60.183 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Universiteit sexverhalen. In deze categorie staan 11 erotische verhalen.
Jens En Nathan: Eerste Keer Gay SeksDoor: JBoy
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriend, Eerste Keer, Universiteit,
"Hallo, ik wil eerst beginnen met te zeggen dat ik nog maar 1 keer een verhaal geschreven heb en dat is vandaag. Ik hoop dat het niet slecht geschreven is, want behalve de namen is de inhoud wel waarheidsgetrouw. Ik ben Nathan, 25 jaar en uit..."
18-11-23
9.3
Dominant Vriendje - 1Door: Lady Von G
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominantie, Masturbatie, Masturberen, School, Spanking, Tiener, Universiteit, Webcam,
"Britt was een meisje dat alles mee leek te hebben. Ze knap, had een mooi lichaam en ook nog eens heel erg slim. In september begon ze haar studie aan de universiteit en op het introductiefeest ontmoette ze ook nog eens de meest sexy jongen van de uni..."
04-09-22
8.4
Tim Naar De Universiteit - 2Door: Karel
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Universiteit,
"Woensdag Het was raar wakker worden die woensdagochtend. Ik had de avond voordien sex gehad met Gitte, maar was niet gebleven om de nacht samen door te brengen. Integendeel, ik had haar dronken laten liggen en was stiekem weggelopen. Zou ze ..."
16-08-21
9.2
UniversiteitDoor: MasterJohnDo
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Groepsex, Universiteit,
"Eigenlijk had ik er helemaal geen zin in gehad. Ik moest als deskundige een lesgeven over de gevaren van het internet. Vanuit mijn werk was ik dagelijks bezig met het proberen tegen te houden van hackers, maar lesgeven daarin was een heel ander iets...."
10-07-21
8.7
Foute Universiteit - 2Door: Fenjah
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Jong En Oud, Onderdanig, School, Universiteit,
"Het studentenrestaurant was, zo tegen het einde van wat je nog als lunchtijd kon opvatten, hooguit voor een derde bezet. En het eerste dat ze bij binnenkomst deed, was linksaf slaan en de toiletruimte opzoeken. Ze opende de deur, liep de hoe..."
24-12-20
8.5
Foute Universiteit - 1Door: Fenjah
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Onderdanig, School, Universiteit,
"Haar grote bruingroene ogen straalden verbazing uit. Verbazing over de situatie waarin ze was beland. Hoe het tot hier had kunnen komen en dat het haar overkwam. Ze keek alsof ze een toeschouwer was van haar eigen leven, in plaats van degene die er c..."
23-12-20
8.0
Seksuele Straffen Op SchoolDoor: Eroneous
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Leraar, School, Spanking, Straf, Universiteit,
" Voorwoord skip als je wilt Vaak heb ik veel idee n en weinig tijd voor het schrijven, nu wil ik proberen een reeks van korte hoofdstukken binnen dezelfde achtergrond te schrijven zodat ik vlug iets kan schrijven wanneer ik zin heb e..."
28-10-19
8.1
Kamernood! - 1Door: Bella
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Universiteit,
" Graag wil ik het verhaal beginnen met benadrukken dat dit verhaal puur fictie is en alle overeenkomsten met de werkelijkheid berusten op toevalligheden. Nee, de vorige hospiteeravond was ook een totale fiasco zeg ik zuchtend tegen..."
03-12-18
8.7
Sanne: StatistiekDoor: Gijs Cocq
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, College, Openbaar, School, Universiteit,
"Sanne was de reden dat ik Statistiek haalde. Zij kon zelfs een college van anderhalf uur op maandagochtend de moeite waard maken. Op het eerste gezicht viel ze niet zo op, ze had zelden het hoogste woord, haalde goede cijfers en dronk liever thee d..."
28-04-18
8.9
In De Wc Met Mijn 5 Jaar Ouder Ex VriendjeDoor: Nathalie
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: 16 Jaar, Anaal, Beffen, College, Ex, Pijpen, Tinder, Toilet, Universiteit,
"Ik zal beginnen met wat informatie te geven. Ik ben 16 jaar blond, groene ogen en vaak heel geil. Hoewel ik pas 16 ben, heb ik al met 5 jongens geneukt en er toch behoorlijk wat gepijpt. Ik doe vmbo en mijn ex is een 22 jarige student. Ik heb hem ont..."
11-01-18
7.2
Mijn Broer Op De UniversiteitDoor: Martijn
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Universiteit,
"Walter was vier jaar ouder dan ik. Hij ging naar de universiteit in een andere stad en kwam vaak het weekend naar huis. We hadden een speciale band, een heel speciale band. Onze speciale band begon een aantal jaren eerder, toen Walter zo n 15 jaar wa..."
18-02-15
7.9