Opwindend.Net
Laat ik me eerst voorstellen. Ik ben Jennie, een gescheiden moeder van 38. Ik denk dat ik met mijn slanke lijf, c-cup en blonde haar dat op mijn schouders valt er nog best wel mag wezen. In het dagelijks leven ben ik secretaresse bij een middel groot advocaten kantoor. Mijn ex-man Tim is al jaren geleden uit mijn leven verdwenen. De kinderen hebben nog een paar jaar contact met hem gehad maar na de zoveelste teleurstelling hoeven ook zij niets meer van hem te weten. Ik heb een zoon, Cedric, van 18 die net aan een opleiding bedrijfskunde is begonnen. Hij heeft een slank lijf, brede schouders en kort, blond haar. Aan vrouwelijk schoon heeft Cedric duidelijk weinig te klagen aangezien hij regelmatig met een meisje thuiskomt. Maar echt lang duren zijn relaties niet echt. Mijn dochter Elke is 16 en zit nog op de havo. Met haar lange zwarte haar, groene ogen en slanke lijf is ze een mooie verschijning. En hoewel ze nog geen jongens mee naar huis neemt heb ik niet de illusie dat ze nog nooit een vriendje heeft gehad.

We wonen in een rustige wijk, met een tuintje waar we in de zomer lekker van de zon kunnen genieten. Hoewel ik goed kan opschieten met de buren heb ik eigenlijk voornamelijk contact met mijn buurvrouw Sandra die ik wel als mijn boezemvriendin kan beschouwen. Zij woont alleen en ik kom regelmatig even gezellig bij haar langs. Vaak wordt het onder het genot van een film en wijntje redelijk laat en de kinderen grappen dan ook vaak dat ze me dan morgen wel weer zien als ik naar Sandra ga. Sandra is 31 en heeft half lang bruin haar. Ze is zeker niet dik maar heeft de rondingen op de juiste plek zitten.

Het was een dag zoals vele anderen. Het was een mooie warme dag en Sandra en ik hadden lekker in de tuin genoten van het zonnetje. Inmiddels waren we naar binnen verhuisd en zaten op de bank naar een film te kijken. We hadden al behoorlijk wat wijn op en waren dan ook redelijk aangeschoten, waardoor we in een melige bui waren geraakt en lagen regelmatig dubbel als we weer een opmerking maakten over een van de onwaarschijnlijke situaties waar de hoofdpersonen zich nu weer in bevonden. Zo ook toen er een erotische scene kwam.

We hadden de grootste lol om de volledig absurde situatie waar de man en vrouw volledig los gingen in het midden van een winkel en niemand hiervan opkeek of zelfs maar een indicatie gaf dat ze het stel zagen.

'Handig hoor seks-onzichtbaarheid' lachte ik 'Je kan zomaar overal binnenlopen. Het enige wat je hoeft te doen is door blijven seksen.'

'Ik weet het niet hoor, ik vind het veel te opwindend om bekeken te worden' zei Sandra 'Dat wordt lastig als niemand je meer kan zien'

'Ja ja, brave Sandra wil toeschouwers'

'Ik meen het, het is geweldig om te weten dat je bekeken wordt. Kijken is ook niet verkeerd trouwens'

Ik keek Sandra aan of ze niet toch een grapje maakte maar ze leek serieus. We lieten het onderwerp verder rusten en keken weer naar de film. Bij een volgende erotische scene werd ik even afgeleid doordat Sandra steeds ging verzitten. Ik schrok toen ik even opzij keek. Sandra had haar hand onder haar rok gestoken en bewoog deze zichtbaar heen en weer. Ik voelde mijn gezicht warm worden en keek snel weer naar de film. Ik probeerde niet naar Sandra te kijken die inmiddels onderuit was gezakt en haar rok opgetild zodat er geen twijfel meer over bestond wat ze aan het doen was.

'Kom op Jen, doe lekker mee' kreunde ze

Ik schudde van nee en probeerde mijn aandacht bij de film te houden, iets wat bemoeilijkt werd doordat naast mij nu openlijk gekreund werd. Sandra had nu haar slipje opzij getrokken en was met een hand over haar klit aan het wrijven en stak van de andere hand 2 vingers in haar kutje.

'Laat je gaan' probeerde ze nogmaals

Ik moet toegeven dat de film mij ook niet onberoerd had gelaten en het idee om mezelf te verwennen met publiek had wel iets opwindends. Maar toch durfde ik niet. Het duurde niet lang voordat Sandra schokkend klaar kwam. Ze spoot zelfs wat vocht in een boogje op de grond.

'Aaah dat had ik even nodig' zuchtte ze 'jammer dat jij niet mee wilde doen hoor'.

Ze liep naar de keuken om een handdoek te pakken om de boel droog te maken. Daarna kwam ze gewoon weer zitten en dronk van haar wijntje alsof er niets bijzonders was gebeurd. Ik kon mij echter niet meer op de film concentreren en was nog wat overdonderd door de show die Sandra had weggegeven. Ik was dan ook blij toen de film was afgelopen en dat ik naar huis kon.

's Avonds in bed kon ik nog steeds het beeld mijn masturberende vriendin van mij afzetten. Misschien had ik ook gewoon mijn kutje moeten verwennen. Het idee wond mij wel op maar ik weifelde ook bij het idee om dit voor Sandra te doen. Mijn hand tussen mijn benen stekend probeerde ik iets van mijn spanning kwijt te raken. Ik probeerde aan de erotische scenes te denken maar telkens kwam het beeld van de masturberende Sandra en het idee om mee te hebben gedaan naar boven. Schokkend kwam ik klaar en ik was zelf verbaast hoe intens mijn orgasme was. Vermoeid viel ik in slaap.

De daarop volgende week gebeurde er verder niets bijzonders. Ik maakte altijd lange dagen en ging daarnaast ook twee keer in de week naar de sportschool wat me weinig ruimte gaf tot iets anders dan werken, sporten en slapen. Ik was blij dat het weekend was, eindelijk kans om te ontspannen. Elke was met vriendinnen naar het strand en Cedric had ook aangegeven naar een vriendin te gaan. Daar verbaasde ik mij eerlijk gezegd wel wat over hij was de afgelopen weken al een paar keer naar haar toe geweest en meestal duurde het niet lang voordat hij weer een ander had.

Met het huis leeg en de temperatuur al behoorlijk opgelopen bedacht ik dat het wel lekker zou zijn om in de tuin te gaan zonnen. Ik liep naar boven om mijn bikini aan te doen. Even naar buiten kijkend zag ik Sandra ook in de tuin liggen op een zonnebed. Ik moest toch even weer denken aan ons filmavondje. Ik trok mijn bikini aan, smeerde mijzelf in en liep met een kan koude limonade de tuin in.

'Hey Jen, ook van plan om van het zonnetje te genieten' hoor ik vanuit de tuin naast ons.

'Ja, eindelijk even rust na een drukke week.' antwoorde ik Sandra

'Kom anders gezellig hier, anders liggen we ook maar alleen'

'Waarom ook niet?'

Onze tuinen zijn dan wel gescheiden door een haag maar achterin hebben wij een paadje vrij gelaten. Zo zit je vrij maar kunnen we toch makkelijk naar elkaar toe. Daar maakte ik nu dan ook gebruik van om naar Sandra te lopen. Als ik haar tuin in loop legt zij net een kussen op een tweede zonnebed zodat ik tegen haar ronde kont aankijk. Mijn gedachten schoten meteen weer naar ons filmavondje en ik voelde mij warm worden, iets wat niets met de zon te maken heeft. Sandra keek achterom en zag mij staan. Met een grote grijns schudde ze even met haar kont om dan op het bed te gaan liggen. Ik nam plaats op het tweede bed en we genoten een paar uurtjes van de zon.

Toen het wat begon af te koelen stelde Sandra voor om naar binnen te gaan. Ze trok weer een wijntje open en we praatten wat over koetjes en kalfjes, hoe het met Cedric en Elke hun studie gaat etc. De wijn ging rap en we raakten al snel weer aangeschoten. Sandra stond op om een film op te zetten. Direct hing er een gespannen sfeer. Zal het weer als vorige week gaan? Stiekem hoopte ik van wel.

Als de film begint wordt al snel duidelijk dat dit niet een familiefilm is. Sandra heeft gewoon een erotische film opgezet. Ik keek haar aan en zie dat ze me met een gemeen lachje een knipoog geeft. De toon is duidelijk gezet en Sandra verspilde dit keer geen tijd aan subtiliteit maar trok gewoon haar broekje uit en ging met haar benen wijd in een stoel zitten. Ze zat zo dat ze zonder moeite mij en de tv kon zien. Haar handen stak ze weer tussen haar benen om zichzelf te verwennen. Ik raakte behoorlijk opgewonden van de hele situatie en was mijn benen tegen elkaar aan het wrijven.

'Toe maar Jen.' Fluisterde Sandra

Het is maar een fluistering maar dat is juist wat het doet. Ik leunde wat achterover en begon over mijn broekje te wrijven. Strak keek ik naar de tv en probeer Sandra wat te vergeten.

'Jaaaah dat is zo geil' Sandra is duidelijk een andere mening toegedaan en keek juist naar mij. Met een hand bleef ze zichzelf vingeren en de ander greep stevig in haar borst. Ze ging op haar knien zitten zodat mij beter kon bekijken. Ik voelde mij wel gevleid dat ik Sandra zo op kan winden.

Sandra kwam hard klaar en het vocht dat uit haar kutje kwam spoot wel een halve meter ver. Dat was voor mij ook de druppel en ik kwam ook kreunend klaar. Langzaam ebde mijn geilheid weg en daarmee kwam ook schaamte dat ik mij zo heb laten gaan. Ik nam zo snel afscheid van Sandra dat het bijna onbeleefd was en snelde naar huis.

Mijn hart hard in mijn borst. Ik wist niet hoe ik mij voelde, aan de ene kant had ik spijt maar aan de andere kant had ik een spetterend orgasme gehad.

Ik kon maar moeilijk in slaap vallen. Ik dacht aan Sandra en hoe zij vrijwel naakt zich op mij vingerde. Het was eigenlijk heel opwindend en voordat ik in slaap viel had ik mij nogmaals tot een orgasme gewerkt.

De volgende morgen werd ik ontzettend opgewonden wakker. Ik nam het besluit om diezelfde dag weer naar Sandra te gaan. Helaas was het lot mij niet gunstig gezind. Ondanks dat ik dacht te hebben gezien dat Sandra thuis was werd er niet open gedaan. Om mijn gedachten te verzetten nam ik Elke mee shoppen. Bij ons is elke zoveelste zondag van de maand koopzondag en dan zijn vrijwel alle winkels open. Gelukkig was dat die dag.

Elke en ik brachten de gehele dag door met passen en setjes zoeken. Af en toe afgewisseld met het uitzoeken van de meest afschuwelijke combo die we konden vinden. We kwamen dan ook thuis met enkele tassen vol kleding. 's Avonds bestelden we Chinees aangezien we geen zin hadden om te koken en Cedric belde dat hij uit huis zou eten.

Het was een geweldige dag geworden maar toch bleef het geile gevoel hangen. Die avond ging ik dan ook vroeg naar bed om de tijd te hebben daar iets aan te kunnen doen. Ik maakte flink wat geluid en ik hoopte maar dat Elke niets had gehoord.

Maandag moest ik weer werken. Omdat ik lange dagen maak bedacht ik me teleurgesteld dat ik nu nog zeker een week moest wachten. De week vorderde maar langzaam. Ik had het gevoel dat de dagen drie keer zo lang duurden. Maar eindelijk was het dan weer weekend. Overdag waren Elke en Cedric thuis en durfde ik niet met mijn geile plannen naar Sandra te gaan. Maar ze zouden later uitgaan met vrienden.

Vrijwel op het moment dat de kinderen de deur achter zich dicht trokken om uit te gaan liep ik naar Sandra. Sandra had al meteen door wat ik wilde en nodigde mij met een geile blik in haar ogen meteen uit om binnen te komen.

Zodra ik op de bank zat kon ik me al niet bedwingen en begon onder mijn rok over mijn slipje te wrijven.

Sandra moest hier om lachen 'gaan we lekker?' maar verwachtte duidelijk geen antwoord omdat ze zich omdraaide om een film te starten. Voordat ze ging zitten trok ze snel haar kleding uit zodat ze nu helemaal naakt in de stoel zat. Ik was mij intussen al heftig aan het vingeren. Omdat mijn slip mij in de weg zat trok ik deze uit en mijn rokje ging er achteraan. Ook Sandra zat niet stil en zat met twee handen tussen haar benen.

Nu pas keek ik naar de film en zag tot mijn verbazing dat het eigen gemaakte film was. En wat meer; Sandra was niet alleen in de film maar met een andere, roodharige vrouw. Even verwachtte ik dat zij in de film ook zouden masturberen maar dat idee vervloog al snel toen de onbekende vrouw Sandra passievol begon te zoenen. Mijn hand vloog daadwerkelijk over mijn kutje bij dit beeld. Ik trok mijn shirt en BH uit zodat ik lekker aan mijn tepels kon trekken. Uit de stoel naast mij hoorde ik luider gekreun komen nu ik ook naakt was. Ik keek nu ook gewoon naar Sandra en het kon me niet schelen dat zij kon zien dat dit me opwond. Niet dat ik me daar druk om hoefde te maken want Sandra ging hierdoor alleen maar wilder tekeer.

In de film was Sandra inmiddels de onbekende vrouw aan het beffen. Doordat ik hiernaar keek had ik niet meteen door dat Sandra voor mij kwam staan. Wilde ze mij ook beffen? Wilde ik die stap ook maken? Maar die gedachten werden in de kiem gesmoord doordat Sandra klaarkwam. En hoe! Ze spoot straal na straal kutvocht over mij heen. Dit was teveel voor mij en ook ik kwam met een schreeuw klaar. Ze moeten dat een blok verder gehoord hebben. Wow dat was geil. We lieten ons in de zetel vallen. Nog steeds ons kutje strelend maar meer om dat lekkere gevoel vast te houden dan om klaar te komen.

'Je zou jezelf eens moeten zien' grinnikte Sandra

Ik keek naar beneden en kon me wel een voorstelling maken hoe ik er uit zag met al dat kutvocht over mij heen en moest ook lachen. Zo zaten we nog even na te genieten om ons daarna op te frissen. Maar voordat ik mijzelf afspoelde haalde ik eerst een vinger door het vocht om deze in mijn mond te steken. Het had een heerlijk zoet/zoute smaak waar ik wel meer van wilde hebben. Ik herhaalde dit nog een paar keer en spoelde mij daarna toch echt schoon. Lekker voldaan namen wij nog een wijntje waarna ik weer naar huis ging. Maar niet zonder af te spreken om de volgende dag dit te herhalen.

Voordat ik in slaap viel nam ik mij voor om met Sandra mee te gaan als ze weer een stapje verder ging.

Ik werd heerlijk wakker en bedacht dat dit weer een lekkere dag zou worden. Ik trok mijn badjas aan en liep naar de badkamer voor een lekkere douche. De andere slaapkamerdeuren waren nog dicht. Cedric & Elke lagen blijkbaar nog op bed dus het zou wel laat geworden zijn gisteren.

Na een ontbijtje ging ik in de tuin zitten met mijn favoriete boek. Ik had nog maar een paar pagina's gelezen toen ik van achteren werd omarmd. Ik was blij verrast dat het Sandra bleek te zijn. Ze had mij zien zitten en had besloten om even gedag te zeggen.

'Als dit gedag zeggen is mag dat wel vaker' merkte ik op

'Dit is nog niets meid' fluisterde Sandra in mijn oor en ze drukte haar lippen op de mijne terwijl mijn borsten door mijn shirt vast pakte.

Ik schrok 'San, nee. De kinderen zijn thuis.'

Sandra reageerde door haar handen onder mijn shirt te brengen en mijn tepels te strelen.

Ik moet zeggen dat ik dit heerlijk vond en mijn voornemen om mee te gaan met Sandra ging door mijn hoofd toen ik even mijn ogen dicht deed en genoot even. Toch won mijn verstand het.

'San, Cedric & Elke kunnen elk moment wakker worden en naar beneden komen. Ze zullen ons zien'

'Hmmm, misschien willen ze wel toekijken'

Met een ruk keek ik Sandra aan. 'Dat is niet grappig. Ze zijn mijn kinderen.'

'Betekent dat, dat ze niet mooi kunnen zijn?' vroeg Sandra terwijl ze een hand mijn broek inwerkte. 'Ik bedoel heb je Cedric wel eens goed bekeken? Ik zou het wel weten.'

'San!'

'Oh? Meer van de vrouwen? Elke mag er ook wezen. Zou je de lekkere borsten niet eens vast willen pakken?'

'Sandra, genoeg' zei ik en kwam overeind.

'Ok, ok. Het was maar een geintje hoor.' zei Sandra en gaf mij weer een kus 'Kom bij mij binnen, dan kunnen we niet gestoord worden.'

Heel even schoot door mij heen wat Cedric en Elke zouden denken als ik niet thuis zou zijn als ze wakker werden maar toen stond ik op om gearmd met Sandra naar haar huis te gaan. Sandra had misschien een geintje gemaakt en ik had het ferm afgewezen maar toch was er een zaadje geplant dat bleef zitten. Wat als?

Ik liet mij door Sandra naar de slaapkamer trekken waar ze mij achterover op het bed gooide. Ze kwam bovenop mij zitten en even keek ik in haar mooie bruine ogen om vervolgens haar te kussen. Ik liet mijn handen over haar rug dwarrelen, haar strelend waar ik bij kon. Toen verbrak Sandra de kus en ging al kussend naar beneden. Toen ze bij mijn shirt aankwam trok ze die uit en ging verder naar beneden. Ik sloot mijn ogen en liet mijn hoofd genietend achterover vallen. Mijn handen haalde ik door Sandra's haar, haar aanmoedigend om verder te gaan. Bij mijn BH aangekomen, haakte ze die behendig los en trok die ook uit.

Ik zuchtte diep toen Sandra op mijn tepels zoog en gaf een klein gilletje toen ze er zacht in beet. Na even mijn tepels te hebben verwend ging ze weer verder naar beneden. Bij mijn broek aangekomen ondergingen deze en mijn slipje hetzelfde lot als de rest van de kleding. Ik lag nu volledig naakt voor Sandra.

Ik spreidde mijn benen en probeerde Sandra naar mijn kutje te duwen maar ze plaagde mij door overal te kussen behalve daar waar ik het, het meest wilde. Net toen ik dacht dat ik dat niet langer kon verdragen drukte Sandra haar mond op mijn kutje om meteen flink te gaan likken. Ik zag sterretjes, zo goed voelde het, zeker toen ze ook twee vingers naar binnen stak. Met een flinke kreun kwam ik klaar, maar Sandra bleef gewoon doorgaan. Nu ben ik heel gevoelig als ik net een orgasme heb gehad dus ik probeerde haar weg te duwen maar ze greep mijn benen stevig beet en bleef doorgaan.

Ik kronkelde en draaide om te proberen weg te komen maar Sandra bleef meedogenloos doorgaan. Het orgasme dat hierop volgde was zo intens dat ik zeker weet dat ik letterlijk even van de wereld ben geweest.

Uitgeput bleef ik een tijd liggen. Toen ik overeind kwam keek ik in het grijnzende gezicht van Sandra.

'Dat was vals. En heerlijk' zuchtte ik

'Dat weet ik. En je spoot zo heerlijk'

Toen pas viel het mij op dat Sandra kleddernat was en ik keek haar met grote ogen aan.

'Eerste keer?' vroeg ze

Toen ik knikte zei ze 'de eerste van vele keren'

Ik voelde mijn kutje samentrekken bij die gedachte. Ik keek nu al uit naar de volgende keer. Toch vond ik dat ik nu even genoeg was verwend en dat het Sandra's beurt was. Ik drukte mijn lippen op de hare voor een passievolle kus en begon ondertussen haar kleding uit te trekken. Het feit dat ik ook mijn eigen vocht proefde maakte mij extra opgewonden. Toen ik haar had uitgekleed verlegde ik mijn aandacht naar haar borsten waar ik met iedere hand er een vast pakte. Even genoot ik van dit gevoel. Haar borsten voelde zo anders dan die van mij. Zachter en ook zwaarder. Niet vergetend wat ik aan het doen was nam ik een tepel in mijn mond en begon er als een baby op te sabbelen. Ondertussen liet ik mijn handen naar beneden dwalen en begon Sandra's klitje te verwennen.

Haar gekreun vatte ik op als teken dat ik goed op weg was. Ik wilde nu toch ook wel eens een kutje proeven. Natuurlijk heb ik mijn eigen vocht wel eens geproefd evenals wat Sandra over mij heen had gespoten maar dat was toch anders. Ik snoof de muskusachtige keur op en begroef mijn hoofd tussen Sandra's dijen. Ik probeerde ieder plekje dat maar mogelijk was te bereiken en toen ik een vinger naar binnen stak kwam Sandra schokkend klaar. Ik kreeg een heerlijke straal nectar mijn mond in gespoten waar ik even met gesloten ogen van genoot voordat ik het doorslikte.

Ik bleef nog even doorlikken tot Sandra tot rust kwam en kroop toen omhoog zodat ik bovenop haar lag.

Zo genoten we een tijd van elkaars warmte. Het moment werd pas verbroken toen Sandra onder mij uitkroop. Op mijn rug rollend verwachtte ik dat Sandra genoeg had gehad. Niets bleek echter minder waar toen zij een greep deed in een la naast het bed om een dildo en vibrator tevoorschijn te halen.

Ze kroop over mij heen en drukte haar kutje in mijn gezicht om hetzelfde bij mij te doen. Achterlangs stak ze de dildo in haar kutje en bewoog deze heen en weer tot ik dat over pakte. Ik drukte mijn mond op haar klitje. Een heerlijke kreun was mijn beloning en moedigde mij aan om vooral door te gaan.

Op haar beurt stak Sandra de vibrator in mijn kutje en begon deze heerlijk heen en weer te bewegen. Een tijd lang was er niets anders te horen dan gesop en gekreun. Vervolgens haalde Sandra de vibrator uit mijn kutje, zet deze aan en plaatst deze gemeen op mijn klit.

Ik schoot omhoog van het plotselinge gevoel wat natuurlijk alleen maar als gevolg had dat ik mijn gezicht nog dieper in Sandra's kutje begroef. Ik lag naar adem te happen van het lekkere gevoel dat Sandra mij bezorgde.

Nu moet je weten dat ik zelf nooit een vibrator heb gehad uit angst dat Cedric of Elke deze zou horen. Op dit moment beschouwde ik dat als een groot gemis en nam me heilig voor om er vanavond een te bestellen.

Ik kwam schokkend klaar waarna ik mij volledig op Sandra's genot kon richten. Nadat zij ook was klaargekomen lagen we uitgeput maar voldaan in elkaars armen.

Het was uren later dat ik wakker schrok. Mij voorzichtig losmakend van Sandra stond ik op en liep naar de badkamer voor een douche. Toen ik uit de douche kwam was Sandra ook wakker en keek met een ondeugende glinstering in haar ogen naar mij terwijl ik mij aankleedde.

'Ga je alweer?'

'Ja ik moet naar huis, het is al bijna tijd voor het eten.' antwoordde ik 'Ze zullen zich wel afvragen waar ik ben'

'Vertel ze maar gewoon dat je even een paar orgasmes moest halen'

Mijn hoofd schuddend gooide ik lachend een kussen naar Sandra die zij eveneens lachend opving.

Toen Elke vroeg waar haar moeder was geweest antwoordde ik dat ik bij een vriendin op bezoek was gegaan en dat leek genoeg.

De daarop volgende weken was ik regelmatig bij Sandra. Soms doken we zo het bed in. Soms keken we eerst een geile film. Op de vraag of Sandra nog meer filmpjes van zichzelf had moest ze even nadenken en zei dat ze die moest opzoeken. Maar dat ze die de volgende keer zou laten zien.

Die zondag was Elke naar tennis en had Cedric een voetbalwedstrijd. Voor mij een uitgelezen kans om weer naar Sandra te gaan zonder dat ze gemist zou worden. Sandra had de beloofde film al klaarstaan en was zo ongeduldig dat ze mij gewoon naar binnen trok. Aangestoken door Sandra's opgewonden staat trok ik alvast haar kleding uit voordat ik op de bank ging zitten.

Sandra zette de film aan. Dit keer stond de camera niet op het bed gericht maar werd deze gedragen door iemand die door Sandra naar de slaapkamer werd geleid. Het viel mij op dat deze film veel recenter was en Sandra gaf aan dat ze deze speciaal voor mij had gemaakt wat mij zo mogelijk nog nieuwsgieriger maakte.

Sandra duwde de persoon met de camera in een stoel en begon sensueel te strippen. De persoon met de camera werd duidelijk opgewonden aangezien het beeld wat instabiel werd.

En het had ook zijn uitwerking buiten de film op mij. Ik was kleddernat en Sandra was mij heerlijk aan het beffen terwijl ik naar de film keek.

In de film liep Sandra nu op de camera af en begon de broek los te knopen. Toen ze die naar beneden trok kwam daar een heerlijke pik tevoorschijn. Ik keek haar verbaasd aan.

'verrassing' grijnsde ze

Een verrassing was het zeker. En wat voor een. De man had niet achteraan gestaan toen de pikken werden uitgedeeld. Sandra ging op haar knien voor de man zitten en begon hem heel langzaam af te zuigen, onderwijl geen moment het oogcontact met de camera verliezend. Steeds sneller ging ze tot de man met een kreun in haar mond klaarkwam. Sandra toonde de camera een mond vol zaad waar ze even met haar tong mee speelde en slikte het toen door.

Het beeld versprong. De man was nu Sandra aan het neuken. Eerst op zijn hondjes en later missionaris. Sandra genoot zichtbaar met volle teugen. Het werd duidelijk dat de man weer op springen stond en hij trok zich terug uit Sandra om over haar heen klaar te komen. Ze zat van buik tot borsten onder het zaad. Geil in de camera kijkend smeerde Sandra het uit over haar lijf, niet vergetend af en toe een vinger in haar mond te steken. Dit was het moment dat de film eindigde. Ik was zo opgewonden geworden door de film dat ik heerlijk was klaargekomen.

'Lekker h?' vroeg Sandra

'Dat was fantastisch. En speciaal voor mij gemaakt?' vroeg ik

Sandra gaf me een knipoog

'Wil je hem mee hebben naar huis? Dan kan je thuis heerlijk fantaseren dat je die pik verwent'

Dat wilde ik natuurlijk wel en Sandra gaf me de usb stick mee naar huis.

Die week was er vrijwel geen avond waar ik niet mijn laptop opstartte om mij klaar te vingeren op de film. De vibrator die ik had aangeschaft kwam nu goed van pas. Ik maakte zoveel lawaai dat Elke op de deur klopte om te vragen of alles goed was. Met een rood hoofd zei ik dat er niets aan de hand was en dat ze waarschijnlijk een van de video's gehoord had die ik op YouTube had gekeken. Gerustgesteld ging ze weer weg maar ik zorgde er voortaan wel voor dat ik een stuk stiller was.

Toen ik Sandra weer zag was ze natuurlijk benieuwd of ik nog van de film had genoten. Toen ik zei dat ik dat elke dag wel een keer had gedaan lichtte haar hele gezicht op en gaf ze me een heerlijke kus. Omdat ik zo had genoten van de vorige film had ze er nu nog een. Opgewonden kleedde ik mij uit en installeerde mij op de bank. Nadat Sandra de film had opgestart kwam zij naakt achter mij zitten en trok mij tegen haar aan. Ze vouwde haar benen om me heen en begon mij te verwennen terwijl we naar de film kijken. De film was net als de vorige keer vanuit het oogpunt van de man geschoten.

Ze werkten een hele riedel aan standjes af en terwijl wij opgewonden naar de film keken was Sandra met een hand mijn kutje aan het verwennen en met de ander trok ze aan mijn gevoelige tepels. Een paar keer voelde ik mijn orgasme opkomen maar telkens stopte Sandra net op het randje. Ik werd hier gek van en smeekte haar om me klaar te maken.

'Nog even' fluisterde ze geil in mijn oor terwijl ze naar de film keek

Daar stond de man inmiddels ook op springen. Sandra nam de camera over en zette deze op, wat ik vermoed, het nachtkastje zodat deze op het bed stond gericht. Ze knipoogde even in de camera en ging dan midden in beeld liggen. Ze zei de man om over haar klaar te komen. De man liep het beeld in om aan Sandra's wens te voldoen. Hij spoot een gigantische hoeveelheid zaad over Sandra's borsten en gezicht.

'Zo geil.' kreunde ik

Dan keek ik nog eens goed naar de man. 'Cedric??' Riep ik vol ongeloof uit. Sandra gebruikte precies dat moment om mij over het randje te helpen en ik kom ongelofelijk hard klaar. De schok om mijn zoon zo te zien leek mijn orgasme nog eens te vergroten. Toen mijn orgasme wat was weggebd kwam ik kwaad overeind.

'Wat heeft dat te betekenen?' riep ik uit 'Je laat me hier op mijn eigen zoon geilen?'

Sandra leek niet onder de indruk van mijn tirade. Ze liet mij wat uitrazen. 'Kom op meid, je vond het gewoon geil. Je moet hem gewoon als een lekkere vent zien. En hij heeft echt niets tegen zijn zin gedaan hoor.'

Ik wist daar even niets op te zeggen maar ik wist wel dat ik daar weg wilde. Ik begon mij aan te kleden en liep naar de deur. 'Wacht even' riep Sandra 'hier' en ze stopte iets in mijn hand.

Op dat moment kon het me niets schelen wat het was en snelde door de tuinen naar huis. Gelukkig was er op dat moment niemand thuis zodat ik ongehinderd naar mijn slaapkamer kon lopen. Ik voelde nog steeds de woede en de gne door mijn lijf razen. Pas op dat moment realiseer ik me dat ik nog steeds vasthield was Sandra me nog snel toestopte. Het bleek een usb stick te zijn. Hoe kon ze denken dat ik die film ooit nog eens wilde zien? Ik smeet de stick in een hoek tegen de muur. Ik kwam die avond heel moeilijk in slaap. Het feit dat ik op mijn eigen zoon heb gegeild doet me vies voelen. Hoe weet ik niet maar uiteindelijk ben ik toch in slaap gevallen.

De dagen erna zijn enkele van de moeilijkste in mijn leven geweest. Maar ik sloeg mij er doorheen. Ik probeerde mijn normale leven weer op te pakken en niet meer aan her incident te denken. Ik had geen behoefte mee om naar Sandra te gaan en concentreerde mij op mijn werk en zorg voor mijn gezin, maar wederom leek het lot anders te beslissen.

Het was dinsdag nacht en ik schrok wakker. Nog slaapdronken knipte ik een lichtje aan en probeerde ik te bedenken wat mij wakken kon hebben gemaakt. Ik zag en hoorde in eerste instantie niets en wilde weer verder gaan slapen. Maar op dat moment hoorde ik een bed flink kraken en het gekreun van wat onmiskenbaar een vrouw was. Cedric had dus vrouwelijk gezelschap en zij hadden met hun lawaai mij wakker gemaakt. Knorrig over het feit dat Cedric niet wat zachter kon doen om rekening te houden met de anderen in huis knipte ik het licht uit en draaide mij om, om verder te slapen.

Cedric en zijn vriendinnetje waren echter verre van stil. Sterker nog zij was flink aan het kreunen en Cedric aan het aanmoedigen dat het harder moest. Onwillekeurig moest ik toch weer aan de film denken waarin Sandra Cedric geneukt had. Ik probeerde dit uit mijn hoofd te zetten maar de geluiden die het stel in de kamer naast mij produceerden maakten dat ik mij toch weer opgewonden voelde. Ik had de usb stick weg willen gooien maar om de een of andere reden had ik dat nog niet gedaan. Nu startte ik mijn laptop op en had de stick in mijn hand. Een deel van mij wilde de film weer zien maar een ander deel zeer zeker niet.

Uiteindelijk won de geilheid het en ik stopte de usb stick in de laptop en startte de film.

Het deel waar mijn zoon duidelijk herkenbaar in beeld was stond me nog steeds tegen maar ik moest toegeven dat ik opgewonden werd van Sandra genietend van een pik. En hoewel ik het niet hardop wilde zeggen had Cedric toch wel een heerlijk lijf. Ik pakte mijn vibrator en zette deze op mijn kutje. Op het geluid van Cedric en zijn vriendinnetje en de beelden van de film raasde ik al snel op een orgasme af. Uiteindelijk kwam ik klaar op het beeld van Sandra die geil de camera inkeek en wordt ondergespoten met zaad. Als ik even zou vergeten dat het Cedric was, was het toch wel een opwindende film.

Ik viel in slaap en droomde van pikken die mij onderspoten.

De volgende avond ging ik nog even snel bij Sandra langs. Ik vertelde haar dat ik het best vind als ze met Cedric neukt zolang hij het er ook mee eens is maar dat ik er verder niets van wil weten. Sandra was opgelucht dat we weer konden praten en gaf mij een lekkere knuffel. Ze keek mij ondeugend aan en vroeg wat ik met de film had gedaan. Ik probeerde wat ontwijkend te antwoorden maar Sandra zette door en ik moest toegeven dat ik de film nog een keer had bekeken. Sandra wilde weten wat mij opwond aan de film. Ik gaf aan dat ik het heerlijk vond om te kijken naar Sandra die geneukt werd en vooral het moment dat ze wordt ondergespoten. Sandra drong aan of dat het enige was, of ik niet stiekem geilde op die lekkere pik van Cedric. Toen ik een beetje kribbig ontkende liet Sandra het verder rusten maar ze keek niet alsof ze me geloofde.

Het leven keerde terug naar het normale. Nu ja als je het normaal kan noemen dat ik vooral toeleefde naar de hete momenten met mijn vriendin. Het enige wat veranderde was dat ik Cedric wat beter in de gaten hield om er achter te komen wanneer hij naar Sandra ging. Ik kon het beeld van hun samen toch niet laten rusten.

Na een van onze momentjes samen, Sandra en ik hadden voor een keer weer een normaal filmavondje gehad, gaf Sandra me weer een usb stick mee naar huis. Moest ik maar van genieten als ik er behoefte aan had. Echt enthousiast was ik hier niet over maar omdat we net weer normaal met elkaar omgingen wilde ik de stick ook niet bot weigeren en nam hem maar mee zonder er iets over te zeggen.

Ik dacht er verder niet meer aan tot er moment kwam waar ik langs Cedric's kamer liep en hij zijn deur niet goed had gesloten. Toen ik naar binnen keek zag ik Cedric naakt in de kamer staan met zijn pik fier naar voren stekend. Ik liep snel door voordat hij mij zou zien maar het beeld van zijn naakte lichaam stond op mijn netvlies gebrand. Het was een ding om hem zo op een scherm te hebben gezien. Maar hoe kort het ook was geweest, Cedric naakt te zien met een stijve pik zorgde ervoor dat het was alsof er een enorm vuur tussen mijn benen was ontstoken.

Ik moest klaarkomen. Meteen! Zo snel ik kon trok ik mijn broek en slip uit, pakte mijn vibrator en stak deze in mijn kutje. Ik nam niet eens de tijd om op bed te gaan liggen. Vrijwel meteen kwam ik klaar. Toch had dit niet geholpen om mijn geilheid te doen afnemen. Het was eerder alsof deze was toegenomen. Wild bewoog ik de vibrator door mijn kutje terwijl ik met mijn andere hand stevig mijn klit verwende.

Ik kwam nog zeker drie keer klaar en lag op de grond uit te puffen. Kwam dit door Cedric? Geilde ik toch op mijn eigen zoon? Het antwoord daarop was een hardgrondig ja moest ik toegeven. En deze gedachte bracht mijn geilheid naar ongekende hoogte.

Ach wat kon het mij ook schelen? Ik zocht naar de usb stick die Sandra me laatst had gegeven en stak deze in mijn laptop. De film toonde inderdaad Sandra & Cedric die elkaar elke hoek van het bed lieten zien. Wat meer; dit keer liet de film niets aan de verbeelding over en had beiden vanaf het begin vol in beeld.

Dit was wat ik even nodig had en ik begon mij op deze beelden weer te verwennen. Ik kwam zo heftig klaar dat ik zelfs een stevige straal kutvocht een flink eind uit mijn kut zag schieten. Eindelijk voelde ik mij wat voldaan en ik viel uitgeput op mijn bed. Nog een beetje aan mijn tepels trekkend om de geilheid vast te houden viel ik heerlijk in slaap.

De volgende weken kwam ik vrijwel dagelijks klaar terwijl ik naar de filmpjes keek die ik van Sandra had gehad. Het kwam bij me op dat als Sandra deze filmpjes had gemaakt ze er misschien nog wel meer had.

Maar Sandra had verder geen filmpjes meer meegegeven. Als ze er meer wilde zou ze er waarschijnlijk zelf om moeten vragen. Maar dat betekende ook aan Sandra toegeven dat die toch wel gelijk had gehad met Cedric.

Het duurde toch wel even voordat ik eindelijk de moed had opgebracht om Sandra naar extra filmpjes te vragen. Tijdens een van onze film avondjes waar de alcohol flink was geschonken en ik bewust wat meer had gedronken durfde ik eindelijk voorzichtig te vragen of Sandra nog meer filmpjes van haar en Cedric had geschoten. Sandra had meteen door wat mijn doel was. Met een heel ondeugende blik vroeg ze me of ik dan zo genoot van de films. Met een rood hoofd knikte ik. Sandra kreeg een grote grijs en gaf mij een heerlijke zoen. Ze vond het heerlijk dat ik dat eindelijk durfde toe te geven. En ja ze had er nog wel een. Maar, en ze kreeg weer die ondeugende blik, wilde ik eigenlijk niet een keertje stiekem echt toekijken en niet op film?

Dit had ik niet verwacht en ik had al nee gezegd voordat ik er goed over na kon denken. Maar Sandra ging door, ze zou de achterdeur van het slot laten en dan kon ik vanaf de overloop in de kamer kijken. Niemand hoefde zo te weten dat ik er was. Ik wist het nog steeds niet en Sandra gaf aan dat ze gewoon elke volgende keer de achterdeur van het slot zou laten. Ik kon dan zelf besluiten of en wanneer ik dan zou komen gluren. Daar kon ik natuurlijk niets tegenin brengen. Sandra gaf me weer een passievolle kus en trok mij naar de slaapkamer.

Die woensdag kwam ik nog later thuis dan anders. Er was een grote buitenlandse klant langsgekomen en het overleg daarmee had erg lang geduurd. Gelukkig had ik wel op kantoor wat kunnen eten.

In huis vond ik alleen Elke op de bank terwijl ze tv keek. Op mijn vraag waar Cedric was gaf ze aan dat hij weer naar een vriendin was. Ik reageerde rustig naar Elke maar inwendig schoot de lust door mijn lijf. Ik wist zeker dat deze vriendin Sandra was.

De belofte van Sandra schoot meteen door mijn hoofd. Ik voelde mij ontzettend nat worden bij het idee om te gaan gluren maar ik durfde niet. Elke een excuus gevend dat ik moe was en vroeg naar bed ging vluchtte ik naar mijn slaapkamer. Daar rukte ik mijn kleding uit en duwde mijn vibrator tussen mijn benen.

Fantaserend over Sandra maar vooral ook Cedric werkte ik mij naar een fantastisch orgasme. Ik kwam overeind om mijn laptop te pakken zodat ik verder kon gaan terwijl ik naar een film van Sandra & Cedric keek. Op dat moment realiseerde ik mij dat mijn slaapkamer deur nog wijd open stond. In mijn haast was ik die vergeten dicht te doen. Snel liep ik naar de deur om dit alsnog te doen. Voordat ik bij de deur was zag ik iemand wegduiken op de overloop.

In plaats van schaamte, spijt of iets dergelijks te voelen maakte een vreemd soort spanning zich van mij meester. Ik herkende dit gevoel van de keer dat Sandra mij had bekeken terwijl we ons beide vingerde. Maar dit keer was het veel intenser. Ik vond het eigenlijk helemaal niet erg dat ik betrapt was. Ik vroeg mij af of Elke geil was geworden en of ze zichzelf had verwend terwijl ze keek. Alsof ik niets had gezien deed ik de deur dicht.

Deze spanning bovenop de lustgevoelens die ik al had zorgde er voor dat ik in een soort geile waas zat. Ik kon eigenlijk nog maar aan een ding denken en dat was de belofte die Sandra had gemaakt dat ik kon toekijken.

Ik trok snel een rokje en shirtje aan en sloop naar beneden, ervoor zorgend dat Elke mij niet hoorde. Aan de andere kant zou ze, als ze echt had staan gluren, er waarschijnlijk niets over zeggen als ze me toch betrapte. Vlug liep ik door de tuinen naar Sandra. Met mijn hart bonzend in mijn borst probeerde ik de deur. Hij was inderdaad open! Met een hand al tussen mijn benen wrijvend liep ik de trap op. Het geile gekreun van het stel boven kwam mij al tegemoet.

Voorzichtig, voor het geval ze naar de overloop keken liep ik de overloop op. De deur van de slaapkamer stond wijd open en ik zag Sandra op handen en voeten zitten terwijl Cedric haar hard van achter pakte.

Spontaan kwam ik al klaar en moest op mijn lippen bijten om niet teveel geluid te maken. Trillend op mijn benen leunde ik tegen de muur terwijl ik niet stopte om mijn kut te verwennen. Met mijn linkerhand trok ik mijn shirtje omhoog zodat mijn borsten vrij kwamen. Heerlijk begon ik om en om aan mijn tepels te trekken.

Sandra was ondertussen wat omlaag gezakt en lag nu met haar hoofd op bed zodat ze haar handen vrij had om aan haar klit en borsten te zitten. Door deze positie kon ze recht de overloop op kijken. Ik zag haar ogen even groter worden doordat ze mij zag staan. Ze gaf mij een knipoog om aan te geven dat ze mij had gezien. Sandra kwam overeind en duwde Cedric naar het midden van het bed, zodat hij met zijn voeten richting de deur kwam te liggen. Vervolgens keek ze mij heel geil aan terwijl ze zich over zijn pik liet zakken. Sandra begon lekker op en neer te wippen terwijl in haar borsten kneep, ondertussen mijn blik niet loslatend. Ik zag heel goed hoe Cedric's heerlijk pik in en uit Sandra gleed en voelde mijn eigen kut alweer samentrekken. Sandra likte even sensueel over haar lippen toen ze mij klaar zag komen.

Cedric gaf aan dat hij op springen stond. Ik was natuurlijk wat teleurgesteld dat het al zo snel voorbij zou zijn maar ze waren waarschijnlijk al een tijdje bezig, Cedric was hier immers al toen ik thuis kwam. Sandra kwam van Cedric's pik af en ging zodanig over hem heen zitten dat ze in feite op zijn borst zat en begon aan zijn pik te sabbelen. Ze zorgde dat ik die heerlijke pik goed kon zien, langs de hele stam likkend terwijl ze mij nog steeds geil aankeek. Plots hield ze zijn pik even naar voren terwijl ze met haar hoofd gebaarde, duidelijk bedoelend dat ik eraan moest zuigen.

Een geile scheut schoot door mij heen. Cedric zou op dit moment niet kunnen zien als ik dat zou doen. Mijn kut sopte bij het idee. Sandra hield Cedric's pik nogmaals naar voren. Ik besloot dat ik het gewoon zou doen en kwam van de muur af. Ik had echter nog maar een enkele stap gezet toen Cedric overeind kwam. In stilte vloekend dook ik weg.

Toen ik voorzichtig weer keek stond Cedric voor een knielende Sandra die verwoed aan zijn pik zoog. Heel even kreeg ik een verontschuldigde blik van Sandra en toen kwam Cedric met een brul klaar. Hij trok zijn pik uit Sandra haar mond en loosde zijn lading over haar borsten. Sandra duwde haar borsten wat bij elkaar om alles op te vangen. Straal na straal landde op haar borsten tot Cedric zich uitgeput op bed liet vallen.

Sandra likte verleidelijk naar Cedric draaiend alle zaad van haar borsten.

Dit leek me het moment dat ik maar beter kon gaan. Ik stak even een hand op naar Sandra die mij weer een knipoog gaf en begaf mij weer naar huis. Ik rende bijna naar mijn slaapkamer om daar mijn kleren van mijn lijf te rukken en mijn vibrator in mijn kutje te steken. Ik raakte de tel kwijt hoe vaak ik ben klaargekomen. Elke keer als ik dacht dat dit het wel was kwam het beeld van Cedric en Sandra weer op en gierde de geilheid weer door mijn lijf. Uiteindelijk viel ik uitgeput en voldaan in slaap, blij dat Sandra van die geile plannetjes had.

De volgende dag had ik geen spijt van de dingen die gebeurd waren maar merkte wel dat het eigenlijk te laat was geworden. Ik was al afgeleid doordat ik continue aan Sandra en Cedric moest denken. De vermoeidheid maakte het er niet makkelijker op om mij te concentreren op het werk. Gelukkig was het redelijk rustig dus ik kwam er mee weg maar ik moest hier wel mee oppassen wilde ik geen problemen krijgen met mijn werk.

Toen ik thuis kwam had Elke al gekookt, de lieve schat. Dankbaar gaf ik haar een knuffel. Na het eten liep ik naar boven om even een lekker ontspannend bad te nemen. Normaal gesproken zorg ik er voor dat de badkamer op slot zit en dat ik niet naakt door het huis loop. Maar na de gebeurtenissen van de afgelopen weken vond ik het wel een stout idee om dat dit keer juist wel te doen.

Ik liep dus naar mijn slaapkamer waar ik mij uitkleedde. Naakt liep ik vervolgens naar de badkamer. Cedric en Elke zag ik helaas niet. Het zou wel erg opvallend zijn als ik de deur open liet staan maar ik liet deze wel van het slot. Het idee elk moment door Cedric of Elke gezien te kunnen worden maakte me weer kledder nat. Gelukkig maakte dat in bad niet uit.

Toen het bad vol was liet ik mij er met een tevreden zucht inzakken. Dit had ik echt even nodig. Ik ging comfortabel liggen en sloot genietend mijn ogen. Onder water liet ik mijn hand langs mijn kutje glijden zonder echt te masturberen. Op die manier krijg ik altijd een heerlijk opgewonden gevoel dat dan in bed voor een intens orgasme zorgt. Zo lag ik zonder echt een gevoel voor tijd te genieten.

Ik hoorde de deur open gaan. Mijn kutje trok samen bij het idee dat mijn plannetje nu al zijn vruchten afworp. Ik deed net alsof ik niets door had. Ik hoorde aan het verschrikte geluid dat het Cedric moet zijn. Hij deed de deur weer dicht maar ik merkte dat dit een heel stuk langzamer gebeurde dan normaal het geval zou zijn. Toen ik Cedric naar beneden hoorde lopen voelde ik een glimlach op mijn gezicht verschijnen. Ik moest moeite doen om niet meteen een paar vingers in mijn kutje te steken.

Ik hoorde de voordeur dichtslaan en bedacht dat dat Cedric zou zijn die naar voetbaltraining ging. Toch wel jammer, dan kon ik niet proberen om hem 'per ongeluk' meer te tonen.

Toen het water afkoelde stapte ik uit bad en droogde mij zo goed als het ging af. Tussen mijn benen was het immers niet droog te krijgen.

Na nog even mijn tanden gepoetst te hebben deed ik de deur open en liep nog steeds naakt naar mijn slaapkamer. Er was niemand te zien maar Elke had eerder die week ook gegluurd. Ik vroeg me af of ze op dat moment ook keek. Dan zag ik haar deur op een kiertje staan. En hoewel ik niets kan zien vermoedde ik dat mijn geile dochter op dat moment vlak achter die deur stond. Inwendig glimlachend liep ik door naar mijn eigen slaapkamer.

Eigenlijk was ik van plan geweest om nog even mijn badjas aan te doen en beneden wat naar de tv te kijken. Door de wetenschap dat Elke mij op dat moment waarschijnlijk probeerde te begluren, veranderde ik mijn plannen. In plaats daarvan pakte ik mijn trillende vriendje en kroop op bed. Ik ging zo liggen dat ik de overloop in de gaten kon houden zonder dat dit opviel. De vibrator liet ik in mijn kutje glijden en ik kreunde luid. Ik hield me nu niet meer in met het geluid dat ik produceerde. Ondertussen hoopte ik dat ik de situatie juist had ingeschat. Ik hoefde me echter geen zorgen te maken.

Elke verscheen al snel op de overloop. Ze had haar badjas aan. Wel slim, zo kon ze overal makkelijk bij en toch snel iets om zich heen kunnen slaan mocht dat nodig zijn. Ze dacht waarschijnlijk veilig in het donker te staan zodat ze niet gezien kon worden. Vanuit haar of Cedric's kamer was dat misschien wel waar helaas voor haar was juist vanuit mijn kamer alles goed te zien. Voor mij was het juist een geluk want nu stond ze vol in het zicht. Ze opende haar badjas en ik was onder de indruk. Mijn kleine meid was niet zo klein meer en had een fantastisch lichaam; slank maar wel met alle juiste rondingen. Ik vermoed dat ze een b- of c-cup had, dat kon ik op deze afstand moeilijk inschatten. Op dit moment was ze deze lekker aan het kneden in haar handen. Haar zwarte haar viel tot net boven haar kont die ook lekker rond was.

Elke, die daar vrijwel naakt stond, bovenop het feit dat ik al een paar uur mijn geilheid had opgebouwd, deed mij ongekend klaarkomen. Nadat ik iets was bijgekomen zag ik een teleurgesteld gezicht, waarschijnlijk dacht ze dat de show nu over was. Ik was echter geenszins van plan te stoppen, zeker niet met dit uitzicht.

Ik liet mijn vibrator even liggen en liet mijn vingers over mijn klitje gaan. Met mijn vrije hand kneedde ik in mijn borst. Zo was ik kreunend van zowel mijn eigen handelingen en het uitzicht aan het genieten.

In de gang liet kopieerde Elke mijn bewegingen begon eveneens haar klitje te verwennen op exact hetzelfde tempo. Het is onbeschrijfelijk hoe opwindend dat was. Het was alsof ik Elke op afstand aan het verwennen was. Ik liet mijn handen over elk gevoelig plekje van mijn lichaam gaan, wetende dat dit allemaal door Elke werd herhaald.

Mijn tweede orgasme diende zich aan en kort daarna kwam Elke ook klaar met een ingehouden kreuntje. Ik was blij verrast dat ze gewoon bleef staan en mijn bewegingen bleef nadoen. Iets beter wetend wat Elke lekker vond wist ik haar daarna voor mij klaar te laten komen. Ze kon niet langer op haar benen blijven staan en ging wijdbeens op de grond zitten, riskerend dat ik haar kon betrappen als ik op zou staan. Ik zal niet ontkennen dat ik het heb overwogen, maar ik was bang dat Elke zo zou schrikken dat het meteen over zou zijn met alle mogelijke geile spelletjes. Zo kwamen we beiden nog een aantal keer heerlijk klaar. Het zou zelfs nog iets langer door hebben kunnen gaan maar Cedric kwam op dat moment thuis.

Onmiddellijk sprong Elke verschrikt op en verdween in haar kamer. Eigenlijk wilde ik hetzelfde spelletje met Cedric herhalen maar om de illusie op te houden dat ik mij niet bewust heb laten bespieden deed ik toch maar mijn deur dicht. Met de gedachte dat ik eigenlijk een stel heerlijke kinderen heb viel ik in slaap.

Helaas lukte het de dagen daarop maar beperkt om mij te laten 'betrappen'. Ik kon natuurlijk niet al te opzichtig naakt rond paraderen of constant mijn deur open laten. Dat zou opvallen.

Een aantal weken ging zo voorbij waar weinig anders gebeurde dan mijn normale bezoekjes aan Sandra en wat plagen van Cedric en Elke.

Het was een mooie zaterdag. Elke had een tennis wedstrijd en Cedric een voetbalwedstrijd. Ik had lekker uitgeslapen en was nu met de was bezig. Ik hoorde een berichtje binnenkomen op mijn telefoon. Het was een berichtje van Sandra en zei alleen maar 'Cedric is hier'. Ik wist genoeg. Blijkbaar was Cedric toch niet naar een wedstrijd.

Ik liet de was liggen en liep naar beneden. Ik liep nog in mijn badjas maar eigenlijk zou het nutteloos zijn om iets anders aan te trekken. Ik zou toch zo weer half naakt bij Sandra op de overloop staan. Maar om in mijn badjas te gaan vond ik ook weer niets. Dan denk ik stout dat ik ook naakt kan gaan. Onze tuinen zijn goed afgeschermd dus er is weinig kans dat iemand mij ziet anders dan mijn kinderen en Sandra. Ik liet dus mijn badjas op mijn bed vallen en liep geheel naakt naar Sandra. Toch wel spannend, want er was altijd een kans dat een van de andere buren alsnog iets kon zien.

Boven aangekomen zag ik Sandra en Cedric verstrengeld in een passievolle kus. Cedric had zijn spijkerbroek nog aan en Sandra stond in haar lingerie. Mooi, ik was dit keer ruim op tijd voor de hele show.

Behendig haakte Cedric de bh van Sandra los en zoog zich vast aan een tepel van Sandra die dit hoorbaar kon waarderen. Over Cedric heen zag Sandra mij en ze toonde mij een heerlijke glimlach. Ze stak een vinger op waarmee ze mij vertelde te wachten. Waarop moest ik wachten?

Lang hoefde ik hier niet over na te denken want Sandra maakte zich los van Cedric en haalde iets uit haar nachtkastje. Ze vertelde Cedric dat het heel bijzonder is als je niets kan zien en alleen maar voelen. Daarom ging ze hem blinddoeken. Even keek Cedric verrast maar ging daarna akkoord. Sandra deed de blinddoek over zijn hoofd en na te hebben gecontroleerd dat de blinddoek stevig op zijn plek zat en Cedric echt niets meer zag, vertelde ze hem even te wachten omdat zie iets moest pakken. Ze kwam naar mij toelopen en fluisterde mij toe dat hij n mij nu niet per ongeluk kon betrappen n er zou geen herhaling zijn van vorige keer dus nu zou ik wel even zijn pik kunnen proeven. Ze gaf me een kus, voelde even aan mijn kutje en liep toen terug de slaapkamer in. Ik volgde want ik zag nu geen reden om op de overloop te blijven staan.

Sandra liet duwde Cedric op zijn rug op bed en begon hem weer te kussen terwijl ze haar borsten over zijn borstkas wreef. Ik denk dat ze verwachtte dat ik passief zou blijven toekijken. Maar de spelletjes die ik afgelopen weken had gespeeld hadden mij ongekend opgewonden. En door de blinddoek zag ik een zee van mogelijkheden.

Ik liep dus voorzichtig, zodat Cedric het niet doorhad, naar het stel toe. Daar greep ik Sandra's lekkere kont beet. Verrast keek Sandra om. Ik gaf haar een knipoog, trok haar slip naar beneden en begroef mijn gezicht tussen haar benen. Er verscheen een beeld van pure lust op Sandra's gezicht. Ze gaf Cedric een wilde kus, veel wilder dan ze tot nog toe had gedaan. Ze vertelde Cedric dat hij zich lekker door haar moest laten verwennen.

Sandra kroop naar beneden, duidelijk van plan om Cedric van zijn broek te verlossen. Ik hield haar tegen en gebaarde dat ik het wilde doen. Haar ogen werden groot van verbazing. Ze had duidelijk niet verwacht dat ik zoveel initiatief zou tonen, maar de verbazing werd vervangen door een grote grijns en ze gaf mij een lekkere kus. Daarna kroop ze van het bed af en dook tussen mijn benen om me daar wild te gaan likken. Ik hapte even naar adem door de passie waarmee Sandra mijn kutje aanviel. Ik richtte mijn aandacht op Cedric, begon zijn broek los te knopen en trok deze naar beneden. In zijn boxer kon ik zijn pik al half hard zien staan. Ik wreef er even over en trok toen zijn boxer ook naar beneden, in het voorbij gaan even zijn pik naar binnen happend.

Mocht ik nog twijfels hebben gehad dan waren die compleet verdwenen met het vuur dat Sandra tussen mijn benen had ontstoken, dus toen ik Cedric van zijn boxer had ontdaan kroop ik weer naar boven om nu in volle ernst zijn heerlijk pik naar binnen te happen.

Eindelijk. Vol passie viel ik aan. Ik likte, zoog, trok en trok de hele trukendoos open. Cedric begon te bewegen en waarschuwde dat ik moest stoppen omdat hij bijna klaar kwam. Ik bleef echter doorgaan en met een brul schoot hij meerdere stralen in mijn mond.

Het idee dat ik net mijn zoon had klaar gezogen deed mij ook gigantisch klaarkomen. Ik zakte door mijn benen en had de grootste moeite om stil te zijn uit angst dat Cedric door zou hebben dat ik niet Sandra was.

Sandra trok mij hardhanig naar haar toe en duwde haar lippen op die van mij voor een tongzoen waarbij Cedric's zaad tussen ons werd verdeeld. We slikten het zaad door en daarna bekommerde Sandra zich weer om Cedric zodat hij niet ging afvragen waar ze bleef. Ze begon weer op zijn pik te zuigen die in geen tijd weer fier overeind stond. Daarna kroop ze over Cedric heen en liet zich op zijn pik zakken om hem wild te berijden.

Ondertussen begon ze geile praat uit te slaan. Dat het lekker was dat hij geneukt werd. Dat hij nu vast fantaseerde dat ze iemand anders was. Dat ze mij was. Of hij zou willen dat ze mij was zodat hij mij een fantastische beurt kon geven. Cedric begon hier in mee te gaan. Ja hij wilde dat ik hem lekker leeg zou zuigen. Ja hij wilde mij de beurt van mijn leven geven. Hij kon niet weten dat het eerste al was gebeurd en dat het tweede vast ook zou gebeuren. Zowel Sandra als ik werden zo mogelijk nog geiler door deze praat. Sandra kroop van Cedric af en commandeerde hem haar van achteren te pakken. Maar in plaats van zelf klaar te gaan zitten gebaarde ze dat ik dat moest doen.

Ik was op dat moment al zover heen dat ik Cedric moest en zou neuken. Ik had dus geen enkel bezwaar dat Sandra gebaarde dat ik haar plaats in moest nemen. Ik ging op handen en voeten op bed zitten en trok Cedric aan zijn pik achter mij. Ik plaatste zijn pik voor mijn kutje. Nu zou het echt gaan gebeuren.

Cedric greep mijn heupen vast en stootte in een keer naar binnen. Ik hapte naar adem om het plotselinge gevoel van gevuld te zijn. En toen begon Cedric met een behoorlijk tempo zijn pik in en uit mijn kutje te bewegen. Ik kon nu mijn kreunen niet meer inhouden en hoopte maar dat Cedric het niet door had.

Sandra was ondertussen voor mij gaan zitten en was zichzelf flink aan het vingeren op het beeld dat wij boden. Ze begon Cedric nu ook weer aan te moedigen.

'Lekker he? Neuk je moeder'

Cedric begon nu ook 'Jaaah mam. Vind je dit lekker? Wil je graag door je zoon geneukt worden?'

Dit was teveel voor me en ik kwam weer klaar. Ik moest mijn gezicht in de lakens duwen om niet teveel geluid te maken. Voor mij kwam Sandra ook klaar en spoot een lading kutgeil in mijn gezicht. Het was een wonder te noemen dat Cedric niets door had.

Sandra liet Cedric nu op de rand van het bed zitten en gebaarde dat ik hem moest berijden. Hier twijfelde ik wel. Cedric zou een stuk beter mijn lichaam kunnen voelen. Daar had ik niet zo een probleem mee maar het zou zomaar kunnen dat hij dan wel door zou hebben dat ik niet Sandra was. Sandra gaf mij echter een zetje waardoor ik tegen Cedric aan kwam en hij trok me verder op zijn schoot.

Ik had duidelijk geen keus. Ik wipte iets omhoog om zijn pik tegen mijn kutje te zetten en liet me met een zucht weer zakken. Cedric pakte mijn kont goed vast en begon mij op en neer te bewegen. Dit was nieuw voor mij en ik genoot met volle teugen, zeker toen Cedric ook op mijn tepels begon te zuigen. Het duurde niet lang voor ik voor de derde keer klaar kwam. Mijn samentrekkende kutje was net wat Cedric nodig had en hij kwam met een brul ook klaar, zijn zaad diep in mijn kutje spuitend. Ik pakte Cedric's gezicht in beide handen en gaf hem een zoen. Daarna stond ik op.

Cedric zuchtte voldaan en deed de blinddoek af. Nog net op tijd wist Sandra mij om het hoekje te duwen waar de badkamer is. Op Cedric's vraag wat ze ging doen gaf ze aan dat hij in haar heeft gespoten en dat ze het even wil uitspoelen, anders loopt het er de rest van de dag uit.

In de badkamer zette ze inderdaad de douche aan maar meer voor het geluid. Want ze kwam op mij af en gaf me een heerlijke tongzoen voordat ze naar beneden zakte en mijn kutje begon leeg te eten. Veel te vlot naar mijn zin hield ze er mee op en ging terug naar Cedric terwijl ze mij gebaarde in de badkamer te blijven. De wijsheid hiervan inziend bleef ik inderdaad in de badkamer en maakte van het moment gebruik om de laatste resten zaad uit mijn kutje te spoelen. Misschien een kwartier later hoorde ik Cedric afscheid nemen.

Sandra kwam weer naar boven en vertelde mij dat de kust veilig is. We zaten nog even op de bank om dit ontzettend geile moment na te spreken. We waren er beide van overtuigd dat dit niet eenmalig zou hoeven zijn. Een opmerking die Cedric had gemaakt tegen Sandra voordat hij wegging zorgde er voor dat we beiden dubbel lagen. Hij had namelijk gezegd dat het af en toe z anders voelde dat het net was geweest alsof hij twee verschillende mensen had geneukt.

Het was al laat in de middag toen ik weer naar huis ging. Voorzichtig keek ik om het hoekje want ik was natuurlijk nog steeds naakt en het zou zomaar kunnen dat Cedric beneden zit. Gelukkig is dat niet het geval en kan ik veilig naar binnen.

Ik wilde naar boven lopen om mij even af te spoelen en dan fatsoenlijk aan te kleden als ik van boven gekreun hoor komen. Ik moest glimlachen. Blijkbaar had Cedric nog wat energie over en was nu zelf even bezig. Voorzichtig sloop ik naar boven in de hoop om misschien nog even te gluren. Als ik op de overloop kan kijken zie ik echter dat iemand me al is voor geweest. Elke stond namelijk om het hoekje van Cedric's kamer en was duidelijk opgewonden door wat ze ziet. Ze had namelijk haar hand onder haar tennisrokje gestoken en was zichzelf nu fors aan het vingeren. Dit zorgde bij mij natuurlijk ook weer voor een vuurtje en ik begon me op mijn beurt ook te verwennen.

Nadat Elke was klaargekomen ging ze zachtjes naar haar kamer. Ik glipte mijn eigen kamer in voordat er weer iemand de overloop op kwam. Ik vingerde mezelf nog een keer klaar en liep daarna naar de badkamer om mij even op te frissen.

Vanaf dat moment probeerde ik wel vaker om stiekem even te voelen of proeven. Helaas had ik tot op heden niet de kans gekregen om weer meer te doen. Het liefst zou ik op bed springen om mee te doen. Maar het idee wat er kon gebeuren als het mis zou gaan weerhield mij ervan om meer te doen. Ook Sandra had geen idee hoe we die extra stap konden nemen. Daarnaast had Cedric het steeds drukker met zijn studie waardoor zijn avondjes met Sandra zeldzamer werden.

De volgende keer dat er iets bijzonders gebeurde was een tijd later. Sandra en ik waren weer eens heerlijk van elkaar aan het genieten op haar slaapkamer. Ik lag op mijn rug en Sandra lag half over mij heen. We waren in een heerlijke tongzoen verstrengeld en ondertussen bewoog Sandra rustig een dildo in mijn kutje. Ikzelf was een borst van Sandra aan het kneden en had met mijn andere een greep gedaan in Sandra's haar waardoor ik haar nog steviger tegen mij aan kon trekken.

Sandra verbrak de kus en ging al kussend via mijn wang naar mijn nek. Daar begon ze afwisselend kussen en kleine knabbeltjes te geven. Vervolgens bewoog ze omhoog en gaf mijn oorlel dezelfde behandeling.

Ik lag te genieten van Sandra's verwennerij en kreunde goedkeurend.

Sandra fluisterde in mijn oor dat ik onopvallend eens naar de overloop moest kijken. Ik voelde een geile schok door me heen schieten, wat had ze nu weer bedacht? Ik merkte nu ook hoe geraffineerd Sandra te werk ging. Niet alleen leek het volkomen onderdeel van ons spel dat ze haar hoofd naast mij bevond zodat ze ongemerkt in mijn oor kon fluisteren, maar doordat haar haar opzij viel en mijn gezicht aan het zich onttrok vanuit de overloop kon ik snel even een blik werpen op de overloop. In het donker, enigszins moeilijk te zien stond daar onmiskenbaar Elke. En aan de bewegingen die ze maakte had ze haar hand in haar broek en was ze zichzelf aan het verwennen.

'Verrassing!' fluisterde Sandra. Tegelijkertijd voerde ze het tempo met de dildo fors op. Ze dook naar beneden en begon mijn klitje met haar tong te bewerken. Ik hapte naar adem onder dat geweld. Samen met de geile scheuten die door mijn lichaam schoten door het feit dat Elke toekeek kwam ik klaar als nooit te voren. Mijn hele lichaam schokte oncontroleerbaar en mijn bekken kwam om omhoog doordat ik mijn rug zover kromde. Ik klauwde in de lakens in een poging me aan iets vast te kunnen houden.

Sandra was echter nog niet klaar. Zodra ik wat kalmeerde, dook ze op mijn bekken en begon me goddelijk te beffen, ik wist niet hoe ik het had. Ik wilde dat ze stopte, ik wilde dat ze doorging. Ik kwam zo nog zeker twee keer klaar voordat ik eindelijk terug op het bed plofte. Ik had even nodig om weer helder te worden.

Sandra kwam bij me liggen. Ik sloeg mijn armen om haar heen en gaf haar een lange kus. En vertelde haar dat ik nog nooit zo intens was klaargekomen. Sandra merkte met een ondeugende blik op dat Elke daar vast grotendeels verantwoordelijk voor was. Verschrikt omdat ze dit hardop zei, draaide ik mij naar de overloop, maar Sandra gaf aan dat Elke al weer weg was.

Gerustgesteld zakte ik terug in Sandra's armen en vroeg haar hoe ze dit nu weer voor elkaar had gekregen. Het bleek dat Elke was gezien door Sandra toen ze een keer in de tuin had staan gluren. Achteraf had ze Elke een keer naar binnen gehaald voor een drankje. Daar had ze Elke aangesproken op het feit dat ze had staan gluren. Eerst had ze het proberen te ontkennen maar Sandra gaf aan dat ze haar echt had gezien. Sandra had doorgevraagd, of ze het zo opwindend vond om Sandra met haar moeder te zien doen, of ze niet stiekem een keertje mee wilde doen.

'Sandra!' riep ik verschrikt bij deze laatste opmerking, dat was wel heel direct. Maar Elke had het wel opwindend gevonden en wilde alleen maar kijken. Toch had Sandra het idee gehad dat ze even getwijfeld had. In ieder geval was het er op uit gelopen dat Elke het eigenlijk wel beter had willen zien maar niet dichterbij durfde te komen uit angst betrapt te worden. Sandra had daarop voorgesteld om een keer binnen te komen, net zoals ik wel deed. Maar dat laatste had ze er natuurlijk niet bij verteld.

Ik moet zeggen dat ik het niet had verwacht maar dat ik het zeker niet vervelend vond, zeker niet met het resulterende orgasme. Ik kuste Sandra dan ook dankbaar en kroop over haar heen om haar fatsoenlijk te bedanken.

De dagen daarop merkte ik dat ik steeds meer aan het fantaseren was wat er had kunnen gebeuren als Elke wel op Sandra's voorstel om mee te doen was ingegaan. Ik vermoedde dat ze dat eigenlijk meer wilde dan ze door liet schemeren.

Uiteindelijk begon zich een stout plannetje te vormen in mijn hoofd. Als Elke zo graag toekeek, en het liefst van dichtbij dan zou het natuurlijk het best te zien zijn vanuit de slaapkamer zelf. Ik verwachtte niet dat ze dat zomaar zou willen, maar wat als ze dat 'anoniem' kon doen door een masker te dragen? Dan zou ze niet herkend worden en wel aanwezig kunnen zijn. En wie weet wat er zou kunnen gebeuren als de temperatuur opliep in de slaapkamer dacht ik er bij, maar dat zouden we er beter niet bij kunnen zeggen.

Toen ik Sandra mijn plan voorhield was ze meteen laaiend enthousiast. Ze zou Elke wel zover krijgen dat ze gemaskerd toe zou willen kijken.

Ik kon amper wachten om mijn plannetje in actie te zien. Maar het duurde nog een paar weken voordat Sandra het daadwerkelijk geregeld had. Maar Elke zou komen.

De bewuste avond had Elke aangegeven iets in de stad te gaan doen met wat vriendinnen. Ik wist natuurlijk wel beter maar had haar veel plezier gewenst. Rond de afgesproken tijd glipte ik het huis uit en liep ik naar Sandra. Die stond al ongeduldig op mij te wachten. Ze gaf aan dat Elke al boven zat met haar masker op.

Reeds botergeil liepen wij naar boven. De slaapkamer binnen komend wees Sandra op Elke en gaf aan dat daar ons publiek zat. Ik knikte even en stelde mezelf voor. Elke fluisterde alleen een hoi. Ze had zichzelf omgekleed in een strakke spijkerbroek met daarboven een wit mouwloos shirtje waaronder haar roze bh zichtbaar was. Simpel en toch zag ze er heerlijk uit. Het masker dat ze droeg, bedekte alleen de bovenkant van haar gezicht. Toch was het dat ik wist dat het Elke was anders had ik haar waarschijnlijk niet herkend.

Om de sfeer te zetten zette we een muziekje aan waarna Sandra en ik een sensuele strip act uitvoerden voor Elke. Het miste zijn uitwerking niet want Elke begon al onrustig haar benen tegen elkaar te wrijven.

Sandra en ik begonnen te tongzoenen waarbij we heerlijk elkaars lichaam begonnen te strelen. Dan duwde ik Sandra op het bed en begon haar hele lichaam kusjes te geven.

Elke had het ondertussen moeilijk. Ze kon amper stil zitten en haar handen leken een eigen leven te leiden, want ik zag dat ze haar borsten vastpakte of haar hand tussen haar benen bracht, maar trok deze met een ruk weer weg, toen ze mij zag kijken. Sandra had dit ook gezien en vertelde Elke dat ze zichzelf gewoon kon laten gaan. Wij waren wel wat gewend. Elke aarzelde nog, maar toen ze voor de derde maal onbewust haar borsten door haar shirt heen vast pakte gaf ze het maar op en bleef haar borsten strelen.

Sandra en ik bleven lekker met elkaar vrijen maar we probeerden er ook voor te zorgen dat Elke zoveel mogelijk kon zien. Ikzelf probeerde continue oogcontact met Elke te houden. Ik kon me nog herinneren hoe veel dat mij had opgewonden toen Sandra hetzelfde bij mij deed.

Elke had ondertussen haar spijkerbroek open geknoopt en een hand in haar slipje gestoken. Met haar andere hand was ze flink in haar borsten aan het knijpen. Haar shirtje was half opgetrokken en haar bh zat scheef doordat ze haar hand eronder had gestoken.

Ik vertelde haar dat ze haar kleding ook gewoon uit kon doen. Dan zat het niet zo in de weg. Even keek ze me aan alsof ze niet kon geloven dat ik meende wat ik net had gezegd, maar stond vervolgens zonder aarzelen op en trok haar kleding uit. Er kwam een prachtig lijf onderuit dat mij deed kwijlen in het verlangen om het lijf te verkennen, maar ik wist mij (nog net) in te houden en liet mijn aangewakkerde lust los op Sandra die dat luid kon waarderen.

Elke was de eerste die klaarkwam. Ze was van de zetel afgegleden en lag schokkend op de grond. Voor mij was het zien van mijn klaarkomende dochter genoeg om ook een orgasme door mijn lijf te sturen. Dit ene orgasme was bij lange na niet genoeg, maar ik vond dat Sandra ook wel mocht klaarkomen.

Ik gleed van het bed en trok Sandra naar de rand. Daar legde ik haar benen op mijn schouders zodat ik heel makkelijk haar heerlijke kutje kon likken. Ik viel daar dan ook gretig op aan wat zo te horen gewaardeerd werd door Sandra.

Ik ging zo op in dit verrukkelijke werkje dat ik niet meteen door had dat Elke voorzichtig naast mij was komen zitten in haar verlangen om ons beter te kunnen zien. Toen ze zag dat ik haar zag zitten schrok ze en wilde teruggaan, maar ik gaf haar een geruststellende knipoog en ze bleef toch voorzichtig zitten.

Ik wist Sandra naar een orgasme te likken en kroop weer op bed. Sandra trok de la van het nachtkastje open en haalde daar haar speeltjes uit. Ze duwde mij voorover, trok mijn kont in de lucht en na die even in haar mond genomen te hebben duwde ze een dildo bij mij naar binnen. Ik kreunde van genoegen en begon Sandra aan te moedigen om mij harder te neuken.

Naast mij was Elke inmiddels op bed gekropen en zat zich stevig te vingeren. Ze kroop tegen het hoofdeinde en ging met haar rug tegen de muur zitten. Daar ging ze met haar benen wijd verder met zichzelf te vingeren. Toen Elke even haar ogen sloot uit genot zag ik mijn kans schoon.

Ik maakte mij los van Sandra en kroop naar Elke toe. Ik pakte zachtjes de hand waarmee ze haar kutje verwende. Ze verstarde en haar ogen schoten open. Ik trok haar hand iets opzij en kwam langzaam naar haar toe. Ze bewoog niet maar toen ik mijn mond op haar kutje plaatste uitte ze een diepe zucht. Langzaam begon ik met mijn tong alle gevoelige plekjes van Elke te ontdekken wat kirrende geluidjes aan haar ontlokte.

Sandra was inmiddels ook erbij gekomen en bekommerde zich over Elke's borsten. Met beide handen was ze die heerlijk aan het masseren en met haar tong plaagde ze de tepels. Het duurde niet lang voor Elke onder onze beide aanrakingen klaar kwam. We kropen omhoog en om-en-om kuste we Elke, haar vertellend dat we het fijn vonden dat ze mee wilde doen.

Het was uren later dat we in elkaars armen lagen uit te puffen. Elke bleek na die eerste drempel geen enkele remming meer te hebben en had enthousiast met ons meegedaan. Ik kon nog haar tong op mijn klitje voelen en werd alweer nat als ik daaraan dacht.

Ik trok Elke tegen me aan en gaf haar een heerlijk lange kus die gretig beantwoord werd. Ik liet mijn hand langzaam omhoog gaan. Via haar vingers streelde ik haar hand, arm en wang. Ik zag even paniek in haar ogen maar toch deed ze niets om mij te stoppen toen ik haar masker afdeed. Even zag ik onzekerheid maar toen ik haar begroette met een 'Hallo Elke' en dat er duidelijk geen vuiltje aan de lucht was duwde ze haar lippen passievol op die van mij.

Die avond praatte we over wat er de laatste tijd allemaal was voorgevallen. Ze reageerde reuze verbaasd dat ik haar al die tijd al door had gehad en bewust had uitgedaagd. Toen ze hoorde dat vanavond een vooropgezet plan was waar ik volledig van op de hoogte was had ze het niet meer. Gelukkig zag ze er de humor van in en ze had het zeer fijn gevonden dus we mochten haar zeker wel weer in onze vrijpartijen betrekken.

Er was nu een lid van ons gezin die niet volledig op de hoogte was en ik vond het hoog tijd om daar wat aan te doen. Elke was hier ook enthousiast over en wilde maar wat graag helpen haar broer volledig te betrekken in onze vrijpartijen...

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (23)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Ben, De Schaamhaarkapper...Door: Grumpy Loe
Gelezen: 1230x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Kwartet, Anaal, Scheren, Neuken
25-05
9.1
:: Bioscoop Met Mama - 2Door: Marc
Gelezen: 10001x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stout, Ondeugende Aanrakingen
24-05
8.5
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 6Door: Grumpy Loe
Gelezen: 5440x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Kwartet, Anaal, Scheren, Neuken
23-05
8.8
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 5Door: Grumpy Loe
Gelezen: 7846x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Kwartet, Anaal, Scheren, Neuken
23-05
8.5
:: Bioscoop Met Mama - 1Door: Marc
Gelezen: 15755x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Seks, Likken, Verleiden
23-05
8.3
:: Naaien Met Zoon En VriendDoor: Swaantje
Gelezen: 13536x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio, Pijpen, Naaien
23-05
8.2
:: Verlangen Naar Mijn...Door: Borrie70
Gelezen: 14739x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags:
22-05
9.2
:: Verlangen Naar Mijn... - 1Door: Borrie70
Gelezen: 20776x
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags:
22-05
9.0
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 4Door: Grumpy Loe
Gelezen: 12444x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Anaal, Aftrekken, Broer
21-05
8.8
:: Lars Mijn ZoonDoor: Zorro
Gelezen: 23776x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Zoon En Moeder
20-05
8.8
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 17Door: Borrie70
Gelezen: 7640x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
20-05
8.9
:: Mijn Nicht En... - 2Door: Matthijs
Gelezen: 18340x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Waargebeurd, Nicht, Pijpen, Vingeren, Taboe, Incest
20-05
9.1
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 3Door: Grumpy Loe
Gelezen: 14887x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Neuken, Beffen, Scheren
20-05
8.8
:: Verwisseld: Kristian Zweden...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 14116x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
19-05
8.8
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 2Door: Grumpy Loe
Gelezen: 19193x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen, Beffen, Anaal, Neuken
19-05
9.2
:: Take Five - 3Door: Bookolos
Gelezen: 5713x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Groepsseks, Exhibitionisme, Plasseks
18-05
8.4
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!