63.589 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
anoniem_043
anoniem_043
Dit is een automatisch aangemaakt profiel. Klik hier om jouw wachtwoord op te vragen om zo jouw eigen profiel pagina te personaliseren.
Hoogste Cijfer: Els Voert Haar Plan Uit
Meest Gelezen: Els, De Dochter Van Mevrouw Van De Kooij
Aantal Verhalen: 39
Geplaatste Reacties: 7
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Hoe Ik Mijn Vrouw Zo Ver Kreeg - 5Door: Broro
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hotwife, Milf, Trio,
"Dit is het vervolg op Hoe ik mijn vrouw zo ver kreeg 4 door omstandigheden duurde het wat langer voor ik dit deel kon afmaken. Mocht je de eerste 4 delen nog niet gelezen hebben, adviseer ik je om deze eerst te lezen. Veel plezier met dit deel. ..."
08-06-24
9.2
Hoe Ik Mijn Vrouw Zo Ver Kreeg - 4Door: Broro
Reacties: 11
Lengte: Gemiddeld
Tags: Chat, Milf,
"Die ochtend zaten we samen, met een lichte kater, aan het ontbijt. Ik besloot om onze vrijpartij van de avond ervoor toch maar ter sprake te brengen. Tot nu toe hadden we er niet over gesproken, maar ik vond dat we nu toch wel eerlijk naar e..."
22-05-24
9.4
Hoe Ik Mijn Vrouw Zo Ver Kreeg - 3Door: Broro
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dildo, Milf, Trio,
"De volgende ochtend verliep zoals altijd, het was gelukkig weekend, dus we konden wat uitslapen. Bij het ontbijt praatte we over koetjes en kalfjes, maar onze vrijpartij en alles daaromheen kwam niet ter sprake. Ik wist niet goed ho..."
19-05-24
9.2
Hoe Ik Mijn Vrouw Zo Ver Kreeg - 2Door: Broro
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Milf,
"De volgende dag hadden we het niet meer over onze vrijpartij van de vorige avond, op n of andere manier vond ik het g nant om ter sprake te brengen en Anja reageerde alsof er niets bijzonders gebeurt was. We gingen beiden naar ons werk en ..."
17-05-24
9.2
Hoe Ik Mijn Vrouw Zo Ver Kreeg - 1Door: Broro
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Trio,
" i Alvorens met dit verhaal te beginnen wil ik ons eerst even voorstellen ik ben Hans, 43 jaar en al twintig jaar samen met Anja, net 40 geworden. Wij kennen elkaar dus al van jongs afaan. Hoewel Anja in de loop der jaren wat steviger is geworden ma..."
16-05-24
8.9
Buurvrouw Gerda - 7: SlotDoor: Broro
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buurvrouw, Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Pijpen,
"Door drukke werkzaamheden is dit verhaal even blijven liggen, ik vond dat ik het toch af moest maken, dus hier het laatste deel van de buurvrouw Gerda Reeks Ik had zojuist mijn buurvrouw Gerda anaal geneukt in het bijzijn van haar slapende..."
01-09-22
9.0
Buurvrouw Gerda - 6Door: Broro
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buurvrouw, Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Jong En Oud,
" i Dit is het vervolg op Buurvrouw Gerda 5 in dat deel is te lezen hoe mijn buurvrouw mij aftrok in de douche terwijl haar zoon, Ronald, toekeek en tegelijkertijd masturbeerde... veel plezier met dit vervolg. i Midden in de nacht schrok ..."
22-03-22
9.3
Buurvrouw Gerda - 5Door: Broro
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Dikke Tieten, Grote Borsten, Masturbatie, Masturberen,
" i Het is al weer een tijdje geleden, maar hier dan toch het vervolg op Buurvrouw Gerda 4... Hoofdpersonen ikzelf, mijn buurvrouw Gerda, buurman Kees en mijn beste vriend, hun zoon Ronald. In deel 4 konden jullie lezen hoe ik door ..."
15-03-22
9.0
Buurvrouw Gerda - 4Door: Broro
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Biseksueel, Buurvrouw, Dikke Tieten, Groepsex, Grote Borsten, Pijpen,
"In het vorige deel kon je lezen hoe ik verleid werd of was het andersom door mijn buurvrouw Gerda. Echter tijdens een heerlijke neukpartij werden we betrapt door haar zoon, mijn vriend, Ronald. Hieronder kun je lezen hoe dat afliep. Ik ne..."
02-02-22
9.4
Buurvrouw Gerda - 3Door: Broro
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Buurvrouw, Dikke Tieten, Grote Borsten, Neuken,
"De volgende ochtend werd ik wakker gemaakt door Ronald wakker worden slaapkop We gaan ontbijten . Slaperig keek ik op de wekker, het was al half negen...Beneden was de ontbijttafel al gedekt, Gerda zat al aan tafel, in haar welbekende nachthemd. Ik..."
01-02-22
9.4
Buurvrouw Gerda - 2Door: Broro
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Dikke Tieten, Grote Borsten, Milf, Pijpen,
"De volgende ochtend vroeg ik me af of ik het allemaal gedroomd had. Het was zo onwerkelijk...had buurvrouw me echt een tongzoen gegeven En had ze me aan haar grote borsten laten zitten terwijl ze mijn piemel aftrok Schuchter ging ik naar beneden, R..."
31-01-22
9.2
Buurvrouw Gerda - 1Door: Broro
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Dikke Tieten, Grote Borsten, Milf,
"Dit verhaal speelt zich ruim dertig jaar geleden af, ik, Rob, ben inmiddels 44 jaar oud. Destijds dus net 16 jaar geworden. In die tijd had ik mijn eerste seksuele ervaring, ik was zo groen als gras en had niet durven dromen van wat er zou gebeuren i..."
28-01-22
9.1
Hans En Anja: Saunabezoek Pakt Helemaal VerkeerdDoor: Broro
Reacties: 25
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Dikke Tieten, Grote Borsten, Hangtieten, Sauna,
"Ik wil jullie graag vertellen over een belevenis die ik samen met mijn vrouw had. Jullie moeten weten, ik hou ervan om mijn vrouw een beetje te plagen en uit te dagen. Maar laat ik ons eerst even voorstellen. Mijn naam is Hans, 42 jaar, normaal figuu..."
28-05-21
9.1
Els Cuckold Haar Man WimDoor: Broro
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
Tags: Biseksueel, Cuckold, Cuckolding, Dikke Tieten, Grote Borsten, Hangtieten, Oma, Pijpen, Slet, Sletje, Sperma, Vreemdgaan,
" i Hier het laatste deel uit de Els dochter van mevrouw van de Kooij reeks. Het is het vervolg op Els wordt voor het eerst anaal genomen , als je de voorgaande delen nog niet hebt gelezen adviseer ik je dit eerst te doen. Zo zul je ontd..."
12-05-21
9.1
Els Wordt Voor Het Eerst Anaal GenomenDoor: Broro
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dochter, Oma,
"Hijgend lag Els bij te komen van het orgasme wat door haar hele lichaam daverde. Ze had zich op haar buik op het bed laten vallen nadat John haar op zijn hondjes had geneukt, ze realiseerde zich dat ze voor het eerst van haar leven vreemd was gegaan...."
29-04-21
9.1
Els Laat Zich DominerenDoor: Broro
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dikke Tieten, Dominantie, Grote Borsten, Oma, Onderdanig, Vreemdgaan,
"De moeder van Els lag uitgeteld met gesloten ogen op het bed na te hijgen. Haar grote, met zwart koord omwonden, roodgekleurde tieten gingen zwoegend op en neer. Ze was zojuist geil spuitend klaargekomen door toedoen van haar dochter die haar met haa..."
27-04-21
9.0
Els Voert Haar Plan UitDoor: Broro
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Dochter, Moeder, Oma, Pijpen, Trio, Vastgebonden, Vuistneuken,
"Dit is het vervolg op Els geheime verlangen , weer een deel uit de mevrouw van de Kooij reeks waarin Els haar grenzen verlegt en uitersten op zoekt. b Els voert haar plan uit b Op Maandagochtend kon ze niet wachten tot Wim d..."
05-03-21
9.5
Els Geheime VerlangenDoor: Broro
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominee, Droom, Huisvrouw, Pijpen, Sperma, Verlangen,
" i Het heeft even geduurd, maar dit verhaal is een vervolg op De droom van Els uit de mevrouw van de Kooij reeks... Veel plezier met Els i Het weekend kroop voorbij, met name de zondag, de kerkdienst leek eeuwig te duren. Haar man Wim..."
04-03-21
9.1
De Droom Van ElsDoor: Broro
Reacties: 11
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dikke Tieten, Droom, Grote Borsten, Pijpen, Sperma, Trio,
"Om het verhaal goed te kunnen volgen adviseer ik je eerst de voorgaande delen te lezen, alles begint bij het eerste verhaal Mevrouw van de Kooij . Veel plezier, Broro Een uurtje later stond Els in de keuken, de kinderen waren teru..."
15-01-21
9.0
Els Krijgt Een OrgasmeDoor: Broro
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Masturbatie, Masturberen, Pijpen, Sperma,
"Els zat met kloppend hart in haar auto. Ze was zojuist het appartement van haar moeder ontvlucht. Kort daarvoor had ze haar 72 jarige moeder betrapt in de slaapkamer. Ze was net binnengekomen op het moment dat de 25 jarige vrijwillige hulp John klaar..."
13-01-21
8.7
Els, De Dochter Van Mevrouw Van De KooijDoor: Broro
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Behaard, Dikke Tieten, Dochter, Extreme, Grote Borsten, Oma,
"Dit is het vervolg op Mevrouw van de Kooij 5 , als je dit deel nog niet gelezen hebt, adviseer ik je dit eerst te lezen. Oma van de Kooij bezorgde me zojuist een daverend orgasme, ze bewerkte mijn prostaat met twee vingers terwijl ze mijn..."
08-01-21
8.9
Mevrouw Van De Kooij - 5Door: Broro
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Dik, Dikke Tieten, Grote Borsten, Oma, Squirten, Vastgebonden,
" i Dit verhaal is het vervolg op Marga vriendin van mevrouw van de Kooij , let op, het wordt wat extremer... Veel plezier. i Woensdagochtend, de wekker ging om half acht, ik rekte me uit en besloot nog even te blijven liggen. I..."
05-01-21
9.4
Marga, Vriendin Van Mevrouw Van De KooijDoor: Broro
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Bejaarden, Cuckold, Cuckolding, Extreme, Ouderen, Slet, Sletje,
" i Dit is een vervolg op het verhaal Mevrouw van de Kooij 4 en gaat over haar vriendin Marga en haar man Bart. Als je de voorgaande verhalen nog niet gelezen hebt, adviseer ik je om dit eerst te doen. i Het was maandagmiddag, ..."
01-01-21
8.8
Mevrouw Van De Kooij - 4Door: Broro
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Boerendochter, Oma, Tieten, Trio, Vuistneuken,
"Het weekend kroop voorbij...waarom Ik had zin om mevrouw van de Kooij weer te bezoeken. Natuurlijk zogenaamd om wat schoonmaak werkzaamheden te verrichten en officieel om een boodschapje te doen, maar in werkelijkheid kon ik niet wachten om haar opn..."
30-12-20
8.8
Hans En Anne - 3: De Volgende OchtendDoor: Broro
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Cuckold, Cuckolding, Slet, Sletje, Sperma, Trio,
" b Zaterdagochtend 07 52 uur b Ik schrok wakker, bonzend hoofd en een droge mond...dat was een fikse kater dacht ik terwijl ik in mijn ogen wreef. Langzaam kwamen de herinneringen en beelden van gisteravond terug. Was dit allemaal echt geb..."
22-12-20
8.5
Hans En Anne - 2: Truth Or DareDoor: Broro
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Cuckold, Cuckolding, Pijpen, Slet, Sletje, Truth Or Dare,
" b Donderdag 19.10 uur b Met een rood hoofd en verwilderde haren kwam Anne binnen rennen. Ik keek op van mijn laptop, normaal was ze rond 17.30 uur thuis. Wat ben je laat, ik maakte me al ongerust Ze hing haar jas op Ja sorry, ik moest ..."
16-12-20
8.5
Hans En Anne - 1: Paul, De Collega Van AnneDoor: Broro
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Collega, Cuckold, Cuckolding, Pijpen, Slet, Sletje,
" b Vrijdagavond 23.20 uur b Ik zat op mijn knie n, mijn shirt lag op de grond en mijn broek hing open, mijn pik was hard. Naast me zat mijn vrouw Anne ook op haar knie n en ik keek toe hoe ze de grote lul van haar collega Paul hartstochtel..."
15-12-20
8.8
Mevrouw Van De Kooij - 3Door: Broro
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Dik, Dikke Tieten, Grote Borsten, Oma, Vuistneuken,
"In het tweede deel konden jullie lezen van mijn plannen om oma van de Kooij te neuken, maar het liep allemaal anders. Vandaag het vervollg, op of aanmerkingen zijn welkom, reacties vind ik leuk. Het was woensdagochtend en ik zat weer op mij..."
10-12-20
9.1
Mevrouw Van De Kooij - 2Door: Broro
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dik, Oma, Tieten, Vuistneuken,
" i In het eerste deel konden jullie lezen hoe ik kennis maakte met de 72 jarige mevrouw van de Kooij en hoe onze relatie ontstond. Hier het vervolg. i Het was eindelijk maandagochtend, het was pas vier dagen geleden dat ik mevrouw van de K..."
08-12-20
9.1
Mevrouw Van De Kooij - 1Door: Broro
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dik, Oma, Tieten,
"Eerst maar even voorstellen Mijn naam is John, 25 jaar, sportief, 1 meter 78 en, al zeg ik het zelf, een goed figuur. Helaas ben ik al enkele maanden werkeloos en valt het niet mee om een nieuwe baan te vinden. Omdat ik niet graag stil zit ben ik vr..."
05-12-20
9.3
Van Preutse Huisvrouw Tot Geile Cuckold Slet - 9:...Door: Broro
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Donkere Mannen, Huisvrouw, Sissy, Slet, Sletje,
" i Het is al weer even geleden dat ik deel 8 van deze serie heb geplaatst. Het verhaal gaat over Kees en Ans, een keurig burgerlijk stel waarbij zowel Kees als Ans hun seksuele grenzen verleggen. Als je voorgaande delen nog niet hebt gelezen adviseer..."
07-11-20
8.9
Van Preutse Huisvrouw Tot Geile Cuckold Slet - 8:...Door: Broro
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags: Biseksueel, Cuckold, Cuckolding, Dp, Dubbele Penetratie, Huisvrouw, Pijpen, Slet, Sletje,
" i Voorlopig even het laatste deel, Ik heb nog meer in gedachten voor dit verhaal, maar dat moet ik dus nog schrijven. Lees voorgaande delen om het verhaal goed te begrijpen. Reacties Leuk i Na het vertrek van Peter op zondagavond lagen ..."
23-10-20
8.5
Van Preutse Huisvrouw Tot Geile Cuckold Slet - 7:...Door: Broro
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Huisvrouw, Sissy, Slet, Sletje,
" i Hier het volgende deel, Kees en Ans gaan verder met hun avontuur. Reacties zijn welkom i Kees en Ans waren zondag aan het eind van de middag thuis gekomen. Peter had Ans geneukt terwijl Kees toe had gekeken en uiteindelijk zelfs het spe..."
21-10-20
8.7
Van Preutse Huisvrouw Tot Geile Cuckold Slet - 6:...Door: Broro
Reacties: 12
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Huisvrouw, Sissy, Slet, Sletje,
" i Deel 6 alweer, zowel Ans als Kees gaan over hun grenzen. Om het verhaal goed te kunnen volgen adviseer ik je eerst de voorgaande delen te lezen. Commentaar vind ik leuk. i De volgende ochtend zat Kees nog aan de ontbijttafel, het was za..."
20-10-20
8.8
Van Preutse Huisvrouw Tot Geile Cuckold Slet - 5:...Door: Broro
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Huisvrouw, Opdracht, Slet, Sletje,
"Zo gingen er een paar dagen voorbij en Kees en Ans vervielen in hun normale dagelijkse routine. Totdat Kees enkele dagen later, hij was aan het werk en reed een vracht richting Eindhoven, een whatsapp berichtje op zijn telefoon binnen hoorde komen. H..."
19-10-20
9.1
Van Preutse Huisvrouw Tot Geile Cuckold Slet - 4:...Door: Broro
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Huisvrouw, Pijpen, Slet, Sletje,
" i In deel 4 van deze serie lezen we hoe het verder gaat met Kees en Ans, ze verleggen hun grenzen, maar het avontuur is zeker nog niet afgelopen, het volgende hoofdstuk binnenkort Kees krijgt een filmpje en Ans krijgt een nieuwe opdracht. Als je de..."
17-10-20
9.0
Van Preutse Huisvrouw Tot Geile Cuckold Slet - 3:...Door: Broro
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Directeur, Huisvrouw, Slet, Sletje,
" i Hier het derde deel van het avontuur van Kees en Ans, wederom een wat korter hoofdstuk, maar het volgende hoofdstuk, waarin ze voor de tweede keer naar de fotostudio van Peter gaan, zal wat langer zijn. Als je de voorgaande delen niet hebt gelezen..."
16-10-20
9.2
Van Preutse Huisvrouw Tot Geile Cuckold Slet - 2:...Door: Broro
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Huisvrouw, Opdracht, Pijpen, Slet, Sletje,
" i Leuk om positieve reacties te zien op mijn verhaal. Hierbij het volgende hoofdstuk, lees hoe het verder gaat met Kees en Ans. Als je deel 1 niet gelezen hebt, adviseer ik je dit eerst te lezen. i In de daarop volgende dagen dacht Ans va..."
15-10-20
9.1
Van Preutse Huisvrouw Tot Geile Cuckold Slet - 1:...Door: Broro
Reacties: 20
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Fotoshoot, Huisvrouw, Slet, Sletje,
" i Dit is mijn eerste verhaal, bij positieve reacties zal ik het volgende hoofdstuk plaatsen. Benieuwd hoe het verder gaat met Kees en Ans i Kees en Ans hadden recent hun twaalf en een half jarig huwelijk gevierd. Kees was een achtenderti..."
13-10-20
8.9