63.589 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Verlegen sexverhalen. In deze categorie staan 90 erotische verhalen.
SmerenDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Kleine Borsten, Kleine Tieten, Maagd, Verlegen,
"Wauw, ze was leuk, op een aparte manier. Met haar hondje zat ze in het huisje, en ik keek mijn ogen uit. Gewoontjes is te simpel, ze had iets. Voorbijlopend hoorde ik haar tegen het hondje praten, moeder trekt even een bikini aan, misschien vindt die..."
08-06-24
8.0
Hoe Bedenk Je Het - 2Door: Herby
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Verlegen,
"Na de eerste echte sexervaring raakte Aagje een soort of verslaafd. Meerdere malen per week stond ze aan mijn deur, en bezochten we de slaapkamer of deden het gewoon in de woonkamer of keuken. Het leek me toch dat het wel ergens op moest gaa..."
10-05-24
9.1
Hoe Bedenk Je Het - 1Door: Herby
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Klaarkomen, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Verlegen,
"Het was maandagmiddag en ik reed rond half 5 richting huis. Hopelijk waren alle fietsende schoolgasten al een eind thuis, want die waren geen pretje in het verkeer. Onder een viaduct zag ik een meisje met een fiets aan de hand lopen..."
05-05-24
8.7
De Receptioniste - 3: Verlegen ChantalDoor: Martin
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Receptioniste, Verlegen,
"Als ik om 17 00 mijn spullen opruim, komt Chantal mijn kantoortje binnen. Ze kijkt wat om zich heen, en vraagt dan een beetje schuw of ik nog steeds wil helpen. Natuurlijk, ik had dat toch beloofd Ik doe veel voor een happy meal hoor lach..."
03-05-24
9.6
Tante AnsDoor: Centerfold
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Dikke Tieten, Eerste Keer, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul, Milf, Pijpen, Tante, Tiener, Verlegen, Vingeren,
"Wat een klote dag. Mijn ouders hebben zojuist verteld, dat ze naar Frankrijk op vakantie gaan naar een suffe camping. Ik ben inmiddels 17 jaar en vind dat ik best alleen thuis kan blijven, maar mijn moeder vindt dat niet goed. Je gaat maar gewoon me..."
20-04-24
9.3
De Buurvrouwen - 2Door: Centerfold
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Beffen, Dikke Tieten, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul, Milf, Moeder, Pijpen, Tiener, Trio, Verlegen, Zus,
"Terwijl ik de badkamer binnenstap, denk ik na over wat ze net zei. Was dat nu een uitnodiging om in haar bed te komen Na het plassen sta ik op de overloop en twijfel of ik bij mijn moeder de slaapkamer in moet gaan. Ik pak de deurklink vast..."
05-04-24
9.4
Medisch SchoolonderzoekDoor: Louise
Reacties: 14
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Anaal, Beffen, Chantage, Dokter, Dwang, Eerste Keer, Glijmiddel, Jong En Oud, Leraar, Lesbienne, Oraal, School, Stiekem, Trio, Verlegen, Verleiden, Vingeren,
"Ik ben Janne, 16 jaar en ga dus nog naar school. Ik zou later graag een eigen klerenwinkel hebben of klerendesigner worden. Soms twijfel ik nog. Al van toen ik klein was, tekende ik altijd mijn eigen modeontwerpen. Echter ben ik ook vaak verlegen en ..."
19-11-23
9.2
Jeanne En Marc - 6Door: Jeanne
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Buitensex, Verlegen,
" i Een tijd geleden ben ik begonnen met de serie over Jeanne en Marc. Dit is voor het overgrote deel autobiografisch, maar soms maak ik wat tijdssprongen of voeg ik gebeurtenissen samen. Opwindend.net is misschien een plaats voor ultieme fantasie n, ..."
31-08-23
8.7
De Ontdekkingsreis Van Sophie - 3: Sophie’s Eer...Door: The Cure
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Beste Vriendin, Eerste Keer, Lesbienne, Onervaren, Ontmaagd, Ontmaagding, Verlegen,
" i Dit verhaal gaat over een 18 jarig meisje genaamd Sophie die haar eerste stappen zal zetten op het pad der liefde en door de verhalen heen haar seksualiteit zal ontdekken. Feedback op deze en andere verhalen wordt uiteraard zeer gewaardeerd. i ..."
24-08-23
9.2
De Ontdekkingsreis Van Sophie - 2Door: The Cure
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Beste Vriendin, Lesbienne, Onervaren, Verlegen,
" i Dit verhaal gaat over een 18 jarig meisje genaamd Sophie die haar eerste stappen zal zetten op het pad der liefde en door de verhalen heen haar seksualiteit zal ontdekken. Feedback op deze en andere verhalen wordt uiteraard zeer gewaardeerd. i ..."
26-07-23
8.9
De Ontdekkingsreis Van Sophie - 1Door: The Cure
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Beste Vriendin, Lesbienne, Onervaren, Verlegen,
" i Dit verhaal gaat over een 18 jarig meisje genaamd Sophie die haar eerste stappen zal zetten op het pad der liefde en door de verhalen heen haar seksualiteit zal ontdekken. In het eerste deel zal nog geen seks voorkomen, daar zal Sophie in verdere ..."
06-07-23
9.2
Verlegen LisaDoor: Jacob
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Verlegen,
"Een tijdje na een stuk gelopen relatie word ik online gecontacteerd door een goede vriend graag mijn adres wil hebben en laat in het bericht zijn telefoonnummer achter, aangezien ik een hekel heb aan al dat getype bel ik hem op wat er scheelt hij ant..."
18-05-23
7.9
Je Bent Van MijDoor: Centerfold
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Beffen, Dikke Tieten, Eerste Keer, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul, Maagd, Milf, Onderdanig, Pijpen, Tiener, Verlegen,
"Ik ben Eric, zeventien jaar en erg verlegen. Meiden vinden me er wel goed uitzien, geloof ik, maar ik durf ze niet aan te kijken. Mijn moeder is alleenstaand en ik vind het zelfs moeilijk om haar aan te kijken. Ik merk dat ze haar best doet om wat me..."
25-03-23
8.3
Jeanne En Marc - 5Door: Jeanne
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Borsten, Romantiek, Verlegen,
" i Jeanne heeft Marc zonet gevraagd of hij haar haar gang wil laten gaan. Dat laat hij zich geen tweede keer zeggen, ook al kost dat de nodige zelfbeheersing. i Met haar vinger volgt Jeanne de contouren van zijn mond en glijdt ze verder l..."
11-01-23
8.7
Keez Op Een Boorschip - 2 $Door: Maria
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Neuken, Spuiten, Verlegen, Zuigen,
" i Hallo lieve lezers. Dit keer gaan we de zee op Keez, die gaat werken op een boorschip voor de kust van Guyana, Zuid Amerika. En wat daar allemaal gebeurt Let op Dit is deel twee, het is misschien beter om met deel n te beginnen i ..."
09-01-23
9.2
Moeder In Hynose?Door: Centerfold
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groot Geschapen, Grote Lul, Hypnose, Maagd, Milf, Moeder, Nerd, Neuken, Pijpen, Verlegen, Zoon,
"Anita kijkt bezorgd naar haar zestienjarige zoon Jeroen. Hij heeft moeite om contact te maken en is altijd thuis. Hij ziet er eigenlijk best wel goed uit, maar zonder contact te leggen, zal hij nooit een vriendinnetje krijgen. Aan de andere kant vind..."
05-01-23
8.9
Massagedate Met VreemdeDoor: Louise
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Jong En Oud, Massage, Stiekem, Verlegen,
"Dit verhaal is echt gebeurd en heb ik echt meegemaakt. Het speelde zich af toen ik ongeveer 16 jaar was. Ik ben Louise, ik heb lange blonde haren, blauwe ogen en een slank lichaam. Met mijn B cup heb ik volgens mij toch een redelijk aantrekkelijk lij..."
10-11-22
8.9
Extreem Verlegen - 22Door: Loesje
Reacties: 39
Lengte: Zeer Lang
Tags: Verlegen,
"Het daglicht kruipt heel geleidelijk, millimeter voor millimeter, door het slaapkamerraam naar binnen en de vogels zingen hun ochtendlied. Waar ik de details van Sarah s slapende gedaante in het duister en de schemer maar met moeite kon ontwaren, is..."
16-10-22
9.5
Mysterieuze Gebouw - 2Door: Centerfold
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dikke Tieten, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul, Milf, Trio, Verlegen,
"De volgende morgen wordt Arjen wakker met een enorme erectie. Hij is alweer geil. Hij voelt aan zijn penis en constateert dat deze inderdaad is gegroeid sinds de bijzondere ervaring in het mysterieuze gebouw. Zachtjes trekt hij aan zijn lul, maar bed..."
03-10-22
9.0
Extreem Verlegen - 21Door: Loesje
Reacties: 31
Lengte: Lang
Tags: Verlegen,
"Een golf van ijzige kou trekt over mijn rug en ik voel Sarah naast me verstrakken. Ik hou haar hand stevig in de mijne. Als ik me omdraai zie ik twee vrouwen van ongeveer onze leeftijd staan. De n stoot de ander lachend aan en wijst naar Sarah. Ki..."
28-09-22
9.2
Mysterieuze Gebouw - 1Door: Centerfold
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dikke Tieten, Dokter, Groepsex, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul, Maagd, Milf, Moeder, Mysterie, Neuken, Pijpen, Verlegen, Zoon,
"Arjen is een 22 jarige man en woont samen met zijn moeder. Zijn moeder is nooit getouwd geweest en het is Arjen nog steeds niet duidelijk wie zijn vader is. Hij heeft er wel eens naar gevraagd, maar krijgt dan onduidelijke antwoorden. Hij wil ook nie..."
27-09-22
9.0
Extreem Verlegen - 20Door: Loesje
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Verlegen,
"Als ik boven kom slaapt Sarah al. Ze ligt aan haar kant van het bed op haar rug. Niet dat we ooit hebben afgesproken dat dat haar kant is. Dat is gewoon op natuurlijke wijze zo ontstaan. Het is fijn hoe ze een plekje inneemt in mijn bed en in mijn le..."
27-09-22
9.3
Extreem Verlegen - 19Door: Loesje
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Buurman, Buurvrouw, Neuken, Verlegen,
"Sarah kijkt me geschrokken aan. Ze trekt snel het schort uit en wrijft zenuwachtig over haar jurk en haren. Hoe zie ik eruit vraagt ze. Ik pak haar friemelende handen vast en neem ze in de mijne. Lieverd, haal eens diep adem. Je ziet er geweldig ..."
24-09-22
9.2
Extreem Verlegen - 18Door: Loesje
Reacties: 14
Lengte: Lang
Tags: Buurman, Buurvrouw, Neuken, Verlegen,
"Ik ontwaak gefrustreerd uit een droom waarin ik diep in Sarah begraven was. Iedere stoot in haar warmte was als de hemel en ik voelde hoe ik op een orgasme af stevende. Mijn pik is stijf en klopt verlangend als ik heimelijk terugdenk aan hoe goed het..."
12-09-22
9.2
Uniformen - 8Door: Sam D.
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Buurmeisje, Chantage, Gluren, Tiener, Verlegen,
" Het is weer een tijdje geleden. Sorry daarvoor. Drukke tijden geweest. Voor de lezers die dit reeksje nu pas ontdekken lees best even de voorgaande delen. Ik ben blij dat ik weer inspiratie heb, en het volgende deel zit ook weer klaar in mijn hoofd..."
05-09-22
9.1
Extreem Verlegen - 17Door: Loesje
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Buurman, Buurvrouw, Massage, Neuken, Verlegen,
"Ik gebruik mijn sleutel om Sarah s huis binnen te gaan. Ze heeft n van de kamers boven als kantoor ingericht, maar ik weet dat ze ook wel eens aan de eettafel werkt. Dus ik steek eerst mijn hoofd om de hoek van de woonkamer en als ik haar daar niet..."
03-09-22
9.1
Extreem Verlegen - 16Door: Loesje
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Buurman, Buurvrouw, Neuken, Verlegen,
"Aangekomen in de badkamer zet ik Sarah neer, trek mijn T shirt over mijn hoofd en breng de douche op temperatuur. Ik pak haar hand en trek er zachtjes aan zodat ze met me mee onder de warme straal stapt. We wrijven onze naakte lichamen tegen elkaar t..."
02-09-22
9.1
Extreem Verlegen - 15Door: Loesje
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Buurman, Buurvrouw, Pijpen, Verlegen,
"Wanneer ik wakker word en me uitrek voel ik gelijk dat er iets mist. Het bed naast me is leeg. Waar is Sarah Haar kleding ligt nog verlaten op de grond van toen we ons gisteren haastig hebben uitgekleed. Ik stap uit bed en trek een schoon T shirt en..."
22-08-22
9.1
Extreem Verlegen - 14Door: Loesje
Reacties: 14
Lengte: Lang
Tags: Buurman, Buurvrouw, Neuken, Verlegen,
"Sarah haalt me uit mijn gedachten als ze vraagt Wat was nou je nieuws Ik lach omdat ik alweer afgeleid was door de herinnering aan onze neukpartij van net. Ik moet even iets pakken, wacht hier, zeg ik. Sarah, die op mijn borst lag, klimt van me..."
18-08-22
9.3
Extreem Verlegen - 13Door: Loesje
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Buurman, Buurvrouw, Neuken, Verlegen,
"Als ik de volgende ochtend wakker word slaapt Sarah nog. We liggen zoals altijd in elkaars armen. Ik moet nodig plassen dus ik draai haar voorzichtig van mijn borst af en trek mijn arm onder haar vandaan. Als ik terugkom van het toilet slaapt ze nog ..."
14-08-22
9.1
Extreem Verlegen - 12Door: Loesje
Reacties: 20
Lengte: Lang
Tags: Buurman, Buurvrouw, Eerste Keer, Orgasme, Romantiek, Verlegen,
"Ik sta aan het voeteneinde van het bed met mijn hand om mijn harde erectie heen. Ik beweeg hem traag over de lengte terwijl ik naar het meisje voor me kijk. Sarah ligt naakt na te hijgen van haar orgasme. Haar borsten deinen heen en weer met iedere a..."
12-08-22
9.7
Extreem Verlegen - 11Door: Loesje
Reacties: 25
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Buurman, Buurvrouw, Lingerie, Verlegen,
"Wanneer ik wakker word, dalen de gebeurtenissen van de dag daarvoor niet gelijk in. Heel even is daar weer de paniek en het verdriet omdat ik Sarah kwijt ben. Maar dan voel ik haar naast me en komt mijn hart weer tot rust. Ze is al wakker en aait met..."
09-08-22
9.6
Extreem Verlegen - 10Door: Loesje
Reacties: 29
Lengte: Lang
Tags: Buurman, Buurvrouw, Verlegen,
"Het is zes dagen geleden dat ik Sarah voor het laatst heb gezien. Althans, ik denk dat het er zes zijn. De dagen lopen in elkaar over en zijn allemaal even donker. Ik heb weinig besef van dag en nacht. De eerste dag heb ik geprobeerd te wer..."
08-08-22
9.4
Extreem Verlegen - 9Door: Loesje
Reacties: 32
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Buurman, Buurvrouw, Douche, Pijpen, Verlegen, Vingeren,
"Sarah kijkt me even verbijsterd aan na mijn vraag. En dan geheel, tegen mijn verwachting in, slaat ze haar hand voor haar mond om een lach te verbergen. Het is een meisjesachtige lach, alsof ik een stout woord heb gezegd. En ik moet eerlijk zijn, ik ..."
06-08-22
9.2
Extreem Verlegen - 8Door: Loesje
Reacties: 15
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Buurman, Buurvrouw, Oraal, Verlegen,
"Wouter Sarah Lieve stoute Sarah, mij een beetje plagen met die foto h . Ik ben zeer onder de indruk van je gedrevenheid met betrekking tot de lesstof. Ok dat was het brave antwoord. Ik ben zowat spontaan klaargekomen bij het idee dat jij ze..."
04-08-22
9.5
Extreem Verlegen - 7Door: Loesje
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Buurman, Buurvrouw, Likken, Verlegen, Vingeren,
"Nadat ik me thuis heb opgefrist trek ik comfortabele kleding aan. Wat mij betreft staat er een avondje knuffelen op de bank met mijn favoriete buurvrouw op het programma. En wie weet wat nog meer. Ik zie haar al lang niet meer als mijn buurvrouw, bes..."
03-08-22
9.2
Extreem Verlegen - 6Door: Loesje
Reacties: 16
Lengte: Lang
Tags: Buurman, Buurvrouw, Knuffelen, Kut, Kutje, Verlegen,
"De dag duurt lang, veel te lang. De tijd lijkt voorbij te kruipen. Wanneer het eindelijk tijd is om de werkdag af te sluiten, spring ik in mijn auto en rijd, af en toe de grenzen van veiligheid opzoekend, zo snel als ik kan naar huis. Sarah en ik heb..."
01-08-22
9.3
Extreem Verlegen - 5Door: Loesje
Reacties: 18
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Buurman, Buurvrouw, Kut, Kutje, Verlegen, Vingeren,
"Langzaam word ik wakker na een opwindende droom over mijn verlegen buurvrouw. Mijn lichaam voelt loom en tevreden aan. Naarmate ik ontwaak realiseer ik me dat ik niet alleen in bed lig. Tegen mijn zij voel ik een heerlijke warmte en herinner me weer ..."
31-07-22
9.2
Extreem Verlegen - 4Door: Loesje
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Buurman, Buurvrouw, Eerste Keer, Kut, Kutje, Verlegen, Vingeren,
" Wouter Wil jij me aanraken Haar vraag hangt als een knetterend verlangen in de lucht. Ik adem diep in en zeg Ik zou je heel graag willen aanraken Sarah. Het komt een beetje schor mijn keelgat uit en ik voel me nederig. We kennen elkaa..."
29-07-22
9.3
Extreem Verlegen - 3Door: Loesje
Reacties: 22
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Buurman, Buurvrouw, Kut, Kutje, Verlegen, Voyeurisme,
"Een schel geluid laat me ontwaken uit een diepe slaap. Wat is dat in hemelsnaam Ik kan het niet plaatsen. Ik probeer mijn hoofd op te tillen en kom dan tot de ontdekking dat ik met mijn gezicht op mijn telefoon lig en dat deze piept. Opeens realisee..."
27-07-22
9.3
Extreem Verlegen - 2Door: Loesje
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Buurman, Buurvrouw, Eerste Keer, Lingerie, Masturbatie, Masturberen, Telefoon, Verlegen, Vingeren,
"De volgende ochtend duurt het ongeveer vijf seconden voordat ik me realiseer wat er de vorige avond is gebeurd. Mijn mysterieuze verlegen buurvrouwtje is voor het eerst van haar leven klaargekomen met mij in haar oor en haar handen tussen haar benen...."
26-07-22
9.3
Extreem Verlegen - 1Door: Loesje
Reacties: 17
Lengte: Lang
Tags: Buurman, Buurvrouw, Eerste Keer, Masturbatie, Masturberen, Telefoon, Verlegen,
"Ik woon sinds een aantal weken in een nieuwe woning in Utrecht. Ik had al lange tijd de wens om dichter bij mijn werk te wonen en zo minder reistijd te hebben. Na vele bezichtigingen en biedingen is het me gelukt een leuke twee onder een kap woning t..."
24-07-22
9.4
Shy Blonde - 7Door: Innocent Lesbian Girl
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Blond, Dominantie, Sexspeeltjes, Sextoys, Verlegen, Vingeren,
"Een dag nadat Zoe me voor haar ex had geneukt, wou ze met me een serieuze gesprekje voeren. Ik werd bang omdat ik dacht dat Zoe me zou dumpen. Maar ze vertelde me dat ze met een psycholoog had gesproken. Zoe dacht eerst dat mijn moeite met praten kwa..."
27-05-22
9.1
Shy Blonde - 6Door: Innocent Lesbian Girl
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Blond, Dominantie, Ruig, Sexspeeltjes, Sextoys, Verlegen,
"De volgende dag tijdens het ontbijt vroeg ik wanneer we mijn nieuwe auto zouden ophalen. Zoe gaf aan dat het nog niet klaar was. Maar ik had de sleutel al dus ik vroeg me af wat er nog gedaan moest worden. Zoe vertelde dat het een nep sleutel was omd..."
18-05-22
9.3
Shy Blonde - 5Door: Innocent Lesbian Girl
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Blond, Dominantie, Sexspeeltjes, Sextoys, Verlegen, Vingeren,
"Onze leuke avontuur in Miami kwam helaas tot een eind en was het tijd om weer naar huis te gaan. Nadat ik en Zoe klaar waren met douchen, moest ik even kijken hoelang het duurde om bij het vliegveld te komen, de auto weer in te leveren, en bij de gat..."
10-05-22
9.2
Brecht En Ben - 1Door: Ben15925
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Fietsen, Pijpen, Twink, Verlegen,
"Ik zal beginnen met mezelf voor te stellen. Ik ben Ben, een gast van 30 jaar, als het verhaal zich afspeelde was ik ongeveer 22 jaar homo, net aan het werk bij een redelijk groot bedrijf en ook daar begint het verhaal. Ik ben eerder wat je zou noemen..."
30-04-22
8.5
Shy Blonde - 4Door: Innocent Lesbian Girl
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Blond, Bondage, Sexspeeltjes, Sextoys, Strapon, Vastgebonden, Verlegen, Vingeren,
"Toen we naar mijn school reden voor het diploma uitreiking kwam ik erachter dat Zoe was afgestudeerd als psychologie. Ze wist hoe ze mensen moest lezen, wat ik nooit eerder wist. Ik zelf was net pas afgestudeerd als strategisch analist dus vroeg ik g..."
25-04-22
8.8
Shy Blonde - 3Door: Innocent Lesbian Girl
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Blond, Sexspeeltjes, Sextoys, Strapon, Verlegen, Vingeren,
"Ik was opgelucht dat ik luider begon te kreunen en niet meer zoe s naam riep. Want als ze wist dat ik verliefd op haar was zou ze misschien afstand van me nemen en verlies ik mijn enige vriend. Toen ze vroeg wat ik keek was ik al helemaal opgelucht, ..."
23-04-22
9.1
Shy Blonde - 2Door: Innocent Lesbian Girl
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blond, Neuken, Straf, Strapon, Verlegen, Vingeren,
"Zoe kwam binnen lopen alsof ze de baas in huis was. In theorie n was ze dat ook want ze had een video waar ik op een T shirt na compleet naakt was. En zelfs als ze die video niet had, was ik totaal geen partij. Ik had niet echt een grote woonruimte, ..."
21-04-22
8.9
Shy Blonde - 1Door: Innocent Lesbian Girl
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Blond, Straf, Strapon, Verlegen, Vingeren,
"Mijn naam is Elise en bij het begin van mijn avontuur was ik 23 jaar en over 5 maanden 24. Ik had niet echt een stabiele leven maar het kon altijd erger. Bij geboorte ben ik al afgestaan en leefde ik heel mijn leven in een pleegzorg. Mijn hele leven ..."
20-04-22
8.8
Verlegen MeisjeDoor: Centerfold
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dildo, Groot Geschapen, Grote Lul, Milf, Pijpen, Tiener, Verlegen, Vingeren, Zonder Slipje,
"Joke is een verlegen meisje. Ze heeft nauwelijks vriendinnen, laat staan een vriend. Ze heeft dik donkerblond haar, dat ze altijd in een vlecht draagt. Daarnaast draagt ze een bril met grote zwarte randen. Maar als je goed kijkt, dan is het eigenlijk..."
10-03-22
8.5
De Verlegen Bezoeker VerleidDoor: Frank En Marieke
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen, Verlegen,
"Frank was de hele dag klussen bij z n broer. Hij zou me laten weten of hij voor het avondeten thuis zou zijn. Voordat hij vertrok riep hij nog vanuit de deuropening naar me dat Jan, een van z n vrienden, wellicht even aan zou komen om de soldeerbout ..."
16-02-22
9.2
Het Schriftje - 9Door: Sandra13127
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sexspeeltjes, Sextoys, Uitdagen, Verlegen, Vrouwvriendelijk,
"Die nacht vrijen Peggy en ik urenlang met elkaar. Ik ben de tel van het aantal orgasmes dat ze me liet ondergaan compleet kwijt. Ik weet alleen dat mijn schaamlippen rood gezwollen en extreem gevoelig zijn momenteel. Meer kan echt niet meer. Toe nog..."
20-10-21
9.1
Jonge Patiënte Nieuwsgierig Bij InrichtingsartsDoor: Smikkelbeer
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dokter, Gynaecoloog, Pijpen, Roodharig, Verlegen, Vingeren, Voorlichting,
"Ik werk nu al vier jaar in deze psychiatrische verpleeghuis voor vrouwen. Ik was een van de weinigen die zich had ingeschreven op de vacature als arts in de inrichting. Op de conci rge na, ben ik de enige man in het hele pand. We hebben alleen vrouwe..."
09-09-21
8.3
De Vreselijke Vriendin Van Mijn VaderDoor: Centerfold
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dikke Tieten, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul, Milf, Pijpen, Stiefmoeder, Verlegen,
"Ik ben Sjoerd, een zeventienjarige jongen, die op het atheneum zit. Ik ben 1,90 m lang en zie er sportief uit. De meisjes kijken belangstellend naar me, maar ik ben te verlegen om op de avances in te gaan. Tien jaar geleden is mijn moeder overleden, ..."
18-06-21
8.8
Verrassend FijnDoor: Fortuna
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Partnerruil, Sauna, Verlegen,
" Schat wat is het heet Klaagde Shimaine naar Nigel. Doe je handdoek dan af Zei Nigel licht ge rriteerd. Jij wilde eens naar de sauna en in een sauna is het nou eenmaal heet. Shimaine keek Nigel boos aan. Als ik hier alles af doe, da..."
06-05-21
8.9
De Waanzinnige FleurDoor: Arie Bombarie
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Eerste Keer, Jong En Oud, Pijpen, Tiener, Trio, Verlegen,
"Hoi, ik ben Erik en ik ben 42 jaar. Ik ben getrouwd met Chantal van 40 jaar en we hebben samen al een mooie 12 jaar achter de rug. Ook zijn we elkaar nog lang niet zat dus voorlopig blijven we nog lekker bij elkaar. We hebben geen kinderen en daar he..."
17-11-20
9.4
Na De Begrafenis Bij Zijn Tante - 4Door: Centerfold
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Groot Geschapen, Grote Lul, Milf, Pijpen, Tante, Tiener, Verlegen,
"Ze hebben er beiden vrede mee, dat ze niet geneukt hebben, maar wel lekkere seks hebben gehad. s Avonds kruipen ze beiden naakt in bed, maar doordat Nelly duidelijk had gemaakt, dat ze het raar vindt dat een weduwe direct seks heeft, gebeurt er die ..."
25-09-20
9.2
Een Nieuwe JobDoor: Lander Vercamp
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Buttplug, Collega, Escort, Hoer, Lingerie, Model, Pijpen, Prostitutie, Verlegen,
"Eindelijk. Eindelijk een eerste nieuwe stap in mijn leven, vandaag mag ik aan de slag bij m n eerste echte job. Na maandenlang zwoegen en lopen van het ene bedrijf naar het andere, om er telkens weer weggestuurd te worden, mocht ik vorige week dan to..."
08-09-20
9.5
Van Verlegen Naar Sletje - 5Door: Eddie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Trio, Verlegen,
"Wij, Eddie en Lesley, zijn een stel van 32 en 28 jaar. We zijn al 12 jaar samen, waarvan 8 jaar getrouwd. Ik leerde Lesley kennen toen ze net 16 was. Voor mij had ze wel eens gezoend met een jongen, maar verder was ze nooit gegaan. Lesley is een zeer..."
30-07-20
8.9
Van Verlegen Naar Sletje - 4Door: Eddie
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bbc, Cuckold, Cuckolding, Verlegen,
"Wij, Eddie en Lesley, zijn een stel van 32 en 28 jaar. We zijn al 12 jaar samen, waarvan 8 jaar getrouwd. Ik leerde Lesley kennen toen ze net 16 was. Voor mij had ze wel eens gezoend met een jongen, maar verder was ze nooit gegaan. Lesley is een zeer..."
27-07-20
9.0
Getrouwd - 1Door: Eric
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Preuts, Verlegen,
"Wij Leonie en Marc zijn een zijn een getrouwd koppel zonder kinderen, ik leerde Leonie kennen toen ze net 16 was en ik was haar eerste vriendje. Zelf was ik toen 21 jaar haar ouders vonden het maar niets omdat ik veel ouder was dan Leonie. Leonie was..."
21-07-20
8.2
Van Verlegen Naar Sletje - 3Door: Eddie
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Bbc, Cuckold, Cuckolding, Deepthroat, Pijpen, Verlegen,
"Wij, Eddie en Lesley, zijn een stel van 32 en 28 jaar. We zijn al 12 jaar samen, waarvan 8 jaar getrouwd. Ik leerde Lesley kennen toen ze net 16 was. Voor mij had ze wel eens gezoend met een jongen, maar verder was ze nooit gegaan. Lesley is een zee..."
18-07-20
8.2
Van Verlegen Naar Sletje - 2Door: Eddie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bbc, Cuckold, Cuckolding, Groot Geschapen, Grote Lul, Neuken, Pijpen, Sperma, Verlegen,
"Wij, Eddie en Lesley, zijn een stel van 32 en 28 jaar. We zijn al 12 jaar samen, waarvan 8 jaar getrouwd. Ik leerde Lesley kennen toen ze net 16 was. Voor mij had ze wel eens gezoend met een jongen, maar verder was ze nooit gegaan. Lesley is een zee..."
17-07-20
9.1
Van Verlegen Naar Sletje - 1Door: Eddie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bbc, Cuckold, Cuckolding, Neuken, Pijpen, Slet, Sletje, Verlegen,
"Wij, Eddie en Lesley, zijn een stel van 32 en 28 jaar. We zijn al 12 jaar samen, waarvan 8 jaar getrouwd. Ik leerde Lesley kennen toen ze net 16 was. Voor mij had ze wel eens gezoend met een jongen, maar verder was ze nooit gegaan. Lesley is een zee..."
16-07-20
9.1
Verlegen MinnaarsDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Verlegen,
"Hij werkt bij de Albert Heijn op het de Mirandaplein. Sanne heeft hem daar gezien. Maar ze kent hem van school. Hij heet Michel en ze vindt hem, met zijn zwarte krullen, om op te eten. Op school hebben ze geen contact. Hij zit een klas lager en in ha..."
26-06-20
8.9
Verlegen Beugelbekkie Blijkt Geile Zaadslet - 4Door: Jojo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Slet, Sletje, Verlegen,
"Ik wordt vroeg in de ochtend wakker door het gegil van Simone, dat mijn vader niet zo hard moet gaan in haar kontje. Verbaasd en opgewonden krijg ik een beeld in mijn hoofd over hoe ze het zouden doen. Ik besluit om naar de badkamer te gaan ..."
16-11-19
8.7
Verlegen Beugelbekkie Blijkt Geile Zaadslet - 3Door: Jojo
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Slet, Sletje, Verlegen,
"Trillend op mijn benen van de zenuwen loop ik naar mijn fiets toe. Ik ga door mijn knie n om mijn fiets van slot te halen, want niet iedereen hoeft mijn volgespoten gaatjes te zien. Ik voel het sperma nu uit mijn kontje druipen, hierdoor prob..."
13-09-19
8.7
Verlegen Beugelbekkie Blijkt Geile Zaadslet - 2Door: Jojo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Slet, Sletje, Verlegen,
"Na een heerlijke nacht te hebben gelsapen gaat mijn wekker. Met een glimlach op mijn gezicht word ik wakker, met mijn gedachte bij gister. Ik loop naar de badkamer en kijk in de spiegel voor dat ik een lekkere warme douche neem. Oh wat zi..."
09-09-19
8.0
Verlegen Beugelbekkie Blijkt Geile Zaadslet - 1Door: Jojo
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Slet, Sletje, Verlegen,
"Hoi mijn naam is Johanna een 16 jarige brunette met bruine ogen en een beugel, ik ben 162 cm land en weeg 51 kilo en heb een kleine b cup. Ik ben bisexueel, maar ik hou enorm veel van sperma, ik wil dit het liefst elke dag. De reden dat dit v..."
16-07-19
7.7
Verlegen Anja - 4Door: John Beton
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Pijpen, Verlegen,
"Onze laatste uitstap naar Parijs lag intussen weeral enkele maanden achter ons. In tussentijd hadden we maar eenmaal afgesproken voor vluchtige seks in een hotel langs een autosnelweg, tijdens de middagpauze. Het was me opgevallen dat Anja de laatste..."
03-06-19
8.8
Verlegen Anja - 3Door: John Beton
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verlegen,
"Enkele weken na onze laatste hotelafspraak, vertrok ik met Anja op weekend naar Parijs. In het geheim uiteraard, ze vertelde haar man dat ze naar een congres moest. Ik had een mooi hotel in het centrum van de stad geboekt en keek er al dagenlang naar..."
25-11-18
8.6
Verlegen Anja - 2Door: John Beton
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Verlegen, Vingeren,
"Het avontuurtje dat ik met Anja beleefde lag alweer enkele maanden achter ons. Door de drukke periode van beider koppels, zagen we elkaar veel minder. Als we elkaar dan toch ontmoetten, was dit meestal ter gelegenheid van een verjaardag van een gemee..."
11-11-18
8.8
Verlegen, Anke En JackDoor: RC.Amsterdam
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verlegen,
"Rustig wordt Anke wakker, met wat spierpijn in de kut maar heel tevreden. De neuk en vrijpartij van afgelopen avond en nacht was een hoogtepunt in haar leven. Naast haar ligt de minnaar Jack nog te slapen. Anke staat op en gaat koffie zetten zou hij..."
24-09-18
7.9
Verlegen Anja - 1Door: John Beton
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Verlegen,
"Het was een mooie zomerdag toen ik telefoon kreeg van de vrouw van een van mijn maten. Ze vroeg of ik niet langs kon komen om wat speelgoed mee te nemen waarvoor haar zoontje van 4 te groot geworden was. Ik liet weten dat in in het begin van..."
24-06-18
8.1
Verlegen Hetero Vriend Blijkt Best Dominant! - 4Door: Sander
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bdsm, Biseksueel, Dominantie, Pijpen, Rape, Slikken, Verkracht, Verlegen,
"Opnieuw is er weer een tijdje niks gezegd over alle sexuele contacten tussen Joost en mij. De kerstvakantie was echter anders. We hebben elkaar niet zo veel meer gezien gesproken. We hebben ons brommerproject een tijdje aan de kant gezet en..."
22-01-18
7.5
Verlegen Hetero Vriend Blijkt Best Dominant! - 3Door: Sander
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Deepthroat, Dominantie, Pijpen, Verlegen, Vernederen,
"Deel drie van dit verhaal, bedankt voor de goede beoordelingen tot nu toe Mochten iemand aanmerkingen hebben of tips, laat dit dan achter in de reacties, ik lees het altijd. Sinds de laatste keer, waarin ik oprecht behoorlijk gebruikt ben d..."
20-11-17
8.3
Verlegen Hetero Vriend Blijkt Best Dominant! - 2Door: Sander
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Deepthroat, Dildo, Dominantie, Pijpen, Verlegen,
"Na lang geduld gehad te hebben kan ik eindelijk beginnen aan deel 2 van dit waargebeurde verhaal met Joost en mij Sander . Voor de mensen die deel 1 niet hebben gelezen, Ik ben Sander 25 en mijn vriend die zegt hetero te zijn heet Joost 23 . Voor..."
29-10-17
8.3
Verlegen Hetero Vriend Blijkt Best Dominant! - 1Door: Sander
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Deepthroat, Dominantie, Onderdanig, Pijpen, Verlegen,
" b Mijn Hetero vriend een handje helpen b Een tijdje terug begon dit verhaal. Op whatsapp spraken een vriend genaamd Joost 23 en ik Sander, 25 vaak. We zijn goede vrienden en delen enkele hobbies met elkaar en hadden daarmee natuur..."
09-10-17
7.8
Mijn Verlegen Vrouw - 5Door: Frans Groenen
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verlegen,
"Weer thuis wachtte ik op mijn vrouw en was benieuwd of ze iets van haar belevenissen zou vertellen. Ze werd door Susan na een uurtje thuisgebracht kletste een hele hoop over hoe gezellig het was geweest maar repte met geen woord over de eigenlijke ge..."
06-06-16
8.2
Mijn Verlegen Vrouw - 4Door: Frans Groenen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Verlegen,
"De vrouwen kregen geen kans om zelf hun kleren uit te doen vijftig op sex beluste kerels hadden de vijf vrouwen binnen een paar minuten naakt voor zich staan. Zelf stonden de mannen ook snel in hun blootje en vijfentwintig, op volle oorlogssterkte st..."
26-05-16
8.4
Mijn Verlegen Vrouw - 3Door: Frans Groenen
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verlegen,
"O mijn god, daar lag ze dan mijn mooie heerlijke en nu al sufgeneukte vrouw die die nacht nog meer hele lange en dikke lullen in haar kut te verwerken zou krijgen. Bij die gedachte alleen al werd ik nog meer opgewonden en dook zodra haar kut vrij was..."
10-05-16
8.0
Mijn Verlegen Vrouw - 2Door: Frans Groenen
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verlegen,
"Veel tijd om na te denken kreeg ik niet, twee vrouwen waaronder Susan kwamen binnen en voordat ik ook maar iets kon zeggen zat de ene met haar kut over mijn gezicht en liet de andere haar kut over mijn nog steeds erecte paal zakken. Zo snel had ik no..."
05-05-16
7.4
Mijn Verlegen Vrouw - 1Door: Frans Groenen
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verlegen,
"Een aantal jaren geleden heb ik een internetbedrijf gestart wat na een tweetal jaren een dusdanig succes was dat ik het niet alleen meer aankon en ik op zoek ging naar een firma die me een hoop werk uit handen kon nemen. Na het plaatsen van ..."
27-04-16
8.0
Mijn Verlegen MeisjeDoor: Bart1
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Verlegen,
"Wat deed Yasmine toch Waarom heb ik dat toch laten gebeuren Wel, omdat ik het bloedgeil vond en het mijn fetish was sinds ik jong was. En klaarblijkelijk ook wel om mijn vriendin te laten genieten Misschien eerst even introduceren Ik be..."
25-06-14
7.6
Van Verlegen Naar SletDoor: Hans
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Slet, Sletje, Verlegen,
"Al jaren probeer ik een leuke meid via internet te zoeken die puur en alleen maar sex wil. Se in de vele vormen. Gewoon een meid die samen met een man van 60 lekker wil klote en op ontdekking wilt gaan. Soms een reactie van een vrouw voor ..."
08-04-14
7.4
Verlegen?Door: Hans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verlegen,
"Hallo, ik zal me kort even voorstellen, ik noem mezelf hier Hans, ben een jongem van 23 jaar, 1.90 lang en lees al heel lang verhalen en vond het tijd zelf eens een verhaal proberen te schrijven. Het verhaal is niet waargebeurd maar een al vaker door..."
17-03-14
7.7
Verlegen Tienertje - 2Door: The Writer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Verlegen,
"Toen ik na een paar weken een sms kreeg van Judith, de moeder van Ilona. Dat ik even langs wilde komen om te praten. Ik schrok wel even want dacht gelijk aan de woorden die ze zeiden toen ik Judith vol spoot dat ze geen pil gebruikte. Maar ja ik zag ..."
18-11-11
7.8
Verlegen Tienertje - 1Door: The Writer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Verlegen,
"Toen ik Jack genaamd op een avond na een lange werkdag lekker onderuitgezakt op de bank zat samen met mijn vrouw ging de voor deurbel, mijn vrouw stond op en deed de voordeur open om te kijken wie dat was, er werd wat gepraat en even later stonden mi..."
02-11-11
7.3
Jong En VerlegenDoor: Melinda
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Verlegen,
"Ik ben een jong meisje van 16 jaar. Erg verlegen en toon me niet snel aan anderen. Ik ben onzeker over mijn lichaam. Als ik op stap ben, kijk ik wel naar de jongens maar daar blijft het bij. Ik heb het gevoel dat ze niet ge nteresseerd zijn in mij wa..."
19-06-11
7.2