Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Ingid
Ingid
Mijn naam is Ingrid. Ik ben geboren in 1961. Ik ben getrouwd en seksueel nog steeds actief.

Ik ben exhibitionistisch ingesteld, in die zin dat ik - in anonimiteit - graag praat over mijn seksuele leven van vroeger en van nu. Vandaar ook dat ik graag hier schrijf in een mengvorm van mijn fantasie en mijn werkelijke leven, met wisselend accent tussen die twee.

Tevens ben ik een vrouw, die vanuit een "male gaze" naar zichzelf weet te kijken en daar ook graag wat mee doet. Lees mijn verhalen en verslagen om te ontdekken wat ik hiermee bedoel.

ikwitr (at) gmail (dot) comHoogste Cijfer: Kieteldood, Familiekroniek - 6: Die Avond
Meest Gelezen: Broer En Zus
Aantal Verhalen: 37
Ontvangen reacties op mijn verhalen: 116
Door mij geplaatste reacties op verhalen: 3
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Kimberley Wil GedomineerdDoor: Ingid
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Vreemdgaan, Trio,
" i BART Ik, onderdanige vrouw van 27, zoek dominante oudere man, 50 , die wil heersen over mij. Breda of directe omgeving. i Ik las de advertentie en kreeg gelijk een stijve. Ik haalde hem uit mijn broek en vergrootte de naaktfo..."
18-07-24
9.1
Met Daniel Naar De ParenclubDoor: Ingid
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Biseksueel, Hoer, Parenclub, Prostitutie,
" i Dit verhaal is een externe bijdrage, aangeleverd door ghostwriter Ms. X i Daar sta ik dan precies gekleed zoals Daniel mij gevraagd had. Daniel, ik had hem leren kennen op een congres en ondanks dat ik getrouwd ben sloeg de vonk toch ge..."
08-07-24
9.0
HotelsletDoor: Ingid
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hotel, Slet, Sletje,
"In de lift zuig je mijn tong je mond in. Ik sta wat wankel op mijn benen door de drank en leun frontaal met mijn bovenlichaam tegen je aan. Blijkbaar weet je hoe het werkt bij vrouwen zoals ik. Als je me wil neuken, voer me dan eerst een paar wijntje..."
25-06-24
8.9
Avontuur In ParijsDoor: Ingid
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Parijs, Trio,
"Mijn zus, Resie, heeft zoals gewoonlijk alles geregeld voor mijn reis naar Parijs. Sinds haar man twee jaar geleden overleed, voelt ze zich vaak eenzaam daar. Deze maandelijkse bezoeken zijn voor ons beiden een uitkomst. Ze staat er altijd op dat ik ..."
23-06-24
9.2
Mijn Geile Rijpe Tante - 2: SlotDoor: Ingrid
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Biseksueel, Jong En Oud, Met Familie, Tante, Trio,
"De rest van de week sliep ik bij haar in bed en neukten we onszelf een slag in de rondte. De zeven dagen dat ome Karel thuis was kon ik me niet anders voorstellen dan dat hij haar ook iedere nacht lag te neuken. Het gaf mij fysiek even rust, maar de ..."
16-06-24
9.4
Mijn Geile Rijpe Tante - 1Door: Ingrid
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Jong En Oud, Met Familie, Neef, Onervaren, Tante,
"IRIS Zou ik bij jou een tijdje mogen logeren Natuurlijk, jongen, ik vind het leuk. Dan heb ik ten minste een beetje gezelschap als ome Karel zijn zevendaagse diensten draait op het boorplatform. Mark is de zoon van mij..."
24-05-24
9.2
SlettenichtjeDoor: Ingrid
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Met Familie, Neef, Nicht, Pijpen, Tiener, Trio,
"Anno 1975 De zoemer ging, het laatste uur was voorbij. Nog nooit had een ochtend zo lang geduurd. Vanmiddag was ze vrij. Het kostte moeite de boeken in de schooltas te krijgen, omdat haar minirokje er ook in gefrommeld zat. Snel lie..."
03-05-24
9.2
Broertje En ZusjeDoor: Ingrid
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Broer, Buurjongen, Jong En Oud, Milf, Trio, Zus,
"Als kleine kindjes werden ze door hun moeder al samen in bad gedaan. Om de beurt moesten ze gaan staan, zodat moeder ze overal goed kon wassen. Met een washandje ging ze over hun ruggetjes, hun buikjes, armen en benen. Jantjes piemeltje waste ze alti..."
30-01-24
8.2
Lelijke ZusDoor: Ingrid
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Zus,
"We neukten weliswaar alle drie met mijn zus, maar ze was met haar norse gezicht en vooruitstekende boventanden niet de allerknapste van de straat. Desalniettemin konden we altijd een lekkere paal van haar krijgen als ze met haar kont naar ons gericht..."
29-01-24
8.2
GezelschapsspelDoor: Ingrid
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groepsex, Klaarkomen, Neuken, Vingeren, Vriendinnen,
"John las het kaartje voor Tong met elkaar en ga daarbij met een hand bij elkaar in de slip. Hij wierp de dobbelsteen. Vier, dat was Jasmijn. Oeh, John en Jasmijntje, zei Ingrid plagend. Jasmijn was de jongste en John de oudste van de g..."
12-01-24
8.8
Ingrid Weet Van WantenDoor: Ingrid
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Date, Dating, Dp, Dubbele Penetratie, Slet, Sletje, Trio,
"Ge nspireerd door Gerard4 Ik stel nooit veel eisen aan het uiterlijk van een man, als hij maar verzorgd is, ook intiem, en als hij maar niet dik is. In dat opzicht beviel hij me wel toen hij op het terras op me zat te wach..."
06-01-24
9.0
De Moeder Van ThijmenDoor: Ingrid
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Aftrekken, Anaal, Billen, Deepthroat, Hakken, Hoer, Jarretels, Kontje, Kousen, Kut, Kutje, Milf, Moeder, Nylon, Pijpen, Prostitutie, Trio, Zoon,
"Ik luisterde naar het ritmische tikken van de hakken van mijn moeder, toen ze over het parket in de kamer voorbij liep. Ik vond het een prettig geluid, waar ik altijd een stijve van kreeg. Dat is gekomen door de vragen, die Jaap, mijn beste vriend, a..."
30-12-23
9.2
De Kettingrokende SchoonheidDoor: Ingrid
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Groepsex, Zus,
"Het waren de vrienden van mijn broer. Ze kwamen me die bewuste zomeravond begroeten, als gulzige lynxen die op hun prooi aasden. Het was zo afgesproken met mijn broer. Mijn ouders waren op vakantie, dus ik had het rijk voor mezelf alleen. Gootsteen v..."
30-09-23
8.4
Wat Wil Mijn Broer?Door: Ingrid
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broer, Zus,
"Ik voelde de beklemming van het moment en de ontembare angst die zich in mijn lichaam verspreidde. Mijn broer stond nu vlak voor me, zijn ademhaling zwaar en onregelmatig. Ik kon de spanning tussen ons voelen, als een elektrische lading die de lucht ..."
21-09-23
8.5
Mijn Broer En MeerDoor: Ingrid
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Met Familie, Trio, Zus,
"Ik was 22, woonde nog met mijn broer van 25 bij mijn ouders en had het nog nooit gedaan. Ik hoefde maar aan neuken te denken of mijn hart kneep samen van verlangen. Ik dwaalde af in mijn gedachten, fantaserend over hoe het zou zijn om te wor..."
19-09-23
9.0
Kieteldood, Familiekroniek - 6: Die AvondDoor: Ingrid
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Broer, Met Familie, Moeder, Taboe, Vader, Zus,
"Peter was alleen thuis met zijn vader. Ingrid en Ivette waren naar de bioscoop. Peter zat naar de televisie te kijken toen zijn vader met de tas van Ingrid de kamer in kwam. Ken jij deze tas vroeg hij aan Peter. Ik vond hem onder de trap..."
19-08-23
9.4
Kieteldood, Familiekroniek - 5: Vrijdag ErnaDoor: Ingrid
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Met Familie, Milf, Moeder, Vader, Zus,
" Tadaaa Ingrid kwam binnen en hield een grote AH boodschappentas en een sporttas boven haar hoofd. Peter zat in de kamer. Hij was alleen thuis. Wat is dat Kijk maar. Ze hield de AH tas open. Allemaal spulletjes van Bart. ..."
02-07-23
8.9
Kieteldood, Familiekroniek - 4: Het Grote Be...Door: Ingrid
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Broer, Lesbienne, Met Familie, Milf, Moeder, Vader, Zus,
"Naast elkaar lagen ze op het grote bed. De mannen aan de buitenkant, Ivette naast haar zoon en Ingrid naast haar vader. Rustig lagen ze elkaars blote lichaam te strelen. Ingrid hield losjes de pik van haar vader in haar hand en vroeg Hoe hebben jul..."
23-06-23
9.2
Kieteldood, Familiekroniek - 3: Het OntbijtDoor: Ingrid
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broer, Klaarkomen, Milf, Moeder, Neuken, Pijpen, Vader, Vingeren, Zus,
"De volgende ochtend, het was zondag, zaten ze met zijn viertjes aan de ontbijttafel. Lekker geslapen, zo na gisterenavond vroeg hun moeder met een knipoog richting Peter en Ingrid. Heerlijk, zei Ingrid. En jij, Peter..."
06-06-23
9.2
Kieteldood, Familiekroniek - 2: Die AvondDoor: Ingrid
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Met Familie, Zus,
" Zo, die zijn weg. Waar waren we gebleven zei Peter tegen zijn zus. Ze stonden tegenover elkaar in de huiskamer. Hier, zei ze en ze greep hem in zijn kruis. H , hij is alweer stijf. Peter kromp ineen. Ja, wat dacht je met een ..."
31-05-23
8.9
Kieteldood, Familiekroniek - 1: Die OchtendDoor: Ingrid
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Broer, Lesbienne, Moeder, Vader, Zus,
" Wat sta je naar me te kijken vroeg Ingrid aan haar broer. De ochtendzon scheen door het keukenraam op haar over elkaar geslagen benen. Haar korte zomerjurkje liet de zijkant van haar bovenbeen vrij tot bijna aan haar bil. Peter ..."
26-05-23
9.1
Gesprek Tussen Broer En ZusDoor: Ingrid
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Dochter, Nicht, Oom, Vader, Zus,
" Kun je niet wat anders aantrekken vroeg Jan aan zijn zus. Hoezo antwoordde Saskia. Nou, je loopt er nogal aanstootgevend bij. Hoezo aanstootgevend Je rokje is wel erg kort hoor. Kun je daar n..."
14-09-22
8.2
Bbw En De Klusjesman - 3: SlotDoor: Ingrid
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Gangbang, Groepsex, Klusjesman, Volle Vrouwen,
"Klokslag twaalf uur ging de bel. Daar zijn ze, ik doe wel even open, dit wordt echt leuk, zei hij. Hij zag de spanning op haar gezicht. Maak je niet ongerust, we gaan je naar de hemel tillen, stelde hij haar gerust. Ze..."
06-09-22
9.2
Bbw En De Klusjesman - 2Door: Ingrid
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Gangbang, Groepsex, Slet, Sletje, Volle Vrouwen,
"Drie weken later. Hij zette zijn gereedschapskist in de gang op de grond en nam de gesloten tas mee de kamer in. Ze had hem deze keer niet benaderd via Silvia, maar met een appje direct naar hem. Haar wc bleef doorlopen. Dat gebeurde wel vak..."
21-07-22
9.0
Bbw En De Klusjesman - 1Door: Ingrid
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Gangbang, Groepsex, Klusjesman, Slet, Sletje, Volle Vrouwen, Vreemdgaan,
" i Dit verhaal is een experiment om eens vanuit een mannelijk perspectief proberen te schrijven. Het is puur op fantasie gebaseerd. Zeg Pascal, bij Anja lekt het kraantje op haar badkamer weer. Zou jij daar nog eens naar kunnen kijken vro..."
08-07-22
9.1
FamiliehoertjeDoor: Ingrid
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broer, Hoer, Neef, Nicht, Pijpen, Prostitutie, Zus,
"Bijna vijfentwintig was ze nu en ze was het hoertje van de familie. Dat wil zeggen, zowel haar broer als haar drie neven, twee van haar vaders kant en een van haar moeders kant, hadden met redelijke regelmaat seks met haar. Niemand wist daar verder..."
22-06-22
8.4
De Vrienden Van Mijn ManDoor: Ingrid
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Dp, Dubbele Penetratie, Trio, Vrienden,
" Zou jij zaterdagavond eens willen strippen voor Sjors, Jan en mij De vraag kwam uit het niets en overviel me. Wat Een lekkere striptease voor ons Ik wist niet hoe ik moest reageren. Ik heb nog ..."
03-06-22
8.6
OntmoetingDoor: Ingrid
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Hoer, Prostitutie,
"Ik had hem in mijn mails veel over mezelf verteld. Het was anoniem, dus ik voelde me volledig vrij om hem te vertellen over mijn libido, over de sletterigheid die in me zit en over het plezier dat ik eraan beleef om me aan een man te hoereren. ..."
02-06-22
8.9
Over MijzelfDoor: Ingrid
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Broer, Groepsex, Vreemdgaan, Zus,
"Dit jaar ga ik dus al 61 worden. De tijd vliegt, als ik terug kijk op de jaren achter me. Ja, ik ben nog steeds gelukkig getrouwd met een man, die mij de ruimte gaf en nog steeds geeft. Niet omdat hij zo altru stisch is, maar omdat hij het mateloos o..."
04-05-22
8.4
Op Een Oude Fiets Moet Je Het LerenDoor: Ingrid
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Jong En Oud, Kleinzoon, Oma, Trio,
"Ongeveer een jaar geleden is het begonnen. Tijdens het schoonmaken begonnen er stoute beelden in haar hoofd te ontstaan. Het duurde niet lang voor ze naast elkaar op de bank zaten, zij met ontbloot bovenlijf en hij zuigend aan haar tepels. ..."
09-04-22
8.2
GroepsgevoelDoor: Ingrid
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf,
"In co schrijverschap met Timio Laat ik me eerst even voorstellen en dan vertellen wat me is overkomen. Mijn naam is Ingrid, ben 60 jaar en zie er nog goed uit. Ben 1.75, weeg 71 kg, heb halflang geblondeerd haar ..."
20-01-22
9.2
Drie Jongens En Een MeisjeDoor: Ingrid
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Zus,
"Ze wist niet precies wat ze ervan moest denken, dat ze haar steeds weer meenamen naar de loods waar ze haar kleren voor de jongens uit deed en zich overal liet betasten. Met zijn drie n waren de jongens, ze waren vertrouwd voor haar, een buurjongen, ..."
29-12-21
7.2
Anita En Haar JongensDoor: Ingrid
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Gangbang, Hoer, Prostitutie,
"Ze woonde alleen op haar eigen appartementje. Een vaste relatie had ze niet, dat was niets voor haar. Ze had het een paar keer geprobeerd, maar dat liep steeds stuk omdat het haar enorm benauwde. Ze moest vrij kunnen zijn, de dingen kunnen doen die z..."
18-12-21
8.7
Broer En ZusDoor: Ingrid
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Broer, Neuken, Swingers, Zus,
"Kees had er nooit moeite mee gehad, dat zijn vrouw Ina ook neukte met haar broer Klaas. Ze deden dat al jaren met elkaar, al sinds ze puberden. Dat wist hij, want hij was er zelf bij. Klaas en Kees waren sedert hun schooltijd vrienden van elkaar. Op ..."
08-12-21
9.0
Twee Vrienden En Hun ZussenDoor: Ingrid
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Hoer, Lingerie, Neuken, Prostitutie, Vrienden, Zus, Zussen,
" i Saskia en Simon i Voor Simon en Saskia begon het tijdens de vakantie met hun ouders aan het Gardameer. Of nee, eigenlijk al eerder. Saskia had ongeveer een half jaar geleden ontdekt dat ze door haar broer bespied werd in de badkamer. To..."
25-11-21
8.7
Interview Met Een SletDoor: Ingrid
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Slet, Sletje, Vreemdgaan,
"Hallo Inge, fijn dat je ons iets over jezelf wilt vertellen. Om te beginnen, mag ik vragen hoe oud je bent Ik ben nu 42 jaar. Maar ik voel me nog 20 hoor. lach Hoe zou je jezelf in n zin beschrijven In n zin Nou..."
15-03-21
8.7
Erika: Short StoryDoor: Ingrid
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Biseksueel, Date, Dating, Dronken, Gebruikt, Jong En Oud, Ontdekken, Romantiek, Trio,
"Ze las de advertentie nog een keer. i Ik ben een vrouw van 28 jaar, 1m83, slank, met half lang zwart haar en bruine ogen. Vaak heb ik mijn haar los of in een paardenstaart. Ik draag vaak strakke jeans met een eenvoudige bloesje of truitje. ..."
28-09-20
8.8