60.393 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 14-11-2023 | Cijfer: 8.9 | Gelezen: 5308x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Meesteres In Huis - 9
Het was half 6 in de ochtend. Slaaf Gerrit lag naakt te slapen in de logeerkamer toen zijn wekkerradio begon te spelen.

Who run the world? Girls! (Girls!)
Who run the world? Girls! (Girls!)
Who run the world? Girls! (Girls!)
Who run the world? Girls! (Girls!)
Who run this mutha? (Ah) Girls!
Who run this mutha? (Ah yeah) Girls!

Klonk de stem van Beyoncé uit de radio. Snel zette hij de wekker uit, want hij wilde niet dat de meesteressen in de kamer naast hem wakker zouden worden. Dat was al eens eerder gebeurd en dat had Meesteres Joyce bestraft met harde zweepslagen.
Hij ging zijn bed uit en ging stilletjes beneden het huishouden doen. Daarna zorgde hij ervoor dat alles voor de meesteressen gereed stond.

Het was iedere ochtend weer veel werk, maar hij deed het zo goed hij kon. Hij was klaar om te vertrekken. Stilletjes trok hij zijn kleding aan.
Toen zag hij de deur van de slaapkamer van Joyce en Anja open gaan. Blonde Joyce kwam sierlijk naar buiten gestapt. Wat had ze mooie slanke billen! Ze droeg een blauw hemdje en een rode string. Blijkbaar sliep ze daar in.
Gerrit voelde hoe hard hij begon te worden in zijn kooitje.
Joyce ging alleen maar even plassen. Gerrit dacht dat ze hem niet gezien had. Stiekem bleef hij toekijken. Ze liet de deur open staan.
Hij zag hoe de string omlaag ging en rond haar enkels bleef hangen. Gerrit bewonderde haar blote voeten op de tegels van de badkamervloer.
Toen ineens keek ze strak zijn kant op. Haar ogen leken te branden toen ze op hem gericht werden. Gerrit zette zich schrap voor 1 van haar genadeloze straffen.
Tot zijn verbazing begon ze te glimlachen. Ze zette gehurkt een stap vooruit en toen liet ze haar plas lopen. Het spoot op de vloer. Alles werd nat en het maakte een hard kletterend geluid.

Eindelijk hield het op.
“Het is goed dat je er bent slaafje. Je meesteres heeft een ongelukje gehad, maar jij kunt dat wel even opruimen toch?”.
Met haar blote voeten ging ze midden in de pis staan.
“Kom eens snel hier, slaafje Gerrit!” commandeerde ze.
Hij moest op zijn knieën gaan zitten en ze stak haar voet uit. Bah hij rook de pis.

“Ja, neem ze maar in je mondje, slaafje, hiervoor stond je toch te gluren?”
Hij likte haar zolen. Het had een bijzondere sterkte geur en een zilte smaak. Toen ging hij verder met zijn tong tussen haar tenen.
“Ga er maar lekker met tongetje tussen, ik wil ze weer brandschoon“.

Gerrit likte braaf tot de smaak van pis helemaal verdwenen was.
“Ruim jij dit even op?!” vroeg ze en liep weer terug naar slaapkamer om verder te slapen.
Gerrit had geen andere keus dan een doek en wat sop pakken en het op te ruimen. Hij zou nu zeker te laat op zijn werk komen. Alweer.

Veel te snel reed Gerrit met zijn auto over de snelweg en parkeerde hij bij zijn werk.
“Gerrit! Ben je daar eindelijk?!” bulderde de stem van zijn manager Sandra door de gang. “Nu in mijn kantoor!”.
Met lood in zijn schoenen stapte hij binnen.

Daar stond Sandra. Een knappe vrouw met blond haar en blauwe ogen. Ze droeg een mooi bruin mantelpakje. Gerrit durfde niet te kijken naar haar bescheiden borsten of haar strakke kontje. In plaats daarvan keek hij omlaag naar haar pumps en haar prachtige nylons.

“Je weet vast waar ik het over wil hebben? Je bent zo vaak te laat”.
“Het spijt me mevrouw”.
Ze gebaarde dat hij stil moest zijn.
“Vertel op, wat is er aan de hand?”.
Gerrit bleef stil.
“Huwelijksproblemen?”
Gerrit schudde nee.
“Ik kan het me bijna niet voorstellen, maar neuk je soms een ander?”.
Weer schudde Gerrit nee.

“Nou, als jij het mij niet vertelt dan vraag ik het je vrouw wel”.
Ze pakte haar telefoon en begon te bellen. Zachtjes hoorde hij de stem van zijn vrouw Anja. Hij zag dat de ogen van Sandra begonnen te twinkelen.
“Ja, ik begrijp het helemaal. Komt in orde. Nogmaals bedankt!” zei ze hartelijk.
Toen ze het gesprek beëindigde keek ze ernstig naar Gerrit.

“Je spreekt mij voortaan aan als Madam Sandra” zei ze. “Ik begrijp nu wat er speelt en ik zal hier het werk van je meesteressen voortzetten” zei ze.
Gerrit keek somber. De laatste plek waar hij even niet gedomineerd werd, leek nu ook verloren.

“Voortaan werk je hier harder dan je ooit gedaan hebt, zo niet: straf. Begrepen?”.
“Ja, madam Sandra”.
“Mooi, dan zal ik je nu straffen voor alle keren dat je te laat was”.
“Ja, madam”.
“Uitkleden. Nu!”.

Gerrit gaf vrouwen al lang geen tegenspraak meer en begon zijn pantalon uit te trekken. Toen knoopte hij zijn overhemd los en trok deze uit. Daar stond hij in haar kantoor in zijn onderbroek.

“Hup! Uit dat ding!” zei ze, terwijl ze zijn pantalon pakte. Ze haalde zijn riem eruit.
Gerrit trok zijn onderbroek uit en daar stond hij naakt met het kooitje om zijn pik. Sandra kon het niet helpen dat ze erom moest lachen.

Ze vouwde de riem dubbel, terwijl Gerrit voorovergebogen tegen haar bureau moest gaan staan. Toen gaf ze hem een venijnige tik met de riem.

Even dacht hij dat ze het bij die ene tik zou laten, maar het was slechts een pauze. Ze liep naar het bureau en pakte 2 klemmetjes voor papier.
“Zet deze maar op je tepels”.
Gerrit deed het gehoorzaam. Die dingen beten gemeen. Nog harder dan de tepelklemmen van meesteres Joyce.
Toen ging Madam Sandra weer verder met de riem tegen zijn billen. Ze verhoogde haar tempo en hij werd duizelig van de pijn en ook wel een beetje van de opwinding.
Hij had zo vaak gegeild op zijn heerlijke leidinggevende en nu stond hij naakt in haar kantoor, maar zo anders dan hij zich het had voorgesteld. Hoe had hij ooit kunnen denken dat ze zo gemeen kon zijn?

“Ik zag je altijd wel naar me kijken” zei ze. “Altijd naar mijn billen gluren. Of dacht je soms dat ik dat niet doorhad, smeerlap?!”.

Ze sloeg door tot zijn billen gloeiden. Toen trok ze haar prachtige pump uit. Zie hield hem vlak voor haar gezicht. Gerrit die een voorliefde had voor mooie schoenen met hoge hakken werd er maar wat geil van. Ze ging met het puntje van de hak over zijn huid. Eerst over zijn schouder. Toen over zijn ruggengraat en toen over zijn pijnlijke billen.

Toen ging de schoen tussen de billen en hij voelde hoe de hak zijn kontje binnendrong. Na alles wat hij daar de laatste tijd had moeten ontvangen was de hak geen probleem.
Ze liet hem los en hij bleef in zijn achterste hangen.
“Waag het niet om hem te laten vallen!” zei ze.
Hij kneep zijn sluitspier samen om de hak koste wat het kost vast te houden.

Sandra begon met zijn ballen te spelen. Met haar lange nagels begon ze ze te bewerken. Hij kreunde hard en hoopte maar dat zijn collega’s het niet zouden horen. Ze kneep met haar nagels in het velletje en speelde dan weer met zijn ballen in haar handpalm.

Ze moest hard lachen. “Je ziet er echt belachelijk uit!”.
Ze ging voor hem staan en opende een extra knoopje van haar bloesje.
“Dat vind je lekker he? Je bent altijd zo naar mijn tieten aan het staren alsof je een puber bent”

Hij wilde niet staren, maar zwichtte toch. Ze spuugde hem recht in zijn gezicht en toen viel de pump uit zijn kont. Dat leverde hem een harde klap in zijn gezicht op.

Ze pakte de riem weer en gaf hem furieus nog 5 klappen op zijn kont die ondertussen vuurrood geworden was. Ze hijgde ervan en ging op haar deftige stoel zitten.
Gerrit keek naar haar nylons.
“Die vind je ook al zo lekker he, viespeuk?” vroeg ze.
“Kom eens voor mij zitten en masseer mijn voeten”.
“Ja, Madam Sandra” zei hij en kroop naar haar toe.

Hij kwam bij haar voeten. Toen kwam de ultieme beloning. Ze maakte de rits van haar rok open en hij kon nu haar lange benen gehuld in die mooie nylons perfect zien.
Ook zag hij haar zwarte string met een donkere vlek. Madame Sandra was drijfnat geworden van die harde aanpak.

Ze stak haar mooie slanke vingers onder haar string en begon met zichzelf te spelen. Gerrit masseerde haar voetjes. Hij wreef krachtig over haar zolen die in nylon gehuld waren en trok zachtjes en teder aan haar teentjes zodat haar voeten terug ontspanden.

“Ja, neem ze maar in je mondje, slaafje. Je heb er genoeg naar verlangd.” Sandra kreunde en veegde met haar met kutvocht besmeurde vingers over zijn oren en neus.

“Ga er maar eens lekker met tong tussen, slaafje“ zei ze. Zo goed als hij kon ging hij met zijn tong tussen haar tenen. Braaf deed hij wat hem opgedragen werd.

Toen strekte ze haar been en ging ze met haar voet over zijn anus en balzak. Zijn pik had het zo zwaar in het kooitje, want het nylon rond haar voet voelde zo goed.
Ze maakte hem geil en dan telkens weer onverwacht, tikte ze een keer gemeen met de bovenkant van haar voet tegen zijn gevoelige delen.

“Ik zou je bijna laten klaarkomen als ik dat kon, maar ik heb je sleuteltje niet” zei ze. “In plaats daarvan mag je mij laten klaarkomen”.
Ze schoof haar string omlaag en trok hem tussen haar benen.
Haar mooie schaamlipjes glommen van het geil.
Gretig begon hij haar klitje te verwennen. Ze zakte achterover in de stoel. Wat was dat heerlijk! Ze maakte zachte kreunende geluiden naar mate hij dichter in de buurt kwam.
“Hmmmm” kreunde ze bij de eerste aanraking met zijn tong. Met een lange haal likte hij over haar klitje. Wat smaakte dat goed verzorgde kutje heerlijk. Nog een lange haal en ze kronkelde van geilheid in de stoel. Ze moest zich stevig vastgrijpen in de armleuningen.
“Oooooh ja! Oooooh ja, geile slaaf!” gilde ze.
Ze spartelde met haar lange benen en luid gillend kwam ze klaar.

Gerrit mocht zich toen weer gaan aankleden en zijn werkdag vervolgen. Ook op zijn werk zou hij voortaan niet meer aan de toorn van zijn meesteressen ontkomen.
Lees verder in: Meesteres In Huis - 11
Trefwoorden bij dit verhaal: Femdom, Meesteres, Slaaf, Straf, Vernederen, Voeten, Werk, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Sanne - 7Door: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Tiener, Verkracht, Groepsex, Rape,
"Toen ze zich in bad liet zakken viel haar iets op op de wastafel. Er lag een kleine vibrator en een flesje met schoonmaakmiddel voor sex speeltjes. Was Henry bezig geweest met speeltjes schoonmaken terwijl ze buiten bezig was En was hij deze dan ve..."
10-12
8.4
Slavin Vera - 6Door: Slavinvera
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Slavin, Meester, Gebruikt, Groepsex, Cuckold, Cuckolding,
"Aangezien mijn verhalen een serie verhalen zijn, raad ik je wel aan om bij het begin te beginnen. Hier stel ik mezelf voor en beschrijf ik mezelf. Mocht je nog even terug willen lezen hoe ik, of andere personen eruit zien, dan kan je mijn profielpagi..."
10-12
8.1
Maakt Mij Geen...Door: Hide
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
"Mijn naam is Hilde en ik ben een bewust single dame van 56 jaar. Ik ken mezelf goed genoeg, om te erkennen dat ik een vieze slet ben. Waar een geile pik is, is Hilde en zo moet je het zien. Zo had ik een kerel leren kennen in de kroeg, die een praatj..."
09-12
8.8
Le Coq Noir - 7Door: Driester***
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Plas, Plassen,
" Let op Nu gaat het wel heel ver voor mijn doen. Hoewel geen seks met dieren, maar verder Niet voor tere zieltjes, dit... Nadia blijkt nog wat verborgen kanten te hebben. We gaan verder met het tweede deel van ..."
08-12
8.9
Nadi's Leven - 8Door: Riba Sova
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Biseksueel, Buurvrouw, Milf, Piercing, Vuistneuken,
"Ik heb een lange warme dag gehad en ben tot acht uur in de Hemel geweest voor een aantal tantra massage sessies. Dat ga je wel merken in je rug en armen en ik loop even onder de douche door. Ron komt voorlopig niet thuis want er was weer een..."
07-12
9.8
Karen Gaat Over...Door: Subrosa
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Femdom, Vernederen,
" zie ook de voorgaande Karenverhalen Eind augustus, we hadden weer eens teamvergadering. Niks bijzonders misschien buiten dat Karen, mijn favoriete collega, waar ik in een ver verleden zo vaak op en met gegeild had, er ook bij was. Ik had..."
07-12
7.2
Slavin Vera - 5Door: Slavinvera
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Gebruikt, Meester, Slavin,
"Aangezien mijn verhalen een serie verhalen zijn, raad ik je wel aan om bij het begin te beginnen. Hier stel ik mezelf voor en beschrijf ik mezelf. Mocht je nog even terug willen lezen hoe ik, of andere personen eruit zien, dan kan je mijn profielpagi..."
07-12
8.9
Fantasie Anaal En...Door: Samsara
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Golden Shower, Plas, Plassen, Sperma, Vuistneuken,
"Zoals de meeste lezers van mijn verhalen wel weten, schrijf ik graag over extreem, anaal en plasseks. Zo fantaseer ik ook wel over een man man ontmoeting. Ook al ben ik zo hetero als het maar kan. Maar puur bi schierig zeg maar. BR..."
07-12
8.8
Sanne - 6Door: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Groepsex, Rape, Sperma, Tiener, Verkracht,
"Toen ze de woonkamer in stapte kreeg ze een dienblad met 3 biertjes aangewezen. Ook een stapel met hapjes en dergelijke. Ze kreeg de opdracht om dit buiten te serveren. Ze pakte het dienblad op en liep naar buiten. Toen pas besefte ze hoe ver ze eige..."
06-12
8.8
Colombianen Zijn Dol...Door: Maria
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dieren, Neuken, Pijpen, Plas, Plassen,
"Pablo is een lange vakantie begonnen in Colombia met als gids Stefanya die z ker niet vies van een partijtje seks is, zoals zo veel Colombianen. Let op, dit is dus deel zeven, als je dat niet hebt gedaan is het misschien beter om bij deel n te begi..."
05-12
8.7
Twee Heerlijke Meiden... - 2Door: Samsara
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dochter, Plas, Plassen, Vuistneuken,
"Het is een aantal weken geleden dat ik Emma en Malin naar het zwembad had genomen en we die dag best wel externe seks hadden gehad. Ik probeerde het te vergeten. Vooral omdat ik de laatste tijd best wel veel met Peter optrok. En ik me toch een soort ..."
04-12
9.0
Maaike En Haar... - 4Door: Boris Verhaal
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Daddy, Jong En Oud, Likken, Logeren, Neuken, Onderdanig, Pijpen,
" Maaike staarde nog steeds uit het raam en dacht terug aan die beginperiode met Frank. Wat was hij liefdevol geweest in haar seksuele ontdekkingsreis. Wat had hij haar in de watten gelegd. Met de wetenschap van nu wist ze ook dat Frank verder en ve..."
04-12
9.0