Nu 63.534 Gratis Sexverhalen!
Klik hier voor meer...
Door: Fortuna
Datum: 10-12-2023 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 50031
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Let op: Dit verhaal kan als schokkend worden ervaren. Nee ik heb geen spijt van deze gebeurtenis, dus vond ik het niet erg het op te schrijven. Maar mocht je niet van jong+oud of lichte dwang houden, dan kun je het beter niet gaan lezen. Alvast bedankt.

"Nee! Jij altijd met je grote mond. Jij gaat niet mee dit weekend en daarmee BASTA!"

Aiii, deze keer heb ik het echt verknald bij mijn ouders. Mijn vader is nu heel duidelijk geweest met zijn woorden. Ik mag echt niet mee naar de camping in Drenthe waar mijn ouders een huisje hebben. De laatste tijd ben ik inderdaad wat rebels, maar een crimineel ben ik echt niet! Sinds mijn ontdekking van seks ben ik wel erg actief. Het "clubhuisje" Wat mijn vader heeft laten bouwen in de tuin voor mij en mijn broer wordt dan ook veel gebruikt. We hebben er niet alleen mooie feestjes en vriendinnen avonden. Ook gebruik ik "Het Kasteel" zoals we het schuurtje liefkozend noemen, voor momentjes met jongens. Ik heb al vaker met mijn blote kont op die oude bank gelegen, dan op mijn eigen bed. En de jongens weten het maar al te goed.

Maar op een druilerige zondagmiddag ging het mis. Ik had al sinds 2 weken een vriendje en het werd tijd om een beetje verder te gaan. Hij was veel te verlegen, dus moest ik het voortouw nemen om een stapje verder te gaan. Ik streelde zijn stijve in zijn broek en pakte zijn hand om mijn kruis te betasten. Het ging ineens snel alsof die jongen alle schaamte van zich af gooide. En voor ik het zelf doorhad lag ik met mijn blote kont op de oude bank terwijl zijn vingers in me zaten.

Één probleem...Ik was vergeten de deur af te sluiten. Mijn vader had thuis het geniale plan om samen met mij in "Het Kasteel" een potje Yahtzee te gaan spelen. Maar hij had er niet aan gedacht dat ik daar wel eens op een andere manier kon liggen spelen.

Ik zie nog steeds voor me hoe hij keek toen hij 'Het Kasteel' instapte. Zijn ogen veranderden van groot door de schrikreactie naar klein van boosheid! "Ga van haar af!" Riep hij ongemakkelijk en liep direct, met het spel Yahtzee nog onder zijn arm weer terug naar huis.

De sfeer was gezet. Mijn vriendje kleedde zich snel aan en verdween uit het zicht. Maar ik lag nog even op die bank. Mijn moeder heeft me al eens betrapt, maar dat was toen ik alleen met die kaars in me in mijn eigen bed lag. Maar deze keer is het erger! Mijn vader betrapt me gewoon terwijl er vreemde vingers in mijn kutje zitten te stoten.

Met knikkende knieën loop ik door de regen naar ons huis. De tuin is groot genoeg om nog even goed nat te worden van de regen. Goed nat van onderen was ik al. Ook mijn vader zat natgeregend aan de keukentafel. Hij keurde me geen blik waardig.

"Sorry papa" Zei ik schuldbewust. "Die schuur wordt niet meer door jou gebruikt als sekshol!" Reageerde hij grof. "Dat moet ik lekker zelf weten! Het is mijn sekshol!" Riep ik boos terug en ik stormde de trap op om me te douchen. Maar mijn vader stormde me na. We kregen een heftige ruzie en ik besloot terug te reageren.

"Nee! Jij altijd met je grote mond. Jij gaat niet mee dit weekend en daarmee BASTA!" Riep mijn vader boos. Oh nee, nu ben ik echt te ver gegaan. En ik wilde zo graag mee het weekendje weg naar ons eigen vakantiehuisje in Drenthe. Daar zijn zoveel leuke lokale jongens die mij ook maar al te graag zagen. Maar aan de andere kant was ik ook wel blij. Lekker het huis voor mij alleen. Dan bel ik mijn vriendje en kunnen we lekker..."Det! Ik heb oppas geregeld voor dit weekend! Jans en Anita zullen dit weekend op je passen!" Snauwde mijn vader naarboven...Ah nee!! Weg plannen!

Chagrijnig als ik was bleef ik de hele dag boven. Geen eten, geen tv, helemaal niks.

De volgende ochtend werd ik gewekt door mijn moeder. Ze fluisterde dat ze de reactie van papa ook iets overdreven vond, maar dat ze hem ook wel begreep. Zijn kleine meisje werd onder zijn ogen gevingerd. En ergens begreep ik het zelf ook wel. Maar toch was het niet genoeg om mijn ouders te overtuigen om mee te gaan.

Een uur later kwamen Jans en Anita samen met hun twee zoontjes aan. Ook dat nog! Die druktemakers erbij! Anita is de assistente van mijn vader. Het is een lieve vrouw die ik al mijn hele leven ken. Even oud als mijn ouders. Toen ik kleiner was deed ze me altijd denken aan Léonie Sazias of Diewertje Blok. Een mooie bos donkere krullen en een knap gezicht. En zoals mijn moeder altijd over haar zei "Anita heeft een gezellige kont" En dat klopt. Anita had een bolle, maar niks te dikke kont. Van die billen die zo lekker na golven onder het lopen.

Jans ken ik niet zo heel goed. Ik heb hem wel eens gezien bij mijn vader in de praktijk als hij Anita kwam halen, maar echt contact hebben we niet. En de zoons? Drie en vijf jaar jonger dan ik. Zo wild als wilde zwijnen en brutaal tot op het bot. Vooral de jongste, Alfred is grappig. Zijn hoge stemmetje laat me altijd lachen. De oudste vind ik niet zo leuk. Het wordt al een puber en denkt met een grote mond alles te kunnen bereiken. "Hm, het is alsof ik mezelf beschrijf" schiet er door mijn hoofd als ik aan de oudste, Mark, denk.

Maar voor mij is het te laat. Ik mag definitief niet mee aangezien de 'oppas' er al is!

De hele dag zit ik op mijn kamer. Ik ben het gekibbel en de grote monden van Mark en Alfred zat, ik ben chagrijnig omdat ik dit weekend niet in Drenthe ben bij die grote knapen en ik ben vooral chagrijnig omdat ik zelfs niet alleen thuis mag zijn! Dit is echt straf!

Anita roept me voor het avondeten, maar ik heb geen zin. "Ik pak wel een bruine bol straks!" Roep ik terug. En de deur gaat weer dicht.

Na een paar uren op mijn kamer wat te hebben gelezen val ik in slaap. De avond vliegt voorbij, want in de verte hoor ik dat Jans de beide jongens op de logeerkamer brengt om te gaan slapen. Ik kijk op mijn wekker en zie dat het al Elf uur is dus besluit ik maar te blijven liggen tot morgen. Gelukkig had ik nog wat snoep en koekjes én nog een fles cola op mijn kamer. Want twee dagen niet eten was ook niet de bedoeling.

En dan schrik ik opnieuw wakker. Ik hoor gegiechel op de trap. "Ssst, de kinderen!" Hoor ik Anita fluisteren. Maar het giechelen gaat door. Na een tijdje hoor ik de douche en weer even later wordt er weer gegiecheld op de kamer van mijn ouders waar Jans en Anita de nacht doorbrengen.

Het is even stil, maar dan hoor ik gehijg en zachte kreuntjes.

Het lukt me niet meer om te gaan slapen. Ik ben te nieuwsgierig en besluit daarom stiekem te gaan luisteren aan de deur. Heel zachtjes loop ik de overloop op naar de overkant. Ik leg mijn oor zachtjes tegen de deur en ik hoor de kreuntjes van Anita nu duidelijk. "Mmm ja Jans. Ja daar!" Fluistert ze. Aan het gesmak te horen heb ik wel een vermoeden waar de mond van Jans zich bevindt.

Brutaal als ik ben open ik heel voorzichtig de deur zodat die op een kiertje staat. De lamp op de overloop is uit terwijl de lamp in de slaapkamer aan is. Ik weet zeker dat ik niet ben te zien. Want zo heb ik mijn ouders al vaker bespied.

Ik zie hoe Jans zijn hoofd tussen de benen van Anita heeft gewurmd en dat Anita ligt te genieten met haar ogen dicht terwijl ze aan haar tepels trekt. Haar volle borsten zijn inderdaad zo groot als wat ik al dacht. Het ziet er erg opwindend uit en ik kan me dan ook niet inhouden. Voorzichtig duw ik mijn hand mijn slipje in en ik voel dat ik al vochtig ben tussen mijn benen. Ik probeer niet te zuchten en ik adem zo voorzichtig mogelijk als ik mijn vinger door mijn gleufje laat glijden. Na een tijdje zie ik Anita met schokkende bewegingen liggen terwijl ze harder kreunt. "Ik kom schatje! Lik mijn kut! Ik kom!!" Zegt ze kreunend. Ik ben dat totaal niet van haar gewend. Ze is altijd erg zachtaardig en lief. Maar omdat ze dit zo op deze manier zegt hou ik het ook niet meer! Ik voel dat ik moet klaarkomen, maar ik probeer dat in te houden totdat ik weer op mijn kamer ben. Maar een ongecontroleerde beweging door mijn opwinding zorgt ervoor dat ik met mijn arm tegen de deur sla! Ik zie Anita geschrokken haar ogen openen en ik zie Jans geschrokken, met een nog nat gezicht, omkijken.

Als een komeet schuifel ik zo zachtjes mogelijk richting mijn slaapkamer en ik kruip eveneens geschrokken onder de wol. Na een minuutje gaat de deur open en ik hoor Anita zachtjes mijn naam fluisteren. Maar ik doe net alsof ik niets heb gehoord en vooral in een diepe slaap ben. En dan gaat de deur weer dicht.

Mijn hart gaat tekeer, maar omdat ik nog steeds hartstikke geil ben moet ik echt even klaarkomen. Want dat was al sinds het pleziertje in "Het Kasteel" niet meer gelukt. Daarom steek ik opnieuw mijn hand in mijn slipje om na een paar minuten heftig klaar te komen.

En uiteindelijk val ik in een diepe slaap.

De volgende ochtend word ik gewekt door het kloppen op de deur. "Binnen" roep ik een beetje gespannen omdat ik eigenlijk al weet dat Anita met me wil praten.

Maar tot mijn grote verbazing staat Jans in de deuropening. Halfhangend tegen de deurpost, gekleed in slechts een badjas vraagt hij me of hij binnen mag komen. Ik weet niet precies hoe ik erop moet reageren. Maar ik knik dat hij binnen mag komen. Jans komt mijn slaapkamer in en sluit de deur achter zich wat me meteen een soort van intimiderend gevoel geeft. Hij pakt de stoel van mijn kaptafel en zet het naast me neer. Al die tijd blijf ik angstvallig onder de dekens liggen. Jans hoeft niet te weten dat ik topless in bed lig en daarom trek ik het dekbed bijna tot onder mijn neus.

"Heb jij me iets te vertellen Bernadette?" Vraagt hij op een rustige en lieve wijze terwijl hij plaatsneemt op de stoel naast het bed. Ik kijk hem vragend aan. "Volgens mij heb jij vannacht iets gehoord of gezien. Dat is niet erg hoor, maar voor het vertrouwen is het beter als we het van elkaar weten toch?" Zegt Jans weer half fluisterend en legt zijn hand op mijn knie die gelukkig veilig onder het dekbed ligt.

Ik kijk schuldbewust in zijn felblauwe ogen. "Ik hoorde iets en werd nieuwsgierig Jans" kraakt mijn net gewekte stem. "En toen ben je gaan luisteren en...misschien ook gaan kijken?" Fluistert Jans nu heel zachtjes terwijl zijn hand langzaam van mijn knie verdwijnt naar de rand van het matras. De spanning giert door mijn lijf! Wat wil Jans nou? Wil hij echt dat ik het toe geef dat ik heb gezien dat hij Anita befte? Ik zou dat nooit durven zeggen.

"Geef maar toe, je hebt gekeken hè?" Zegt hij nu iets strenger terwijl zijn hand nu onder het dekbed verdwijnt en weer terecht komt op mijn blote knie. Mijn hart klopt snel en ik voel het zelfs in mijn keel. "Ja" mompel ik zachtjes. "Ik hoor je niet! Was je vannacht stout en heb je gezien wat ik bij Anita deed?" Vraagt Jans nu op een dwingende wijze, waarop ik mijn keel schraap en zo duidelijk mogelijk "Ja" zeg. Op dat moment voel ik zijn hand opschuiven naar mijn bovenbeen en van mijn bovenbeen naar de zijkant van mijn slipje. Mijn hart bonst nu zo hard dat ik het dekbed zelfs zie bewegen. Door de beweging van Jans' hand onder het dekbed schuift het iets naar onderen waardoor een stukje decolleté zichtbaar wordt. Ik zie Jans naar me kijken. Hij blijft de hele tijd vriendelijk en begripvol kijken. Zelfs zo vriendelijk dat het echt intimiderend overkomt. Zijn vingers raken nu de stiksels van mijn slipje en langzaam gaan zijn vingers onder de stof van mijn slipje bij mijn heup.

"Vertel eens. Wond het je op dat je mij zag beffen?" En via mijn heup schuiven de vingers van Jans op naar mijn lies. Al die tijd blijft hij onder mijn slipje. Ik durf niks te zeggen. Waarom ik het deed weet ik tot op de dag van vandaag niet, maar ik knik als hij die vraag stelt. Daarna voel ik zijn vingers over mijn venusheuvel glijden. Mijn onderlichaam schokt vanzelf hierdoor en Jans lacht zachtjes. "Ik denk dat ik het antwoord wel weet"

Op dit moment weet ik dat het helemaal fout gaat, maar ik haal het niet in mijn hoofd om hem weg te duwen, of om Anita te roepen. Ergens wil ik gewoon dat hij me daar betast. Zijn hand zakt verder naar onderen en zijn vingers raken mijn schaamlippen. "Ooh, het geile meisje is al nat" gniffelt hij en hij beweegt zijn vingers door mijn gleufje. Zijn andere hand schuift zijn badjas opzij en een forse stijve penis komt te voorschijn. De vriendelijke blik in de ogen van Jans verdwijnt en maakt plaats voor een geile blik. Hij pakt mijn hand onder het dekbed vandaan en haalt het richting zijn erectie. Ik stribbel een beetje tegen, maar dan knijpt Jans streng in mijn pols en met brute kracht duwt hij mijn hand richting de stijve. Uit reflex, maar dood zenuwachtig pak ik hem vast. De piemels van mijn leeftijdsgenoten vallen in het niet bij deze forse staalharde pik. "Mmm goed zo, beweeg je hand maar op en neer" Kreunt Jans zachtjes terwijl zijn vingers mijn gaatje hebben gevonden. Hij spreidt zijn hand tussen mijn benen om zo op een non-verbale manier duidelijk te maken dat ik mijn benen uit elkaar moet leggen. Het is Oh Zo fout, maar ik doe het. Zijn dikke middelvinger zoekt weer naar mijn gaatje en dan gaat de vinger zonder moeite naar binnen. Ik geef een diepe zucht en trek automatisch harder aan zijn pik. "Mmm goed zo meisje! Je bent al lekker geil!" Kreunt Jans terwijl hij me zo goed en zo kwaad als het kan vingert. "Heb je je vannacht ook klaar gevingerd als een sletje?" Hijgt Jans viezig, maar meteen knik ik. Op dat moment trekt hij het dekbed van me af en kijkt naar mijn borsten. "Mmm lekkere jonge borstjes" Kreunt hij. Hij haalt zijn vinger uit mijn kutje en doet zijn badjas helemaal uit. Spiernaakt kijkt hij naar me en trekt dan mijn slipje uit. "Zo'n geil sletje is geen maagd meer toch?" Hijgt hij zachtjes terwijl hij opstaat om naar mijn slaapkamerdeur te lopen. Hij opent de deur, kijkt op de overloop om zich heen en sluit de deur om het vervolgens op slot te doen. Ik lig nog steeds stokstijf in mijn bed. "Nee" zeg ik zachtjes. "Wat nee?" "Nee ik ben geen maagd meer" mompel ik. "Als ik het niet dacht!" Grinnikt Jans. Hij komt naast me liggen in mijn bed en betast vervolgens mijn lichaam. Hij kneedt mijn borsten en likt aan mijn tepels. Ik ben ook niet van steen en kreun nu zachtjes. "Goed zo lekker sletje! Geniet er maar van!" Hijgt Jans. Hij trekt me op zijn buik en ik voel zijn stijve tegen mijn billen drukken. "In de la...condoom" hijg ik. "Verstandig!" Lacht Jans en pakt het condoom uit mijn la. Na wat handelingen achter mijn billen zit het condoom er om. Meteen voel ik zijn eikel tegen mijn kutgaatje drukken. "Ik ga je neuken!" Zegt Jans grof en met enige moeite duwt hij zijn forse pik mijn strakke kutgaatje in. Meteen kreun ik heftig. "Ssst!" Gebiedt Jans me. Daarna duwt hij een hand op mijn mond. "Dit mag niemand horen!"

Een paar ferme stoten omhoog zorgen ervoor dat zijn pik nu diep in me zit. Ik maak contra bewegingen en voel zijn eikel tot het uiterste in me. Jans kreunt steeds sneller en grijpt me ook steeds harder beet! Tien seconden later maakt hij schokkende bewegingen in me en met een diepe zucht fluistert hij: "Ik ben gekomen!"

Lichtelijk teleurgesteld stap ik van hem af. Jans haalt zijn volle condoom van zijn stijve, maakt er een knoop in en gooit het op de grond. Hij pakt mijn hand weer stevig vast bij mijn pols! "Dit blijft tussen ons hè?" Met een pijnlijke blik knik ik.

Daarna gaat Jans op zijn knieën zitten en kruipt tussen mijn benen. Hij wrijft het vocht van mijn kutje uit over mijn benen en begint me dan daar te kussen. Langzamerhand komen zijn lippen dichter bij mijn kutje en ik voel een geile scheut door me heen gaan. Ik ben slechts twee keer eerder gebeft en ik kan me herinneren dat ik het heerlijk vond. Als zijn lippen mijn schaamlippen raken steekt Jans zijn tong uit en glijdt zo door mijn gleufje richting mijn clitoris. Ik hou mijn hand, met mijn nog steeds pijnlijke pols, voor mijn mond en kreun zachtjes. Dit voelt zo ontzettend lekker! Jans krijgt er ook steeds meer plezier in en hij trekt mijn schaamlippen ver uit elkaar om zijn tong overal te kunnen plaatsen.

Het gevoel wordt steeds heftiger en uit ervaring weet ik dat ik binnen een aantal seconden ga klaarkomen!

En dan..."Jans!! Nu wakker worden hoor! De koffie is allang klaar!" Horen we van beneden. Anita denkt dus dat Jans nog slaapt. Jans schiet omhoog en springt van mijn bed! Bijna klaargekomen en nog met gespreide benen lig ik nog na te hijgen. Jans doet snel zijn badjas aan en doet de deur van het slot. "Ik kom!" Roept Jans naar beneden nadat hij zijn keel heeft geschraapt. "Was ik maar gekomen!" Denk ik teleurgesteld.

En zo lig ik weer alleen in bed als Jans naar beneden gaat. Ik begin nu pas te beseffen dat er iets heel fouts is gebeurd. Maar nu ben ik vooral heel geil. Ik pak snel mijn klein vibratortje en hou de kop aan mijn klitje om zo toch nog snel klaar te komen.

Ik spring snel onder de douche voordat ik ook word geroepen. Als ik later ben aangekleed loop ik de trap af. Bij elke tree giert de spanning door mijn lijf. In de hal oefen ik in de spiegel mijn pokerface en ik loop de keuken in. "Hey schone slaapster!" Lacht Anita vrolijk. Jans lacht als een boer met kiespijn mee.

Onder het ontbijt kijkt Jans me steeds angstvallig aan, maar zo gauw Anita en de jongens niet kijken stel ik hem met gebaren gerust dat ik niets zal vertellen. Zijn blik ontspant.

In verband met mijn huisarrest mag ik niet ons huis verlaten. Daarom kruip ik op de bank en kijk met Mark en Alfred naar 'The Simpsons'.

Intussen is het alweer tijd voor het avondeten. "Wat denken jullie van frietjes?" Roept Jans opgetogen! "Ach Aniet, kan jij het halen? Dan maak ik wat lekkers voor vanavond klaar!" Slijmt hij terwijl hij in de bolle billen van Anita knijpt en haar in haar nek kust. Ik voel een licht jaloerse reactie in mijn buik, maar ik lach vriendelijk als ze me aankijken. "Mag ik mee?!" Roept Mark."Ik ook?!" Roept Alfred er achteraan." En na het opnemen van de bestelling vertrekt Anita met haar zoons naar de snackbar.

Ik loop naar de keuken om borden en bestek te pakken. Zo gauw ik dat op tafel heb gezet pakt Jans me van achteren vast. Zijn hand gaat via de voorkant mijn legging in en meteen vingert hij mijn klitje. Ik leg mijn hoofd in zijn schouders en laat hem zijn gang gaan. "Je hebt nog een orgasme tegoed!" Fluistert hij en mijn legging wordt inclusief slipje naar beneden getrokken. Hij zet me op de keukentafel, duwt mijn knieën richting mijn neus en begraaft zijn gezicht tussen mijn benen. Het puntje van zijn tong gaat meteen naar mijn gevoeligste plekje. Nooit eerder heb ik het gevoeld op deze manier, maar het voelt heerlijk! Als zijn tong steeds sneller gaat komt het tweede orgasme van de dag weer tevoorschijn! Mijn benen trillen en ik zucht en kreun hard. Jans voelt het goed aan en steekt zelfs een vinger mijn kutje in. En dan kom ik hard kreunend klaar! Ik durf het niet te roepen, maar het liefst schreeuwde ik het van de daken. Jans heeft het door en bouwt het beffen rustig af.

"Heb je al eens gepijpt?" Vraagt Jans. Ik knik en grijp brutaal naar zijn erectie als ik weer met beide benen op de vloer sta. Jans opent snel zijn broek en laat het zakken. Hij kijkt constant naar het raam waar hij de oprit kan zien. Ik ga door mijn knieën en geef een kusje op zijn eikel. "Toe snel!" Bijt hij me toe, dus ik neem zijn stijve, van geil natte pik in mijn mond. "Sneller!" Kreunt Jans en ik doe wat hij zegt. Hij pakt mijn hand en dirigeert het naar zijn balzak, dus ik kneed het zachtjes. En dan al binnen twee minuten kreunt hij hard. "Ik ga klaarkomen!" Schreeuwt hij bijna. Ik wil zijn sperma niet in mijn mond, maar Jans houdt mijn hoofd vast. En een paar seconden later voel ik 4 stralen sperma mijn mond ingaan. Ik moet er van kokhalzen, maar ik denk dat het erbij hoort als je volwassen bent.

"Kut! Ze zijn terug!" Zegt Jans en ropt zijn pik uit mijn mond. Ik loop snel naar het toilet met mijn legging en slipje aan één been. Ik spuug de sperma de pot in en kleed me daar weer aan.

De geur van patat ruik ik al in de gang, maar als ik de hand voor mijn mond houd ruik ik sperma. Ik neem snel een paar slokjes cola als ik aan tafel zit.

"Vanavond maken we het gezellig lieverd!" Zegt Anita lief.
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...
Klik hier voor meer...