60.393 Gratis Sexverhalen

Nachtwacht - 3


Door: Kristiena
Datum: 15-11-2023 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 19179x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Nachtwacht - 2
Een paar minuten vóórdat de wekker af ging, werd ik wakker. Ik keek naar mijn zoon Danny, die nog steeds diep in slaap was, maar hij had niet langer die erectie, die hij vannacht had gehad. Hoe was het in vredesnaam mogelijk dat hij vannacht niet wakker was geworden?

Ik ging mezelf douchen en merkte dat ik me zich redelijk goed voelde. Meestal maakt een onderbroken slaap mij prikkelbaar, maar ik merkte dat ik nu heel fris en opgewekt was en klaar om mijn dag te beginnen. Maar mijn kutje tintelde nog wel, wat mij herinnerde aan wat er vannacht gebeurd was, naast mijn slapende zoon. Schaamte kwam weer in mij op, maar ik duwde het weg, want Danny had er gewoon doorheen geslapen en er was geen schade aangericht.

Maar ik moest er wel voor zorgen dat dit beslist niet weer gebeurde!

De ochtend verliep verder normaal, waarbij ik er goed op lette, of ik ook aanwijzingen zag, dat Danny misschien toch wakker was geweest, toen hij mij dat heerlijke plezier deed, maar hij liet er niets van merken. Maar hij deed heel opgewekt en vrolijk, omdat hij de hele nacht goed had doorgeslapen, en hij leek met plezier naar school te gaan.

“Dag mama, fijne dag nog! Ik ben vanavond later thuis, maar zeker niet later dan 11 uur, zodat ik goed zal kunnen slapen. Wat er ook in zit, in die melatoninepillen, ze helpen mij goed!”

Ik keek hem na met een glimlach. Ik had mij voorgenomen om niet meer bij hem te gaan slapen, maar door zijn opmerking leek het wel, alsof hij van mij verwachtte dat ik weer bij hem zou slapen! Waren het wel echt die pillen, of was het misschien eerder mijn aanwezigheid, die de oorzaak was van zijn verkwikkende slaap? En hoe kon zijn slaap zo diep zijn, als hij mij onbewust ... op sommige intieme plekjes zo heerlijk aanraakte?

Ik zette mijn koffiekop in de gootsteen en dwong mezelf om de zaken op een rijtje te zetten. Danny had mijn kutje aangeraakt, en daardoor was ik klaargekomen. Maar op de een of andere manier had hij er helemaal doorheen geslapen! Nu ik had de keuze: ofwel ik kon bij hem blijven slapen, en mogelijk opnieuw in dezelfde problemen komen, of ik zou in mijn eigen bed kunnen gaan slapen en daardoor mogelijk zijn schoolprestaties verpesten.

Geen makkelijke beslissing! Maar schoolprestaties zijn toch belangrijker, besloot ik.

Op kantoor was het heel druk. Sofie was tegen mij aan het kletsen, waarvan ik nauwelijks de helft in mij opnam. Mijn gedachten waren vol twijfels over mijn besluit om toch weer in Danny’s bed te gaan slapen, maar er was ook een duistere onderstroom van verlangen naar nog weer zo’n heerlijk orgasme, als ik de afgelopen nacht had gehad.

Maar wat, als Danny mij niet zou aanraken? En wat als hij het juist wel weer deed? En wat als hij intussen wakker werd? Allerlei vragen spookten door mijn gedachten.

“Hallo, hier Houston Vluchtgeleiding. Hoort U mij?” vroeg Sofie plagend.

“Wat? Oh, sorry, ik luister al, ik was even afgeleid,” antwoordde ik. “Ik heb weer een hele slechte nachtrust gehad.”

“Je was er mee opgehouden om nachtwacht te spelen, toch?”

“Eh nee, want Danny wilde dat ik nog een nachtje bleef. Hij denkt dat het zijn schoolprestaties bevordert.”

“Ja, dat denk ik ook!” spotte Sofie. “Luister Kristiena, jij hebt gewoon seks nodig. Al dat gepraat over naar bed gaan met je zoon, hoe goed bedoeld ook, dat is helemaal niet gezond. Heb je eigenlijk al wel eens seks gehad sinds jouw Andre weg is?” En ze deed alsof ze op de grond wilde spugen, toen zij die naam noemde.

“Nee. Maar het is niet erg, ik heb eh ... speeltjes en zo ...” Bij het woord ‘speeltjes’ verscheen meteen het beeld van Danny’s hand weer voor mijn ogen. Tja, misschien had Sofie wel gelijk, ik had inderdaad behoefte aan seks.

“Hmm. Laat mij je maar aan iemand koppelen. Ik ken wel een leuke vent, die wil vanavond best met jou uitgaan, dan kom je eindelijk eens aan je trekken.”

Dat leidde mij af van mijn gedachten. Ik lachte en wuifde het voorstel van mijn vriendin weg.

“Ik meen het!” fluisterde Sofie, voordat ze terug naar haar bureau liep. “Je moet echt dringend eens lekker genaaid worden, meisje. Regel het zelf, want anders doe ik het voor je!”

“Ja, ja, ga maar weer aan het werk, gekkie,” zei ik, glimlachend om de het ongepaste voorstel van mijn vriendin.

Ik kocht op weg naar huis een paar flesjes wijn, met de bedoeling om wat te drinken te hebben, als ik vanavond in mijn eentje voor de tv zou zitten. Het werd dan wel geen amoureuze donderdagavond, maar het zou mij wel aangenaam bezig houden totdat het bedtijd was. Maar ik vermeed zorgvuldig om na te denken over wat er daarna zou gebeuren.

Trouw aan zijn woord was Danny niet thuis, toen ik thuiskwam. Blij om eens een avondje alleen te zijn, ging ik met een glas wijn op de bank zitten. Twee Netflix afleveringen later voelde ik me heel ontspannen. De romantische komedies benevelden mijn lichtelijk aangeschoten brein. Mijn hand gleed naar mijn borsten, en terwijl ik mijn glas pakte voelde ik aan mijn tepel, die een beetje stijf geworden was.

Misschien zou een korte pauze van het tv-kijken wel goed zijn, dacht ik. Mijn vinger speelde nog wat met mijn tepel en bewoog hem zachtjes in cirkels. Ik werd mij ervan bewust dat mijn beha mijn borsten nogal beknelde. Rillingen gingen door mij heen en er kwam kippenvel op mijn armen en mijn hals. Ik had het jarenlang zonder liefkozende aanrakingen moeten stellen, en nu was het ineens waar ik hevig naar verlangde! Ik had handen op mijn lichaam nodig, knijpende, tastende, strelende handen. Ik voelde een gloed van verlangen opkomen. Een verlangen om op mijn rug te gaan liggen, met mijn benen wijd, en een stijve lul in mijn kutje te voelen glijden, en stevig geneukt te worden. Mijn verbeelding sloeg een beetje op hol!

Ik dacht er over na om Sofie te bellen, en het telefoonnummer van die vent te vragen, maar ik moest thuis blijven om te controleren of Danny zich wel aan zijn slaapritme zou houden.

De rest van die avond werd een ware plaag. Mijn handen speelden met mijn borsten, en trokken aan mijn stijve tepels. Mijn dijen knepen en wreven tegen elkaar. Op een gegeven moment stak ik zelfs mijn hand in mijn slipje, mijn vingers over mijn jeukende klitje wrijvend. Het was overduidelijk, dat ik echt in mijn eigen bed zou moeten slapen vanavond! Want ik was veel te opgewonden om ook maar in de buurt te komen van Danny’s ronddwalende vingers.

Tegen de tijd dat de fles wijn leeg was, was het al bijna 11 uur. Blij met mijn goede timing ging ik me klaarmaken om naar bed te gaan. Ik had er gelukkig wel aan gedacht om mijn pyjama te wassen, dus ik trok mijn pyjama aan en een schoon slipje. Tot nu toe had ik mijn beha in Danny’s bed aan gehouden, maar die knelde behoorlijk, dus zonder erbij na te denken trok ik hem uit. Onder mijn pyjama waren mijn tieten nu lekker vrij om te bewegen, mijn tepels voelden de heerlijk zachte stof bij elke beweging.

Maar het was wel een beetje opzichtig, om die stijve tepels onder mijn nachthemd te zien wiebelen, dus ik trok ook mijn kamerjas aan om mijn zedigheid te behouden. Bij die gedachte moest ik giechelen, misschien door de drank. Want was mijn zedigheid eigenlijk niet al geschonden in de vorige nacht?

Even na 11 uur hoorde ik de voordeur gaan, Danny kwam thuis. Mijn hart bonkte terwijl ik ongeduldig wachtte totdat hij zich klaar had gemaakt om naar bed te gaan. En ik vergat helemaal mijn beslissing om in mijn eigen bed te gaan slapen.

Toen ik Danny hoorde roepen, pakte ik met trillende handen het potje met melatonine tabletten en bracht het naar zijn slaapkamer. Een zenuwachtige moeder keek naar haar zoontje, ging zitten en zag dat hij geen pyjama aanhad. Vragen borrelden omhoog uit de wijnplas in mijn maag. Droeg hij wel een onderbroek? Had hij misschien een erectie? Hoe groot zou die erectie zijn? Omdat ik niet zeker wist hoe die nacht zou verlopen, trok ik mijn kamerjas uit en pakte alvast de dunne deken die ik de avond ervoor ter bescherming om had gehad.

“Die deken hoef je niet te gebruiken, mams, je mag best onder mijn deken gaan liggen,” mompelde Danny met een slaperige stem. En hij tilde uitnodigend zijn deken op.

Ik aarzelde niet, zoals ik eigenlijk had moeten doen. Ik liet meteen de dunne deken vallen en gleed onder de zijne, maar ik vroeg me wel af hoe Danny onder een deken kon slapen in deze hitte. Maar toen herinnerde ik mij zijn blote borstkas. Danny had veel minder kleren aan dan ik! Als ik ook naakt was, dan zou ik de warmte ook beter kunnen verdragen, als net als Danny. Er ging een rilling door mij heen bij die gedachte. Maar de wijn maakte mij slaperig, wat gelukkig een einde maakte aan die non-stop reeks van ongepaste gedachten. Maar het lukte mij niet om in slaap te vallen.

Ik lag wakker te zijn in het donker, met het geluid van Danny’s regelmatige ademhaling vlakbij mij. En zoals ik al vermoedde was zijn deken veel te warm, om nachtkleding te dragen. Dus schoof ik de deken van me af en kleedde mij helemaal uit. Uit ging het zachte nachthemd, mijn blote borsten bungelden voor mijn lichaam. Toen schoof ik mijn slipje naar beneden, en een koele bries waaide over mijn natte schaamlippen. Dat luchtte mij onmiddellijk op en ik viel snel in slaap.

De volgende keer dat ik wakker werd, lag ik tegen een warm lichaam aan. Mijn borsten lagen aangenaam platgedrukt tegen Danny aan. Mijn hand rustte zachtjes op zijn buik, steeg en daalde met zijn ademhaling. Zijn trage hartslag klopte in mijn oor. Mijn schaambeen lag tegen zijn heup gedrukt, em één been van mij lag over Danny’s been heen.

Ik genoot van het gevoel om weer eens naast iemand te liggen. Maar een ongeruste vraag kwam naar boven. Had Danny wel een onderbroek? Ik bewoog mijn hand langzaam naar beneden over zijn buik, tot ik op schaamhaar stuitte. Nee dus, hij had geen onderbroek aan! Maar wat betekende dat? Was hij de hele week al naakt geweest, en had ik het niet opgemerkt, of was dit de eerste keer?

In gedachten verzonken draaide mijn hand een luie spiraal over zijn onderbuik. Danny’s ademhaling stokte even, en toen voelde ik iets, dat een spoor van nattigheid achterliet op mijn hand. Danny’s hartslag klopte iets sneller in mijn oor. De tijd leek even stil te staan, gevangen tussen twee momenten. Ik wist al wat ik zou gaan vinden, maar ik was toch heel nieuwsgierig. Ik schoof mijn hand iets verder en voelde plotseling de warme piemel van mijn zoon! En alsof ik het al vaker had gedaan, vond mijn hand zijn schacht en gleed er omheen. Die was lang en stijf en straalde een fluwelige gloed uit in mijn handpalm.

Wat was er toch in vredesnaam met mij aan de hand? Waarom betastte ik mijn slapende zoon? Schuldgevoelens vochten met opwinding. Ik wist best dat dit verkeerd was, maar net als bij de vorige avond, was mijn opwinding sterker dan mijn gezond verstand.

Danny kreunde in zijn slaap, terwijl zijn hoofd heen en weer rolde.

Dat verbrak mijn betovering. Dit was mijn zoontje! Ik moest echt beter weten. Dus liet ik hem voorzichtig los, rolde weg, creëerde wat ruimte en draaide mijzelf om in de tegenovergestelde richting. Ik sloot mijn ogen en deed mijn best om voldoende te kalmeren om door te kunnen slapen, ondanks het opwindende besef van die stijve lul vlak achter mij, waar ik nog steeds aan moest denken.

De slaap kwam, maar het was een heel onrustige slaap. Ik droomde, maar ik weet niet meer wat ik droomde.
Lees verder in: Nachtwacht - 4
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Nieuwe HuisgenotenDoor: Xxxme
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Huisgenoot,
"De regen viel met bakken uit de lucht wanneer ik thuis aankwam. Vlug nam ik uit mijn regenjas mijn huissleutels en opende hiermee de garagepoort. Met mijn fiets aan de hand liep hierna de garage in en eenmaal ik mijn fiets op zijn plek had gezet, dee..."
09-12
9.2
Meteen ErnaDoor: Xxxme
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Papa glimlachte naar mij wanneer hij opstond en met zijn hand wreef hij nog even over mijn hoofd alvorens hij mijn slaapkamer verliet. Hij had me net seksuele voorlichting gegeven en mij uitgelegd hoe we hier in onze geloofsgemeenschap mee omgingen. ..."
08-12
8.9
Een Huwelijk, Seks...Door: Karel Jr.
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Broer, Neuken, Pijpen, Zus,
"Nadine is best wel zenuwachtig deze ochtend. Nog een week en dan gaat het dan toch echt gebeuren. Dan trouwt ze de liefde van haar leven, Sven. Beiden zijn ze opgegroeid in hetzelfde kleine dorpje en ze kennen elkaar dus al heel hun leven. Toen ze al..."
08-12
9.4
Tijd Voor Simone - 3Door: Mascha
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Neuken, Parenclub, Pijpen, Slikken, Spuiten, Vingeren,
"Een paar uur later komt Simone pas weer beneden. Het is al tegen twee uur. Johan is samen met Elsje boodschappen doen bij Albert Heijn. Simone is een beetje stilletjes. Ik vraag of ze koffie wil en ze knikt. Dan vraag ik Vond je het niet leuk strak..."
08-12
9.1
Tante NinaDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Neuken, Pijpen, Tante, Tiener, Trio,
"Weer thuis, verandert Niels leven drastisch. Voor de zomervakantie was hij nog een verlegen jongen, die op zijn kamer wegzwijmelde bij een foto van de tieten van zijn geliefde tante Nina. Nu zit hij op de top van de apenrots van de jongens in zijn kl..."
08-12
9.4
Jolien En Ik - 9Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Doggystyle, Huishoudster, Maagd, Pijpen, Tiener, Vader,
"De volgende dag, zondagochtend, werd ik gewekt door geluiden alsof horen en zien vergingen. Ik wipte uit bed en spoedde me, met alleen mijn shirt aan, naar beneden waar het lawaai vandaan was gekomen. In de keuken was Jolien van plan geweest me te ve..."
07-12
9.2
Tijd Voor Simone - 2Door: Mascha
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Pijpen, Slikken, Spuiten, Vingeren,
"De volgende ochtend is het zaterdag. We luieren dan langer in bed. Ik word wakker als ik Johan s vingers over mijn kut voel glijden. Eigenlijk is dat een weekendgewoonte die al jaren tot een neukpartij leidt. Hij geeft me een kus en zegt Wat waren ..."
06-12
9.2
Lisa - 9Door: Maarten
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Opa, Uitdagen, Vader, Verleiden,
"Het was zondagochtend en ik werd zeer ontspannen wakker. Wauw, wat een avond was dat geweest. Mama die bekende dat ze op jonge leeftijd al met haar vader met seks bezig was. Wat het precies was wist ik niet maar het was heel duidelijk dat het gebeurd..."
05-12
9.4
Gezins Uitbreiding - 2Door: Ed
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Nadat pa glunderde liep hij op Piet af en kuste hem op zijn mond, Sara zag gelijk de gelegenheid om pa zijn pik vast te pakken. Omdat ze toch allemaal in huis naakt liepen, kon dat gewoon. Pa stond dus Piet uitgebreid te tongen. Sara werd hi..."
04-12
8.4
Logeerkamer - 3Door: Christa
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Logeren, Schoonzus, Vingeren, Vreemdgaan, Zwager,
" Hoi lieve lezer, het heeft even geduurd, maar hier is het vervolg op de logeerkamerserie dan eindelijk. Sorry voor het wachten, werk en andere verplichtingen lieten weinig tijd voor schrijven. En als ik wel tijd had bleek ik geen magische inspirat..."
03-12
8.7
SabaticalDoor: De. Feelgood
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Broer, Likken, Neuken, Schoonzus, Trio, Zuigen, Zus,
"We hadden het geluk van ons leven Een half jaar sabatical, en een leuke prijs gewonnen in de staatsloterij. Het plan was om een niet al te grote camper te kopen en daarmee door Europa te zwerven. Mijn jongere zus wilde graag op ons hui..."
02-12
9.2
Mijn Zus Vraagt Mij OokDoor: Zorro
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Zus,
"Blij dat ik nu niet meer weg werd gestuurd werd ik al vroeg wakker. Toen ik de stal in liep zag ik dat mijn zus en mijn vader al druk bezig waren om de koeien te melken, Ik werd vrolijk door allebei begroet. Mijn zus zag er nu anders uit..."
06-12
9.1