Nu 63.537 Gratis Sexverhalen!
Klik hier voor meer...
Sex in Delft. In deze sexverhalen staat Delft centraal als dè plaats waar je hart warmer van zal gaan kloppen... Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Delft sexverhalen. In deze categorie staan 18 erotische verhalen.
De Grootste Slet Van Delft E.o.Door: Maik 070
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bare, Bottom, Delft, Logeren, Slet, Sletje,
"Mijn mobiel kondigde met een pingeltje aan dat er een sms je was binnengekomen. Het nummer zei me niets, maar toen ik het bericht opende zag ik dat het van Sjoerd was, een jongen van 23 uit Delft, met wie ik regelmatig chat. Het sletje van Delft e.o...."
28-05-23
8.8
Mei Li, De Tengere Aziatische ShemaleDoor: Dave1976
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: 18 Jaar, Anaal, Aziatisch, Billen, Chat, Condoom, Delft, Dildo, Jong En Oud, Kontje, Kort, Motor, Pijpen, Studenten, Webcam,
"Soms heb je zo n avond. Een kwartier na te zijn ingelogd op Tgirl.nl, een 18 chat exclusief voor Tgirls, Travestieten, Trans, Travo, Transgender, Ladyboy, Shemale, TV, TS, CD en liefhebbers, al een afspraak geregeld te hebben om elkaar in het echt t..."
26-05-23
6.6
Huisvriend Van Een Gay Stel - 5: Het Stel Uit Del...Door: Maik 070
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Bottom, Delft, Golden Shower, Huisgenoot, Kuisheidskooi, Plas, Plassen, Slet, Sletje,
"Ik had er reikhalzend naar uitgezien het weekendje weg met Lucien en Yannick waarbij ik ook andere stellen en hun weekendbottoms zou ontmoeten. We waren al een dag eerder naar Amster dam gegaan, waar Lucien en Yannick hadden afgesproken met een bevr..."
04-05-23
8.9
Heerlijk, Oudere MannenDoor: Bottomf
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Bos, Buitensex, Delft, Naakt, Pijpen, Sperma, Voyeurisme,
"Ik ben F een man van 30 jaar en ben al een hele tijd opzoek naar oudere mannen van boven de 65. Ik raak opgewonden van oudere mannen en het maakt mij totaal niet uit hoe ze er uit zien. Elke keer fantaseerde ik over hoe het zou zijn om sexy ..."
26-04-22
8.7
Twee BuurvrouwenDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Buurvrouw, Delft, Dochter, Dominee, Moeder, Neuken, Trio,
"Richard Stijve, 18 jaar, studeert in Delft. Iets technisch. Hij woont n hoog, boven een winkel in een oud huis aan het Oosteinde. De winkel is al een tijdje dicht. De fietsen van de bewoners staan achter de lege etalage. De verdieping boven Richard..."
12-02-21
8.7
De Slaaf - 3Door: Frank Hogendoorn
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Delft, Slaaf, Sperma,
"De ochtend breekt aan en marco ligt nog tegen mij aan. Ik moet naar de wc dus kruip zachtjes onder de deken vandaan. Op de wc denk ik aan wat er komen gaat vandaag. Marco heeft gezegt dat we vandaag ook nog een leuke dag zouden hebben dus..."
28-02-20
8.7
De Slaaf - 2Door: Frank Hogendoorn
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Delft, Slaaf, Sperma,
"Het is nog steeds donker door mijn blinddoek, en de sperma zit nog overal. Ik hoor maar niks en geniet nog na van de hevige sex party van net. Het warme zaad van marco voel ik van mijn lul af lopen door naar mijn gaatje. Het liefst haal ik het we..."
16-01-20
8.8
De Slaaf - 1Door: Frank Hogendoorn
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Delft, Slaaf, Sperma,
"Na een tijdje ben ik weer terug en heb ik weer een mooi verhaal gemaakt. Na mijn laatste verhaal ben ik in contact gekomen met Marco. Marco en ik hebben contact via de mail gehad en hij vertelde me zijn fantasie om mij als slaaf te willen g..."
15-01-20
8.3
De Geile Collega - 2Door: F.alleskan
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Delft, Jurk, Naaldhakken, Werk,
"Na mijn vorige verhaal heb ik het er thuis over gehad en mijn man was zeer te spreken over mijn manier van aanpakken. Ik merk dat ik me elke dag nog voel aangetrokken door mijn collega Mark. En gister was het weer feest... Het i..."
03-05-19
8.5
De Geile Collega - 1Door: F.alleskan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Delft, Jurk, Naaldhakken, Werk,
"Na mijn 1e verhaal van afgelopen keer heb ik zulke leuke reacties gehad dat ik weer een verhaal wil gaan schrijven over mijn ervaringen. Dit keer op mijn werk. Sinds een half jaar is er een knappe nieuwe collega op mijn werk Mark is zijn naa..."
27-04-19
8.8
Onze Eerste Partnerruil - 2Door: F.alleskan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Delft, Eerste Keer, Partnerruil, Sperma,
"Het is zaterdag ochtend. Vandaag de dag dat we onze eerste partnerruil gaan doen. Ik heb er erg veel zin in. Ik stap samen met me vrouw de douche onder. Ik merk dat ze best gespannen is. Ze vind het erg spannend zegt ze. ..."
26-02-19
8.1
Onze Eerste Partnerruil - 1Door: F.alleskan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Delft, Eerste Keer, Partnerruil, Sperma,
"Normaal maakt mijn man de verhalen maar aangezien ik mijn verhaal als eerst wilde vertellen ben ik maar is gaan schrijven. In ons vorige verhaal heb je kunnen lezen dat wij een partnerruil zouden gaan doen. Ik vond het toch best sp..."
25-02-19
8.0
Delft Ruyven - 5Door: F.alleskan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Delft, Sperma,
"We hadden al een tijdje weer mail contact met een man die vertelde dat hij vrachtwagen chauffeur is. Hij komt vaak bij de benzinepomp langs de A13 en wilde graag een keer afspreken. Hij vertelde dat hij elke donderdag avond rond 20.30 daar ru..."
17-10-18
7.9
Afspraak Na Delft Ruyven 2 VerhaalDoor: F.alleskan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Delft, Sperma,
"Na mijn verhaal delft ruyven 2 kreeg ik een reactie van Evert. Hij vertelde mij dat hij zeer ge nteresseerd was in mij en dat hij me graag beter wilde leren kennen. Na een aantal mailtjes hebben we elkaar beter leren kennen en heeft Evert zij..."
08-10-18
8.7
Delft Ruyven - 4Door: F.alleskan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Delft, Sperma,
"Afgelopen week was een drukke week voor mij. Veel moeten werken dus was ik blij dat ik in de avond ook even niks had. Maandag avond ging mijn vrouwtje gezellig uit eten met haar beste vriendin. Ik vertelde haar dat ik zin had om eve..."
29-08-18
8.9
Delft Ruyven - 3Door: F.alleskan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Delft, Sperma,
"Zoals ik vertelde in mijn vorige verhaal hebben we een afspraak gemaakt met de man. Mijn vrouw was erg nerveus maar daar raakte ze steeds meer door opgewonden. Woensdag avond was het dan eindelijk zo ver. We gingen samen nog even ui..."
20-08-18
9.0
Delft Ruyven - 2Door: F.alleskan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Delft, Sperma,
" i Na mijn vorige verhaal heb ik heel veel reacties gehad. En ook een nieuw avontuur meegemaakt en wil dit graag met jullie delen. i Een week na alle reacties krijg ik een mail van een oudere man van 67. Hij vraagt mij om zaterdag..."
07-08-18
8.6
Delft Ruyven - 1Door: F.alleskan
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Delft, Sperma,
"Al een aantal jaar hebben mijn vrouw en ik een open relatie, wij zijn beide bi en vinden het lekker om elkaar bezig te zien met een ander. Maar zo af en toe spreken wij met een ander af want dat vinden wij ook erg lekker. Ik ga zo af en toe ..."
25-07-18
8.2