61.637 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...

Bewust Van Mijzelf - 4


Door: Marijke
Datum: 29-11-2023 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 5482x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Bewust Van Mijzelf - 3
Na de echt heerlijke vrijpartij met Bob heb mijn een badjas aangetrokken en keek naar Willem en Jurgen, die nog met erectie zaten en mij geil aankeken. Ik glimlachte naar ze en vertelde dat het nu hier bij bleef. Willem protesteerde, want hij zat nu met erectie en hij was opgewonden. Nee was mijn antwoord en andere keer maar niet vandaag en ook niet morgen.

Later in bed begon hij weer en ik deed alsof ik sliep. De volgende morgen werd ik wakker en draaide om en keek naar die nog lag te slapen. Ik stapte uit bed en zette beneden een pot thee en harde broodjes in de oven. Alleen gekleed in mij dunne satijnen ochtendjas opende ik de gordijnen en zwaaide naar onze jongere buurman die de hond uitliet. Mijn tepels staken stijf vooruit, ik hoopte dat de buurman dit niet had gezien. Ach dacht ik en wat dan nog! Maar de reactie van de buurman was voldoende. Een grote grijns en een opgestoken duim. Wauw ook hij zag mij wel zitten, maar ik hield het bij mijn 3 lovers, daar had ik meer dan genoeg aan.

Terwijl ik de thee inschonk liep Willem de keuken in pakte mij vanachteren vast en kuste in de nek. Het voelde zo fijn ,dat hij dit deed zo vertrouwd. Na het ontbijt vroeg hij hoe het met mij was en of de herinnering van gisteren een goede was. Ik knikte, want naast de sex was zijn reactie gisteren en ook nu, een fijne verrassing. Ik merkte geen jaloezie en alleen maar liefde. Ik kuste hem op de mond en bedankte hem voor wat hij mij toestond. Hij lachte en vertelde dat hij het opwindend vond en dat het stimulerend voor ons liefdesleven was.

We hebben verder wat gewandeld in het bos waar wij nagenoeg tegen aan wonen. De avond verliep rustig een beetje gezapig.

De gehele week verliep, op een lief appje van Bob na , zonder bijzonderheden.

Donderdag zat ik achter de computer wat rekeningen te betalen, toen er plotseling een pop-up op het beeldscherm verscheen. Het was van een sexclub in Duitsland. Het was een algemene uitnodiging voor de oudere echtparen om eens langs te komen en op een andere wijze met de seksualiteit om te gaan. Het was discreet, geen camera`s of telefoons, privacy was het keywoord. De stad lag net over de grens en iets meer dan 2 uur rijden. `s Avonds bij het avondeten, vertelde ik aan Willem dat ik een berichtje had gekregen en de boodschap erin. Hij keek nadenkend en vroeg wat ik daar van vond? Ik had er uitgebreid over nagedacht en het leek mij wel spannend om daar met hem naar toe te gaan. Puur om te zien hoe het daar was en wat voor mensen er kwamen. Ik het bericht was ook aangegeven dat erotische kleding gewaardeerd werd. Op de vrijdagavond zijn we in een grote stad in een aangrenzende provincie naar deze kleding op zoek gegaan. Christine Le Duc was de eerste erotische zaak die we tegenkwamen en hebben daar met hulp van een lieve verkoopster hebben prachtige lingerie setje gekocht. De week daarna hebben wij in de desbetreffende stad een hotelkamer geboekt Na het inchecken en na onze koffers op de kamer te hebben gezet , zijn we na ons diner in het hotel restaurant, na het omkleden met een taxi naar de sexclub gebracht. Ik was blij dat ik op het allerlaatste moment mijn lange rode jas uit mijn kledingkast had gepakt. Het was anders wel relletje geworden wanneer ik in een korte jas uit het hotel was gelopen. De taxichauffeur had ons in de spiegel aangekeken, toen we het adres opgaven. Hij knikte en glimlachte. De rit duurde bijna een half uur en kwamen even buiten de stadsgrens bij een statig landhuis terecht. De man wenste ons een fijne ontspannen avond en gaf ons een kaartje zodat wij konden bellen als we weer naar het hotel wilden gaan.

We liepen naar de hoofdingang, wat voor mij wat moeizaam was om met hoge hakken over het grind te lopen. De grote houten deur stond en via een korte gang kwamen in een ronde kamer waar we werden ontvangen door onze gastvrouw. Ze vroeg onze namen en vertelde wat de normale gang van zaken was. Nee is nee was de 1e en de belangrijkste regel voor mij. De andere regels waren even relevant, zoals geen foto`s of video`s, dronkenschap betekende gelijk verwijdering door de bewaking. Eten en drinken was is de toegangsprijs verwerkt. Er waren condooms op de tafels te vinden, gebruik viel onder de eigen verantwoordelijkheid. verder werd er gevraagd om een masker op te zetten hetgeen de anonimiteit van een ieder min of meer waarborgden. ik had een mooi Venetiaans masker uitgekozen, glanzend wit met goud en met mijn rode lippen was het zeker opvallend. Er volgde een korte rondleiding en we werden naar de kleedruimtes gebracht, waar ook de kluisjes voor de waardevolle zaken stonden. Het was verplicht om in lingerie rond te lopen om te voorkomen dat er er `kijkers` kwamen. We liepen respectievelijk de vrouwen en mannen kamers in. ik trok mijn lange jas uit en keek in de levensgrote spiegel en vond dat ik een mooie set aanhad. Zwarte Hold up kousen, zwarte hoge hakken en een doorzichtige zwarte body . Mijn body was voorzien een open kruis maar deze kon je alleen zien wanneer ik mijn benen wat omwijdt deed. Mijn tepels werden afgedekt met zwarte sterren, deze konden gemakkelijk worden verwijderd en op mijn zwarte halflange handschoenen bevestigd worden.

Ik was al naar de grote zaal gelopen en keek naar de zeker 100 a 150 mensen die er al waren. Ik voelde de ogen over mijn lichaam gaan. Ik was nu door mijn ervaring met mijn twee jonge minnaars zo vol zelfvertrouwen dat ik niet bloosde en rustig een plekje opzocht. Zittend met een glas witte wijn, keek ik rustig rond en zag zoveel verschillende mensen en lichamen ( mager, slank, gezet en dik) er waren mensen van alle leeftijden. Maar veelal tussen de 45 en 60 jaar. Wij hadden afgesproken dat om in het begin apart rond te lopen en zien hoe de avond/nacht verliep. Willem kwam de zaal binnen en ik was blij met hem. Iets buikje, verder nog een paar mooie billen en benen. Een mooie sprekende kop en een lichtbehaarde borstkas. Voor mij een mooie vent. Hij keek rond en zag dat hij al gescand werd door een aantal vrouwen. In mijn observatie moment merkte ik een man op van rond de 50 jaar met een bierbuik. Toen hij zag dat ik in zijn richting keek stapte hij op mij af. Het was een pedant mannetje die waarschijnlijk gewend was om zijn zin te krijgen. Hij begon met: zo mevrouwtje ook op zoek naar een bevredigende avond? Ik keek hem en zweeg en keek hem langzaam van boven naar beneden aan en wachtte zijn volgende opmerking af. Hij grijnsde toen hij zichzelf aanbod om mij een leuke avond te bezorgen. Ik keek aan en zei dat ik nog rondkeek en nog geen geschikte kandidaat had gezien. Hij werd boos en riep duidelijk en luid: he bitch weet je wel wie ik ben? hij pakte mij vast en wilde mij omhoog trekken. Alle mensen keken naar ons Ik verzette mij en ik zag Willem naar ons toe komen. Hij werd door twee potige mannen tegen gehouden en ik hoorde deze mannen zeggen, meneer laat ons dat maar opknappen. Stribbelend werd de man de zaal uitgeleid en de gastvrouw kwam naar mij toe. Ze vroeg hoe het ging en vertelde dat de man naar buiten werd gebracht en op de non persona lijst werd gezet. Ik glimlachte en merkte op dat ik mij heel veilig voelde na deze hele snelle actie van de mannen.

Na een paar minuten was de sfeer weer ontspannen en kwam er een een stelletje van rond 50 a 60 jaar naast mij zitten. We raakten in gesprek. Na wat algemeenheden te uitgewisseld, vroeg de vrouw of ik alleen was? Ik antwoorde ja in zekere mate wel. Hij zwerft hier ergens rond en komen elkaar zeker weer tegen. Ze lachte en en vertelde dat haar man een echte hetero was en dat zij BI was. Ze keek naar mij om te zien hoe ik reageerde. Omdat ik niet terug deinsde en alleen maar oh leuk zie vroeg ze of ik wel eens met vrouwen had gevreeën ? Ik reageerde tot nu nog niet maar sta voor alles open, vroeg of ik het vanavond wilde uitproberen. Ik knikte en al snel liepen we richting de halfopen kamers. Willem volgde ons op gepaste afstand. Ik verwijderde mijn tepelsterren en mijn stijve tepels staken door de ontstane gaten naar buiten. De vrouw ( Corien) gaf een gilletje van o wat ontzettend leuk zeg en raakte een tepel aan. Zelf droeg zij een 3/4 BH, ook Hold up kousen en een slipje met open kruis, waar je haar vagina goed kon zien. Of eigenlijk gezegd haar grote schaamlippen zag uitsteken. In het kamertje stond een groot bed en in de wanden waren kleine vensters zonder iedereen kon kijken wat er gebeurde. Corien ging liggen en vroeg mij naast haar te komen. Ze begon mijn buik en benen te strelen en eindigde bij mijn borsten en tepels die op een totaal andere manier werden gestreeld en gemasseerd.

Ik genoot van de strelingen en pakte voor het eerst de borsten van een andere vrouw vast, Ze voelden zacht, slap, warm en week. Alleen haar tepels voelde als twee kleine pikkies . Ik begrijp nu de reactie van de mannen. Het zuigen aan haar tepels was een leuke ervaring en kon er haast niet mee stoppen. Corien ging omlaag en duwde mijn benen omwijdt en zag mijn naakte schaamlippen. Liggend op mijn rug wachtte ik alles af. Ik voelde haar vingers tussen mijn schaamlippen gaan en haar tong mijn klitje aanraken. Haar zachte tong duwde verder naar binnen, Corien begon mij sneller te likken. Het voelde zo goed, ze wist

precies waar mijn gevoelige plekjes zaten. Ik kon niet stil blijven liggen en begon met mijn onderlichaam te bewegen. Ik ging zitten en vroeg ze of bovenop mijn mond te komen. In een andere dan het gebruikelijke standje 69 lagen we op bed en ik rook en proefde geuren en smaken die ongelijk waren. Ik begreep mijn man nu waarom hij het lekker vond om mij te beffen. Ik nam haar grote en dikke schaamlippen tussen mijn tanden en genoot van haar reacties. Na een tijdje vond ik haar klitje het leek weel een klein pikkie. Iedere keer als ik mijn tong er over liet glijden stuiterde Corien bijna van het bed. Mijn gezicht droop van kutvocht . Ik stopte mijn hand voor een deel in haar kutje en bleef haar klitje likken en voelde dat ze klaarkwam. Het leek wel of ze plaste zoveel vocht liep in mijn mond. In haar orgasme drukte haar kutje op mijn mond en hijgend lag ze naast mij. Ze keek mij aan en zei dat ze nog nooit zo lekker door een vrouw was verwend. Mens ik bleef erin. Haar man pakte voor ons een handdoekje om onze gezichten af te drogen. Corien stond op en ze liepen de kamer uit. Het voelde vreemd om zo uit elkaar te gaan nadat je sex hebt gehad. Ik besloot om iets te gaan drinken en staande aan de bar nam ik twee glazen spa en keek rond. Plotseling zag ik iemand waarvan ik dacht dat ik de persoon kende. Ik ging de buurt van de man staan en herkende zijn stem. Ja het was hem, mijn huisarts. Mijn god wat een dikke penis had die man. Ik keek rond of zijn vrouw er ook was. En daar was zij zoenend en strelend met twee mannen. Een donkere man en een blanke man, beide heren voorzien van goede gereedschap. Ze zat in de donkere man penis te knijpen en heen en weer te trekken. Ik wilde klaarkomen Ik keek naar mijn huisarts en besloot dat hij mij zonder condoom mocht neuken. Ik trok aan mijn tepels zodat deze stijf naar voren staken en liep naar hem toe. Zijn ogen waren gericht op mijn tieten en ik pakte zijn pik vast en liep met zijn pik in mijn hand richting een kamer. Zonder wat te zeggen ging ik op handen en knieën op het bed zitten en stak mijn kont omhoog en trok mijn billen omwijdt. Hij ging achter mij zitten en stak zonder aarzeling zijn lul in mijn kutje. Ik had nog nooit zo`n gevaarte in mij gehad. Mijn adem stokte even, hij begon direct te pompen en mijn orgasme liet niet lang zich wachten. Mijn gezicht in het matras drukkend, onderging ik de aanval van de verschrikkelijk dikke drilboor. Mijn kutje krampte en ik gilde gesmoord in het matras mijn orgasme eruit. Voorover gebogen wachtte ik zijn lading af en voelde mijn schaamlippen branden. Hij stootte nog een paar keer hard en voelde toen zijn sperma langs zijn paal uit mijn kutje lopen. Dit was goed en ik was in controle. Hij trok zijn pik uit mijn kutje die zo gloeide dat ik bleef liggen. Hij streelde mijn billen en zei je hebt een heerlijke kont en kut, dank je wel. waarna hij vertrok. In de ruimte horde ik een hevig gekreun, stond en keek door een raampje. Daar werd de vrouw van onze huisarts stevig door de donkere man van achteren genomen terwijl de blanke man haar in de mond neukte. Haar grote D cup borsten vlogen bij iedere stoot in haar haar kutje heen en weer. He was een heel geil gezicht. Haar gezicht zover ik het kon verkrampte plotseling en schokkende en zover mogelijk schreeuwend kwam ze klaar. De beide mannen versnelden hun tempo en spoten haar vol. Het sperma liep langs haar lippen. Ze probeerde zoveel mogelijk te slikken en ik hoorde haar zeggen straks nog een keer. Ik besloot nog even te wachten en Willem op te zoeken. Ik vertel in ons volgende avontuur hoe het verder is gegaan.
Lees verder in: Bewust Van Mijzelf - 5
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Beffen, Biseksueel, Blowjob, Flashen, Likken, Standje 69, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Lauren Gaat Weer... - 13Door: Aadje
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Groepsex, Groot Geschapen, Grote Lul, Hotwife, School, Voyeurisme,
"Het leek onwaarschijnlijk dat we in die korte tijd de slaapkamerwereld van anderen hadden ervaren. Het voelde aan dat ons huwelijk zo vaststond als een huis en in onze kleine dorpsgemeenschap zou niemand achter ons gezocht hebben. We werden nu eenmaa..."
23-02
9.1
Honing - 28Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" Goed dat je onmiddellijk kon komen. Vanzelfsprekend Mei, ik ben ook bezorgd om wat je zei. Zoals ik al zei aan de telefoon, jouw kerel, die Storm, speelt dubbel spel. Weet je dat zeker Zeker Zo goed als ..."
23-02
8.4
De Kerstborrel - 2Door: DiSanto
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Kerst, Kerstmis,
"De oorverdovende stilte van haar uitgebleven reactie had Alexander tot vroeg in de ochtend wakker gehouden. Hij had lang op kinderachtige wijze haar uit boosheid proberen te verzwijgen, maar was rond half vier s nachts gezwicht en haar een berichtje..."
23-02
8.0
Extra ServiceDoor: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf,
"Ik gaf massages, aan dames en heren. Maar de tafel gebruikte ik ook priv , om mijn vriendin eens lekker te verwennen. Door mijn lengte kom ik haar lekker neuken, maar ook spelen was een favoriete bezigheid van ons toen. Druk met het schoonmaken, na a..."
22-02
8.7
De Wereld Van Lola - 1Door: DiSanto
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Het dinsdagochtendlicht raakte haar krullen terwijl de duiven het voorjaar opgelucht inluidden. Zijn kin rustte op haar kruin terwijl hij zijn blik liet vallen op een aantal van haar opstaande haren die nu haast blond leken in het tegenlicht. De rest..."
22-02
8.8
Honing - 27Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dildo, Kooi, Verleiden,
"Storm werd als eerste wakker. Het licht in de kelder brandde gedempt. Hij was wazig als had hij een kater. Hij lag naakt op zijn rug in de kooi van Fifi. Naast hem lagen Beatrice en Emma, slapend, en helemaal bloot. Beatrice met h..."
22-02
8.7
Jonge Eva Daagt...Door: Geniet
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bubbelbad, Sauna, Vingeren,
" Het Debuut Hoi, mijn naam is Eva , ik ben de ex van John . We hebben echter nog een goed contact. En hij had toestemming gevraagd om over ons te schrijven . Ik heb de verhalen gelezen en vond ze geil , echter wat ik zelf heb meegemaakt ..."
22-02
8.8
Een Bitterzoete Symfonie...Door: DiSanto
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Studenten, Trio,
"Het kaasplankje, gevuld met gorgonzola, druiven, crackers en pure chocola, lag tussen Amber en Bas op bed. De twee hadden elkaar een kleine 6 maanden geleden leren kennen en waren sindsdien onafscheidelijk. Amber was tegen al haar principes in al na ..."
21-02
9.3
Cameltoe Op Het BalkonDoor: Mi Vetiti Phantasiae
Reacties: 3
Lengte: Lang
" em Studente biedt zich aan als hulp in de huishouding. Netjes. Grondig. Snel. Tel. 06 22322366. Alleen serieuze reacties graag. em Het kan raar raar lopen. Tot een week geleden hing op datzelfde bord mijn eigen briefje. Elke week een ni..."
21-02
9.2
Keihard Genomen Door...Door: Kleinemarie
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Buttplug, Collega, Deepthroat, Dominantie, Klaarkomen, Neuken, Onderdanig, Pijpen, Viagra, Vingeren, Vreemdgaan, Werk,
" Hoi allemaal Voor wie nog geen andere verhalen van mij heeft gelezen, zal ik me nog even kort voorstellen. Ik ben Marie, 18 jaar jong. Maar belangrijker om te noemen is dat mijn lichaam eruit ziet als die van een meisje van een jaar of 12. Dat be..."
21-02
9.1
Genomen Op Het...Door: Maria 20425
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Kut, Kutje, Naaktstrand, Openbaar, Pik, Strand, Tieten, Trio,
"George en ik zitten samen op de bank. Gezellig knus tegen elkaar aan onder een dekentje. George met een biertje, ik met een wijntje en wat te knabbelen. Maar wat we het liefste zitten of liggen we naakt onder het dekentje. Zo friemelen we wat bij elk..."
21-02
8.8
Åland - 31Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tante,
"Het was zaterdag en Mark en Timo stonden in de keuken van het studentenhuis een laat ontbijt te maken. Mark was een pot koffie aan het zetten, maar Timo maakte een indrukwekkende pan met drie eieren, gesmolten kaas, bacon en roerde dat op een niet al..."
21-02
9.4
Klik hier voor meer...