Opwindend.Net
Datum: 13-09-2018
Stemmen: 114x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 12619x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Milf Elly
Door Don - Zoek naar meer...

Ik zat op 4 havo. Het was een warme zomer. Samen met Nikki en Ilse, een paar meisjes uit mijn klas, werd ik als enige jongen regelmatig uitgenodigd om bij klasgenootje Ellen na schooltijd te gaan zwemmen. De ouders van Ellen hebben een groot huis met een zwembad in de tuin.

We lagen in de zon vlakbij het zwembad.

Ik raakte opgewonden van de hete lichamen van de meiden in hun kleine bikiniís. Vooral hun borsten hadden mijn aandacht. Ellen had de grootste borsten, ik denk een kleine C cup. Maar dat was ook niet zo gek. Elly, de moeder van Ellen, had hele grote borsten. Ik vermoed cup E. Als wij in de tuin lagen te zonnen of te ravotten in het zwembad zat Elly er soms bij in een tuinstoel op het terras te lezen. Ze had haar badpak aan. Ik vergaapte me dan aan haar heerlijke lijf. Ik zag die heerlijke grote tieten bengelen in haar gele badpak. Haar tepels waren duidelijk zichtbaar. Verder was Elly erg bruin door de zon, slank, knap en had ze lange benen.

Wij lagen te stoeien in het zwembad toen Nikky plotseling roept;

Donny heeft een stijve!!

Ik schrok me lam. De meiden giechelden en ik keek naar Elly in de hoop dat zij dit niet gehoord zou hebben. Krijg je die stijve door de tieten van Ellen? Vroeg Nikky. Ik lachte maar eens zonder te antwoorden en de meiden hadden de grootste pret. Elly keek onderzoekend mijn kant op over haar boek heen. Ik zorgde ervoor dat ik met mijn onderlichaam onder water bleef. Na een paar minuten was mijn erectie wat gezakt. Mijn lul was niet keihard meer maar wel nog erg dik en lang. 18 cm in vol ornaat, maar nu was ie iets kleiner. Toen de meiden even later uit het water gingen waren ze mijn dikke lul al weer vergeten gelukkig. Ik moest er ook uit om niet op te vallen.

Toen ik uit het water klom hield Elly mij strak in de gaten. Ik keek naar Elly haar tieten en voelde mijn lul weer keihard worden. Omdat ik achter de meiden liep hadden die niks in de gaten. Ik liet me snel op mijn buik op het strandlaken vallen.

Elly en ik bleven elkaar in de gaten houden. Wat was ik geil. Elly trok haar badpak wat omhoog waardoor haar kutlippen zich goed aftekenden onder de gladde stof. Ik

keek waarschijnlijk erg opvallend naar haar want plotseling maakte ze een kusbeweging naar mij toe. Ze glimlachte en gaf me een vette knipoog. De moeder van Ellen flirtte met me.

De meiden lagen alle 3 rechts van mij en Elly zat een meter of 5 links van mij in haar tuinstoel. Ze las haar boek maar hield mij voortdurend in de gaten. Ik lag nog steeds met een stijve lul op mijn buik. Voorzichtig draaide ik me op mijn rechterzij. Omdat ik linksdragend ben kon Elly mijn dikke lul goed zien in mijn zwemslip. Haar mond viel open. Ik knipoogde naar haar en zij lachte heel zachtjes.

De meiden hadden niks in de gaten.

Elly pakte een tepel tussen haar duim en wijsvinger en draaide eraan. Ik zag de tepel groeien. De tepel werd lang en dik. Precies de vorm van een dikke kurk. Dit was nog eens een lekkere tepel. Veel mooier dan die kleine bultjes van de meiden. Daarna was haar andere tepel aan de beurt.

Liggend op mij zij masseerde ik heel lichtjes mijn eikel. Ik voelde voorvocht lekken. Maar in mijn natte zwemslip viel dat niet op.

Dan roept Elly;

Wie gaat er mee het water in?

Oh nee mam, zegt Ellen, we zijn er net uit. De meiden blijven liggen. Ze kletsen, luisteren muziek en hebben geen aandacht voor ons.

Elly knikt naar het zwembad en maakt een korte aftrekbeweging met haar hand met rood gelakte nagels. We lopen snel naar het bad om zo de stijve tepels en lul niet op te laten vallen. Elly en ik zwemmen een paar rondjes en ik ga dan met mijn rug tegen de rand aan staan. De meiden liggen recht achter mij. Elly komt naast me staan maar dan met het gezicht naar de meiden toe. Ze pakt mijn rechter hand en duwt die tegen haar tiet. Ik kneed haar dikke borsten met een hand. Met de andere hand kom ik net aan haar billen. Elly heeft haar linker arm op de rand van het bad liggen en rust daar met haar hoofd op. Met haar andere hand trekt ze mijn slip naar beneden en pakt mijn lul beet. Een siddering gaat door mijn hele lijf. Ze masseert mijn staaf en schuift de voorhuid heen en weer over mijn dikke eikel. Ik knijp voorzichtig in haar dikke tepels. Ik draai me naar haar toe. Kneed haar borsten ga achterlangs tussen haar benen op zoek naar haar kutje. Ik trek haar badpak opzij en steek een vinger in haar. Ze kronkelt van genot en voert het tempo van het aftrekken op.

Ze draait zich ook naar mij toe zodat we recht tegenover elkaar staan. Alleen onze hoofden komen boven de rand van het bad uit. Maar de meiden hebben ons totaal niet in de gaten. Ik kijk nog eens naar het lekkere tienerlijf van Ellen. Elly fluistert in mijn oor dat ik haar met 2 vingers moet vingeren en met mijn duim haar klit moet masseren. Als ik dit doe knijpt ze haar benen bij elkaar en komt hevig trillend klaar. Ze kijkt me geil aan met zaadvragende ogen en haar hele lijf schokt. Ze maakt geen geluid. Alleen het klotsen van het water. Langzaam trekt het orgasme uit haar lijf. Een zachte gesmoorde kreun en dan fluistert ze;

Aaaaahhhh... dat was geil...

De aandacht voor mijn lul was ze helemaal kwijt. Wel had ze hem nog stevig vast.

Nu ben jij aan de beurt toyboy, zegt Elly. Ze trekt me met 2 handen af. Mijn voorhuid trekt ze snel en stevig over mijn eikel. Ik betast haar borsten en draai aan haar grote stijve tepels. Elly voert het tempo op en fluistert dat ik haar moet waarschuwen als ik bijna klaar kom. Even later ga ik richting mijn eerste orgasme door iemand anders dan mijn eigen hand. Ik knik naar Elly. Ze laat zich onder water zakken en begint me diep te pijpen. Heerlijk voelen haar strakke lippen en haar warme mond. Ik stoot naar voren en grijp haar hoofd vast. Ik neuk haar mond en Elly knijpt haar lippen heel strak om mijn lul. Ik kom klaar en spuit straal na straal in haar geile pijpmondje. Ik sta schokkend haar hoofd te neuken. Elly houdt mijn lul in haar mond totdat mijn orgasme helemaal over geraasd is. Tijdens de laatste stuiptrekkingen kijk ik omhoog naar het geile tienerlichaam van Ellen.

De mooie slanke benen, de strakke buik en de mooie borsten en dat geile gezichtje.

Plots kijkt Ellen me strak aan en komt half omhoog. Ik kan mijn orgasme niet verbergen. Ze kijkt of de andere meiden niks in de gaten hebben. Als ze weer naar mij kijkt komt Elly weer omhoog en toont mij haar mond vol zaad. Ik knik naar Ellen en Elly schrikt behoorlijk als ze ziet dat Ellen ons in de gaten heeft.

Elly heeft mijn lul nog steeds vast en masseert mijn dikke staaf. Ze slikt het zaad door. Moeder en dochter kijken elkaar aan en glimlachen. Ellen wordt rood als ze zich realiseert dat haar moeder mij net klaar gepijpt heeft. Ellen draait zich weer om naar haar vriendinnen en Elly geeft mij een knuffel. Ik draai Elly om zodat ze met haar rug naar mij toe staat. Van achter betast ik haar dikke tieten.

Wil je ze voelen zonder badpak? Vraagt Elly. Als dat zou kunnen heel graag, antwoord ik. Dan kom zo meteen maar naar binnen, zegt ze. Elly gaat uit het zwembad en loopt naar binnen. Ik zie dat Ellen haar een knipoog geeft.

Ik zwem nog een aantal rondjes en rust nog wat uit aan de rand van het bad. Wachtend op mijn afnemende erectie. Maar ik zie dat Ellen regelmatig naar me kijkt. Nikki en Ilse hebben nog steeds niks door. Ik wil graag naar binnen naar Elly. Maar de gedachte aan haar gigantische tieten zorgt ervoor dat mijn lul eerder stijver wordt dan slapper. Dan zie ik dat Nikki en Ilse op hun buik liggen muziek te luisteren. En Ellen is gewoon aan het afwachten dat ik uit het water kom. En dan denk ik, what the fuck. Ze heeft net heel goed mee gekregen dat haar geile moedertje mij gepijpt heeft. Dus logisch dat ik hier nog met een giga erectie rond zwem. Ik klim uit het bad en loop langs Ellen door naar de achterdeur. Mijn erectie overduidelijk in mijn strakke zwembroekje. Mijn eikel zit klem net onder de elastiek. Ellen haar mond valt open van verbazing en trots als een pauw loop ik door.

Ik zie Elly vaag achter het keukenraam staan aan het aanrecht. Ik loop naar binnen en pak haar van achter vast bij haar dikke tieten. Ik knijp, kneed, masseer haar gigantische borsten. Razend vlug trekt Elly haar badpak uit. Eindelijk heb ik die heerlijke blanke romige bollen in mijn handen. Ik draai aan haar lange dikke kurken van tepels. Elly graait achter zich naar mijn lul.

Trek je broek omlaag, commandeert ze. Ik trek mijn zwembroek omlaag en Elly spreid haar benen een beetje. Ze pakt mijn lul en richt deze op haar natte schaamlippen.

Voorzichtig, zegt ze, want hij is erg dik. Ik duw langzaam door en haar vochtige lippen gaan uiteen voor mijn kloppende eikel. Ik glij in haar gladde warme kutje. Dit voelt zalig, hemels. Ik trek terug en bij de volgende stoot ga ik iets dieper. Telkens ga ik iets dieper in haar rijpe kut totdat ik er helemaal in zit. Dan begin ik langzaam te neuken. Lange diepe stoten. Ik grijp weer naar die dikke tieten die vlak boven het aanrecht bengelen. Heerlijk om deze geile milf zo te neuken. Elly kreunt steeds luider. Als ik door het keukenraam naar buiten kijk zie ik dat Ellen zich naar ons toe draait. Ze legt een vinger op haar lippen ten teken dat we stiller moeten zijn.

Ooohhhh... wat geil, kreunt Elly.

Zou jouw dochter kunnen zien dat ik je neuk? Vraag ik.

Geen idee, antwoord Elly, van mij mag ze want ik ben zoooooo geil. Ik wil klaar komen en dat jij in me spuit. Ik neuk haar stevig door. Mijn orgasme kondigt zich in de verte aan. Als Elly dit merkt duwt ze mij van zich af, draait zich om en gaat op het aanrecht zitten. Ze spreidt haar lange benen en leunt achterover op haar ellebogen. Direct glij ik weer in haar. Ik grijp weer haar dikke tieten en naai haar kut stevig verder. Ik rijg haar aan mijn paal. Verdomme dat is geil, dat geil lijf zo door te neuken terwijl haar tieten op en neer schommelen door mijn stoten. Ik kijk naar buiten op het moment dat Elly harder begint te kreunen. Ellen houdt ons strak in de gaten en draait het volume van haar radio een beetje harder. Waarschijnlijk om te voorkomen dat de andere meiden ons horen kreunen.

Dan zegt Elly;

Ik wil dat je me aankijkt als je klaar komt. Ik knik ja en neuk door terwijl ik hard aan haar tepels draai. Elly slaakt een kreet;

Aaaaahhhh...!!!

Ik stoot keihard in op deze goddelijke milf en kijk naar buiten. Ellen ligt op haar buik onze kant op te kijken. Ik zie dat ze een hand onder zich heeft die waarschijnlijk in haar bikinibroekje zit. Ik zie haar arm en haar kontje lichtjes bewegen. Ik zeg tegen Elly;

Die geile dochter van jouw ligt zich stiekem te vingeren buiten op het gras. Ik kijk Elly strak aan en zij mij. Ik zet de eindspurt in. Elly vingert nog snel haar klitje, haar ademhaling versnelt en loopt helemaal rood aan. Op dat moment komen we samen klaar. Hevig kreunend, schokkend en stotend spuit ik de ene straal na de andere straal in haar kutje. Elly kreunt een langgerekte hhhmmmmm...

Langzaam neuk ik door om het hoogtepunt lekker lang te laten duren. Na een tijdje ebt het orgasme weg uit ons lichaam. Ik hang tegen Elly. Ze kust me. Onze kus wordt een tongzoen. We tongen heel intens en ik word op slag verliefd op deze geile knappe milf. Ze duwt me even achteruit zodat ze mijn lul uit zich kan halen. Ze masseert mijn natte lul die lekker glad is door haar kutgeil en mijn zaad. We tongen lekker door en Elly masseert met 2 handen mijn terwijl ik met beide handen haar billen en dijen betast. Als we helemaal verzadigd zijn laat Elly zich op haar knieŽn zakken en likt mijn lul schoon. En langzaam wordt het likken pijpen. Ik geniet als haar tong als een virtuoos om mijn eikel fladdert. Ik kijk op haar neer en pak haar stevig bij een tiet en draai zachtjes aan de steenharde tepel.

Hmmmmmm... kreunt Elly met mijn lul diep in haar mond.

Als ik op kijk zie ik Ellen in de deuropening staan. Haar tepels steken duidelijk af in haar bikini en in haar kruis zie ik een vochtige plek. Ik pak Elly bij haar hoofd en bepaal hoe diep en hoe snel ze me pijpt terwijl Ellen zich weer heerlijk staat te vingeren. Met een hand heeft ze een tiet vrij gemaakt en draait aan haar tepel...

Dit kan nog leuk worden met moeder en dochter. Lijkt me heerlijk om met mijn grote dikke lul dat kleine kutje van Ellen te neuken...

Zoek naar meer verhalen van Don...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Speciaal GevalDoor: Jonl
Gelezen: 3618x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
22-04
8.6
:: Sophieís Belevenissen ďde...Door: SOPHIE
Gelezen: 4410x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-04
7.8
:: Meisje Van De Overkant - 2Door: Baksteen
Gelezen: 3282x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Seks, Pijpen, Beffen, Anaal.
21-04
8.7
:: Gewoon Omdat Het KanDoor: Kareltje
Gelezen: 10809x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
21-04
8.8
:: Het Leven Van RosaDoor: Sletje
Gelezen: 5608x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-04
7.3
:: Tinderdate MichelleDoor: Mitchy3
Gelezen: 10116x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
20-04
8.6
:: Meisje Van De Overkant - 1Door: Baksteen
Gelezen: 15445x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Pijpen, Seks, Hetero
19-04
8.7
:: Sauna - 3Door: Jo
Gelezen: 9536x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-04
8.3
:: De Directrice - 5Door: Herby
Gelezen: 10870x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Sm
18-04
9.0
:: Na Het StappenDoor: Fiona
Gelezen: 13112x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Stappen, Taxi, Gangbang, Groepsseks, Hetero, Extreem, Drank, Onderdanig, Dominant
18-04
8.4
:: Een Verrassende VoetbalavondDoor: G.B.
Gelezen: 15246x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
17-04
8.6
:: Meet Me In The Dark - 6Door: Longone
Gelezen: 1974x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-04
9.1
:: The Perfect MatchDoor: Dano30
Gelezen: 6882x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Tinder, Blond, Grote Borsten, Vakantieseks,
17-04
8.8
:: Geile Evelien - 39Door: Barteljoris
Gelezen: 2797x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Likken, Aftrekken
17-04
9.1
:: Jeanet, De Buurvrouw - 2Door: Johnnie
Gelezen: 15902x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Overspel, Verleiden
17-04
9.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net