63.589 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Jurre Jacobs
Jurre Jacobs
Ik heb veel pret bij het schrijven van verhalen. Ik probeer steeds een nieuwe situatie te bedenken en ook vanuit een verschillend perspectief (jongen, meisje, ik, hij, etc.) te schrijven. Soms schrijf ik ze in één keer op, soms zit ik er eindeloos op te broeden. Ik hoop dat de lezer er net zoveel plezier aan beleeft als ik.

Het Meisje met de Goudvis, schreef ik samen met mijn geliefde M. Ieder van ons nam één van de twee personen voor zijn/haar rekening.

Het nieuwste verhaal Nieuwe Buren - 2 gaat over een nymfomaan buurmeisje. Het is het vervolg waarin alles er nog wat heftiger aan toe gaat.

Veel leeslust gewenst.

Jurre Jacobs
Hoogste Cijfer: Een Nieuwsgierig Buurmeisje
Meest Gelezen: Een Nieuwsgierig Buurmeisje
Aantal Verhalen: 71
Geplaatste Reacties: 1
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Nieuwe Buren - 2Door: Jurre Jacobs
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Buren, Exhibitionisme, Jong En Oud, Voyeurisme, Vreemdgaan,
" i In deel 1 brengt het nymfomane buurmeisje Britney stap voor stap het hoofd op hol van vijftiger Rob de ik figuur . Daarbij maakt ze handig gebruik van het feit dat de ramen van haar slaapkamer en die van Rob en Monica zich recht tegenover elkaar ..."
07-06-24
9.3
Nieuwe Buren - 1Door: Jurre Jacobs
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buren, Dildo, Exhibitionisme, Jong En Oud, Neuken, Voyeurisme, Vreemdgaan,
" b juni b Eind juni gingen onze buren verhuizen. Dat was even wennen. We zijn tegelijk gekomen, kort na het opleveren van de nieuwbouwwijk, hebben elkaars kinderen zien opgroeien en uiteindelijk naar de stad zien vertrekken. Maar de bure..."
24-05-24
9.2
Tante Nina - 2Door: Jurre Jacobs
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Tante, Tiener, Voyeurisme, Vreemdgaan,
" i In Zusjes in het hooggebergte is de olijke tiener Niels ontmaagd tijdens zijn eerste wandelvakantie. In het vervolg Tante Nina , maakten we kennis met zijn klasgenootje Maaike en Tante Nina. Als die tegelijkertijd komen logeren wordt Niels onde..."
26-04-24
9.2
Elsje's Hoge NoodDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Moeder, Pastoor, Pijpen, Zoon,
"Het is vrijdag, het eind van de middag, precies een week na de biecht van Elsje. Vader Simons steekt nog een kaarsje aan en haalt een vochtig doekje over het marmeren altaar. In zijn ooghoek ziet hij Elsje door het tochtgordijn de kerk binnenstappen...."
23-02-24
9.3
De Zoon Van De BuurvrouwDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Buurvrouw, Douche, Neuken, Pijpen, Voyeurisme, Zoon,
" i Op de vijfde foto uit de serie valt het felle zonlicht zo gunstig op zijn toch al minieme speedo dat ik zijn stijve er recht doorheen zie. Als ik alleen maar aan die foto denk en fantaseer dat ik die heerlijke piemel even mag vasthouden, moet ik a..."
02-02-24
9.3
Tante Nina - 1Door: Jurre Jacobs
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Neuken, Pijpen, Tante, Tiener, Trio,
"Weer thuis, verandert Niels leven drastisch. Voor de zomervakantie was hij nog een verlegen jongen, die op zijn kamer wegzwijmelde bij een foto van de tieten van zijn geliefde tante Nina. Nu zit hij op de top van de apenrots van de jongens in zijn kl..."
08-12-23
9.2
De Zusjes OnschuldDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Collega, Groepsex, Leraar, Neuken, Pijpen, Trio, Zusjes,
"Dertiger Michel Adriaans had het kunnen weten, de zusje Emma en Bea Wortel hebben een vreselijke reputatie. Of een geweldige het is maar hoe je er naar kijkt. Geen man is veilig voor de verleidelijke tieners. Van conrector Verweij weet Michel het ui..."
17-11-23
9.0
Zusjes In Het HooggebergteDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Natte Droom, Neuken, Pijpen, Trio, Zusjes,
" i Dat zijn ochtenderectie in zijn pyjamabroek een ferme tent veroorzaakte, merkte hij pas toen hij tante Nina schaamteloos lang naar zijn kruis zag kijken. Zo, jij bent ook geen kleine jongen meer , zei ze zachtjes. Dat ze daarmee op zijn stijve do..."
29-09-23
9.2
Een Avontuurlijk BuurmeisjeDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Buurmeisje, Douche, Pijpen, Studenten, Voyeurisme,
" i In deel 1 hebben we kennisgemaakt met de olijke tiener Isis die met haar zusjes verstoppertje speelt. Eenmaal verstopt achter de heggetjes of schuurtjes in de tuinen van de buren, bespiedt ze de mannen van het nieuwbouwblok. Liefst in hun blootje...."
08-09-23
9.2
De KutjesproefDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Juf, Likken, Neuken,
" i Er hangt alweer een inschrijflijst bij de ingang van de klas. Hulpmamma s gezocht die mee willen op werkweek , staat erboven. Er is plaats voor vier ouders. Bovenaan staat papa van Kick . Direct daaronder mama van Louise . i b 1 er..."
07-07-23
9.1
Op Zolder Met Chinese StudentesDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Aziatisch, Borsten, Tiener, Zolder,
" i De bloedmooie Breeze komt uit China. Ze woont gedurende haar studie bij ons op zolder. Bij het opknappen van de kamer naast haar voor een nieuwe student, ontdek ik een gaatje in de muur. Breeze betrapt me als ik haar die avond bij het naar bed gaa..."
02-06-23
9.4
Lolita, Nichtje - 2Door: Jurre Jacobs
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Nicht, Schoonzus, Trio, Vader, Vakantie,
"Natuurlijk was het een ideetje van Sanne. We zouden in de voorjaarsvakantie een weekje gaan ski n in Zwitserland. kunnen we Lolita niet meevragen vroeg ze met een ondeugende knipoog. Ik zag het meteen voor me. Het was een droomvervolg op het logee..."
10-03-23
9.2
De PianojufDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Groot Geschapen, Grote Lul, Juf, Milf, Pijpen,
" i Daar zitten ze dan. Met zijn drie n op het bankje. De pianojuf in het midden. Ze pakt de stijve piemels aan weerskanten en begint de jongens losjes af te trekken. i Juffrouw Jensen doet denken aan het onopvallende prototy..."
10-02-23
9.1
Moeder En DochterDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dochter, Milf, Moeder, Plas, Plassen, Vakantie,
"Het begon met een mini advertentie in de categorie vakantie i Gezocht student chauffeur voor korte vakantie naar Frankrijk. 4 8 juli Auto aanwezig. i Twee weken later zat ik in een Kralingse villa tegenover m..."
20-01-23
8.4
Tamara's Feestje - 2Door: Jurre Jacobs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Nicht, Pijpen, Trio, Zus,
" i In deel 1 leerde ik, hoe ik mijn vermogen om onzichtbaar te worden, kon beheersen. Ik kwam er al snel achter dat ik niet voor iedereen onzichtbaar was. Valerie, het mooiste meisje van de klas bijvoorbeeld, kon mij wel zien en maakte daar sluw misb..."
18-11-22
9.0
Tamara's Feestje - 1Door: Jurre Jacobs
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Klasgenoot, Neuken, Zus,
" i Valerie kauwde ongegeneerd op de chocola en liet een bruin straaltje spuug over haar kin lopen, dat tussen haar borsten, in het decollet van haar gebloemde zomerjurkje verdween. Dit was een uitnodiging. Ze wees met haar wijsvinger naar beneden. Z..."
28-10-22
8.7
Een Nieuwsgierig BuurmeisjeDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Betrapt, Buurmeisje, Pijpen, Trio, Voyeurisme,
" i In deel 1 hebben we kennisgemaakt met de olijke tiener Isis die met haar zusjes verstoppertje speelt. Eenmaal verstopt achter de heggetjes of schuurtjes in de tuinen van de buren, bespiedt ze de mannen van het nieuwbouw blok. Liefst in hun blootje..."
23-09-22
9.7
De Gewillige ThuishulpDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Met Familie, Opa, Pijpen, Thuishulp, Voyeurisme,
"Met haar ferme borsten en heerlijke billen, ontregelt de jonge thuishulp Barbara binnen de kortste keren mijn voorheen nog zo rimpelloze tienerbestaan. Ik herinner me het huis nog goed een grote sombere villa in het centrum..."
02-07-22
8.8
Femke En Oom Frank - 3Door: Jurre Jacobs
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Douche, Nicht, Oom, Tiener, Vader,
"Vanaf nu heerst er een ongedwongen sfeer in het huis van Femke en haar vader. Femke heeft meer oog voor haar vaders behoefte. Als hij aan het eind van de middag thuiskomt van de bloemenstal, weet ze hem in een oogwenk van zijn vermoeidheid te verloss..."
08-04-22
9.0
Femke En Oom Frank - 2Door: Jurre Jacobs
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Douche, Nicht, Oom, Tiener, Trio, Vader,
"Er is alweer een maand verstreken sinds Frank zo deerlijk door Femke s vader is betrapt. Maar Frank denkt er nog dagelijks aan. Met zijn nichtje onder de douche. Hoe kon hij zo stom zijn. Als hij zijn ogen sluit ziet hij zijn geil weer over haar bill..."
25-03-22
8.8
Femke En Oom Frank - 1Door: Jurre Jacobs
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Douche, Nicht, Oom, Pijpen, Tiener, Vader,
"Haar vader neemt de telefoon op. Hoi Frank. Daarna is het een poosje stil. Hij luistert naar oom Frank. Dan vraagt hij aan Femke Ben jij er komende zaterdag Om 11 uur voegt hij er nog aan toe. Femke denkt even na en knikt ..."
11-03-22
8.9
Het Sneetje Van Juf Hoogeboezem - 2Door: Jurre Jacobs
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Groot Geschapen, Grote Lul, Juf, School, Zus,
"De volgende ochtend is Andr vroeg wakker. Zoals altijd ontbijt hij op de bank voor de televisie. Normaal doet hij dat in zijn eentje. De rest van het gezin volgt dan later, zeker op zaterdag. Maar niet deze zaterdag. Na twee happen verschijnt zijn z..."
21-01-22
9.4
Het Sneetje Van Juf Hoogeboezem - 1Door: Jurre Jacobs
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Billen, Broer, Eerste Keer, Groot Geschapen, Grote Lul, Juf, Klasgenoot, Kontje, Kut, Kutje, School, Zus,
"Het kan natuurlijk niet, zo recht voor de neus van de juf, maar de nieuwsgierigheid wint het. Andr vouwt het briefje open en leest het. Plots staat Juf Hoogeboezem naast hem en grist het briefje uit zijn hand. Als ze het leest, vullen haar ogen zich..."
07-01-22
9.1
Camping De Pruimentuin - 2: OnweerDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Camping, Dochter, Moeder, Pijpen, Trio, Vakantie,
"Ik haast me naar de deur en ja hoor, daar staan ze, moeder en dochter, twee verzopen katjes. Hun natte rode haar hangt als slierten voor hun gezicht. Onze tent lekt een beetje , zegt Fleur en ze trekt een pruillipje. Kom sne..."
03-12-21
9.5
Camping De Pruimentuin - 1: BetraptDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Camping, Dochter, Douche, Gluren, Moeder, Roodharig, Vakantie,
"Voor me staat een ouder echtpaar, achter me een meisje alleen en daarachter mijn roodharige overburen. Laten we gaan , zegt het meisje achter me als ik aan de beurt ben en ze duwt me het vrijgekomen douchehokje in. Ik ben sin..."
19-11-21
9.3
Tiener SlaapfeestjeDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Klooster, Pijpen, Tiener, Vader,
" Pap, wil je een verhaaltje doen En daar zit ik tussen mijn dochter Roos en haar zeven feestgenootjes, allemaal in slaaptenue een sexverhaal voor te lezen, dat me zichtbaar niet onberoerd laat. b de moeder van Marieke b Is 17 ..."
15-10-21
8.1
Verleid Door StagiairesDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Groot Geschapen, Grote Lul, Pijpen, Stagiair, Tiener, Trio, Werk,
"Met grote ogen kijken de twee stagiaires naar de ontspruite blikvanger tussen mijn benen. Oh, Kijk nou toch Marij, wat een joekel , verzucht Dewi. Mogen we naar u kijken en een beetje met onszelf spelen, terwijl u van uw biertje geniet ..."
24-09-21
9.4
Het Hete Liefje Van Prinses PoetsmeisjeDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Prinses, Schoonmaakster,
"Bij thuiskomst vertelde ik alles aan Elsje. Over Lin, het hete zusje van Adinda, en over onze hulp die n keer door een echte pik gepoetst wilde worden. Elsje genoot zichtbaar van het verslag. De periode daarna bleef Adinda vaker slapen. Ha..."
18-06-21
8.8
Zweedse Nichtjes - 3Door: Jurre Jacobs
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Nichtjes, Pijpen, Tante, Zweden,
"Die zaterdag is tante Eva nog de hele dag bij ons. We maken dankbaar gebruik van haar aanwezigheid en die van de auto om flink boodschappen te doen bij de supermarkt in het naburige Torsby. Het heeft vannacht niet geregend dus het zandpad is goed b..."
28-05-21
9.4
Zweedse Nichtjes - 2: Naar ZwedenDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Milf, Neuken, Nichtjes, Pijpen, Tante, Zweden,
"Na de kerst, als iedereen weer naar huis is, rest voor mij slechts een app groepje met vier deelnemers. Mijn drie Zweedse nichtjes en ik. In het begin zijn er berichtjes, vooral van Caroline en Freya. Over school, kleren, vriendinnen, ... Nergens ove..."
23-04-21
9.5
Zweedse Nichtjes - 1Door: Jurre Jacobs
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Nichtjes, Pijpen, Tante, Zweden,
"Ik schrik me rot. Maar ik ben niet de enige. Mijn vork valt op de grond, dus ik schiet snel onder de tafel om hem te pakken. Te snel. Ik kan mijn ogen niet geloven Tante Eva heeft de stijve piemel van oom Hans in haar hand, die op zijn beu..."
02-04-21
9.4
Twee BuurvrouwenDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Buurvrouw, Delft, Dochter, Dominee, Moeder, Neuken, Trio,
"Richard Stijve, 18 jaar, studeert in Delft. Iets technisch. Hij woont n hoog, boven een winkel in een oud huis aan het Oosteinde. De winkel is al een tijdje dicht. De fietsen van de bewoners staan achter de lege etalage. De verdieping boven Richard..."
12-02-21
8.7
Twee Geile Trio's - 2: Happy EndDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Groot Geschapen, Grote Lul, Pijpen, Stagiair, Trio,
"Vrijdag rond etenstijd, belde M. Ik kom wat later thuis. Wat later Uurtje of 11. Ok , zei ik, Ik wacht op je. Het was inmiddels alweer bijna een week geleden dat mijn wens, een trio met M. en haar beste vriendin Claudi..."
29-12-20
9.2
Twee Geile Trio's - 1: Met M. En ClaudiaDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Standje 69, Trio,
" Maar wat is jouw geilste fantasie , vroeg ik halverwege het voorspel. Ja, toch wel een trio , antwoordde M. Met twee mannen, zeker Ja, wat dacht jij dan En jij Ook een trio ... Maar dan met twee vrouwen , ma..."
11-12-20
9.2
Het Hete Zusje Van Prinses PoetsmeisjeDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Douche, Prinses, Trio, Vakantie, Zus,
"De volgende ochtend moesten we alle drie werken. We stonden gelijk op. Bij het ontbijt keek Adinda onophoudelijk naar haar bord, alsof ze bang was dat haar broodjes er anders vandoor zouden gaan. Toen ze uitgegeten was, wisselde ze een korte blik met..."
16-10-20
9.3
Buurmeisje - 3: Nieuwe PiemelsDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buurmeisje, Groepsex, Pijpen, Vader,
"De week kroop als een slak voorbij. Althans voor vier van de leden van de zolderclub. Het vijfde lid, Carolien, had het druk met het voorbereiden van de komende editie. Woensdagochtend kopieerde ze de pornofilm die ze met de zolderclub had bekeken na..."
31-07-20
8.9
Buurmeisje - 2: De ZolderclubDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Betrapt, Buurmeisje, Groepsex, Zolder,
"Om half drie stonden ze voor de deur, zoals afgesproken Mila, Zo en Noortje, drie klasgenootjes van Carolien. Godinnen met prachtig lang haar. Buurman deed open. Ze is op zolder. Jullie vinden het wel. Toen ze de trap opliepen keek buurman ze met..."
25-07-20
9.2
Buurmeisje - 1: BetraptDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Anaal, Betrapt, Buurmeisje, Gluren,
"Het was een oud boswachtershuis. Ooit was het n villa later was die in twee n gesplitst. Met twee voordeuren. Alsof het altijd zo geweest was. Je kon het alleen nog op zolder zien. Daar was in het midden provisorisch een lattenwandje geplaatst. Tu..."
17-07-20
9.0
Verlegen MinnaarsDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Verlegen,
"Hij werkt bij de Albert Heijn op het de Mirandaplein. Sanne heeft hem daar gezien. Maar ze kent hem van school. Hij heet Michel en ze vindt hem, met zijn zwarte krullen, om op te eten. Op school hebben ze geen contact. Hij zit een klas lager en in ha..."
26-06-20
8.9
Plas Op MeDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Plas, Plassen,
"Ze zit al een half uur op de wc te wachten op een man. Zo lang heeft het nog nooit geduurd. Met haar slipje op haar enkels en haar rok omhoog op haar buik, wacht ze tot er iemand komt plassen. Op het mannentoilet welteverstaan. De deur is niet op slo..."
22-05-20
9.4
Op Het Vriendinnetje Van Mijn DochterDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Eerste Keer,
" b verhuizen b Vandaag verhuist mijn dochter Barbara, nog maar 18 jaren jong. Ze gaat studeren in Utrecht. Samen met haar beste vriendin Lisa betrekt ze een kamer in Lombok. Mijn vrouw M. en ik helpen de dames verhuizen. Het is het eind va..."
17-04-20
9.0
Het Meisje Met De GoudvisDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Parijs,
" i b Alain i b Ik ga naar de dierenwinkel aan de Rue des Archives en koop een goudvis. Met het dichtgeknoopte plastic zakje loop ik naar de kassa. Voor me staat een meisje in een korte, beige wollen jas. Op haar donkerzwarte steile haa..."
20-03-20
8.9
De Hete Poes Van Prinses PoetsmeisjeDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Prinses,
"We gingen wat meer verdienen. We verhuisden naar een groter huis. En we namen via een vaag bureautje een schoonmaakster, die mijn vrouw ons poetsmeisje noemde. Ons poetsmeisje was 22 jaar en van Indonesische afkomst Adinda, een verlegen meisje met..."
17-01-20
9.6
TweelingzusjesDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Tweeling, Zusjes,
"Ron en Michelle zijn 20 jaar geleden naar Canada gegaan. Ze vonden Nederland te klein, te druk. Ik heb daar nooit last van gehad. Ik bewoon in mijn eentje een oude villa in een rustige buurt en schrijf voor mijn brood. Er zijn dagen dat ik niemand zi..."
20-12-19
9.1
The Beauty & The BeastDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw,
" 1 Ik woon op de derde verdieping. Aan de achterkant is mijn keuken. Rond zes uur kom ik thuis van mijn werk met de boodschappen. Mijn man komt pas om half acht. Tijd voor mezelf dus. Koken en een glas wijn. Aan de achterkant op..."
15-11-19
9.3
De VuurtorenwachterDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Zus,
" b 1. dinsdags b Er was eens, best wel lang geleden, op een eiland hier ver vandaan, een vuurtoren. In het huisje naast de vuurtoren woonde Arend de vuurtorenwachter en zijn zoon Leo. Aan de andere kant van het eiland was het enige andere ..."
27-09-19
9.3
NachttreinDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Trein, Vakantie,
"De trein schommelt in een slaapverwekkend ritme. Het is pas vijf uur, maar buiten is al niets meer te zien. Het is hartje winter en dus al donker. We zijn op weg naar Zwitserland, naar Hotel Alpenblick in Adelboden, voor ons debuut op de ski s. ..."
07-09-19
9.4
Een Ondeugend BuurmeisjeDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Ondeugend,
"Het was vrijdagmiddag. Ik had vrij genomen. Het was warm en dus zat ik liever met een biertje in de tuin dan in de auto, op weg naar weer een klant. Op het terras, in mijn luie stoel, onder het zonnescherm was het goed te doen. Ik probeerde wat te le..."
26-07-19
9.3
P-zuchtDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 0
Lengte: Lang
"1 Eine grosse Stange Ik heb twee vaders. Twee lieve vaders. Ze wilden een kind, vonden een draagmoeder en kregen een dochter. En zo groeide ik op in een a typisch gezin geen vrouwelijk rolmodel, wel twee verlegen mannen, die, vanaf het mome..."
28-06-19
8.5
Bed & Breakfast ZomerlustDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Moeder, Trio, Zomer,
"Ze arriveren om 1 uur. Moeder en dochter de Winter. Allebei lang rood haar. Allebei een blauwe rolkoffer. Moeder Angela, ik denk nog geen 40, stapt zelfverzekerd naar binnen. Haar pronte borsten eerst, dan volgt de rest. Dochter Fanny, nog geen 20, i..."
24-05-19
9.4
De Koningin Van Het SchoolpleinDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Koningin, School,
" b 1 op het schoolplein van Christelijke Basisschool Juliana b Ze is de koningin van het schoolplein. Niet dat, behalve ik, iemand haar ooit zo noemt. Ik ben haar tegenpool. De verlegen vader die onzichtbaar tegen een boom leunt. Ik wil ni..."
18-04-19
9.3
Het NaaktmodelDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Model, Trio,
"Haar moeder zegt dat er vorig jaar in de derde les een naaktmodel is geweest. Toen heeft ze zelf de schildercursus van Bruno gevolgd. Dit jaar is Aafje haar opgevolgd. En ze heeft haar boezemvriendin Kiki overgehaald om mee te gaan. En dus fietsen de..."
29-03-19
9.1
Jaloers Op BambiDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Zus,
"Mijn broer en ik hebben samen een handeltje. Niet dat er geld in omgaat, maar we zijn compagnons in de lust. Hij studeert economie en ik doe dit jaar eindexamen VWO. We wonen nog thuis. Allebei zijn we gek op sex. We helpen elkaar aan geschikte kandi..."
08-02-19
9.1
Lolita, Nichtje - 1Door: Jurre Jacobs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lolita, Nicht,
"Telefoon. Het is Esther, mijn schoonzus. Of Lolita dit weekend bij ons kan logeren. Bij ons is bij mij en Sanne, mijn dochter van 16. Sanne zit bij Lolita in de klas. Zo ben ik op de hoogte van Lolita s reputatie. Ze kleedt zich punk, geheel in het z..."
11-01-19
9.1
De ThuisbiosDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"In Lelystad gebeurt niet veel. Althans niet veel dat ik, een 17 jarige vwo er, het vermelden waard vind. En al helemaal niet in de straat waar ik woon twee rijtjes huizen tegenover elkaar. Mijn ouders werken allebei, ze komen rond 6 uur thuis. Ik me..."
29-11-18
8.0
Klaar Voor De LenteDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Lente, Werk,
"Fluitend stap ik uit mijn busje, grijs, met op de zijkant in mosgroene krullende letters Laat je tuin verwennen door Hovenier Bruce Dat doet het goed in het Gooi. Vandaag de tuin van de gravin lenteklaar maken. Ik denk niet dat ze echt van adel i..."
16-11-18
9.3
Maaike's DagboekDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dagboek,
" maandag Het scoutingkamp is begonnen. Zoals altijd ben ik het enige meisje. Het valt niet zo op korte broek, kort haar geen b. nog geen b. , zelfde uniform en minstens even stoer als de rest. Wel zijn er wat aanpassingen voor mij..."
19-10-18
8.4
De Drie BiggetjesDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal,
"Ik had een kennismakingsgesprek met de toekomstige medebewoners van de studentenflat. Het waren er drie, drie meisjes Linde, Madelief en Rozemarijn. Ik was tussen de bloemen beland. Het was een ongemakkelijk gesprek. Ik was de enige nieuwe bewoner, ..."
12-10-18
8.7
De Biecht Van ElsjeDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" Best wel wat killetjes hier, vader , zei Elsje. Hierbinnen is het anders goed warm , antwoordde vader Simons. Elsje duwde haar neus tegen het rooster van het biechthok en probeerde naar binnen te kijken. Maar het was te donker om iets te zien. ..."
03-05-18
8.3
Paps De VrijdagsoldaatDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Militair,
"Het Caf heet Officers Mess . Het is op de hoek van de Brink en de Kazernestraat. Ik weet dat omdat we er al jaren naast wonen. We, dat zijn mijn moeder, Jessica en ik, Barbara, een tweeling. We hebben alle drie rode krullen en heel veel sproeten. E..."
20-04-18
8.0
De Billen Van JasmijnDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Billen, Kontje, Werk,
"Peter valt op billen. Na 5 jaar huwelijk met Eva heeft hij nog n grote wens. Niet elke keer maar gewoon n keertje. Eva is zo dol op Peter dat ze het wel wil proberen. Peter is goed voorbereid. Hij heeft talloze filmpjes gedownload met titels als ..."
30-03-18
8.0
Ze Blaast In Mijn OogDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Op zolder wonen de studenten. We hebben daar twee aan elkaar grenzende kamers. Rechts woont Breeze. Toen ze zich voorstelde, noemde ze haar echte naam Feng Mian. It means falling asleep in the woods as the breeze swishes through , zei ze, but you..."
22-03-18
8.3
Van Twee KantenDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ron s versie... Na het verjaardagsfeest blijven we slapen. Bij mijn zoon Bill en zijn vriendin Lucy, jouw dochter. Precies een jaar geleden zijn we aan elkaar voorgesteld. Phailin zei Bill. Wat een prachtige naam , dacht ik. We ..."
09-02-18
7.4
De Donkere StalDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" s Middags om 3 uur gaan we de stal uitvegen. Het is er heet. We zijn met z n drie n. Wij en de norse boer. Ik weet alleen zijn achternaam Bongers. Bongers is bijna 60, een grote stevige man. Wij lopen samen stage bij Bongers. Van jou, een jongeman ..."
02-02-18
7.1
Lago MaggioreDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vakantie,
"Op het steigertje zaten de jongens. Zeven in getal, allemaal 17, behalve ik. Ik was net 18. Op het steigertje ging het altijd over de blauwe bungalowtent. De tent van de vrouw alleen . Ze had zwart haar en grote borsten. En ze deed het volgens de jo..."
26-01-18
8.1
's OchtendsDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Volle Vrouwen,
" s Ochtends om 8 uur word ik wakker. Je ligt naast me en slaapt nog. Ik ben een ochtend mens, jij een avond mens. Ik schuif naar je toe, je draait je om, duwt je billen in mijn buik. Ik sla een arm om je heen en pak je buik vast. Ik krijg een stijve...."
24-01-18
7.7
KwartetDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kwartet,
"Voor ons concert zouden we nog n weekend oefenen. Eveline nodigde ons uit op de boerderij van haar moeder. Twee jongens en twee meisjes, allemaal eerstejaars conservatorium. Mark viool en Jos altviool hadden wat met elkaar. Ik viel op Eveline,..."
24-01-18
7.5
Het SpookhuisDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Zus,
"Opa sliep op zolder. Het was de zomervakantie, vlak na mijn 16e verjaardag. De warmste van de afgelopen jaren. Mijn vader had een huis gehuurd in het zuiden van Luxemburg. Een groot huis met torentjes, gemaakt van zwarte stenen. Het was een beetje so..."
20-11-23
7.6
PsychotherapieDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"In n middag veranderde ik. Het was de laatste sessie. Psycholoog Gabriel had het opgegeven. Je moet het verder zelf doen , zei hij. De fles wijn liet ik bij de stoel staan. Hij mocht hem niet aannemen. Vertelde hij een beetje schijnheilig..."
13-07-17
8.0
MireilleDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik droom daar wel eens van. Dan lig ik tegen je aan. Je duwt je billen tegen mijn lul aan. Ik krijg een stijve, maar kan niet naar achteren. Want daar ligt zij, een tweede vrouw. Ze heeft geen naam. Niet dat ik een andere vrouw wil, maar het is een g..."
13-07-17
8.4
DirectDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ze was heel direct. En jong. En mooi, dus een beetje stevig, niet te lang. En Blond. Ze kwam voor de buurvrouw, haar moeder, maar die was er niet. Of ze een uurtje bij mij mocht wachten. Ik weet niet of ik dat wel wilde maar het was te laat..."
13-07-17
8.0