Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Datum: 08-07-2024 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 4321
Lengte: Zeer Lang | Leestijd: 59 minuten | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Hete Zomer - 18
Het waren twee hele intensieve dagen geweest. Beiden hadden zich in de avonduren in de seksclub afgespeeld en wat hadden ze hier veel indrukken opgedaan, maar ook zeker nieuwe ervaringen, die ze nooit meer zouden vergeten. Vandaag was jammer genoeg dan ook alweer de laatste dag van hun weekendje. Vier dagen, waarvan ze er op twee zelfs nog moesten reizen, was toch wel erg kort gebleken. Al was het voor Carmen misschien ook wel beter, hoe graag ze zelf ook nog eens terug had willen gaan. Twee dagen had haar lichaam geen goed gedaan en ze was flink aangepakt door Ben, Stef en tijdens de gangbang ook door ontelbare mannen en vrouwen.

Gelukkig zouden ze niet vroeg vliegen en hoefde ze zich dan vandaag ook niet te haasten. De paar uur die ze nog hadden, zouden ze lekker naar het strand gaan. Haast tegelijkertijd werden ze wakker. Ben was iets eerder wakker, maar voordat hij de neiging kreeg om eruit te gaan, ontwaakte Carmen ook uit haar diepe slaap. “Pff goeiemorgen”, zei ze en rekte zich uit. “Wat voelt mijn lichaam stram aan zeg! Ik heb gewoon overal spierpijn haha”, lachte ze. Wel was de pijn bij haar borsten niet zo aanwezig meer, al zag ze dat de marks zeker niet verdwenen waren en eraan voelde, bleek het bij een aanraking nog wel pijnlijk te zijn.

“Je kan goed zien hoe je als een sletje bent behandeld de afgelopen twee dagen haha. Dat zal leuk worden straks op het naaktstrand.” Hoewel Carmen wist dat ze naar een strand gingen, had Ben niet gezegd dat dit een naaktstrand was. Carmen moest dan ook even slikken. Dat was wel gelijk een flinke verrassing in de morgen. Toch schrok Carmen er niet zo heel erg van. Na twee dagen in de seksclub, was ze er wel aan gewend om naakt te zijn bij vreemden, al was het strand natuurlijk een hele andere omgeving dan de seksclub. Hier zouden mensen zeker wel vreemd opkijken van haar marks, die maar al te goed zichtbaar waren.

Alleen zoals heel de tijd, wilde Carmen dit zeker ook wel proberen. “Lekker! Ik vind het echt lekker om met je te pronken hoor. Ik vond het heerlijk om je gisteren geneukt te zien worden en ook lekker hoe Stef de cane op je gebruikte.” Carmen vond het erg lekker hoe trots Ben op haar was en vond het ook wel leuk hoe hij graag te koop met haar liep. “Ja Stef heeft me echt twee avonden flink aangepakt! Ik had niet gedacht dat ik zo hard gespankt kon worden zonder dat het zou gaan bloeden.” Ook Ben had zich hierover wel kunnen verbazen. Hij had niet verwacht dat haar lichaam zo veel had kunnen verdragen, maar niet alleen haar lichaam, maar ook haar geest had zich kranig geweerd bij de zweepslagen.

Ben wilde dan ook even zijn waardering laten blijken en terwijl ze nog op haar rug lag, kroop hij naast haar en begon met haar te zoenen. Zijn hand ging tussen haar benen, die ze maar al te graag spreidde en begon haar even lekker te vingeren. “Oooo lekker Ben…”, kreunde Carmen zacht en dacht dat Ben haar lekker ging verwennen met een ochtendorgasme. Alleen Ben geilde haar alleen maar even op, waarna hij stopte. “Hè balen dit…”, zuchtte Carmen. Ben had er alleen geen boodschap aan. Hij had trek. De gangbang gisteren had ook bij hem flink wat energie gevreten. Niet alleen bij hem, want ook Carmen kon niet ontkennen dat ze een knorrende buik had.

Zo stonden de twee dus op. Aangezien ze zonder dekbed hadden geslapen, besloten ze het douchen maar over te slaan, dat hadden ze voor het slapen ook nog uitgebreid gedaan. Voor het ontbijt kreeg Carmen weer een luchtig jurkje van Ben. Het was een mooi rood jurkje. Hier was Carmen wel blij mee, want om nu wat op haar borsten te voelen drukken, was toch wel pittig geweest. Wel had het jurkje een redelijke decolleté en waren haar marks zelfs nu al te zien. Gespannen ging Carmen dan ook met Ben mee naar het restaurant. Was de collar alleen al niet reden genoeg om te kijken naar haar, dan zorgden haar zichtbare marks daar wel voor.

Voor Carmen was dit spannend, maar ze merkte ook hoe het vernederend voelde. Hoe ze hier rondliep en mensen duidelijk konden zien dat ze een subje was, die goed te pakken genomen was. Haar emoties gingen dan ook een stuk dieper dan met alleen de collar om, toch vond Carmen dit ook wel weer een lekker gevoel… Wat dat betreft was deze vakantie ook echt een ontdekkingstocht van zichzelf geweest. Ze had flink wat verschillende emoties gehad en soms had ze zich er echt over verbaasd hoe lekker ze het vond om zo voor schut gezet te worden, want hoewel ze schaamte voelde, vond ze het ergens ook wel lekker dat mensen konden zien dat ze stevig aangepakt was.

Tijdens het ontbijten was goed te voelen door Ben dat Carmen wat spanning had van het naaktstrand. Hij had het haar lekker vroeg gezegd, zodat hij haar lekker zo kon zien. Ben vond het heerlijk Carmen uit te dagen. Iets wat hij de afgelopen dagen maar al te goed had weten te doen. Vandaag zou voorlopig even de laatste dag zijn dat hij haar zo kon aanpakken, want terug in België was het nog maar te zien hoe hun toekomst zou gaan verlopen. Zouden ze elkaar nog vaak gaan zien als Carmen op kamers zou gaan? Ze hadden samen iets moois opgebouwd en hoewel Ben zeker verder wilde met Carmen, hadden ze ook wel bijna al hun fantasieën ondertussen samen uit zien komen.

Allebei hadden ze de vakantie echter lekker gevonden en Ben en Carmen waren dan ook blij dat ze dit gedaan hadden. “Moet je gewoon nagaan als we dit niet gedaan hadden. Dan hadden we misschien wel nooit geweten hoe het was geweest om samen naar een seksclub te zijn geweest”, zei Carmen. Ben knikte. “Ik moet er niet aan denken! Ik heb echt ervaringen opgedaan die ik nooit meer wil vergeten! Ik word gewoon weer geil als ik eraan denk”, zei hij. “Hihi moet ik je straks nog even klaar pijpen soms voordat we gaan?” Maar dit hoefde van Ben niet. Hij zou vandaag vast nog wel wat kunnen verzinnen, hoe hij zijn zaad zou kunnen lozen.

Na het ontbijt was het tijd om hun koffers te pakken en Ben zijn rugzak klaar te maken, deze zou weer meegaan in het vliegtuig. Ben liet Carmen bewust niet zien wat hij hierin stopte. Niet dat hij veel meenam, maar liet Carmen maar even lekker scherp blijven. De rest van de seksspeeltjes en attributen gingen dit keer in zijn koffer. Eenmaal terug in België, zou Carmen opgehaald worden en dan had Ben weinig zin om haar koffer eerst nog leeg te moeten maken. Zo waren hun koffers uiteindelijk gepakt en was het tijd om uit te checken bij het hotel. Het betekende wel dat ze hun koffers nog mee zouden moeten nemen, want vanaf het strand zouden ze een taxi kunnen pakken richting het hotel.

Gelukkig waren er bij het strand ook hutjes te huur. Niet zo uitgebreid als die in België geweest waren, maar groot genoeg voor hun koffers en om straks desnoods nog even lekker met Carmen te kunnen spelen. Ben was echter niet van plan te wachten tot ze terug zouden komen in het hutje om haar aan te pakken en liet Carmen dan ook als een echt slavinnetje zijn koffer meezeulen het strand op. Zo liepen ze richting de kleedhokjes, waar ze zich uit moesten kleden, voordat ze het naaktstrand op konden. Carmen voelde haar hart nu wel even goed in haar keel bonken. Het was nu toch wel heel dichtbij en straks zou ze naakt over het strand moeten, maar het meest vernederende ervan vond ze toch wel dat ze haar marks moest showen.

Met alleen haar collar om, stapte Carmen dan even later uit het kleedhokje en keek Ben met blosjes op haar wangen aan. “Haha ziet er lekker uit sletje!”, zei hij tegen haar. Ben voelde zich volledig op zijn gemak. De spanning om openbaar op een naaktstrand te zijn, was hij na hun vorige keer strand ook wel kwijtgeraakt. Maar Ben had ook weinig reden om gespannen te zijn. Met Carmen naast zich, zou niemand ook maar naar hem kijken. Carmen moest flink zwoegen, want ze moest de koffer door het rulle zand met zich meetrekken en buiten dat mensen al naar haar keken voor hoe ze erbij liep, liep ze dus ook nog eens voor paal met de koffer!

Het was flink druk op het naaktstrand. Blijkbaar was naaktzonnen hier toch iets gewoner dan in België en ze kwamen dan ook te liggen op een plek met mensen direct naast hun. Aan de ene kant een groep vrouwen van middelbare leeftijd. Aan de andere kant lag een jong koppel. Ben zag hoe de knul naar Carmen keek, hij vond het duidelijk lekker hoe Carmen met de collar rondliep en de marks haar onderdanige karakter nog eens extra benadrukte. Zijn vriendin keek echter met afkeur naar Carmen en gaf haar vriend dan ook een por, aangezien ze merkte dat hij aan het staren was. Ben kon echter niks verstaan, aangezien ze in het Spaans tegen elkaar spraken.

De tube zonnebrandcrème was al snel gepakt en Carmen moest Ben insmeren. Die had het knap lastig om niet opgewonden te raken en nadat ze zijn voorkant had ingesmeerd, draaide hij zich dan ook maar snel op zijn buik. Hierna was het zijn beurt om Carmen in te smeren. Het was heerlijk om aan haar te zitten en haar marks in te smeren. Toch voelde Ben ook wel hoe Carmen haar tepels hiervan stijf werden. Het viel hem goed op hoe Carmen ditmaal een stuk minder gespannen was, dan hun vorige avontuurtje op het strand. Zijn plannen om dan straks nog wat verder te gaan, zouden dan ook zeker doorgang kunnen vinden.

Na haar voorkant ingesmeerd te hebben, moest ze zich op haar buik draaien. Meteen voelde Carmen haar borsten weer. Stef had haar gisteren echt goed aangepakt! Toch was het lekker hoe Ben haar insmeerde en vooral extra uitvoerig haar billen insmeerde. Op het einde ging zijn hand echter tussen haar benen. Deze spreidde ze een beetje, zodat Ben er goed bij kon. Met zijn vingers gleed hij tussen haar schaamlippen door en vond ook haar clitje, welke hij even op zijn gemak streelde. “Hmm… Oooo…”, zuchtte en kreunde ze zachtjes. Hoewel ze hier tussen allerlei mensen lag, die hier puur kwamen om te zonnen en niet om te neuken, was het toch wel lekker hoe Ben zo met haar speelde.

De afgelopen twee dagen had haar echt goed geholpen om van een groot deel van haar schaamte voor publiekelijke naaktheid af te komen. Helemaal weg was het zeker niet, maar de spanning die ze nog wel voelde maakte het ergens ook wel weer juist lekker. Nog even bleef Ben met haar kutje spelen, maar aangezien het heel druk was en ze door Carmen haar marks en collar al de nodige aandacht trokken, besloot Ben niet verder te gaan, voordat er iemand de politie zou bellen. Zo gingen ze allebei even liggen en bijkleuren in de zon. Carmen vond het ergens wel lekker zo naakt zonnen. Zo kleurde haar lichaam helemaal en waren haar borsten en kutje ten minste niet meer zo spierwit. Bewust had ze haar benen dan ook expres een beetje gespreid.

Na een goed uur te hebben gelegen, wilde Ben toch wel weer even wat doen om Carmen even goed uit te dagen. Hij wachtte tot het juiste moment en zodra ze zich op haar buik draaide, wat al lastig genoeg was met de marks op haar borsten, opende hij de koffer en pakte hier een speeltje uit. Vlug duwde hij deze tussen zijn zij en arm, zodat niemand op het strand zag wat hij had gepakt. Ook Carmen kon niet goed zien wat Ben had gepakt, maar dat er wat ging gebeuren had ze uiteraard wel meteen door! Ben schoof wat richting haar toe en duwde plots wat tussen haar benen. Meteen had Carmen door wat dit was. Het was de magic wand.

Hier moest ze wel even van slikken, want Ben had hem al aangezet en de kop drukte goed tegen haar clitje aan. “Lekker zo blijven liggen sletje en niet klaarkomen zonder mijn toestemming hè”, plaagde hij haar. Dit zou alleen zeker nog wel lastig worden als Ben haar zo zou laten liggen, want doordat ze met haar kutje op de magic wand lag, drukte deze nog eens extra hard tegen haar clitje aan. Uiteraard had Ben hem natuurlijk ook flink hoog gezet, zodat haar kutje maar al te goed gestimuleerd werd. “Oooo…”, kreunde ze dan ook zachtjes en keek Ben beschamend aan. Van hem hoefde ze natuurlijk niet op medelijden te rekenen en ze zag zijn bekende grijns weer op zijn gezicht staan.

Dat ze hier niet makkelijk vanaf ging komen snapte ze dan ook wel en zette zich goed schrap. “Oooo… Oooo ooo…” Toch was het wel heel lekker hoe de magic wand tegen haar clitje trilde en steeds meer kreeg Carmen moeite om haar gekreun te onderdrukken. Ze werd als maar geiler en kon het niet tegenhouden. “Oooo ooo… Oooo ooo…”, kreunde ze even later weer ongecontroleerd. Wat was dit zwaar! Ben hield haar goed in de gaten. Niet om te weten wanneer hij in zou grijpen, maar om te weten wanneer ze klaar zou gaan komen. Aangezien er op dit deel van het strand geen kinderen lagen, was er weinig luid gegil om hun heen en moest Carmen echt zo stil als mogelijk wezen als ze zou klaarkomen, want ze zou anders zeker gehoord worden met zo veel mensen om hun heen.

Het werd steeds lastiger voor Carmen en ze voelde hoe ze langzaam naar een orgasme gedreven werd door de magic wand. Smekend keek ze Ben dan ook aan. Niet om te stoppen met de magic wand, maar of ze alsjeblieft klaar mocht komen. Ben zag het en merkte ook wel dat ze hem niet aankeek uit paniek, maar uit het verlangen naar een orgasme. Wie had dat gedacht. Dat zijn sletje zou smeken om een orgasme in het openbaar. Toch schudde hij gemeen met zijn hoofd. Hij wilde Carmen tot het uiterste laten gaan, tot ze wel klaar móest komen. “Oooo Ben… Oooo please…”, probeerde ze hem dan ook nog tevergeefs te smeken.

Het hielp niet en Ben zei maar niks. Carmen werd echter als maar geiler en wist gewoon dat ze ging klaarkomen. Met of zonder toestemming, dat maakte haar ondertussen ook weinig meer uit! “Oooo ooo… Oooo jaaa…”, begon ze ook al wat heviger te kreunen. Wel wist ze goed haar gekreun te dempen en als ze dreigde een gilletje te geven, drukte ze haar mond even in het strandlaken. Hier zei Ben niks van, hoe geil hij het idee ook vond, hij wilde ook niet in de problemen kom en als Carmen hier hardop zou gaan liggen kreunen, zouden ze zeker in de problemen komen. “Oooo ooo… Oooo Ben ik hou het niet meer…”, hoorde hij haar later even moeizaam kreunen.

Het was echt niet meer vol te houden voor Carmen. Het ging gebeuren en ze wist ook maar al te goed dat Ben haar niet zou verlossen van haar strijd. Na een goed half uur zich te hebben verzet, moest Carmen dan eindelijk toegeven en had Ben haar verzet weten te breken. “Oooo ik hou het niet meer Ben!”, keek ze hem gespannen aan en op dat moment kwam ze klaar. “Oooo… Oo..!” Op het moment dat ze begon te gillen, drukte ze haar gezicht in het strandlaken. Ben kon haar heel zachtjes horen, maar merkte op dat niemand hun aankeek tijdens haar orgasme. Wel zag hij hoe haar heupen zachtjes schokte.

Wat bleek het toch lekker om haar zo publiekelijk klaar te laten komen! Het was ooit begonnen in de sportschool, maar ondertussen was Carmen al in flink wat publiekelijke en openbare settings klaargekomen. Ben merkte echt wel even hoe hij hier goed opgewonden van was geraakt en zijn pik was dan ook weer beginnen groeien. Het was nu dan ook even tijd om afkoeling in de zee te gaan zoeken. Ben pakte de magic wand nu dan ook weer weg bij Carmen en stopte deze terug in zijn koffer. “Kom sletje, we gaan eens de zee in, zodat ik jou kan straffen!”, zei Ben hierop streng. Carmen was benieuwd wat Ben van plan was. Aangezien Ben nog steeds een erectie had, zette hij het op een rennen richting het water, zodat het niemand zou opvallen.

In het water duwde hij Carmen even speels onder water, maar kneep toen even ook stevig in haar borst. Doordat ze onder water zat, kon ze gillen wat ze wilde, maar niemand die haar gil hier zou horen. Met een flink rode kop kwam ze hierna dan ook boven water en besefte zich maar al te goed dat Ben zeker manieren wist hoe hij haar hier kon straffen. Ze stonden dusverre diep in het water dat Carmen haar borsten net boven het wat uitkwamen als ze op haar voeten stond. Carmen stond met haar rug naar het strand toe en Ben pakte nu met beide handen haar tepels even beet en trok eraan. “Auw…”, jammerde Carmen. Ben vond het lekker en begon wat harder te trekken en ook te draaien.

“Au.. Auw… Au…!”, gaf Carmen zelfs een gilletje. Zo kon Ben nog maar eens goed merken hoe gevoelig haar tepels waren, want zo hard kneep hij niet eens in haar tepels. Wetende dat hij haar zo goed kon straffen, bleef hij dan ook doorgaan, maar stopte af en toe ook even om met zijn vlakke hand tegen haar borsten te slaan. “Auw…”, jammerde Carmen pijnlijk. Wat wist Ben haar toch weer goed te straffen. Haar borsten zouden hierna echt wel een paar dagen rust nodig hebben! Al drie dagen op rij waren deze nu stevig gepijnigd. Alleen Ben ging nog even door en met flinke rood gloeiende borsten, moest Carmen uiteindelijk weer terug het strand op.

Alleen moest Ben nog wat langer in de zee blijven, want hij had nu zo’n keiharde erectie, die zou maar wat goed opvallen. Na tien minuten was deze eindelijk weer een beetje geslonken en kon hij Carmen weer op het strandlaken opzoeken. Het was ondertussen tijd om langzaam te gaan vertrekken en hij gaf Carmen een opgerolde handdoek. “Droog je hier maar eens lekker af sletje en laat vooral de verrassing in de handdoek niet vallen”, zei hij knipogend. Nerveus voor wat Ben nu weer had verzonnen, rolde ze de handdoek open en zag hier tot haar schaamte de buttplug inzitten. Ben had duidelijk niet de intentie om geruisloos te vertrekken.

Dit vond Carmen wel even spannend, maar ze begon zich af te drogen en te bedenken hoe ze de buttplug toch in zou krijgen, zonder dat het al te veel zou opvallen. Uiteindelijk besloot ze dit te doen op het moment dat ze haar billen afdroogde. Met een hand hield ze de handdoek beet, terwijl ze met de ander onder de handdoek tussen haar billen ging en het plugje tussen haar billen drukte. “Hmm…”, moest ze even diep zuchten, maar al snel schoof de plug naar binnen. “Oooo…”, kreunde ze zacht en liep rood aan, want verschillende mensen keken nu toch haar kant op. Met haar billen tegen elkaar geklemd, droogde ze snel de rest van haar lichaam af en keek Ben nu gespannen aan.

“Haha kom maar sletje, nu is het tijd om te gaan.” En zo liepen ze terug richting het hutje. Carmen kon haar billen echter niet met haar handen afschermen, want ze had de koffer die ze van Ben weer mee moest zeulen en met een kop rood van schaamte, zeulde ze de koffer mee naar het gehuurde hutje. Hoeveel mensen haar plugje hadden gezien wist ze niet, maar dit was toch wel even goed vernederend! Ben vond het alleen maar lekker hoe hij Carmen zo had weten te straffen, maar ze het toch mooi maar weer had gedaan! Hij zou haar in het hutje dan ook nog even belonen. Tijd om haar echt goed aan te pakken hadden ze niet, maar hij kon haar zeker nog even goed neuken.

Aangekomen bij het hutje, trok Ben de deur dan ook al snel achter zich dicht. Dat het buiten druk was en mensen hun zouden horen, deerde hem nu vrij weinig. Hij moest gewoon even zijn opwinding kwijt en drukte haar tegen de muur aan. Met haar been op een van de koffers, kon hij haar neuken, terwijl ze met haar rug tegen de muur aan stond. “Oooo… Oooo ooo!”, kreunde Carmen. Ook zij kon weinig anders dan zich nu over te geven aan haar opwinding, ook al wist ze net als Ben dat dit niet ongehoord zou blijven. Haar handen had ze op zijn schouders gelegd en liet hem lekker diep in haar stootten. “Oooo ooo Ben… Oooo wat lekker dit!”, kreunde ze flink.

Ben vond het heerlijk haar zo te horen kreunen. Twee maanden terug vond ze alles maar wat spannend en nu stond ze zelfs ongegeneerd te kreunen in een hutje, terwijl je op de achtergrond de andere badgasten kon horen. Zo zouden zij ook zeker door hun gehoord worden. Maar nu kon Ben er weinig om geven. Over een kwartier zouden ze in de taxi naar het vliegveld zitten en dan zouden ze niemand hier ooit nog zien. Daarom hield Ben zich dan ook verre van in en stootte lekker hard en diep in haar kutje. “Oooo… Oooo ooo! Oooo jaaa… Oooo Ben wat lekker dit… Konden we maar blijven…”, kreunde Carmen geil van opwinding. Ze was niet te houden en hoopte dat Ben haar ook nog lekker zou laten komen.

Alleen drong de tijd toch echt en wilde Ben zelf wel even klaarkomen, voor ze in de taxi zouden gaan stappen. Hierop trok hij zijn pik dan ook terug en haalde even bij Carmen haar buttplugje uit. Ze had het heerlijk gevonden hoe ze net geneukt was met de plug in. Hoewel ze had gehoopt op een pik in haar kutje én kontje tegelijkertijd in de seksclub, was dit helaas het dichtstbij wat ze gekomen was bij een dubbele penetratie. Alleen dat veranderde nu, aangezien Ben het plugje uit haar kontje trok. Direct schoof zijn pik er echter voor in de plaats. “Oooo…”, kreunde ze diep. Wat was dit toch lekker! Anale seks vond ze veel lekkerder dan in haar kutje. Het voelde veel specialer en al helemaal omdat het iets was wat ze helemaal vanaf het begin had leren ontdekken samen met Ben. Het voelde dan ook echt als hun dingetje.

Voor Ben was dit dan ook heerlijk en hij genoot er echt van dat strakke kontje rond zijn pik te voelen. “Oooo ik ga je volspuiten hoor sletje! Oooo ik ga dit niet lang meer houden!”, kreunde hij opgewonden. Voor Ben werkte het publiekelijke aspect alleen maar aanstekelijk en hij werd er alleen maar geiler van, gewoon wetende dat er mensen vlak langs hun hutje liepen en hun moesten horen. Binnen enkele minuten in haar kontje kwam Ben dan ook tot een heerlijk intens orgasme. “Oooo… Ooo ooo ik kom sletje! Oooo Carmen ik kom!”, kreunde hij en voelde vervolgens zijn ballen zich legen in haar kontje. “Oooo ooo… Oooo ooo…”, kreunde hij diep. Wat had hij hier toch heerlijk van genoten.

Nog even hield hij zijn pik in haar kontje, maar zodra hij deze terugtrok, duwde hij meteen weer de plug in haar kontje. “Hou mijn zaad maar lekker bij je tot we thuis zijn”, fluisterde hij haar in. Dit vond Carmen wel een geil idee. Toch voelde ze ook wat van zijn zaad tussen haar benen plakken, maar zodra ze het schoon wilde maken met haar handdoek, hield Ben haar tegen. “Uh uh, had ik gezegd dat je je mocht schoonmaken soms?” Carmen vond het lekker hoe hij haar zo vernederde en liet zijn zaad dan ook tussen haar benen plakken. “Mag ik nog klaarkomen voordat we gaan Ben?”, vroeg ze hem. “Nee sletje, tenzij jij je heel voorbeeldig gaat gedragen en ik nog een idee krijg, heb jij voorlopig je laatste Spaanse orgasme gehad.”

Hier baalde Carmen toch wel even van, maar er was nog steeds een kans dus dat Ben haar nog een lekker orgasme zou gunnen! Het was nu echter tijd om richting het vliegveld te gaan en Ben trok zijn kleding weer aan en Carmen mocht alleen haar jurkje weer aantrekken. De collar bleef natuurlijk om, Ben had haar verteld dat deze thuis pas weer af zou mogen. Nu de terugreis als maar dichterbij kwam, begon Carmen dit toch wel spannend te vinden. Ze zou dus ook terug in België de collar nog een tijd om moeten houden. Dat was toch een stuk spannender dan hier in Spanje, waar niemand haar kende.

Toch zei Carmen er maar niks van, wetende dat het haar kans op een orgasme zou doen verkleinen. Na zich dan ook klaargemaakt te hebben, gingen ze het hutje weer uit. Aangezien alle strandgasten gewoon doorgelopen waren, stond er niemand meer voor het hutje die de twee had kunnen neuken en ze werden dan ook niet raar aangekeken, buiten dan dat mensen ook nu weer naar Carmen haar collar keken, maar aan die blikken was ze ondertussen wel gewend. Toch voelde het ook heel geil aan om de plug in haar kontje te voelen. Te weten dat deze als een stop werkte en een deel van Ben zijn zaad in haar kontje hield.

Met een taxi gingen ze richting het vliegveld, waar ze hun koffers afgaven bij de check-in. Vol schaamte mocht Carmen vervolgens bij de douane even haar collar afdoen. Waar Ben zijn riem in een bak moest doen, moest Carmen dit met haar collar doen. Het voelde vreemd om na meer dan twee dagen de collar non-stop te hebben gedragen, hem ineens af te moeten doen. Maar nadat ze de douane doorgekomen waren, moest ze deze uiteraard weer omdoen. Het opnieuw omdoen zorgde ervoor dat ze zich nog eens extra bewust was van haar collar, iets wat zeker ook weer voor de nodige spanning bij haar zorgde.

Met alles nog Ben zijn tas bij zich, liepen ze naar een cafeetje toe en gingen hier nog wat eten, voordat ze straks zouden gaan vliegen. Op het vliegveld waren er alweer wat meer Nederlanders te horen, maar toch konden ze samen nog even lekker terugblikken op de vakantie. “Het was wel echt lekker zo hè”, trapte Ben af. “Ja echt wel! Ik heb er echt van begin tot eind van genoten Ben. Voor deze gratis vakantie heb ik me graag als een hoertje laten gebruiken nadat we geboekt hadden hihi”, herinnerde ze Ben nog eens aan het kleine rollenspel wat ze hadden gespeeld, na het boeken van de vakantie bij hem thuis.

Dit was Ben zeker ook niet vergeten en had hij erg lekker gevonden. “Fijn dat jij er ook zo van genoten hebt. Ik vond het ook echt heer-lijk!”, zei Ben. “Wat vond jij eigenlijk het lekkerste?”, vroeg hij Carmen. Deze moest even nadenken, maar kon echt niet tot één ding komen. “Lastig. Ik vond veel lekker! Alles eigenlijk wel haha. Net als vandaag, vond ik het heerlijk hoe ik me gewoon amper schaamde voor hoe je me in het openbaar aanpakte. Maar ook de seksclub vond ik erg lekker. Die gangbang was heerlijk, maar ook hoe Stef me hard aanpakte. Al vond ik ons eerste avondje samen ook erg lekker in het hotel en hoe lief jij ook steeds voor me was als we terugkwamen van de club.”

Het was duidelijk dat Carmen een meer dan prima vakantie had gehad, waar ze flink wat nieuwe avonturen en ervaringen op had kunnen doen. Ook Ben had meer genoeg wat hij erg lekker had gevonden. “Voor mij was het toch wel het hele openbare wat ik lekker vond. Zowel buiten de club als daar. Ik vond het echt geil om te zien hoe al die mannen en vrouwen met jou bezig waren tijdens de gangbang. Maar ook hoe Stef jou flink onder handen nam. Wat dat betreft ben ik dan ook echt totaal niet jaloers aangelegd merk ik. Ik vind het alleen maar lekker als je door een ander aangepakt wordt.”

Daarmee kwamen ze echter ook bij een ander punt, wat ze al die tijd zo veel als mogelijk hadden proberen te mijden. Hoe zou het verdergaan na de vakantie? Carmen zou op kamers gaan en aangezien ze al een kamer had gevonden, zou ze de laatste week van haar vakantie al daar zijn, om alles voor te bereiden en haar nieuwe omgeving te verkennen. “Tja ik weet niet. We kunnen elkaar natuurlijk nog blijven zien”, zei Carmen. Ze vond het echt wel jammer dat hun wegen zouden gaan scheiden, maar net als nu dat ze elkaar soms drie of vier keer in de week zagen, zou echt niet meer gaan lukken.

Wat dat betreft was het lekker geweest dat ze deze zomervakantie zo met elkaar hadden kunnen doorbrengen en samen de geile wereld van de BDSM hadden kunnen ontdekken. “Ja ik zou het ook lekker vinden om soms nog wel eens af te spreken hoor, maar ik denk ook wel dat we elkaar de vrijheid moeten geven om met andere te gaan daten.” Carmen knikte. Hoewel ze hier liever nog niet aan wilde denken, wist ze ook wel dat ze zonder Ben in haar buurt niet zou blijven wachten en zelf ook ergens anders haar lusten kwijt wilde. “Zou het niet vreemd worden? Als we dan weer eens zouden afspreken?”, vroeg Carmen zich hardop af.

Hierop haalde Ben zijn schouders terug. “Dat zullen we denk ik echt moeten ervaren als we terug zijn. Wie weet werkt het en is het lekker om af en toe nog even elkaar te zien, maar wie weet stopt het ook wel vanzelf. We moeten maar kijken waar we ons fijn bij voelen.” Hier was Carmen het mee eens en even zaten ze stil op hun stoeltjes. Het was tijd om te gaan boarden en de twee sjokten dan ook richting hun gate. Hier kwamen ze tot de conclusie dat ze nog wat langer moesten blijven, want hun vlucht was met een uur vertraagd. “Pff hebben wij dat weer…”, zuchtte Carmen. Het gaf Ben echter al snel een idee.

Na het gesprek van net, wilde hij toch nog wel even goed afscheid nemen van Carmen en met een uur vertraging, konden ze zeker nog even goed neuken. “Kom, ik heb een idee”, zei Ben dan ook en nam Carmen mee, op zoek naar toiletten. Al snel had hij deze gevonden en duwde Carmen in een leeg hokje. Hij had het gehandicapten toilet uitgekozen, zodat ze lekker de ruimte zouden hebben. Niet dat ze veel ruimte nodig hadden, maar dan konden ze wel lekker hun gang gaan. Carmen vond deze twist maar wat lekker en was meteen weer goed opgewonden. “Hmm lekker Ben, wat gaan we hier doen?”, vroeg ze hem stout en liet haar tong langs haar lip glijden.

Het was voor Ben wel duidelijk wat hij wilde van Carmen en duwde haar op haar knieën en begon zijn broek los te maken. Hoewel hij opgewonden was, was hij nog niet helemaal hard, maar daar ging Carmen wel even verandering in aanbrengen. Meteen nam ze zijn pik in haar mond en begon hem uitvoerig te pijpen. “Oooo… Oooo lekker sletje… Oooo jaaa pijp hem maar lekker stijf…”, kreunde hij opgewonden. Hij pakte haar blonde haren beet en stootte ook even zijn pik in haar mondje, voordat hij haar weer zelf haar gang liet gaan. Het was heerlijk om zo in haar mondje te stoten, maar tegelijkertijd kon Carmen ook echt goed pijpen en liet hij haar dan ook haar gang gewoon gaan.

Met volle overtuiging ging Carmen dan ook verder hem te pijpen en voelde hoe zijn pik in haar mond weer keihard was geworden. Carmen wist maar wat goed dat ze deze zo in haar kutje zou gaan krijgen, maar bleef hem pijpen tot het moment dat hij haar zou laten stoppen. Heerlijk diep nam ze hem in haar mond en zag Ben zijn ogen dichtknijpen van opwinding. “Oooo heerlijk hoe je kan deepthroaten sletje…”, kreunde Ben geil. Dit was echt wel iets wat hij zou gaan missen. Geen vrouw met wie hij ooit naar bed was geweest, had zo lekker kunnen pijpen als zijn bloedeigen nichtje.

Nog even liet hij Carmen dan ook haar gang gaan. Dat kutje was ook erg lekker, maar iets makkelijker te vervangen dan haar goddelijke mondje. “Oooo… Oooo ooo… Oooo jaaa…”, kreunde hij dan ook geil en genoot ervan hoe Carmen haar tong rond zijn gevoelige eikel liet glijden. “Je bent echt de geilste pijpslet die ik ken…” Carmen vond het alleen maar heerlijk om te horen hoe Ben haar ze complimenteerde. Dit compliment stak ze graag in haar zak en deed dan ook haar uiterste best Ben tot het laatste moment te laten genieten. Alleen wilde Ben zeker niet in haar mond spuiten, nee hij wilde zeker nog wel even met haar neuken, voor ze op het vliegtuig naar huis zouden stappen.

Na zich uitvoerig stijf te hebben laten pijpen, duwde hij Carmen dan ook ruw van zich weg. Deze viel achterover op haar billen op de grond. “Auw…”, jammerde ze zachtjes. Ze was hard op haar billen neergekomen, wat na alle spanking dit weekendje extra gevoelig was. Beteuterd keek ze dan ook naar Ben, die snel zijn broek en shirt uittrok. Hij gooide de deksel van de pot dicht en ging erop zitten en tikte op zijn schoot, als teken dat Carmen op zijn schoot moest gaan zitten. Ze wilde met haar gezicht naar hem toe op schoot komen zitten, maar hij droeg haar op zich om te draaien. Met haar rug naar hem toe, ging ze op schoot bij hem zitten.

Carmen trok haar jurkje wat omhoog, zodat Ben goed kon zien hoe zijn pik in haar kutje verdween, maar dit was voor Ben niet genoeg. Hij pakte haar jurkje beet en trok deze over haar hoofd heen en gooide deze in dezelfde richting als zijn kleren lagen. Het was weer een lekker gevoel zo dubbel gevuld te zijn. Opgewonden bereed ze zijn pik nu, terwijl Ben haar borsten vastpakte. “Oooo ooow… Ooow… Oooo ooow…”, jammerde ze moeizaam. Het was pijnlijk, maar tegelijkertijd ook lekker hoe Ben haar borsten beetpakte. Hij kneep er niet te hard in, dus dit waren wel pijnprikkels die haar alleen maar geiler wisten te maken.

Toch kon Ben haar tussen het kreunen door nog lekker horen jammeren. “Oooo jaaa… Oooo ooow… Oooo ooo…” Het was heerlijk om haar weer te neuken. Hoewel het nog niet zo lang geleden was, kon iedere keer zomaar de laatste zijn. Gelukkig dacht Carmen er precies zo over en bleef ze hem in een lekker geil tempo berijden en voelde hij iedere keer weer goed zijn pik in haar strakke kutje glijden. Wat zou hij dit gaan missen. Qua seks was Carmen echt wel perfect. Ze kon pijpen als de beste, had een lekker kutje waar hij altijd van kon genieten en dan nog haar kontje. Die was echt té lekker en zou hij nooit een betere in gaan vinden. Daar was hij haast wel zeker van.

“Hmm wat ga ik dat geile kutje van jou toch missen”, kreunde Ben opgewonden. Zo voelde het voor de twee toch wel even dubbel om te neuken. Normaal dachten ze nergens bij na en waren ze gewoon geil tijdens de seks, maar nu had de geile beurt toch wel een dubbele lading. Hoewel het Ben in zijn opwinding remde, wist hij alsnog klaar te komen en spoot hij zijn zaad in haar kutje. “Oooo… Oooo ooo… Oooo jaaa… Oooo ooo!”, kreunde hij hard. Carmen bleef nog even zitten. Ze wilde zijn stijve zo lang als mogelijk in haar kutje hebben. Pas nadat hij slap begon te worden, kwam ze omhoog. Ben zag hoe zijn zaad weer langs haar benen omlaag drupte. Ditmaal liet hij wel toe dat ze zich schoonmaakte en reikte haar een paar wc-papiertjes aan.

“Pff dat was toch wel even lekker”, zei Carmen. “Echt wel ja. Dan te bedenken dat we dit straks met een ander moeten doen. Hoewel we maar twee maanden seks hebben gehad, voelt het echt alsof ik het weer opnieuw moet gaan leren met een ander haha.” Zo voelde het voor Carmen ook wel, voor haar zelfs wat meer aangezien ze buiten Stef en de gangbang, nog geen seks met andere mannen had gehad. Ben was haar enige met wie ze een langer durende seksuele relatie had gehad. Gelukkig voor Carmen ging ze nog wel even lekker verwend worden door Ben. Ze moesten wat doen om het uur vol te maken en Ben had “toevallig” al wat in zijn rugzak verstopt, voor noodgevallen.

Zodra Carmen dan ook de satisfyer zag, begonnen haar ogen te twinkelen. “Oeh lekker!”, riep ze dan ook enthousiast. “Haha ja dat dacht ik al. Ga maar lekker op de pot zitten met je benen wijd.” Hiervoor deed Carmen wel even de deksel omhoog en ging op de pot zitten. De laatste keer dat ze de satisfyer had gevoeld, was tijdens de vakantie bij haar thuis. Het bleef toch ook een heerlijk speeltje en ondanks dat Carmen wel een beetje sip was, nu de vakantie erop zat, werd ze hier toch wel goed geil van. “Oooo jaaa Ben jij weet wat je moet doen om een vrouw geil te krijgen!”, kreunde ze dan ook verlekkerd.

Ben vond het heerlijk haar zo te horen kreunen. Die dirty talk van haar ging hij ook zeker missen. Het was heerlijk haar te horen kreunen en Ben zorgde er dan ook voor dat de satisfyer goed tegen haar clitje gedrukt bleef. “Oooo ooo! Oooo jaaa lekker!”, kreunde Carmen al harder. Ze werd goed geil van de satisfyer. “Oooo ooo! Oooo ooo!” Met haar handen hield ze de bril vast, haar billen schokte flink op de bril en ze moest zich dan ook geregeld weer omhoog trekken. Ben zag hoe haar kutje aardig droop van opwinding en het vocht liep zo het toilet in. “Oooo ga door Ben… Oooo mag ik komen please?”, smeekte ze hem al snel van opwinding.

Dit wilde Ben haar natuurlijk niet onthouden. “Haha ja kom maar lekker sletje. Geniet er maar lekker van!”, zei hij tegen haar en streelde over haar bovenbeen. “Hmm lekker Ben… Oooo ooo! Oooo fuck ik ga komen!”, gilde ze hard. Nog even kon ze genieten van de satisfyer, voordat deze haar tot een orgasme dreef en ze hevig gillend klaarkwam. “Oooo ooo ik kom! Oooo jaaa! Oooo ooo! Jaaa!”, gilde ze het hard uit. Op dat moment begon ze ook te spuiten. Het vocht spoot deels in het toilet, maar ook op de bril, zo ongecontroleerd schokkend kwam Carmen klaar. Het vocht zat werkelijk overal, maar wat had ze genoten.

Lekker verwilderd keek ze Ben aan. “Fuck wat heb je me lekker laten komen zeg!”, zei ze en depte haar kutje nog maar eens droog. Zodra ze opstond, begon ze Ben weer te zoenen en het was een hele vreemde plek, maar zo lekker om nog eens naakt met hem te zijn en hem beet te pakken. Zo tongden ze nog even met elkaar, maar werd het toch weer tijd om langzaam zich aan te gaan kleden. Ben borg de satisfyer weer op in zijn tas. “Hihi toch wel lekker dat ze overal badkamers en toiletten hebben hè”, zei Carmen tegen Ben. Ze hadden nu al twee keer seks gehad op een toilet en hoewel het idee niet even netjes was, was het wel heerlijk voor een vluggertje. Op dat moment wilde Carmen haar jurkje ook weer aantrekken, maar hield Ben haar tegen.

“Ho wacht eens. Ik heb jouw kleding voor de terugweg hier in mijn tas zitten”, grijnsde hij. Nu moest Carmen toch wel even slikken. Wat was hij nou weer van plan? De terugvlucht zou overduidelijk ook geen momentje worden om te relaxen. Uit zijn tas haalde hij nu de straight jacket, net als een trui en kort broekje. Hier moest Carmen toch wel even flink bij slikken, maar snapte ook wel dat ze geen keus had. “Je weet me ook wel voor schut te zetten ook hè”, zei ze. Net als ze dacht dat het over was, wist Ben haar nog eens lekker te vernederen. Toch vond Carmen het ook wel een lekker idee van Ben en liet zich in de straight jacket door hem hijsen.

Eenmaal hij haar handen goed vast had gevonden, trok hij de trui over haar hoofd heen, zodat niemand het zou zien. Het was hier in Spanje natuurlijk snikheet en ook in België zou het bij thuiskomst nog rond de twintig graden zijn. Geen weer voor truien, maar Carmen had weinig keus. Met een best rood hoofd van spanning stapte ze hierna uit het gehandicaptentoilet en gingen ze wachten tot ze konden boarden. De meeste mensen waren hier toch wel met zichzelf bezig en veel vreemde blikken kreeg Carmen dan ook niet. Ben vond het echter wel lekker, wetende dat Carmen de straight jacket onder de trui droeg.

Zo stapten ze even later in het vliegtuig en vlogen ze terug. Dit keer geen vaginale balletjes in haar kutje. Ben vond de straight jacket al vernederend genoeg voor haar. Buiten dat Carmen tijdens het voorbijlopen van de stewardess vreemde blikken naar zich kreeg toegeworpen, verliep de vlucht dan ook rustig voor de twee. Samen zouden ze naar Bens studio gaan, waar haar vader haar op zou komen pikken. Met een taxi reden ze dan ook terug naar zijn studio toe. Bij binnenkomst voelde het alsof ze ruim een week weg waren geweest, zo veel was er gebeurd in die paar dagen dat ze in Spanje waren geweest. Wat waren het heerlijke dagen geweest en héérlijke avonturen.

Zodra de deur dichtviel, trok Ben Carmen haar trui uit. Ze hadden nog even voor haar vader haar kwam ophalen en Ben was dusdanig opgewonden dat hij nog wel een keer wilde. Dit keer wisten ze allebei maar al te goed dat het de laatste keer zou zijn. Toch was de stemming veel anders dan op het vliegveld. In plaats van dat ze het jammer vonden dat het erop zat, wilden ze nog één keer echt genieten van elkaar. Ben begon haar straight jacket dan ook los te maken en trok daarna ook haar broekje, gevolgd door haar string uit. Naakt stond ze nu voor hem, weer alleen in haar collar zoals Ben haar de afgelopen weken vaak en graag had gezien.

Hij pakte haar bij haar middel beet en zette haar op de keukentafel. “Ga maar liggen en zet je voeten maar op de rand, net als je billen.” Dit deed Carmen uiteraard maar al te graag en zodra Ben haar kutje zag, kon hij niet anders dan op zijn knieën voor de tafel zitten en haar beginnen te beffen. “Oooo ooo wat lekker dit Ben… Oooo jaaa lik me maar lekker klaar!”, moedigde Carmen haar neef aan. Die had dit echter niet nodig, want vond het heerlijk haar te beffen. Gulzig liet hij zijn tong tussen haar natte schaamlippen glijden en likte het vocht ertussen weg. Het bleef echter maar met golven komen en Ben kon zijn geluk dan ook op. “Oooo jaaa!”, kreunde Carmen luid.

Al snel voelde Ben Carmens vingers tussen zijn haren doorgaan. Waar Ben vond dat Carmen lekker kon pijpen, kon Carmen er echt van genieten als ze door hem gebeft werd. Hij wist echt precies wat hij met zijn tong en lippen moest doen om haar helemaal naar de zevende hemel te brengen. “Oooo jaaa Ben! Oooo ga door Ben, please lik me klaar…”, smeekte ze hem. Dit was Ben ook zeker van plan. Hij ging haar natuurlijk niet zonder orgasme naar huis sturen. Flink geil bleef hij haar dan ook beffen. Hij zou ervoor zorgen dat ze hem voorlopig niet zou vergeten, zou vergeten hoe lekker ze door hem gebeft kon worden.

“Oooo jaaa Ben ga door…”, kreunde Carmen geil. Ze begon het als maar lekkerder te vinden. “Oooo ooo! Oooo ga door! Oooo jaaa!”, begon Carmen al te gillen en dan moest ze zelfs nog klaarkomen. “Oooo ooo lekker Ben!” Haar gekreun werd nu als maar heviger en Carmen moest zich vasthouden aan de tafel, zo lekker lag ze te genieten. Ben vond het heerlijk te merken dat ze zo lag te genieten. Hij bleef haar dan ook uitvoerig verwennen. “Hmm kom maar lekker sletje”, stopte hij heel even om haar aan te moedigen, maar ging daarna direct weer door. Hij sabbelde uitvoerig op haar clitje. “Oooo! Oooo ooo! Oooo!”, gilde Carmen het meteen weer uit.

Zo lag Carmen heerlijk te genieten op haar rug op zijn tafel. Dat was wel wat anders dan de BDSM-tafel waar ze gisteren tijdens de gangbang op vastgeketend had gelegen. “Oooo ooo ik ga komen! Oooo Ben lik me klaar! Oooo jaaa lekker dit!”, kreunde ze nog maar eens harder. Al snel wist Ben haar nu tot een hoogtepunt te likken. “Oooo ooo! Oooo ik kom! Ik kom Ben! Oooo jaaa! Oooo fuck jaaa! Oooo ooo! Oooo jaaa! Jaaa!”, gilde Carmen het uit. Het vocht vloeide rijkelijk en Ben slurpte er wat van op en begroef zijn tong nog eens diep tussen haar schaamlippen. Wat had ze toch nog steeds een heerlijk kutje.

Hijgend lag Carmen na te komen. Had ze haar vader nog maar niet geappt dat ze opgehaald kon worden, want het liefst had ze gewild dat Ben nog even door was gegaan met haar te likken, tot nog wel een tweede orgasme. Maar ze wilde hem natuurlijk ook wel even bedanken. Nog één keer zijn sletje zijn. Ze ging dan ook rechtop zitten op de tafel en keek hem lekker brutaal aan. “We kunnen twee dingen doen. Of stoppen of jij zorgt ervoor dat ik niet anders kan dan jou te pijpen”, zei ze met die lekkere brutale toon die ze in het begin ook had gehad. Dit vond Ben wel even lekker, maar hij kon dit natuurlijk niet laten passeren! Hij wilde zeker gepijpt worden en ze zou zijn pik gaan voelen ook in haar mond!

Aan haar blonde haren trok hij Carmen dan ruw van de tafel af en duwde haar hardhandig op haar knieën. Aangezien hij haar niet uitgebreid kon straffen omwille de tijd, gaf hij haar een tik in haar gezicht. Niet heel hard, maar Carmen voelde zich wel even goed op haar plek gezet. Heerlijk was het om die onderdanige blik in haar ogen te zien, verrast als ze was door de tik in haar gezicht. “Dat krijg je ervan sletje en nu pijpen!” Het was lekker hoe Carmen hem had aangezet zo lekker hardhandig te zijn en geil maakte hij gebruik van de kans die ze hem had geboden. Carmen liet dit zich geen tweede keer zeggen en wilde niets liever dan haar neef te gehoorzamen.

Opgewonden nam ze dan ook zijn stijve pik in haar mond en zoog hem de eerste keer al diep naar binnen. “Oooo…”, hoorde Carmen hem diep kreunen. Wat was hij toch lekker geil te krijgen als ze hem pijpte! Opgewonden ging ze dan ook door en vergat ook zeker zijn eikel niet. Dit vond Ben altijd maar wat lekker en nu werkte het ook weer goed om hem te verwennen met haar tong. Voor zijn ogen liet ze de punt van haar tong over zijn eikel glijden. “Hmm wat ben je toch een heerlijke pijpslet”, zei hij zijn nichtje, die hem recht in zijn ogen aankeek terwijl ze met zijn eikel speelde. “Maar nu ga ik even bepalen wat jij met dat geile mondje gaat doen”, zei hij.

Hierop pakte Ben haar hoofd beet en duwde zijn pik in haar mond. Flink geil begon hij zijn pik in haar mond te stoten. Zo geil had Carmen hem niet vaak meegemaakt en ze had het er ook even flink lastig mee, maar ze maakte haar naam als pijpsletje waar en wist het vol te houden hoe hij zijn pik achterin haar keel stootte. “Oooo wat heb jij een geil mondje Carmen! Oooo ooo als ik zo doorga, ga ik je weer volspuiten”, kreunde hij hardop. Carmen vond het heerlijk. Ze zou maar wat graag zijn zaad slikken! Alleen had Ben nog één wens, voor ze afscheid zouden moeten nemen. Iets waar hij héél erg in het begin van had genoten en nu zeker ook nog, was haar overheerlijke kontje. Die lekkere billen, met daartussen dat fenomenaal strakke kontgaatje.

Dus trok Ben zijn pik terug. Carmen keek hem beteuterd aan, ze vond het net lekker worden! Ben trok haar nu weer ruw omhoog aan haar armen en draaide haar om en duwde haar hard tegen de tafel aan. Carmen viel hierdoor voorover op de tafel en wist wel dat Ben haar ging neuken. Dat vond ze uiteraard natuurlijk maar wat lekker. “Oooo jaaa neuk me in mijn kontje Ben!”, nodigde ze hem dan ook opgewonden uit. Dit was Ben ook zeker van plan en hij trok eerst de buttplug uit haar kontje, die er al sinds het hutje op het strand in had gezeten. Meteen duwde hij zijn pik naar binnen en begon haar opgewonden in haar kontje te neuken.

Door zijn eigen zaad, waarvan de laatste restjes nu ook wel verdwenen, gleed zijn pik moeiteloos op en neer, maar voelde hij maar wat goed hoe strak ze nog was. “Oooo… Oooo… Oooo…”, hoorde Carmen hem kreunen bij iedere stoot. Het was heerlijk hoe hij steeds tegen haar billen aankwam. Hoewel haar kontje redelijk genezen was, voelde ze het nog steeds als hij tegen haar billen aankwam. “Ooow… Oooo ooow… Oooo ooo neuk me maar lekker Ben! Spuit me maar lekker vol!” Al wist ze het bij Ben nooit, had ze ook net nog gemerkt. Maar Ben ging dit echt niet lang meer volhouden en haar kontje zou dan ook het eindstation worden voor vanavond.

“Oooo Carmen… Oooo ik ga komen! Oooo ooo…”, begon hij al heviger en onregelmatig te kreunen. Voor Carmen alleen maar teken om hem verder aan te moedigen, te zorgen dat hij zijn zaad lekker diep in haar zou spuiten! “Jaaa Ben! Oooo spuit me maar lekker vol! Spuit me nog één keer lekker vol!”, kreunde ze hard. Dit werd Ben te veel. Haar heerlijke strakke kontje, haar lekkere dirty talk en al die geile herinneringen die nu door zijn hoofd schoten. Het werd hem allemaal te veel en voor Carmen het wist, spoot Ben zijn zaad weer in haar kontje. “Oooo ooo… Oooo jaaa… Oooo ooo… Oooo ooo… Oooo lekker dit… Oooo…”

Hijgend liet Ben zich even tegen haar aanvallen en pakte haar nog even goed beet om haar te knuffelen. “Dit weekendje was echt perfect”, fluisterde hij haar lief in en beet even zachtjes speels in haar oor. “Hihi ja dat vond ik ook. Dit ga ik nooit meer vergeten!”, zei ze. “Ik ook niet. Wel jammer dat het erop zit nu. Hoe zou het nu verder gaan?” Ze hadden het er op het vliegveld al even over gehad, maar duidelijk was dat wat ze nu hadden zou eindigen. “Misschien maar beter ook. Nu kunnen we nog stoppen, maar wat als we gevoelens voor elkaar zouden hebben gekregen?” Hier was Ben het wel mee eens. Hoewel ze een hele intensieve seksuele relatie hadden gehad en daarbij ook zeker gevoelens kwamen kijken, verliefd was hij zeker niet op haar. Gelukkig was dit wederzijds.

Het losmaken van haar collar, voelde dan ook niet alleen als het einde van een geile vrijpartij, niet alleen als het einde van een overheerlijke vakantie, maar zeker ook als het einde van een heerlijke periode waarin ze allebei zo veel hadden ontdekt. Zo veel lekkere dingen hadden gedaan en ervaringen hadden opgedaan, waar ze niet eens over hadden kunnen dromen. Kijkend op de klok hadden ze nog even tijd voor een snelle douche. Hier knuffelden ze en werd er vooral veel gezoend. Ben streelde lekker langs Carmens billen en Carmen voelde nog eens uitvoerig aan het gespierde lichaam van haar neef.

Nadat ze klaar waren en weer aangekleed hadden, ging de bel. Haar vader was er en Ben drukte op de knop, zodat hij binnen kon komen. Dit waren hun laatste tellen samen en met een lange intieme kus namen ze dan ook afscheid. “Hier die moet jij maar meenemen”, zei Ben en gaf Carmen de satisfyer. Buiten dat Carmen het een heerlijk seksspeeltje vond, was het hiermee allemaal begonnen. Twee maanden geleden had Ben deze op haar aandringen gekocht en had ze hem vervolgens uitgeprobeerd op zijn bed. Het had allemaal tot zo veel meer geleid dan ze hadden gedacht. “Hihi dank je, zo zal ik nog zeker aan je denken!”, zei Carmen. Op dat moment klopte haar vader echter op de deur.

“Ha schat, leuk je weer te zien!”, zei hij en pakte haar beet en gaf haar een stevige knuffel. “Aa…”, hoorde Ben haar zachtjes zuchten en kon een lach nog net onderdrukken. Haar borsten waren zo gevoelig, dat ze deze voelde door de knuffel die haar vader haar gaf. Het was al laat en de twee gingen dan ook meteen weg. Zo was er abrupt een einde gekomen aan de vakantie. Daar stond Ben dan, alleen in zijn studio. Hoewel er een einde was gekomen aan een heerlijk hoofdstuk, had hij ondertussen de speeltjes en ervaringen om zeker nog niet klaar te zijn met BDSM. Zonder de satifyer had hij ook nog meer dan genoeg om een vriendin te zoeken die ook wel openstond voor experimenteren.
Lees verder in: Hete Zomer - 20
Trefwoorden bij dit verhaal: 18 Jaar, Anaal, Bdsm, Neef, Nicht, Openbaar, Strand, Toilet, Vakantie, Zomer, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Extreem sexverhalen!
 
Mijn Nichtje Sara - 2Door: Gert En Sara
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Honden, Tattoo,
"Hallo allemaal hier het tweede gedeelte van ons verhaal waarbij Sara nu haar deel beschrijft. Hoi hoi, nou ik ben dus Sara, ik ben half Nederlands half zuid Amerikaans. Veel herinneringen had ik niet aan mijn familie door de familie..."
18-07
9.4
Door De Ogen Van Een CuckoldDoor: Marc
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Hotwife, Femdom, Extreme, Vreemdgaan, Cuckolding,
"Karin en ik zijn ruim 20 jaar gelukkig getrouwd, beiden halverwege de 40 en zoals bij zoveel stellen begon het na een aantal jaren best wel beetje te kriebelen om op zoek te gaan naar wat meer sexuele spanning.. na een boel heen en weer gefantaseer..."
18-07
6.5
Maria, Klaas En Hun Slaven - 3@Door: Maria En Klaas
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Kut, Kutje, Sperma,
" i Lieve lezers, dit vervolg op de eerste serie afleveringen wordt regelmatig wat extreem. Kun je daar niet tegen, lees dan n van mijn andere verhalen, dat is dan misschien verstandiger Voor de nieuwe lezers Maria en Klaas hebben hun buren, Dik J..."
17-07
9.8
Bbw Monique's ShopdagDoor: Eschaton
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Oma, Plas, Plassen,
"Graag zou ik mijn verhaal willen delen met jullie. Mijn naam is Monique en ben sinds enkele jaren weduwe. Ik ben 57 en kinderloos. Ben niet zo groot, 1m72, en ben altijd al een zware dame geweest. Ik heb nooit echt de moeite gedaan ..."
17-07
8.8
Maianne - 8Door: Tom5712
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Donderdag, weer een normale dag, nou ja helemaal normaal liep het niet, om ongeveer 11.00 uur ging opeens mijn telefoon. Hannie aan de lijn. Vertel het maar Hannie maar wel even kort graag, ik ben op een klus en kan niet lang en uit..."
17-07
9.3
Schooljuf SandraDoor: Boris
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Juf,
" i Dit is de inleiding van een verhaal op verzoek van Sandra Sandra had onder het kopje verzoekjes een oproep gezet voor een verhaal waarin zij gechanteerd wordt en van daaruit perverse opdrachten gaat uitvoeren. Er zal een geleidelijke op..."
17-07
8.8
Hete Zomer - 22Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Bdsm, Bondage, Neef, Nicht, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"Een ruime tijd was verstreken dat Ben en Carmen elkaar gezien hadden. Zeker sinds Carmen een relatie had gekregen met Jasper, was het contact minder geworden tussen de twee. Hoewel ze soms nog appten, werden er niet langer meer geile foto s en filmpj..."
16-07
9.6
Ineke En Harry - 3Door: Dotje
Reacties: 0
Lengte: Lang
" i Ook dit deel is nog een kennismaking met Ineke en Harry en wie ze zijn. Deel vier is ook bijna zover om opgestuurd te worden. Hier en daar wil ik deel vier nog aanpassen. Dus even geduld AUB Uiteraard dient ieder met respect behandeld te ..."
16-07
8.1
Senw - 4: Eerste Keer AnaalDoor: Sanne En Wessel
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bull, Cuckold, Cuckolding, Eerste Keer, Gebruikt, Meester, Slaaf, Slavin,
" i Dit is het volgende deel in de serie over ons slaven leven. We raden je aan om bij deel 1 te beginnen, dan valt alles wat meer op zijn plek. Veel leesplezier. i Pfff wat was ik blij dat het weekend was. Het was op werk een hectische wee..."
16-07
9.3
Kensi - 6Door: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Kort
" i Disclaimer Dit verhaal bevat onderwerpen als bondage, dwang en verkrachting. Als dit niet de onderwerpen zijn waar je oke mee bent in een erotische verhaal raad ik je aan dit verhaal over te slaan. Ik zie je graag bij mijn volgende fantas..."
16-07
8.5
 
Klik hier voor meer...