Nu 63.534 Gratis Sexverhalen!
Klik hier voor meer...
Datum: 08-06-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 17906
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Familievakantie - 2
Het was de eerste echte dag van hun vakantie en Sophia was het nu al zat. Haar tante en haar nicht die daar zaten in hun ordinaire zwemkleding. Haar tante was 50, misschien iets ouders of iets jonger, maar wel ongeveer. Veel te oud en dan Tess. Bah! En het ergste vond Sophia nog dat haar vader Jeroen zo schaamteloos aan het gluren was. Ze zag gewoon dat hij een stijve lul kreeg in zijn zwembroek.

Tess had besloten dat het maar beter was om zich even af te zonderen, daarom was ze naar het strand gegaan.

De zilte zeelucht waaide langs haar lichaam. Op het strand zag ze nog meer meiden van haar leeftijd in kleine bikini’s, misschien was het dan toch niet alleen Tess die zulke dingen droeg. Ze liep verder, naar de rotsen, daar kon ze even alleen zijn. Ze keek naar de zee, naar de golven. Eindelijk rust.

"Verdomme, Jayden" fluisterde ze, bijna lachend, terwijl zijn beeld ongevraagd naar boven kwam. Hij die de douche binnenstapte en haar zo naakt had gezien. In haar gedachten was hij bij haar onder de douche gestapt en hadden ze elkaar langzaam ingezeept, maar dat was niet gebeurd. Hij had zich verontschuldigd en was weggegaan.

Sophia zat op de rots en streelde de binnenkant van haar bovenbenen. Ze had haar ex-vriendje nooit gemist, maar wat had ze nu ineens behoefte aan een pik. Maar natuurlijk zou ze dat niet toegeven.

Niet ver daar vandaan aan de boulevard klonk het levende geluid van hard dronken gelach en pompende muziek. Jayden stapte de bar binnen en keek rond. Zoals hij al dacht stond Tess daar vlak bij de bar in een kort jurkje plezier te maken met een groepje toeristen. Engelsen gokte Jayden.

Tess draaide met haar heupen en 1 van de jongens hield zijn hand op haar lekkere billen.

Ze draaiden naar Jayden.

“Ik moest echt even weg bij dat preutse zooitje. Tante Donna en Sophia, echt serieus!”.

“En toch die Sophia... er is iets met haar. Ik kan het niet uitleggen” zei Jayden.

“Wat, vind je haar lekker?” vroeg ze met opgetrokken wenkbrauw.

Hij knikte.

“Je vind het gewoon geil dat ze zo braaf oogt, maar je hoopt gewoon dat ze net zo’n lekkere slet is als ik. Vergeet het!”.

"Ze is anders, Tess. Niet zoals de anderen. Ze heeft die onschuld, maar ook iets wilds, iets dat smeekt om bevrijd te worden”.

“Jezus, dat klinkt als 1 van de songteksten van je pa!”.

Daar moesten ze beiden om lachen.

Tess gaf hem een zoen.

“Die meid heeft sowieso behoefte aan een goede beurt. Dat doet haar humeur vast goed”.

1 van de toeristen was jaloers op de zoen die Jayden kreeg, dus gaf Tess hem er ook 1. Ze plaatste een klein shotglaasje tussen haar borsten waar de joelende mannen een shotje uit namen.

Toen ze de mannen genoeg vermaakt had, richte ze zich weer tot Jayden.

“Je leeft maar 1 keer” zei Tess met een ondeugende twinkeling in haar ogen. "Het gaat erom je grenzen te verkennen... en ze dan keihard te doorbreken”.

Ze gaf hem een tik tegen zijn gespierde billen.

“Ga terug naar het huis van je pa en maak die bitch gek!” zei ze.

“Misschien kan ik beter eerst langs het strand gaan wandelen” zei hij. “Even mijn gedachten op een rijtje zetten”.

Jayden draaide zich om en liep weg. Terwijl Tess zich terugdraaide naar de feestende menigte. Hij hoorde de menigte joelen, dus Tess deed vast weer iets geils, maar hij had geen zin om te kijken.

Jayden liep langzaam over de boulevard en trok op de trap zijn schoenen uit. Met zijn donkere voeten stapte hij over het zandstrand.

Hij wandelde en dacht over de onaangename sfeer in het vakantiehuis waar normaal altijd alles zo chill was. Donna, Sophia en Jeroen waren zo gespannen over alles. Zo braaf.

Maar hij dacht weer aan wat hij gezien had van Sophia in de douche. Dat geile lichaam van haar dat ze normaal verborgen hield. Op een vreemde manier maakte hem dat extra geil. Tess en zijn stiefmoeder liepen meestal halfnaakt rond en pronkten maar wat graag met hun grote tieten, maar Sophia was verborgen. Als een oester die je moest openen voordat je de parel als beloning kreeg.

Op het strand lagen nog wat meiden in hun bikini. Een paar keken naar hem. Ook zij waren vaak makkelijk. Misschien kwam het door die heerlijke zon dat iedereen zo geil en vrij werd. Maar Jayden wilde niet makkelijk, hij wilde er zijn best voor moeten doen.

In gedachten verzonken liep hij verder. Het aantal mensen op het strand werd minder. Nog een klein stukje tot de rotsen. Vanaf daar moest hij maar weer omkeren terug naar de villa.

Eenmaal bij de rotsen gekomen wilde hij omkeren, maar toen hij goed keek zag hij iemand bovenop de rotsen zitten. Hij schoof zijn zonnebril omhoog en hij zag het goed: dat was Sophia. Ze was in gedachten verzonken en had hem niet gezien.

Met zijn sterke armen klom hij ook op de rotsen en stapte op haar af.

”Jij hebt ook een momentje voor jezelf nodig?" vroeg hij terwijl hij naast haar neerstreek, hun schouders bijna rakend.

Sophia keek op, betrapt in haar eigen wereld. “Ja, te veel in mijn hoofd" fluisterde ze, haar stem was kwetsbaar.

“Dat ken ik” zei Jayden.

Sophia “was verbaasd. “Dat leek me niet jouw stijl, je lijkt altijd zo chill en zorgeloos. Niet teveel nadenken, maar actie”.

"Actie is makkelijk," gaf hij toe. "Maar dit," hij gebaarde tussen hen, "dit is echt”.

Ze moest lachen en hij kwam nog iets dichter tegen haar aan.

“Soms zou ik willen dat ik ook meer actie was” zei ze. “Ik overdenk alles te veel”.

"Goed," knikte Jayden, zijn hand bereikte onverwachts de hare. "Soms moet je jezelf toestaan om te verdwalen om gevonden te worden”.

Hij moest zelf lachen om dat zinnetje. “Een songtekst uit een liedje van mijn pa”.

Ze lachte mee en hij pakte haar hand. Sophia keek naar hun verstrengelde vingers, een tinteling schoot door haar heen.

Hij opende zijn mond een beetje voor een zoen, maar hield zich in. Hij keek haar recht in haar ogen en zag dat zij het ook wilde. Hun hoofden bewogen naar elkaar.

"Je maakt me nieuwsgierig," fluisterde ze, haar vingers gleden langs de lijnen van zijn kaak, voelden de stoppels die daar prikten.

"En jij mij," antwoordde hij, zijn handen verkenden zonder aarzeling de rondingen van haar lichaam. Ze was al zo lang niet meer zo aangeraakt en begeerd. Ze had niet gemerkt dat ze het zo gemist had.

Hun lippen raakten elkaar en ze zoenden intens. Hij streelde haar benen, steeds hoger onder haar jurkje. Ze spreidde haar benen voor hem. Daar was haar slipje. Minder saai dan hij verwacht had. De stof was drijfnat.

Ze aarzelde om ook zijn kruis te strelen, maar bleef veilig bij zijn bovenbeen.

“Misschien moeten we iets verder tussen de rotsen gaan” zei ze.

Jayden vond het juist wel spannend hier waar ze net zichtbaar waren, maar hij gaf haar haar zin. Ze zakten de rots af waar niemand hen kon zien.

Hij streelde haar billen en trok haar slipje omlaag. Daar zag hij haar gladde kutje. Haar kleine schaamlippen glommen al van het geil. Hij kuste de binnenkant van haar benen, langzaam in de richting van haar kutje. Ze maakte zachte kreunende geluiden naar mate hij dichter in de buurt kwam.

“Hmmm” kreunde ze bij de eerste aanraking met zijn tong. De laatste keer was al zo lang geleden.

Met een lange haal likte hij over haar clitje. Wat smaakte dat goed verzorgde onervaren kutje heerlijk. Nog een lange haal en ze kronkelde van geilheid over de rots. Hij hield haar in bedwang en stak toen 2 vingers in haar kutje. “Ooooh ja! Ooooh ja!” gilde ze toen ze door de tong en 2 vingers verwend werd.

Ze spartelde met haar lange benen en luid gillend kwam ze klaar. Ze hoopte maar dat niemand haar gehoord had.

Terwijl ze nog lag bij te komen, hielp hij haar uit haar jurkje. Ook haar BH ging uit. Wat waren haar borsten lekker groot!

Hij streelde ze en begon te sabbelen aan haar tepels.

Toen opende hij zijn gulp, want hij kon niet op haar wachten.

“Kun je goed pijpen, schatje?” vroeg hij.

“Weet niet” zei ze. “Het lijkt me zo vies?”.

“Vies?” vroeg hij verbaasd.

“Ja, daar komt ook plas uit en zo”.

“Dus je hebt het nooit gedaan?”.

“Nee”.

Jayden vond het niet zo vreemd dat het uit was gegaan met haar ex-vriendje.

“Wil je het toch eens proberen? Hij is echt heel schoon”.

Jayden moedigde haar aan door haar nog wat te verwennen met zijn vingers. Ze schokte een beetje. Een beetje gespannen ging ze op haar knieën zitten.

Zijn grote dikke pik was niet bepaald gemaakt voor een eerste keer pijpen. Ze bracht haar mond naar die forse glimmende eikel en nam hem in haar mond. Al zuigend verwende ze hem, een beetje stuntelend met haar tong.

“Je bent een natuurtalentje” zei hij.

Jayden streelde haar lichaam en haar lange blonde haren, terwijl hij haar lekker liet zuigen. Ze voelde dat ze het goed deed, misschien nog wel beter dan die geile meiden hier allemaal. Wauw! dat gaf ineens een hoop zelfvertrouwen!

Nog gulziger begon ze te zuigen. Zo gulzig dat Jayden er van schrok en even dacht dat hij nu al haar mondje zou vullen met zaad. Nog net op tijd trok hij zijn kloppende pik terug en liet hem een paar seconden afkoelen.

“Je bent hier te goed in” zei hij kreunend en ze lachte trots.

Zijn handen gleden weer over haar dikke tienerborsten.

“Ben je aan de pil?”.

Ze knikte.

Toen gleed zijn dikke pik in haar kutje. Het ging erg soepel.

Hij maakte zachte stoten, die steeds iets sneller gingen. Ze vond het blijkbaar heerlijk en draaide speels met haar kont. Dit moedigde Jayden aan om in haar kutje te blijven stoten in hoog tempo. Ze slaakte een harde gil en begon zwaarder te hijgen.

“Zachtjes schatje” zei Jayden en wees richting het strand.

“Sorry dit is zoveel groter dan ik gehad heb” kreunde ze.

Hij versnelde nu nog meer. Zijn ballen stootten tegen haar strakke billen. Ze sidderde en kronkelde. Dat was haar tweede orgasme.

Ze schokte zo wild dat zijn pik weer uit haar schoot. Jayden hield het niet langer en het zaad schoot op haar buik. Het was zo heerlijk veel. Toen zoenden ze elkaar.

Naakt bleven ze naast elkaar liggen op de rotsen. Zandkorrels kleefden aan haar naakte huid. Ze had geen idee hoe lang ze daar gelegen hadden.

Ze keek naar haar grote blote borsten. Die waren rood verbrand door de zon. Ze hadden ook nog nooit eerder vol in de zon gelegen.

"Dat was..." begon Sophia, maar woorden bleven steken in haar keel.

“Actie en vrijheid" vulde Jayden aan.

“En weet je? Ik vond het heerlijk om te pijpen” zei met een geile glimlach.

“Laten we maar terug naar de villa gaan” zei Jayden. “Het is vast al laat”.

Ze raapten hun kleding bij elkaar en liepen terug over de rotsen, over het strand waar bijna niemand meer was. Toen de boulevard over via het lange pad naar de poort van de villa. Jayden opende het kleine zijpoortje en ze stapten naar binnen.

Daar zoenden ze nog even. Ze vond het geweldig.

Stiekem ben je gewoon nog geiler dan Tess” fluisterde hij vlak bij haar oor. Dat was een compliment.

“En je kutje is ook lekker veel strakker”.

Sophia werd stil.

“Bedoel je dat je echt wel eens met Tess….?”.

Hij knikte met een lach.

“Jullie zijn familie!” zei Sophia geschrokken. “Dat is pervers”.

“We zijn niet echt familie. Omdat onze ouders seks met elkaar hebben, betekent dat toch niet dat wij dat niet mogen?”.

“Jullie zijn een soort stiefbroer en zus” wierp Sophia tegen.

“En als onze ouders elkaar niet gekend hadden, was dat geen probleem?”.

Sophia had geen weerwoord en dat frustreerde haar.

“Ik ga al, ik dacht dat je ondertussen een beetje chill was” zei Jayden en liep weg.

Sophia was boos. Ergens had hij gelijk, maar ze vond dat het niet klopte. Misschien was het diep van binnen wel jaloezie dat Jayden ook seks met Tess had gehad. Ze wilde gewoon naar bed.

Zo liep ze verder door de tuin. Ze zag Jim en Angela op het terras bij het zwembad zitten. Waar waren haar ouders?

Die liepen over het pad terug naar binnen. Wat was hier gebeurd?

Haar moeder was naakt. Ze hing tegen haar vader aan. Duidelijk dronken of flink aangeschoten.

Ze struikelde bijna. Sophia zag iets lekken tussen de benen van haar moeder. Was dat sperma?

Ze keek vies.

Kon er dan helemaal niets normaal zijn deze vakantie?
Trefwoorden bij dit verhaal: Nicht, Openbaar, Strand, Tiener, Vakantie, Zwembad, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...
Klik hier voor meer...