Opwindend.Net
Datum: 13-09-2018
Stemmen: 38x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 11622x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
18e Verjaardag - 4
Door Hij Wordt Een Zij - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: 18e Verjaardag - 3

Lees eerst deel 3 om het verhaal te snappen.

Ik stond op en liep naar de tafel toe. Mijn oma pakte Jan bij zijn armen en zei dat ze alvast nat gemaakt wilde worden.

Jan ging op zijn knieŽn zitten en en dook onder de rok van oma. Femke zei tegen mijn vader hetzelfde en die dook gelijk onder de rok van Femke.

Oma zei tegen mij dat ik op de tafel moest gaan liggen zodat alle dames konden kijken hoe mijn moeder mij kon gaan nat maken.

Ik kroop op de tafel en mijn moeder dook gelijk tussen mijn benen.

Ondertussen werden Femke nog steeds gelikt. Mijn opa zat nog steeds op de vloer bij de bank. Na een tijdje begonnen alle dames te kreunen. Oma duwde Jan zijn hoofd weg onder haar rok.

Ze riep gelijk opa bij zich. Hij kwam aan kruipen. Ze zei tegen hem deel 2 van je straf gaat nu in.

Laat je kont door Jan bewerken. Mijn opa ging op zijn knieŽn zitten en stak zijn kont omhoog. Jan Stond op en wilde naar de trap lopen.

Oma zei je mag geen glijmiddel gebruiken, lik hem maar een beetje nat. Hij moet wel wat pijn voelen.

Jan likte de kont van opa. Femke duwde mijn vaders hoofd weg en zei zorg dat die lul van je zoon goed stijf is. Mijn vader pakte Jan zijn lul en begon eraan te trekken. Hij boog voorover en nam de lul in zijn mond.

Binnen no time stond de lul stijf. Femke ging voor opa op de grond liggen. Deze begreep de hint en likte het kutje van zijn kleindochter. Oma keek lachend toe en zei Jan neem Herman nu maar.

Jan kroop omhoog en trok de billen van opa weer uit elkaar. Mijn vader geleide Jan zijn lul tegen de ster van opa. Hij spuugde nog wat erop en Jan drukte steeds verder door. Opa wilde schreeuwen blijkbaar deed het goed pijn.

Femke klemde het hoofd van opa tussen haar benen zodat hij niet weg kon gaan. De lul van Jan zat nu volledig in opa en hij begon gelijk heen en weer te stoten. Mijn vader begon met Jan zijn kont te spelen. Zo trok hij de buttplug uit Jan zijn kont.

Hij trok de billen uit elkaar en duwde zijn van alle geilheid geworden lul tussen de billen van Jan. Jan stopte met stoten van opa en wachtte op de lul van zijn vader. Zo waren de mannen bezig met elkaar en met Femke die heerlijk gelikt werd door opa.

Oma was op de tafel gekropen en ging op mijn hoofd zitten. Ze zei gelijk lik jij oma nog even. Ik begon gelijk te likken terwijl mijn moeder met mij bezig was. Na zo bezig te zijn geweest stopte mijn moeder. Ik hoorde haar weg lopen.

Mijn oma boog voorover en nam het werk over waar mijn moeder mee gestopt was. Even later kwam mijn moeder weer de kamer in lopen. Mijn oma kroop van de tafel af en ik zag dat mijn moeder de voorbinddildo om had gedaan. Ook ga ze er een aan mijn oma.

Mijn moeder nam plaats tussen mijn benen en drukte de dildo tegen mijn kutje. Ze drukte licht door en glijd makkelijk naar binnen. Zo was mijn moeder dus mij aan het nemen.

Mijn oma had ondertussen de andere voorbinddildo omgedaan. Ze nam plaats naast mijn hoofd. Ik begreep het en likte aan de dildo. Zo lag in dus mijn oma te pijpen terwijl mijn moeder mij nam. Zo werd ik heerlijk verwend.

Even later zei mijn oma dat ik van de tafel af moest. Ik kroop van de tafel en mijn moeder kroop gelijk op de tafel. Oma zei ga maar even lekker op je moeder zitten. Ik kroop weer op de tafel en mijn moeder stak de dildo weer in mijn kut.

Oma was achter mij gaan staan en deed wat glijmiddel tussen mijn billen. Nu begreep ik waarom alles schoon moest zijn iedereen kan hier in zijn kont genomen worden. Mijn oma stak de dildo tussen mijn billen en begon te drukken.

Zo werd ik gesandwiched.

Femke die nog steeds gelikt werd door opa stond op en pakte mijn vader beet. Zonder pardon flopte de lul uit Jan zijn kont. Femke trok mijn vader op de bank. Ze nam zijn lul in zijn mond en likte hem goed schoon.

Nadat hij goed schoon was ging ze op de lul zitten. En begon hem te bereiden.

Zo was iedereen lekker bezig met elkaar.

Na een tijdje wisselde ik en mijn moeder van positie inclusief de dildo. Uiteindelijk wisselde ook mijn oma met mijn moeder. Zo was iedereen lekker aan de beurt geweest op de tafel.

Na 15 minuten werd het gekreun steeds luider in de kamer.

Mijn vader gaf als eerste aan dat hij ging komen. Direct stopte iedereen met seksen. Mijn zus ging gelijk op haar knieŽn zitten. Mijn moeder stapte direct naar Femke toe en ging naast haar zitten op de grond.

Ook oma ging er naast zitten. Mijn vader stond nu voor de dames en begon wilde aan zijn lul te trekken. Oma riep dat ik ook moest komen. Ik stond op en ging naast oma zitten.

Ik hoorde Jan roepen dat hij ook ging komen en stond op en ging naast mijn vader staan. Beide mannen stonden nu voor de dames aan hun lul te trekken. Het duurde ook niet lang of de eerste slierten sperma vloog uit de lullen en vielen in de gezichten van de dames.

Steeds meer sperma kwam eruit zetten totdat er niks meer uitkwam. Mijn moeder dook op de lul van mijn vader en likte hem schoon. Oma deed hetzelfde bij Jan. Femke en ik zaten te kijken en onder het sperma van Jan en onze vader. Toen de lullen schoon waren drukte oma direct een kus op mijn lippen.

Moeder deed hetzelfde bij Femke. Zo wisselde wij wat sperma uit en uiteindelijk begonnen ze ook onze gezichten schoon te likken. Toen ook wij weer schoon waren stonden oma en moeder op en liepen naar opa toe. Ze riepen mond open. Opa deed zijn mond open en alle sperma werd in de mond van opa gelost.

Zijn mond ging dicht en hij slikte alles door. Oma liep naar haar tas en haalde een sleutel eruit. Ze zei tegen opa dat hij moest gaan staan. Hij stond op en zijn peniskooi werd afgedaan. Meteen kwam zijn lul in een lichte erectie stand te staan.

Oma zei tegen opa dat hij zijn zaad ook mag weg spuiten. Opa ging voor mij en Femke staan en begon aan zijn lul te trekken. Het duurde niet lang of hij begon te spuiten. Mijn zus dook nu op zijn lul en likte deze schoon van al het zaad. Ze likte ook mijn gezicht af. Ze ging staan en gaf opa een tongzoen.

Opa likte Femke haar gezicht af en zo was iedere zak geleegd en alles weer schoon.

Oma pakte haar tas en zei Herman we gaan naar huis. Opa pakte zijn jas en niet veel later werden opa en oma naar huis gebracht door mijn vader.

Jan en mama gingen naar boven ik bleef samen met Femke achter. Ik keek naar de klok en zag dat we best lang bezig waren geweest. Zo zaten we nog even op de bank toen mijn moeder weer beneden kwam.

Ze had een latex uniform aan gedaan. Niet veel later kwam mijn vader weer binnen. Ook hij ging naar boven.

Mijn moeder was in de keuken bezig met het avond eten. De rest van de avond verliep rustig. Wel werd er af en toe aan iemands geslacht gezeten maar verder niet geneukt.

De volgende dag moesten Femke en ik naar school. 's Avonds bij thuis komst was er een nieuwe verrassing.

Maar dat bewaar ik voor de volgende keer.


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Pap, Vond Mama... - 2Door: Zorro
Gelezen: 7857x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter
22-04
8.9
:: VerjaardagsfeestjeDoor: Fiona
Gelezen: 28703x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Groepsseks, Vrienden Van Familie, Vader, Dochter, Ontmaagding, Tiener, Pijpen, Neuken
19-04
8.6
:: Pap, Vond Mama... - 1Door: Zorro
Gelezen: 32759x
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags:
18-04
8.8
:: Stille Wateren... - 14Door: CT69
Gelezen: 8627x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Oom, Nicht
18-04
8.9
:: Moeders, Zo Kan...Door: Rudolf
Gelezen: 36616x
Reacties: 21
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Moeder, Voorlichting, Trio
18-04
9.1
:: Verwisseld Met Miriam - 7.1Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 9757x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
16-04
8.5
:: Nooit Verwacht - 6Door: Sharif
Gelezen: 10004x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-04
8.5
:: MarloesDoor: Mike1970
Gelezen: 30924x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Borsten, Van Eerste Keer Naar Hoer
15-04
8.9
:: Verwisseld met Drielingen... - 6.8Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 7666x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
14-04
8.8
:: Nooit Verwacht - 5Door: Sharif
Gelezen: 12827x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-04
8.9
:: Mijn Lieve DochterDoor: Zorro
Gelezen: 30094x
Reacties: 23
Lengte: Lang
Tags:
13-04
8.8
:: Zwangere Moeder En...Door: Jan329
Gelezen: 23063x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-04
8.1
:: Nooit Verwacht - 4Door: Sharif
Gelezen: 20242x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-04
8.9
:: Dit Wil Ze Meer Doen Met OpaDoor: Hottie
Gelezen: 12664x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
11-04
8.9
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 13Door: Borrie70
Gelezen: 12397x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
09-04
9.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net