Nu 63.537 Gratis Sexverhalen!
Klik hier voor meer...
Fortuna
Fortuna
Hallo lieve lezers,

Natuurlijk ben ik geen echte schrijver, maar ik vind het wel ontzettend leuk om verhalen te schrijven.
Het schrijven van een verhaal windt mij ook op, maar ik zou het nog leuker vinden als het jullie opwindt. ;)

Mijn verhalen zijn soms waargebeurd, soms deels waargebeurd en soms volledig uit mijn duim gezogen. Aan jullie de taak te achterhalen welk verhaal haha.

Ik schrijf niet om hoge cijfers te ontvangen. Sommige verhalen zijn beter dan de ander. Ik schrijf omdat ik er plezier in heb. Plezier in de dingen die ikzelf heb beleefd, of graag zou willen meemaken. Maar natuurlijk vind ik het wel leuk als een verhaal door jullie (lezers) wordt gewaardeerd.

Reacties zijn altijd welkom....Mits het met een beetje respect gebeurt.
Ook via email reageren vind ik leuk. Maar mannen die meteen vragen om geile foto's worden genegeerd. Als je niet het fatsoen kunt opbrengen om een leuk gesprekje te voeren, maar gelijk al met je penis in de hand zit om mij te vragen iets geils mezelf te laten zien is eigenlijk een beetje zielig vind je niet? Als het echt gezellig is kan er nog vanalles gebeuren hihi😉
Hoogste Cijfer: De Stratenmaker - 2: Slot
Meest Gelezen: Babysit With Benefits - 1
Aantal Verhalen: 20
Geplaatste Reacties: 198
E-Mail Adres: i2371630@gmail.com
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Babysit With Benefits - 2Door: Fortuna
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Neuken, Pijpen, Slet, Sletje, Stiekem, Vingeren, Vreemdgaan,
"Aan tafel vermijden Jans en ik het elkaar aan te kijken. Jans is overdreven veel met zijn zoons bezig en ik kijk voornamelijk in mijn bord. In een recordtempo eet ik mijn patat en een frikadel. Dankjewel voor het eten. Ik ga even naar mijn..."
21-12-23
9.0
Babysit With Benefits - 1Door: Fortuna
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Betrapt, Camping, Condoom, Deepthroat, Dochter, Jong En Oud, Kut, Kutje, Moeder, Neuken, Oppas, Pijpen, Slaapkamer, Stiekem, Vader, Vibrator, Vreemdgaan,
" b Let op Dit verhaal kan als schokkend worden ervaren. Nee ik heb geen spijt van deze gebeurtenis, dus vond ik het niet erg het op te schrijven. Maar mocht je niet van jong oud of lichte dwang houden, dan kun je het beter niet gaan lezen. Alvast be..."
10-12-23
9.1
De Man Met Het Blauwe Petje - 2Door: Fortuna
Reacties: 21
Lengte: Lang
Tags: Bos, Gluren, Pijpen, Stiekem, Vingeren,
" i Met een opgewonden gevoel nam ik opnieuw plaats op een bankje in het bos. Ik fantaseerde over de man met het blauwe petje. Hij zou naar me kunnen kijken terwijl ik mijn vingers weer over mijn natte gezwollen lipjes liet glijden. Maar dan..."
29-06-23
9.0
De Man Met Het Blauwe PetjeDoor: Fortuna
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Bos, Masturbatie, Masturberen, Stiekem, Vibrator, Wandelen,
" i Om mijn hoofd leeg te maken wandel ik graag. Het liefst wandel ik in het bos waar veel is te zien. Leuke diertjes, prachtige bomen en bladeren. i Vrijdagochtend. Na een hectische week op kantoor verheug ik me op vandaag. In v..."
19-06-23
8.7
Bernadette's Jeugd - 5Door: Fortuna
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Gluren, Pijpen, Stiekem, Vibrator, Vingeren, Voyeurisme,
" i Thuisgekomen nadat ik de kroeg was uitgevlucht ging ik gelijk naar de badkamer. Mijn ouders waren op de barbecue van de buren, dus was ik alleen i Ik deed mijn kleding uit en keek naar mijn slipje. Het viel me op dat er geen bloed was..."
30-11-22
8.9
Bernadette's Jeugd - 4Door: Fortuna
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Vernederen, Vingeren,
" b Let op...niet alles was rozengeur en maneschijn in mijn jeugd... b i Nadat ik eindelijk mijn bed uit durfde te gaan omdat ik ook niet te laat op school wilde komen, trof ik na het douchen en aankleden mijn moeder natuurlijk weer in de ..."
26-11-22
9.1
Bernadette's Jeugd - 3Door: Fortuna
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dildo, Masturbatie, Masturberen, Stiekem, Verlangen, Vibrator,
" b Omdat het vreemd zou zijn om van eerst helemaal onwetend naar mijn ontmaagding te gaan heb ik besloten een soort van tussenverhaal te plaatsen, waardoor ik nog meer zin had in de ontmaagding. Hoe ik dat heb ervaren zal in het volgende verhaal duid..."
27-10-22
9.0
Bernadette's Jeugd - 2Door: Fortuna
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Betrapt, Biseksueel, Kut, Kutje, Lesbienne, Stiekem,
" i Na een onverwachte seksuele ervaring met mijn voormalige vriendin Eveline mocht ze ook nog blijven slapen. i Ik was blij, maar zenuwachtig. Wat zal er nog meer kunnen gebeuren nu Eveline mocht blijven slapen Ik was al verder gegaan dan..."
12-09-22
9.0
Bernadette's Jeugd - 1Door: Fortuna
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Lesbienne, Masturbatie, Masturberen, Stiekem, Vrienden,
" b Nadat ik alle verhalen van schrijfster Een tevreden vrouw heb gelezen leek het me leuk om een paar hoofdstukken over mijn eigen jeugd te gaan schrijven. Het zal geen hoogstandje zijn zoals die van mijn favoriete schrijfsters Een tevreden vrouw ..."
08-09-22
8.8
Betrapt Onder Het WebcammenDoor: Fortuna
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Betrapt, Groot Geschapen, Grote Lul, Milf, Pijpen, Stiekem, Webcam,
" i Hallo lieve lezers, na een tijdje niets te hebben geplaatst wil ik toch graag weer eens iets delen. Mijn leven was een tijdje erg wild, maar sinds ik weer een vaste relatie heb ben ik weer rustiger geworden. Ik woon alweer een geruime tijd samen e..."
01-01-22
9.2
Oude Vrienden - 3: De VerzoeningDoor: Fortuna
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Jong En Oud, Milf, Neuken, Pijpen, Trio, Vreemdgaan, Vrienden,
" Verdorie Dacht ik. Ik was al geschrokken dat ik uit het niets vertelde over de orgie die ik had beleefd, maar dat Jeroen er gewoon om lachte was echt vreemd. Ik was niet in de mood voor grapjes, dus Jeroen had toch wel moeten h..."
22-08-21
9.3
Oude Vrienden - 2: Terug Naar Oude Verlangens En ...Door: Fortuna
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Groepsex, Milf, Orgie, Verlangen, Vreemdgaan, Vrienden,
"Inmiddels heb ik helemaal per ongeluk al twee jaar een relatie met Jeroen. Na het heerlijke avontuurtje met Jeroen en Annelies kwamen al snel de eerste scheurtjes in hun huwelijk. Annelies kwam vaak een kopje koffie drinken, maar was voor..."
19-08-21
8.9
Oude Vrienden - 1Door: Fortuna
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Neuken, Stiekem, Vrienden,
"Sinds ik ben gescheiden zie ik bijna niemand meer die vroeger tot onze vriendengroep behoorde. Een aantal personen kozen de kant van mijn ex man en anderen hebben een andere weg gekozen. Natuurlijk vind ik dat erg jammer, maar het is niet anders. ..."
06-08-21
9.3
BobbyDoor: Fortuna
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Jeugdliefde, Masturbatie, Masturberen, Ontmaagd, Ontmaagding, Oraal,
" i Dit is het verhaal over hoe ik mijn eerste echtgenoot Bobby heb ontmoet. De verhalen die ik hiervoor heb geschreven gingen over de tijd na mijn scheiding, dus vond ik het wel leuk om ook eens over de ontmoeting met hem te schrijven. i ..."
10-05-21
8.5
Verrassend FijnDoor: Fortuna
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Partnerruil, Sauna, Verlegen,
" Schat wat is het heet Klaagde Shimaine naar Nigel. Doe je handdoek dan af Zei Nigel licht ge rriteerd. Jij wilde eens naar de sauna en in een sauna is het nou eenmaal heet. Shimaine keek Nigel boos aan. Als ik hier alles af doe, da..."
06-05-21
8.9
Bernadette Gaat Helemaal Los!Door: Fortuna
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Biseksueel, Jong En Oud, Milf, Scharen, Stiekem, Vreemdgaan,
" b Het allerlaatste vervolg op De stratenmaker 1 en 2 en De nieuwe overbuurvrouw In dit laatste hoofdstuk ga ik helemaal los. Eigenlijk was deze avond iets te gek. Maar stiekem heb ik wel genoten. b i Al bijna een jaar is mijn seksle..."
04-05-21
9.1
De Nieuwe OverbuurvrouwDoor: Fortuna
Reacties: 16
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Buurvrouw, Rimmen, Scharen, Vreemdgaan,
" i Nadat ik de seks weer had herontdekt dankzij Bart de stratenmaker, werd mijn seksleven alleen maar leuker. Maar de volgende gebeurtenis was volledig onverwacht i Grote verhuiswagens voor de deur, mensen die in en uit het oude Herenhu..."
01-05-21
9.2
De Stratenmaker - 2: SlotDoor: Fortuna
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Milf, Trio,
" b Bart komt zijn factuur innen b Wat was ik blij met mijn opgeruimde tuin De lelijke tuin was door het werk van ons, maar ook zeker door het repareren van het terras door Bart weer perfect. Mijn zoons vonden me de hele week al ..."
29-04-21
9.3
De Verleiding Is Niet Te Weerstaan...Door: Fortuna
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Stiekem, Trio, Vreemdgaan,
" Agnes wat doe je Vroeg Andre. Ik duwde mijn laptop snel dicht. Oh niets hoor. Zei ik met een rood hoofd. Of zit je stiekem op geile sites Lachte Andre. Ik stond op van de tafel en liep naar de keuken zonder iets te zeggen. Kortgele..."
27-04-21
8.9
De Stratenmaker - 1Door: Fortuna
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Milf, Pijpen, Stiekem,
" b Geschreven door de ogen van een vrouw b Sinds mijn man me had verlaten voor zijn wulpse secretaresse deed ik eigenlijk niks meer om de tuin een beetje aantrekkelijk te maken. Ik was al blij dat ik het oude Herenhuis kon houden. Bij m..."
26-04-21
9.2