Klik hier voor meer...
Morpheus
Morpheus
Amateur Schrijver
Homo/Bi

Verhaallijn 1 - Rob (Eigenervaring)
Verhaallijn 2 - Seymour (Fictie)

Twitter: @WriterMorpheus
Hoogste Cijfer: Bottom Of Top
Meest Gelezen: Vakantie - 1: De Onbekende
Aantal Verhalen: 18
Geplaatste Reacties: 0
E-Mail Adres: thesekstoy@gmail.com
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Seymour, De OnbekendeDoor: Morpheus
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Sperma,
"In de week erna had ik veel contacten gemaakt via de dating website, maar eigenlijk waren ze bijna allemaal waardeloos. Sommige reageerden niet meer en sommige leken van gedachten veranderd te zijn. Het ging niet zoals het moest gaan naar mijn mening..."
18-06-24
9.1
Seymour, Geile VerlangensDoor: Morpheus
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Daddy, Sperma,
"Toen ik thuis werd afgezet, liep ik meteen naar de badkamer toe. Tussen mijn billen voelde ik nog steeds zijn natte zaad, alsof het er nog steeds uit kwam lekken. Ik zette de douche aan en trok mijn kleren uit. Er zat een natte plek achter ..."
11-06-24
9.4
Seymour, De RijinstructeurDoor: Morpheus
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Daddy, Sperma,
"Het was niet mijn eerste rijles, maar wel had ik voor het eerst Benjamin. Groot gebouwd, ongeveer eind veertig en mooi zwart kort haar, waar er aan de zijkant een beetje grijs doorheen begon te komen. Hij was, naar mijn mening, super knap en..."
11-06-24
9.3
Seymour, De Tweede KeerDoor: Morpheus
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Daddy, Sperma,
"De volgende ochtend werden we allebei wakker en ik voelde nog steeds een slappe pik tussen mijn billen. We lagen naakt boven op het dekbed en keken elkaar aan. Het was zondagmorgen en ik had die dag niets gepland. Ik draaide mij naar hem toe en gaf h..."
28-05-24
9.2
Seymour, De Eerste Keer Met Een ManDoor: Morpheus
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Eerste Keer, Pijpen, Sperma, Trio,
"Ik ben Seymour. In het voorjaar van 2016, werd ik 18 jaar en mijn vrienden besloten dat we dat maar eens goed moesten vieren. Ik ben een slanke jongen, maar ik heb geen six pack. Wel smooth, zoals de meeste nu zouden zeggen. We gingen naar d..."
01-03-24
9.3
Op Het NaaktstrandDoor: Morpheus
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Naaktstrand, Pijpen, Sperma, Trio,
"De weken vlogen voorbij en ik had het erg naar mijn zin met Dave. We deden van allerlei leuke dingen, maar we waren beiden niet uit op een relatie. Samen seks hebben was voor ons genoeg. Maar ik was Marco en Frank niet uit het oog verloren,..."
29-02-24
9.2
Bottom Of TopDoor: Morpheus
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bottom, Spuiten, Top,
"Teruggekomen in Nederland, ruimde ik eerst alle kleren weer op. Ondertussen via de WhatsApp heb ik Dave laten weten wat er was gebeurd. Ik kreeg een paar smileys van hem terug en dat hij van de verhalen genoot. Met de afsluiting Ik zie je weer in d..."
24-12-23
9.5
Vakantie - 6: Laatste Keer In SpanjeDoor: Morpheus
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bbc, Pijpen, Spanje, Vakantie,
"In mijn hotelkamer gekomen was de spanning tussen ons groot. Ik wou nog niet dat deze avond zou eindigen en hij ook niet. Ik gaf hem een zoen en trok hem strak tegen mijn aan. Neuk mij hier, nog n keer. fluisterde ik. Hij knikte..."
14-12-23
9.3
Vakantie - 5: De ClubDoor: Morpheus
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Daddy, Vakantie,
"Marco was gekleed in een mooi pak en ik stond achter hem in een korte broek, waaronder mijn billen vandaan kwamen en een simpel T shirt. Samen liepen we de club binnen. Ik kom hier al bijna 20 jaar. sprak hij. Ik weet dat er hier..."
14-09-23
9.1
Vakantie - 4: MarcoDoor: Morpheus
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bbc, Pijpen, Vakantie,
"De volgende dag besloot ik maar eens rustig aan te doen en even uit te waaien op mijn balkon. Ik zat naakt met mijn voeten op de tafel en toch moet ik bekennen dat ik mijn kontje wel voelde. Ik dronk mijn zwarte koffie en zat lekker te genieten van h..."
11-08-23
9.3
Vakantie - 3: QuattroDoor: Morpheus
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Daddy, Vakantie,
"Na een uur werden we wakker, dankzij een wekker van hem. Hij lachte en klom uit bed. We zouden er tegen vijf uur zijn, maar ik wil nog even douchen. sprak Frank. Ja, is prima. Ik wil eigenlijk ook nog wel even douchen. Hij keek mi..."
20-07-23
9.1
Vakantie - 2: VoorspelDoor: Morpheus
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Daddy, Vakantie, Voorspel,
"Na een lekker nachtrust te hebben gehad, werd ik wakker van de laaghangende zon. Het was nog mooi vroeg, zo rond de klok van 7 uur. Ik dacht weer aan gisteravond, aan de onbekende, maar nu niet zo heel onbekend meer. Ik kan zijn zaad nog ste..."
19-07-23
8.9
Vakantie - 1: De OnbekendeDoor: Morpheus
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Daddy, Vakantie,
"In het voorjaar ging ik op vakantie naar Spanje. Daar kwam ik in een leuk hotel, op loopafstand van de zee. Het was een hotel gevuld met Nederlanders, maar daar had ik dan ook speciaal voor gekozen. Op de derde dag bedacht ik mij eens om naa..."
17-07-23
8.6
Sauna PlezierDoor: Morpheus
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bbc, Pijpen, Sauna, Trio,
"Manuel en ik hadden elkaar wekelijks gezien en het contact was leuk tussen ons. De seks was goed, maar af en toe wilden we allebei toch wel een beetje meer. Hij wou vooral vaak kijken, hoe ik mij aftrok of met een speeltje speelde. Op een koude decem..."
31-01-23
8.9
Verrassing Van DaddyDoor: Morpheus
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bbc, Daddy, Pijpen, Trio,
"Na een paar dagen kreeg ik een telefoontje van Manuel. Hij was weer in Nederland en vroeg zich af of ik een kop koffie kwam drinken. Het was net 6 uur en ik was ook net thuis. Maar ik ging akkoord en zou later die avond wel even naar hem toe..."
31-01-23
9.0
Dubbel HerenDoor: Morpheus
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Pijpen,
"Er gingen twee weken voorbij. Nog steeds had ik nauw contact met Manuel en Dave. Manuel is een maand op vakantie, maar Dave kom ik drie keer in de week tegen bij de sportschool. Wij sporten vaak samen en hij heeft mij voorgesteld aan zijn vrienden. B..."
29-01-23
9.0
Onverwacht VerlangenDoor: Morpheus
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Pijpen, Verlangen,
"Het was de dinsdag na dit geile weekend. Het regende buiten en besloot om na het werk te gaan sporten in de sportschool. Ik kleedde mij daar om en trok een strakke zwarte legging aan met een wit t shirt. Maar geen onderbroek, want dat vond ik niet fi..."
29-01-23
8.2
Eerste Keer!Door: Morpheus
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Eerste Keer, Pijpen,
"Het was op een regenachtige dag. Ik verveelde mij en was bloedgeil. Zoals elke dag wel. Ik kon niet overweg met de meiden van het kantoor. Een vrouw deed mij immer niks. Ja, ik ben homo. Mijn eerste keer was dan ook eerder uitstel dan afstel. Mijn ee..."
27-01-23
8.9