Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Alfie Special
Alfie Special
Een special over Special.. Ik kwam een keer het verhaal over Ellie en Gert tegen bij Ken Sleighter. Het was zo opwindend dat ik me meteen even moest terugtrekken om te ontladen. Later daarover nadenkend besefte ik de macht der fantasie. Ongemerkt begon ik Kens verhaal te vervolgen met een eigen verhaal over Saskia, Ellies vriendinnetje... Navraag bij Ken of hij hier bezwaar tegen had, leverde geen reactie op, dus toch maar geplaatst. Tot mijn grote verbazing werd het verhaal druk gelezen en gewaardeerd. En zo volgde dus menig verhaal, vooral als je veel reacties erover leest, inspireert dat enorm. Er staan er nu 17, waarvan Hete saunageheimpjes 1 de hoogste score had met 46904 lezers en een waardering van 8,8... Dat is een stadion vol... ongelooflijk. Over mij persoonlijk is niet veel interessants te vertellen. Ik heb een poos in het onderwijs gewerkt, maar ben ermee gestopt. De verhalen van Anoontje bewonder ik het meest: zij weet – nog beter dan mij – de spanning goed op te bouwen, waarbij het “ondeugende”steeds verrast. Jammer vind ik het dat de voorwaarden over de leeftijd zo streng zijn. De erotische ontwikkeling begint toch niet ineens bij 16, toch? Anderzijds begrijp ik de voorzichtigheid der redactie om problemen voor te zijn. Geniet van het leven, het duurt maar even! Blijf graag reageren op de fantasietjes: het kost je misschien 2 minuten, mij kostte het vaak 2 dagen...
Hoogste Cijfer: Heet In De Hottub...
Meest Gelezen: Hete Saunageheimpjes - 1
Aantal Verhalen: 33
Ontvangen reacties op mijn verhalen: 62
Door mij geplaatste reacties op verhalen: 1
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
2 Kleindochters, 1 Opa... Oei!Door: Alfie Special
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Ontdekken, Opa, Vakantie,
"Eindelijk waren de toetsweken voorbij. Carla gooide haar spullen in de kast en genoot van dat heerlijke vakantie gevoel. Heerlijk niks nutten en met haar vriendinnen beppen. Na een week bleek echter alles een beetje te vervelen. Bijna al haar vriendi..."
10-07-24
9.1
Oefenen Bij MamsDoor: Alfie Special
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Moeder, Zoon, Zus,
"De hittegolf duurde nu al 3 dagen. Bart had het niet meer op zijn slaapkamer. Die lag op de zonkant, dus hij kreeg daar de volle laag. In zijn slipje draaide hij steeds maar onder het dunne lakentje. Dit was geen doen. En dat terwijl zijn alleen staa..."
27-02-24
9.0
Heet In De Hottub...Door: Alfie Special
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Korfbal, Zus,
" Hallo, ik ben thuis , riep Marco vrolijk. Een stilte was het antwoord. Nou ja, paps en mams werken nog, maar waar hangt zus Bianca uit Aha, hij zag haar rug door het achterraam. Zo te zien in bikini aan het zonnen. Hmmm. Altijd interessant. Even vl..."
05-10-23
9.1
Stoeien In Het ZwembadDoor: Alfie Special
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Borsten, Condoom, Dochter, Kut, Kutje, Lul, Maagd, Moeder, Ontmaagd, Ontmaagding, Vader, Vakantie, Zoon, Zwembad,
"Yes, yes, yes De puber zoon Mark en dochter Suus waren gillend enthousiast. Eindelijk een leuk vakantiehuis met een privee binnenzwembad. Niet meer je ergeren aan gegil en gedoe van die mierenhoop van mensen in zo n zwembad. Pap Dirk en mams Trees g..."
26-08-23
9.0
Het Jaloerse ZusjeDoor: Alfie Special
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Broer, Trio, Zus,
"Dit verhaal speelt zich af in de tijd zonder internet, zonder smartphones en zonder seksuele voorlichting Mijn lichaam een tempel was het enige voorlichtingsboekje wat Karel kreeg Op de boerderij van Karel was altijd wat te ontdekken. Je..."
02-05-23
9.0
De Ontdekkingen Van Elly En GertDoor: Alfie Special
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Zus,
"Gert en Elly waren net aangekomen op de camping. Hun tent stond en hun spullen waren opgeborgen. Mam, mogen wij al vast de camping verkennen Mam Greet vond het best. De twee tieners renden weg en ontdekten na een tijdje een camper, die nogal apart s..."
07-06-22
8.5
Opa Mag Ik...Door: Alfie Special
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Kleindochter, Logeren, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Opa, Pijpen, Vakantie, Vingeren,
"Denise had vakantie. Eindelijk vrij en geen huiswerk meer. Na enkele dagen afkicken werd het toch wat saai zo. Haar vriendin was op vakantie en de hele dag lezen en gamen word je toch ook wel zat. Ze kreeg een prima idee. Opa woonde aan de andere kan..."
09-05-22
8.9
Nieuwsgierige Anja Gaat LogerenDoor: Alfie Special
Reacties: 15
Lengte: Lang
Tags: Logeren, Oma, Ontdekken, Opa,
"Yes Eindelijk Anja is dolblij dat ze eindelijk grote vakantie heeft. Al die tentamenweken en spanningen rond het overgaan, ze werd er bijna gek van. Ze is met de hakken over de sloot over gegaan en kan nu uitpuffen. Na enkele dagen uitsla..."
23-06-21
8.7
We Willen Het Allebei Toch?Door: Alfie Special
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Vader,
"Eindelijk vakantie. Mieke brengt de vakantie door bij haar gescheiden vader. Mieke is een spontane meid van 16, maar heeft helaas nog weinig ervaring. Ze vindt de jongens op haar school maar kinderachtig. Ze is blij dat ze nu bij haar vader is, dat..."
16-11-20
8.8
Doktertje Spelen?Door: Alfie Special
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Dokter, Zus,
"Het was eindelijk vakantie. Een zee van vrije dagen. Maar ja, na verloop van tijd sloeg toch de verveling toe. Kees was uitgekeken op tablet en lezen. Hun ouders moesten nog een week werken voor ze op vakantie konden gaan. Zusje Vera vermaakte zich i..."
29-12-19
8.8
Samen In één Bed? Vakantiepret!Door: Alfie Special
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Ontdekken, Vakantie, Zus,
"Zwetend en steunend zwoegde pa Jeroen zich door de laatste dagen voor de vakantie. Natuurlijk moest er van alles nog af op het werk en thuis was het ook een heel geregel. Koffers en tassen inpakken, koelkast legen, vuilniszakken leeg, het hield niet ..."
04-07-18
8.5
Bij Pap Op Schoot... Jammie!Door: Alfie Special
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Ontmaagd, Ontmaagding, Vader,
"Sandra is een pittig meisje. Ze is buitenhuis vaak een brutaaltje, maar helaas was het eigenlijk maar blufpoker. Het is zaterdagavond en tijd voor ontspanning. Mams zocht een filmpje op en meende dat Sandra wel een beetje erotiek zou aan kunnen. Eerl..."
13-04-18
8.6
Pappa Roepen Bij De BuurvrouwDoor: Alfie Special
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw,
"Henk woonde op een boerderij met een groot erf er om heen. Menigmaal moest hij van zijn moeder zijn vader roepen. Vaak zat hij dan ergens in het land of in de schuren en was het soms een hele zoektocht. Vandaag was het weer zo ver. Henk Ja Ga je v..."
10-09-17
8.3
Stiekem Gluurt Mams En Toen...Door: Alfie Special
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Stiekem,
"Tom en Saskia kwamen bruin gestoofd thuis van het strand tripje. Ze namen een verfrissende douche en waren bijzonder lief voor elkaar. Mams Joyce vond het een zegen, twee pubertjes die zonder ruzie te maken rond haar heen fladderden. Ze waren zelfs o..."
19-01-17
9.0
Stiekem In Een Duinpan...Door: Alfie Special
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Stiekem,
"Het was heerlijk warm weer. Saskia vond het zelfs puffend heet. Daar moest wat aan gedaan worden. Tijd voor een verkoelend bezoekje aan het strand. Ze appte Jennifer, haar hartsvriendin en deze was meteen enthousiast. Onderweg op hun fiets merkten ze..."
04-01-17
7.9
Stiekem Onder De TafelDoor: Alfie Special
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Stiekem,
"Saskia is een levenslustig meisje. Maar toch mist ze iets een vriendje. De jochies uit haar klas zijn haar veel te kinderachtig en op haar sportclub ziet ze ook niets van haar gading. En toch gieren de hormonen steeds meer door haar lijf. Vingeren i..."
08-12-16
8.6
Lief Broertje Troost Zusje... - 2Door: Alfie Special
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Zus,
"Saskia en Bart genoten wekenlang van de ontdekte seksuele vrijheid met en bij elkaar. Geregeld sloop de een naar de slaapkamer van de ander en ontdekten ze met kleine stapjes hoe fijn seks kan zijn. Paps Kees en mams Judith wisten van niets, maar dat..."
21-04-16
8.4
Lief Broertje Troost Zusje... - 1Door: Alfie Special
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Zus,
"Wat een idioot Hoe durft ie Hoe heb ik ooit kunnen denken dat het wat zou worden Woest stampt Saskia op de pedalen. Vriendje Tim heeft het net uitgemaakt, na school. Ze had het nooit zien aankomen en was overdonderd. Langzaam begint het besef st..."
01-04-16
8.8
Bijles... En Dokter Corrie - 3: Na De Mei Va...Door: Alfie Special
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Dokter, Vakantie,
"Toen Arnold na de vakantie weer op school kwam, moest hij te vaak terug denken aan zijn avonturen met Jennifer en Petra. De meisjes hielden zich wel in als ze in de klas zaten, maar ergens broeide het wel onder de oppervlakte. Toen dokter Corrie we..."
31-12-15
8.2
Bijles... En Dokter Corrie - 2: Arnold... Ei...Door: Alfie Special
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Dokter,
"De mei vakantie kwam in zicht. Jennifer besloot dat het tijd werd voor de volgende stap in het veroveren van Arnold. Na schooltijd bleef ze treuzelen in de klas tot iedereen weg was en stapte toen naar Arnold toe. Mees, ik vond die DNA lessen erg las..."
31-12-15
8.2
Bijles... En Dokter Corrie - 1Door: Alfie Special
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Dokter,
"Meester Arnold was populair onder de kinderen. Hij was nog geen 23 en was zeer betrokken bij zijn leerlingen. In zijn mentorklas, Havo 4 , zaten tieners die trappelden van ongeduld om een stap verder te gaan in hun leven. Alles was hier maar kinderac..."
31-12-15
7.9
Bh-tjes Passen? Leuk!Door: Alfie Special
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Paula is een vrolijke jonge meid, tikje verlegen met jongens, maar gezegend met een goed figuurtje en lang blond haar. Tja, die jongens dat was nog wel een probleempje. De jongens uit haar klas en in de disco vond ze veel te kinderachtig. Gek genoeg..."
15-10-15
8.2
Een BusavontuurDoor: Alfie Special
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bus,
"Jessica is een levenslustig tienertje. Lang, blond haar, fonkelende blauwe ogen en altijd bereid als eerste iets uit te proberen. Ze was blij van de basisschool af te zijn en nu in de 4e klas te zitten. Al die jochies uit haar klas waren schijterds i..."
20-08-15
7.9
Hete Saunageheimpjes - 3Door: Alfie Special
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Gangbang, Moeder, Sauna, Tiener, Zoon,
"Sophie werd als eerste wakker en keek verwonderd naar de toestand naast zich. Bart lag voor haar en meteen schoot haar te binnen hoe heerlijk het was geweest met hem. Haar zoon. Maar ze beschouwde hem nu als een jonge vurige man. Achter haar voelde z..."
29-06-15
8.5
Hete Saunageheimpjes - 2Door: Alfie Special
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Sauna,
"Sophie had na het zien van haar kinderen samen in bed genoeg om over na te denken. Verward probeerde ze haar houding te bepalen. Wat moest ze nu met hen Ketteren en verbieden Maar het tafereel was zo teder Moest ze hen nou bestraffen omdat ze li..."
17-06-15
8.6
Hete Saunageheimpjes - 1Door: Alfie Special
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Sauna,
"Mams Sophie was van Zweedse afkomst en dat was te merken. Niet alleen aan haar lange blonde manen en blauwe ogen, maar ook aan haar liefhebberijen. Zo vaak als ze kon ging ze naar de sauna en ontspande daar totaal. Het was haar droom er ooit 1 thuis ..."
16-05-15
8.9
Durf Ik Het?Door: Alfie Special
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Joy en Tim kunnen het meestal goed met elkaar vinden. Tuurlijk kibbelen ze wel eens, maar dat hoort erbij als je ouder wordt. Ze zijn nu wel toe aan een nieuwe ontdekkingsreis. Joy heeft wel eens een vriendje gehad, maar de ontdekkingen bleven beperk..."
28-04-15
8.2
Mams Coacht OnsDoor: Alfie Special
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Coach,
"Trees was al een tijd geleden gescheiden. Ze woont met haar tweeling samen en ze hebben het naar hun zin zo. Alleen s nachts voelt ze zich regelmatig eenzaam. Het bed is haar veel te groot, zo in haar eentje en ze heeft ook zo haar lichamelijke beho..."
31-03-15
8.5
Samen In één Badhokje...Door: Alfie Special
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Het was nog net vakantietijd. Sandra en haar broertje Roel hadden het warm en gingen naar het zwembad om af te koelen. Na een paar uur moesten ze er uit. Het zwembad ging sluiten. Het was vreselijk druk bij de kleedhokjes. Alles was bezet. Eindelijk ..."
09-03-15
7.9
Nieuw GelukDoor: Alfie Special
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Petra was nu 38 jaar. De wilde jaren, zoals verteld in Arnolds avonturen, lagen nu alweer 20 jaar achter haar. Ze heeft een huwelijk van 5 jaar achter de rug en was nu de trotse moeder van Angel van nu alweer 16. Petra was het alleen zijn beu en was ..."
25-02-15
8.3
Anna Wil WelDoor: Alfie Special
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Anna was altijd nieuwsgierig, vaak er op uit om de wereld te ontdekken. Ze was nog erg jong maar helaas soms ook wat verlegen. Via meiden bij haar op school hoorde ze over een site met verhaaltjes, met heel opwindende verhaaltjes . Opwindend.net blee..."
06-02-15
7.9
Sas' Eerste Begin...Door: Alfie Special
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Zoals afgesproken, kwam na 2 weken Saskia, Elly s beste vriendin, bij hen op de camping logeren. Haar nogal strenge, ouderwetse ouders brachten haar. Goed luisteren, he Saskia Zeiden ze. En ze vertrokken weer na een kop koffie. Zal ik je de camping ..."
22-01-15
8.1
Saskie Verleidt BroertjeDoor: Alfie Special
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer,
"Thuisgekomen rolt Saskia eerst weer gewoon in het oude leventje. Braaf gaat ze naar school, doet huiswerk, kletst met haar vriendinnetjes en denkt soms met weemoed aan de spannende dingen die ze op de camping meemaakte. Het leventje is nu wel erg sa..."
15-01-15
8.0