Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Elfie, Exhibitioniste - 2

De volgende ochtend werd Efie al vroeg wakker. Het was pas 7 uur en dat is vroeg voor de zondag. Het eerste wat er in haar gedachten kwam was het stappen met Roos vandaag. Ze voelde een vreemde spanning. Voor Roos was het anders dan voor haar. Voor Roos was het een al dan niet gedurfd avontuurtje, maar voor haar ging het dieper. Voor haar was het een drang die soms de kop op stak. Een drang om zich aan anderen te laten zien. En als het lukte, zoals gisteren, dan genoot ze met volle teugen. Ze zuchtte en stond op. Eerst douchen en dan Roos bellen. Na de douche en met een ochtendjas aan – waaronder ze uiteraard naakt was – maakte ze een kopje thee en een beschuitje. Zittend aan de keukentafel belde ze Roos. Roos lag nog in bed. “Waar ze vandaag heen zullen gaan?” Roos stelde voor om naar het strand te gaan. “Het wordt opnieuw een zonnige dag en als we naar Scheveningen gaan, weet je, daar zijn zo veel terrasjes.” Elfie vond het een prima idee. “Laten we een beetje vroeg gaan. Het zal wel druk worden.” Zo werd afgesproken. Uiteraard werd ook nog de kleding doorgenomen. Roos wilde wel rijden. “Ik kom om 9 uur naar je toe. Is dat goed?”

“Leuk,” antwoordde Elfie, “dan eten we hier eerst en daarna gaan we.”

Om 9 uur was Roos er inderdaad. Ze had een standtas bij zich, groot genoeg voor de spulletjes van hen beiden, Ze besloten om zich in Scheveningen in de auto om te kleden, zodat ze de tas niet hoefden mee te nemen. Toen vroeg Roos: “Maar wat doe jij aan?”

“Ik heb een strandsetje met een rokje. En jij?”

“Dat heb ik ook,” antwoordde Roos en haalde het setje uit de tas. Het was een bh, een slipje en een kort rokje. Elfie griste het slipje uit haar handen en zei lachend: “Maar dit mag je niet aan doen!” De voorpret begon al. Snel aten ze. Elfie liep naar de slaapkamer van Evert. Hij was nog in diepe slaap. Zachtjes schudde ze hem wakker: “Hé broertje, we gaan. Vanavond eten we samen. Afgesproken? “

Slaapdronken antwoordde Evert: “Dat is goed. Veel plezier. Waar gaan jullie heen?”

“Naar Scheveningen en mocht het laat worden dat koop ik wel eten. Wat zou je willen?”

“O.. eh .. dat weet ik niet. Chinees is altijd goed. Babi Pangang of zo.”

“Doe ik.” Ze gaf Evert spontaan een zoen op zijn voorhoofd en draaide zich om. Bij de slaapkamerdeur zei ze: “En broertje, niet te veel sex kijken hoor!” Weg was ze, maar ze wist zeker dat hij wel voor z’n dageljkse portie zou zorgen.

De rit naar Scheveningen ging redelijk vlot. Ze waren er om kwart over 11. Er was nog voldoende ruimte in de parkeergarage. Zoals afgesproken kleedden ze zich om in de auto. Roos had daar, net als Elfie trouwens, helemaal geen moeite mee. Het was wel de eerste keer dat Elfie haar vriendin naakt zag. Haar borsten waren kleiner dan de hare en toen Roos haar slipje uitdeed, zag ze dat Roos zich trimde. Ze was slank, maar niet mager. Elfie zelf was toch iets gevulder. Giegelend trokken de meiden hun strandsetjes aan, maar het bikini broekje bleef in de auto achter. Op sandalen liepen ze de parkeergarage uit. Ze staken de weg over en liepen over de Strandweg naar de boulevard. Ze keken elkaar aan en lachten.

“Wat vind je,” zei Elfie, “zullen we eerst wat over de boulevard lopen? En als we dan bij het Kurhaus zijn, gaan we daar ergens het strand op.” Roos vond het prima. Het lopen over de boulevard was al spannend genoeg, want er stond een zeebries, die af en toe hun rokjes deed opbollen. Lachend trokken de meiden hun rok dan weer recht. Het ging allemaal snel en ze geloofden eigenlijk niet dat iemand iets kon zien of hij moet heel toevallig precies op het juiste moment kijken. Elfie genoot van de nog frisse zeewind. Ze voelde de wind over haar onbedekte kutje gaan en dat veroorzaakte een aangenaam gevoel. Bijna slenterend liepen ze over de boulevard. Niemand besteedde aandacht aan hen. ten minste dat dachten ze, maar dat ze zich daarin vergisten, bleek pas later. “Hoe voel je je Roos,” vroeg Elfie.

“Goed,” antwoordde ze, “maar we hebben nog niet veel aandacht.”

“Dat komt misschien nog wel. Of niet natuurlijk. Je weet het niet. We zien wel. Ieder geval kunnen we wat bijbruinen, toch?”

Ter hoogte van het Kurhaus namen ze een trapje naar beneden. Ze liepen over de planken en keken naar een geschikte plek om te gaan zitten. Elfie wilde naar een standtent, waar je niet alleen voor, maar ook naast de strandtent kan zitten. Ze zei: “Er voor zitten is niet goed. Daar zijn te veel families met kinderen.” Al snel vonden ze er een. Er stonden luie strandstoelen en er waren nog genoeg vrije plekken. Roos en Elfie gingen zitten en bestelde iets koels. Een parasol zorgde voor bescherming tegen de zon.

“En nu,” vroeg Roos.

“Nu wachten we af. En als het niet lukt, dan gaan we ergens anders heen.”

Elfie voelde de drang om zich te ontbloten sterker worden. Ze kende het gevoel. Thuis zou ze direct de kleren van haar lichaam gerukt hebben, maar hier, in het openbaar, kan dat natuurlijk niet. Je moet voorzichtig zijn. Je moet je drang kunnen beheersen. Ineens liepen er twee jongens het terras op. Beiden waren beduidend jonger dan Roos en Elfie. Elfie schatte hen rond de 20. De jongens keken openlijk naar de vrouwen. Daarna zochten ze een tafeltje van waar ze Elfie en Roos goed in het zicht hadden. Ze trokken hun t-shirt en broek uit en gingen in hun zwembroek zitten. Ook zij bestelden een drankje.

“Wat vind je van hen, Roos, vroeg Elfie.

“Ze zijn best jong, maar zien er goed uit. Vooral die rechtse. Ze zullen wel iets aan sport doen of zo. Of misschien de sportschool. Ze houden ons wel in de gaten.”

Elfie wilde niet wachten. Het gevoel zich te laten zien werd ineens sterker. Ze wilde weten hoe de jongens zouden reageren. Tgen Roos zei ze: “Laten we eens kijken of die jongens reageren als ik ze uitdaag.” Roos knikte en vroeg: “Wat moet ik doen?”

“De jongens teasen, net als ik. Kijk maar een beetje hoe ik dat doe.”

Voor Elfie was het meer dan alleen maar teasen. Ze keek de jongens aan en liet haar ogen over hun lichamen glijden. Daarna wendde ze zich tot Roos om haar aandacht te geven, maar dat was slechts onderdeel van het spel. Even later ging ze verzitten. Ze spreidde haar benen een kort moment en legde toen een been over de ander, wardoor haar dijbeen tot aan haar billen zichtbaar was. De kunst van het teasen. Toen de ober langs kwam, bestelden ze een 2de drankje. Provocerend nam ze het rietje in haar mond en keek ze naar de jongens. Daarna ging ze wat onderuit zitten met iets gespreide benen. De jongens maakten helaas geen aanstalte om onder haar rokje te kijken, zoals de man een dag eerder wel had gedaan Daarom trok ze haar rokje maar iets verder omhoog. Haar kutje was net niet te zien. Voor de buitenstaander leek het alsof ze een groter deel van haar benen wilde laten bruinen in de zon. Ze bleef even zo zitten en sloot haar ogen half. Door haar wimpers hield ze de jongens in de gaten. Die keken steeds meer in hun richting. Stom! realiseerde ze zich ineens. Stom! Ik heb geen zonnebril bij me! Dat maakt het allemaal veel makkelijker. Toen ze opzij keek, zag ze dat Roos wel een zonnebril op had. Ook zij had een uitdagende houding aangenomen. Nonchalant trok Elfie even haar benen op. Haar kutje was nu openlijk te zien. Ze wist het en daarom deed ze het. Even toonde ze zich kort aan de jongens maar sloot toen zedig haar benen. Ze genoot. Dit was nou precies wat ze zo graag deed. Het wond haar op. Ze voelde hoe ze vochtig werd en vroeg zich af of Roos dat ook had. En de jongens? Die keken onbeschaamd toe. Ze deden geen enkele moeite hun blikken te verbergen. Het teasen ging door. Meermalen lieten Elfie, maar ook Roos in een flits hun kutje zien en het gevoel dat in Elfie heerste was overweldigend. Wat was dit heerlijk! Net toen ze zich afvroeg of ze ook iets met haar borsten moest doen, gebeurde er iets heel onverwachts.

Elfie en Roos zagen dat de jongens kort met elkaar spraken en daarna, bijna gelijktijdig hun zwembroek een stukje naar beneden trokken. Even zagen ze hun stijve pikken. Daarna trokken de jongens hun zwembroek weer omhoog. Roos schrok zichtbaar en stamelde: “Elfie, dit wil ik niet. Ik denk dat die jongens sex willen. Nee, dit wil ik echt niet! Ik heb een vriend!” Elfie vond het juist heerlijk wat ze zag en ze besefte terdege dat door haar en Roos natuurlijk de jongens een stijve hadden. Tegen haar zin zei ze: “Je hebt gelijk, Roos, ik wil ook geen sex.” Maar ze dacht: “Eigenlijk wil ik dat wel. Zo’n lekkere jonge pik.” Als ze alleen was, ja, dan…. Maar ze was niet alleen. Ze stond op en draaide demonstratief, maar volledig tegen haar zin, haar stoel. Ze ging met haar rug naar de jongens zitten. Door Roos moet het spel nu jammer genoeg stoppen. Het duurde even voor de jongens het begrepen, maar toen stonden ze op en verlieten het terras.

“Vond je het spannend,” vroeg Elfie.

“Spannend en opwindend, maar toen ze hun pik lieten zien? Nee, dat gaat mij te ver.”

Mij niet, dacht Elfie, mij helemaal niet! Ik had nog wel verder willen gaan. Wat lekker om die stijve pikken te zien. Maar helaas!” In een opwelling besloot ze om een volgende keer alleen te gaan.

“En jij,” hoorde ze Roos vragen.

“Eh..ik vond het ook opwindend. Ik had nog nog wel wat verder willen gaan.”

“O ja?” vroeg Roos, hoe dan?”

“Nou, eh.. misschien had ik die jongens wel zover kunnen krijgen dat ze zich streelden of zo. Wie weet zouden we ze nog zien klaarkomen!” En ze dacht: “Of ze misschien ergens lekker kunnen pijpen, maar dat laatste zei ze maar niet!

“Meen je dat echt? Wat nou als ze ons proberen aan te randen of zo. Dat is niet lollig meer.”

“Nee, dat is waar,” zei Elfie, “maar maak je geen zorgen. We zijn in het openbaar. D’r kan echt niks gebeuren. De jongens lieten ons alleen zien wat ze wilden. Dat is alles.”

“Denk je?”

“ Ja, dat denk ik echt. Maar nu iets anders: zullen we ergens wat eten?”

Na het eten gingen ze nog wat winkels kijken. Het kleine winkelcentrum had soms wel eens wat aardigs te koop. Een nieuw spel werd er niet meer gespeeld. Voor Roos was het klaar. Maar in Elfie heerste gemengde gevoelens. Ze had nog meer willen teasen, nog meer de jongens willen uitdagen. Of anderen. Haar behoefte was niet bevredigd. Ze besefte echter dat als je iemand meeneemt je het risico loopt dat de ander niet meer wil. En dan moet je solidair zijn. In ieder geval, zo besloot ze opnieuw, zou ze de volgende keer alleen gaan. Rond 4 uur gingen ze terug. In de auto belde Elfie haar broertje op. Ze had eigenlijk geen zin om te koken. Waar ze wel zin in had? Ergens anders heen gaan en zich te laten zien, iemand verleiden en wie weet waar dat toe leidt. Ze zuchtte. Tegen Evert loog ze: “Broertje, ik ben moe. Is het goed als ik chinees meeneem?” Gelukkig deed Evert niet moeilijk. Tegen zessen zette Roos haar af bij haar huis. Het was een leuke dag, dat wel, maar toch! Het had zo veel meer kunnen zijn.

Toen ze de flat instapte, werd ze aangenaam verrast. Evert had de tafel al gedekt. De kamer zag er opgeruimd uit en er speelde zachtjes muziek. Evert kwam, gekleed in t-shirt en sportbroekje, naar haar toegelopen. Hij nam het eten van haar over en zei: “Misschien wil je je eerst opknappen? Ik regel het eten wel.” Elfie liep naar haar slaapkamer en trok haar kleren uit. Ze liep direct naar de douche. Ze nam de douchekop van de haak en sproeide het warme water over haar lichaam. Geruime tijd richtte ze de straal op haar kutje. Leunend tegen de muur genoot ze van de tintelingen die door haar heen gingen. Toch jammer, dacht ze weer. Er had zo veel meer gekund. Het is dat het morgen maandag is en er gewerkt moet worden, maar het liefst zou ik teruggaan naar Scheveningen. Nou ja, hopen dat het volgend weekend ook mooi en zonnig weer geeft. Ze hoorde Evert roepen: “Elf, wil je een biertje bij het eten?”

“Ja lekker,” riep ze terug, “Ben zo bij je.”

In de slaapkamer besloot ze om zich niet meer aan te kleden. Met alleen haar ochtendjas aan liep ze de kamer in. Bij haar bord stond al een vol glas bier. “En hoe was het?” vroeg Evert, toen ze even later tegenover elkaar aan tafel zaten. “Heel gezellig,” antwoordde Elfie, “het was zonnig, er was wind en het was gelukkig niet al te druk. We hebben wat rondgelopen, winkeltjes gekeken en op een terrasje gezeten.”

“Hebben jullie nog iets spannends beleefd?”

“Spannends? Nou dat niet, maar er gebeurde wel iets bijzonders.”

“O ja? Vertel eens.”

“Nou, toen we op het terrasje zaten waren daar 2 jongens of beter 2 jonge mannen. Ik denk zo rond de 20. Ze droegen alleen een zwembroek, zoals de meeste mensen eigenlijk. Ze keken steeds naar ons en ineens deden ze hun zwembroek naar beneden.” Elfie zag zijn blik vol ongeloof en voegde eraan toe: “Echt waar, we zagen hun stijve pik. Het was maar heel even hoor. We schrokken ervan.” Maar Elfie dacht: Roos schrok, ik niet, ik vond het wel gaaf.

“Zo zo, potloodventers op het strand!” reageerde Evert.

“Nee, dat denk ik niet. Ik denk dat het meer een soort uitnodiging was om sex te hebben.”

“Denk je? Wel een brutale manier dan. En wat deden jullie?”

“Wij lieten blijken dat we daar niet van gediend waren en toen gingen ze weg. We hebben ze niet meer gezien.”

Evert knikte. In een gezellige sfeer aten ze hun chinees. Voor Evert had het onderwerp afgedaan, maar Elfie zag steeds weer die 2 jongens met hun stijve pikken en haar lichaam reageerde. Na het eten deden ze snel de afwas en gingen in de kamer zitten.

“Wat wil je?” vroeg Evert, “we hebben nog een paar video’s.” Evert haalde de video’s te voorschijn.. Deze – en hij wees op een pornofilm – heb ik al gezien. En deze hebben we samen gezien. Er zijn er nog twee over. Eigenlijk had Elfie helemaal geen zin om video te kijken, maar ze wilde haar broertje ook niet teleurstellen. De aktiefilm? Nee, laat maar. De 2de porno film? Op de doos stond een foto van een meisje die de pik van een man in haar mond had, terwijl ze naar de camera keek. En opnieuw dacht Elfie aan de 2 jongens op het strand. “Doe deze maar” en ze gaf Evert de doos. Toen de film eenmaal speelde, ging Evert languit op de bank liggen. Elfie legde haar benen op de tafel. Zij moest opzij kijken om de film te kunnen zien, Evert moest opzij kijken om haar te kunnen zien. Al snel verviel Elfie in gedachten. Daar was weer het terras. Daar zaten de 2 jongens. Ze zag hoe de jongens hun zwembroek naar beneden deden. Ze glimlachte. Door hen waren hun pikken stijf. Heerlijk! Als bij toeval richtte ze haar blik op Evert. Ze zag de bobbel in zijn sportbroekje. Hij is opgewonden, besefte ze, maar niet door mij! Ook zij voelde opnieuw de opwinding en dat kwam echt niet door de film. Ze keek even opzij. Op de TV was het meisje een man aanh het pijpen. Haar blik ging terug naar Evert en ze zag dat hij naar haar keek. Ze glimlachte en verlegde haar benen. De onderkant van de ochtendjas gleed van haar af. Haar dijbenen waren nu zichtbaar. Het verlangen om zich te tonen laaide spontaan weer op. Ze dacht: Broertje, broertje, wil je zo graag wat zien? Vind je het leuk om naar mij te gluren? Nou, ik vind het leuk om begluurd te worden. Wederom verlegde ze haar benen. Het teasen was begonnen. De wil om haar drang te beteugelen, was er niet. Ze zag de bobbel in zijn sportbroekje, ze zag hem kijken en dat was al meer dan voldoende. Ze stond op: “Ik neem nog wat bier. Jij ook?” Ze wachtte het antwoord niet af en liep naar de keuken. Bij de koelkast deed ze even haar ochtendjas open en keek naar beneden. Haar tepels waren licht gezwollen en ze raakte ze aan. Ze gleed met haar hand over haar lichaam naar beneden en voelde hoe warm en vochtig ze was. Snel sloot ze haar ochtendjas weer en haalde 2 biertjes uit de koelkast. Ze drukte even het koude flesje tegen haar warme hals. Daarna opende ze de flesjes en liep naar de kamer.

Evert lag nog gewoon op de bank, maar ze merkte op dat zijn hand dicht bij zijn pik lag. Zou hij zichzelf gestreeld hebben? dacht ze. Ze ging zitten. Het meisje op de film werd inmiddels geneukt. Ze zag de enorme pik van de man in en uit haar gaan. Elfie’s kutje jeukte. Ze zette een voet op de rand van de salontafel. Haar benen hield ze iets gespreid. Evert keek. Niet zoals 2 dagen terug, maar nu gewoon openlijk. Ze vond het prachtig. Wacht! Alsof het per ongeluk gebeurde viel de onderkant haar ochtendjas tot aan de ceintuur open. Nou ziet-ie me, dacht ze, maar ze keek naar de TV. De sfeer in de kamer was veranderd. Beladen nu, erotiek hing in de lucht. Ze bleef naar de TV kijken en zag hoe de man zich uit het meisje terugtrok en op haar buik klaar kwam. Ineens was daar de stem van Evert.

“Ik…eh…ik kan je zien. Je kutje, bedoel ik.”

Elfie schrok zogenaamd en deed haar benen samen. Ze deed haar ochtendjas dicht. “Sorry hoor, het was niet de bedoeling.”

“Eh..nou het geeft niet hoor. Ik vond het eigenlijk wel lekker om te zien.”

“Is dat zo, broertje?” Het spel veranderde, maar was er niet minder lekker om. “Jij vond het dus lekker om tussen mijn benen te kijken?” Elfie speelde verontwaardiging. Ze ging rechtop zitten en ging verder. Ze zei: “Ik ben wel je zus hoor.” Maar haar ogen lachten.

Toen ging Evert meespelen en dat maakte het spel pas echt leuk. Evert en Elfie hebben een goede band, dat heb ik al eerder gezegd. En ze kennen elkaar natuurlijk. Ook hij ging rechtop zitten en zei met gespeelde spijt: “Sorry zus. Ik had dat niet mogen doen, maar – even wachtte hij – je bent ook zo’n lekkere zus.”

Elfie glimlachte om zijn woorden en antwoordde: “Vind je dat echt, broertje?” Ze bewoog haar benen en de onderkant van de ochtendjas gleed weer weg, maar er was niets te zien. Toch zag ze hoe Everts blik direct weer naar haar benen gingen.

“En waar keek je dan naar broertje?” zei ze met zachte stem.

“Naar jou..eh..eh.. kutje! antwoordde hij.

“Oh, maar die zie je toch ook op de video.” Elfie keek opzij. Daar nam juist een oudere man afscheid van een jongere vrouw in badjas. Met zijn aktetas verliet hij het huis. De vrouw draaide zich om en liep naar de achterdeur, waar een jongere man door de ruit gluurde. Zeker, de buurman, dacht Elfie.

“Dat is anders,” zei Evert, “dat is maar film.”

“Mmm,” zei Elfie, “maar als jij mijn..eh..kutje wil zien, dan wil ik jou ook zien!”

Twijfelde Evert 2 dagen geleden nog, nu was er geen enkele twijfel. Hij trok zijn sportbroekje naar beneden. Bijna op dezelfde manier als de jongens op het strand, dacht Elfie. Ze zag zijn pik en ze zag zijn eikel glimmen. Daarop spreidde ze haar benen en gaf Evert volledige inkijk.

Even bekeken ze elkaar. Toen zei Evert: “Je mag hem wel aanraken, hoor!”

Oei, dacht Elfie, hem aanraken? Hij heeft wel een mooie pik, maar hem aanraken? Ze twijfelde.

Evert zag het. Hij zei: “Elf, ik ben toch je broer! Wat is er mis mee? Of vind je m’n pik niet mooi?”

“Nee, dat is het niet. Ik zei toch al eerder dat je een mooie pik hebt, maar, juist omdat je m’n broertje bent, weet ik het niet.”

Toen pakte Evert z’n pik en begon hem langzaam te strelen. Elfie keek. Daarop zei Evert: “Ben je zo ouderwets, zus? Of durf je niet?”

Ik? Ouderwets? dacht Elfie. Dat heeft toch niks met ouderwets te maken? En durven? Wat valt er aan te durven? Ze keek hoe Evert zich bleef strelen, ze voelde dat ze nat geworden was. Zou ze? Of toch maar niet? Hij heeft wel een mooie pik. Dat hadden die jongens op het strand ook.

Toen zei Evert: “Kom, zusje, ik wil dat je m’n pik even vasthoudt. Dat vind ik fijn.”

Elfie keek opzij naar de TV. De jongere man opende de centuur van de ochtendjas van de vrouw. Ze was er onder naakt. De jas gleed van haar schouders. Daarop maakte de vrouw de broeksriem van de man los. Elfie keek weer naar haar broertje en nam toen de beslissing.

Ze stond op en liep om de salontafel naar de bank. Ze ging naast Evert zitten. Evert draaide zich half naar Elfie toe. Hij legde een been achter haar op de bank, zijn andere been stond op de grond. Nu zag Elfie Everts pik van heel dichtbij. “Toe maar zusje.” Voorzichtig raakte ze hem aan. Het was niet de eerste keer dat ze een pik aanraakte, maar dit was wel haar broertje! Eerst gleed ze met een vingertop over de stam van zijn pik, maar toen pakte ze hem vast. Ze keek naar Evert. “Toe maar zusje,” herhaalde hij, maar zijn stem klonk wat schor. Elfie voelde de spanning tot in haar keel. Al snel werd ze vrijmoediger. Ze begon hem nu echt te strelen. Ze kreeg er plezier in en zei: “Doe ik het zo goed, broertje? Is het lekker?”

Even schrok ze toen ze zijn hand op haar centuur voelde. Evert trok de knop los. Haar ochtendjas viel open. Evert richtte zich op en liet de jas van haar schouders glijden. Net als in de video, dacht Elfie. Ze keek even opzij naar de TV. Man en vrouw waren daar naakt. Zij stond tegen de muur. De man stond schuin voor haar en Elfie zag zijn vingers in haar kutje. Toen keek Elfie weer naar Evert en zijn pik. Ze voelde Everts hand op haar dijbeen. Hij zal me toch niet…. dacht Elfie.

“Elf,” hoorde ze Everts stem. Ze keek op. Hij zei: “Ik wil je kutje aanraken.” Ze protesteerde niet. Haar kutje jeukte en was nat. Zijn hand kroop langs de binnenkant van haar dijbeen omhoog. Ze hoorde hem zeggen: “Ga eens met je rug tegen de bank zitten!”

Ze gehoorzaamde. Ze had A gezegd en wist dat B nu onvermijdelijk was. Evert duwde haar benen uit elkaar en bijna teder voelde ze zijn vingers over haar schaamlippen strijken. Ze voelde zich nu zo opgewonden dat ze vergat dat ze zijn pik in haar hand had.

“Sluit je ogen!”

Ze sloot haar ogen en concentreerde zich op zijn hand. Een schokje ging door haar heen toen hij haar klitje raakte. Teder bleef hij haar strelen. Ineens voelde ze zijn vingers in zich. Een heerlijk gevoel trok door haar heen. Al haar zenuwen waren tot het uiterste gespannen. Ze ging wat onderuit zitten en genoot met volle teugen van zijn hand, die niet ophield haar kutje te verwennen. Het leek haar wel een eeuwigheid te duren, maar toen voelde ze de spanning afnemen. Ze opende haar ogen. Evert keek haar glimlachend aan. Toen ging hij opnieuw achterover liggen. Zijn pik wees recht omhoog. Hij pakte haar hand en legde die op zijn pik. Ze greep hem goed vast en begon hem opnieuw te strelen. Ze wilde hem klaar laten komen. Het duurde niet zo lang meer. Evert kreunde en zei: “Ik kom, zusje, ik kom.” Witte stralen schoten uit zijn pik en belandde op zijn buik, maar ook op Elfies hand. Ze ging nog even door en liet hem toen los. Stil bleef ze zitten. Ze keek naar Evert en zag zijn dankbare blik. Het was niet meer dan de bevrediging van een behoefte die gedurende de dag steeds sterker geworden was.

Ze stond op en pakte haar ochtendjas. Op de TV zag ze dat de man de vrouw aan het neuken was. Zij stond voorover gebogen. Even bleef ze kijken, maar liep toen de kamer uit naar de badkamer. Ze keek in de spiegel en kon het niet nalaten aan haar hand te ruiken. Ze rook het sperma van haar broertje. Daarna opende ze de kraan en waste haar handen grondig. Ook waste ze haar kutje en deed daarna haar ochtendjas weer aan. Zo gekleed liep ze opnieuw de kamer in. Evert had zijn sportbroekje weer aan. Hij stond op en omarmde Elfie. Hij omarmde Elfie zoals alleen een broer zijn zus kan omarmen. In zijn armen hoorde zij zijn stem: “Dank je wel, Elf, het was lief. Ik vond het fijn. Jij ook?” Nog in zijn armen antwoordde Elfie: “Ik ook! Dank je, lief broertje!”

Hij liet haar los. Elfie zag dat de man op de video was klaar gekomen. Zijn sperma lag op de billen van de vrouw. Elfie glimlachte. Evert wilde nog wel wat drinken, maar voor haar was het genoeg. Ze gaf hem een kusje op zijn hoofd en vertelde dat ze ging slapen.

Later in bed dacht Elfie na over de dag. Het was fijn wat er vanavond gebeurd was. Ze was de sexuele spanning kwijt. Wel vroeg ze zich af of het eigenlijk wel kon wat ze met haar broertje had gedaan. Ja, waarom eigenlijk niet? suste Elfie zichzelf. Het was lekker, het was fijn, en ik had toch geen sex? In het donker onder de dekens streelde ze haar kutje. Maar wat nou, bedacht ze zich, als Evert had willen neuken? Of ik? Ze schudde de gedachte van zich af. Ze dacht aan Roos, ze dacht aan Scheveningen. Dat was toch wel heel erg fijn. Ik ga volgend weekend weer, maar dan ga ik alleen. Zo jammer dat Roos niet méér wilde. Omdat ze een vriend heeft, zei ze. Nou en? Wat maakt dat nou uit? Dit is toch geen bedriegen? Bedriegen is als je met een ander iets begint. Als ik een vriend had, zou dat mij niks uit maken. Maar ja, ik heb geen vriend.

Langzaam doezelde Elfie weg. In de verte hoorde ze het piepje van een inkomend bericht op haar telefoon. Morgen maar, dacht ze nog en doezelde definitief weg.

Maar misschien was het toch beter geweest als ze het berichtje wel had gelezen!

(wordt vervolgd)

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Elfie, Exhibitioniste - 4

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Dorien En Ik - 6Door: Mike1985
Gelezen: 1882x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-05
8.9
:: Waargebeurd - 4Door: Fantasylover
Gelezen: 5954x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
20-05
8.7
:: Afrodisiac - 3Door: Mike
Gelezen: 2619x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Openlucht
20-05
7.9
:: Cindy Mijn Privehoertje - 7Door: Karel776
Gelezen: 3390x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Spuiten, Hoer, Extreem, Anaal
20-05
8.8
:: De Oude Vaas - 1Door: Robb Breen
Gelezen: 7558x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Drama, Tieners, Hetero
19-05
7.8
:: Anders Dan VerwachtDoor: Groen
Gelezen: 7334x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Werk
19-05
8.2
:: Cindy Mijn Privehoertje - 6Door: Karel776
Gelezen: 4037x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Vastbinden
19-05
9.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 5Door: Karel776
Gelezen: 6795x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Sexclub, Vreemden
17-05
9.3
:: Waargebeurd - 3Door: Fantasylover
Gelezen: 9112x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
17-05
8.5
:: Jeanet, De Buurvrouw - 6Door: Johnnie
Gelezen: 7404x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Verleiden
17-05
9.1
:: Elegante VrouwDoor: Jio
Gelezen: 8103x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Diep En Intiem
16-05
6.6
:: Een Heerlijke MassageDoor: Queen
Gelezen: 8558x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Massage, Pijpen, Teasen
16-05
7.9
:: Dorien En Ik - 5Door: Mike1985
Gelezen: 2747x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.6
:: Cindy Mijn Privehoertje - 4Door: Karel776
Gelezen: 5561x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Sexclub, Vreemden
15-05
8.9
:: Waargebeurd - 2Door: Fantasylover
Gelezen: 13313x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
15-05
8.4
:: Dorien En Ik - 4Door: Mike1985
Gelezen: 5291x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-05
8.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!