63.589 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Door: Louise
Datum: 19-11-2023 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 54005
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Ik ben Janne, 16 jaar en ga dus nog naar school. Ik zou later graag een eigen klerenwinkel hebben of klerendesigner worden. Soms twijfel ik nog. Al van toen ik klein was, tekende ik altijd mijn eigen modeontwerpen. Echter ben ik ook vaak verlegen en durf ik niet altijd mijn eigen ontwerpen met anderen te delen. Mijn beste vriendin, Maud, zegt wel dat ik het goed doe en dat ik minder verlegen moet zijn. Natuurlijk kan zij makkelijk praten. Ieder vriendengroepje heeft wel die luidruchtige grappenmaker, bij mij is dat Maud. We kennen elkaar al van de kleuterklas en zonder haar ging ik nooit met de andere klasgenoten bevriend geraakt zijn.

Op school volg ik dus textiel-en designtechnieken. Op een dag waren we bezig in een les waarbij we een outfit moesten ontwerpen dat bij onze buur zou passen. Daarbij moesten we niet enkel aandacht hebben voor hoe ze eruit zien, maar ook hoe ze zijn.

Voor Maud, toevallig mijn buur op het moment, was het niet moeilijk, met haar stoere kapsel en grofgebekte houding, paste een zwartleren outfit met gedetailleerde afwerking perfect. Maud ontwierp voor mij eerder een prinsessenjurk. Het was roze van kleur, afgewerkt met glitters. Het deed me meteen denken aan de gele jurk die Emma Watson droeg als Belle in Belle en het Beest. Alleen was deze roze.

Maud gaf als uitleg dat ik een erg lief prinsesje was die een beetje te makkelijk over zich heen liet lopen. Enerzijds vond ik het kwetsend dat ze dit zo zei, maar anderzijds kon ik haar helaas geen ongelijk geven. Verder gaf ze in haar uitleg dat mijn lange golvende blonde haren er erg royaal uitzagen en daarom zouden passen bij de jurk. De felle kleuren accentueerden ook mijn lichtgebruinde huid en felblauwe ogen. Volgens haar zou ook door de stof van de jurk mijn kleine B-cup mooi naar voren uitkomen. Haar uitleg leek erg doordacht te zijn en zo dacht onze leerkracht, meneer Baerts er ook over.

Nadat de les afgelopen was en de klas zijn boeken begonnen op te bergen, kwam meneer Baerts nog met een mededeling. Hij vertelde dat in het kader van een algemeen preventief gezondheidsbeleid van de school zouden we allemaal volgende week een medisch onderzoek moeten ondergaan. We kregen gelijk nog een brief mee die wat extra informatie gaf. Het komt er op neer dat zo ons mentaal en lichamelijk zouden onderzoeken en ons intussen ook zouden vaccineren tegen de klem.

Niemand leek echt enthousiast te zijn over het nieuws, maar we wisten allemaal dat het goed zou zijn voor onze gezondheid. Daarom was er ook niemand die het onderzoek weigerde.

Zo was het dat een week later heel de klas een medisch onderzoek onderging. Althans, toch heel de klas behalve ik. Helaas had ik het weekend voor het onderzoek een virus gevangen en lag ik thuis met de griep. Een medisch onderzoek terwijl je ziek bent, zou zeker geen betrouwbare en positieve resultaten teweeg brengen.

Toen ik de avond van het onderzoek met Maud belde, vertelde ze mij alles wat er gebeurd was. Ze vertelde me dat ze naar het medisch centrum zijn gewandeld omdat het niet ver is van de school. Daar aangekomen kregen ze eerst uitleg van een verpleegster en moesten ze allemaal een vragenlijst invullen in afwachting van het onderzoek. Terwijl werden ze volgens klasnummer onderzocht bij de dokter. Daarbij moesten ze ook hun kleren uittrekken en voelde de dokter eens aan onze borsten en bij de jongens aan hun teelballen. Blijkbaar hadden we geluk en kregen de meisjes een vrouwelijke dokter.

Maud vertelde me dan ook met een komisch lachje dat Jonas uit onze klas verstrooid was en enkel in in zijn onderbroek het lokaal binnenwandelde waar de rest van de klas wachtte. Iedereen moest lachen om het voorval, maar Maud had ook gezien dat zijn onderbroek een gespannen tent vormde en hij zeker bijna 17 cm groot moest zijn daaronder. Volgens mij had Maud ook een beetje gevoelens voor Jonas, maar ondanks haar grofgebekte mond, zou ze dat nooit toegeven.

Uiteindelijk was ik op woensdag terug genezen en keerde ik terug naar school. Ik had maar 2 lesdagen gemist en uiteraard het medisch onderzoek. Ik had verwacht dat ik vandaag zou aangesproken worden om ergens volgende week dit onderzoek in te halen.

Aangezien het woensdag was, was ik vrij makkelijk gekleed. Aangezien we in de namiddag dan vrij zijn, zou ik nog met Maud in de stad kunnen shoppen. Daarom had ik ervoor gekozen om vandaag een lang kleedje te dragen met enkel een witte slip onder. Geen bh over mijn B-cupje dus. Over mijn kleedje droeg ik wel nog een passend jasje die er leuk mee stond.

Helaas had meneer Baerts andere plannen voor mij. Tussen 2 lessen door nam hij me apart en sprak me aan. Hij vertelde dat ik het onderzoek zo snel mogelijk moest inhalen om de administratie op orde te krijgen. Ik knikte begrijpend naar wat hij me vertelde. Hij vroeg dan meteen of ik deze middag na school met hem mee zou gaan naar het medisch centrum om me te laten onderzoeken. Aangezien ik een erg verlegen type ben, vind ik het sowieso al moeilijk om "nee" te zeggen tegen vrienden van mij, laat staan tegen een leerkracht.

Daar gingen mijn winkelplannen dus met Maud. Gelukkig toonde Maud er veel begrip voor en ze vertelde me dat het snel gedaan ging zijn. We konden zaterdag dan wel samen shoppen en gelijk mocht ik dan bij haar blijven logeren.

Eens al mijn lessen gedaan waren, ging ik naar het lokaal waar meneer Baerts zich bevond. Voor ik het lokaal binnenwandelde hoorde ik hem nog vluchtig een telefoontje eindigen met een zekere Fientje. Zo te horen was dat zijn vrouw of zo aangezien hij als afsluitzin zei dat hij van haar houd. Toen hij mij zag binnenkomen, nam hij nog vluchtig enkele boeken samen en nam gelijk zijn tas mee om te vertrekken naar het medisch centrum. Daar aangekomen bleek dat het middagpauze was voor het personeel en het komende uur daar niemand zou zijn. Behalve dan de vrouwelijke dokter waarmee meneer Baerts blijkbaar een afspraak had geregeld.

Als eerste kreeg ik een vragenlijst van de dokter die zich voorstelde als Fien. Net als meneer Baerts was ze nog jong van leeftijd, ik schat haar ongeveer 30 jaar oud. Ze kwam dan ook erg verfijnd over. Ze droeg een grote bril en had haar blond-bruine haren opgestoken in een bol. Verder oogde ze erg zwoel en sexy door haar felrode lippenstift die mooi uitkwam op haar doktersjas. Daaronder kon ik nog net een blauw topje in uitmaken. Haar donkere ogen maakten dan ook de look helemaal af.

Meneer Baerts daarentegen had dan eerder een ruwer aanzicht. Met een donkerdere huid en donkerbruin haar leek hij eerder op een bouwvakker als je mij vraagt. Echter kwamen zijn helderblauwe ogen er wel mooi in uit. Hij was verder slank gebouwd en als leerkracht is het ook wel duidelijk dat hij slim was.

Terwijl ik de vragenlijst invulde gingen meneer Baerts en Fien eventjes naar een andere kamer om mij op m'n gemak te laten werken. Enkele vragen die in de vragenlijst stonden waren:

- Heb je allergieën? Welke?

- Doe je aan sporten? Welke?

- Hoeveel uur per dag spendeer je achter een scherm (computer, gsm, tv, ...)?

- Wie zijn jouw 3 beste vrienden in de klas?

- Welke 3 mensen vind je minder leuk uit jouw klas?

- Wat zijn jouw lievelingsvakken op school?

- Wat vind je minder leuk op school?

- Hoe zou je jezelf beschrijven?

- ...

Echter kon je in de vragenlijst ook pikantere vragen zien staan. Ik moet dan ook toegeven dat ik hier een klein beetje van werd opgewonden. Echter gezien de context, probeerde ik me professioneel te houden en deze vragen zo nauwkeurig mogelijk te beantwoorden. Enkele vragen zijn bijvoorbeeld:

- Masturbeer je wel eens?

(Speel je wel eens met jezelf?)

- Zo ja, hoeveel keer per dag/week/maand ongeveer?

- Heb je schaamhaar? nee - een beetje - ja, veel

- Heb je al eens een orgasme gehad?

- Val je op jongens, meisjes of beide?

- Heb je al ooit seks gehad met iemand?

- Zo ja, met hoeveel mensen heb je al seks gehad?

- Heb je al orale seks gehad?

(Via jouw mond het geslachtsdeel van een partner aanraken.)

- Heb je al anale seks gehad?

(Via jouw anus een voorwerp inbrengen.)

- Als je seks hebt, gebruik je dan een condoom? nooit - soms - meestal - altijd

- Neem je andere vormen van anticonceptie?

- Zo ja, welke?

- ...

Op een gegeven moment was ik blijkbaar zo geconcentreerd bezig met mijn vragen in te vullen dat ik nooit had gemerkt dat meneer Baerts en Fien het lokaal terug waren binnengekomen. De twee stonden gewoon over mijn schouder mee te kijken naar mijn antwoorden en wisten zo alle details over mijn leven. Als Fien dit bekeek, dat begreep ik nog, maar ik voelde me er niet helemaal goed bij dat ook meneer Baerts meekeek.

Eens ik klaar was met invullen gaf Fien teken dat ik hen mocht volgen naar de kamer ernaast. Tot mijn verbazing wandelde ook meneer Baerts mee de ruimte binnen. Daar bespraken we mijn ingevulde vragenlijst. Ik struikelde intussen constant over mijn woorden van de stress en zenuwen. Waarschijnlijk moet het ook echt duidelijk geweest zijn dat ik zo zenuwachtig was, want ik voelde heel mijn lichaam warm worden en ik wist gewoon dat mijn hoofd bloedrood stond.

Mijn hart sloeg uiteindelijk enkele slagen over toen Fien me de langverwachte vraag stelde om me uit te kleden. Twijfelend keek ik eens in de richting van meneer Baerts die met een serieuze blik mijn richting uitkeek. Echter waren het zijn ogen die zijn lustige en perverse gedachten verraden. Hij wou mij zien zonder kleren.

Als ik terug in de richting van Fien keek, keek ze me op eenzelfde manier aan. Wanneer ze er op aandrong dat ze geen hele dag de tijd had, stond ik uiteindelijk recht en deed alvast mijn ogen uit. Nog een laatste keer kijkend naar Fien en meneer Baerts deed ik dan ook mijn kleedje uit en trok deze over mijn hoofd.

Meteen kregen ze zicht over mijn stevig, klein B-cupje. Door de heersende koude in de ruimte werden mijn tepeltjes dan ook meteen stijf en Fien kon het niet laten hier een opmerking over te geven. Ze vroeg namelijk of ik koud had, ik kon enkel maar knikken van de zenuwen terwijl ik met mijn armen zoveel mogelijk van mijn borstjes probeerde te bedekken. Daarop stond Fien recht en wandelde richting de thermostaat naast de deur, daar zette ze de verwarming aan en in een snelle beweging draaide ze ook aan het slot van de deur langs waar we binnenkwamen.

Terwijl ik ongemakkelijk stond te wachten in enkel mijn wit slipje en meneer Baerts op slechts één meter van mij verwijderd, kreeg ik al mijn volgende opdracht. Ik moest op de weegschaal staan. Dit leek me makkelijk en deed meteen wat me gevraagd werd. Echter kreeg ik al snel de opmerking dat ik mijn armen naast mijn lichaam moest houden. Onzeker kijkend richting meneer Baerts deed ik wat me gevraagd werd.

Eventjes zag ik hoe meneer Baerts aan zijn broek kwam om zijn paal in een betere plooi te leggen. Hij genoot duidelijk te veel van het zicht van zijn halfnaakte leerlinge. Terwijl noteerde Fien op haar blaadjes dat ik 49kg woog. Daarna mocht ik voor de meter staan en schoof Fien de meter tot tegen mijn hoofd om mijn exacte grootte te meten. Vervolgens noteerde ze 1m57 op haar blaadjes.

Dan, zonder enige vorm van waarschuwing, kwam Fien dichter bij me staan dan ze al stond en raakte ongegeneerd mijn borstjes aan met haar beide handen. Ze legde haar handpalm op mijn stijve tepeltjes en voelde met haar vingertoppen speels over de rondingen van mijn borststreek. Verrast door de plotse aanraking stapte ik een kleine stap achteruit tot ik met mijn rug tegen de muur terecht kwam. Dan wou ik mijn lichaam snel terug afdekken door met mijn handen Fiens handtastelijkheden weg te duwen.

Fien zei dat ze moest voelen of alles nog in orde was met de binnenkant van mijn borsten en dat ze deze moest voelen. Terwijl ze dit zei, trok ze voorzichtig mijn handen terug naar beneden, naast mijn lichaam, om dan verder te voelen aan mij stevige borstjes.

Ze kneep er een beetje in, streelde erover en dan begon ze cirkeltjes te strelen rond mijn tepeltjes. Ik weet niet in hoeverre dit normale procedure was, maar eigenlijk wonden die aanrakingen me wel een beetje op. Ik voelde intussen ook hoe mijn lipjes onderaan langzaamaan nat werden. Fien merkte dat ik opgewonden werd want ze vroeg of ik het leuk vond. Met een blos op mijn wangen knikte ik voorzichtig "ja".

Na een 5-tal minuten oordeelde Fien dat mijn borsten in orde waren. Fien nam een stap opzij en vroeg me dan om me om te draaien en tegen de muur te leunen met mijn handen terwijl ik mijn bekken een beetje naar achter duwde. Niet wetend wat er zou volgen deed ik maar wat ze vroeg. Ik wou namelijk deze gekke situatie niet nog vreemder maken.

Wanneer ik zo stond te te steunen op de muur, voelde ik plots hoe Fien mijn wit slipje vastnam en voorzichtig naar beneden trok. Ik bleef in de gevraagde positie staan, maar probeerde wel te kijken over mijn schouder naar wat er gebeurde. Echter kon ik niet veel zien.

Eens mijn slipje tot op mijn enkels gekomen was, voelde ik de handen van Fien rond mijn been sluiten als teken dat ik uit mijn slipje moest stappen. Dit deed ik dan ook. Hieruit kon ik ook opmaken dat Fien gebukt achter mijn naakte lijfje stond. Waarschijnlijk had ze nu mooi zicht op mijn glimmende schaamlipjes aangezien ik geen haar in de weg had staan.

Toen Fien terug recht ging staan achter me gaf ze me teken dat ik nog een beetje meer naar achter moest staan met mijn voeten en nog iets dieper moest bukken. Ze ging vervolgens iets nemen om me inwendig te onderzoeken. Bij het wegwandelen richting de kast nam ze mijn slipje met vochtig plekje in mee en gaf die aan meneer Baerts die intussen aan het meekijken was.

Aangezien meneer Baerts net buiten mijn ooghoek uit zicht stond, kon ik niet goed zien wat hij deed. Maar heel eventjes dacht ik hem te zien ruiken aan mijn slipje. Helaas kon ik het niet zeker uitmaken, daarnaast vond ik het een gekke gedachte en vergat het snel weer.

Intussen kwam Fien terug en smeerde een koud middeltje over mijn spleetje en sterretje. Vervolgens voelde ik hoe ze haar vinger naar binnen probeerde te duwen. Dit ging vrij moeizaam en deed ook een beetje pijn. Dan deed ze nog meer van die koude zalf aan mijn sterretje en probeerde het nog eens. Nu ging haar ene vinger naar binnen en ik voelde hoe ze er telkens in en uit ging, steeds een beetje dieper. Terwijl draaide ze ook voorzichtig rondjes met haar vingertop in mijn kontje.

Ik liet intussen een onwetende kreun uit door het gevoel dat ik kreeg. Ik raakte diep verzonken in gedachten en kon niet goed bepalen of ik het nu leuk vond, mega raar, of pijnlijk...

Pas wanneer ik Fiens andere hand rond mijn bekken voelde glijden richting mijn kaal venusheuveltje en dan trillende aanrakingen gaf over mijn clitoris, wist ik dat ik het stiekem leuk vond. De pijn van daarnet ebde weg en ik voelde mijn lichaam meer ontspannen. Mijn ademhaling werd ook een beetje zwaarder. Echter vond ik het hele gebeuren nog steeds mega vreemd.

Uiteindelijk verloor ik de controle over mijn gedachten wanneer ik ook 2 vingers voelde duwen tegen mijn poesje om mijn neukgrotje binnen te gaan. Deze gleden soepel naar binnen dankzij de glijmiddel en mijn natte geile sappen. Nu kon ik het niet langer laten en mijn zware ademhaling werd nu gehijg met enkele kreuntjes tussendoor.

Plots hoorde ik Fien op een zelfde manier hijgen als mij, echter in de positie dat ik stond kon ik niets zien van wat er achter me allemaal gebeurde. Maar het gegrom van meneer Baerts leek me duidelijk. Terwijl ik gevingerd werd door de dokter, was mijn leerkracht de dokter aan het vingeren.

Op een gegeven moment haalde Fien al haar vingers uit mijn lichaam en meneer Baerts haalde ook zijn vingers uit haar lichaam. Fien trok me dan mee richting haar bureau waar ze met gespreide benen op ging zitten. Nu pas kon ik zien dat ze onder haar doktersjas een minirok draagt met niets daaronder. Ik kreeg zicht op haar natte kut die versierd was met enkele haartjes in de vorm van een streepje op haar venusheuvel.

Veel genieten van het uitzicht kon ik echter niet want Fien trok mijn gezicht naar haar kutje toe en spontaan stak ik mijn tong uit en proefde haar kutsappen. Met mijn handen steunde ik intussen op haar dijen en hield haar benen wagenwijd open om met mijn tongetje alles op te likken.

Terwijl liep meneer Baerts rond het bureau zodanig hij achter Fien stond. Vanuit die positie opende hij de rest van haar doktersjas en trok haar topje over haar borsten. Ook zij had geen bh aan en haar borsten waren net iets groter dan de mijne. Ik schat ongeveer een C-cup, misschien een D-cup. Dan zag ik hoe meneer Baerts en Fien elkaar begonnen te kussen en tongen, terwijl speelde meneer Baerts met Fiens stijve tepels in zijn handen.

Terwijl ik sabbelde op het kutje van Fien voelde ik hoe ze haar benen plots op mijn nek legde. Met haar handen in mijn haren trok ze me nog steviger tegen haar kutje en ik voelde hoe haar kutje nog natter werd met mijn tong. Plots voelde ik al haar spieren samentrekken en Fien begon luidkeels te kreunen van genot. Ze schreeuwde het uit dat ik niet mocht stoppen dit deed ik ook niet. Tot ze plots en intens orgasme kreeg.

Ik sabbelde intussen verder alsof mijn leven ervan afging. Aangezien ik zo moest snakken naar zuurstof, voelde het ook een beetje zo aan. Fien drukte me namelijk nog steeds stevig tegen haar kutje aan.

Wanneer ze me dan uiteindelijk loste en tot haarzelf kwam, kon ze enkel zeggen dat het onze beurt was, duidend naar mij en meneer Baerts. Ik moest van Fien nu op mijn rug liggen op haar bureautafel en meneer Baerts stond nu aan mijn benen.

Eerst speelde hij eventjes met zijn vinger over mijn gleufje, maar vervolgens proefde hij ook met zijn tong aan mijn kutje. Die ochtend toen ik naar school fietste met Maud, had ik nooit gedacht dat ik in de namiddag zou gebeft worden door mijn leerkracht.

Echter bleef meneer Baert mij niet lang beffen. Plots zag ik hoe hij zijn broekriem opende en zijn broek tot zijn knieën liet zakken. Ik zag vervolgens hoe zijn monsterlul tevoorschijn kwam. Hier was zelfs Jonas niet tegen opgewassen, deze moest zeker meer dan 20 cm lang zijn. Dat zou nooit in mijn kutje passen. Echter dacht meneer Baerts daar anders over. Hij duwde zijn lul tegen mijn kutje en voor ik het wist floepte zijn warme eikel bij me naar binnen. Dan trok hij terug en duwde vervolgens zijn monster terug naar binnen, maar telkens een beetje dieper. Terwijl meneer Baerts dat deed, voelde ik hoe Fien mijn kutje stimuleerde door over mijn klitje te wrijven en intussen extra glijmiddel over mijn kutje liet druppen.

Ik was het intussen aan het uitschreeuwen... Ik voelde hoe mijn kutje opengerekt werd en hoe ik diep geneukt werd door mijn leerkracht. Wanneer ik meneer Baerts voelde stoten tot tegen mijn baarmoederhals, begon Fien met mijn tepeltjes te stimuleren. Ik wist dat ik het op deze manier niet lang zou volhouden en heerlijk zou klaarkomen.

Als meneer Baerts dan ook begon te grommen, was dit voor mij de druppel en mijn kutje omsloot zich helemaal rond zijn stijve lul en heel mijn lichaam trok samen. Ik schreeuwde nog nooit zo luid als toen en kwam hevig klaar. Dit was ook voor meneer Baerts te veel en hij spoot zijn zaad diep tot in mijn baarmoeder.

Hierna had ik toch eventjes tijd nodig om te bekomen. Meneer Baerts trok zijn lul dan uit mijn kutje en meteen volgden klodders zaad die op de grond en bureau vielen. Fien was er echter snel bij en voor ik het wist had ze haar mond op mijn druipende kutje geplaatst. Ze likte keurig al het zaad van meneer Baerts op, samen met mijn kutsappen.

Dit voelde wel nog leuk aan en Fien bleef maar door likken. Ik voelde hoe mijn kutje nog na zinderde van het hevige orgasme van daarnet, maar tegelijk voelde ik een volgende al opkomen. Wanneer Fien uiteindelijk niet één, maar twee vingers bij me naar binnenduwde en me aan een snel tempo vingerde voelde ik dat ik klaarkwam. Deze keer was het niet zo hevig als daarnet, maar mijn orgasme bleef wel veel langer aanhouden dankzij het gelik van Fien.

Wanneer Fien klaar was, deed ze terug haar kleren goed aan. Toen ik opkeek zag ik dat ook meneer Baerts al weer zijn kleren had aangedaan. Ik mocht vervolgens hetzelfde doen, maar mijn slipje zouden zij houden.

Fien vertelde me dan nog dat ik het verslagje van het medisch onderzoek later per brief zou krijgen op school. Ze vertelde ook dat wat er hier gebeurd is met niemand gedeeld zal worden en dat ze hetzelfde van mij verwacht. Ik knikte en mocht dan vertrekken.

Meneer Baerts nam nog afscheid van Fien met de woorden "Tot vanavond schatje" en kuste haar. Vervolgens begeleidde hij me terug naar school. De korte wandeling terug naar het schoolgebouw was gevuld met intense stiltes en ongesproken spanning. Sindsdien zou geen enkele les van meneer Baerts nog dezelfde zijn.

Ik heb ook met niemand gedeeld wat er gebeurd is in die dokterspraktijk tijdens het onderzoek. De zaterdag die erop volgde ben ik nog gaan shoppen met Maud. Toevallig zijn we een lingeriewinkel binnengewandeld en in tegenstelling tot anders heb ik nu wel eens iets gekocht. Een leuk dokterssetje voor een sexy dokter in de slaapkamer. Hihihi... Ik vraag me af met wie ik die zou kunnen uitproberen.

Enkele weken later kregen we tijdens een les van meneer Baerts toevallig onze medische verslagen terug. Er werd aangeraden om deze voor jezelf te houden en niet te delen met anderen. Terwijl meneer Baerts dit zei, keek hij specifiek mijn richting uit. Meteen begreep ik de boodschap.

Die avond heb ik dan thuis op mijn kamer de enveloppe geopend. Ik zag een normaal medisch verslag zitten waarbij alles oké leek te zijn. Daarnaast nog een briefje van Fien met haar contactgegevens op en een welgemeende dank voor de fantastische namiddag. Verder zaten in de enveloppe ook nog enkele foto's. Mijn hart sloeg nu wel enkele slagen over. Ik zag verschillende naaktfoto's van mezelf in de dokterspraktijk staan. Op één van de foto's stond: "Je bent een pareltje!" Op een andere las ik dan weer: "Wat een sexy lichaam." Op nog een andere kon je lezen: "Wat een lekker kutje." Op de laatste foto las ik dan: "Bedankt voor het aandenken, dit blijft ons geheimpje hé?! ;)"

Door het laatste berichtje werd ik toch een beetje bang. Alsof ze mij bedreigden met mijn foto's te delen als ik ooit iets zou vertellen hierover. Gelukkig was ik dat niet van plan, maar nu had wel een andere keuze. Zou ik nog afspreken met Fien of niet? Misschien kan ik aan haar mijn dokterssetje tonen?

xxx

Bedankt voor het lezen van mijn verhaal. Hopelijk hebben jullie ervan genoten. Abonneer zeker op mijn profiel en blijf op de hoogte van nieuwe toekomstige verhalen. Geef zeker ook een hoge score, dit is de motivatie voor mij om te blijven schrijven.

xxx
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...
Klik hier voor meer...