Nu 63.537 Gratis Sexverhalen!
Klik hier voor meer...
Datum: 27-02-2024 | Cijfer: 8.5 | Gelezen: 8242
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
De zondag was gekomen dat ik weer had afgesproken met Lynn. Ik was zo geil geworden van alles wat Kurt mij gestuurd had, maar ik had me ingehouden. Alle geilheid zou ik vandaag op zijn dochter Lynn botvieren. Zo dat ik in de trein naar Leuven en ik voelde mijn pik al groeien.

Ik had een kleine vertraging, dus helaas was ik iets later. Ik was zo blij om Lynn daar weer te zien op het station. Ze zag er nog beter uit dan ik me herinnerde. Ze droeg een laag uitgesneden hemdje waardoor ik nu al van haar grote borsten kon genieten.

Heupwiegend kwam ze op me af.

Ik gaf haar een zoen en zei dat ik blij was haar weer te zien. Ze was zwaar opgemaakt. Ik hield ervan.

Terwijl we zoenden, streelde ik over haar dikke billen in een strakke leren broek.

“Zullen we maar snel naar mijn kamer gaan?” vroeg ze.

Zo liepen we samen door de straten van Leuven naar haar adres. Ondertussen ging mijn fantasie al tekeer. Een paar klemmen op haar tepels, die dikke billen flink onder handen nemen met de zweep als straf dat ze me zo weinig gestuurd had in de afgelopen dagen. Bovendien moesten we het ook nog hebben over wat er tussen haar en haar ouders gebeurd was. Ik vroeg me af hoe ik dat ter sprake moest brengen, maar dat was een zorg voor later. Eerst samen genieten.

We kwamen aan bij haar studentenhuis. Ze deed de sleutel in de deur en al zoenend gingen we naar binnen. Ik streelde over de voorkant van haar leren broek om uit te vinden hoe nat ze al was.

“Rustig, mijn huisgenoten….” zei ze.

Ik hield me in en zo liepen we de trap op. In de gezamenlijke woonkamer zat een meisje te lezen. Ze zou Lynn straks vast horen als ik haar flink liet kreunen van pijn en genot.

“Hallo” zei ik, maar ze reageerde niet. Dan niet.

Zo gingen we naar haar studentenkamer en al zoenend vielen we op het bed. Ik greep direct naar haar grote borsten en begon ermee te spelen. Op haar nachtkastje zag ik de tepelklemmen al klaarliggen. Ze wist dus zelf ook dat ze stout was geweest.

Ik trok haar hemdje uit en maakte haar BH open. Haar tepels waren al mooi hard. Perfect voor de klemmetjes. Ik stak mijn hand uit om ze te pakken, maar toen werd ineens mijn pols beet gepakt. Verbaasd keek ik op en zag dat het Marina was die me beet hield.

Ik was totaal overrompeld en daar maakte Lynn gebruik van. Voor ik het wist lag ik op mijn rug en lag zij boven op me. Toen voelde ik de handboei vastklikken. Ik zat met mijn polsen vast aan het bed.

Ik keek op en zag nog iemand binnenstappen. Het was het meisje dat ik zojuist had zien zitten, maar ik keek beter en herkende haar toen. Het was Kurt, met een lange blonde pruik op. In een kort jurkje en op hakken. Zijn gezicht was flink opgemaakt. Eigenlijk zag hij er best goed uit als een vrouw. Ik vroeg me af of de meesteressen hem ook op deze manier door de stad hadden laten lopen.

“Vind je het geil om zo te kloten met ons gezin?” vroeg Marina.

“Wat?” vroeg ik. Ze pakte een zweep en sloeg me hard tegen mijn zij.

“Je weet best wat ik bedoel. Al die toevalligheden de laatste tijd”.

Ik hakkelde wat.

“Eerst betrapte ik per ongeluk Kurt, terwijl hij in de lingerie van Lynn liep. Daarna betrapte Lynn ons ineens per ongeluk toen wij een SM-sessie hadden”.

Ik wilde wat zeggen, maar Lynn deed een gag in mijn mond.

“Eerst dacht ik echt dat het toeval was, maar toen vertelde Lynn over haar nieuwe vriendje: Mickey. Ik dacht natuurlijk gelijk aan de Mickey waarmee ik wel eens een neukdate had” zei ze. “Nog steeds geloofde ik in toeval”.

Voor het eerst sprak Kurt. “Je hebt een grote fout gemaakt, Mickey. En weet je wat dat was?”.

Ik schudde nee.

“Toen jij vorige week hier in Leuven was om mijn dochter in je smerige spelletje te betrekken, had je duidelijk je aandacht bij haar. Voor het eerst noemde je jezelf ‘Meester Mickey’. Ik had het niet door, tot de meesteressen ineens de naam Mickey noemden”.

Marina nam het woord weer. “En toen viel alles op zijn plek: Jij gaf Kurt de opdracht om die lingerie aan te trekken. Jij belde mij of ik wilde zoeken naar iets wat je vergeten was, zodat ik Kurt zou betrappen. Jij haalde Lynn over om ons thuis te verrassen”.

Lynn was duidelijk witheet. Ze zei niets, maar juist dat was angstaanjagend. Ik lag hier geboeid, met een gag in mijn mond naast een vrouw die kwaad op me was.

“Ik dacht dat het echte liefde was, Mickey” zei ze. “We hadden het zo fijn samen”.

Ik wilde niets liever dan haar vertellen dat dat voor mij ook zo voelde. Dat niet alles wat er gebeurd was een spelletje was. Dat mijn gevoelens voor haar echt waren. Helaas had ik de gag in mijn mond.

Ze was boos en pakte 2 tepelklemmen. Ze zette die genadeloos op mijn tepels. Dat deed echt pijn.

Ik keek naar haar, maar ze gaf me een klap tegen mijn wang.

“Waag het niet om me nog 1 keer aan te kijken!” zei ze. Dus keek ik weg.

Ondertussen pakte Marina Kurt beet en smeet hem naast mij op het bed. We keken elkaar angstvallig aan. Marina tilde zijn jurkje op. Hij droeg een klein roze stringetje. Ze trok hem omlaag tot halverwege zijn benen en gaf hem een klapje op zijn billen.

Toen stapte ze weg. Ik zag nog net hoe ze haar forse onderlichaam ontblootte en een voorbinddildo tevoorschijn haalde. Ik wilde kijken hoe ze hem ombond, maar op dat moment kreeg ik van Lynn een gemene tik met een zweepje tegen mijn pik.

“Vind je dat soms lekker?” vroeg ze.

Ik schudde nee.

“Je pik zegt wat anders? Ben je zo hard van een sissy naast je of wil je ook lekker met die strapon in je kontje geneukt worden?”.

Ik murmelde wat door de gag. Plagerig bleef ze met het zweepje langs mijn pik en man ballen strelen en dan gaf ze vanuit het niets een gemene tik.

Ik zag hoe Marina met haar volle lichaam achter Kurt kwam staan. Voor het eerst zag ik het kooitje om zijn pik onder zijn lichaam bungelen.

Marina smeerde rijkelijk glijmiddel op de strapon en zette hem tegen zijn sterretje. Daar kwam hij langzaam naar binnen. Dat was even wennen. Rustig ging ze verder en verder. Ik zag een ongemakkelijke blik in zijn ogen.

“Ooooh, dit wil jij ook!” zei Lynn dreigend. Nee, dat wilde ik niet.

Marina begon het tempo een klein beetje op te voeren. Ze pakte zijn heupen en begon wat harder te stoten. Haar dikke lichaam stootte tegen de zijne.

Ik keek vol bewondering naar Marina en Kurt. Haar borsten stuiterden ritmisch op en neer bij iedere stoot.

Toen pakte Lynn mijn tepelklemmen beet en trok me een beetje omhoog. Dat deed pijn.

Gelukkig liet Lynn weer los en begon zowel mijn ballen als de ballen van haar vader te masseren. Dat voelde best fijn.

Lachend voerde Marina het tempo op.

Ze bleef maar stoten en ze genoot er zelf duidelijk ook van.

Ze ging nu op een maximaal tempo en Kurt gilde het uit.

Bij iedere gil voelde ik zijn adem. Ik wilde er niet opgewonden van worden, maar ik kreeg toch een flinke paal van alles wat er om me heen gebeurde. En dat strafte Lynn genadeloos af met haar zweepje. Pets tegen mijn eikel en mijn pik leek weer even angstig in elkaar te kruipen.

Blijkbaar genoot Kurt wel van wat zijn vrouw allemaal bij hem deed. Hij kreunde wild en toen zag ik een klein beetje sperma uit zijn kuisheidsgordeltje druipen. De vrouwen moesten lachen.

Ik kon er niet om lachen, want er lekte een beetje op mijn been en dan vond ik echt smerig.

Het sperma van een andere man op mijn been.

Lynn pakte kurt bij zijn nek en liet hem het sperma van mijn been likken. Dat voelde erg raar.

Toen mocht Kurt zijn string weer omhoog trekken en zijn jurkje weer omlaag.

“Ga de auto halen!” commandeerde Marina. Kurt verdween. Zijn hakken tikten op de trap. Daar klonk de voordeur. Hij was dus in zijn jurkje en met zijn pruik op de straat op.

Ik werd eindelijk bevrijd van de tepelklemmen. Lynn maakte de handboeien op mijn rug vast.

“Sta maar op” zei Marina.

Toen ik op stond begonnen de 2 vrouwen mij met een zweepje te bespelen.

“Dat zal je leren om om ons allemaal te bespelen. Nu vind je het spelletje niet zo leuk meer he?”.

Ik vond het spel inderdaad niet leuk meer.

Ze lieten me in het rond dansen, terwijl hun zweepjes me overal raakten en rode striemen op mijn benen, rug en billen achterlieten.

Toen klonk er een claxon. Kurt was er.

Geboeid werd ik meegenomen de trap af. Niet door de voordeur, maar door de achterdeur. Via een kleine tuin kwam ik achter de woning. Daar stond de auto van Kurt en Marina geparkeerd.

Marina opende de kofferbak.

“Ga maar liggen”.

Ik wilde protesteren, maar de gag weerhield me ervan. Toen sloeg Lynn me dwingend met dat zweepje. Gehoorzaam kroop ik in de kofferbak en de klep werd gesloten.

De motor startte weer en daar gingen we. Het was donker en ik voelde me schuldig over alles wat er gebeurd was. In de auto hoorde ik Marina en Lynn praten, maar ik kon niet verstaan wat ze zeiden.

Wij Nederlanders maken graag grappen over de kwaliteit van de Belgische wegen. Toen ik daar achterin die auto lag, wist ik dat er geen woord van gelogen was. Ik stuiterde op en neer en werd helemaal door elkaar geschud. Dit alles had ik aan mezelf te danken.

De rit leek uren te duren. Dat was waarschijnlijk niet zo, maar het voelde wel zo. Toen stopte de auto eindelijk. Toen de kofferbak geopend werd, voelde ik een koud briesje over mijn naakte lichaam. Mijn kleding lag vast nog in de studentenwoning van Lynn.

Buiten begon het al te schemeren.

Ik mocht uit de auto stappen. Mijn rug deed er pijn van.

“Ik hoop dat je je lesje geleerd hebt” zei Marina, terwijl Lynn de gag uit mijn mond haalde.

“Ja” jammerde ik. Mijn hele lichaam was pijnlijk.

“Wij willen je nooit weer zien” zei ze.

“Ik dacht dat het echte liefde was” zei Lynn.

“Het was echte liefde!” zei ik, blij dat ik eindelijk de kans had om het haar te vertellen, maar ze gaf me een harde klap tegen mijn wang.

“Lieg niet!” zei ze kwaad en stapte toen weer in de auto bij haar ouders.

De auto startte en Kurt reed vol gas weg. Hier stond ik dan, zonder kleding, zonder telefoon naakt op een Belgische parkeerplaats.

Verderop stonden een paar auto’s geparkeerd. Ik zag er wat mannen rondlopen. Ik keek wat beter wat ze bij hun auto’s aan het doen waren en pas toen drong tot me door wat voor een soort parkeerplaats dit was.

De vernedering was duidelijk nog niet voorbij.

Ik zag een auto met een gele kentekenplaat en liep er naartoe.

Een Vlaamse man floot naar me. “He, jou heb ik hier nog niet eerder gezien”. Hij wreef over zijn kruis.

Ik negeerde hem. “Nog een beetje zenuwachtig? De eerste keer is altijd spannend. Misschien had je jezelf niet vast helemaal uit kunnen kleden!”.

Ik liep door naar de Nederlandse auto en klopte op het raam.

“Welkom, welkom. Wat een mooie man” zei een Nederlandse man. Hij stak zijn hand uit het raam en streelde over mijn borst.

“Ik ben geen homo” zei ik. “Natuurlijk niet, wij allemaal niet” zei hij en begon toen keihard te lachen.

“Ik heb een lift nodig naar Nederland”.

“Geen probleem” zei ze man.

“Dank u, dat is fijn” zei ik en wilde naast hem gaan zitten, maar hij wenkte mij terug.

“Die lift zul je moeten verdienen”

Ik wist wat ik moest doen. Ik ging op mijn knieën naast de auto zitten en hij opende zijn broek.

“Dat is braaf” zei hij, terwijl hij door mijn haren aaide. Het was zo vernederend dat ik het niet verder wil beschrijven.

De wraak van Lynn en Marina was zoet. 20 minuten later zat ik in de auto. Hij had me een dekentje gegeven. In mijn mond had ik een vieze smaak.

De man beloofde me naar huis te brengen. Als hij hoopte dat daar meer zou gebeuren, kwam hij bedrogen uit.

Ik had mijn eigen spel verloren en had me nog nooit zo miserabel gevoeld. In mijn hoofd kon ik alleen maar denken hoe ik Kurt en zijn gezin kon terugpakken. Vroeg of laat zouden ook Marina en Lynn mijn slavinnen worden. Ik zag een hiërarchie voor me met Kurt onderaan en mezelf bovenaan. Hoe dat moest gebeuren dat wist ik nog niet, maar ik vroeg of laat zou ik dit spel gaan winnen.
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...
Klik hier voor meer...