60.393 Gratis Sexverhalen
De Professor
De Professor
Welkom!

Ik hou van verhalen met zorgvuldig opgebouwde spanning en veel aandacht voor genotsbeleving. Sinds kort experimenteer ik ook met kortere, krachtige verhalen die om één bepaald idee draaien. Al mijn verhalen zijn pure fantasie, niks is echt gebeurd - maar zijn verhalen er niet om mee te ontsnappen, verkennen en leren?

Ik hoop daarom dat iedereen een beetje van zichzelf kan herkennen in verhalen over passionele romantiek, een heimelijke rendez-vous, een sessie in het duister of een vluggertje bij klaarlichte dag. Ik snuister al een tijdje door de collecties van geweldige auteurs als Rock, Leen, Verknipte Geest, Angelaa, Karel Jr., Kristiena, Nabakov, Xxx_pen63 en Kyraatje. Van hen heb ik veel geleerd over erotiek, spanning, atmosfeer en personagebouw, en niet te vergeten, mijn eigen kinks. Op deze manier hoop ik iets terug te geven aan hen, en door te geven aan nieuwe lezers, schrijvers, kinksters en avonturiers allerhande.

Vragen, suggesties en feedback zijn van harte welkom, onder een verhaal of op mijn profiel. Misogynie, homo- en transfobie, fat- en bodyshaming, pedofilie, racisme, discriminatie en gehandicaptenhaat/validisme worden zonder waarschuwing gerapporteerd.
Hoogste Cijfer: Deeply Dippy
Meest Gelezen: Welcome To The Jungle
Aantal Verhalen: 10
Aantal Reacties: 102
E-Mail Adres: Niet Openbaar
ALLE VERHALEN VAN De Professor
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
08-04-23
9.4
29-03-23
8.8