank gaan liggen met een boek. Af en to..."
03-12-18
9.2
Sandra En Haar Moeder - 8Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder,
"De volgende ochtend voelde Hans zich heerlijk uitgerust. Hij rekte zich uit en keek rond. Toen hij naast zich keek, zag hij Annabel. Ze keek hem met wakkere ogen aan Goede morgen, schat, lekker geslapen Heerlijk. En jij Ik o..."
03-12-18
8.9
Sandra En Haar Moeder - 7Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder,
"Maandagmorgen was Annabel al vroeg wakker. Ze voelde zich vrolijk, maar toch ook een beetje gespannen. Vandaag was de dag dat Hans bij haar introk. De dag besteedde ze aan het voorbereiden van zijn komst. De slaapkamer naast de hare werd grondig scho..."
27-11-18
8.8
Sandra En Haar Moeder - 6Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Met Familie, Moeder,
"Sandra en Hans werden pas laat wakker de volgende ochtend. Na gedoucht te hebben gingen ze aan de keukentafel zitten. Annabel had weer haar ochtendjas aan, maar Hans had zich aangekleed. Annabel zei Hans, waarom kom je niet hier wonen D..."
22-11-18
8.7
Sandra En Haar Moeder - 5Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder,
"De volgende ochtend, het was donderdag, was Hans al voor de lunch weer thuis. Hij was van plan om de middag echt te gaan besteden aan huishoudelijke klusjes en hij zette zich daar toe. Hij stofzuigde, haalde met een nat doekje het stof weg, verschoon..."
18-11-18
9.0
Sandra En Haar Moeder - 4Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder,
"Eenmaal binnen bekeek Hans het briefje. Er stond Lieve Hans, bel je me vanmiddag Haar 06 nummer stond erbij. Hans glimlachte. Wat zou ze willen Hij keek rond. Het is hier echt niks als je het vergelijkt met de villa van Annabel. Hij wist dat hij a..."
13-11-18
9.1
Sandra En Haar Moeder - 3Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder,
" Hoe zou het toch met Annabel en Sandra zijn vroeg Hans zich af. Het was inmiddels 2 weken na de bijzonder aangename avond die hij had met beide vrouwen. En daarom besloot hij nog diezelfde avond in te loggen op Eros. Hij zocht Bella3241 op. Helaas..."
08-11-18
9.2
Karen - 2Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Het begon al de volgende dag. Toen Karen s morgens naar haar werk fietste, kwam de auto van Daan naast haar rijden. Het raampje was open. Goedemorgen Karen Veel plezier op je werk. Ze had geen tijd om te antwoorden want Daan was er al vandoor. s..."
04-11-18
8.2
Karen - 1Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
" i Hoe een vriendelijk gebaar eindigt in een nachtmerrie i Karen werkte bij een klein verzekeringskantoor dat in het centrum van het dorp stond. Nu was ze op de fiets op weg naar huis. Ja, Karen fietste. Dat vond ze prettig. Het hield haar..."
03-11-18
8.3
Sandra En Haar Moeder - 2Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder,
"Op de dag van afspraak was Hans al vroeg in het caf . Hij bestelde een kopje koffie en had het geluk een vrij tafeltje te vinden bij het raam. Zo kon hij mooi over het plein uitkijken en Annabel zien aankomen. Hij moest wel een tijdje wachten, maar t..."
26-10-18
9.0
Sandra En Haar Moeder - 1Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Moeder,
"Hans is vrijjgezel. Ondanks het feit dat hij al 42 jaar is, heeft hij nog nooit een echte relatie gehad. O, soms vriendinnen waarmee hij een korte of een enkele keer een wat langere vriendschapsrelatie had, maar het was nooit blijvend. Hans woont in ..."
23-10-18
9.1
Jane - De Hernieuwde Ontmoeting - 2Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
"De volgende ochtend vertrok ik net na de spits richting Scheveningen. De avond daarvoor had ik nog met Jane getekst en haar gezegd dat ik hoopte tussen 10 en 11 uur in het hotel te zijn. Uiteindelijk arriveerde ik er rond de klok van 11. Bij de recep..."
07-10-18
8.6
Jane - De Hernieuwde Ontmoeting - 1Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
" i Het is 1,5 jaar geleden dat ik Jane ontmoette. Dat was bij een strandpaviljoen in Scheveningen. We hadden het een tijdje heel fijn samen, maar toen ben ik haar uit het oog verloren. Door Mila hebben we elkaar weer ontmoet. Waren we tijdens de eers..."
01-10-18
8.7
In De Greep Van... - 4: SlotDoor: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Het is donderdag als ik terugkeer uit Scheveningen. Ik rij regelrecht naar De Hovenier om Mila in te lichten. Ze vindt het best spannend om bij een voor haar vooralsnog onbekende vrouw te gaan wonen. s Avonds hebben we sex, maar ik blijf niet slap..."
20-09-18
8.9
In De Greep Van... - 3Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Nagenoeg iedere dag ben ik op het terrasje voor mijn dagelijkse kopje koffie, maar Mila heb ik niet meer gezien. De dagen worden weken. En de weken worden maanden. Het is, denk ik, misschien nu al 2 maanden geleden dat ik haar voor het laatst gezien ..."
15-09-18
9.0
In De Greep Van... - 2Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"In het eerst deel heeft John een vrouw ontmoet met wie hij een amoureuze verhouding kreeg. De vrouw heet Mila en is getrouwd. Niet lang daarna ontvangt hij een envelop met daarin 3 compromitterende foto s. Ontzet kijk ik naar de foto s. Op a..."
05-09-18
8.8
In De Greep Van... - 1Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
" i Het kan iedereen overkomen, zeggen ze. Dat zal wel, maar mij toch niet i Sinds een aantal weken heb ik een vaste ochtend gewoonte ontwikkeld. Zo rond een uur of 8 wandel ik naar een klein restaurantje hier vlakbij. Ik ga op het terras..."
20-08-18
8.6
Diane, De Vrouw Aan De BarDoor: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
" i Opwindend was het zeker. De lucht was zwoel van de erotiek. In niets leek ze meer op de vrouw die ik een paar uur geleden had ontmoet. Voor me lag een vrouw die intens verlangde naar bevrediging. i Het begon op een woensdagavond toen ik..."
11-08-18
8.9
Een Onverwachte Wending - 2Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
" i Met Jenny, een hele lieve vriendin, breng ik een weekend door in Scheveningen. Op de eerste avond beleefde ik voor het eerst van mijn leven een trio. Jenny beloofde me voor de tweede dag een erotisch spel. i Na een nacht waarin we samen..."
19-09-17
8.3
Een Onverwachte Wending - 1Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kruisloos Slipje,
" i Dit verhaal gaat over onverwachte wendingen in een vriendschap. Het verhaal berust volledig op fantasie maar soms is de wens de vader van de gedachte, dwz je gelooft iets omdat je wil dat het zo is. i Ik heb een hele lieve vriendin die ..."
14-09-17
8.1
KylaDoor: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" i Het is al weer even geleden dat ik een verhaal heb opgestuurd. Ik heb echter niet stil gezeten. Als vervolg op mijn serie Het eiland van de liefde werkte ik aan een serie met als titel Barcelona . Door de recente gebeurtenissen heb ik besloten ..."
09-09-17
8.4
Het Eiland Van De Liefde - 4Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Eiland,
" i De erotische avond van mijn 3de dag op het eiland was in mineur geeindigd. Alle ingredienten voor een lekker slot van de dag waren aanwezig en toch ging ik met een teleurgesteld gevoel naar mijn cottage terug. i Het was al na elven toen..."
11-08-17
8.3
Het Eiland Van De Liefde - 3Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Eiland,
" i Alweer de 3de dag op Pag Ibig. Vanavond staat een erotische dansavond op het programma. Geen idee wat dat inhoudt, maar spannend lijkt het me wel. i Ik was die ochtend al vroeg wakker en besloot eerst een strandwandeling te maken. Daarn..."
09-08-17
8.6
Het Eiland Van De Liefde - 2Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Eiland,
" i Mijn tweede dag op het eiland Pag Ibig. De g s moet je als een k uitspreken. De eerste dag was dankzij Joy heerlijk geeindigd. Helaas vertrok Joy vandaag al vroeg. Haar vakantie zit erop. Gelukkig had ik al een nieuwe afspraak kunnen maken. En d..."
02-08-17
8.6
Het Eiland Van De Liefde - 1Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Eiland,
" i Zou het niet geweldig zijn als er een eiland bestond waar je niet alleen van zon, zee en strand kan genieten, maar waar ook onbeperkte ruimte is om liefde te bedrijven Helaas, dat eiland bestaat niet in werkelijkheid, maar gelukkig wel hier op op..."
29-07-17
8.5
Jane - 4Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
" i Wat begon als een avontuurtje op het strand in Scheveningen, heeft een serieuze wending gekregen. Tussen ons is liefde gegroeid en dat maakt het gecompliceerd aangezien zij al getrouwd is. Vandaag het slot met een onverwachte wending. i ..."
25-07-17
8.8
Jane - 3Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
" i Toch een derde deel. Berustte het eerste en tweede deel nog op een klein beetje op ervaring, dit verhaal is volkomen fantasie. i Het is nu ruim 4 weken dat Jane bij mij in Breda was. Al die tijd heb ik niets meer van haar gehoord. Geen ..."
20-07-17
8.7
Jane - 2Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ruim twee weken later belde Jane mij op. Dag John, met Jane. Ken je me nog Dag Jane , reageerde ik enthousiast, Wat leuk dat je me belt. Natuurlijk ben ik je niet vergeten. Hoe is het Ze vertelde me dat haar man woensdag voor..."
15-07-17
8.2
Jane - 1Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ik kom graag in Scheveningen. Vooral in de zomermaanden kan ik heerlijk genieten van het strand met haar paviljoens, de boulevard met de tientallen winkeltjes, de restaurants al dan niet met live muziek, het winkelcentrum en natuurlijk het majestueuz..."
12-07-17
8.6
Gedwongen? - 3Door: Johnnie
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Dit is het 3de en laatste deel. Het is beter om eerst deel 1 en 2 te lezen voordat je dit deel leest vanwege de doorgaande lijn in het verhaal Dinsdagochtend werd Susan pas laat wakker. Ze had heerlijk geslapen. Onmiddellijk keerden haar ged..."
10-07-17
8.6
Gedwongen? - 2Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Voor wie het eerste deel niet gelezen heeft Het verhaal gaat over Susan, een aantrekkelijke vrouw die al 6 jaar een goed leven heeft met haar man Henk. Ook de sex is goed, hoewel niet bijzonder. Als Henk een paar dagen niet thuis is krijgt ze onverw..."
08-07-17
8.4
Gedwongen? - 1Door: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Susan is een aantrekkelijke vrouw. Ze woont in een leuk huis. Ze heeft een goeie vent waarop weinig aan te merken is. Hij geeft haar alles wat ze nodig heeft, want Henk, zo heet haar man, heeft een baan met een goed salaris. Zelf werkt Susan niet mee..."
07-07-17
8.3