Klik hier voor meer...
Datum: 09-06-2024 | Cijfer: 9.5 | Gelezen: 3904
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Boswandeling
We zijn terug uit de tempel van de Ovulia-cult. Aliya lijkt vooral geïnteresseerd in het boek dat we daar gevonden hebben, nog meer dan in de magische ringen waardoor we hele geile seks met elkaar hebben. Om haar wat rust te geven om het boek te bestuderen, besluit ik naar de markt te lopen.

Het is halverwege de dag als ik het marktplein bereik. De lucht trekt wat dicht, en op momenten dat er een wolk voor de zon schuift is het net wat koud buiten. Op het plein is het erg druk. Overal staan kraampjes, karren en tenten waar verkopers hun waren aanbieden. Twee mannen met rood haar, duidelijk vader en zoon, verkopen pompoenen uit een overvolle huifkar. In een grote kraam met allerlei soorten granen en vruchten zijn drie vrouwen hard aan het werk om hun lange rij van klanten te helpen. Naast hen staat een getinte man in een lang gewaad, die een klein voorwerp uit zijn handkar haalt om het aan een oud vrouwtje te laten zien.

Mijn aandacht wordt getrokken door een smid die trots zijn waren uitstalt, en ik stop even voor zijn kraam om te zien wat hij verkoopt. Het valt helaas tegen. Een zwaard is net wat bot, een dolk niet goed gebalanceerd. Niks van de kwaliteit van mijn eigen zwaard. Niet zo heel gek ook, in dit kleine dorp. Deze smid werkt waarschijnlijk meer met spijkers en ploegen dan met zwaarden en dolken. Ik knik vriendelijk en loop verder.

Naast hem staat een kruidenvrouwtje haar waren te verkopen. Haar tafeltje ligt vol met een warboel van gedroogde bloemen, vreemde wortels, en glazen flesjes met gekleurde vloeistoffen. Nieuwsgierig stap ik naar haar toe. “Goedemorgen,” begroet ik haar. “Wat verkoopt u hier voor kruiden?”

De vrouw lacht een rimpelige, vriendelijke lach. “Goedemorgen, jongeman. Ik verkoop alleen de allerbeste kruiden, verzameld uit de bossen en velden van het hele continent. Wil je beter slapen? Een wond genezen? Of het hart veroveren van je liefje? Zeg het maar, tante Beth heeft voor elk probleem een oplossing!”

Genezende kruiden komen natuurlijk altijd van pas, maar haar laatste voorbeeld trekt mijn aandacht het meest. “U heeft kruiden die helpen bij de liefde?” vraag ik.

“Aaah, de jongeman is een romanticus? Jazeker. De liefde is ongrijpbaar, natuurlijk. Maar doe een klein drupje hiervan…” Haar knokige vingers pakken een klein flesje met een stroperige, paarse vloeistof. “... in de thee van je geliefde, en ze is geheel de jouwe. In elk geval voor één avond, haha!”

“Of misschien zoek je meer zoiets?” Ze tilt een flesje op met een lichtgele, bijna doorzichtige inhoud. “Extract van de miraalbloem - ik maak het zelf. Eén slokje, en je hebt genoeg energie om de hele nacht rechtop te blijven staan, als je begrijpt wat ik bedoel.” Ze knipoogt betekenisvol. “Maar niet te vaak gebruiken! Ik kende een man die precies zo’n flesje van me kocht, en een week lang elke avond een slok nam. Och, zijn arme vrouw! Maar, na die week schrompelde zijn jongeheer in elkaar tot een kleine wurm.” Ze wiebelt haar pink in de lucht. “Is nooit meer de oude geworden. Maximaal één keer per maand innemen, is mijn advies.”

Haar waarschuwing neemt in één keer al mijn interesse in het drankje weg. In mijn hoofd zie ik Aliya op haar knieën voor me zitten, me sensueel aankijken en mijn broek omlaag trekken. Uit mijn onderbroek springt alleen niet mijn eigen, vertrouwde lul naar voren, maar de kleine, rimpelige pink van het oude vrouwtje. Ik schud mijn hoofd om het nare beeld uit mijn gedachten te verbannen. “Interessant… Misschien zoek ik toch wat anders.”

Na wat onderhandelen koop ik geneeskrachtige kruiden en gedroogde bloemen voor een versterkende thee. Bij andere kraampjes sla ik houdbaar voedsel in voor een paar dagen en verder koop ik nog wat diverse dingen die goed van pas zouden kunnen komen.

De zon staat laag aan de hemel als ik terugkeer in de taveerne. De gelagkamer is gevuld met mensen uit het dorp die drinken, eten, en kaarten. Aliya zie ik nergens. Ik haal twee grote kommen soep bij de bar en neem die mee de trap op naar onze kamer.

Aliya zit in kleermakerszit op het grote bed met het boek op haar schoot. Rond de plooien van haar jurk liggen papieren met aantekeningen. Ze leunt achterover tegen de muur, haar hoofd rust op haar schouder, en haar ogen zijn dicht. Als ik de deur van de kamer weer sluit, schrikt ze op van het geluid.

“Hey, Thomas. Ik eh… was in slaap gevallen.”

“Ik zie het. Ik dacht al dat je de hele dag hier gezeten zou hebben. Hier, ik heb eten voor je meegenomen.”

Aliya legt het zware boek voorzichtig opzij voordat ze de kom van me aanneemt. Het is een goed gevulde soep, met groenten en zelfs een paar stukken vlees. “Dankjewel,” zegt ze. “Dat is lief.” Tijdens het eten vertel ik haar over de markt, en over de slechte kwaliteit van de spullen die de smid verkoopt. Aliya is moe, en zegt weinig terwijl ze eet.

“Moet jij er ook niet even uit?” vraag ik als we het eten op hebben. “Je zit hier de hele dag al binnen. Kom, dan lopen we nog een stuk, voordat het helemaal donker is.”

Aliya knikt. “Goed idee. Ik heb wel genoeg gelezen voor vandaag.”

Door het dorp stroomt een kleine rivier, die we besluiten te volgen in onze wandeling. De zon zakt langzaam, maar het is nog licht genoeg. Het water maakt een prettig kabbelend geluid.

Aliya pakt mijn hand terwijl we lopen. “Ik ben zo blij dat je nog bij me blijft. Je was onderweg ergens naartoe, toch? Kun je zomaar wegblijven? Word je niet ergens verwacht?”

“Nee, dat valt wel mee. Ik was op weg naar een oom van me, maar die weet niet eens dat ik naar hem toe zou komen. Mijn familie zal me wel een keer terug verwachten, maar voorlopig nog niet.” Het is één van de voordelen van een jongere zoon zijn. Ik ben helaas niet de eerste erfgenaam van het landgoed, maar ik mag gelukkig wel mijn eigen pad kiezen. Op het moment bevalt me dat wel. “En jij? Word jij ergens gemist terwijl je hier op oude tempels jaagt?” vraag ik.

Aliya stopt met wandelen en kijkt uit over de rivier terwijl ze antwoordt. “Nee. Mijn collega’s op de Academie weten waar ik ben, en verwachten me pas terug als ik gevonden heb wat ik zoek.”

Waarom noemt ze alleen haar collega’s? Heeft ze geen familie die op haar wacht? Ik wil het vragen, maar haar blik maakt duidelijk dat dat een slecht idee is. Ik bijt op mijn tong, terwijl ik bewonder hoe haar silhouet afsteekt tegen de ondergaande zon. Het licht schijnt door de stof van haar jurk en laat hem doorschijnend lijken, zodat de contouren van haar heupen en benen afsteken tegen de blauwe stof.

Net als ik bedenk dat ik nu wel erg lang stil ben, draait Aliya zich weer naar mij om. De zachtheid is terug in haar gezicht, de harde blik verdwenen. “Geen haast, dus,” zegt ze. “En ik ben toch liever bij jou.” Ze loopt naar me toe en slaat haar armen om mijn nek. Ik kijk diep in haar lieve ogen, en druk mijn lippen op de hare. Ze ontspant in mijn armen, en opent haar mond zodat onze tongen elkaar vinden.

We zoenen heerlijk aan de oever van de rivier. Mijn handen omvatten haar middel en dalen af naar haar billen, die ik stevig vastpak. Zij pakt mij vast aan mijn schouders terwijl onze tongen steeds inniger met elkaar versmelten.

Ik kijk even om me heen. Er is verder niemand, dus durf ik wel een stap verder te gaan. Met mijn rechterhand trek ik haar jurk omhoog, op zoek naar haar dijbenen. Als ik mijn hand onder haar jurk omhoog beweeg, merk ik tot mijn verbazing dat ze geen onderkleding draagt. Waar ik verwacht had textiel te voelen, vind ik niks behalve haar warme huid. Aliya kreunt zachtjes. “Is dit de hele dag al zo?” vraag ik.

“Misschien,” antwoordt Aliya ondeugend. Mijn hand glijdt naar de warme plek tussen haar benen.

“Wat ben je ook een lekker ding,” zeg ik. Ik leg mijn palm op haar venusheuveltje terwijl mijn vingers haar kutlippen strelen. Aliya slaat haar arm om mijn middel en kijkt geil naar me op. “Ik hoopte al dat je er achter zou komen,” fluistert ze.

Terwijl Aliya me weer zoent, spreid ik haar kutlippen en begin ik haar verder op te geilen. Ze begint al aardig nat te worden, en voorzichtig duw ik een vingertopje in haar spleetje naar binnen. Aliya kreunt zachtjes door onze zoen heen. Haar opwinding zoemt ook in mijn eigen lichaam. Ik haal mijn vinger weer naar buiten en beweeg omhoog naar haar klitje, waar ik zachtjes rondjes om draai.

Als ik weer terug omlaag wil bewegen met mijn vingers, verbreekt Aliya onze zoen. “Ik dacht dat we zouden wachten tot we terug waren… maar dit is spannender,” zegt ze met een ondeugende lach. Ze duwt me omlaag, op mijn rug in het gras, knielt tussen mijn benen en trekt ongeduldig mijn laarzen uit, en daarna mijn broek. Het gras schuurt aan mijn billen, en het koude water van de rivier stroomt tussen mijn tenen door.

Aliya buigt voorover en plaatst natte zoenen rond mijn lul en over mijn ballen. Haar zoenen verplaatsen zich langs mijn staaf omhoog, tot ze haar lippen sensueel over mijn eikel plaatst. Ze kreunt tegelijk met mij van genot als ze die helemaal in haar mond neemt.

“Oh, dat is lekker… Je lippen zijn zo zacht,” zeg ik.

Haar mond glijdt over mijn pik op en neer, iedere keer een stukje verder, tot mijn eikel tegen de achterkant van haar keeltje drukt. Ze beweegt steeds sneller, terwijl ze mijn staaf met één hand vasthoudt en met de andere mijn ballen streelt. Ik leun achterover op mijn armen en geniet van haar geile pijpbeurt.

Mijn lul plopt tussen haar lippen weg. “Ik wil je in me voelen,” zegt Aliya. “Neem me hier, in het bos.” Ze gaat op haar rug langs het water liggen en trekt de voorkant van haar jurk omhoog, waardoor haar benen en heupen ontbloot worden.

Ze wenkt, maar ik ben al onderweg. Ik ga tussen haar benen zitten en leg mijn eikel tegen haar kutlipjes. Haar kutje vraagt erom geneukt te worden. Met een kreun van genot druk ik langzaam naar voren en glijd ik bij haar naar binnen. God, wat is ze lekker strak. Haar warme neukgrotje voelt heerlijk aan rond mijn stijve lul. Aliya kijkt me met grote lieve ogen aan.

Als ik mijn lange staaf helemaal bij haar naar binnen heb geschoven, trek ik mijn tuniek over mijn hoofd uit. Ook trek ik Aliya’s jurk over haar schouders omlaag. Ze helpt me gretig mee, tot haar borsten tevoorschijn komen uit haar jurk, die nu alleen nog haar middel bedekt. Beide borsten zoen ik even op de tepels, om ze te begroeten. Ik pak haar borsten stevig vast terwijl ik haar rustig begin te neuken. Ze heeft lekkere volle borsten, die ik net niet helemaal in één hand vast kan houden. Aliya kreunt: “Jaaa, Thomas. Pak mijn borsten goed vast. Knijp in mijn tepels…”

Ik doe graag wat ze vraagt, en pak haar tepels tussen duim en wijsvinger. Als ik er in knijp, voel ik haar opwinding als een scheut van energie door mijn lichaam flitsen. Ik knijp nog een keer, en nog een keer, terwijl ik geniet van hoe mijn lul door haar natte kutje glijdt. “Je bent zo heerlijk nat,” grom ik met lage stem. De seks is bedwelmend lekker. Door de magische ringen voel ik hoe ze opgerekt wordt door mijn pik, wat het genot nog veel intenser maakt.

Aliya kreunt met elke stoot. “Oooh, lekker… Je vult me zo goed op… Neem me diep, vrij met me, Thomas…”

De zon is inmiddels onder de horizon verdwenen. Aliya’s zachte huid glanst bij het licht van de maan. In het halfduister is onze vrijpartij nog sensueler en sfeervoller. Ik laat mezelf tegen haar aan zakken om haar naakte lijf helemaal tegen het mijne te kunnen voelen. Onze lippen vinden elkaar in een romantische zoen.

Dit voelt anders dan de seks die we eerder hebben gehad. In de tempel kenden we elkaar amper, en werden we gedreven door opwinding en avontuur. Maar sinds we elkaar beloofden om nog langer bij elkaar te blijven, is er ook iets anders tussen ons ontstaan, iets intiemers. Die intimiteit uit zich nu in ons vrijen, dat gepassioneerder en romantischer is dan eerder. Haar tong draait rond de mijne, terwijl ik haar met lange, gevoelige bewegingen neuk. Elke stoot van mijn lul wordt verwelkomd door haar warme kutje. We kreunen samen van genot.

“Oooohhh, wat is dit lekker,” fluistert Aliya. Ze legt haar hand in mijn nek om me dichter tegen haar aan te trekken. “Je lul voelt zo lekker stijf in me.”

“Kijk jou nou,” zeg ik in haar oor. “Je smelt als boter in mijn armen.” Weer stoot ik diep in haar.

“Het is lang geleden dat ik zo met iemand samen ben geweest,” zegt Aliya. “Ik wil je, Thomas. Ik wil elke centimeter van je.” Ze bijt op haar lip.

“En ik wil je elke centimeter geven.”

“Oooh, neuk me Thomas. Neuk me harder…” kreunt Aliya. “Kom, ik wil je nog veel dieper dan dit.” Ze duwt me voorzichtig van zich af en staat op. Na twee snelle bewegingen glijdt haar jurk over haar heupen op de grond, en staat ze poedelnaakt in het maanlicht. Ze loopt naar een boom, leunt er voorover tegenaan, en steekt haar kontje naar me in de lucht. “Kom, neem me van achter, sterke man.”

Ik ga achter haar staan en leg mijn handen op haar heupen. Haar kutje is drijfnat en werkt als een magneet op mijn eikel. Als vanzelf vind ik haar ingang en glijd ik helemaal bij haar naar binnen. In deze positie kan ik makkelijk bewegen - als ze snel en diep geneukt wil worden, dan kan dat. Ik druk mijn vingers in het vlees van haar heupen, en begin snel en diep te stoten.

Aliya kreunt het uit van genot. “Neuk me, schatje! Ooooh, ja… Zo… Ik voel hoe diep je in me gaat…”

“Je bent zo lekker nat! Ik zit helemaal in je, Aliya.”

Hopelijk kan niemand ons horen. Het bos is kalm, dus het geluid van onze kletsende heupen en ons gekreun klinkt luid boven het gekabbel van de rivier.

“Ik wil je, Thomas… Ooooh, ik wil dat je in me klaarkomt… Kom in me, schatje!”

“Oh… ja! Ik wil in je klaarkomen, Aliya!” Haar geile woorden hebben hun effect in mijn ballen, waar ik een orgasme voel opbouwen.

“Ja… spuit me vol!”

Ik houd het niet lang meer. “Oh, ik kom, lieverd!”

“Ik kom ook, Thomas! FUCK!”

Met een luide schreeuw drukt Aliya haar heupen naar achter tegen de mijne. Dan houd ik het niet meer en ontplof ik in een intens orgasme, terwijl ik voel hoe Aliya’s kutje samentrekt rond mijn lul. Ik grom luid en diep, en begraaf mijn pik tot de ballen in haar warme kut. Ik spuit dikke stralen bij haar naar binnen. Het zaad druipt langs mijn pik weer naar buiten.

“Dat was fantastisch,” zucht Aliya. We zitten beiden onderuitgezakt op het gras. Ze knijpt in mijn hand. “Het voelt heel bijzonder met jou, Thomas. Ik zou dit elke dag wel kunnen doen…”

Haar woordkeus doet me ineens weer denken aan de kruidenvrouw op de markt. Ik vertel Aliya het verhaal dat ze mij vertelde, over de man die te veel seksdrankjes dronk en impotent werd.

Dan heb ik een verontrustende gedachte. “Denk je dat onze ringen misschien ook zo’n effect zouden kunnen hebben? Als we ze te veel gebruiken, bedoel ik?”

Aliya denkt even na. “Hm… Zou kunnen, maar ik hoop het niet. Sowieso geloof ik niks van het verhaal van dat vrouwtje. Langs dit soort dorpen reizen allerlei kwakzalvers die je willen laten geloven dat hun drankjes elk kwaaltje kunnen genezen… maar meestal verkopen ze niet meer dan gemalen onkruid in water of olie.” In mijn hoofd zie ik het paarse liefdesdrankje weer voor me. Gelukkig heb ik dat niet gekocht, anders had ik me nu flink naïef gevoeld.

Ze legt haar hoofd op mijn schouder. “Maar het is niet onmogelijk, wat je zegt. Ik zal morgen kijken of ik er wat over kan vinden in het boek.”

“Oké. Ik wil er vanavond ook niet meer over nadenken.” Ik leg mijn arm om haar heen en trek haar tegen me aan. Nagenietend van onze vrijpartij kleden we ons weer aan en lopen we, hand in hand, langzaam terug naar het dorp. In het grote bed kruipen we naakt dicht tegen elkaar aan en vallen in een diepe slaap.
Trefwoorden bij dit verhaal: Bos, Boswandeling, Buitensex, Neuken, Pijpen, Vingeren, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...