60.393 Gratis Sexverhalen
Startpagina > Zoeken
Je zocht naar "Genieters" in de naam van de schrijver/schrijfster van het verhaal. Houd er rekening mee dat een auteursnaam niet uniek is en dat niet alle getoonde verhalen van een en dezelfde persoon hoeven te zijn.
Verwendag Voor Onszelf - 3Door: Genieters
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Condoom, Cuckold, Cuckolding, Dp, Dubbele Penetratie, Hotel, Trio,
"Het is weer tijd voor een verwendagje voor onszelf. We een hebben een romantisch hotel in een rustige omgeving uitgezocht en ons vriendje een berichtje gestuurd. Na een rustige rit komen we aan op bestemming en parkeren onze auto. Het hotell..."
02-12-23
8.7
Verwendag Voor Onszelf - 2Door: Genieters
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Condoom, Cuckold, Cuckolding, Dp, Dubbele Penetratie, Hotel, Trio, Vrouwvriendelijk, Wellness,
"Na de eerste verwendag uit onze stoute fantasi n hebben we nog lang nagenoten van alles wat we meegemaakt hebben. Op de meest willekeurige momenten werden er schalkse blikken uitgewisseld als we terugdachten aan de geile momenten die we tijdens die e..."
25-11-23
8.9
Verwendag Voor Onszelf - 1Door: Genieters
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Condoom, Cuckold, Cuckolding, Hotel, Sauna, Trio, Vrouwvriendelijk, Wellness,
"We hebben voor onszelf een paar extra vrije dagen gepland lenteweer, geen verplichtingen, een mooi moment om volop te genieten. Vanochtend hebben we heerlijk ontbeten bij de lokale koffiebar, en nu rijden we door prachtig glooiend landschap..."
19-11-23
8.8
Vreemd Ongeval - 2Door: Levens Genieters
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Deze story is het vervolg op mijn eerder gepubliceerde stuk Vreemd ongeval . Mijn naam is Jos en ben getrouwd met Moniek die in de volksmond Mo genoemd wordt. Zij is samen met haar vriendin voor een weekje fietsen in Limburg zoals je kan lezen in he..."
20-08-14
8.0
Vreemd Ongeval - 1Door: Levens Genieters
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Hoe je leven in elkaar kan storten weet iedereen wel maar de wending die het leven kan nemen geeft aan hoe sterk mensen zijn als de liefde oprecht is. eerst zal ik de hoofdrol spelers van deze gebeurtenis even voorstellen. Ik ben Jos van 32 jaar oud...."
14-08-14
5.6
Vrouw En Vriendin - 3Door: Levens Genieters
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Na de douche beurt in het vorige verhaal zijn we naar bed gegaan en binnen enkele seconden hoorden we dat Ria in dromenland was. Het bleek echter van korte duur want Saskia maakte duidelijk dat ze nog geil was en ik wilde wel ervaren hoe ze dit ging ..."
01-08-14
5.2
Vrouw En Vriendin - 2Door: Levens Genieters
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Nadat Saskia en Ria een weekendje weg waren kwam ons leven in een stroom versnelling. Om de draad op te pakken lees het eerste verhaal. Saskia en ik hadden een aardig bedrag in de staats gewonnen en dus op zoek gegaan naar een andere woning. Deze wer..."
17-07-14
6.8
Vrouw En Vriendin - 1Door: Levens Genieters
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Als je weet hoe iets kan lopen is alles ineens een stuk prettiger. Mijn vrouw is bevriend met een weduwe die in de straat achter ons huis woont. Dit is door de jaren heen een familie vriendin geworden. Voordat ik verder ga stel ik de hoofdrol spelers..."
12-04-14
7.0