60.389 Gratis Sexverhalen
Datum: 17-11-2023 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 7515x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
"Ik hoor dit niet te doen" denk ik terwijl ik over het bospad loop. Links bomen, rechts bomen, overal bomen. ten minste, dat denk ik want het is vrijwel helemaal donker, dus alles wat verder is dan tien à twintig meter is niet zichtbaar. Hoe laat zou het zijn? 2 uur 's nachts, misschien 3 uur. Maar gelukkig is het nog wel aardig warm, overdag was het snikheet, dus de enigszins koele lucht is een verademing. Ik loop in lekker luchtige kleding rond, een kort zomerjurkje, geen bh want grote borsten heb ik niet, een slipje wat meer weg heeft van een string en slippers. Ik vind het heerlijk om zo rond te lopen midden in de nacht. Niemand die me ziet... toch?

Een stukje voor me beweegt een schaduw toch een beetje onnatuurlijk en ik blijf even staan op het pad. Ik knijp mijn oogleden tot spleetjes en probeer te onderscheiden wat het precies is. Zou het gewoon een struik of een tak zijn? Waarschijnlijk wel, wie loopt er nou op dit tijdstip midden in het bos... behalve ik dan. Ik begin weer te lopen, maar iets langzamer. Weer die rare beweging voor me. Nog een stap vooruit en nog eentje. Er staat daar iemand, dat kan niet anders. Midden op het pad. Ik ben nu zo dichtbij dat ik zeker weet dat het een persoon is. Waarom zou er nog iemand rondlopen? Misschien een hond uitlaten? Maar ik hoor of zie niks. Vertwijfeld blijf ik staan, maar dit keer komt de persoon in beweging. Het is een hij, en hij komt met grote stappen op me af. Een paar seconde later is hij nog maar 5 meter van me verwijderd en kan ik hem eindelijk beter zien. Hij torent boven me uit, nou is dat niet zo gek, want zo groot ben ik niet. Maar hij moet wel rond de 2 meter zijn en hij heeft sportbroekje en een hemdje aan. Hij ziet er niet al te sportief uit en zal wel rond de 50 zijn. We blijven allebei staan en door het kleine beetje licht wat er zichtbaar is kan ik zijn gezicht net zien, en hij die van mij dus ook.

Hij kijkt verbaasd, maar ook geamuseerd. Schichtig kijk ik om me heen, maar voor de rest is alles donker en ik weet dat ik midden in het bos ben. Hij doet nog een stap dichterbij en we staan nu op minder dan een meter afstand van elkaar en hij staat in mijn personal space. Ik kijk hem aan, schreeuwen heeft weinig zin, er is waarschijnlijk niemand in de buurt. Wegrennen misschien, maar op slippers is dat een uitdaging. Misschien heeft hij wel helemaal geen kwaad in zijn zin. En is hij gewoon aan het genieten van de koelte. Hij doorbreekt de stilte: "Wat doet zo'n meid als jij in het bos?".

Ik twijfel en besluit te bluffen "Ik laat mijn pitbull uit meneer.".

Hij grijnst en bekijkt me van top tot teen: "Zonder riem?"

Ik bloos (niet dat hij dat kan zien): "Ja, er komt loopt toch niemand in het bos."

Hij blijft zo raar grijnzen: "Behalve ik dan... en jij. Hoe oud ben je eigenlijk? Je ziet eruit alsof je nog lang geen 18 bent."

Ik ga rechtop staan: "Wel hoor, allang!"

Hij doet dreigend een stap dichterbij: "Ik geloof er geen bal van, en ik hou er niet van als meisje liegen tegen me."

Uit het niks pakt hij mijn arm vast en trekt me tegen hem aan, hij buigt voorover en zijn gezicht is nu een paar centimeter van die van hem: "Liegende meisjes moeten straf krijgen."

Ik probeer mijn arm los te trekken en ik voel een traan in mijn ogen: "Sorry meneer, ik ben mijn hond niet aan het uitlaten. Ik wilde gewoon een beetje verkoeling."

Hij lijkt hiermee akkoord te gaan en verslapt zijn grip een beetje en ik doe een stapje achteruit.

Hij laat me nu helemaal los en zegt "Dat dacht ik al wel, helemaal alleen in het donkere bos. En dan ook nog liegen."

Ik bied nog een keer mijn excuses aan "Sorry meneer, ik ga al naar huis."

Snel draai ik me om en begin te lopen, ik neem mezelf voor om een paar stappen te nemen voordat ik ga rennen, dan heb ik een klein beetje voorsprong. Maar voordat ik de derde stap kan doen word ik aan mijn haren vastgepakt en ruw naar achteren getrokken. Ik slaak een klein gilletje terwijl voel hoe ik met mijn rug tegen hem aankom. Direct slaat hij zijn andere arm om me heen zodat ik geen kant meer op kan.

Hij brengt zijn gezicht naar mijn oor: "Ik zei toch dat meisjes zoals jij straf verdienen? Waar denk je naartoe te gaan?"

Terwijl hij me nog steeds stevig vasthoudt aan mijn haar gaat zijn andere hand over mijn bovenlichaam en zonder enige twijfeling grijpt hij mijn borst vast.

"Oh," zegt hij lachend "en dit meisje heeft niet eens een bh aan. Volgens mij was je wel op zoek naar een avontuurtje."

Ik probeer me een beetje los te trekken, maar hij geeft me geen ruimte. Sterker nog, hij trekt me van het pad af en duwt me met mijn rug tegen een boom aan. Dan haalt hij tie wraps uit zijn sportbroek, alsof hij hierop voorbereid was en het al vaker heeft gedaan heeft hij razendsnel mijn polsen bij elkaar gemaakt met tie wraps en hij houdt ze met één hand boven mijn hoofd. Zijn andere hand kan nu zijn gang gaan en dat doet hij ook. Hij laat ze over mijn jurkje gaan en betast zo mijn borsten en mijn tepels, maar al snel wil hij blijkbaar meer. Ik voel zijn hand tussen mijn benen gaan en over mijn slipje wrijven. Dan trekt hij die naar beneden en voel ik zijn ruwe vingers over mijn lipjes glijden. Zonder rekening te houden met mij duwt hij een vinger tussen mijn lippen en dringt bij me naar binnen.

"Je bent gewoon nat." hijgt hij, dit is duidelijk opwindend voor hem. Zijn vinger glijdt dieper in me en dan haalt hij hem eruit. Ik voel zijn hand tussen mijn benen uit verdwijnen hij houdt de vinger voor mijn neus voor een seconde. Daarna duwt hij hem in mijn mond en ik proef mezelf. Ik proef mijn eigen geile sappen die deze man net ongewild uit mijn kutje heeft gehaald. Lang krijg ik niet om na te denken want hij stopt de vinger weer in mijn kutje en begint me zachtjes te vingeren. Af en toe voel ik iets langs mijn klitje gaan en de kleine zuchtjes en kreuntjes ontsnappen uit mijn mond. Het laat hem grijnzen. "Niet te veel genieten hè meisje, dit moet een straf zijn voor je.".

Ik schud mijn hoofd, maar de geluiden uit mijn mond beginnen met te verraden. Ik weet niet hoe lang ik dit nog volhoud. Hij merkt het ook en versnelt met zijn vinger, alsof hij aanvoelt wat hij met me doet. Ik weet dat als ik een orgasme krijg dat ik letterlijk niet meer tegen te houden ben, dus ik doe er alles aan om het te onderdrukken. Maar beetje bij beetje kom ik toch steeds dichterbij een hoogtepunt.

Ineens trekt hij zijn vinger en hand onder mijn jurkje vandaan ik kreun en mijn teleurstelling is hoorbaar voor hem. Hij kijkt me weer grijnzend aan "Geen zorgen meisje, nu gaat het pas echt beginnen.".

Met zijn vrije hand laat hij zijn sportbroekje zakken en schopt die aan de kant, hij heeft er niks onder aan en zijn pik staat stijf naar voren.

"Nu krijg je deze." fluistert hij in mijn oor terwijl hij mijn handen een stukje verder omhoog trekt zodat ik bijna uit balans raak. Daarna duwt hij me weer met mijn rug tegen de boom. Hij zet mijn voeten uit elkaar zodat ik mijn benen spreid voor hem en met de vrij hand begeleid hij zijn pik onder mijn jurkje. Ik verwacht dat hij zijn pik gelijk in me duwt, maar ik voel zijn eikel tussen mijn natte lipjes omhoog glijden over mijn klitje. Ik kreun weer als hij met zijn pik mijn klitje verwent.

"Als je klaarkomt dan krijg je mijn pik pas in je, dus laat maar eens merken hoe graag je hem wilt." Fluistert hij in mijn oor.

Ik weet dat hij het meent, ik voel het aan alles. Maar het is zo gemeen, ik voel mijn orgasme weer opkomen. Mijn lichaam verraadt me. Ik probeer me te concentreren op het onderdrukken van mijn orgasme, elke golf van genot die door mijn lichaam gaat duw ik weg. Maar zijn pik blijft over mijn klitje wrijven, steeds maar weer. Ik doe nog een laatste poging om het tegen te houden, maar ik verlies het gevecht. Er komt een oerkracht in me naar boven die ik herken als mijn orgasme, het begint me over te nemen. Ik kan mijn kreunen niet meer tegenhouden en begin te kronkelen. Hij weet wat er gaat gebeuren en duwt zijn pik tussen mijn lipjes. De eerste centimeter glijdt hij voorzichtig naar binnen, alsof hij zoekt. Maar als hij merkt dat hij goed zit, haalt hij zijn hand onder mijn jurkje vandaan en pakt nu met beide handen mijn polsen vast. Vervolgens duwt hij zijn pik tot aan zijn ballen in mijn kutje. Voor mij is dit de allerlaatste druppel, mijn orgasme neemt mijn lichaam over. En ik weet wat er daarna gaat gebeuren.

De kreun waarmee ik klaarkom is bijna dierlijk en mijn lichaam trilt helemaal, mijn ogen zijn gesloten terwijl zijn pik nog een keer in me stoot. Ik voel mijn kutje samentrekken om zijn pik terwijl mijn hoogtepunt door mijn lichaam raast.

"Kijk me aan meisje." eist hij van me. Ik wil het niet, ik weet wat hij gaat zien. Maar mijn lust heeft het gewonnen van me.

"Kijk me aan terwijl ik je neuk." zegt hij dwingender terwijl hij hard in me stoot. Dan doe ik mijn ogen open.

Ik zie een blik van lust in zijn ogen, maar een seconde later van verbazing. Hij kijkt recht in mijn roodgloeiende ogen en ik zie aan hem dat het nog niet helemaal tot hem doordringt. Zijn pik houdt hij stil en de verbazing in zijn blik gaat over in vertwijfeling en dan een vleugje angst. Maar nu is het mijn beurt.

In een snelle beweging trek ik mijn handen van elkaar en de tie wraps knappen alsof het touwtjes zijn. Eventjes probeert hij me nog vast te houden, maar zonder enige moeite draai ik de rollen om. Ik pak zijn polsen vast boven mijn hoofd en trek hem een stukje naar me toe.

"Nu ben je van mij." zeg ik met een zwoele stem die veel meer volwassen is dan mijn eerdere piepstemmetje. Ik voel hoe hij verschrikt zijn pik uit me trekt, teleurgesteld kreun ik. Snel duw ik met één been af tegen de boom achter me. Hij probeert achteruit te stappen, maar met de sportbroek op zijn enkels struikelt hij. Terwijl hij achterover valt spring ik achter hem aan kom bovenop hem terecht. Voordat hij er iets aan kan doen ga ik op zijn pik zitten en voel deze weer in me glijden. Ik kreun van genot.

"Wat... wat ben jij?" stamelt hij terwijl ik hem zachtjes berijd, ik wil hiervan genieten. Zachtjes en rustig kom ik een klein stukje omhoog en voel zijn pik tergend traag uit me glijden, met een luide kreun laat ik me vervolgens weer zakken over zijn stijve zodat hij me helemaal opvult. Het voelt heerlijk en ik laat zijn handen los. Deze grijpen naar mijn heupen en proberen die weg te duwen, zinloos.

"Wat doe je met me?" er klinkt ondertussen angst in zijn stem. Ik kijk hem aan terwijl ik mijn heupen langzaam blijf bewegen zodat ik zijn staaf keer op keer in en uit me voel glijden.

"Dit is wat je wil toch? Verboden seks met een meisje." zeg ik poeslief terwijl ik een klein beetje vooroverbuig en zijn hemd vastpak. Ik weet heel goed dat het niet om seks gaat bij dit soort mannen, het gaat om controle. Ik kan het weten, dit is niet mijn eerste rodeo. Zachtjes gniffel ik om die gedachte. 'Rodeo' denk ik opnieuw terwijl ik hem zachtjes blijf berijden en hij steeds meer onder me uit probeert te kruipen. Wat schattig dat hij denkt dat hij nog een kans maakt om weg te komen. Zonder moeite scheur ik zijn hemd van zijn lichaam en zet een hand op zijn borstkas zodat ik iets meer steun heb. Ik breng mijn gezicht nu dichtbij zijn gezicht en laat mijn tong over zijn wang gaan. Als hij zijn gezicht weg probeert te draaien pak ik zijn kin vast met mijn andere hand. Weer lik ik zijn wang en breng mijn mond naast zijn oor, zachtjes fluister ik "Als je in me spuit weet ik dat je het stiekem wel wilde". Hij begint te kronkelen en ik geef hem iets meer spelingsruimte tussen mijn benen, maar mijn handen en heupen zorgen ervoor dat hij geen kant op kan. Bij elke kronkeling stoot zijn pik in mijn kutje en kreun ik van genot. Na een halve minuut lijkt hij zich gewonnen te geven en ontspant zijn lichaam. Ik kijk hem aan en ik zie de paniek op zijn gezicht.

"Ik had je meer als een vechter ingeschat. Als jij het opgeeft moet ik het maar weer overnemen." zeg ik grijnzend terwijl ik weer een stukje omhoog kom en daarna zijn pik weer diep in me laat glijden. Ik hoor het soppende geluid elke keer als zijn pik me opvult, ik word hier zo ontzettend geil van. Ik blijf hem berijden terwijl ik hem aankijk en ik zie dat hij het steeds moeilijker krijgt. Deze man, die gewend is sterker te zijn dan elke meid die hij tegenkomt, bijt op zijn lip en probeert niks te laten merken. Maar ik heb allang gehoord en gevoeld dat zijn hartslag flink aan het versnellen is. Uit ervaring weet ik dat het misschien nog een minuutje gaat duren voordat ik zijn zaad heb. Ik vouw mijn handen om zijn nek en knijp, voor mijn doen, zachtjes. De paniek in zijn ogen wordt groter als ik mijn tempo versnel.

"Kom maar mannetje," zeg ik zo lief mogelijk "spuit mijn strakke kutje maar vol. Ik weet dat je het wil.". Zijn ogen draaien naar boven, misschien door zuurstoftekort, misschien doordat zijn hoogtepunt eraan komt. En niet alleen zijn hoogtepunt, ik voel mijn tweede orgasme opborrelen. Dan voel ik hoe de spieren in zijn heupen zich aanspannen en hij mijn kutje volspuit. Dat is precies wat ik nodig had om nogmaals klaar te komen. Mijn kutje pulseert terwijl hij al het zaad wat hij in zich heeft in mij loost. Ik moet alle moeite doen om me niet volledig te laten gaan en zijn luchtpijp kapot te knijpen. Als mijn orgasme wegebt uit mijn lichaam laat ik zijn keel los en stap ik van hem af. Ik voel zijn zaad nog uit me druipen. Snel pak ik mijn slipje van de grond en trek deze aan.

Daarna pak ik zijn hemd en sportbroekje en scheur ze beide, alsof het papier is, in tientallen stukjes en gooi ze om hem heen. Hij ademt nog, dat kan ik zien. Dan draai ik me om en loopt dieper het bos in. Ergens hoop ik voor hem dat hij weer bij bewustzijn komt voordat het licht is, anders moet hij naakt naar huis. Maar één ding is zeker, andere meiden lastigvallen zal hij nooit meer doen. Als je mij tegengekomen bent, ben ik het laatste 'meisje' waar je ooit in spuit. De laatste keer dat je überhaupt een hoogtepunt zal krijgen.
Trefwoorden bij dit verhaal: Bos, Buitensex, Wraak, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Het Geile Koninkrijk... - 1Door: RobV
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Er was eens een land waar weinig taboes waren. Zo waren er straten waar mooie dames en meisjes zich beschikbaar stelden voor behoeftige mannen tegen een kleine vergoeding. Andersom gebeurde dit ook. Het land werd geregeerd door Koning Max, d..."
10-12
8.8
Roodkapje En De WolfDoor: Nestor
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Loverboy, Sprookje, Tiener,
" Het verhaal van Roodkapje en de Wolf is al door velen verteld. Maar wat is het echte verhaal Vaak hangt dat af van aan wie het wordt gevraagd, van hoe die het heeft beleefd. Het echte verhaal is lang. Eerst leren we Roodkapje kennen en wat er tus..."
04-12
8.2
Bezoek Van Goede... - 2Door: Stefie
Reacties: 0
Lengte: Lang
" Bedankt goede fee zegt Anna, haar nieuwe lichaam bewonderend Mmmm ik heb een paar idee n . Haar hoofd zwemt in stoute nieuwe idee n. Ze loopt naar de goede fee, ze bukt en fluistert wat ondeugende dingen in het oor van de goede fee. De go..."
11-12
9.0
Sneeuwwitjes Echte Verhaal...Door: Oqimant
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Aftrekken, Heks, Neuken, Parodie, Prins, Prinses, Sprookje,
" Ik heb het onderstaande verhaal een aantal jaren geleden al eens geplaatst onder een andere naam, maar ik heb het later weer verwijderd. Ik weet eerlijk gezegd niet meer waarom, vandaar dat ik het nu weer op deze site zet. Veel leesplezier. ..."
10-11
9.1
Avontuur Op De...Door: Stefie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Camping, Dochter, Moeder,
" Hoi... Dit gedeelte van het verhaal is meer de intro... opbouwend voor rest van verhaal. De wekker gaat, Lil komt moeizaam overeind in bed. Ze moet naar school. Haar zwarte stijle haar zit helemaal in war. Ze zet de wekker uit op haar..."
14-11
8.6
Bezoek Van Goede... - 1Door: Stefie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Transformatie, Zussen,
"De twee zussen, Kim 17 en Lotte 16 , lagen knus in hun bed, elk met hun favoriete knuffel naast zich. Kim vindt dat ze eigenlijk te oud is maar vindt het nog altijd fijn om knuffels naast haar te hebben. Het was bijna bedtijd en hun moeder sto..."
03-11
8.8
De WonderpilDoor: Indigo
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Clitje, Groot Geschapen, Grote Lul, Klitje,
"In 1989 kwam Viagra op de markt in de VS, en het was een enorm succes. Een pil die een instant erectie geeft, daar had de mannelijke helft van de mensheid op zitten wachten. Het middel werd min of meer bij toeval ontdekt door medewerkers van de firma..."
20-10
9.3
Terug In De... - 4Door: Peerkuh
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Middeleeuwen, Romantiek, Tijdreizen,
"Het gebied Grou bestond uit de stad Grou en een aantal dorpjes erom heen. Tijdens mijn bezoeken aan de buitengrenzen besloot ik te overnachten in de herberg van Grou. Deze herberg was zeer groezelig en zelfs ik voelde mij er niet op mijn gemak. In di..."
24-09
9.5
De Naakte KeizerinDoor: Zazie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Koningin, Zussen,
" Ruim vijfentwintig honderd jaar geleden werd in Babylon, in een schitterend paleis aan de rivier de Eufraat het kleine prinsesje Aryamnae geboren. Zij zou uitgroeien tot en de geschiedenis ingaan als een van de machtigste vrouwen van haar tijd. B..."
13-09
9.5
Terug In De... - 3Door: Peerkuh
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Middeleeuwen, Romantiek, Tijdreizen,
"De volgende dag klopte Hanna al vroeg op mijn deur. Bescheiden deed ze de deur open. In de stralen zon die mijn kamer inschenen zag ze er een stuk beter uit dan gisteren. Het eten en een goede nachtrust heeft zichtbaar deugd gedaan. Het lijkt ook als..."
10-09
9.2
Het Juiste DnaDoor: Xxxme
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Een harde klop op de deur haalde Koenraad gelijk uit zijn concentratie. Gelijk duwde hij hierna op een knop die op zijn bureau zat en Luna kwam nu zijn bureau binnen. Dag Luna ga zitten, ik ben zo klaar. Zei hij tegen haar waarna hij zich terugdraa..."
01-09
8.8
De Tepelmoorden - 8Door: Shakespier
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
" Zaterdag 15 juli Robert, het is nu zeven uur s morgens, waarom bel je me op Zeg nu niet dat je zin hebt om Conny kon haar zin niet afmaken, want Robert onderbrak haar onmiddellijk aan de telefoon. We hebben een doorbraak er war..."
25-08
9.4