60.346 Gratis Sexverhalen
Datum: 16-09-2023 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 10835x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Qui Excel - 1
Mijn verhalen zijn pure fantasie! en berusten dus niet op waarheid. Alles gebeurt met wederzijdse toestemming.

Met een rood aangezicht keek Daan naar Lore wanneer zij in zijn oor had gefluisterd in wiens kutje hij zijn maagdelijkheid wilde verliezen. “Zeg maar haar naam en zeg daarbij dat je in haar kutje je sperma wil spuiten.”

Daan zelf slikte en zei toen. “Lisa in jou kutje wil ik mijn sperma spuiten.” Lisa haar ogen begonnen hierop te fonkelen en Daan zag hoe ze op haar knieën ging zitten op zijn bed. Lisa richtte zo haar heupen dat Daan zowel haar poesje als haar sterretje goed zag.

“Lik maar aan mijn poesje Daantje.” Hoorde Daan Lisa zeggen en wanneer hij achter haar ging staan zag hij dat Lore, Fleur, Emma en Amber alle 4 hun gsm's namen. Verschrikt keek Daan hierop naar hen en hoorde Lore zeggen dat dit voor eigen gebruik was.

Daan boog hierna zijn hoofd en rook zo Lisa haar poesje. Haast gelijk gretig begon hij hieraan te likken. Terwijl Lore, Fleur, Emma en Amber dan weer hen filmde. Zachtjes hoorden ze allemaal Lisa kreunen.

“Daantje stop maar. Kijk naar mij en zeg me na. Lisa ik ga zonder hoes in jou poes.” Zei Lore die even stopte met filmen en erna haar gsm op Daan zijn gezicht richtte. “Drie twee één actie.” Even bleef het stil maar toen zei Daan. “Lisa ik ga zonder hoesje in jou poesje.” “Oh Daantje maar dan wil ik wel dat jij me jou melk geeft.” Hoorde hij Lisa zeggen wiens gezicht dan weer werd gefilmd door Emma.

Daan zijn hart bonsde nu echt in zijn keel wanneer hij achter Lisa ging zitten op zijn knieën. Lore filmde met haar gsm terwijl Daan zelf zijn eikel Lisa haar schaamlipjes liet strelen. Allen hoorden ze Lisa kreunen wanneer Daan zijn piemel dieper en dieper in haar duwde.

“Hij moet er helemaal in.” “Oh ja Daantje duw je lul er maar in tot aan je ballen.” Kreunde Lisa en Daan zelf gaf hier maar al te graag gehoor aan. Zachtjes begon hij hierna te bewegen in Lisa en Daan zelf zag hoe hij en Lisa langs alle kanten gefilmd werden.

“Neem haar heupen vast. Dan kan je harder in haar pompen.” Zei Fleur en ook Lisa moedigde Daan zelf aan om dit te doen. Vol opwinding neukte Daan Lisa die zelf zijn ballen tegen haar onderlichaam voelde aan petsen. Weer begon Lisa te kreunen en dit keer was het harder dan daarnet.

“Emma en Amber halen jullie even de spiegel daar van de muur? Zo kan Daan Lisa haar gezicht zien terwijl hij haar neukt.

“mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm oooooooooooooh fuck.” Kreunde Lisa wanneer Daan zich zelf bezig zag in de spiegel. Voor hem zag hij Lisa genieten en ineens begon deze te kreunen dat ze ging klaarkomen. Lore ging hierop naast Emma staan die nog steeds samen met Amber de spiegel vasthield en filmde zo Lisa haar gezicht wanneer ze klaarkwam.

“Gewoon blijven verder neuken Daantje.” Hoorde Daan Emma hem aanmoedigen en ook Amber en Emma moedigde Daan aan om Lisa gewoon verder te neuken. Met harde stoten neukte Daan Lisa die nu pas echt de longen uit haar lijf begon te kreunen.

Hijgend en kreunend kwam Lisa klaar wanneer ze Daan zijn sperma in zich voelde spuiten. Aan zijn orgasme zelf leek geen einde te komen en Daan zelf mocht pas zijn lul uit Lisa trekken wanneer Lore het hem zei.

“Goed Lisa nog even zo blijven zitten voor jou poesje met zijn melk op zijn lipjes.” Zei Emma en Daan hoorde en zag Emma foto's maken van Lisa haar schaamlipjes waar zijn sperma nog op zat.

Met een blos op haar wangen kwam Lisa van het bed af en liep ze naar Daan om deze een innige knuffel te geven. “Je bent nu officieel een man.” Zei ze met een glimlach op haar gezicht waarna ze in zijn billen kneep.

Tussen zijn benen werd Daan zijn piemel stilaan slap en langzaam maar zeker voelde hij nu ook een enorme druk komen in zijn blaas komen. “Lore waar is het toilet?” “Moet je enkel plassen?” “Ja” “Oh kom dan maar mee.”

En vragend keek Daan even naar Lore wanneer ook Fleur, Lisa, Emma en Amber mee naar de trap liepen. “Is er geen toilet boven?” “Jawel maar wij willen jou zien pissen.” “Wablief?” “Daantje we hebben geen enkele schaamte naar elkaar toe.” Zei Lisa die achter hem liep.

Tussen zijn benen werd Daan zijn piemel weer stijf en Fleur die dit als eerst zag zei met pretoogjes. “Er gaat er hier seffens één pissen met een paal tussen zijn benen.”

Daan zijn keel was kurkdroog wanneer hij voor de meisjes stond in de tuin. Vol opwinding keken ze naar hem en Daan zelf kon zijn plas nu niet meer tegenhouden. De urine spoot gewoon uit zijn stijve piemel in een mooie boog naar beneden. Voor hem begonnen hierop de meisjes enthousiast te joelen.

“Ik moet nu ook wel gaan?” “Ik ook.” Zei Emma na Lisa waarna beide meisjes gewoon hun benen spreiden. Zonder enige gene zag Daan hen gewoon plassen. Waarna ook Amber alleen hun voorbeeld nog eens volgde.

“Voor we naar binnen gaan gaan we wel elkaar wassen. Maar voor we dit gaan doen gaan we jullie eerst afspoelen met de tuinsproeier.”

“Daan trek je voorhuid eens naar achteren?” Vroeg Emma hem en Daan ontblootte nu zijn eikel voor haar.

Terwijl Daan, Emma, Lisa en Amber zich afdroogde ging Lore en Fleur al naar de keuken om hier drinken te nemen.

“Je zult nu vast en zeker wel dorst hebben Daan?” Zei Lore wanneer hij als laatste de keuken in kwam. Daan knikte en nam dankbaar een glas aan. “Je mag het in één keer leegdrinken als je wilt. Dan vul ik het erna wel bij.”

Gulzig dronk Daan zijn glas leeg en nog voor hij iets kon zeggen zei Lore “Jou keeltje was wel heel droog hé.” “Ja zeg dat wel.” “Kom ik vul je glas nog eens.” Zei Lore die hem hierna bijschonk. “Gaan we terug naar boven?” “Je mag je glas gewoon meenemen hoor Daan.”

Samen liepen ze hierna weer naar boven waar alle glazen op de bureau van Daan werden gezet. “Lisa ga jij Daan zijn cadeau halen?” “Cadeau?” “Ja we hebben cadeau voor je.”

“Alsjeblief Daantje.” Zei Lisa wanneer ze hem een grootte doos gaf. Vol opwinding scheurde Daan het papier van de doos. “Hier een briefopener.” Zei Emma waarmee Daan de plakband waarmee de doos was dichtgeplakt kon openmaken.

In de doos zaten er allemaal boxershorts die in zijn maat waren en Fleur zei met fonkelende ogen dat ze alle vijf tien boxershorts voor hem hadden uitgekozen. “Het zijn er dus vijftig in het totaal.” Zei Emma. Waarna Daan hen allemaal bedankte.

“Zo maar nu gaan we eens kijken in de sporttas waar jou ondergoed in zit.” Zei Lore en ze nam hierop gelijk de sporttas waar Daan zijn ondergoed in zat. Één voor één haalde ze het eruit en hield ze het voor haar borsten waarmee ze het aan Fleur, Emma, Amber en Lisa toonde.

“Nu je nieuwe boxershorts hebt moeten de deze weg hé Daan. Zeker die klassieke onderbroeken.” “Daan jij mag nu gaan rechtstaan en de deze aantrekken. Ik ga ze dan kapot knippen wanneer je ze aanhebt.”

Tussen zijn benen werd Daan zijn piemel weer stijf en giechelend keken de meisjes hierop naar hem. “Laat hem maar lekker stijf worden.” Zei Amber die even op zijn billen een pets gaf.

Daan zijn hart bonsde in zijn keel wanneer hij voelde hoe weer één van zijn onderbroeken kapot werd geknipt.

“Dit stapeltje mag je houden van je eigen boxershorts maar buiten je onderbroeken gaan er ook in deze boxershort de schaar in.”

“Ooh Lore mag er van deze een kruisloze boxershort worden gemaakt?” “Natuurlijk goed idee trouwens.” Zei Lore waarna Lisa de bewuste boxershort naar hem smeet.

Wanneer Daan zelf de bewuste boxershort aan had ging Lisa voor hem op haar knieën zitten terwijl Lore, Amber, Fleur en Emma dan weer hun gsm's namen.

Alle 4 filmde ze hoe Lisa bij hem een groot gat knipte van voor in zijn boxershort. Waardoor zijn piemel weer zichtbaar werd. Na de nodige foto's hiervan te hebben genomen ging er ook in deze boxershort verder de schaar in. Waardoor er enkel nog lapjes stof van over bleven.

“Zo Daan nu hebben wij jou ondergoed gezien. Nu word het tijd dat jij het onze ziet.” “Kom maar mee naar onze dressing.”

Met een vuurrood hoofd keek Daan in de schuiven met strings en veel aanmoediging had hij niet nodig om één voor zijn ogen te houden. Terwijl hij dit deed zei Lisa. “ We hebben alle 5 dezelfde maat.”

“Vind je ze mooi?” “Heel mooi.” “Waar heb jij nu zin in?” “Doe maar waar je zin in hebt.” “Oh Daantje je moet niet aarzelen.” “Doe nou eens iets waar je zin in hebt.” “Mag ….ik je ….vagina... aanraken?” “Niet vragen gewoon doen.” Zei Fleur die gelijk hierna Daan zijn hand tussen haar benen voelde gaan.

“mmmmmmmmmmm dit voelt lekker hé Daan.” zei Fleur met een verleidelijke stem terwijl Daan zelf zijn vingers natter voelde worden. “Wil jij ook aan mijn poesje zitten? Want wij noemen onze vagina's kutjes of poesjes.” Zei Amber in zijn oor zo dat iedereen haar kon verstaan.

“mmmmmmmmm …...doe maar Daan.” Kreunde Amber wanneer Daan zijn hand ook tussen haar benen zat. Vol opwinding keek hij haar aan en terwijl hij hun vingerde was er één plek waar hij totaal niet aan dacht en dat was thuis.
Lees verder in: Qui Excel - 3
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Het AdviesDoor: John
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Hoi ik ben John 52 niet dik niet dun maar menselijk lief en ik zie meestal het beste in de mensen . Zo is het me gebeurt dat pa en ma bij me komen beklagen over hun dochter. ik hoor het graag aan en geef kleine adviesen . Maar of de duvel ..."
07-12
8.0
Mijn TietenDoor: De Seks Leraar
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Maagd, Pijpen, Leraar, School, Neuken, Tieten,
"Hallo allemaal. Ik ben Pien, net achttien. Ik zit op 6 V.W.O. van t Boszicht en doe dit jaar dus eindexamen. Volgend jaar ga ik geneeskunde studeren in Maastricht. Ongetwijfeld ga ik er als jonge gemakkelijke studente de nodige geile avonturen bel..."
07-12
8.8
Lynn - 27Door: Fotograaf
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dromen, Jong En Oud, Likken, Neuken, Trio, Vriendinnen,
"Ik reed met een glimlach op mijn gezicht naar huis en vond het fijn dat Tessa helemaal blij was. Ik vroeg me alleen af hoe het allemaal zou gaan lopen met Lynn, want zij was ten slotte de dame waar het allemaal mee begonnen was. Th..."
06-12
9.2
Nick Geeft Bijles - 35Door: Cheetah
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Date, Dating, Legging, Sportschool,
" Vanuit Lisa Net een heerlijk orgasme en mijzelf punten laten scoren bij Nick door mijn kontje voor hem te vingeren en daarna zelfs aanbieden. Ik ben trots op mijzelf en wil meer voor hem doen. Deze gast is gewoon mijn droom dus voor h..."
05-12
9.2
Het Meisje Van De JumboDoor: Starting Author
Reacties: 16
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Billen, Deepthroat, Kut, Kutje, Maagd, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Slet, Sletje, Supermarkt,
" Dit is mijn eerste eigen geschreven seksverhaal. Ik heb gemerkt dat ik het leuk vindt om te doen. Zo zijn op of aanmerkingen ook altijd welkom zodat eventuele nieuwe verhalen beter worden. Doe mijn best om zo min mogelijk taalfouten te maken maar..."
05-12
9.1
Louise Blijft Thuis - 2Door: Romanceur
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Het vervolg waarin Louise Daniel een stuk beter leert kennen voor wat ze ooit voor mogelijk had gehouden. Nadat ze na een zwemles in het meer thuiskwam, was ze bijna doornat van een aankomende stortbui Uw bad is klaar juffrouw, zei ..."
05-12
9.4
Het Begon Achter... - 2Door: Xxxme
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Met klamme handen volgde ik de volgende morgen rond een uur of half elf Bieke naar een kantoor. Sinds ze me gisterenavond had gestuurd via smartschool dat ze me wilde spreken had ik niets meer hierna van haar vernomen. Ga maar zitten Daan. ..."
04-12
9.2
Lynn - 26Door: Fotograaf
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Likken, Neuken, Vluggertje, Vriendinnen,
"De dames doken gezamenlijk onder de douche en aan de lachende stemmen bleek het een gezellige boel te zijn. Ondertussen bereide ik een maaltijd. Kwebbelend kwamen de drie dames met een handdoek om hun haren naakt de keuken binnengewandeld. ..."
03-12
8.8
Hannah - 2Door: Edward2
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bijbaan, Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Rokje, Toilet, Turks, Vernederen, Vluggertje,
" Dit verhaal speelt zich een paar jaar later af en wordt uit het oogpunt van Hannah de zwartharige vrouw uit Hannah 1 verteld. Ze is hier 22 jaar. Na een paar jaar was ik het zat in het studentenhuis. De eindeloze borrels, het lawa..."
04-12
8.5
Het Begon Achter... - 1Door: Xxxme
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Chantage, Leraar, School,
"Mijn hart bonsde in mijn keel wanneer ineens Julia, Emma, Ellen en Fleur voor me stonden. Zo zo was je aan het gluren Daan Vroeg Julia me met fonkelende ogen en gelijk besefte ik dat ontkennen geen zin had. Kom maar mee. Zei Ellen die ..."
03-12
9.0
Daniëlle - 4Door: Fotograaf
Reacties: 1
Lengte: Lang
" Nou hup even een badjasje aan , en ik haalde de mijne van de haak. Netjes opende ik deze en hield hem haar voor zodat ze haar armen in de mouwen kon steken. Even keek ze me raar aan alsof ze wilde zeggen dat ze dan niet meer naakt was, m..."
30-11
9.6
Daniëlle - 3Door: Fotograaf
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Douche, Jong En Oud, Likken, Neuken, Pijpen, Vingeren,
"Ik liet haar zien wat ik voor setting had klaargezet en legde uit wat de bedoeling was. Bij wijze van oefenen ging ze op de plek liggen die ik haar aanwees en ik positioneerde haar in de houding waarin ik haar wilde hebben. Uiteindelijk lag ..."
30-11
9.7