Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Datum: 06-07-2024 | Cijfer: 9.5 | Gelezen: 6736
Lengte: Zeer Lang | Leestijd: 83 minuten | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Hete Zomer - 17
De volgende morgen sliepen de twee flink uit. Ben was als eerste wakker en keek naast zich. Daar lag Carmen. Ze lag op haar zij en Ben keek tegen haar rug en billen aan. De zalf had duidelijk zijn werk gedaan, want ze waren niet meer zo vuurrood als gisteren. Wel was nog goed de gloed te zien van waar Stef haar met de paddle geslagen had. De strepen lieten ook nog de sporen van de cane zien, maar ook deze waren een stuk minder vurig als gisteravond. Hoewel Ben gisteren genoten had van Carmen, die hem wakker had gepijpt, liet hij haar nog maar even slapen. Zelf stond hij op en trok wat simpele kleding aan.

Het was al laat in de ochtend en Ben besloot maar eens opzoek te gaan naar een apotheek. De tube met zalf was gisteren zo goed als op gegaan en Ben vermoedde dat Carmen er toch wel van gebaat was, als hij haar vandaag weer even zou insmeren. Zo liet hij Carmen achter en ging hij op pad, het centrum in. Het was even zoeken en aangezien hij ook wat hongerig was, stopte hij even snel bij een tentje om vluchtig te ontbijten. Na het ontbijt vond hij gelukkig toch een apotheek en met een smoesje dat zijn vriendin was uitgegleden, kreeg hij een tube mee om haar zogenaamde blauwe plekken hiervoor te behandelen.

In het hotel werd Carmen ondertussen ook wakker. Volledig naakt, met alleen de collar om, merkte ze op dat Ben niet naast haar lag en zodra ze zich omdraaide, merkte ze direct weer op hoe beurs haar lichaam was. “Pff…”, zuchtte ze dan ook. Het deed niet super veel pijn, maar een lekker gevoel was anders! Toch voelde ze ook meteen wel trots, dat ze dit gisteren allemaal maar had gedaan en bekeek zichzelf even goed in de spiegel. Carmen pakte hierna haar telefoon en zag dat Ben wel een appje had achtergelaten. “Ik ben even zalf kopen, tot zo x”, las ze op haar scherm. Het was al een uur geleden gestuurd door hem, waarom duurde het zo lang dan? Carmen besloot om maar even te gaan douchen, misschien hielp dat wel een beetje voor de pijn.

Niet veel later kwam Ben terug in het hotel en zodra hij de deur van de kamer opende, hoorde hij dat de douche aanstond en wist dat Carmen ook wakker was. Zodra hij binnenliep en haar zag staan, zo vol onder de marks, begon hij te glimlachen. Carmen wist dat hij binnen was gekomen, maar bleef bewust met haar kontje naar hem staan, zodat hij goed haar gespankte billen kon zien. Ze vond het zeker wel lekker zo om met haar marks te showen! Ben was uiteraard al snel niet meer te houden en gooide het tasje met de zalf op het bed en kleedde zich hierna uit. Al snel voegde hij zich bij Carmen onder de douche.

Zijn ene hand legde hij op haar buik en zijn andere hand op haar heup. Ben begon haar te zoenen in haar nek. “Goedemiddag ondertussen alweer lekker ding. Heeft mijn sletje nog een beetje pijn?” De liefelijke manier waarop Ben het tegen haar zei, maakte dat Carmen wist dat hij haar niet wilde domineren, maar dat het woord sletje in dit geval liefkozend bedoeld was. “Hihi ja een beetje wel hoor Ben! Pff wat ben ik goed onder handen genomen!” Ben kon dat maar al te goed geloven met wat hij zag. “Haha ja, maar je hebt me goed trots weten te maken hoor” en kuste haar op haar schouder.

Teder begon Ben haar nu in te zepen onder de douche. Hij zou haar straks ook zeker nog insmeren met zalf, maar het was ook lekker om haar even uitvoerig te betasten onder de douche. Carmen vond dit heerlijk en af en toe moest ze dan ook even zuchten of zachtjes kreunen als Ben haar gevoelige plekjes onder handen nam. “Hmm lekker dit Ben… Wat is het toch heerlijk hoe je zowel keihard, maar ook o zo lief voor me kan zijn”, zei Carmen draaide zich om, zodat ze Ben vol op zijn mond kon kussen. Deze beantwoorde haar zoen en zo stonden ze heerlijk tongend onder de regendouche. Ook voor Ben was het heerlijk hoe hij haar zo hard mocht aanpakken, maar tegelijkertijd ook lekker intiem met haar kon zijn, zonder haar te domineren.

Na het douchen ging Carmen weer op het bed liggen en smeerde Ben haar borsten, kutje, maar vooral haar billen uitvoerig in met de zalf. Carmen voelde gelijk hoe de pijn afnam. Dit was toch een stuk fijner. Hierna gingen ze richting het restaurant. Niet voor te ontbijten, want dat was alweer te laat, maar de lunch zou ondertussen toch wel beschikbaar moeten zijn. Carmen moest van Ben een luchtig jurkje aantrekken, waarin duidelijk was dat ze geen BH droeg. Bij haar borsten en buik zat het jurkje strak, maar bij haar billen zat hij dan weer los. Ze had in dit jurkje best wat decolleté, maar door de collar had het ook weer een hele onderdanige uitstraling. Toch merkte Carmen dat ze zich veel minder schaamde dan gisteren. Het was gek hoe snel het wende en ze zag zeker de blikken, maar trok zich er amper meer wat van aan.

Bij het zitten op de houten stoelen, merkte ze echter weer goed hoe beurs haar kontje was. Heel gemakkelijk zitten kon ze niet, maar het was draagbaar door de zalf. “Haha je voelt je billen nog hè?”, merkte Ben dan ook al snel op. “Pff ja hou op. Dit heb ik nog nooit zo gevoeld!”, bekende Carmen. Ze hadden het nog even over gisteravond in de seksclub en kwamen zo vanzelf ook weer op de gangbang, die vandaag in de club werd georganiseerd. “Sta je nog steeds achter je keuze?”, vroeg hij Carmen. Hoewel ze het zeker heel spannend vond, wilde ze het zeker. “Ja, ik vind het wel spannend, maar aangezien we in dezelfde ruimte zullen zijn, wil ik het zeker doen hoor!”

Ben vond het natuurlijk lekker om te horen en na het lunchen, appte hij Stef dan ook meteen. “Ze wil het nog steeds hoor, dus laat Carmen maar op de lijst zetten.” Stef had connecties bij de club en zou Carmen dan ook opgeven. Het scheelde Ben entree betalen, want doordat hij Carmen had laten aanmelden, hoefde hij geen entree voor zichzelf te betalen. Zo werd het in ieder geval een minder duur avondje als gisteren! Samen gingen ze weer naar boven toe, waar ze weer een tas voor de dag pakten. Lang hadden ze niet, want doordat Carmen zo uitgeslapen had, was het alweer ruim middag.

Toch gingen ze lekker het stadje in en gingen ditmaal een andere kant op. Zo gingen ze samen weer wat winkels binnen en stopten ook nog even op een terrasje tussendoor. Allebei waren ze echter maar wat gespannen voor vanavond. Ben vooral van opwinding, Carmen was ook zeker wel nerveus. Het scheelde dat ze wist hoe de seksclub eruit zag. Het terrein was bekend voor haar. Maar een beeld bij hoe de gangbang zou gaan had ze niet! Het bleef dan ook gissen naar hoe de avond voor haar zou gaan verlopen en dat hield haar flink afgeleid. De dag sijpelde dan ook maar langzaam voorbij, maar ook aan deze middag kwam een einde en het was tijd om terug te gaan naar het hotel, zodat ze konden eten.

Aan tafel waren de twee vrij stil en het was duidelijk dat ze spanning voelden voor wat er ging komen. Ben nog steeds opgewonden wilde na het eten snel naar boven. Hij had het perfecte outfitje voor Carmen in gedachten en wilde ook nog even zelf met haar spelen, voor ze naar de seksclub gingen. Zo moesten ze zich zelfs nog even haasten en Ben nam Carmen dan ook al snel mee naar boven, nadat hun borden leeg waren. Voor het eerst toonde Ben hier zijn dominante kant vandaag en drukte Carmen tegen de muur aan. “Kleed je eens uit sletje”, zei hij streng tegen haar. Carmen gehoorzaamde meteen en trok haar jurkje in één keer uit.

Hierna nam Ben haar mee naar de glazen wand van de douche, waar hij lekker met haar begon te spelen. Hij wilde dat ze wat nervositeit kwijt zou raken en begon haar lekker op te warmen. “Hmm lekker Ben…”, zuchtte Carmen dan ook meteen. Al snel ging dit over in gekreun. “Oooo… Oooo ooo… Oooo ga door Ben…”, kreunde Carmen geil. Haar kutje was gelukkig niet zo gevoelig meer en ze vond het dan ook heerlijk hoe Ben twee vingers in haar kutje stopte en ook lekker met haar clitje speelde. Zodra Ben aan haar tepels zat, moest ze wel even slikken. “Oooo ooo… Oooow!”, jammerde ze zachtjes. Toch was het wel lekker en ze vond het dan ook niet erg dat Ben zachtjes aan haar tepels bleef trekken.

Vanavond zou ze waarschijnlijk wel meer gaan voelen, dus dan was dit nog lekker. “Oooo ooo Ben… Oooo wat maak je me toch weer geil”, kreunde Carmen als maar geiler. Wat hoopte ze toch op een lekker orgasme, iets waar ze gisteren gewoon te moe voor was geweest. “Oooo jaaa Ben…” Alleen Ben wilde haar nog niet laten klaarkomen. Nee, hij wilde haar goed geil maken en haar flink geil meenemen naar de club. “Oooo ooo Ben, laat me komen please… Oooo ik ben zo geil…” Nog even bleef hij met haar spelen, maar het moment dat ze om een orgasme begon te smeken, was het tijd om te stoppen. “Haha nee sletje, vanavond mag je misschien klaarkomen, maar niet hier”, was hij streng voor haar.

Carmen baalde, maar ergens voelde ze zich hierdoor ook weer lekker onderdanig. Ben wist haar altijd zo lekker te bespelen, hoe erg ze baalde, ze vond het zeker oké. Nu werd Ben weer even zorgzaam voor haar en liet haar plaatsnemen op het bed, zodat hij haar nog één keer kon insmeren met de zalf. Hij begon met haar billen en wilde hierna haar tepels en kutje doen, maar Carmen stopte hem. “Nee dat gaat nu wel hoor. Ik zal de zalf vanavond wel harder nodig hebben”, zei ze met een knipoog. Ben lachte. “Haha ja dat zal er vast dik inzitten! Maar dan is het denk ik tijd dat je je eens aankleed sletje”, veranderde zijn toon.

Uit de koffer van Carmen pakte hij een visnettopje. Het was net een hemdje dat strak om haar torso zat, maar dan met een mooi visnetpatroon, zodat bijna alles bloot was. Daarom mocht ze wel een zwarte strapless BH aan, samen met haar latex slipje met open kruis. Aangezien de club niet heel ver van het hotel was, wilde Ben haar lekker hoerig laten ogen en zo met haar over straat gaan. Ze moest dan ook haar hoge zwarte hakken aantrekken, die hij ooit voor haar had gekocht. Aangezien ze echter niet zo in haar latex slipje over straat kon, mocht ze wel een heel kort rokje aantrekken. Het was net een bandtopje, maar dan in rokvorm.

Nu moest Carmen wel even slikken. “M-moet ik zo over straat Ben?”, vroeg ze hem toch een beetje gespannen. “Haha ja of wil je soms zonder het rokje op pad?”, plaagde hij haar. “Nee natuurlijk niet! Het is prima zo Ben”, zei Carmen maar snel. Het was duidelijk dat Ben vanaf dit moment geen tegenspraak meer van haar duldde. Was Carmen er net aan gewend dat ze hier met haar collar in het openbaar moest lopen, nu moest ze plots in een wel heel hoerige outfit naar buiten. Doordat het zomer was, was het nog steeds licht en ze werden dan ook goed gezien. Uitvoerig werd Carmen soms nagestaard door mannen, maar ook zeker door enkele vrouwen, die haar neerbuigend aankeken.

Carmen voelde zich gelijk weer een sletje, iets waar ze overigens toch ook wel een beetje opwinding bij begon te voelen. Het was duidelijk dat Ben zijn aanpak haar steeds meer op haar gemak stelde en ze zich ook makkelijker kon overgeven als de opdrachten wat zwaarder waren. Hoewel ze snel bij de club aankwamen, voelde het voor Carmen toch als een lange wandeling aan en oplucht zuchtte ze dan ook, zodra ze naar binnen liepen. Toch werd haar spanning er niet minder om, want ze besefte zich maar goed dat ze straks zou mee gaan doen aan een gangbang. Haar allereerst gangbang welteverstaan.

Ben begon vooral geil te worden. Hij zou niet de hele avond geneukt gaan worden en keek er vooral naar uit om Carmen geneukt te zien worden. Misschien zou hij zelf ook nog wel andere vrouwen kunnen neuken. De twee liepen verder en kwamen weer bij de kassa, waar ze gisteren hun entree hadden betaald. Ditmaal hoefde ze alleen hun naam te zeggen en de vrouw drukte vervolgens op een knop. “Even wachten, jullie worden zo opgehaald”, zei de vrouw, waarna ze de mannen achter de twee hielp. Terwijl ze stonden te wachten bekeek Ben de mannen even goed. Ze waren allebei eind veertig. Tja met zo’n gangbang zou Carmen ook qua leeftijd de mannen zeker niet voor het kiezen hebben.

Al snel werden de twee echter opgehaald door een vrouw. Ze liep in een latex jurk, duidelijk dat dit een dominante vrouw was en hoewel Ben haar knap vond, zou hij haar dus zeer waarschijnlijk niet neuken vanavond. De vrouw nam Ben en Carmen mee, maar bij de kleedkamers bleken hun wegen te scheiden. “Jij mag je hier omkleden en in de zaal wachten. Carmen jij mag met mij meekomen.” Nog één keer keken de twee elkaar in de ogen. Ben zag de spanning in Carmen haar ogen, terwijl Carmen alleen maar lust in Bens ogen zag. Hoewel hij zeker ook een beetje spanning voelde, was hij vooral heel erg opgewonden.

Carmen werd door de vrouw meegenomen naar een andere ruimte. Het was een geïmproviseerde kleedruimte. Eenmaal binnen bekeek de vrouw haar even kort. “Hakken uit, rokje, topje en BH uit. Alleen je slip en collar mogen blijven”, zei ze kortaf. Carmen moest wel even slikken. Ze had niet eens de kans gekregen bij het idee dat ze hier tussen allerlei andere subs stond. Carmen was overduidelijk niet de enige die opgeven was of zich opgegeven had voor vanavond. Ze stond nog met zo’n tien andere vrouwen. Carmen herkende de sub waarmee ze gisteren had moeten spelen en ging bij haar staan, dat voelde toch nog een beetje vertrouwd.

“Hoi, ik ben Carmen”, wilde Carmen zich voorstellen, maar ze werd meteen afgesnauwd door de vrouw. “We zijn hier niet voor een theekransje. Uit die kleren!”, zei ze streng tegen Carmen. De blondine zei niks terug en Carmen besloot zich dan maar gespannen uit te kleden. Dit was nog niet heel vreemd. Carmen stond namelijk tussen een tiental nagenoeg naakte vrouwen en zonder mannen, was er ook nog weinig om zich voor te schamen. Met haar collar om en in haar slipje, stond ze te wachten op wat ging komen. Het begon nu wel heel spannend te worden. Nog steeds had Carmen geen besef hoe de avond zou gaan verlopen. Om het allemaal nog spannender te maken, werd Carmen ook nog eens geblinddoekt door de vrouw.

Hier was Ben ondertussen wel achter gekomen. Na zijn shirt uit te hebben getrokken, was hij in zijn broek naar binnen gelopen en zag Stef al snel zitten. Aangezien Stef alleen zat, ging Ben bij hem zitten en de twee groette elkaar. “Wil je nog wat drinken? Zie dat je leeg bent.” Met twee biertjes kwam Ben even later terug en zaten ze aan een tafeltje tegen het podium aan. Nu nam Ben ook uitgebreid de tijd om te kijken wat er allemaal op het podium stond. Er bleken flink wat BDSM-toestellen en meubels klaargezet te zijn. Ben herkende de strafbok nog maar al te goed van gisteravond, maar er stond meer wat hij gisteren niet had gezien. Diverse tafels en bedden, maar ook lekkere toestellen.

Stef begon uit te leggen wat het idee was. “Als we straks gaan beginnen, worden de subs één voor één binnengelaten. Hun meester of meesters mag ze dan vastbinden op een toestel naar keuze. Mochten ze hier alleen zijn gekomen, dan mag een meester of meesteres zonder vaste sub dit doen. Zodra een sub klaar is gelegd, mogen andere mannen en vrouwen toekomen om de sub lekker aan te pakken. Wel zijn er geen zwepen of andere speeltjes toegestaan, om het voor iedereen dragelijk te houden. Zo hoeft niemand zich zorgen te maken of hij niet te ver zou kunnen gaan. Maar uiteraard mag je wel lekker je handen gebruiken om ze aan te pakken!”, vertelde Stef hem.

“Haha en je tanden?”, zei Ben meteen. Bij de uitleg van Stef was hij alleen nog maar meer opgewonden geraakt. “Haha ja dat mag ook zeker. We zijn nu nog gekleed, maar als je mee wil gaan doen, zal je je moeten uitkleden. Je kan je kleding gewoon op je stoel leggen hoor. Wel in de gaten houden wanneer Carmen binnenkomt, dan moet je haar natuurlijk begeleiden naar een toestel wat op dat moment vrij is.” Ben was echter wel benieuwd hoeveel vrouwen er zouden zijn. “Ik hoorde ze gisteren zeggen dat ze iets van tien aanmeldingen hadden. Ze waren dan ook wel blij dat Carmen mee wilde doen, want ze verwachten vanavond flink wat mannen die hun zaad willen lozen!”

Ben begon het alleen maar lekkerder te vinden. Het idee dat Carmen straks flink volgespoten zou worden, maakte hem goed geil. Op dat moment werd het licht rondom het podium gedempt en was alleen het podium nog fel verlicht. Het was tijd om te beginnen. Een sub, Ben schatte haar ergens eind twintig, misschien net dertig, kwam binnen gelopen en werd geblinddoekt aan haar meesteres overhandigd. Ze was al volledig naakt, maar leek niet afgeleid door het feit dat tientallen gegadigden toe zaten te kijken. Onderdanig liep ze namelijk mee met haar meesteres. Deze nam haar mee naar een bed, waar ze gespreid vastgebonden werd. Ben herkende dit maar al te goed van thuis, waar hij Carmen zo vaak zat had vastgebonden.

Hierop begon de meesteres haar sub te verwennen. Niet met het idee deze lekker te verwennen, maar vooral met het gekreun anderen te trekken. “Oooo… Oooo ooo…” Ben voelde hoe het werkte, want zelf begon hij ook geil te worden. Het was heerlijk om de twee zo voor zijn ogen bezig te zien. Alleen wanneer zou het echt een gangbang worden? Was daar een bepaald signaal of startmoment voor? Het bleek gewoon heel makkelijk te zijn, precies zoals Stef had gezegd. Een vrouw had als eerste duidelijk zin om mee te doen en kleedde zich naast het podium uit. Naakt liep ze naar het bed toe en keek even naar de meesteres. Zodra deze knikte, ging ze met haar kutje op het gezicht van de sub zitten. Ben zag goed hoe deze gelijk begon te likken.

Ondertussen zaten er al vier vingers in de sub haar kutje en de meesteres was duidelijk bezig haar voor te bereiden om te fisten. Ben vond dit een heerlijk zicht! Opgewonden keek hij toe hoe de vrouw probeerde haar vuist in het kutje van de sub te persen. Het ging duidelijk niet makkelijk, want hij zag de sub kronkelen. Doordat er echter iemand op haar mond zat, was ze totaal niet te horen. De vrouw op haar mond, begon ook nog eens aan haar tepels te trekken en hij zag hoe de sub haar heupen omhoog duwde, maar geen kant op kon. Er werd duidelijk hard getrokken! Langzaam gleed nu ook de vuist van de vrouw in haar kutje. Wat zag dat er lekker uit!

Zo strak als Carmen was, zou dit bij haar zeker niet lukken, Ben lukte het al net om haar met vier vingers te vingeren, laat staan nog een vijfde én dan zijn hand erbij! Het geile showtje wist meerdere mannen te trekken en ondertussen hadden zich drie naakte mannen verzameld rondom het bed. Nog even bleef de vrouw haar sub fisten, maar maakte al snel plaats voor de mannen. Haar benen werden nu losgemaakt, maar de man die haar begon te neuken, hield haar benen dusdanig vast dat ze weinig bewegingsruimte had. Hetzelfde gebeurde met haar armen, maar haar vrije handen, werden ieder gevuld met een pik. Daar lag de sub dan. Ze befte een vrouw, trok twee mannen af en werd hard geneukt. Het begin was al lekker vond Ben!

Toch bleef hij zitten. Hij hield er niet zo van om zo in de spotlights te staan en met nog maar één sub op het podium en zo veel mannen en vrouwen rondom het podium, werd hij zeker volop bekeken. Gelukkig had Ben genoeg om te zien, want ondertussen werd ook de tweede sub voorgeleid. Ze was misschien iets ouder, begin dertig. Tot nu toe waren er nog geen echte oudere vrouwen geweest. Hoewel deze vrouw misschien wel tien jaar ouder was dan Ben, vond hij haar zeker nog wel een lekker lijf hebben. De brunette had mooie rondingen, een C-cup schatte Ben in, maar in tegenstelling tot bij Carmen, hingen deze wat meer.

De vrouw werd meegenomen door een man, en hij ging naar een soort middeleeuwse tafel. Hier moest ze op haar knieën op gaan zitten, waarbij haar enkels in een blok zaten, welke de meester hierna dichtdeed. Het was net een schandpaal, maar dan zat ze op haar knieën. Voor haar was ook nog een blok, waar haar polsen in moesten. Zo zat ze eigenlijk gewoon geknield, maar dan zonder ook maar een kant op te kunnen. Doordat ze op een tafel zat, was ze goed te neuken en als ze voorover werd gebogen, kon ze ook zeker een pik in haar mond ontvangen.

De meesteres die net de eerste sub had vastgebonden, kwam er nu ook bij en trok haar hoofd naar achteren toe aan haar bruine haren. “Zal je jouw meester niet eens bedanken dat hij je hier mee naartoe genomen heeft sub?”, zei ze op harde toon tegen haar. Iedereen kon haar horen in de zaal. Ben zag hoe de man zich ondertussen had uitgekleed en zijn pik direct diep in haar mond stootte. Ruw begon hij haar mond te neuken. Ben wist dat Carmen dit ook lekker vond en tot nu toe had hij nog geen dingen gezien waarvan hij bang was dat Carmen het niet aan zou kunnen. Langzaam begon de avond los te komen en ook nu kwamen er weer enkele naakte mannen bij de sub.

Terwijl ze haar meester aan het pijpen was, werd ze al snel in haar kutje geneukt. Haar gekreun was uiteraard niet te horen. Het zag er echt heerlijk uit en Ben werd als maar geiler. Hoe moest dit straks zijn als hij Carmen zou mogen vastbinden en onder handen nemen? Zouden de mannen dan ook opstaan om haar te willen neuken? Ben vond dit een erg geil idee en merkte toch echt dat hij steeds meer zin kreeg om zelf ook mee te gaan doen straks. Alleen nog niet nu, daarvoor was het toch nog wel een beetje onwennig en Ben vond het ook wel lekker om te zien hoe de andere subs onder handen genomen zouden worden.

Ben werd dan ook op zijn wenken bediend, want op dat moment kwam de derde sub de ruimte binnen. Ook dit keer was het een compleet naakte vrouw. Ergens eind twintig. De blondine werd echter door een man ruim in de veertig meegenomen. Ben vond het lekker om te zien hoe zo’n vrouw bij zo’n oudere man was. Ze moest vast veel van hem kunnen leren, hij leek hem namelijk een erg ervaren meester. De man nam zijn sub mee naar een bankje. Ze moest hier op haar rug op gaan liggen, maar haar schouders kwamen op de rand te liggen, zodat haar hoofd naar achteren kantelde. Net als de twee vorige subs, was ook deze geblinddoekt en Ben begon te denken dat iedereen zo binnengebracht zou worden.

Haar armen werden vastgemaakt aan twee steunen, die op schouderhoogte naast het bankje stonden, waardoor haar armen volledig uiteen getrokken werden. Direct begon de meester haar in haar mond te neuken. Ben bleek niet de enige te zijn die het lekker vond om een goede facefuck te doen. Al snel kwam er nu een andere man bij, die de benen van de sub omhoog trok en tegen zijn schouders plaatste. Al snel werd ze hard in haar kutje genomen. Ze kon echter geen kant op, want ook haar mond zat nog steeds vol met de pik van haar meester. Wat vond Ben dit een lekker zicht! Hij begon er steeds meer naar uit te kijken om Carmen met iemand anders te neuken. Wie weet wel samen met Stef, die gisteren al Carmen even stevig had genomen.

Zo kwamen er steeds meer subs de zaal binnen en Ben begon steeds meer te hopen dat Carmen de zaal in geleid zou worden. Hij wilde namelijk zelf ook wel mee gaan doen, maar wilde zich nog niet mengen tussen de mannen die een andere sub aan het neuken was. Stef had hier overduidelijk geen moeite mee en had zichzelf ondertussen uitgekleed en was de sub aan het neuken die op haar knieën op het tafeltje zat. Ben vond het lekker om te zien, maar wilde toch echt Carmens komst afwachten, voor hij zich zelf op de vloer waagde. Zo kwam de vierde, de vijfde en ook de zesde sub de zaal binnen, maar nog steeds was het Carmen niet.

Ben was weer even aan het kijken naar hoe Stef bezig was en zag dat hij plots afgeleid was. Hij keek richting de kleedkamers en daar stond Carmen dan! In haar latex slipje en met de collar om. Net als de andere subs had ook zij een blinddoek om. Stef maakte een hoofdgebaar naar Ben, dat hij haar moest gaan halen en Ben stond dan ook op. Ben was maar wat benieuwd hoe Carmen zich voelde. Al was dit niet het moment om even uitgebreid over gevoelens te praten. Dat zouden ze vanavond moeten doen als ze terug in het hotel zouden zijn. Opgewonden liep hij richting Carmen en wist dat de avond voor hun nu echt stond te beginnen.

Voor Carmen was de avond heel anders gegaan tot dusverre, dan voor Ben. Nadat ze in de kleedkamer zich had moeten ontdoen van al haar kleding, op de collar en haar latex slipje na, was ze geblinddoekt en had ze moeten staan, tot de vrouw die haar in het begin mee had genomen, haar weer op had gehaald. Al die tijd had ze moeten wachten, niet wetende wat haar te wachten stond. Eén voor één hoorde ze hoe de vrouwen om haar heen meegenomen werden en ze merkte bij zichzelf gemixte gevoelens. Enigszins was ze opgelucht iedere keer als zij niet meegenomen was, maar andersom zorgde het er ook wel voor dat de nieuwsgierigheid groeide naar wat zich in de zaal afspeelde.

Na meer dan een uur te hebben staan wachten, was de spanning flink toegenomen bij Carmen. De tijd tussen dat de dames voor haar werden opgehaald leek eindeloos te zijn en naarmate ze langer moest staan wachten, baalde ze ook langzaam als zij niet meegenomen werd. Buiten dat ze nu wel wilde weten hoe het eraan toe zou gaan, wist ze ook dat langer wachten er alleen maar voor zou zorgen dat de spanning toe zou nemen. Nadat dan ook weer een vrouw was meegenomen, baalde Carmen toch wel flink. Ze zou nu weer minutenlang moeten wachten voor zij misschien meegenomen werd… Na een dikke tien minuten te hebben gewacht, voelde ze plots hoe iemand haar arm beetpakte en ze meegetrokken werd. Vol spanning liep ze mee, niet wetende hoeveel mensen er ondertussen in de zaal waren.

Door de blinddoek zag Carmen niet wat er om haar heen gebeurde, maar het geluid van seks herkende ze ondertussen maar al te goed. Er werd flink gekreund in de zaal. Zowel vrouwen als mannen kon ze horen kreunen. Zou Ben nu ook aan het neuken zijn? Plots werd ze echter door iemand overgepakt. Ze voelde duidelijk dat een mannenhand haar bij haar arm beetpakte. Het bleek Ben zijn hand te zijn, want even sprak hij kort tegen haar. “Al lekker geil sletje?”, vroeg hij haar fluisterend. Carmen snapte dat het Ben zijn manier was om te checken of het met haar ging, zonder al te veel medelijden te tonen. “Ja best wel…”, fluisterde ze dan ook zachtjes terug, zodat Ben wist dat hij zich geen zorgen hoefde te maken. Alleen wat zou er nu gaan gebeuren? Werd er op het podium gewoon vrijuit geneukt?

Carmen wist natuurlijk niet dat op het podium allemaal toestellen stonden en dat Ben haar mee ging nemen naar één van de vrije toestellen. Doordat Carmen als zevende was opgekomen, was de keuze voor Ben wel iets minder groot, dan hij had gehoopt. Toch had Ben nog steeds een tafel, die hem erg trok. Wetende dat Carmen oké was, nam hij haar mee naar de tafel. “Ga liggen sletje, billen op de rand.” Carmen slikte, maar klop op de houten tafel. Doordat ze met haar billen op de rand kwam te liggen, werd de druk op haar gevoelige billen wel iets verminderd. Toch voelde ze de spanking van gisteren nog maar al te goed.

Ben had voor de tafel gekozen, aangezien hier makkelijk haar armen, benen en zelfs haar nek vastgezet kon worden. Eenmaal liggend op haar tafel, pakte Ben dan ook ruw haar eerste been beet en duwde deze naar de zijkant. Naast de tafel stond namelijk een metalen buis, waar bovenop een sluiting zat waar haar voet in kon. Ditzelfde herhaalde hij met haar tweede been. Heerlijk wijdbeens lag ze zo op de tafel en allebei haar gaten waren goed toegankelijk. Ben vond het heerlijk haar zo te zien liggen en begon nu haar polsen vast te maken. Deze kwamen vast te zitten aan weerszijde van haar hoofd, waardoor ook haar borsten lekker beet te nemen waren.

Als laatste sloot Ben de metalen collar, waar ze met haar nek al in had gelegen op het moment dat hij de sluitingen rond haar enkels en polsen had vastgemaakt. Gelukkig zat er wat ruimte in deze collar, zodat ze haar eigen lederen collar om kon houden. Ben keek heel even toe, wat zag dat er lekker uit! Op dat moment realiseerde hij zich voor het eerst echt dat hij niet alleen was en keek even kort om hem heen. Maar afleiden deed het hem zeker niet. Sterker nog, hij merkte echt wel dat hij het lekker vond dat er mensen toekeken. Toch wilde hij niet zelf Carmen als eerste gaan neuken, nee hij wilde wel eens zien hoe ze door meerdere mannen genomen zou worden. Gisteren had hij het namelijk echt geil gevonden om te zien hoe Stef Carmen had genomen.

Toch wilde hij het voor Carmen ook wel wat lastiger maken om zich echt te laten gaan. Natuurlijk zou het mogen, maar dan zou het haar straf opleveren! “Ik hoop dat je ervan geniet sletje, maar niet té veel hoor. Voor ieder orgasme wat je krijgt, ga je straks namelijk gestraft worden door mij”, fluisterde hij haar gemeen in. Hier moest Carmen toch wel even van slikken. Zou ze dat aankunnen na gisteren? Stef had haar zo gebroken, dat ze zich afvroeg hoeveel ze zou kunnen verdragen. Aangezien ze nog door niemand betast werd of geneukt werd, was de keuze om misschien maar niet klaar te komen vanavond dan ook wel makkelijk gemaakt.

Alleen Carmen werd uiteraard al snel op de proef gesteld. Nadat Ben bij haar was weg gestapt, hadden de aanwezigen begrepen dat Ben haar niet als eerste zelfde wilde neuken, maar ze gewoon mee mochten doen. Zo kwam een man van ongeveer Stef zijn leeftijd dichterbij. Hij keek even naar Ben, die opgewonden knikte. Hij vond het heerlijk, het idee dat hij Carmen door een wildvreemde liet neuken. De man was naakt en had een flink stijve pik. Dat zou Carmen ook wel lekker vinden, wist Ben maar al te goed. Na Ben zijn goedkeuren, duwde de man meteen zijn pik Carmens kutje. “Oooo…”, kreunde deze meteen. Ondanks de spanning vond ze het toch maar wat lekker om geneukt te worden viel Ben meteen op.

“Oooo… Oooo ooo! Oooo ooo… Oooo ooo!” Begon Carmen harder en uitvoeriger te kreunen. Tijdens het vastzetten aan de tafel was de spanning even flink gestegen, maar ze vond het toch ook wel héél lekker hoe Ben haar vastbond. Hoewel ze het niet kon zien, wist ze maar al te goed hoe ze nu vastgebonden lag. Ook voelde ze meteen dat het niet Ben was die haar neukte. Daarvoor kende ze zijn pik maar al te goed, maar Stef? Nee dat was het ook niet… Werd ze dan door een andere man geneukt, nu al!? Toch vond Carmen het wel lekker merkte ze op, al duurde het even voor ze in haar hoofd de spanning ook kwijt was en echt actief kon gaan genieten.

Haar gekreun was dan ook meer een lichamelijk reactie, dan dat ze zich ook echt lekker kon laten gaan. Carmen kwam echter al gauw achter de voordelen van een gangbang, want een tweede man was erbij gekomen en duwde zijn pik in haar mond. Carmen kon haar hoofd niet naar achteren kantelen en moest dus opzij kijken, zodat ze hem goed in haar mond kon nemen. Pff wat was deze man ruw, maar aangezien ze Ben altijd moeiteloos kon pijpen, was dit ook prima te doen voor haar. Wel was hij flink. Stootte zijn pik echt in haar mondje en door de collar, kon ze geen kant op en wist hij ook echt goed diep te stoten in haar mond.

Voor Ben was dit echt heerlijk om te zien! Carmen geneukt worden door twee mannen was toch wel echt een fantasie die uitkwam voor hem. De man die ze nu aan het pijpen was, was zeker al halverwege de veertig en dus echt flink ouder dan zij was. Het was een beetje de gemiddelde leeftijd hier. Met hun begin en bijna twintig, waren ze echt aan de jonge kant hier. Dat werd nog eens bevestigd op het moment er een meesteres bij kwam. De vrouw was ook zeker al eind dertig, maar Ben vond haar er lekker uitzien. Ze droeg een latex bodysuit, maar dan met een lekkere dominante uitstraling, waar de bodysuit van Carmen juist lekkere sub-vibes gaf.

De vrouw begon Carmen direct aan te pakken en begon aan haar tepels te trekken. Zonder genade trok ze aan de tepeltjes, die gisteren nog flink onder handen genomen waren met de flogger en waar twee tepeltjes met gemene tandjes op hadden gezeten. Carmen voelde het dan ook goed, maar kon door de pik, diep in haar mond, niet kermen van de pijn. Wat trok de vrouw hard aan haar tepels! Ben hoorde het niet, maar zag aan hoe ze haar buik omhoog duwde, dat de vrouw zeker niet zachtaardig met haar omging! Ingrepen deed Ben echter niet, hij wist dat Carmen veel kon hebben en dit ging zeker niet over haar grenzen heen.

Zo bleven de drie even doorgaan, maar het was de man die ze aan het pijpen was, die als eerste weer afhaakte. Er was een andere sub op het podium gekomen, waar hij naartoe ging. Even kon Ben Carmen nu weer horen kreunen én hevig jammeren. “Ooow… Auw… Oooo ooow… Oooo ooow… Auw… Oooo!” Haar gekreun werd afgewisseld door gejammer en soms zelfs even kermen als de vrouw goed aan haar tepels trok. Ben vond het lekker om haar zo te zien. Ze werd echt lekker onder handen genomen en Ben had dan ook echt geen spijt dat ze meededen aan de gangbang! Flink opgewonden stond hij dan ook toe te kijken.

Niet alleen Ben, maar ook Carmen was flink opgewonden. Het was heerlijk hoe de man haar lekker hard neukte en om eerlijk te zijn, ondanks dat het pijn deed was het ook lekker hoe er aan haar tepels getrokken werd! Dat had Carmen gisteren toch wel goed geleerd, dat pijn ook héél opwindend kon zijn. “Oooo ooo…”, kreunde ze dan ook diep. Ben wist hoe moeilijk Carmen het nu had om een orgasme tegen te houden. Het verbaasde hem echter hoe snel dit al was, zeker omdat de vrouw zo hard aan haar tepels trok! Even kreeg ze hier echter pauze van, want de vrouw kroop nu op de tafel.

Zo werd de pik in haar mond al snel vervangen voor een natte kut. Dit was voor Carmen toch nog steeds wat specialer dan pijpen. Gisteren had ze het ook heerlijk gevonden de sub te moeten likken en nu ging ze dan ook meteen weer gulzig te werk op de kut die haar aangeboden werd. De meesteres sprak nu voor het eerst tegen haar en liet haar goed merken dat ze een lekkere sadistische insteek had. “Bef me klaar subje, dan zal ik stoppen met je te pijnigen.” Zo was de boodschap voor Carmen duidelijk en ze moest dan ook aan de bak. Niet dat ze daarom extra haar best deed, want ze was het toch wel echt heerlijk gaan vinden om te beffen en ging dan ook lekker haar gang op de natte kut die op haar mond drukte.

“Oooo ooo… Oooo goed zo subje…”, kon Ben de vrouw horen kreunen. Hij vond het heerlijk om Carmen bezig te zien en werd hier echt goed geil van. De man die haar aan het neuken was, wachtte echter niet af of het Carmen ging lukken en stopte dan ook met haar te neuken en ging door richting een andere sub. Al snel was zijn plek echter ingenomen door een nieuwe veertiger. Eentje die haar kontje wilde proberen. Carmen had nu toch wel spijt dat ze vooraf niet had gevraagd om de plug te mogen dragen, want nadat de man zijn pik even vochtig had gemaakt in haar kutje, duwde hij deze meteen in haar kontje. Dit was wel heel veel in één keer en Carmen moest dan ook even gillen, zo opgerekt werd ze ineens, maar door de kut op haar mond was er weinig van te horen.

Ben merkte echter weer op dat Carmen het hier echt even lastig mee had, want de vrouw begon zachter te kreunen en werd duidelijk minder goed gelikt door Carmen. Alleen naarmate Carmen begon te wennen aan de pik in haar kontje, begon de vrouw weer harder te kreunen en wist Ben dat het goed zat. Het was heerlijk om te zien hoe ze nu in al haar gaatjes een pik had gehad en ook al seks met een vrouw had. De man die haar aan het neuken was, had een magic wand meegenomen en zette deze nu vol op haar clitje aan. Weer zag hij hoe Carmen haar buik omhoog probeerde te duwen, maar ditmaal was het duidelijk van genot en niet van pijn.

Op dat moment draaide de vrouw even hard aan haar tepels. Fuck wat deed dat pijn! Het zorgde er echter wel voor dat haar orgasme weer even in de koelkast werd gezet. Snel ging ze weer verder de vrouw te likken. Hoewel ze het lekker vond hoe de vrouw haar onder handen nam, wilde ze toch ook wel graag haar echt plezieren door haar een orgasme te geven. Ben merkte dat de vrouw al snel weer botergeil was en hoorde haar flink kreunen. “Oooo ooo! Oooo ga door sletje! Lik me klaar!”, kreunde ze hard en trok daarbij nog eens aan Carmens tepels. Zelfs als ze het goed deed, werd ze nog gepijnigd door haar.

Voor Ben was dit lekker om te zien. Hij wist hoe Carmen hield van hard aangepakt te worden. Tja ze kon niet zeggen dat ze dat op dit moment niet werd! Zo werd Carmen toch ook steeds geiler, maar was dit door de kut op haar mond niet goed te merken voor Ben. “Oooo! Oooo ooo!”, overstemde vrouw het eventuele gekreun wat nog tussen haar benen hoorbaar zou zijn geweest van Carmen. Ben vond het echt heerlijk om haar te horen kreunen en bleef staan toekijken. Hoewel hij Carmen niet kon horen kreunen, wist hij echter wel dat ze dit lekker moest vinden, zeker met de magic wand op volle stand op haar clitje gedrukt.

Carmen was niet de enige die aan het genieten was, de vrouw kwam nu als eerste van de drie klaar en liet dit goed horen én merken. “Oooo ooo ik kom! Oooo fuck sletje wat doe je dat lekker! Oooo jaaa! Oooo ooo! Oooo jaaa! Oooo ooo!”, kreunde ze luid. Carmen werd tijdens haar orgasme nog flink aangepakt, want de vrouw trok in haar opwinding hard aan de gevoelige tepels van Carmen. Carmen moest even hard gillen, maar doordat de vrouw zo hard gilde, hoorde Ben er niks van. Hij vond het maar wat geil hoe Carmen deze ervaren meesteres naar een orgasme had gebeft. Hij was maar wat trots op zijn nichtje.

De vrouw had het duidelijk lekker gevonden, want ze bleef hierna zitten, maar trok wel minder hard aan Carmens tepels. Ze vond het erg lekker hoe de vrouw nu met haar knoppen speelde en werd dan zelf ook als maar geiler. Ben wist het, ze zou het lastig krijgen om niet klaar te mogen komen. Hoe goed Carmen haar best echter deed, ze wist het niet tegen te houden. De magic wand op haar clitje, de pik diep in haar kontje en de lichte pijnprikkels werden haar uiteindelijk te veel. Heerlijk kwam Carmen klaar, maar voor Ben was het niet te horen en met hoe ze vastgebonden lag, kon ze ook amper kronkelen, waardoor Ben alle signalen miste van Carmen haar orgasme.

De signalen die Carmen wél afgaf, werden compleet gemist door hem. De man kwam namelijk kreunend klaar en spoot zijn zaad in haar kontje. Het was de eerste lading zaad die ze in zich kreeg. Hoeveel zouden er nog volgen, vroeg Ben zich af. Het was echt heerlijk om te zien hoe Carmen hierna al snel weer door een andere man geneukt werd, terwijl de meesteres ook weer wegging en Carmen een pik in haar mond geduwd kreeg. Op dat moment werd de muziek weer iets minder en zag Ben een bekende het podium op geleid worden. Het was de blondine, die Carmen gisteren had moeten verwennen, nadat ze door Carmen was klaargelikt.

Wetende dat Carmen hier wel veilig was en het allemaal aankon, besloot hij eens te gaan kijken hoe de brunette haar sub vast begon te binden. De sub werd vastgemaakt aan een grote houten kist, welke aan de zijkant van het podium stond. Aan de bovenkant was de kist voorzien van een dun lederen matras, zodat het liggen voor de sub een stuk dragelijker zou zijn. Waar de meeste subs een blinddoek om hadden, had de blondine een soort van duikbril op, duidelijk met geblindeerde glazen. Ben vond het er wel lekker uitzien en keek toe hoe ze werd vastgemaakt. Dit was zowel aan de kist, als aan twee pilaren, die met reden voorzien waren van twee grote ogen.

Als eerste werden haar polsen vastgebonden. Deze moest ze langs haar lichaam houden, waarna haar polsen afgebonden werden en de touwen aan de voorkant van de kist werd vastgemaakt. Toch kon ze al snel geen kant meer op, want hierna volgde haar benen. Touw werd rond haar enkels gedaan en dit ging door de ogen aan de pilaren. Hiermee werden haar benen omhoog getrokken, zodanig dat deze achter haar polsen zaten en ze dus niet omhoog of omlaag meer kon op de kist. Om te zorgen dat haar benen goed gespreid bleven, werd er rond haar bovenbenen ook nog touw gedaan, wat naar de zijkant van de kist getrokken werd. Zo lag ze wijdbeens op de kist, met haar benen hoog in de lucht.

De brunette had gezien dat Ben geil had staan toekijken en merkte dat hij nog wel een lichtelijke aanmoediging nodig had. “Je mag haar neuken hoor”, nodigde ze Ben dan ook uit. Deze liet zich nu niet meer tegenhouden. Hij was flink geil en al snel was zijn broek uitgetrokken. Opgewonden ging hij nu voor de blondine staan en drukte zijn pik direct in haar kutje. Hoewel ze jonger was dan hij, voelde Ben maar al te goed dat deze meid vaak een pik of speeltje in haar kutje moest krijgen, want zo strak als Carmen was ze zeker niet. Toch vond Ben het ook wel een beetje lekker om haar te neuken, terwijl hij bekeken werd door haar meesteres.

Zo kon Ben eindelijk wat doen met zijn opwinding en neukte lekker in het drijfnatte kutje wat hem aangeboden was. Hoewel Ben het echt wel lekker vond om haar te neuken, merkte hij wel al snel op dat het omringd zijn door andere mensen die aan het neuken waren, hem minder opwond dan hij dacht. Hij was net ook constant gefocust geweest op Carmen en nu op de blondine. Het was niet dat hij erdoor afgeleid was, maar om deel te nemen aan een gangbang, was toch nog iets heel anders, dan toekijken. Dat had hij zeker lekker gevonden, maar merkte toch wel dat hij stiekem naar Carmen verlangde. Niet gek ook, want ze hadden elkaar ontdekt en wisten maar al te goed van elkaar wat ze lekker vonden, zonder het aan te hoeven geven.

Toch bleef Ben de blondine neuken, terwijl Carmen ondertussen haar tweede orgasme, hoe goed ze haar best ook deed, had. “Oo.. oo..! Oo.. oo..! Oo.. ooo..! Oo.. jaa..! Oo.. ooo..!”, kreunde ze gedempt, want haar mond was weer eens gevuld met een pik. Ben had het niet eens door en zag dan ook niet hoe ze ondertussen anaal genomen werd door een man van zijn eigen leeftijd. Hij had een goede pik vond Carmen en ze vond het dan ook heerlijk hem diep in haar kontje te voelen glijden, terwijl er tegelijkertijd ook drie van zijn vingers in haar kutje zaten. Carmen vond het ergens wel jammer dat Ben haar niet aan het neuken was, want ze voelde duidelijk het verschil, maar ze had het tot nu toe ook zeker lekker gevonden om door de andere mannen geneukt te worden.

Ondertussen was Carmen de tel toch echt kwijtgeraakt. Ze wist niet meer hoeveel mannen haar geneukt hadden, maar lekker was het zeker wel. Afwisselend werd ze in haar kutje en kontje geneukt en ook haar mond zat met regelmaat vol met een pik. Zo kleefde haar hele lichaam dan ook van het zaad. Haar mond was nu al drie keer volgespoten en van haar gaatjes was het zoveel geweest, dat ze het niet bij had gehouden. Het was af en toe een aangename verrassing als er eens een vrouw op de tafel kroop en door haar gelikt wilde worden. Na de eerste vrouw, had ze zo nog twee vrouwen tot een orgasme gelikt. Carmen begon het echt lekker te vinden.

Ondanks haar bedenkingen en dat ze het in eerste instantie ook deels voor Ben had gedaan, begon ze er echt van te genieten en hoewel ze Ben zeker ook nog wilde pijpen of geneukt worden door hem, vond ze het ook zeker lekker om door de vreemde mannen en vrouwen onder handen genomen worden. Flink kreunend lag ze dan alweer te genieten, maar haar mond werd snel weer gevuld door een pik. Ben had dan ook niet door dat Carmen hevig lag te kreunen en dat ze zelfs als twee keer was klaargekomen, had hij al helemaal niet doorgehad. Daarvoor ging hij te veel op in het neuken van de blondine. Haar meesteres was nu hard aan haar tepels aan het trekken en dit wond Ben ook zeker goed op zo voor zijn ogen!

Toch wilde Ben niet klaarkomen in de blondine voor hem. Hij wilde zijn zaad in Carmen spuiten. Doordat Ben zich toch niet helemaal op zijn gemak voelde in de gangbang, had hij nog wel even te gaan en genoot dan ook nog zeker wel van het neuken van de sub. Ze had een prachtig lichaam en dat haar meesteres met haar speelde voor zijn ogen, maakte het toch ook wel heel geil voor hem. Hij ging hier ook zo in op, dat hij Carmen haar derde orgasme ook volkomen mistte. Ditmaal lag ze wel flink te kreunen, maar was hij te afgeleid om door te hebben dat ze wéér zonder zijn toestemming klaarkwam.

Het was gewoon zo lekker, al die aandacht voor haar. Als ze in veel te geile setjes buiten moest lopen, vond ze het heel spannend, maar hier was iedereen naakt en Carmen schaamde zich er dan ook totaal niet voor dat ze vastgebonden op de tafel lag. Het was heerlijk om zich weerloos te voelen en achter elkaar maar geneukt te worden. Het enige rust momentje wat haar kutje had gehad, waren de momenten dat ze in haar kontje was genomen! Ook hier had ze al flink wat pikken in gehad en de laatste man had haar laten klaarkomen. Schijnbaar had ze hierbij zo hard haar kontje aangespannen, dat ze de man tot spuiten had gedwongen en zo was er wéér een lading zaad in haar kontje gespoten.

Hoewel Ben zich niet honderd procent op zijn gemak voelde, was hij goed geil en merkte nu echt dat hij naar een orgasme ging. Hij bedankte de meesteres dan ook en liet haar met haar sub achter en liep naar Carmen toe. Deze werd geneukt door een man, maar er stond niemand bij haar hoofd. Deze plek nam hij dan ook in en hij duwde Carmens hoofd plat op de tafel, zodat hij zijn pik in haar mondje kon duwen. “Hmm wat een lekker avondje hè”, kreunde hij even geil zodat ze wist dat ze hem aan het pijpen was. Ook al was het erg lekker, voor Ben kwam het moment om te stoppen nu toch wel langzaam. Bijna drie uur stonden ze nu al op de vloer en Ben voelde het einde naderen voor hun twee.

Het moment dat Carmen merkte dat ze Bens pik in haar mond had, probeerde ze extra haar best te doen, maar na meer dan een uur te hebben gepijpt, ging het haar niet zo makkelijk meer af als normaal. Toch kreeg ze Bens pik lekker diep in haar mondje en genoot ze ervan hem te horen kreunen. “Oooo lekker sletje… Pijp me maar klaar…”, kreunde hij. Het was lekker Carmen zo te zien liggen, met flink wat zaad klevend aan haar buik en borsten. Ze was flink geneukt en Ben was dan ook erg benieuwd naar hoe ze het allemaal ervaren had. Zeker omdat ze het in het begin nog zo spannend had gevonden.

Alleen daar zou hij straks pas achter gaan komen. Eerst bleef hij haar mondje goed neuken. Hier werd hij alleen maar geiler door. Het was toch weer erg lekker om met Carmen bezig te zijn. “Oooo ga door sletje…”, maar ook vertelde hij tussen het kreunen door dat ze zouden stoppen als hij klaar zou komen in haar mondje. Ergens baalde Carmen toch wel, maar ze vond het lekker dat Ben met haar wilde eindigen en zijn zaad niet in een vreemde vrouw zou spuiten. Daarom probeerde ze hem zo lekker als mogelijk te verwennen, in haar benaderde positie. Met haar tong wist ze zijn eikel lekker te verwennen, wat er uiteindelijk voor zorgde dat Ben wel móest komen.

Spuitend, schoot zijn zaad in haar mond. Dikke stralen zaad lieten Carmen merken hoe geil Ben heel de avond was geweest. Het was duidelijk zijn eerste zaadlozing, want bij een tweede keer wist Carmen maar al te goed dat het minder was. Ze vond het dan ook erg lekker dat hij zijn zaad voor haar bewaard had en beloonde dit door alles weer door te slikken, zonder te morsen. Zo had ze flink wat zaad geslikt vanavond! De man in haar kutje was haar nog steeds aan het neuken, maar zodra ze voelde dat Ben haar los begon te maken, verdween hij al snel.

Hier baalde Carmen toch wel een beetje van, ze had het lekker gevonden als Ben hem ook nog in haar had laten spuiten. Ze vond het echt heerlijk al die mannelijke aandacht en had echt onderschat hoe lekker ze de gangbang zou vinden! Als het aan haar lag, konden ze dit dan ook zeker vaker gaan doen. Eenmaal losgemaakt, hielp Ben haar van de tafel af. Staand merkte Carmen goed hoe stram haar lichaam was van het lang gelegen te hebben in bondage. Alles was flink gevoelig, niet eens van pijn, maar gewoon doordat ze flink geneukt was, zonder dat ze haar benen en armen had kunnen bewegen. Ben moest haar dan ook even ondersteunen, terwijl ze richting de kleedkamers liepen.

In de kleedkamer hielp Ben haar uit haar latex slipje en met alleen de collar nog om, stapte ze bij hem onder de douche. Gisteren waren ze meteen naar huis gegaan en hadden de douches dan ook niet gezien. Het was een gezamenlijke doucheruimte en ze bleken niet de enige te staan. Na meegedaan te hebben aan de gangbang, hadden ze echter geen schaamte en de twee zaten dan ook lekker aan elkaar onder het douchen. “Hoe vond je het?”, vroeg Ben als eerste aan Carmen. “Erg lekker hoor! Ik wist niet dat het zo lekker kon zijn om door zo veel mannen geneukt te worden hihi”, bekende Carmen giechelend en nog flink geil.

“Haha ja zoiets had ik wel door ja toen ik je van de tafel haalde. Ik hoorde die zucht van teleurstelling wel haha. Maar lekker dat je zo genoten hebt! Ik vond het ook wel lekker hoor. Anders dan ik me had voorgenomen, maar vond het lekker om jou genomen te zien worden.” Toch was het geen fijne omgeving om uitvoerig te praten over hoe de avond was gegaan. Allebei waren ze goed dorstig en na zich afgedroogd te hebben trok Carmen haar latex slipje weer aan. Dat ze terug in het hotel weer moesten douchen, was dan ook wel duidelijk. Samen liepen ze hierna naar de bar toe, waar Carmen vrij op haar gemak was en topless plaats nam aan het tafeltje waar Ben zijn kleding had gelegd.

Met zijn broek aan en twee drankjes voor hun, keken ze naar het podium. Hier was de gangbang nog niet afgelopen en nog steeds was er een handjevol subs wat geneukt werd door meerdere mannen. Er waren ook nog meerdere meesteressen te zien, waaronder de brunette, die nu op het gezicht van haar blonde sub zat. Ben zag hoe Stef haar aan het neuken was, maar na haar volgespoten te hebben, trok hij zich ook terug uit de gangbang. Carmen haalde snel een biertje voor hem. Met zijn drieën genoten ze van de show die nog gaande was, maar was Stef toch ook wel erg benieuwd naar hoe de ervaring voor hun was geweest.

“Ik vond het toch wel minder dan ik had gedacht. Ik heb ook maar één andere sub geneukt, want ik merk toch wel dat het niet echt mijn ding is om mee te doen aan gangbangs. Ik dacht het echt hoor, want ik vind het heerlijk om te zien hoe Carmen door allerlei verschillende mensen geneukt en aangepakt wordt. Alleen ik had echt pas laat de behoefte om zelf ook iemand te neuken. Dat was ook echt wel lekker en ik kwam bijna klaar, maar wilde toch het liefst in Carmen spuiten haha.” Stef snapte het. Het was echt iets wat je lekker moest vinden en het was dan ook niet voor iedereen weggelegd. “Ach ja geen probleem toch. Je weet na gisteren dat er genoeg te doen is in een seksclub, zonder mee te hoeven doen aan een gangbang.”

Dit kon Ben ook zeker beamen en hoewel voor hem een gangbang niet perse een herhaling behoefde, had hij de seksclub wel erg lekker gevonden. Het kijken naar andere mensen die bezig waren, Carmen die door andere mannen werd geneukt, Stef die hun gisteren nog had rondgeleid en daarna hem toestemming had gevraagd om met Carmen te spelen, dat waren echt wel dingen die hem deden verlangen vaker naar een seksclub te gaan. Carmen vond het uiteraard jammer om te horen voor Ben, maar vond het dan lekker dat hij het nog wel zo lang had volgehouden, zodat zij wel lekker uitvoerig had kunnen genieten. Op dat moment richtte Carmen zich tot Stef.

“Heb je mij eigenlijk nog geneukt? Sorry, maar ik herken je pik nog niet hoor hihi”, giechelde Carmen. “Haha dat snap ik wel! Je bent echt flink uitgewoond vanavond. Maar ja! Ik heb je lekker in je kontje genomen en je volgespoten toen je klaarkwam. Volgens mij heeft er iemand straf verdiend”, knipoogde Stef. Carmen begon te blozen en keek Ben lichtelijk schuldig aan. Hoewel hij haar verboden klaar te komen, zaten ze gewoon lekker te genieten van hun drankjes en haar straffen zou hij dan later nog wel doen. Hij was nu toch vooral benieuwd naar hoe ze het had gevonden en wilde haar ook de kans geven hier lekker over te kunnen praten.

“Pff ja sorry hoor maar dat kon ik echt niet volhouden! Ik ben ook wel drie keer klaargekomen, wat ik nog weinig vind zo geil was ik! Het enige wat ik jammer vond was dat ik in deze positie niet in mijn kutje en kontje tegelijkertijd genomen kon worden.” Ben snapte dit wel, Carmen genoot er altijd van als allebei haar gaatjes gevuld werden. Hij deed dit ook geregeld met de buttplug of de rabbit vibrator en dan was ze niet te houden, zo geil werd ze hiervan. Rustig dronken ze hun drankjes terug en vonden het jammer dat dit alweer hun laatste avond was. Anders waren ze morgen graag nog eens teruggekomen. Dat maakte dan ook dat Stef hun vroeg of ze nog meewilden gaan naar een kamer. “Heel druk zal het niet zijn hoor, dus we zoeken gewoon lekker een kamer voor ons drieën op.” Ben keek Carmen aan en die dacht hetzelfde als hem en ze gingen dan ook graag in op Stef zijn uitnodiging.

Zo stonden de drie op en gingen, op Carmen na in haar latex slipje, richting de gang, om een lege kamer uit te zoeken. Al snel hadden ze deze gevonden. Stef had gelijk, de meeste mensen waren gekomen voor de gangbang en daar of nog bezig of alweer vertrokken. Ze vonden een wat kleinere kamer, met daarin een bondagebed. Ben vond het lekker Carmen hier weer vast te binden en daarmee was de relaxte sfeer van zojuist weer verdwenen en had Carmen te gehoorzamen aan Ben en waarschijnlijk straks ook Stef. Ze vond het toch wel weer lekker hoe ze na een korte pauze doorgingen. Voor Carmen hoefde de avond ook zeker nog niet te stoppen.

Met banden maakte Ben de polsen en enkels van Carmen vast. Ze had haar collar nog om en in haar mond kreeg ze een ball gag. Ben vond het toch wel leuk om zo met gags bezig te zijn, zeker nadat hij Stef gisteren een O-gag had zien gebruiken. Topless lag Carmen nu op het bed. Ben besloot een blinddoek ditmaal achterwege te laten. Carmen haar zicht was haar vanavond al genoeg ontnomen geweest. Nu zou ze maar al te goed mogen zien wat Ben met haar wilde gaan doen. Na gisteren wilde hij toch wel eens de cane zelf proberen. Hoewel Carmen deze flink gevoeld had, had ze wel aangegeven deze lekker te vinden. Tja wie weet kon hij ook van deze nieuwe zweep wel genieten.

Even keek hij vragend naar Stef toe, die hem de cane aanreikte. “Je wilde deze vanavond proberen toch?” Ben knikte. Terwijl ze op Carmen hadden gewacht had hij het met Stef besproken, dat hij best wel benieuwd was of hij dit ook wat vond. Op het oog vond Ben de cane namelijk niks en ook nu Stef hem gaf, werd hij er niet direct warm van. De flogger vond hij zelf heerlijk, hij vond het een mooie zweep met die leren strengen en ook de paddle vond hij wel lekker, omdat het altijd zo’n mooie rode gloed achterliet. Zijn rijzweepje gebruikte hij ook wat minder, maar vond hij lekker als hij Carmen lekker bij haar kutje wilde aanpakken.

Met de cane had Ben iets minder een idee wat hij ermee moest. Voor haar billen koos hij toch liever voor de paddle of flogger en voor haar borsten koos hij toch ook liever voor de flogger. Maar zonder het te proberen, zou Ben ook niet weten of het wat voor hem was. Wie weet kreeg hij er toch wel een lekker machtsgevoel bij en hij besloot het dan ook erop te wagen. Hij ging naast het bed staan en zag hoe Carmen hem gespannen aankeek. Die was gisteren natuurlijk niet vergeten had wel even moeten slikken toen ze Ben met de cane had zien staan. Tja ze had natuurlijk straf verdiend na haar orgasmes tijdens de gangbang en dat ze dat zou gaan voelen, had ze ook wel beseft.

Ben hief nu de cane op en voor het eerst sloeg hij ermee op de borsten van Carmen. “Au..!” Ondanks de ball gag kon Ben haar maar wat goed horen gillen en wist dan ook wel dat hij haar echt goed pijnigde met de cane. Dit was ook wel te zien aan de rode streep die over haar borst liep. Ben moest er toch even van slikken. Dit was inderdaad niet helemaal zijn ding. Zelfs wetende dat Carmen het oké vond om zo gestraft te vonden, merkte hij toch dat hij er zelf geen opwinding uit haalde. Stef had door dat Ben aarzelde en kwam naast hem staan. “Wat scheelt eraan, vind je het té?”, vroeg hij Ben nieuwsgierig.

“Ja echt wel. Dit is niks voor mij haha. Ik zou haar dan liever nu met een flogger of misschien nog de paddle straffen, maar ik weet niet. Het voelt gewoon niet lekker om de cane te gebruiken. Niet alleen omdat ik haar zo hevig hoor gillen, want ik weet echt wel dat ze meer wil, maar ik vind het gewoon té extreem”, bekende Ben. Toch wilde hij wel dat Carmen haar straf kreeg, mede omdat ze hier ook wel van genoot. Ook wilde Ben wel dat ze even goed uitgedaagd werd en dat zou niet lukken met de softere zwepen. Daarom keek hij ook Stef aan. “Wil jij het anders niet overnemen? Ik vind het ook wel lekker om toe te kijken hoe jij haar hard aanpakt”, zei hij grijnzend.

Hoewel hij zelf geen fan was van het gebruik van de cane, vond hij het idee zeker lekker hoe Stef Carmen ermee zou aanpakken. Uiteraard deed Stef er nog een schepje bovenop en maakte Carmen duidelijk welke straf ze ging krijgen voor haar drie orgasmes. “Omdat jij je niet hebt kunnen gedragen subje, ga je vijftien slagen met de cane van mij krijgen. Puur op je borsten. Je bent niet vergeten toch wat je moet doen als het je te veel wordt?”, vroeg hij Carmen nog wel voor de zekerheid. Gezien haar onervarenheid wilde hij beter zeker zijn dat het niet mis zou gaan met de ball gag in. Carmen schudde overduidelijk met haar hoofd, het teken wat ze gisteren hadden afgesproken.

Carmen moest echter huiveren bij zijn vraag. Wist hij zelf soms ook hoe hard hij van plan was haar aan te pakken? Dit maakte haar wel goed gespannen, maar toch ook wel weer een beetje opgewonden merkte ze. Gisteren had echt een hoop bij haar losgemaakt en ze merkte hoe ze stiekem toch wel verlangde naar een flink pak slaag, zeker aangezien ze het verdiend had. Carmen zette zich dan ook schrap voor wat ging komen en keek nog eenmaal naar Ben. Ze kon zijn medeleven gewoon van zijn gezicht aflezen, maar wist echter maar al te goed dat Ben Stef voldoende vertrouwde en dus niet in zou grijpen.

Waar Ben had geaarzeld, was Stef de zelfverzekerdheid zelve en hij hief de cane dan ook zonder aarzeling op en sloeg Carmen voor het eerst op haar borst. “Au..!”, gilde Carmen het weer uit. Stef sloeg nog wat harder dan Ben sloeg en dit was toch wel heel gevoelig! Ook Ben schrok er even van, maar hij liet Stef doordoen, aangezien Carmen niet met haar hoofd schudde. Wel zag hij hoe de tranen in Carmen haar ogen stonden. Na de afstraffing zou hij haar de rest van de avond dan ook nog maar alleen verwennen nam hij zich direct voor, maar zoals ze zelf wilde zou ze nu gestraft worden voor haar drie orgasmes.

Slag na slag deelde Stef zo uit. Steeds met een flinke tussenpose om Carmen de kans te geven de pijn te verwerken. “Au..!”, gilde ze bij iedere slag weer hard en Ben zag hoe haar borsten donkerrode strepen begonnen te krijgen. Het hield Stef echter niet tegen om door te gaan en zo had hij haar al snel tien keer geslagen met de cane. Het leek wel bewust te zijn geweest dat hij haar tepels had vermeden, want de slagen waren boven of onder haar tepels, maar geen enkele was er nog op geweest. Dat ging nu echter veranderen. De laatste vijf slagen deelde hij namelijk uit op haar tepels, iets wat nóg gevoeliger was.

“Au..! Auu..!”, gilde Carmen bij de eerste slag. Wat deed dit pijn! Toch voelde Carmen zich ook wel sterk. Dat ze dit aankon en hoewel het écht flink pijn deed, wilde ze van geen opgeven weten. Na die ene keer dat ze bij Ben thuis had moeten opgeven, was er toch een vlammetje bij haar gaan branden die niet toe wilde geven en ze zag opgeven dan ook echt als falen. “Au..! Au..!”, gilde ze weer flink bij de volgende slag, maar ook nu hield ze voel. Ben moest flink slikken, want hij zag hoe Carmen zachtjes lag te snikken. Stef liet haar even bijkomen en op het moment dat ze weer stil werd, deelde hij direct de volgende slag uit. “Au..!”, gilde Carmen weer, maar ditmaal bleef het bij betraande ogen.

Zo kreeg Carmen nog twee slagen op haar tepels, waarna Stef de cane weer terughing en Ben haar los begon te maken. Eerst maakte hij de ball gag los en begon daarna aan haar polsen en enkels. “Je hebt het echt goed gedaan hoor Carmen! Ik ben echt trots op je!”, meende hij uit de grond van zijn hart. Hij kon echt niet voorstellen dat hij dit zelf zou willen ondergaan, laat staan dat hij dit vrijwillig zou toelaten. Carmen vond het natuurlijk lekker om te horen hoe Ben zo trots op haar was. “Bedankt Ben, ik deed dit ook voor jou”, zei ze dan ook en zodra ze elkaar recht in de ogen keken, begonnen ze dan ook al snel te zoenen.

Het was nu tijd om afscheid te nemen van Stef. Carmen werd omhoog geholpen en zittend op de rand van het bed, gaf Stef haar een zoen op haar wang. Het echte tongen deed ze alleen maar met Ben. Het was heel vreemd, Stef had alles met haar mogen doen en vanavond was ze in al haar gaatjes geneukt en had ze flink wat mannen gepijpt, maar zoenen vond ze toch te intiem met een vreemde. Tenzij het een vrouw was, want dat vond ze nog steeds heerlijk om te doen. “Leuk jullie ontmoet te hebben en weet het hè, jullie hebben mijn nummer dus als jullie terug in België zijn en eens willen afspreken, jullie mogen altijd appen. Ik ken ook daar welke leuke clubs waar jullie je vast zullen vermaken.”

Ook Ben bedankte Stef nu en zei dat hij zeker nog wel eens contact met hem zou zoeken. Ben wilde namelijk best wel eens in België naar een seksclub gaan, want hoewel niet alles hem evenveel was bevallen, was het zeker voor herhaling vatbaar. Stef verliet de ruimte nu en even zaten Ben en Carmen stil op het bed naast elkaar. “Vanavond was echt lekker hè”, zei hij tegen Carmen. “Pff ja echt wel, maar mijn tieten doen nu wel echt pijn hoor hihi”, giechelde Carmen. Dit kon Ben maar al te goed begrijpen en keek haar nog eens aan. “Wil je al naar het hotel teruggaan of mag ik je hier nog even lekker verwennen?”

Hoewel Carmen echt goed beurs was, wilde ze toch graag nog wel klaarkomen. Het was lekker dat ze nu dan ook mocht klaarkomen, zonder bang te zijn voor represailles en stemde dan ook met zijn voorstel in. “Hmm ja doe dat maar lekker Ben. Ben bekaf, maar nog geil genoeg hoor hihi”, zei ze dan ook opgewonden. Hoewel er genoeg seksspeeltjes aanwezig waren in de kamer, besloot Ben haar gewoon lekker met zijn handen en mond te verwennen. Al zittend pakte hij Carmen dan ook bij haar keel beet en begon haar te zoenen. Carmen vond het heerlijk dat zelfs nu hij teder voor haar was, hij haar toch even bij haar keel beetpakte.

Al zoenende, duwde Ben haar plat op haar rug en liet haar wat hoger kruipen, zodat hij tussen haar benen kon. Deze duwde hij ruw uiteen en schoof direct twee vingers naar binnen. “Oooo…”, kreunde Carmen diep van opwinding. Ben merkte echter dat hij met twee vingers weinig meer uithaalde, nadat ze meer dan een uur achtereen geneukt was en drukte dan ook een extra vinger naar binnen, al snel gevolgd door ook een vierde. “Oooo lekker dit Ben…”, kreunde Carmen geil en genoot op haar rug van zijn vingerkunsten. Al snel kwam ook zijn mond erbij, waarmee hij lekker zoog aan haar clitje en sabbelde aan haar schaamlippen.

“Oooo Ben… Oooo ga door, dit is echt lekker nu…”, kreunde Carmen opgewonden. Hoewel ze normaal van een echte ruwe aanpak hield, was het nu ook wel lekker hoe hij wat zachter en teder was. Rustig duwde hij zijn vingers diep in haar kutje en verwende haar ook uitvoerig met zijn mond. “Oooo… Oooo ooo… Oooo jaaa…” Hoewel ze normaal lekker met haar tepels had willen spelen, bleef ze daar nu maar af. Al voelend merkte ze hoe deze echt te gevoelig waren om er lekker zachtjes in te knijpen. Ben zou het dan ook volledig zelf moeten doen, iets waar ze wel op vertrouwde dat het hem zou gaan lukken!

“Oooo ga door Ben… Oooo lekker dit en ik mag echt komen hè?”, vroeg ze hem opgewonden. “Haha ja kom maar lekker klaar hoor sletje!” Meteen drukte hij zijn mond hierna weer op haar kutje en genoot ervan hoe ze droop van het vocht. Al het zaad was net tijdens het douchen weggespoeld en hoewel ze beurs was, was het heerlijk haar nu te beffen. “Oooo ooo Ben!”, kreunde Carmen had. Ben lag lekker op haar clitje te sabbelen en dat duidelijk zijn uitwerkingen bij Carmen. “Oooo ooo jaaa! Oooo lekker Ben! Oooo lekker! Oooo fuck…”, kreunde Carmen. Ben merkte hoe ze lag te kronkelen op het bed en vond het heerlijk haar te horen en voelen genieten.

Daarom bleef Ben dan ook net zo lang doorgaan, tot Carmen klaarkwam. In haar opwinding duurde het niet heel lang. Denkend aan wat ze vanavond allemaal weer had meegemaakt, had Carmen maar weinig nodig om tot een orgasme te komen. “Oooo Ben ik ga komen! Oooo jaaa… Oooo ik kom Ben! Oooo jaaa ik kom! Oooo ooo! Oooo jaaa! Jaaa! Oooo ooo!”, kreunde Carmen hard en Ben voelde hoe haar kutje zich lekker samenspande rond zijn vier vingers. Zachtjes bleef hij haar clitje strelen met het puntje van zijn tong, tijdens haar orgasme. “Oooo! Oooo! Oooo!” Dit leverde nog een aantal hoge gilletjes op bij Carmen, tot ze uiteindelijk tot rust kwam.

Dat was het moment dat Ben stopte en zijn vingers langzaam uit haar kutje liet glijden. “Hmm…”, zuchtte Carmen hier nog lekker bij. Het was een heerlijk orgasme geweest wat Ben haar had gegeven en ze keek dan ook even naar zijn stijve pik. “Mag ik nog één keer hihi?”, vroeg ze Ben lekker stout. Deze vond dit natuurlijk geen enkel probleem! Op haar knieën pijpte Carmen Ben zo nog klaar, tot hij in haar mond spoot en iedere druppel van zijn zaad slikte ze hierna door. Geil keek ze hem hierbij aan en vond het dan ook echt heerlijk om Ben te zien genieten van hoe ze hem had klaar gepijpt. “Tja ik kan jou natuurlijk niet met een volle zak terug naar het hotel laten gaan”, zei ze met een knipoog en stond hierna op.

Wat een lekker nichtje had Ben toch ook en het was maar lastig te beseffen dat Carmen na de vakantie op kamers zou gaan en ze elkaar veel minder konden gaan zien. De twee liepen weer terug via de zaal naar de kleedkamers toe en het verbaasde ze allebei dat het nog zo druk was. Vooral Carmen was echt op nu, hoe konden sommige vrouwen het zo lang volhouden? Aangezien ze in het hotel zouden gaan douchen, trokken ze hun kleding weer aan. Ben zijn broek en een shirt en Carmen haar korte rokje, BH, visnettopje en hakken. Zonder schaamte liep Carmen hierna terug met Ben richting het hotel. Ze had vanavond zo veel indrukken opgedaan, dat ze meer dan genoeg had om aan te denken, dat ze de blikken van voorbijgangers straalhard kon negeren.

Terug in het hotel werd er uitgebreid gedoucht. Het was een heerlijke avond geweest en ze spraken erover hoe ze op hun eigen manier er toch zeker van genoten hadden, al had Ben natuurlijk ook wel wat dingen die hij minder had gevonden. “En hoe was het met je jaloezie? Vond je het niet vreemd dat ik ook een andere meid geneukt heb? Zoals je dat toen met Chantal wel had.” Carmen schudde haar hoofd. “Nee ik denk dat ik nu ook wel een tikkeltje meer zelfvertrouwen heb. Dat ik het ook niet erg vind om jou seks te zien hebben met een ander, al zag ik er vanavond natuurlijk weinig van hihi.”

Dit vond Ben lekker om te horen, want zeker als ze elkaar straks bijna niet meer zouden zien, moest Carmen natuurlijk ook wel begrijpen dat hij ook naar bed wilde met andere meiden en andersom vond hij het ook zeker niet erg als zij seks zou hebben met andere jongens. Dit sprak hij wel nog niet uit tegen haar, want hij wilde genieten van de momenten die ze nog samen hadden, voordat ze weer naar huis zouden gaan. Na het douchen liet Ben Carmen op het bed gaan liggen. Na eerst haar billen in te hebben gesmeerd, wat al bijna niet meer nodig was, ondanks dat de marks nog zichtbaar waren, liet hij haar omdraaien en begon haar borsten zachtjes in te smeren.

“Ah…”, vertrok Carmen haar gezicht even toen Ben begon met insmeren. Ze was kapot en haar borsten waren echt gevoelig. Waar ze afgelopen nacht op haar buik had geslapen, zou ze dat deze nacht waarschijnlijk juist op haar billen doen! Toch genoot ze ervan hoe Ben zachtjes en teder haar borsten insmeerde en sloot langzaam haar ogen. Voor ze het wist viel ze in een diepe slaap, uitgeput door alle indrukken en de flinke fysieke inspanningen die ze had moeten leveren. Ben vond het lekker om te merken dat Carmen zo genoten had en bleef haar nog even zachtjes strelen, voor hij naast haar kroop om ook lekker te gaan slapen.
Lees verder in: Hete Zomer - 19
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Extreem sexverhalen!
 
Mijn Nichtje Sara - 2Door: Gert En Sara
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Honden, Tattoo,
"Hallo allemaal hier het tweede gedeelte van ons verhaal waarbij Sara nu haar deel beschrijft. Hoi hoi, nou ik ben dus Sara, ik ben half Nederlands half zuid Amerikaans. Veel herinneringen had ik niet aan mijn familie door de familie..."
18-07
9.4
Door De Ogen Van Een CuckoldDoor: Marc
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Hotwife, Femdom, Extreme, Vreemdgaan, Cuckolding,
"Karin en ik zijn ruim 20 jaar gelukkig getrouwd, beiden halverwege de 40 en zoals bij zoveel stellen begon het na een aantal jaren best wel beetje te kriebelen om op zoek te gaan naar wat meer sexuele spanning.. na een boel heen en weer gefantaseer..."
18-07
6.2
Maria, Klaas En Hun Slaven - 3@Door: Maria En Klaas
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Kut, Kutje, Sperma,
" i Lieve lezers, dit vervolg op de eerste serie afleveringen wordt regelmatig wat extreem. Kun je daar niet tegen, lees dan n van mijn andere verhalen, dat is dan misschien verstandiger Voor de nieuwe lezers Maria en Klaas hebben hun buren, Dik J..."
17-07
9.8
Bbw Monique's ShopdagDoor: Eschaton
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Oma, Plas, Plassen,
"Graag zou ik mijn verhaal willen delen met jullie. Mijn naam is Monique en ben sinds enkele jaren weduwe. Ik ben 57 en kinderloos. Ben niet zo groot, 1m72, en ben altijd al een zware dame geweest. Ik heb nooit echt de moeite gedaan ..."
17-07
8.8
Maianne - 8Door: Tom5712
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Donderdag, weer een normale dag, nou ja helemaal normaal liep het niet, om ongeveer 11.00 uur ging opeens mijn telefoon. Hannie aan de lijn. Vertel het maar Hannie maar wel even kort graag, ik ben op een klus en kan niet lang en uit..."
17-07
9.3
Schooljuf SandraDoor: Boris
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Juf,
" i Dit is de inleiding van een verhaal op verzoek van Sandra Sandra had onder het kopje verzoekjes een oproep gezet voor een verhaal waarin zij gechanteerd wordt en van daaruit perverse opdrachten gaat uitvoeren. Er zal een geleidelijke op..."
17-07
8.8
Hete Zomer - 22Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Bdsm, Bondage, Neef, Nicht, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"Een ruime tijd was verstreken dat Ben en Carmen elkaar gezien hadden. Zeker sinds Carmen een relatie had gekregen met Jasper, was het contact minder geworden tussen de twee. Hoewel ze soms nog appten, werden er niet langer meer geile foto s en filmpj..."
16-07
9.6
Ineke En Harry - 3Door: Dotje
Reacties: 0
Lengte: Lang
" i Ook dit deel is nog een kennismaking met Ineke en Harry en wie ze zijn. Deel vier is ook bijna zover om opgestuurd te worden. Hier en daar wil ik deel vier nog aanpassen. Dus even geduld AUB Uiteraard dient ieder met respect behandeld te ..."
16-07
8.1
Senw - 4: Eerste Keer AnaalDoor: Sanne En Wessel
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bull, Cuckold, Cuckolding, Eerste Keer, Gebruikt, Meester, Slaaf, Slavin,
" i Dit is het volgende deel in de serie over ons slaven leven. We raden je aan om bij deel 1 te beginnen, dan valt alles wat meer op zijn plek. Veel leesplezier. i Pfff wat was ik blij dat het weekend was. Het was op werk een hectische wee..."
16-07
9.3
Kensi - 6Door: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Kort
" i Disclaimer Dit verhaal bevat onderwerpen als bondage, dwang en verkrachting. Als dit niet de onderwerpen zijn waar je oke mee bent in een erotische verhaal raad ik je aan dit verhaal over te slaan. Ik zie je graag bij mijn volgende fantas..."
16-07
8.5
 
Klik hier voor meer...