Klik hier voor meer...
Door: Brieljant
Datum: 09-06-2024 | Cijfer: 8.8 | Gelezen: 25560
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
Een week voor mijn vakantie maakte mijn vriendin onze relatie uit ik was er kapot van en had direct onze vakantie naar Spanje geannuleerd. Met mijn ziel onder mijn arm zat ik een paar dagen later bij mijn ouders op de bank, best gezellig omdat tante Els en ome Klaas er waren. Het verhaal van mijn gebroken relatie kwam ter sprake en dus ook de vakantie die niet door ging. Mijn oom zei tegen mij waarom ga je niet met ons mee naar Frankrijk op vakantie wij gaan weer naar die zelfde camping waar we twee jaar geleden met je ouders zijn geweest, je vond het daar toen erg gezellig uitzien, dat was zeker zo zei ik en de omgeving is ook nog eens erg mooi. Waarom ook niet, zelf had ik dus al vakantie van mijn werk, dus besloot ik maar met mijn oom en tante mee te gaan. Mijn ouders moesten nog werken en gingen dit jaar niet gelijk mee maar zouden later aansluiten.

mijn naam is Dick, ik ben 32 jaar, mijn tante Els is de oudste zus van mijn moeder en is 67 jaar mijn oom Klaas is 69 jaar, het zijn erg gezellige mensen en ik ga ook veel met ze om.

Toen wij met de caravan op de camping aankwamen wij hadden om en om gereden. Els melde zich bij de receptie en even later reden we naar ons plekje. Klaas en ik zetten de voortent op en Els deed even wat boodschappen. Na het eten zei ik, zullen we mijn tent nu maar even opzetten, maar tot onze verbazing bleek dat we die hadden vergeten mee te nemen. Dat is ff klote zeg! zei ik, nu maar hopen dat er in de buurt een Declathon is zodat ik een nieuwe kan kopen, ja zei Klaas maar dat gaat vandaag niet meer lukken, alles is inmiddels gesloten dus je moet je vannacht maar bij ons slapen, wat jij Els?

Ja zei Els als we het tussenstuk van ons bed erbij leggen is het zo goed als kingsize dus kan Dick er makkelijk bij. Zo gezegd zo gedaan, Klaas ging aan de slag en met wat kussens van de bank toverde hij de 2 solobedden om tot een ware kingsize over de gehele breedte van de caravan.

Die avond hebben we gezellig in de kantine gezeten, het bier en de wijn smaakte ons goed en het was erg gezellig, tegen twee uur liepen we naar de caravan. Ik pak er nog een en dan ga ik naar bed zei Els, toen Els haar wijntje op had trok ze haar string uit en liet zich vallen op het bed, ik zei dat ik ook ging slapen, jij slaapt zeker ook naakt zei Klaas, meestal wel zei ik maar nu zo met jullie in 1 bed vind ik het wel een beetje vreemd, niet zo moeilijk doen hoor, trek je broek gewoon uit zei Els. Enigszins aarzelend trok ik dan toch maar mijn broek uit en liep naar het bed, dat word berg beklimmen zei Klaas voor je over Els heen bent, ja zei ik lachend, dat wordt een hele klus. (Els is ongeveer 185 cm lang en erg grof gebouwd met grote zware borsten), kom maar zei Els lachend klim er maar over je tante heen als je kunt. Dat lukt mij vast wel zei ik en anders blijf ik toch op je liggen vind ik ook geen probleem hoor zei ik lachend terug. Net toen ik over haar heen klom, trok ze haar been omhoog en nu dan zei ze, en voor ik het wist trok ze het andere been ook omhoog nu lag ik tussen haar benen in. Ja hoorde ik Klaas zeggen, kom daar maar eens tussen uit. Els begon te lachen en ik lachte ook mee, ik wilde mij omhoog duwen maar Els sloeg haar armen over mij heen en trok mij terug ik begon te wrikken en draaien en voelde nu haar naakte lichaam tegen mij aan we begonnen te stoeien maar ik kwam niet uit haar greep ik lag stevig tussen haar benen en voelde haar borsten ook stevig tegen mij aan, mijn blote lul raakte regelmatig haar kutje en ik vond het wel prettig, ik hoorde Klaas zeggen laat je niet kennen Els houdt hem maar stevig vast, Els zei wil je er graag af, want voor een nachtkus laat ik je los ze, goed zei ik en ik kwam wat omhoog en voelde nu mijn lul tegen haar kut aankomen, ik keek haar aan ze lachte en zei krijg ik mijn kus nog of moet ik die ook pakken, ik gaf haar een kus wat een kleintje zei Klaas, ja zei Els dat stelt niks voor, ik gaf haar nu een kus vol op de mond en voelde mijn lul stijf worden tegen haar kut, ik keek Els aan en zei ik denk dat ik nu maar van je af moet, hoezo zei ze wou je mij prikken dan zei Els lachend, dat durft hij niet zei Klaas.

Door de alcohol en het spelletje was ik geil en brutaal geworden oh nee zei ik, vast niet zei Els, en kraste mij zacht met haar nagels over mijn rug, mijn lul werd er nog stijver, en Els deed haar benen verder uit elkaar, mijn lul drukte tegen haar kut aan en Els zette nu haar nagels in mijn kont. Ik duwde mijn lichaam naar voren en voelde mijn lul een stukje in haar kut glijden, ik wist niet wat ik moest doen en ik keek naar Klaas, hij lachte en zei zie je wel dat je niet durft, en voor ik besefte wat er gebeurde duwde ik mijn lul in mijn tante haar kut.

Ze was erg nat en mijn lul gleed er soepel in, Els kuste mij en duwde haar tong naar binnen. ik wist het niet meer en ik tongde terug en begon haar ook te neuken het voelde heerlijk haar kut was erg nat, ik werd erg geil en het maakte mij ook niet meer uit dat ik mijn tante Els neuken was in het bijzijn van mijn oom. Ik neukte eerst rustig tempo maar werd steeds geiler en begon haar nu harder te neuken, Els kreunde van genot en ik ramde nog harder in haar kut en met een gil kwam ze klaar. Kom zei ze tegen mij ik wil je lul likken en ze duwde mij van haar af en terwijl ik van haar volle lijf afgleed zag ik dat klaas met open mond aan zijn inmiddels harde pik aan het trekken was, zijn pik was iets kleiner dan de mijne, ik denk zo'n 17 cm terwijl de mijne de 19 cm aantikte, Klaas zijn paal was wel een stuk dikker dan de mijne, ik merkte dat ik het erg geil vond om Klaas zo bezig te zien, kijkend naar zijn vrouw en neef. Ik inmiddels lag op mijn rug en Els kwam op haar knieën naast mij met haar kont naar achteren, ze pakte mijn lul en likte eraan en nam hem toen in haar mond en begon mij te pijpen, heerlijk voelde dat, ik genoot er enorm van. Klaas kwam er ook bij hij knielde achter Els en ramde zijn lul in haar kut en begon haar te neuken. Het was erg geil om te zien hoe Klaas zijn dikke harde pik in en uit Els haar kutje ging, Els kreunde nog luider en pijpte geil verder.

Ik werd hier ook erg geil van en voelde dat ik klaar kwam en ik riep dat ik zo zou komen maar Els pijpte verder en voor ik het wist spoot ik mijn zaad in haar mond, vele dikke stralen, belande in haar mond, met mijn lul nog in haar mond stroomde er ook zaad uit haar mond, langs haar lippen en zo op haar dikke tieten, Klaas knikte goedkeurend naar me. Els zoog verder aan mijn lul en voor dat hij slap kon worden maakte zij hem weer keihard. Zo en nu wil ik hem nog een keer in mijn kutje zei Els, ze kwam weer naast mijn liggen en ik kroop vervolgens op haar, ze pakte mijn lul en drukte die in haar kut. Haar kut was erg nat, veel natter dan even daarvoor, mijn pik gleed er soepel in en ik hoorde een soppend geluid toen besefte ik pas dat Klaas haar kut ook al vol gespoten had. Ik neukte nu voor het eerst een volgespoten kut en het voelde heerlijk aan, binnen no-time spoot ik mijn zak voor de 2e keer leeg en nu in mijn tante haar rijpe kut, Els kreunde van genot. Klaas was inmiddels naast het bed gaan staan en zat zichtbaar te genieten van het schouwspel tussen zijn vrouw en zijn neef, hij stond als een wilde te rukken aan zijn pik en gaf aan dat ook zijn tweede lading eraan zat te komen, Els draaide wat naar hem toe en hield haar tieten tegen elkaar aan, spuit maar lekker op mijn borsten Klaas, dat doe je toch zo graag, hmmm zij Klaas en niet veel later spoot hij ook zijn zaad over Els haar borsten, ik was inmiddels naast haar gaan zitten en had niet gedacht dat Klaas voor een 2e lading zo uitzonderlijk veel en ver spoot, 1 straal zaad miste ook Els haar tieten en belande zo op mijn nog half zachte lul, mijn oom en tante moesten er om lachen en eerlijk gezegd vond ook ik het wel grappig, dan heb je dat ook eens meegemaakt grapte Klaas, kom Els maakte die jongen even schoon zei hij, Els draaide zich om en nam mijn halve met zaad bedekte erectie in haar mond en zoog hem heerlijk schoon, ook haar borsten likte ze grotendeels zelf schoon. Zo en nu gaan we echt slapen zei ze toen, niet veel later lagen we met zijn drieën in een te klein bed en vielen snel in slaap.
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...