Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Marduk Odin
Marduk Odin
In mijn verhalen neem ik jullie mee naar werelden die de mijne overstijgen, waarbij ik de grenzen van mijn eigen alledaagse leven doorbreek. Ik verlang ernaar om jullie te laten proeven van de adrenaline, de verrassing en de vrijheid die ik in mijn verbeelding ervaar.
Hoogste Cijfer: De Infiltratie - 7: De Ruil
Meest Gelezen: Ondeugend Kantje - 1
Aantal Verhalen: 38
Ontvangen reacties op mijn verhalen: 23
Door mij geplaatste reacties op verhalen: 1
E-Mail Adres: marduk.odin@proton.me
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Ontboezemingen - 8: KwartetjeDoor: Marduk Odin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Douche, Kwartet, Slet, Sletje,
"Het is ondertussen al laat en Sofie zegt Laten we samen ontspannen en onze hoofden leegmaken. Ik weet een strandfeestje in de buurt. Dat klinkt perfect, antwoord ik. Ik leg mijn laptop en spullen snel op mijn hotelkamer, trek een verlei..."
12-07-24
9.2
Ontboezemingen - 7: Het BesefDoor: Marduk Odin
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Douche, Slet, Sletje,
"We liggen nog even na te genieten, onze lichamen verstrengeld op het bed. Geert streelt mijn huid zachtjes, maar er brandt nog steeds een vlam van verlangen in mij. Uiteindelijk staat hij op en trekt me ruw mee. Kom, zegt hij, zijn ogen donker van ..."
10-07-24
9.0
Ontboezemingen - 6: Zijn VriendengroepDoor: Marduk Odin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Hoer, Pijpen, Poker, Prostitutie, Slet, Sletje,
"Na die avond en vooral toen we gingen samenwonen begon ik dingen te merken die ik eerder niet had gezien. Luca werd steeds controlerender. Hij wilde altijd weten waar ik was, met wie ik sprak, en wat ik deed. Als ik iets deed dat hem niet aanstond, g..."
08-07-24
9.2
Ontboezemingen - 5: Mijn VriendengroepDoor: Marduk Odin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Slet, Sletje,
"Sofie luistert ge nteresseerd en vraagt, Tot nu toe lijkt het me nog geen toxische relatie. Nee, antwoord ik, dat kwam later. Terwijl we de menukaarten bekijken en onze bestelling doorgeven, voel ik de herinneringen weer bovenkomen. ..."
07-07-24
8.9
Ontboezemingen - 4: BekekenDoor: Marduk Odin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dikke Tieten, Grote Borsten, Slet, Sletje,
"Sofie luistert aandachtig, haar ogen vol begrip en nieuwsgierigheid. Zullen we iets bestellen om te eten stelt ze voor. Ik ben benieuwd hoe het verder gaat. Ik glimlach en knik. Dat lijkt me een goed idee. Laten we iets lekkers bestell..."
05-07-24
9.2
Ontboezemingen - 3: Eerste DateDoor: Marduk Odin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Auto, Date, Dating, Pijpen, Slet, Sletje,
"Ik neem nog een slok van mijn cocktail, de zoete smaak van de rum en vruchtensappen prikkelt mijn tong en doet mijn gedachten even wegdrijven. Dan zet ik het glas neer en begin mijn verhaal. Het begon allemaal met de eerste date met mijn ex Luca. Hi..."
27-06-24
8.9
Ontboezemingen - 2: BetraptDoor: Marduk Odin
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Douche,
"Ik overdenk het verhaal dat Sofie me net verteld heeft. Dat moet heftig geweest zijn, zeg ik tegen haar, mijn stem vol medeleven. Sofie knikt. Ja, antwoordt ze, maar het heftigste moest nog komen. Ze kijkt me recht aan, haar ogen donke..."
23-06-24
8.9
Ontboezemingen - 1: Strandbar GeheimenDoor: Marduk Odin
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fitness,
"Ik klap mijn laptop dicht en leun achterover in mijn strandstoel. Heerlijk, zo werken als digitale nomade. De vrijheid om te werken waar ik maar wil, brengt me deze keer naar een paradijselijk eiland, waar ik mijn werkdag afsluit in een strandbar. Nu..."
21-06-24
8.8
Zinderende Vakantie - 9Door: Marduk Odin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Hoer, Pijpen, Prostitutie, Slet, Sletje, Vakantie, Zakenreis,
"Het was een drukke ochtend op de luchthaven, de geluiden van haastige voetstappen en het zoemen van aankondigingen vulden de lucht. Ik stond daar, mijn hart bonzend in mijn keel, wachtend op de persoon die me geboekt had voor deze bijzondere reis. Pi..."
23-05-24
9.4
Zinderende Vakantie - 8Door: Marduk Odin
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hoer, Hotel, Lingerie, Prostitutie, Vakantie,
"Een paar maanden later, sta ik in mijn slaapkamer voor de spiegel. Ik heb vanavond mijn eerste date als escort met een klant. Ik staar naar mijn spiegelbeeld, mijn hart bonzend in mijn keel terwijl ik mezelf probeer te overtuigen dat ik dit kan doen...."
19-05-24
9.2
Zinderende Vakantie - 7Door: Marduk Odin
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Hoer, Jacuzzi, Lingerie, Prostitutie, Slet, Sletje, Vakantie,
"De luchthaven gonst met activiteit terwijl ik naast de goeduitziende, wat oudere man liep, gehuld in mijn zakelijke outfit. Zijn strakke pak straalde autoriteit uit en zijn zelfverzekerde houding deed vermoeden dat hij een belangrijke persoon was. Sa..."
16-05-24
9.2
De Infiltratie - 13: TrioDoor: Marduk Odin
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Lingerie, Pijpen, Slet, Sletje, Trio,
"Na het ontbijt gaat Ruben met me mee naar mijn kamer, weg van de nieuwsgierige blikken van zijn teamgenoten. Terwijl we alleen zijn, omhelst hij me stevig en fluistert hij lieve woordjes in mijn oor. Zijn aanrakingen zijn teder en liefdevol, en ik vo..."
17-04-24
9.2
De Infiltratie - 12: The Morning AfterDoor: Marduk Odin
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Douche, Pijpen, Slet, Sletje,
"De volgende ochtend word ik wakker met de zon die mijn kamer binnenstroomt, een warme gloed die het interieur verlicht. Ik rek me uit en strek mijn ledematen uit, terwijl ik me langzaam bewust word van mijn omgeving. Naast me voelt het bed leeg aan, ..."
30-03-24
9.2
De Infiltratie - 11: Hot DebriefingDoor: Marduk Odin
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Slet, Sletje,
"Direct na de geslaagde operatie zit ik met de mannen van het interventieteam in een kleine vergaderruimte voor de debriefing. De spanning is voelbaar in de lucht terwijl ze me ondervragen over mijn rol als infiltrant van het kartel. Elke vraag roept ..."
28-03-24
9.5
De Infiltratie - 10: De PromotieDoor: Marduk Odin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bikini, Lingerie, Slet, Sletje,
"Eens aangekomen in Dubai rijden we naar een prachtig luxehotel. Terwijl Alex zich klaarmaakt voor de eerste meeting van de dag, besluit ik het hotel te verkennen. Mijn hart bonst in mijn keel terwijl ik door de gangen loop, mijn telefoon in mijn hand..."
21-03-24
9.5
De Infiltratie - 9: De VluchtDoor: Marduk Odin
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Slet, Sletje, Vliegeb,
"De volgende weken zijn gevuld met intense activiteit terwijl het team van inspecteur Maes stukje bij beetje het drugsnetwerk blootlegt, mede dankzij de informatie die ik hen verschaf en de verborgen zendertjes. Ondertussen word ik regelmatig opgeroep..."
20-03-24
9.3
De Infiltratie - 8: Het KwartetDoor: Marduk Odin
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kwartet, Slet, Sletje,
"De volgende ochtend word ik gewekt door de heerlijke geur van gebakken spek, die als een verleidelijke lokroep door de lucht zweeft en mijn zintuigen prikkelt. Ik rek me uit en stap voorzichtig uit bed, mijn lichaam nog nagloeiend van de vorige nacht..."
16-03-24
9.5
De Infiltratie - 7: De RuilDoor: Marduk Odin
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil, Slet, Sletje,
"Rond de middag krijg ik een bericht van Alex met de vraag om me klaar te maken voor een afspraak met een zakenpartner van hem. Opnieuw geeft hij kledinginstructies. Ik draag een lang zwart kleed met een grote inkijk en hoge split met niets daaronder...."
15-03-24
9.6
De Infiltratie - 6: De Kalmerende NachtDoor: Marduk Odin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lingerie, Pijpen,
"Eenmaal in het weelderige penthouse van Alex, wijst hij me nors naar de badkamer en beveelt me me klaar te maken. Zijn stem trilt nog van de opgehoopte woede en frustratie, waardoor een rilling van angst over mijn rug loopt. Ik gehoorzaam zwijgend en..."
08-03-24
9.5
De Infiltratie - 5: Het ConflictDoor: Marduk Odin
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lingerie, Pijpen, Slet, Sletje,
"De volgende dag komt Alex zijn chauffeur me halen, en we rijden naar een chique boetiek. Eenmaal daar blijkt dat Alex al verschillende outfits voor mij heeft uitgekozen. Het valt me op dat de lingerie pikant is, bijna op het hoerige af, terwijl de ju..."
06-03-24
9.3
De Infiltratie - 4: De OntmoetingDoor: Marduk Odin
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Jacuzzi, Pijpen, Slet, Sletje,
"De volgende dag is alles tot in de puntjes voorbereid voor mijn ontmoeting met Alex. Een verborgen camera wordt behendig verborgen in mijn handtas, vergezeld door een discreet microfoontje. Alles is zorgvuldig uitgedacht door de profilers. Mijn uiter..."
04-03-24
9.4
De Infiltratie - 3: Het ContactDoor: Marduk Odin
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"In de weelderige kleedkamer van de VIP meisjes voel ik me als een ster. Elke hostess heeft haar eigen ruimte, en ik bewonder mijn reflectie in de luxe spiegel. Het uniform accentueert mijn vormen perfect, en de kanten witte bh voegt een vleugje verle..."
01-03-24
9.3
De Infiltratie - 2: Start Als Vip MeisjeDoor: Marduk Odin
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen,
"Ik druk op de bel van de nachtclub. Het voelt vreemd om hier overdag te zijn. Mijn aanwezigheid is niet voor een avond vol plezier, maar voor een sollicitatiegesprek als potenti le hostess. Wekenlang heeft het team van inspecteur Maes me hierop voorb..."
27-02-24
9.2
De Infiltratie - 1: Het BeginDoor: Marduk Odin
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Slet, Sletje,
"Het schelle geluid van de wekker doet me ontwaken. Met een zucht sta ik op en loop naar de badkamer. In de spiegel staar ik naar mijn reflectie mijn bruine haren zijn een warboel, dikke wallen sieren mijn ogen, vermoeidheid straalt van mijn gezicht ..."
26-02-24
9.0
Ondeugend Kantje - 7Door: Marduk Odin
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Milf, Ondeugend, Slet, Sletje,
"Emma vervolgt haar verhaal, haar ogen stralen van opwinding terwijl ze de intense ervaring reflecteert. Aan de ene kant voel ik schaamte dat ik me zo heb laten gebruiken, dat ik zo gemakkelijk was, fluistert ze, terwijl haar blik doordringend is. ..."
07-12-23
9.1
Ondeugend Kantje - 6Door: Marduk Odin
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bikini, Cuckold, Cuckolding, Hotel, Milf, Slet, Sletje, Zwembad,
"Tijdens het diner vertelt Emma met een mengeling van opwinding en terughoudendheid over de namiddag. Het begon allemaal heel onschuldig met een leuk gesprek met de drie kerels, zegt ze. Haar ogen glinsteren als ze terugdenkt aan de humor en de lich..."
07-12-23
9.0
Ondeugend Kantje - 5Door: Marduk Odin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bikini, Milf, Ondeugend, Slet, Sletje, Vakantie,
"De ochtendzon dringt zachtjes door de gordijnen, en ik word wakker naast Emma, die nog vredig slaapt. Mijn bewonderende blik glijdt over haar naakte lichaam het mooie bruine haar dat speels verspreid ligt, het lieve gezichtje met volle lippen waarva..."
01-12-23
9.1
Ondeugend Kantje - 4Door: Marduk Odin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Doggystyle, Milf, Ondeugend, Slet, Sletje, Vakantie,
"Met opwinding in de lucht en verlangen in onze harten regelen we een week verlof in Tenerife, waarbij we profiteren van de zeldzame gelegenheid dat de kinderen bij onze respectievelijke exen zijn. We boeken een last minute verblijf in een adult only ..."
14-11-23
9.2
Ondeugend Kantje - 3Door: Marduk Odin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Milf, Ondeugend, Sauna, Slet, Sletje,
"De dagen na onze wandeling blijven de berichtjes van Emma binnenstromen, en elk bericht raakt een gevoelige snaar in mijn hart. Ze vertelt me hoezeer ze me mist, hoe leuk ze het vindt om met me te praten. Met elk bericht worden haar woorden intenser ..."
04-11-23
9.3
Ondeugend Kantje - 2Door: Marduk Odin
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Doggystyle, Milf, Ondeugend,
" De volgende ochtend aan het ontbijt merkte ik dat Emma wat stiller was dan normaal. Haar glimlach leek minder uitbundig, en ze staarde een beetje in haar koffiekop. Ik kon aan haar merken dat er iets aan de hand was, dus vroeg ik haar wat er sch..."
29-10-23
9.4
Ondeugend Kantje - 1Door: Marduk Odin
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Doggystyle, Milf, Ondeugend,
"Het is een warme ochtend op 1 september, en ik breng mijn dochtertje Jolien naar haar tweede jaar in de kleuterklas. Terwijl ze haar vriendjes gedag zegt, kijk ik om me heen en zie ik een mengeling van emoties bij de andere kinderen en ouders. Sommig..."
22-10-23
9.3
Zinderende Vakantie - 6Door: Marduk Odin
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Hoer, Prostitutie, Slet, Sletje, Vakantie,
" i Deze reeks gaat over Rani, een verlegen studente die samen met haar extraverte vriendin Ellen op reis gaat naar een idyllische zon, zee en strandbestemming. Terwijl Rani normaal gesproken liever op de achtergrond blijft, koestert ze stiekem de dro..."
20-08-23
9.2
Zinderende Vakantie - 5Door: Marduk Odin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Slet, Sletje, Vakantie,
" i Deze reeks gaat over Rani, een verlegen studente die samen met haar extraverte vriendin Ellen op reis gaat naar een idyllische zon, zee en strandbestemming. Terwijl Rani normaal gesproken liever op de achtergrond blijft, koestert ze stiekem de dro..."
19-08-23
9.4
Zinderende Vakantie - 4Door: Marduk Odin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Slet, Sletje, Vakantie,
" i Deze reeks gaat over Rani, een verlegen studente die samen met haar extraverte vriendin Ellen op reis gaat naar een idyllische zon, zee en strandbestemming. Terwijl Rani normaal gesproken liever op de achtergrond blijft, koestert ze stiekem de dro..."
18-08-23
9.0
Zinderende Vakantie - 3Door: Marduk Odin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Slet, Sletje, Vakantie,
"Deze reeks gaat over Rani, een verlegen studente die samen met haar extraverte vriendin Ellen op reis gaat naar een idyllische zon, zee en strandbestemming. Terwijl Rani normaal gesproken liever op de achtergrond blijft, koestert ze stiekem de droom ..."
16-08-23
9.1
Zinderende Vakantie - 2Door: Marduk Odin
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Slet, Sletje, Vakantie,
" i Deze reeks gaat over Rani, een verlegen studente die samen met haar extraverte vriendin Ellen op reis gaat naar een idyllische zon, zee en strandbestemming. Terwijl Rani normaal gesproken liever op de achtergrond blijft, koestert ze stiekem de dro..."
15-08-23
9.1
Zinderende Vakantie - 1Door: Marduk Odin
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Marokkaans, Slet, Sletje, Vakantie,
"In dit verhaal volgen we Rani, een verlegen studente die samen met haar extraverte vriendin Ellen op reis gaat naar een idyllische zon, zee en strandbestemming. Terwijl Rani normaal gesproken liever op de achtergrond blijft, koestert ze stiekem de dr..."
12-08-23
9.1
Eerste Nacht Op KotDoor: Marduk Odin
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dikke Tieten, Doggystyle, Dominantie, Grote Borsten, Studenten,
"De avond was gevallen en een zachte bries streek langs mijn gezicht toen ik de deur van mijn kot achter me dichttrok. Mijn ouders hadden me zojuist uitgezwaaid, en ik voelde de opwinding en de vrijheid door mijn aderen stromen. Eindelijk kon ik op mi..."
20-07-23
9.0