60.393 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...

Nachtwacht - 2


Door: Kristiena
Datum: 14-11-2023 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 22833x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Nachtwacht - 1
Toen ik de volgende ochtend mijn zoon Danny ging wekken, voelde het alsof ik terugging naar de Plaats Delict! Want dat was het bed waar ik midden in de nacht op had gelegen, met mijn nachtjapon omhoog en mijn hand in mijn eigen slipje! Naast mijn slapende zoontje, die zachtjes over mijn dijbeen had gestreeld. Ik sloot mijn ogen om me op meer praktische zaken te concentreren. Er was toch niks ernstigs gebeurd? Het was helemaal geen plaats delict!

“Hé slaapkop, tijd om op te staan!” riep ik vanaf de slaapkamerdeur.

Danny werd langzaam wakker, met zijn handen in zijn ogen wrijvend. Toen ik zag dat hij ging opstaan, trok ik me haastig terug en vermeed het om te kijken naar dingen die herinneringen aan vannacht konden oproepen.

Die ochtend op mijn werk had ik het op de een of andere manier nog moeilijker dan toen ik de hele nacht op de vloer had geslapen. Ik moest steeds maar denken aan wat er gebeurd was op het bed van mijn zoontje. En hoe ik wakker was geworden, en mijn kutje jeukend van verlangen. En hoe ik Danny’s hand op mijn dijbeen had gevoeld, terwijl hij op de een of andere manier steeds even bijna doelbewust had bewogen.

“Waar denk je aan, Kristiena?” Een harde stem haalde mij uit mijn mijmeringen.

“Sofie! Verdorie, je laat me schrikken!” Sofie lachte.

“Dat was niet zo moeilijk. Ik liep naar je bureau toe en je verroerde geen spier. Waar zit je over te piekeren?” Sofie ging met haar kontje op de rand van mijn bureau zitten en keek mij aandachtig aan.

“Oh, nergens over. Maar ik heb weer slecht geslapen. Daarom was ik aan het wegdromen.”

“Weet je wel zeker, dat dit hele nachtwacht-gedoe met Danny wel de moeite waard is?” vroeg Sofie sceptisch.

“Ja hoor, het werkt echt! Hij doet het beter op school, doordat hij veel langer slaapt. En ik moet deze week gewoon zien door te komen.”

“Maar je moet ook niet ontslagen worden,” waarschuwde Sofie nadrukkelijk. “Waarom neem je de rest van de week niet vrijaf?”

“Oh, nee, het komt heus wel goed ... dat zweer ik!” Ik probeerde zo wakker mogelijk te lijken en glimlachte breed.

Sofie keek mij sceptisch aan voordat ze weer naar haar eigen bureau liep.

Ik dacht na ver het nemen van vrije dagen, om een slechte indruk bij mijn baas te voorkomen, maar hoe moest ik die lange dagen thuis dan doorkomen? Met niets anders dan mijn gedachten als gezelschap? Nee, het was beter om de tijd snel te laten voorbijgaan op mijn werk.

Na het werk overwoog ik om naar huis te gaan voor een dutje, maar ik bedacht me. In plaats daarvan ging ik naar een plaatselijk park en vond een schaduwrijke plek. Ik stapte niet eens uit mijn auto, want ik had alleen maar een rustige plek nodig om na te denken. Dit was het soort zelfonderzoek dat ik normaal gesproken doe tijdens gesprekken met Sofie, maar hoe kon ik mijn probleem aan haar uitleggen, als ik het mezelf niet eens kon uitleggen?

Ik probeerde om mijn probleem in kaart te brengen.

Ik had een seksuele droom gehad en op de een of andere manier had Danny tegelijkertijd mijn dijbeen aangeraakt. Het was toch geen toeval?

Had ik soms een seksdroom gekregen OMDAT Danny mij aanraakte? Die gedachte stuurde een koude rilling door mijn ruggengraat. Of had ik eerst die seksdroom gehad en toen in mijn slaap Danny’s hand gepakt en hem ZELF op mijn dijbeen gelegd? Dat was nog veel erger! Tranen vormden zich in mijn ogen. Ik kwam er niet uit! Er was geen enkele manier om te weten te komen, wat er nou precies was gebeurd. Het enige wat ik wist, was dat wat ik had aangetroffen, toen ik wakker werd.

Maar de grote vraag was nu: wat ging ik vanavond doen?

Weer op de vloer gaan slapen? Nee, beslist niet! Terug naar mijn eigen slaapkamer? Dat was een mogelijkheid, maar die gedachte gaf mij wel het gevoel dat ik nog maar de helft van mijn taak had volbracht. Of zou ik weer gaan slapen op Danny’s bed, maar dan met wat meer kleren aan? En met een kussen tussen ons in, als barrière? En dan maar hopen dat er niet weer iets verkeerds zou gebeuren? Ik kon toch wel gewoon in het bed van mijn eigen zoontje gaan slapen, zonder dat er iets ongewenst gebeurde? Ik kreunde van frustratie.

Misschien maakte ik mij zorgen om niets. Want Danny had mij niet bewust aangeraakt, zijn hand lag toevallig op mijn been en bewoog zo nu en dan een heel klein beetje. En het was best prettig geweest, hoe beschamend het ook voelde, om dat mezelf toe te geven. Was het eigenlijke probleem misschien niet zozeer dat Danny mij had aangeraakt, maar hoe opgewonden ik mijzelf had gevoeld, bij die aanraking?

Ik nam mezelf voor, dat ik een manier moest zien te vinden om Danny’s slaapritme in de gaten te houden, en toch kuis te blijven. Ik startte mijn auto en reed naar huis. Misschien als ik zelf ook een tabletje melatonine nam? Dan zou ik beter slapen en geen vreemde dromen krijgen. Maar wat voor nut had het dan nog voor Danny, als ik zelf zo diep zou slapen, dat ik niet meer als Nachtwacht kon dienen? Nee, want dan kon ik zijn slaapritme niet controleren!

Die avond verdween mijn gepieker als sneeuw voor de zon, toen Danny vol energie en juichend thuiskwam. Want hij had een voldoende gehaald voor wiskunde! Zijn enthousiasme vulde de stiltes tussen onze gesprekken op en het liet mij toe om mezelf te ontspannen en weer heel gewoon te doen tegen Danny. Ik deed mijn best om de herinnering te vergeten aan zijn hand op mijn dijbeen en tegen de tijd dat de etenstijd voorbij was, voelde ik weer veel zelfverzekerder over de hele situatie.

Een oplossing voor mijn probleem had ik nog niet, maar ik nam wel enkele voorzorgsmaatregelen. Ik had intussen mijn pyjamabroek gewassen, dus dat was alvast een extra beschermlaag, en ondanks het warme weer, besloot ik dat een dunne deken ook zou kunnen helpen om eventueel rondzwervende handen uit de buurt van mijn lichaam te houden. Dus toen Danny eenmaal in slaap was gevallen, ging ik weer bovenop zijn deken liggen, onder mijn eigen dunne deken, en ik sloot mijn ogen, vastbesloten om die nacht geen sexy dromen te krijgen.

Enige tijd later werd ik wakker, en ik had het heel warm onder die deken. Zonder er verder bij na te denken, gooide ik mijn dekentje van mij af, genoot van de aangename koelte, en sliep lekker verder.

Ik droomde heel levendige dromen, over tegen een warm lichaam aanliggen, mijn benen verstrengeld met andere, harigere benen, zachtjes wrijvend en kronkelend. Tastende handen gleden langs mijn heupen en het verlangen dat in mijn vorige droom helaas op het allerlaatste moment was verbroken, bouwde zich opnieuw op, mijn slipje kletsnat makend, en de onbevredigde behoefte van de avond ervoor was weer helemaal terug! Een hand bewoog over mijn zijkant naar mijn buik en gleed onder mijn pyjama om mijn blote huid te strelen. Die aanraking was zo zacht, dat het kriebelde en een rilling veroorzaakte, omdat ik verlangde naar meer.

En toen ik voelde iets raars!

Er lag een bobbel tegen mijn achterwerk aan, die tegen mijn billen aan lag geduwd! Ik droomde dat het Andre was, want hij deed dat vroeger altijd. Ik reageerde dus spontaan, zoals ik toen ook altijd deed en ik duwde mijn billen naar achteren, tegen hem aan. Er ontstond een aangename gloed in mijn kutje, en ik bewoog met mijn heupen en voelde Andre’s stijve staaf tegen mijn bilspleet drukken, en een ingehouden kreun ontsnapte mij. Andre’s warme lichaam lag achter mij, met zijn opgezwollen erectie tegen mijn kont. Zijn hand lag op mijn buik, langzaam omlaag schuiven, onder de zoom van mijn pyjamabroek, naar mijn hete spleetje toe. Ik legde mijn hand op de zijne, spoorde hem aan om zijn vinger in mijn kutje te steken. Maar toen die vinger langs mijn clitoris gleed, herinnerde ik me plotseling weer, dat Andre mij had verlaten!

Ik schrok wakker!

Danny’s vinger wreef zachtjes mijn schaamlippen en ik snakte naar adem, terwijl mijn sappen de weg al voor hem effenden. Heel langzaam begon Danny zijn vinger te bewegen. Oh, dit ging helemaal verkeerd! Dit moest meteen stoppen! Ik moest onmiddellijk iets doen! Maar mijn lichaam reageerde instinctief, en mijn heupen bewogen zich spontaan, mijn benen gleden al vanzelf een beetje uit elkaar om zijn hand meer ruimte te geven. Danny maakte er meteen gebruik van en begon zijn vinger ritmisch heen en weer te bewegen. Ik hapte naar adem, en elke keer dat zijn vinger langs mijn clitoris gleed, voelde ik een intens genot. Nee, dit ging helemaal verkeerd! Ik moest echt iets doen, dat besefte ik heel goed, maar ik mocht hem toch niet wakker maken? Want Danny had zijn slaap hard nodig, en dus durfde ik zijn hand niet tegen te houden.

Toen Danny’s vingertopje mijn schaamlippen spreidde en voorzichtig in de opening dook, voelde ik mijn hoogtepunt al naderen. Rillend en trillend deed ik mijn uiterste best om heel stil te blijven, terwijl Danny met zijn vinger in mijn natte kutje roerde. Telkens opnieuw streelde hij mijn clitoris, en tranen schoten in mijn ogen, zo gevoelig was ik.

“Oh oh oh oh, Danny!” zuchtte ik terwijl ik, zonder het te willen, spontaan klaarkwam in het donker van zijn slaapkamer.

Ik genoot ongelofelijk van het heerlijke gevoel dat mij werd geschonken, maar de harde werkelijkheid deed zich uiteindelijk toch weer gelden. De vinger trok zich terug, en ik voelde diepe schaamte in mij opkomen. Maar Danny legde zijn arm om mij heen en dat kalmeerde mij en gaf me een beter gevoel. En door de tederheid van die omhelzing, besefte ik dat er nog enkele zaken onafgemaakt waren. Want ik voelde nog steeds die indrukwekkende bobbel die tegen mijn achterwerk aanduwde. Omdat ik nog goed wist hoe onbevredigd ik mijzelf de vorige avond had gevoeld, fluisterde ik zachtjes:

“Heb je soms hulp nodig, Danny? Zal Mama je even helpen?”

Danny gaf geen antwoord, en zijn ademhaling was heel regelmatig. Wat? Sliep hij nog? Onmogelijk! Ik duwde mijn billen naar achteren, maar die bobbel was nog steeds prominent aanwezig! Kon het echt waar zijn, dat hij niet wakker was geweest, toen hij me zojuist die ongelofelijke climax had geschonken? Zoiets kon niemand toch niet doen in zijn slaap? Maar het stelde mij wel gerust, dat Danny van het hele gebeuren niets had gemerkt. Voldaan en tevreden legde ik mijn hoofd op het kussen en sloot mijn ogen. Het was heel vredig, om zo in de armen van mijn zoontje te liggen, en ik zou viel snel in slaap.
Lees verder in: Nachtwacht - 3
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Nieuwe HuisgenotenDoor: Xxxme
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Huisgenoot,
"De regen viel met bakken uit de lucht wanneer ik thuis aankwam. Vlug nam ik uit mijn regenjas mijn huissleutels en opende hiermee de garagepoort. Met mijn fiets aan de hand liep hierna de garage in en eenmaal ik mijn fiets op zijn plek had gezet, dee..."
09-12
9.2
Meteen ErnaDoor: Xxxme
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Papa glimlachte naar mij wanneer hij opstond en met zijn hand wreef hij nog even over mijn hoofd alvorens hij mijn slaapkamer verliet. Hij had me net seksuele voorlichting gegeven en mij uitgelegd hoe we hier in onze geloofsgemeenschap mee omgingen. ..."
08-12
8.9
Een Huwelijk, Seks...Door: Karel Jr.
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Broer, Neuken, Pijpen, Zus,
"Nadine is best wel zenuwachtig deze ochtend. Nog een week en dan gaat het dan toch echt gebeuren. Dan trouwt ze de liefde van haar leven, Sven. Beiden zijn ze opgegroeid in hetzelfde kleine dorpje en ze kennen elkaar dus al heel hun leven. Toen ze al..."
08-12
9.4
Tijd Voor Simone - 3Door: Mascha
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Neuken, Parenclub, Pijpen, Slikken, Spuiten, Vingeren,
"Een paar uur later komt Simone pas weer beneden. Het is al tegen twee uur. Johan is samen met Elsje boodschappen doen bij Albert Heijn. Simone is een beetje stilletjes. Ik vraag of ze koffie wil en ze knikt. Dan vraag ik Vond je het niet leuk strak..."
08-12
9.1
Tante NinaDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Neuken, Pijpen, Tante, Tiener, Trio,
"Weer thuis, verandert Niels leven drastisch. Voor de zomervakantie was hij nog een verlegen jongen, die op zijn kamer wegzwijmelde bij een foto van de tieten van zijn geliefde tante Nina. Nu zit hij op de top van de apenrots van de jongens in zijn kl..."
08-12
9.4
Jolien En Ik - 9Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Doggystyle, Huishoudster, Maagd, Pijpen, Tiener, Vader,
"De volgende dag, zondagochtend, werd ik gewekt door geluiden alsof horen en zien vergingen. Ik wipte uit bed en spoedde me, met alleen mijn shirt aan, naar beneden waar het lawaai vandaan was gekomen. In de keuken was Jolien van plan geweest me te ve..."
07-12
9.2
Tijd Voor Simone - 2Door: Mascha
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Pijpen, Slikken, Spuiten, Vingeren,
"De volgende ochtend is het zaterdag. We luieren dan langer in bed. Ik word wakker als ik Johan s vingers over mijn kut voel glijden. Eigenlijk is dat een weekendgewoonte die al jaren tot een neukpartij leidt. Hij geeft me een kus en zegt Wat waren ..."
06-12
9.2
Lisa - 9Door: Maarten
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Opa, Uitdagen, Vader, Verleiden,
"Het was zondagochtend en ik werd zeer ontspannen wakker. Wauw, wat een avond was dat geweest. Mama die bekende dat ze op jonge leeftijd al met haar vader met seks bezig was. Wat het precies was wist ik niet maar het was heel duidelijk dat het gebeurd..."
05-12
9.4
Gezins Uitbreiding - 2Door: Ed
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Nadat pa glunderde liep hij op Piet af en kuste hem op zijn mond, Sara zag gelijk de gelegenheid om pa zijn pik vast te pakken. Omdat ze toch allemaal in huis naakt liepen, kon dat gewoon. Pa stond dus Piet uitgebreid te tongen. Sara werd hi..."
04-12
8.4
Logeerkamer - 3Door: Christa
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Logeren, Schoonzus, Vingeren, Vreemdgaan, Zwager,
" Hoi lieve lezer, het heeft even geduurd, maar hier is het vervolg op de logeerkamerserie dan eindelijk. Sorry voor het wachten, werk en andere verplichtingen lieten weinig tijd voor schrijven. En als ik wel tijd had bleek ik geen magische inspirat..."
03-12
8.7
SabaticalDoor: De. Feelgood
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Broer, Likken, Neuken, Schoonzus, Trio, Zuigen, Zus,
"We hadden het geluk van ons leven Een half jaar sabatical, en een leuke prijs gewonnen in de staatsloterij. Het plan was om een niet al te grote camper te kopen en daarmee door Europa te zwerven. Mijn jongere zus wilde graag op ons hui..."
02-12
9.2
Mijn Zus Vraagt Mij OokDoor: Zorro
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Zus,
"Blij dat ik nu niet meer weg werd gestuurd werd ik al vroeg wakker. Toen ik de stal in liep zag ik dat mijn zus en mijn vader al druk bezig waren om de koeien te melken, Ik werd vrolijk door allebei begroet. Mijn zus zag er nu anders uit..."
06-12
9.1