Klik hier voor meer...
Janus Petersen
Janus Petersen
Ik ben een 23-jarige (4e-jaars) student aan een sportacademie in het midden van het land (Nederland). Ik bereid me voor op mijn examen/certificering Personal Trainer, maar ben nog gewoon TE geil. Met andere woorden, ik krijg de hele dag oncontroleerbare en ongepaste, volle erecties. De meeste mannelijke en vrouwelijke gasten/klanten vinden mijn 22cm wel geil, maar examencommissie en stagebegeleiders zullen een klacht indienen en mij als ongeschikt beoordelen. Ik train me suf om mijn erecties te reguleren en naar keuze er een te krijgen of juist te onderdrukken. Sinds enige tijd draag ik zgn. dance-belt, die houdt mijn pik in toom.
.
Ik ben een Sub en hou ervan (niet) te doen wat mij gevraagd, bevolen of opgelegd/gedwongen wordt. Ik heb een uitstekende conditie, maar kan me dus niet matigen, ook niet als mijn ODOL dagelijks melk onder de ochtenddouche. Ik denk dat door mijn uitgebreide sporttraining en oefeningen niet alleen mijn fysieke maar ook mijn seksuele herstelvermogen enorm hoog is.
De afgelopen jaren (vooral hier op de sportacademie) heb ik geleerd dat ik op mijn best ben in MMF-trio en ga daarom bijna dagelijks met koppels om. Ik richt me primair op de dame, maar geniet ervan als de man mij ook pakt. Ik zal bij hem niet zelf het initiatief nemen.

Hier op de campus en fitness-sportscholen (waar ik stages loop) verspreidt mijn geile reputatie zich snel en heeft geresulteerd in een aantal jonge stellen op de academie en daarbuiten plus enkele oudere stellen, die mij regelmatig uitnodigen als extra. De oudere echtparen betalen me en dat geeft mij als student veel extra zakgeld. Daarbij ben opgegroeid in een naturisten-gezin, -familie en -kennissen en heb dus totaal geen probleem met bloot, wat hier op de campus fijn is aangezien we gemixt sporten, studeren, en leven.

Mijn favoriete sporten zijn (zaal)voetbal, waterpolo, veldlopen, tienkamp, volleybal en fitness. Maar verplichte sporten zoals worstelen, fietsen, spinning en pilates moet ik ook doen en dat doe ik met de volle energie. Ik deel hier enkel mijn waargebeurde avonturen en vind het heerlijk om ook andermans verhalen te lezen. Feedback is schitterend, goed of fout! Ik heb echter geen enkele behoefte aan persoonlijke contact via deze site. Ik heb wat zeer vervelende ervaringen met internetdates en ongevraagde bezoekers op onze academie, dus zoek mijn fuckpartner(s) enkel nog via mijn eigen vrienden- en kennissenkring. Sorry.

(Voor meer zie; https://nl.cam4.com/Janus_Petersen_ )
Hoogste Cijfer: Dubbel Gestut Is Geiler En Stabieler
Meest Gelezen: Dubbel Gestut Is Geiler En Stabieler
Aantal Verhalen: 43
Geplaatste Reacties: 11
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Paintball, Bunny HuntDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Waargebeurd,
"Een neef van Dirk Jan verteld hem keer op keer wat een mooie sport paintballen is. Hij is de voorzitter van een paintball vereniging die een afgesloten, priv terrein beheerd wat bestaand uit vijf grote speelvelden met onder andere grasland, struiken ..."
12-06-24
7.6
Dek-matroosDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Trio, Waargebeurd,
"Mijn Eenhoornjagers Zie verhaal nemen me vorige zomer rond deze tijd, mee op hun jacht voor een ronde IJsselmeer. Hun kostbaar 21 meter lange motorjacht l..."
09-06-24
8.8
De VerzamelaarDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Jong En Oud, Waargebeurd,
"De Verzamelaar plakt voorzichtig een zojuist gemaakt etiket op het glazen flesje en plaatst het in het rek naast de anderen. Zijn ogen glijden langs de schappen, alle 20ml flesjes zijn identiek op etiket en inhoud na. Ze bevatten een vari rende hoeve..."
06-06-24
8.3
Hét Beste StandjeDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cowgirl, Waargebeurd,
"We leren elkaar op vrijdag, 11 september 2020 kennen in de gym fitnessclub in Utrecht, waarvan de personal trainer van Dirk Jan en Yvonne de eigenaar is. Hij traint, begeleid ook mij al twee jaar en is erbij als we elkaar ontmoeten. Het is corona t..."
04-06-24
8.9
De Eenhoornjagers: WandkandelaarDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Groepsex, Waargebeurd,
"Zaterdag, 03 aug 2019 wordt Dirk Jan 53 en geeft een feest voor vrienden. Ik moet als eenhoorn erbij aanwezig zijn, sterker, ze gaan me inzetten. Zie verhaal De Eenhoornjagers contract . Ik word om een uur of 11 opgehaald door hun chauffeur, Kar..."
25-05-24
8.4
Op (mijn) Maat GemaaktDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Waargebeurd, Winkel,
"Zoals aangekondigd verzorgen Dirk Jan en Yvonne Zie verhaal De Eenhoornjagers mij uitstekend. Ze regelen van alles voor me omdat ik ze volledig van dienst ben. Zoals afgesproken pikken ze me die zaterdag, 23 jun 2018 ruim na 8 op bij mijn ouders,..."
18-05-24
8.3
Zittend Babysitten - 2Door: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dwang, Waargebeurd,
"Meneer Vos leidt Fleur en mij rond zessen, vanuit de keuken naar de zitkamer, waar twee lege keukenstoelen opgesteld staan voor een halve kring van, in donkeren kleding gehulde, personen die ons zacht biddend aanstaren. Enkel de lage salontafel staat..."
15-05-24
7.8
Zittend Babysitten - 1Door: Janus Petersen
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Puber, Waargebeurd,
"Ik zag tijdens koningsdag een oude vriendin van toen ik 16 17 jaar oud was. Het is de zus van mijn toenmalige vriend Thomas, die ik al jaren niet meer zie, hij is een heel andere kant opgegaan. Ik had toen eigenlijk geen vrienden, Thomas was de enige..."
08-05-24
9.0
Tekencursus - 2: Te PaardDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Waargebeurd,
"Zoals Yvonne de week ervoor al aangegeven had Zie verhaal Tekencursus 1 moet ik inderdaad naar een ander adres, een pensioen stalling in Eemnes. Ik fiets er door de polder in amper een uur heen en kom daar kletsnat aan want het regent pijpenstelen...."
03-05-24
8.7
Tekencursus - 1Door: Janus Petersen
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Waargebeurd,
"Zoals Carla aangeeft in haar commentaar op verhaal De Eenhoornjagers is dit waar gebeurd en heeft zij dus enige schetsen van me. Ik krijg indertijd, zondag 12 mei 2019, na een lange, lange sessie tijdens de GP van Spanje, d opdracht van Yvonne Ze..."
01-05-24
8.2
3d SouvenirDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Oud En Nieuw, Waargebeurd,
"Vorig jaar augustus, de 12e, was Yvonne jarig en net als de jaren ervoor zou ze een uniek cadeau krijgen. Maar dat pakte deze keer echter heel anders uit. Maar eerst, hoe dit begon. Ik was toen bijna zes jaar geleden amper twee maanden bez..."
24-04-24
7.9
De GentlemenDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dwang, Jong En Oud, Waargebeurd,
"Wat aan die zondag, 22 juli 2028, voorafging Gentlemen s koppel Angga en Jean Felix komen regelmatig bijeen met Dirk Jan en Yvonne om te bridgen kaartspel Ze zijn als team zeer fanatiek. Ook deze zondag een week ervoor, maar ze verlieze..."
16-04-24
9.1
Bioforskning DonorDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
" i Inleiding i In beautyland heerst het gebruik van menselijk sperma om de huid jong te houden. Beautyexperts zeggen dat spermine, een krachtig antioxidant en een bestanddeel van sperma, de huid zacht en soepel houdt en zo rimpels bestrijd..."
08-04-24
8.3
De Eenhoornjagers - 2: ContractDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Dildo, Jong En Oud, Waargebeurd,
"De ontmoeting zie De Eenhoornjagers is echter verre van spontaan. Janus denkt van wel, maar dat is het niet. Het is een wel opgezet plan van zijn ouders, in samenwerking met de huisarts. De jarenlange medische check ups van de huisarts, met alle d..."
04-04-24
8.8
Wij Weten Wat Je Wilt.Door: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Jong En Oud, Waargebeurd,
"Het is negen uur, zondagochtend 10 juni 2018. Ik weet het nog. Het is bloedheet dus doe ik enkel mijn sneakers, korte running short en mouwloos T shirt aan om fietsend naar Dirk Jans en Yvonnes villa in Blaricum te gaan, in plaats van met de bus zo..."
23-03-24
8.9
Rijles ‘motus Per Motum’.Door: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Rijles, Trio, Waargebeurd,
"Eindelijk mocht ik van Pa en Ma gaan lessen omdat mijn rapportcijfers goed genoeg zijn. Dus een afspraak gemaakt en ik word voor de eerste rijles thuis opgehaald. Keurig om 16u00 staat er een drukke, met felgekleurde stickers VW Golf voor de deur. Ee..."
20-03-24
8.1
Van Groot, Groter Naar Grootst - 1: GrootDoor: Janus Petersen
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Dildo, Jong En Oud, Waargebeurd,
"Bij de eerste sportles, vorige week woensdag 17 september 2014 heb ik een briefje gegeven aan de sportleraar, Melchior, waarin mijn vader hem als arts vraagt vrijstelling te geven vanwege mijn medisch incompetente lichaamsbouw . De leraar reageert..."
14-03-24
7.5
De Eenhoornjagers - 1Door: Janus Petersen
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Trio, Waargebeurd,
"De relatieve grootte van mijn geslachtsdelen zijn lang een probleem voor me geweest. Relatief omdat ik skinny ben en dat dus eruitziet als groot, maar niet is. Helemaal in mijn verwarrende tienerjaren, toen ik nog volop in de groei was. Mijn ouders z..."
05-03-24
9.1
Robocock - 1: Woensdag, Introductie Aan Het Gezel...Door: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Waargebeurd,
"Het LARP event zie deel 1 waarvan het plot door Dirk Jan en Yvonne is bedacht en grotendeels gefinancierd gaat 5 dagen duren 3 .. 7 april, 2019 en daarom word ik die woensdagochtend met een taxi afgehaald van huis. Het wordt gehouden op een landg..."
02-03-24
8.3
ToernooiDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dwang, Orgie, Waargebeurd,
" Dirk Jan en Yvonne hebben me opgegeven voor een toernooi met nog 4 deelnemers van andere sponsors . Een klaarkom wedstrijd. Want ja, waarom ook niet Ze hebben een rotsvast vertrouwen in me, ik zal ze ongetwijfeld gaan verslaan in de combinatie opd..."
24-02-24
8.5
Robocock, Gp Van BahreinDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Rollenspel, Sub, Waargebeurd,
"LARP Live Action Role Play is een vorm van rollenspel waarbij de nadruk ligt op het spelen van rollen en interactie met andere spelers. Alle personen maken meer of minder deel uit van het spel en hebben een van de volgende drie functies. Dirk Jan, ..."
17-02-24
8.3
Tandeloos MonsterDoor: Janus Petersen
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Prostaat, Waargebeurd,
"Ik komt die maandag, na mijn introductieweek van VO 1, om 9u18 veel te laat op gymles en wordt door sportleraar voor straf naar de decaan gestuurd. Terwijl ik in de gang, langs zijn deur wacht komt de conci rge langs. Hij ziet me daar in mijn school ..."
15-02-24
9.0
(nacht)trein Naar Sölden - 2Door: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Trio, Waargebeurd,
" i Ik deel met jullie een waargebeurde ontmoeting die ik in de nacht trein van dinsdag 23 januari jl. heb gehad. Zie eerst deel 1. i Ik sta dus met mijn armen achter mijn rug, vastgebonden tegen de wandkast van hun luxe coup als meneer o..."
06-02-24
9.1
(nacht)trein Naar Sölden - 1Door: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dwang, trein, trio,
"Ik deel met jullie een waargebeurde ontmoeting die ik in de nacht trein van dinsdag 23 januari jl. heb gehad. Sinds ik op de sportacademie zit ga ik jaarlijks met vrienden een week op wintersport in het Oostenrijkse S lden. Het dorp zit stampvol met..."
04-02-24
9.0
Alle Kamers - 2Door: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dwang, Jong En Oud, Waargebeurd,
"We zijn allebei uitgeput, afgemat en liggen langs het zwembad. Heel goed gedaan kids zegt de zoon tegen ons, die oudjes hebben een stevige boost gekregen Ze zijn nu aan het bespreken wat ze nog meer willen . Hij ziet hoe moe en uitgeleefd we zijn..."
31-01-24
8.5
Alle Kamers - 1Door: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Biseksueel, Dwang,
"Het Corona reisadvies is net op groen gezet en we smachten allemaal naar een zonvakantie. Zo ook wij twee. De schatrijke ouders van mijn vriendin Anouk hebben een vakantiehuisje aan het Como meer en zitten er al heel snel met een vlucht via Milaan al..."
27-01-24
8.8
Diep, Dieper, DiepstDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Waargebeurd,
"Afgelopen vrijdag, 19 januari gebeld door Alfred. Hij heeft weer een paar Japanse toeristen op sleeptouw en is een lang weekend in Utrecht, voordat ze doorreizen door Europa. Of ik nog een show wil geven .. hij biedt deze wel 600 Euro Ik vertel hem ..."
24-01-24
8.5
Testers - 3a: Bedden, Kasten En Tafels.Door: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Studenten, Waargebeurd,
"Zoals in mijn profiel aangegeven vind ik het heerlijk om hier geile verhalen te lezen en af en toe eigen mijn eigen waargebeurde ervaring te delen. Dus ook over deze bijbaan als meubel tester bij de IKEA. Op vrijdag 8 sep komen we hardlopend..."
04-10-23
8.2
Erectieprobleem..., Opgelost! - 2Door: Janus Petersen
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Studenten, Trio, Waargebeurd, Winkel,
"Zoals in mijn profiel aangegeven vind ik het heerlijk om hier geile verhalen te lezen en af en toe mijn eigen, waargebeurde ervaring te delen. Zoals in deel 1 vertelt heeft een lezer me getipt om mijn spontane, te pas en onpas ontstane erecties te ve..."
29-09-23
9.1
Erectieprobleem..., Opgelost! - 1Door: Janus Petersen
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Waargebeurd, Winkel,
"Zoals in mijn profiel aangegeven vind ik het heerlijk om hier geile verhalen te lezen en af en toe mijn eigen, waargebeurde ervaring te delen. Het is echter alweer even geleden dat ik wat geschreven heb er is de afgelopen weken veel gebeurt. Naast de..."
26-09-23
9.1
Testers - 2: De IntakeDoor: Janus Petersen
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Opdracht, Studenten, Waargebeurd,
"Gisteren, dinsdag 5 september, komen we bij elkaar voor de draaideur van IKEA. Samen naar binnen en Tess doet het woord. De balie dame knikt en belt. We kunnen wachten op dhr. Van Hout. Dat duurt lang als we een oudere man in strakblauw pak aan zien ..."
09-09-23
8.6
Testers - 1: De UitnodigingDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Studenten, Waargebeurd,
"Zoals in mijn profiel aangegeven vind ik het heerlijk om hier geile verhalen te lezen en af en toe eigen mijn eigen waargebeurde ervaring te delen. Zo kwam afgelopen maandag Tess op de lijn, ze wilde me spreken. Spreken denk ik, dat zal wel Frans z..."
08-09-23
8.6
Vip Bij De Formule 1 In ZandvoortDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Orgie, Trio, Waargebeurd,
"Zoals in mijn profiel aangegeven vind ik het heerlijk om hier verhalen te lezen en af en toe mijn eigen, waargebeurde, te delen. Ik ben een 23 jarige student op een sportacademie, hier in midden van land, zie er fit uit en krijg best wel veel aandach..."
31-08-23
8.7
Dubbel Gestut Is Geiler En StabielerDoor: Janus Petersen
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dp, Dubbele Penetratie, Trio, Waargebeurd,
"Zoals in mijn profiel aangegeven vind ik het heerlijk om hier verhalen te lezen en af en toe mijn eigen, waargebeurde, te delen. Deze keer mijn twee de ontmoeting met Tess die vorige week in haar introductieweek zat voor zo n 180 eerstejaars. Ik vi..."
25-08-23
9.3
Japanse Eetstokjes En WasabiDoor: Janus Petersen
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Trio,
"Zie mijn profiel Ik deel hier graag mijn waargebeurde avonturen. Ook deze want het is eindelijk weer zomer. Vorige week vrijdag 11 augustus krijg ik een insta van mijn mattie of ik zin heb in tochtje door de grachten. Zijn ouders wonen aan het Zw..."
19-08-23
8.6
Soepele Zege Voor Max, Zware Voor Mij!Door: Janus Petersen
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bdsm,
"Ik word uitgenodigd door een voor mij langer bekend echtpaar die me zo nu en dan, paar keer per jaar uitnodigen als extra . Ik ben een 22..23 jarige student op een sportacademie, hier in midden van land, zie er fit uit en krijg best wel veel aandach..."
28-07-23
8.8
Verisure Hoort En Ziet Alles!Door: Janus Petersen
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Camera, Squirten, Waargebeurd, Zwembad,
"Vorige donderdag avond 6 juli kwam ik met de bus, ruim over zeven uur avonds aan bij mijn ouderlijk huis in Amersfoort. Ik was gebruikt als Een krabpaal voor de kattenvrouwtjes zie verhaal op deze site en ben zo zwaar toegetakeld dat ik me op d..."
18-07-23
8.8
Een Krabpaal Voor De KattenvrouwtjesDoor: Janus Petersen
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Femdom, Waargebeurd,
"Dirk Jan en Yvonne koppel wat me zo nu en dan uitnodigt als extra hebben blijkbaar een hun bevriend koppel getipt over mij en van hun krijg ik dus afgelopen woensdag een lange insta. Het zijn twee dames op oudere leeftijd , zoals ze het zelf aan..."
12-07-23
8.4
Op De SalontafelDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Waargebeurd, trio,
"Het is alweer even geleden dat ik hier mijn verhaal gepost heb, maar naar wat me gister is gebeurd kan ik niet anders als dit met jullie te delen. Zoals verteld zie ik verschillende oudere koppels een paar keer per jaar en deze keer kreeg ik een Wh..."
10-07-23
8.3
Niet Voor één Gat Te Vangen?Door: Janus Petersen
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gloryhole, Waargebeurd,
"Ik heb verteld dat ik hier graag geile verhalen lees en geile dingen die ik meemaak met jullie deel. Zo ook deze keer, afgelopen vrijdag 26 mei, in een cinema in Amersfoort. Wat jullie eerst moeten weten is dat ik vanaf mijn eerste jaar hier op de ..."
09-07-23
8.8
Betrapt In De Ikea!Door: Janus Petersen
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Ikea, Publiek,
"Zoals in mijn profiel aangegeven vind ik het heerlijk om hier geile verhalen te lezen en af en toe eigen ervaring en te delen. De laatste is alweer even geleden, 31 mei. Maar na hetgeen me vorige week is overkomen, moet ik dit gewoon weer met jullie..."
08-07-23
8.7
Parkeren Is Oorlog!Door: Janus Petersen
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Buitensex, Trio,
"Ik werd vorige week door een koppel benaderd die ik dit warme voorjaar ook al ontmoet had op het zeiljacht van het koppel uit Blaricum, die me zo nu en dan uitnodigen als extra . Ik heb een keer over een ontmoeting met hen geschreven, hier op de sit..."
07-07-23
8.7
Ondersteboven Tijdens Max’s F1 OverwinningDoor: Janus Petersen
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominantie, Trio,
"Ik werd uitgenodigd door een voor mij langer bekend echtpaar die me zo nu en dan, paar keer per jaar uitnodigen als extra . Ik ben een 22..23 jarige student op een sportacademie, hier in midden van land, zie er fit uit en krijg best wel veel aandach..."
06-07-23
8.3