63.206 Gratis Sexverhalen
Datum: 21-03-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 6309x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Lauren Gaat Weer Naar School - 20
De volgende ochtend liet ik haar opruimen en smeerde ik haar billen in met zalf. Ik dacht erover haar weer in bed te krijgen, maar ze zei dat ze zich moest voorbereiden op school. Dus pakte ik mijn spullen en vertrok.

Tijdens de rit naar huis dacht ik aan de seks van Lauren met professor Kott en vreemd genoeg voelde ik me slechts een beetje aangedaan door wat ik was begonnen. Ik wist dat ik er meer last van zou hebben, maar op de één of andere manier leek het in de context van onze nieuwe relatie acceptabel.

Ik kon niet ontkennen dat het ongelooflijk opwindend was geweest mijn vrouw te zien bezwijken voor de meedogenloze aanval van de professor en dat, in combinatie met haar acceptatie, deed me beseffen dat ik er altijd zeker van moest zijn dat ik een deel controle behield.

Omdat de stap die we hadden genomen een hele grote was geweest, wilde ik er zeker van zijn dat ze begreep dat haar huis inderdaad een heiligdom was. Toen ze dan ook die avond thuiskwam, zorgde ik ervoor dat ik haar opwachtte met een groot glas wijn. "Proost," zei ik en kuste haar op de wang.

"Bedankt," antwoordde ze terwijl haar gezicht in een brede glimlach opklaarde. "Nu ben ik op eigen terrein."

"Ik weet... ik zal me aan de regels houden," erkende ik.

"Goed..." antwoordde ze. "Kunnen we straks even praten?" vroeg ze na een pauze.

"Natuurlijk," antwoordde ik, het onderwerp radend.

Lauren vond dat ze wat tijd met onze zoon moest doorbrengen, dus het duurde tot bijna tien uur voordat we naar de slaapkamer konden verhuizen. Onderweg deelden we anderhalve fles wijn, en ik vroeg me af of ze wel zin zou hebben in een serieus gesprek. Maar zodra de slaapkamerdeur dichtzat, zag ik aan haar gezichtsuitdrukking dat ze niet van gedachten was veranderd.

"Ik maak me zorgen over wat er is gebeurd," zei terwijl we samen op het bed en ze keek me daarbij kwetsbaar aan.

"Waarom?" vroeg ik, best wetend dat ze het over professor Kott had.

"Heb jij er geen last van?" vroeg ze.

"Het stoorde me toen je stiekem wegglipte om Harry te neuken en daarom ben je waar je bent," antwoordde ik, wetende dat ik hard was.

"Dat is niet..." begon ze voordat ik haar onderbrak.

"Wat ben je als je in de stad bent?" vroeg ik.

Ze keek me aan en even was er een vuur in haar ogen, maar dat ebde langzaam weg. "Een sletje... jouw sletje," antwoordde ze dan met een diepe zucht.

"Precies, wat betekent dat ik beslis."

"Heb jij er dan geen last van?" zuchtte ze.

"Als ik er last van zou hebben, zouden we het niet doen. Ik dacht dat we dit punt voorbij waren. Ik dacht dat je de afspraak begreep en accepteerde," wierp ik tegen, wetende dat ik geen enkele tegenzin kon tonen.

"Ik ben bang," fluisterde ze.

"Voor wat?" vroeg ik, voor het eerst verward.

"Ik ben bang dat je me eruit schopt," zei ze zachtjes nadat er seconden voorbij waren getikt. "Ik ben bang dat als dit allemaal voorbij is, je me niet meer wilt hebben."

Die boodschap had ik echt niet zien aankomen, en ik moest even de tijd nemen om mijn gedachten verzamelen. "Ten eerste: dat gaat niet gebeuren," zei ik dan. "Ten tweede: of je dit nu begrijpt of niet, we doen dit samen. Ten derde: wie zegt dat het gaat stoppen? Waarom zou ik willen dat het stopt?"

"Als ik klaar ben met school…" zei ze dan en er verscheen een zweem van een glimlach op haar gezicht.

"Hmmm... misschien houden we het appartement wel," antwoordde ik.

"Als ik zwanger word?" vroeg ze dan.

"Daar hoef je niet voor te stoppen," antwoordde ik lachend.

"Dat is gek," zei ze, maar begon ook te lachen.

Omdat ik bang was dat ze het over een bezoek aan de dokter zou willen hebben, besloot ik het gesprek te beëindigen. Ik trok haar naar me toe en zocht haar lippen. Eerst maakte ze met tegenzin contact, maar na een paar seconden beantwoordde ze de kus hartstochtelijk.

We knuffelden een paar minuten en verschillende keren dacht ik erover om naar seks over te gaan, maar de stemming leek niet goed.

"Professor Kott heeft het aan Josh verteld," fluisterde ze terwijl ik haar haar streelde. "Hij heeft hem verteld wat er is gebeurd?"

"Echt? Zo snek al? Hoe weet je dat?"

"Vanwege de manier waarop hij naar me keek."

"Dus hij heeft niets gezegd? Misschien ben je gewoon paranoïde," wierp ik tegen.

"Nee... ik kon het zien. Hij weet het," antwoordde ze.

Terwijl ik haar boodschap overwoog, realiseerde ik me dat ik niet verbaasd zou moeten zijn, aangezien de professor leek te gedijen op wellust. Nu kreeg ik het visioen van hoe hij zich haastte om met de afgestudeerde student te praten en te vertellen hoe hij zijn zware pik in Lauren had begraven.

De situatie was behoorlijk zorgwekkend omdat hij zich niet alleen haastte een vertrouwelijke zaak te doorbreken, maar het ook had gedeeld met een persoon die intiem was geweest met onze dochter.

"Nou, dat is niet zo best," zei ik met het gevoel dat ik moest antwoorden.

"Nee... nee, dat is het zeker niet," antwoordde ze, ongetwijfeld bezorgd over dezelfde problemen.

We werden stil en begonnen in slaap te vallen. "Lauren," fluisterde ik zachtjes tegen haar voordat het zover was, "ik zal je nooit afdanken."

"Mmmm... dat is mooi," fluisterde ze.

"Ik bedoel... zolang je je gedraagt," antwoordde ik, niet in staat om mijn giechel in te houden.

"Lul," verklaarde ze, maar ze pakte mijn arm en trok hem strak over haar lichaam.

Dat weekend dacht ik veel na over haar boodschap en accepteerde ik dat haar deelname aan onze regeling haar in een zeer kwetsbare positie bracht, ongeacht hoe die tot stand kwam. Professor Kotts indiscretie was een levendig voorbeeld van de risico's, maar hoewel ik me enigszins schuldig voelde, was het niet genoeg om de zaken te stoppen. Het zorgde er echter voor dat ik troost wilde bieden.

Ik bleef dus aardig doen tegen haar, en hoewel ik kon zien dat ze mijn bedoeling begreep, deed het haar nog steeds plezier. Toen ze de maandag daarop naar de stad vertrok, was ze goedgeluimd en toen ik haar die avond sprak, was ze in een speelse bui.

"Ik ben zo geil," jammerde ze bijna zodra het gesprek begon.

"Wat? We hebben gisteren nog seks gehad," lachte ik.

"Ik kan er niets aan doen! Kom naar me toe?" smeekte ze.

"Ik kan niet elke keer naar de stad komen als je opgewonden bent," lachte ik. Maar dan schoot me een gedachte te binnen. "Heb je gesport vandaag?" vroeg ik.

"Ja, ik ben net terug," antwoordde ze giechelend.

" Ahhh... ik snap het. Je vond het spannend om Elizar je poesje te laten zien," zei ik.

"Elisadro, en hij heeft niets gezien," wierp ze tegen.

"Waarom niet? Hoe zou hij dat gemist kunnen hebben?" lachte ik.

"Omdat ik bedekt blijf," verklaarde ze. Ik voelde dat er meer was, dus ik werd stil en liet de spanning opbouwen. De seconden tikten voorbij voordat ze aanbood. "Hij probeerde het wel... Hij vroeg erom."

"Ik begrijp het niet. Leg eens uit wat er is gebeurd," eiste ik.

Eerst reageerde ze niet, maar nadat er een paar seconden verstreken slaakte ze een diepe zucht. "Hij bleef me in posities plaatsen zodat hij kon kijken, maar ik zorgde ervoor mijn korte broek de boel bedekt hield," antwoordde ze dan. "Dat vond hij niet leuk en uiteindelijk vroeg hij gewoon of hij mocht kijken," legde ze uit.

"Zo maar? Hoe vroeg hij dat, bedoel ik?" drong ik aan.

"Ik denk dat hij het niet echt vroeg. Hij zei alleen dat hij mijn poesje nog wat meer wilde zien," antwoordde ze.

"Hij zei poesje... gebruikte hij het woord?" vroeg ik.

"Ja..." antwoordde ze.

Ik liet even een stilte vallen. "Laat hem kijken, Lauren," zei ik dan. "Laat hem kijken zoals hij wil, maar niet aanraken."

"Shit... Het is gênant!" verklaarde ze.

"Hij heeft je geil gemaakt?" plaagde ik.

"Ja, en jij bent er niet om voor me te zorgen. Als we dit gaan doen, moet je meer naar de stad komen om voor me te zorgen," protesteerde ze.

"Schat, ik wil dat je de hele tijd geil bent. en ik kan niet zo vaak naar je toe komen, dus je zult het gewoon moeten ophouden tot je thuiskomt. Trouwens, als ik naar de stad kom, wie weet welke gedachten ik dan zou kunnen hebben."

"Dat kan me niet schelen... het is niet eerlijk op deze manier," jammerde ze.

Ik sprak nog tien minuten met haar, waarbij zij herhaaldelijk terugkwam op het onderwerp dat ik naar de stad zou rijden om de nacht met haar door te brengen. Uiteindelijk eindigde het gesprek, maar ik zorgde ervoor dat ik haar eraan herinnerde dat masturbatie verboden bleef.

De volgende paar weken vond steeds hetzelfde gesprek plaats als ze de nacht in het appartement doorbracht en ik wist dat veel ervan voortkwam uit haar interacties met de jonge trainer. Ze jammerde echter niet langer over de schaamte die ze voelde. In plaats daarvan gaf ze gretig een gedetailleerde beschrijving van zijn gestaar, geglimlach en de doorweekte toestand van haar kutje.

Af en toe deed de man een poging haar aan te raken, maar volgens haar kon ze zijn pogingen dwarsbomen. De opwinding die het veroorzaakte vertaalde zich mooi naar onze slaapkamer. Hoewel ze de eerste keer onverschillig probeerde te doen toen ze thuiskwam, genoten we later altijd van geweldige seks.

Toen ik tijdens één van deze sessies langzaam mijn pik van achteren in haar duwde, herinnerde ik me haar recente interactie met de pik van professor Kott. Plotseling herinnerde ik me zijn verborgen camerasysteem en ik schopte mezelf in gedachten omdat ik niet eerder had gecontroleerd of hij de ontmoeting had vastgelegd. Ik zei niets tegen Lauren, maar de volgende maandag vroeg belde ik zijn nummer.

"Hallo daar! Ik hoopte al iets van je te horen. Is lieve Lauren weer stout geweest?" vroeg de man zodra hij opnam.

"Nee... nee dat is niet waarom ik bel," antwoordde ik. "Professor, heb je weer een film gemaakt... die keer dat wij laatst bij je waren?" vroeg ik voordat hij kon spreken.

"Ja, inderdaad! Ik vind het heel leuk om ernaar te kijken. Anna geniet er ook van," antwoordde hij zonder schuldgevoel.

"Kijk, ik wil naar je toe komen," zei ik tegen hem. "Ik wil de film hebben en me ervan verzekeren dat er geen andere versies meer van zijn."

"Ik begrijp het. Nou, later vandaag om vijf uur zou het beste werken," opperde hij. "Er is nog iets anders dat je misschien ook graag zou willen zien," voegde hij eraan toe.

"Wat is dat dan?" vroeg ik, me afvragend of mijn vrouw iets had gedaan zonder het mij te vertellen.

"Josh kwam hierlangs om de garage te gebruiken met een mooie jonge vrouw/ Later hoorde ik dat het je dochter was," antwoordde hij.

"Lieve Heer," hijgde ik.

"Net zo interessant, maar heel anders dan haar moeder," zei hij met een zachte grinnik.

Hoewel ik verbolgen was over zijn houding, wist ik dat ik niets kon winnen door hem uit te schelden. Dus ik beëindigde het gesprek met de afspraak dat we elkaar later die middag zouden ontmoeten.

Ik dacht erover Lauren te bellen en haar te informeren, maar besloot te wachten tot ik wist waar we mee te maken hadden.

De rest van de ochtend en het begin van de middag leken in een slakkengang voorbij te gaan, maar eindelijk was het tijd om naar de stad te vertrekken.

Ik was een paar minuten te vroeg, en toen ik richting de voordeur liep kwam de auto van professor Kott de oprit oprijden. Hij sprong uit zijn auto en kwam naar me toegelopen zonder enig teken van ongemak over de situatie. "Goed je te zien! Kom binnen... Kom binnen," zei hij, me naar voren leidend. "Het is een beetje vroeg, maar heb je zin in wat te drinken?" vroeg hij toen we eenmaal binnen waren.

"Nee, bedankt. Ik wil graag even opschieten," antwoordde ik.

Met een snel knikje leidde hij me naar zijn computer. "Een kopie van Lauren zou ik denken," zei hij terwijl we wachten tot de computer opstartte. "En je dochter?"

Tijdens de rit had ik over die vraag nagedacht en had besloten dat ik iets moest hebben om aan mijn vrouw te laten zien. Het was echter nog steeds moeilijk om het antwoord uit te brengen en ik bleef enkele seconden onhandig staan voordat ik in staat was te spreken. "Beide," zei ik tegen de man.

Er verscheen een decadente glimlach op zijn gezicht, waardoor mijn woede oplaaide en even overwoog ik hem te slaan. Maar ik hield me in en de volgende minuten keek ik toe terwijl hij de bestanden naar meerdere usb-drives overzette. Toen hij klaar was, liep hij doelbewust door de stappen om de bestanden te verwijderen en uit zijn prullenbak te verwijderen.

Ik kon natuurlijk niet weten of hij stiekem kopieën had gemaakt, maar ik vond troost in zijn openheid over het bestaan van de bestanden. "Oké, klaar," verklaarde hij terwijl hij opstond. "Het bestand van je dochter is vrij groot," zei hij met een glimlach en nadat hij me de drie usb-drives had overhandigd.

Een moment bleef ik stil terwijl ik de betekenis van zijn boodschap peilde. "Hoe zijn ze hier terechtgekomen?" vroeg ik in de hoop wat context te krijgen over Nicole's bezoek.

"Niets dat was gepland. ten minste niet van onze kant als dat is wat je vraagt. Ik kreeg een telefoontje van Josh die vroeg of hij de speelruimte mocht lenen en een uur later arriveerde hij met een aantrekkelijke jonge vrouw. Pas later hoorden we... het verband," legde hij uit.

"Was... was jij daar ook...? En Anna…?" stamelde ik.

"Nee, hij was liever alleen," antwoordde de man.

Ik dacht dat dit het eerste goede nieuws was dat ik had gehoord sinds ik van de situatie had gehoor. Ik had in doodsangst zitten denken aan de oudere man die Nicole streelde, of erger. Dus, met een gevoel van opluchting, draaide ik me om naar de ingang, wetend dat ik naar het appartement moest gaan om de kwestie met mijn vrouw te bespreken.

"Professor, ik reken op uw discretie," zei ik me naar de man wendend , net voordat ik naar buiten stapte.

"Ja, natuurlijk. Vertrouwen staat daarbij voorop," erkende hij.

Ik bereikte het appartement voordat Lauren arriveerde en zat ongeduldig op de bank te wachten toen ik de sleutel in het slot hoorde. Zodra ze me zag, verscheen er een gretige glimlach op haar gezicht, maar die verdween snel toen ze mijn sombere uitdrukking opmerkte. "Wat is er mis?" vroeg ze zenuwachtig.

"Ik heb de professor gesproken. Ik belde hem om iets te bespreken en hij liet een bom vallen," zei ik.

"Wat bedoel je? Wat voor bom?"

Ik keek haar een paar seconden aan "Josh en Nicole gebruikten zijn... eh… kerker," zei ik dan met een diepe zucht.

"Nicole? Wanneer was ze hier?" vroeg ze en aan haar houding kon ik zien dat ze ook in het ongewisse was gehouden.

"Ik weet het niet... afgelopen weekend of het vorige, ik weet het niet zeker," antwoordde ik, me realiserend dat ik vergeten was het te vragen. "Er is een video van," zei ik nadat ik even had gepauzeerd om het bericht te laten bezinken.

"Een video? Waarom is er een video?"

Ik had haar nooit over zijn verborgen camera's verteld, dus ze had geen idee dat ook zij op video was vastgelegd. Ik dacht erover één of ander verhaal te verzinnen, maar besloot de waarheid te benaderen, wat betekende dat ik waarschijnlijk haar toorn onder ogen zou zien.

"Hij heeft camera's... verborgen camera's... in de garage. Hij neemt alles op," legde ik uit.

Ik kon het moment zien waarop de realiteit doordrong toen de woede haar ogen vulde. "Hij filmde al die keren? Met ons?" vroeg ze seconden later.

"Ja," zei ik en ik wilde dat het voorbij was, zodat we terug konden naar Nicole.

"Je hebt het me niet verteld," zei ze.

"Nee," antwoordde ik.

"Heb je ze gezien... de video's?"

"Ja," gaf ik toe.

"Dat is smerig. Gewoon fout en smerig. Je hebt niet het recht om dat voor mij te verbergen. Alle shit waar ik mee te maken heb van jou en je speelt het op deze manier? Wat is er mis met jou?" zei ze met de woede in haar stem die bij elk woord groeide.

"Kijk, dit kunnen we later wel bespreken. Ik wil nu terug naar onze dochter," reageerde ik.

"Dat is onzin. Al die onzin die je me vertelt en waar ik mee te maken heb gehad. Dit is niet beter... het is erger," verklaarde ze.

"Nee... nee, dat is het niet... Ik heb niet een andere vrouw achter je rug om geneukt en erover gelogen," antwoordde ik terwijl mijn humeur oplaaide. "Ga nu je kleren uittrekken," , eiste ik toen ik besloot dat ik er genoeg van had. "Je kent de regels!"

Een vreemde, niet te ontcijferen blik vulde haar gezicht toen haar lichaam verstijfde. Ze keek me een paar seconden aan zonder iets te zeggen, waarna ze naar de slaapkamer liep en de deur sloot.

Ik had geen idee wat ik daarna kon verwachten, maar besloot haar gaar te laten stoven. Ik ging op de bank zitten en rommelde wat met mijn telefoon. Het duurde bijna een half uur, maar uiteindelijk ging de deur open en stapte mijn lieve vrouw naakt naar buiten. Ik kon zien dat ze nog steeds boos was toen ze naar me toe liep. "Oké, laten we eens kijken," zei ze terwijl ze op de bank ging zitten.

"Ik heb je laptop nodig," antwoordde ik. Met een zucht stond ze op, pakte haar laptop en keerde terug naar haar plek.

Ik gaf haar één van de usb-drives en ze vond snel de usb-poort. Seconden later had ze de map geopend. Ik kromp ineen toen ik zag dat de professor het bestand moeder had genoemd. Ik kon de namen van de andere bestanden wel raden.

"Nou, is dat niet aardig," zei ze sarcastisch.

Zoals verwacht, bevatte de volgende die we invoegden een bestand met de naam ‘dochter1’, waardoor Lauren zich omdraaide en me met een vernietigende blik aankeek.

"Doe het... doe het maar," reageerde ik.

Daarmee dubbelklikte ze op het dossier en de garagekerker van de professor verscheen op het scherm. Seconden later keken we toe hoe Josh en Nicole binnenkwamen. Ik hoorde haar giechelen terwijl ze naar het midden van de kamer liepen. Zonder twijfel had professor Kott een bewerkt bestand van de onbewerkte stream gemaakt en net als de vorige video had deze een lage resolutie met slechte audio. Toch kon ik gemakkelijk zien dat ik naar mijn dochter keek.

De volgende paar minuten keken we hoe de jongeman haar een rondleiding door de ruimte gaf, terwijl hij beschrijvingen gaf van de talrijke apparaten. Toen ze klaar waren, gingen ze terug naar het midden, naast de tafel waar de professor zijn peddels en zwepen bewaarde. Ze waren nog steeds aan het lachen en aan het grappen toen Josh iets van de tafel trok en een paar seconden later keken we toe hoe hij Nicole een balknevel voordeed. "Ben je klaar om te spelen?" vroeg hij toen hij hem op zijn plaats had.

We konden horen dat ze een gorgelend antwoord gaf. Dan gingen hun handen plotseling naar elkaars kleren en al snel waren ze allebei naakt. Ik had mijn dochter niet naakt meer gezien sinds ze een pre puberaal kind was, en ik voelde me erg ongemakkelijk. Toch kon ik niet wegkijken en merkte op dat ze een prachtig strak lichaam had, met borsten die iets kleiner waren dan die van haar moeder. Net boven haar gladgeschoren kutje, te klein om te onderscheiden, zag ik wat alleen een tatoeage kon zijn.

Heel even dacht ik na over mijn beslissing om voor Lauren piercings te gebruiken in plaats van inkt, maar ik duwde de gedachten snel uit mijn hoofd omdat ze te verontrustend waren.

Hoewel Josh maar een paar jaar ouder was, was zijn uiterlijk lang niet zo verfijnd. Het was een grote man. Hij zag er ook een beetje uit vorm uit, en samen met een onverzorgde bos rood haar, had hij een dikke mat die zijn borst bedekte. Zijn pik zag er ongeveer gemiddeld uit en er waren verder geen zichtbare markeringen op zijn lichaam.

Onze dochter zou veel beter kunnen, dacht ik, wat me dwong even stil te staan bij de reden van hun relatie.

Hij leidde haar naar het kruis dat aan de verste muur was bevestigd en ze stond toe dat hij haar armen in de boeien legde met haar rug naar het apparaat. Hij liet haar voeten vrij en ging terug naar de tafel en koos een langrijzweep uit. Hij stapte naar haar toe en zorgde ervoor dat hij de zweep in haar zicht hield.

Toen hij binnen bereik kwam, begon hij ermee over haar dijen te wrijven terwijl hij haar af en toe een snel tikte gaf. Vervolgens ging hij naar haar borsten en liet het leren uiteinde van de krop ongeveer een minuut onder en over haar borsten lopen voordat hij haar afdaalde en bij haar gespreide benen kwam.

Hij begon op de binnenkant van de dijen, maar ging al snel naar haar vagina waar hij de schacht van het apparaat door haar spleet haalde. Het leek erop dat hij meer wilde plagen dan pijn te doen, hoewel ik zeker wist dat het zou komen. Maar toen ik zag dat mijn dochter tegen de krop begon te rijden, kon ik me niet langer inhouden.

"Verdomme! Verdomme Lauren," riep ik.

"Waarom ga je niet naar de andere kamer?" adviseerde ze.

Ik overwoog haar woorden, maar iets liet me niet bewegen. "Het gaat wel," antwoordde ik nadat ik diep had ingeademd.

Josh bleef met haar kutje spelen terwijl ze wiebelde, en hoewel we konden zien dat hij sprak, was zijn stem te zacht om te verstaan. Hij had ook een stevige erectie die uit zijn lichaam stak en uit mijn eigen ervaring dacht ik dat het waarschijnlijk pijn deed.

Toen hij het apparaat liet zakken, was ik er zeker van dat hij op het punt stond agressiever te worden, maar in plaats van haar te slaan, legde hij de zweep terug op de tafel en maakte de boeien los. Vervolgens verwijderde hij de gag, waarop we zagen hoe ze allebei begonnen te lachen.

"Ze zijn gewoon wat aan het rommelen," zei ik.

"Ja... ik denk het wel," beaamde mijn vrouw.

"Goed," antwoordde ik, opgelucht dat ik niet hoefde toe te kijken hoe mijn dochter straf kreeg.

Nog steeds naakt begonnen ze zich te verplaatsen naar een gebied aan de uiterste rand van het gezichtsveld van de camera en bleven daar enkele minuten. We konden niet onderscheiden wat er gebeurde, maar het leek erop dat hun inspanningen een doel hadden en ondanks de omgeving was ik geschokt toen ze eindelijk verschenen met mijn dochter gekleed in een zwart korset en kniehoge zwarte laarzen.

Ze toonde geen moeite om te bewegen met de naaldhakken en terwijl het donkere kledingstuk haar tepels bedekte, liet het haar kont en kutje bloot.

"Oh mijn..." mijn vrouw hijgde.

"Lauren..." jammerde ik, maar deze keer keek ze even mijn kant op voordat ze terugkeek naar het scherm.

Ze gingen naar het midden van de kamer, voerden een kort gesprek en liepen toen naar de matten. Zonder aan te dringen ging Josh op zijn rug zitten en liet Nicole zijn handen en voeten boeien. Toen ze de balknevel van de tafel pakte, leek het erop dat hij protesteerde, maar ze negeerde hem en friemelde er een tijdje mee voordat ze erachter kwam hoe het werkte.

Ze liep terug naar de tafel en pakte hetzelfde lange rietje waar de professor me voor had gewaarschuwd en stapte toen naar de rand van de mat. Ze had een enorme glimlach op haar gezicht toen ze iets tegen haar minnaar zei en toen bracht ze het uiteinde van het riet naar zijn borst, waar ze de punt gebruikte om zijn tepels te plagen.

Ze ging heen en weer en al snel liet ze hem kronkelen zoals hij met haar had gekund. Vervolgens ging ze lager en begon met zijn pik en ballen te spelen, maar in plaats van zichzelf tevreden te stellen met alleen maar te plagen, duurde het niet lang voordat ze het riet tegen zijn gevoelige organen begon te tikken.

"Wat is er gebeurd?" vroeg mijn vrouw toen het scherm plotseling donker werd.

Omdat ik wist dat we van drive moesten wisselen, vond ik de juiste, gaf die aan haar. "Weten we het zeker?" vroeg ik.

"Ja, ga anders maar naar de andere kamer," antwoordde mijn vrouw, haar eerdere bericht herhalend.

De video ging precies verder waar hij was geëindigd en we zagen hoe Nicole agressiever werd in haar spel. Met een bijzondere focus op de nog steeds keiharde pik van de jongeman, gebruikte ze het apparaat om hem van zijn lichaam weg te trekken totdat hij lossprong en tegen zijn buik sloeg.

Meerdere keren herhaalde ze de inspanning, maar uiteindelijk verveelde ze zich. Ze ging naar zijn ballen en tilde ze een paar keer op en liet ze vallen. Toen begon ze lichtjes op de onderkant van zijn pik te tikken, precies waar zijn zak aansloot, waardoor hij binnen de grenzen van de fixatie kronkelde.

Toen ze het riet liet vallen, leek het alsof ze klaar was, want ze begon de knevel te verwijderen. Maar in plaats van hem verder los te maken, keken we hoe ze een kort maar intens gesprek voerden. Het leek alsof ze Josh boos had gemaakt, maar seconden later, toen ze schrijlings op hem ging zitten en haar kutje op zijn gezicht liet zakken, werd het duidelijk dat ze niet klaar was om te stoppen.

Ik dacht erover weg te gaan, maar een vreemde kracht hield me op mijn plaats en ik keek toe hoe mijn lieve dochter haar natte opening over het gezicht van de man liet gaan. In het begin zorgde haar manier van doen ervoor dat het leek alsof ze de juiste verbinding niet konden vinden, maar toen ze naar achteren reikte en zijn pik vastpakte, viel haar hoofd plotseling naar achteren om aan te geven dat Josh de juiste plek had gevonden.

Met haar lichaam grotendeels stil zag ik aan de greep op zijn schacht de mate van haar opwinding. Eerst had ze hem lichtjes vast, maar naarmate ze vorderden werd de greep steviger, totdat ze er om de paar seconden aan begon te trekken.

Ik dacht dat het een naderend orgasme zou betekenen, maar ze verraste me opnieuw toen ze zich met een snelle beweging losrukte, naar beneden gleed en zijn schacht in haar kutje trok.

Met haar handen op zijn schouders bereed ze hem snel en het duurde slechts een minuut of zo voordat haar bewegingen spastisch werden en ze een hoogtepunt bereikte.

Toen ze klaar was, leek het alsof ze op zijn lichaam zou instorten, maar ze slaagde erin zichzelf overeind te houden terwijl ze weer op adem kwam, daarna trok ze zich langzaam los.

Ze sprak een paar seconden met hem en toen met een dwaze grijns greep ze zijn nog steeds stijve pik en begon hem stevig af te trekken. Net als bij haar duurde het niet lang voordat de veelbetekenende tekenen van zijn naderende orgasme zichtbaar werden, en net voordat hij daar aankwam, nam Nicole zijn pik in haar mond en liet hem in haar keel exploderen.

Daarna vermoedde ik dat de ontmoeting voorbij was en ja hoor, na een paar minuten rust begonnen ze te bewegen, en toen ze zich hadden omgekleed, vertrokken ze.

"Oké," zei Lauren. "Waarom heb je me niet over de camera's verteld?"

Ik wist dat ze haar vraag wilde gebruiken om een gesprek over onze dochter af te wenden, maar ik was te druk bezig om het los te laten. "Lauren... wat moeten we doen?" vroeg ik, beseffend dat ik geen idee had hoe ik met de situatie om moest gaan.

"Met Nicole? Niets," antwoordde ze. "Ze heeft niets verkeerds gedaan."

"Denk je niet dat het een probleem is dat een meisje dat net van de middelbare school komt... freaky wordt?"

"Voorzichtig," waarschuwde ze, terwijl ze me met haar blik aan onze situatie herinnerde.

"Ouders... en zeker geen vader mogen hun kinderen dat zien doen..." zei ik.

"Nee... nee, dat zijn ze niet, maar ik wilde er zeker van zijn dat ze nergens toe werd gedwongen," antwoordde mijn vrouw.

"Gedwongen? Zij was degen die dwong van wat ik zag," wierp ik tegen.

"Ja, ik weet niet zeker of Josh er klaar voor was," antwoordde ze terwijl een kleine glimlach verscheen.

"Het is niet grappig," zei ik hoofdschuddend.

"Oh, stop ermee... maak er geen probleem van. Ze heeft het waarschijnlijk van jou... jouw gekke genen," antwoordde ze.

Ik wachtte een tijdje om haar woorden te laten bezinken terwijl ze naar me glimlachte. "Nou, ze heeft het niet van jou gekregen. Jij houdt van onderwerping."

"Jij klootzak," verklaarde ze met een spottende blik van verontwaardiging.

We spraken nog wat over de gebeurtenissen en Lauren was het ermee eens dat we een probleem hadden wat betreft de overlap die bestond met Josh en nu professor Kott. Ze stemde ermee in om met de afgestudeerde student te praten om meer te weten te komen en daarmee gingen we verder.

Ik dacht erover met mijn vrouw te vrijen, maar mijn hoofd was nog steeds in rep en roer, dus ik liet het idee varen. Toch liet ik me door haar overhalen te blijven slapen.

Omdat het nog vroeg was dwong ik haar naar haar training te gaan in de hoop dat haar tijd met haar trainer haar zou opwinden en ik er later de vruchten van kon plukken. Ik had ook een ander idee in gedachten, dus zodra ze wegging, sprong ik in mijn auto en ging naar de tattooshop.

Haar borst was volgens mij volledig genezen, en ik wilde andere piercings kopen. Hoewel de selectie niet enorm was, slaagde ik erin verschillende stukken te vinden waarvan ik dacht dat ze sexy waren.

Op de terugweg gingen mijn gedachten terug naar Nicole en tegen de tijd dat ik aankwam, wist ik dat ik te veel nerveuze energie had om 's avonds in het appartement te blijven. Ik dacht erover Lauren mee te nemen naar een lekker etentje, maar hoewel ik me schaamde, moest ik toegeven dat het kijken naar mijn dochter die seks had een rilling in mijn hoofd had gezet. Daarbij kwam nog de wetenschap dat ze tijdens Laurens tijd in de garage de rol van onderdanige had gespeeld, terwijl Nicole leek te genieten van de rol van meester.

Toen Lauren terugkwam kon ik zien dat mijn plan haar opgewonden te maken had gewerkt. Ze probeerde het te verbergen, maar er was vuur in haar ogen en ik volgde haar naar de slaapkamer terwijl ze zich klaarmaakte om te douchen. Net toen ze zich wilde uitkleden, hield ik haar tegen door mijn arm om haar middel te slaan. "Vertel het me?" fluisterde ik, wetende dat ze het zou begrijpen.

Ze kronkelde even door, maar ik hield haar stevig vast. "Hij zeg me," antwoordde ze dan giechelend.

"Heeft hij het goed kunnen bekijken? En Hoe lang?"

"Mmmm... ja... een flinke tijd," antwoordde ze verleidelijk, blijkbaar wilde ze mij ook opwinden.

Ik liet mijn hand naar haar in de sportbeha gehulde borsten gaan. "Laat het me zien?" zei ik tegen haar nadat ik ze zachtjes in elkaar had gedrukt.

"Wat?" vroeg ze verwart.

"Laat me zien hoe hij het zag... hoe je gepositioneerd was," verduidelijkte ik.

"O, Heer! Meen je dat serieus?"

Ik knikte alleen maar waardoor ze met haar ogen rolde en met een diepe zucht, waarvan ik wist dat het voor de show bedoeld was, verliet ze mijn omhelzing en ging naar de slaapkamer. Ik keek toe hoe ze zich op de vloerbedekking liet vallen, zich op haar rug draaide en haar knieën optrok, waardoor de dunne stof van haar korte broek tegen haar heuveltje werd gespannen en de contouren van haar schaamlippen duidelijk te zien waren.

Maar in plaats van stil te blijven wiebelde ze een beetje om wat speling in het materiaal te krijgen, en nu de verbinding los was, merkte ik dat ik de randen afspeurde om te zien of ik haar prijs kon zien. Ik vermoedde dat haar trainer hetzelfde had gedaan en net toen ik aan zijn reactie dacht, gebruikte ze haar vingers om het kruis opzij te schuiven en haar natte plooien te onthullen.

"Heb je dat gedaan?" dwong ik me uit te brengen toen ik mijn lul voelde verstijven.

"Ja..." antwoordde ze hees.

"Shit, Lauren... Heeft hij je aangeraakt?" Ik hapte naar adem.

"Nee... Je zei dat dat niet mocht. Hij wilde het wel. Ik stond het hem niet toe," antwoordde ze terwijl ze me haar kutje liet zien.

"Wilde je dat hij dat deed?"

"Dat is jouw beslissing, schat," antwoordde ze, en in haar ogen zag ik diepe opwinding.

"Dat klopt... Vergeet dat niet," fluisterde ik terwijl ik naar haar toe kroop en haar lippen met de mijne vond.

De kus was intens en toen ze in mijn mond begon te jammeren, dacht ik erover haar daarheen te brengen, maar iets zei me dat ik me moest inhouden, want er zou meer mogelijk zijn. Zonder twijfel was mijn vrouw net zo opgewonden als ik ooit had gezien en had ze zichzelf toegestaan volledig op te gaan in ons spel.

De seks zou ongetwijfeld geweldig zijn, maar ik wist dat we te opgewonden waren om het lang te laten duren, dus besloot ik een andere weg in te slaan.

Ik trok me terug en keek even naar haar mooie gezicht. "Was je nat?" vroeg ik dan. "Heeft hij je nat gezien?"

"Ja..." bood ze met een zwoele stem aan. "Ik ben tegenwoordig altijd nat," voegde ze eraan toe voordat ik kon reageren.

Ze schonk me een ondeugende grijns en ik kuste haar snel. "Goed," zei ik.

"Kom op..." jammerde ze terwijl ze naar de knopen van mijn shirt reikte.

"Nee, schat... we gaan uit," zei ik tegen haar.

"Later... laten we het eerst doen," jammerde ze, duidelijk behoefte aan bevrediging.

Het was moeilijk de uitnodiging af te slaan, maar op dat moment wilde ik mijn vrouw tentoonstellen. Misschien was het haar blootstelling in de sportschool of misschien was ik meer een perverseling dan ik me realiseerde, maar mijn brein bevatte nu visioenen van Lauren die in het openbaar paradeerde, gekleed als een sletje.

Ik trok haar overeind terwijl ik naar haar protest luisterde en weerde haar pogingen mijn lul te strelen af. Daarna, nadat ik haar een milde berisping had gegeven, omdat ze nog steeds kleren droeg in de flat, liet ik haar strippen en in het midden van de slaapkamer staan terwijl ik door haar spullen rommelde om een outfit bij elkaar te zoeken.

De rok was het gemakkelijkste item, want ik wist dat ze er een had gemaakt van spijkerstof en die iets korter was dan de norm. Het bood een prachtig uitzicht op haar gladde, lange benen. Maar ze droeg hem zelden en wel om dezelfde reden waarom ik hem leuk vond.

Ik plaatste de rok op het bed en ging toen op zoek naar een top. Dit bleek veel moeilijker. Ik was twee keer door de kast gegaan toen iets in de derde la van de kist mijn aandacht trok. Toen ik het eruit trok, realiseerde ik me dat het de rode top was die met een short bij een slaapsetje hoorde en die één van haar favorieten was geweest voordat ze haar verbod kreeg bloot naar bed te gaan.

Het materiaal was licht, hoewel ondoorzichtig, en had spaghettibandjes met kanten rand bij de halslijn. Zeker, het was niet gemaakt om buitenshuis te dragen, maar voor mij droeg dat bij aan de aantrekkingskracht.

"Dat is een negligé," protesteerde Lauren terwijl ik het kledingstuk naast de rok liet vallen.

"Ja," beaamde ik terwijl ik me omdraaide naar de kast om schoenen uit te zoeken. Ik pakte snel een paar witte sandalen, waarvan ik wist dat zij ze leuk vond. Ik liet ze aan het voeteneinde van het bed vallen, draaide me naar haar toe en knikte om aan te geven dat ze zich moest aankleden.

"Laten we vrijen," jammerde ze terwijl ze me omhelsde en haar hand naar mijn kruis bracht.

"Later, als je braaf bent," antwoordde ik terwijl ik haar op haar blote kont sloeg. "Kleed je aan!"

"Echt... ik kan... ik kan dit niet buiten dragen," zei ze, verwijzend naar de negligé.

"Echt waar, dat kan wel," wierp ik tegen en zorgde ervoor dat ik irritatie in mijn stem had.

"Schat," jammerde ze, maar toen ik niet verroerde, zuchtte ze. "Ik moet douchen," zei ze.

"Nee, gewoon zo," eiste ik.

"Ik ben bezweet!"

"Ja," zei ik en liep de slaapkamer uit.

Ik was amper de kleine woonkamer binnengegaan of ik zag mijn recente aankoop op de salontafel liggen, en toen Lauren een paar minuten later verscheen, gebaarde ik haar naar me toe. Ik hield de kwastjuwelen omhoog die ik had uitgekozen om haar eenvoudige staaf te vervangen en een glimlach verscheen op haar gezicht toen ze het in haar hand nam en een inspectie deed.

Een horizontaal een U-vormig staafje met aan de onderkant een steen. Bovendien hingen er ongeveer een dozijn strengen van zeer kleine bungelende ornamenten aan, waardoor de totale lengte ongeveer vijf centimeter was.

"Wanneer heb je die gekocht?" vroeg ze.

"Toen je bij Elisandro was."

"Laat me hem indoen," zei ze met een gretigheid die ik niet had verwacht.

"Nee... dat wil ik doen," antwoordde ik en pakte de sieraden uit haar hand.

Daarmee verschoof mijn aandacht naar haar borsten en ik kon zien dat haar stijve tepels al schreeuwden door het dunne materiaal van het hemdje. Ik kon ook de omtrek van de piercing zien en wist dat het nieuwe sieraad een nog duidelijker te zien zou zijn. In mijn huidige toestand werkte dat echter eerder als een aansporing dan als een afschrikmiddel, en terwijl mijn vrouw haar topje ophief, wisselde ik snel de piercings.

"Weet je het zeker?" vroeg ze toen we naar de deur stapten.

"Wat ben jij?" vroeg ik om terug te gaan naar de basis.

"Een sletje," antwoordde ze na een diepe zucht geslaakt te hebben.

"En hoe zie je er nu uit?"

"Als een slet maal tien," verklaarde ze.

"Perfect," reageerde ik enthousiast.
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Eindelijk Weer Sex - 4Door: Henk
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Er wordt op het raam getikt, buurvrouw Rosa staat aan de deur. Hallo Henk, je kleindochter was er daarnet maar je was er niet zegt ze, en ik krijg een pakketje in mijn handen gedrukt. En de postbode was er ook Wil je koffie ..."
25-05
0.0
De EenhoornjagersDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Waargebeurd, Groepsex,
"Zaterdag, 03 aug 2019 wordt Dirk Jan 53 en geeft een feest voor vrienden. Ik moet als eenhoorn erbij aanwezig zijn, sterker, ze gaan me inzetten. Zie verhaal De Eenhoornjagers contract . Ik word om een uur of 11 opgehaald door hun chauffeur, Kar..."
25-05
0.0
Een Zomerse Geile ...Door: DeStudentSchrijver
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Grote Borsten, Date, Truth Or Dare, Pijpen, Beffen, Orgasme, Amsterdam,
"Het was een warme zomeravond in Amsterdam, en de zon hing nog net boven de horizon, werpend een gouden gloed over de grachten. Daphne, een jonge studente van 22 met lange blonde haren en een slank figuur, had een avondje wijn drinken gepland met haar..."
24-05
8.9
Studentenleven - 16Door: MS
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Studenten,
"De spreuk van dit verhaal luid Het leven van een mens is wat zijn gedachten ervan maken. De romeinse keizer Marcus Aurelius. Mede door de film Gladiator en de vele Latijnse invloeden in het studentenleven een veelgebruikte uitspraak in ons studente..."
24-05
9.3
Mijn Geile Rijpe TanteDoor: Ingrid
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Met Familie, Onervaren, Eerste Keer, Tante, Neef,
"IRIS Zou ik bij jou een tijdje mogen logeren Natuurlijk, jongen, ik vind het leuk. Dan heb ik ten minste een beetje gezelschap als ome Karel zijn zevendaagse diensten draait op het boorplatform. Mark is de zoon van mij..."
24-05
9.5
Zelf-seksDoor: Karel
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Masturbatie, Sperma, Masturberen,
"Ik heb er even over nagedacht en ik wil hier wel getuigen hoe ik zelfseks doe en beleef, het is misschien niet zo relevant op een verhalen site maar wil dat wel delen en misschien kunnen jullie mij uw opinie geven over dit gegeven. Laatst la..."
24-05
8.6
De Koene Koerier ...Door: Zazie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Ontmaagding, Tiener, Wenen, Oostenrijk, Ontmaagd, Sprookje,
" Zelden heb ik zo n mooi meisje gezien als Izabella, die nu als een treurig bang vogeltje voor me in het zadel tegen me aanhangt. Ik heb een arm om haar heen geslagen en druk haar stevig tegen me aan, om haar voor vallen te behoeden, maar ook, ik z..."
24-05
9.8
Eindelijk Weer Sex - 3Door: Henk
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Op een mooie dag sta ik in de gedeelde tuin van het appartementsgebouw. Ik onderhoud samen met een aantal andere bewoners het gras en de plantjes, alleen vandaag ben ik alleen. Er zitten een paar dames in de leunstoelen, kletsen en spelen een..."
24-05
9.5
Ons Snoepreisje Naar ... - 3Door: Peter
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Spanje, Voyeurisme, Vreemdgaan,
"We zaten met zijn 5en aan boord en met een glas champagne in ons hand was de sfeer helemaal top, Geert was helemaal in zijn element. We bleven nog aangemeerd en nog voordat ik kon vragen wanneer we nou op weg zouden gaan hoorde ik Geert zegg..."
24-05
8.8
Åland - 37Door: Muffer
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Zweden,
"Het was herfstvakantie en iedereen was weer thuis. Marit was dolblij dat haar broer er weer was. Ze had langzamerhand een hechte vriendschapsband met de jongens en meiden van het kreekje, maar haar grote broer was toch degene waarmee ze alles kon del..."
23-05
9.6
Wat Me Nu ... - 49Door: Kjerag
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbienne, Trio, Vingeren,
"Ik ben altijd vroeg wakker in de morgen en zo ook vanmorgen. Terwijl de dames nog lagen te slapen kroop ik tussen hen uit en zocht ik mijn badjas. Ik heb s morgens altijd wat tijd nodig om op gang te komen en geniet dan van de rust in ons appartemen..."
23-05
8.9
Mijn Beste Vriendin ... - 2Door: Roald 1994
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin, Huisgenoot,
"Na een heerlijke vrijpartij van de avond daarvoor, is het nu Zaterdag. Het is nog maar rond half 8 ik lig al wel een beetje wakker beetje met mijn telefoon klooien, af en toe, kijk ik naast mij. Waar ik kan zien dat Marieke, de meest lieve zorgzame s..."
23-05
7.8