Opwindend.Net
Vrijdagavond 22:00 uur

Samen met Bianca ga ik aan een tafeltje zitten. Ik ben met mijn neus in de boter gevallen heb ik het idee. Na de eerste week op mijn nieuwe werk waar ik in een heel leuk team terecht ben gekomen heb ik dagelijks te maken met Bianca, mijn nieuwe collega. Een leuke slanke vrouw, met een paar mooie benen en volgens mij een heerlijk kontje. In het begin wat oppervlakkige gesprekken, maar gaandeweg kregen we steeds meer serieuze gesprekken. Het klikt ook echt tussen ons. Ik ben Nick, 37 jaar, 1m83, 75kg en kort donkerblond haar. Ik ben een beetje gespierd door het sporten en heb met mijn 19cm nog nooit klachten gehad over de sex. Ik moet eerlijk bekennen dat ik al een paar keer geile fantasieŽn ove Bianca heb gehad...ze moest eens weten.

Ik had begrepen dat er normaal op vrijdagmiddag altijd wel even wat gedronken wordt en gezellige de week wordt afgesloten, maar deze vrijdag zou dat met een etentje zijn om te vieren dat het bedrijf dit jaar een goed resultaat heeft gehaald. Een paar mannelijke collega's maakten al opmerkingen dat de dames er dan wel op en top vrouwelijk uit moeten zien. Onze andere collega op de afdeling maakte een grapje naar Bianca. 'Wel sexy he Bianca, een lekker kort rokje of zo met mooie kousen eronder' zei hij lachend met een knipoog. Ik ken Bianca nog niet zo lang, maar zo rood had ik haar nog nooit gezien. In de gesprekjes van de laatste dagen merkte ik wel dat ze op het sexuele vlak behoorlijk preuts en bleu is. Aan de ene kant baal ik daar wel van, zeker gezien de fantasieŽn die ik over haar heb. Ik ben alles behalve preuts...Aan de andere kant, zou het wel een spannende uitdaging zijn om te kijken of ik haar kan veranderen. Gisteren had ik dan ook aangekaart dat ik me ook leuk aan zou kleden. Een beetje onzeker gaf ze aan dat ze ook haar best zou doen. En voor haar doen heeft ze ook haar best gedaan. Een mooi jurkje dat tot net boven de knie valt met of een panty of kousen eronder, dat heb ik nog niet kunnen zien.

Bij het eten vloeide bij sommigen de wijn rijkelijk en Bianca liet zich daar wel een beetje in mee gaan. Ik had al tegen haar gezegd dat ik haar wel thuis zou kunnen brengen. Na het eten hebben we lekker met wat collega's gedronken, beetje gedanst en ik merkte dat Bianca aangeschoten raakte. Dat gaf me wel een een idee...

Ze kwam net van de dansvloer af, via de bar met een wijntje en een cola voor mij. 'Voor jou knapperd' zei ze met een knipoog. Ik zag aan haar dat ze echt aangeschoten was. Dat was perfect, ze mag niet dronken worden, want ze moet het wel bewust meemaken en nog kunnen herinneren. 'Kom even lekker zitten' zeg ik tegen haar en schuif een beetje op in het zitje waar ik even was gaan zitten. Ze ploft naast me neer. 'Goed plan' zegt ze, 'ik kan wel even uitrusten hier...en we hebben nog niet eens echt lekker kunnen kletsen met elkaar' Ik kijk haar even aan om te peilen wat ze nou bedoeld. 'Klopt, maar je was ook ze lekker aan het dansen' zeg ik haar en leg een lichte nadruk op het woord lekker. 'Vindt je?' vraagt ze. Ik knik bevestigend. 'Ja hoor, het is geen straf om naar je te kijken' zeg ik met een glimlach. Ik zie haar weer rood aanlopen wat mijn opkomende geilheid alleen maar meer maakt. 'Ik zou wel eens wat willen weten...' zeg ik zachtjes waardoor ze wat dichterbij komt. Ze kijkt me met vragende ogen aan en ik zie ook iets anders in haar blik. 'Wat dan?' vraagt ze. Ik ga nog iets dichterbij haar en ik merk dat ze heel erg in tweestrijd is. 'Zijn dat panty's of kousen?' vraag ik fluisterend aan haar. Ik zie weer die rode blos verschijnen en ik zie dat ze heel erg met zichzelf worstelt wat ze nou zal doen. 'Nou??' vraag ik een beetje dwingend. 'Kousen' zegt ze nauwelijks hoorbaar. Ik laat expres even een stilte vallen en ik zie dat ze geen idee heeft wat ze verder moet doen of moet zeggen. Haar ongemakkelijkheid windt me nog veel verder op. Ik bedenk me dat ik dit preutse vrouwtje misschien wel eens kan veranderen. 'Echt?' vraag ik haar. Ze knikt snel en kijkt dan naar het tafelblad waar onze glazen op staan. Ik besluit het erop te wagen. 'Laat zien' zeg ik op een lage toon. Verschrikt kijkt ze me aan, maar ze durft me niet tegen te spreken. 'Laat zien' zeg ik nog een keer en probeer het zo dwingend mogelijk te laten klinken. 'Hier?' fluistert ze. Ik knik en kijk even wat ze gaat doen. Aarzelend zie ik haar hand omlaag gaan. 'Nu!' sis ik naar haar en verschrikt trekt ze even heel kort haar jurkje omhoog aan de kant tussen ons in. Ik zie kort het boord van haar kousen met een paar klemmetjes van het bijbehorende gordeltje. Snel trekt ze haar jurkje weer glad.

Ik leun weer achterover, pak mijn glas cola en neem een flinke slok. Ik zie en voel weer haar onzekerheid en hoe ongemakkelijk ze is. Ze blijft wel zitten en kijkt me een beetje vragend aan. Ik hef mijn glas 'Proost!' zeg ik tegen haar en met een verlegen glimlach proost ze mee. Ik bedenk dat deze eerste stap best goed ging. Ik zet mijn glas neer en ga weer dichterbij terwijl ik iets van nieuwsgierigheid in haar ogen zie. 'Lingerie liefhebber?' vraag ik haar. Weer knikt ze en kijkt weer naar het tafelblad. 'Kijk me aan' zeg ik rustig tegen haar en voorzicht slaat ze haar ogen naar me op. 'Het staat je heel erg goed' complimenteer ik haar. 'Is dit het enige of heb je nog meer?' vraag ik wederom rustig. Ik zie dat haar ademhaling wat versnelt. 'Ik heb nog meer' begint ze aarzelend. 'Veel meer' Nu is het mijn beurt om toch een beetje verbaasd te zijn. Ik had niet verwacht dat zo een preutse dame veel lingerie zou hebben. Ik had eerder gewoon degelijk, netjes en praktisch ondergoed verwacht. Ik kijk haar nog eens goed aan. 'Wat heb je dan zoal?' vraag ik haar. Weer die blik waarmee ze verraad heel erg te twijfelen. Als ze haar mond open wilt doen om te antwoorden worden we ineens aan onze arm opgepakt. 'Kom muurbloempjes, lekker dansen!' roept een college die ook duidelijk iets teveel heeft gedronken. Hij sleurt ons de dansvloer op wat helaas abrupt een einde maakt aan ons licht intieme gesprek.

Na nog een aantal nummers op de dansvloer waarbij Bianca me een paar keer een beetje vragende blik toewerpt besluiten we met zijn allen dat het mooi is geweest. Ik loop naar Bianca toe en bied haar een arm aan die ze dankbaar aanneemt. Ze voelt zelf ook wel dat ze iets meer heeft gedronken en dan op hakken lopen is wel een uitdaging. Ik vind het sowieso knap dat ze erop kan lopen en glimlachend begeleid ik haar naar buiten. Onderweg naar de auto kletsen we een beetje over de gezellige avond en over de collega's waarvan er toch wel een paar iets te diep in het glaasje hebben gekeken. Ik hou galant de deur voor haar open en als we zitten gaat het al snel richting huis. Ze woont een paar wijken verderop ten opzichte van waar ik woon, maar ik vind het niet erg om wat om te rijden. Onderweg gaat het gesprek verder over de avond enzo en ze lijkt ons gesprekje vergeten te zijn. Ik kijk regelmatig wat omlaag en zie net de boord van haar kousen wat me onbewust toch weer enorm opgeild. Op deze manier zijn we sneller dan ik had gehoopt bij haar thuis. 'Bedankt dat je me thuis wilde brengen, ik heb daardoor echt een leuke avond gehad, dat had ik wel even nodig' zegt ze terwijl ze zuchtend naar haar huis kijkt wat helemaal donker is. 'Niemand thuis?' vraag ik en ze schud haar hoofd. Ze opent de deur om uit te stappen. 'Ik vond het een interessant gesprek wat we hadden' zeg ik en ik zie dat ze even twijfeld met uitstappen. Buiten de auto draait ze om en kijkt naar binnen. 'Ik ook' zegt ze met een knipoog. Ze doet de deur dicht en ik kijk haar na hoe ze naar binnen verdwijnd. Een beetje in gedachten rijd ik naar huis om na een lekkere douche onder de dekens te kruipen.

De week erna vliegen de dagen voorbij. Het is behoorlijk druk op het werk, omdat er de nodige nieuwe klanten zijn binnengehaald en er hangt een prettige sfeer op de afdeling. De gesprekken met Bianca hebben wel een bepaalde spanning gekregen. Soms maakt ze wel eens een dubbelzinnige opmerking die ik haar nooit eerder heb horen maken. Meer dan dat ook niet en als ik dan voorzichtig doorvraag dan klapt ze dicht. Toch bedenk ik me dat ik hier eens echt op door moet gaan, maar dan op een wat andere manier, want met die opmerkingen lijkt het er wel op dat ze geiler is dan ze zich voordoet. Misschien durft ze het ook niet toe te laten of voor zichzelf toe te geven, maar hoe langer ik erover nadenk hoe meer ik tot de conclusie kom dat er in Bianca wel een geile slet moet zitten en ik besluit dat als de gelegenheid zich voordoet ik daar eens goed gebruik van ga maken.

Die gelegenheid doet zich gelukkig sneller voor dan ik had gedacht. De vrijdag na de uitgebreide vrijdagmiddag borrel komt ons afdelingshoofd binnen met een paar flessen champagne. Hij legt uit dat we de grootste klant hebben binnengehaald waar we al een paar maanden mee in onderhandeling waren en dat we voor de komende jaren daar veel werk van gaan krijgen. Reden voor een toast dus vindt hij. Er zijn al een aantal collega's naar huis en op vrijdag zijn er ook nog een aantal vrij, dus er is in verhouding veel champagne. Ik zag mijn kans schoon en bracht Bianca gelijk een flink gevuld glas. 'Zo' zegt ze als ze het glas aangereikt krijgt, 'wil je me dronken hebben ofzo' lacht ze. Ik schiet ook een beetje in de lach. 'Nee hoor lieverd' begin ik voorzichtig, 'zeker niet dronken...hooguit een beetje aangeschoten' Ze kijkt me een beetje bedenkelijk aan maar proost daarna vol enthausiasme. Ik geef aan dat ik haar wel thuis zal brengen en ga na het eerste glas champagne over op de frisdrank. 'Zal ik voor jou ook nog meenemen?' vraag ik haar. Ze kijkt me even aan, neemt dan een grote slok om haar glas leeg te maken en geeft deze dan aan. 'Graag' zegt ze. Om het wat minder op te laten vallen doe ik haar glas iets minder vol dan het vorige glas. Zo kletsen we een beetje over koetjes en kalfjes en drinkt ze nog een aantal glazen champagne. Ik zie langzaam weer haar blik een beetje veranderen net als vorige week. De overige collega's zijn al naar huis toe en onze manager geeft aan ook naar huis te gaan. 'Sluiten jullie af?' vraagt hij. Ik knik. 'Natuurlijk, geen probleem. Wij drinken ons glas op, ruimen een beetje op en dan sluiten we af' Hij trekt ondertussen zijn jas aan. 'Maak het niet te laat he' zegt hij en wenst ons prettig weekend. Daarna gaat hij naar buiten en niet veel later zien we hem wegrijden. 'Toen waren er nog maar twee' zegt Bianca een beetje lacherig. 'Klopt' zeg ik 'Maar wel de twee leukste' zeg ik tegen Bianca. Ik bekeek haar eens van top tot teen hoe ze gekleed was. Een nette lichtblauwe blouse waarbij net de aanzet van haar mooie borsten zichtbaar was en daaronder een strakke zwarte broek die haar figuur goed accentueerde. Ze zag mijn keurende blik en vroeg onzeker wat er is. 'Mmmm, ik ben eigenlijk wel benieuwd Bianca' begin ik. 'Vorige week had je heerlijke lingerie aan en gaf je aan nog veel meer te hebben...' zei ik haar ineens. Ze verslikte zich bijna in haar champagne en weer die rode kleur die gelijk bezit nam van haar mooie gezicht. 'En nu? Weer lingerie aan?' vraag ik haar terwijl ik voor haar kom staan. Snel kijkt ze naar beneden. Ik leg mijn vinger onder haar kin en duw haar hoofd omhoog, zodat ze aan moet kijken. 'Mag ik dat als een ja zien dat je zo reageert?' vraag ik haar met een glimlach. 'Ehm...' begint ze aarzelend en ik laat mijn hand zakken en trek haar blouse wat verder open. Ik zie dat ze onder haar blauwe blouse een mooie lichtgroene BH draagt die haar borsten een beetje opduwt en ze mooi tot hun recht laten komen. De BH is afgezet met mooi kant en verschillende groen tinten. 'Mooi' zeg ik haar. 'Je hebt mooie borsten Bianca en die lingerie erbij staat je prachtig' complimenteer ik haar. Ik merk dat haar ademhaling is versneld. 'Dank je' fluistert ze. Ik doe weer een stap naar achteren en dwing haar me aan te kijken. Ik voel hoe ongemakkelijk ze is en het verbaast me een beetje hoe me dat nog meer opgeilt. 'Dan blijft er nog ťťn vraag over Bianca' zeg ik haar. Ze kijkt me vragend aan. 'Zit er bijpassend ondergoed bij? ' vraag ik haar. Zenuwachtig glimlacht ze, ze wil antwoorden, maar er komt geen geluid uit haar geopende mond. 'Laat maar zien' zeg ik haar. Haar ogen worden groot. 'Wat? Nu? Hier?' vraagt ze verbaasd. Ik knik. 'Ja maar,...' begint ze. Ik doe een stap dichterbij en mijn gezicht is vlakbij het hare en ik zie haar ogen zo mogelijk nog groter worden. 'Laat het zien Bianca' sis ik dwingend naar haar en stap gelijk weer naar achteren. 'NU!' zeg ik hard en zie haar ineen krimpen waarbij ze bijna gehypnotiseerd haar broek open begint te maken. Voordat ze deze omlaag doet kijkt ze me hulpeloos aan. 'Nu lieve Bianca' zeg ik zachtjes en terwijl ik zegt laat ze zuchtend haar broek zakken. Het aanzicht maakt me in 1x bloedgeil. Ik zie een mooie vrouw voor me staan met een blouse waar ik net een stuk van haar mooie groene BH zie waarin ik haar borsten versneld op en neer zie gaan. Daaronder zie ik een prachtig groene slip of string, dat kon ik helaas nog niet zien, die bij het kruis een klein beetje doorschijnend is waardoor ik eindelijk haar blote kut eens te zien krijg. Ik zie dat deze helemaal kaal is geschoren. Ik kan het niet goed zien, maar het lijkt erop dat haar kut een beetje nat is wat me erg pleziert. Ik denk: als ze dit al geil vindt...

Ik begin om haar heen te lopen en bekijk haar voor- en achterkant. Ik zie dat ze een string draagt en dat mijn idee klopt dat ze een heerlijk kontje zou hebben. Ik ga naast haar staan en breng mijn mond dichtbij haar oor. 'Je ziet er lekker uit sletje' fluister ik in haar oor, hopende dat mijn idee goed uit gaat pakken. Ze opent haar mond om wat te zeggen maar voordat ze iets kan zeggen druk ik mijn vingers op haar string recht op haar kut daar waar haar klitje zou zitten. Ik voel dat haar stringetje wat nat is en in plaats van woorden komt er een kreun uit haar mond. 'Vindt je dit lekker?' vraag ik haar. Ze reageert niet direct en ik druk opnieuw mijn vingers tegen haar kut. 'Ik vraag je wat slet' zeg ik haar. Weer kreunt ze. 'Ja...oh...ja ik vind dit lekker' zegt ze gejaagd. Ik begin door haar stringetje heen haar kut stevig te wrijven en druk regelmatig mijn vingers een beetje tussen haar lippen om haar klitje te beroeren. Ze hijgt, kreunt en kronkelt als ik zo met haar kut speel. 'Laat je lekker gaan Bianca' zeg ik tegen haar, want ik merk dat ze erg twijfelt en nog niet echt wilt laten merken hoe ze hiervan geniet. 'Had je dit gehoopt Bianca, dat ik lekker aan je kut zou gaan zitten?' en terwijl ik dat vraag glijd ik met mijn vingers in haar string en laat mijn wijsvinger tussen haar kutlipjes glijden om haar klitje te bewerken. 'Jaaaah,' kreunt ze 'gehoopt al een tijdje' bekent ze. 'Oh?' vraag ik 'Vertel eens dan lekker ding' Langzaam maar zeker heb ik het idee dat de geilheid echt de overhand gaat krijgen. 'Al vanaf toen je binnenkwam dacht ik al gelijk dat ik wel eens lekker wat met je zou willen doen, daarom heb ik me ook gelijk aangeboden om je in te werken' Ik denk er even over na en inderdaad was ze wel erg snel erbij om me in te gaan werken. Geile slet denk ik, stiekem al gepland! Ondertussen merk ik dat haar ademhaling zwaarder wordt en ze begint een beetje tegen me aan te hangen. Voordat er ook maar een orgasme op kan bouwen stop ik met het bewerken van haar kut. Ze hijgt nog even door en kijkt me teleurgesteld aan. 'Nog niet klaarkomen Bianca' zeg ik haar. 'Doe je slip en je bh uit' zeg ik tegen haar terwijl ik al aan haar BH begin. Verdwaasd en veel te geil doet ze haar broek uit en haar slip. Ik pak zowel haar slip als haar bh en stop die in mijn tas. 'Kleed je aan Bianca' zeg ik tegen haar. Ze kijkt me nog teleurgesteld aan en komt niet snel genoeg in actie. 'KLEED JE AAN SLET' schreeuw ik tegen haar. Snel trekt ze haar broek aan en fatsoeneert ze haar blouse. 'Sorry' fluistert ze en terwijl ze het niet ziet staat er een grote grijns op mijn gezicht. Ik merk dat ze echt onderdanig is en dat geeft mij de vrije hand om haar echt tot een slet te gaan veranderen. Ik loop terug naar haar en maak nog 2 knoopjes van haar blouse open, zodat je goed het begin van haar tieten ziet en dat je ook ziet dat ze geen bh draagt. Haar harde tepels zijn ook te zien in haar blouse. 'Zo zie je er nog veel lekkerder uit Bianca, ik vind je geil' zeg ik tegen haar en pak haar hand. We ruimen even snel op en ik neem haar mee naar mijn auto. Als ze in is gestapt en haar gordel om heeft zet ik haar blouse zo dat je goed kunt kijken tot tussen haar tieten. Ik zie dat ze wat wilt zeggen en ik leg mijn vinger op haar mond. 'Niet praten, dat doe ik wel en jij blijft zo zitten. Het enige dat je gaat doen is met je rechterhand en vingers over je kut wrijven door je broek heen, want ik wil dat je geil blijft' en met die woorden draai ik van de parkeerplaats af. Ik zie dat ze twijfelend begint, maar ook dat ze zich heel erg opgelaten voelt. 'Nog nooit gedaan zo?' vraag ik haar. Ze schudt haar hoofd. 'Ik durf niet zoveel zelf' zegt ze. Er verschijnt een glimlach op mijn gezicht. 'Maar je vindt het wel interessant? En geil?' vraag ik haar. Voorzichtig knikt ze. 'Dat wel...maar ik weet niet wat ik wel en niet durf enzo' zegt ze. 'Dan zoeken we dat uit' zeg ik resoluut en draai de doorgaande weg op.

In het begin zie ik haar schrikken van tegenliggers, maar gelukkig lijkt dat na een paar tegenliggers wel minder te worden. Ik zie alleen haar rechterhand stil tussen haar benen liggen. Ik kijk haar kort aan en dan naar haar rechterhand, maar blijkbaar begrijpt ze de hint niet. 'Wrijf over je kut' zeg ik tegen haar. Ze schrikt een beetje, maar begint wel met haar hand over haar broek over haar kut te wrijven. 'Ben je geil slet?' vraag ik haar. Ze knikt. 'Blijf met je kut spelen' zeg ik en ondertussen draai ik de snelweg op. 'Waar gaan we heen?' vraagt ze. Ik grijns. 'Toeristische route schatje' zeg ik haar en voeg in. Na een paar minuten rijden doemt een vrachtwagen op en ik ga een baan naar links om hem in te gaan halen. Ik doe het binnenlichtje van de auto aan en laat mijn gas los, zodat ik ter hoogte van de cabine ongeveer even hard rijd als de vrachtwagen. Het duurt niet lang voordat ik de vrachtwagen kort hoor toeteren, blijkbaar heeft hij het gezien. Bianca verschiet van kleur, haar hand gaat tussen haar benen vandaan en ze wil haar blouse een beetje dicht. 'Stop!' roep ik naar haar en ze bevriest in haar beweging. 'Je laat je blouse zo zitten, benen wijd en weer over je kut wrijven slet' zeg ik hard tegen haar. Ze kijkt me wat angstig aan, maar ik zie haar handen weer zakken. Ik kijk weer naar haar rechterhand en met een zucht gaat ze weer over haar kut wrijven. Weer hoeren we kort de toeter van de vrahctwagen naast ons. Gelukkig zijn er voor en achter ons geen auto's waardoor ik het spelletje nog wat langer kan spelen. Ik laat Bianca lekker over haar kut wrijven, zodat de vrachtwagenchauffeur goed zicht heeft op de inkijk van haar tieten en hoe ze met haar kut speelt. Even kijk ik opzij en zie wat meer geilheid in haar ogen. 'Ik wil dat je zo even omhoog kijkt, die chauffeur aankijkt en naar hem glimlacht. Je vertelt me precies hoe hij eruit ziet en wat hij doet als je naar hem kijkt, heb je me begrepen slet?' Ze kijkt me even kort aan en knikt. 'Ja, ik heb het begrepen' zegt ze en ze draait haar hoofd schuin omhoog.

'Het is een wat oudere man van rond de 45 schat ik in, donkerblond stekelhaar en een vriendelijk gezicht. Hij steekt een duim op en heeft een grote grijns op zijn gezicht' verteld ze. 'Blijf hem aankijken' zeg ik tegen haar. 'Wat doet het met je dat je zo bekeken wordt lekker sletje? Vindt je het stiekem geil dat hij bijna helemaal je tieten kan zien en dat hij weet en ziet dat je geil bent en met je kut speelt?' vraag ik haar. 'Ja' komt er bijna kreunend uit 'Ik vind dat eigenlijk heel geil' zegt ze half kreunend. 'Je gaat nog niet klaarkomen hoor je me slet?' vraag ik streng. Ze schudt met haar hoofd 'Nee, zo ver is het nog niet hoor' Ik knik goedkeurend. 'Ik wil dat je me duidelijk aangeeft als je klaar gaat komen en dan bepaal ik of je dit mag of niet, begrepen' Ze knikt gedwee. 'Ik zal het zeggen' Het woordje meneer leert ze er binnenkort wel achter zeggen denk ik grijnzend.

Op de borden zie ik dat er over 2 km een parkeerplaats is en een plan ontstaat in mijn hoofd. Eens kijken of we haar nog 1 stapje verder krijgen. 'Ik wil nog 1 ding met je doen sletje en daarvoor moet je me vertrouwen. Ik ga niemand aan je laten zitten, het gaat er alleen om dat je bekeken wordt. Vertrouw je me?' vraag ik haar. Weer zie ik die twijfel in haar ogen en aan de ene kant geniet ik ook wel stiekem van die tweestrijd in haar. Ergens zit een stukje angst, maar haar geilheid dwingt haar tot andere gedachte. 'Het is nu of nooit sletje' dring ik een beetje aan. Ze kijkt me aan. 'Ik vind het wel heel spannend en ook een beetje eng, maar ik vertrouw je wel. En de kans krijg ik misschien ook niet meer...doe maar' Bij mij stijgt ook de geilheid enorm. 'Ik hoop dat het de goede keuze is' fluistert ze eigenlijk meer tegen zichzelf. Ik leg mijn hand op haar arm. 'Ik zal je veilig houden en op je letten, zodat jij je alleen maar om je eigen genot hoeft te bekommeren, dat beloof ik je' Ze glimlacht naar me. 'Je bent lief...' zegt ze en ondertussen geef ik een beetje gas erbij om voor de vrachtwagen te komen. Eenmaal voor de vrachtauto zet ik even mijn alarmlichten aan en daarna mijn knipperlicht naar rechts. De chauffeur lijkt het direct te snappen en zet ook zijn knipperlicht uit. Samen nemen we de afslag naar de parkeerplaats. Gelukkig is het erg rustig en staan er maar een paar lantaarnpalen. Ik rijd naar een rustig deel waar geen auto's staan en er valt maar een klein beetje licht op de auto. De vrachtwagenchauffeur parkeert zijn vrachtwagen een klein stukje achter ons en ik zie hem uitstappen. 'Blijf zitten en blijf met je kut spelen slet' zeg ik tegen Bianca terwijl ik uitstap. Ik loop naar hem toe en hij steekt zijn hand uit. 'Ron' stelt hij zich voor. Ik geef hem een hand. 'Nick' zeg ik tegen hem terwijl ik zijn hand schud 'Aangenaam'

Hij kijkt naar mijn auto. 'Wat een lekker ding heb je daar in de auto zitten zeg. Ik heb wel eens wat verhalen van collega's gehoord, maar nooit gedacht dat ik dit nog eens mee zou maken om dat te zien.' zegt hij enthausiast. Ik kan een glimlach niet onderdrukken. 'Eens moet de eerste keer zijn he...en ik zal je wat verklappen, dat is voor haar nu ook zo' Zijn wenkbrauwen gaan omhoog. 'Echt?' vraagt hij verbaasd. Ik knik, 'jazeker, volgens mij zit er een geil sletje in haar en dat ben ik stapje voor stapje eruit aan het halen. Ik hoop dat ze toe is aan de volgende stap en ik hoop ook dat je mij daarmee wilt helpen' Daar hoeft Ron niet lang over na te denken en hij knikt enthausiast. 'Tuurlijk,' zegt ie 'Hoe kan ik nou nee tegen zoiets lekkers zeggen? En daarnaast moet ik toch ook af en toe pauze houden' Ron schiet daarbij een beetje in de lach. 'Top! Het volgende gaan we doen...' begin ik en leg hem mijn plannetje uit. Hij snapt het meteen en beloofd me dat hij zich aan het plan houdt. Samen lopen we naar de auto en ik ga bij de bestuurderskant erin. Bianca kijkt me aan en ik zie dat haar hand nog steeds over haar kruis wrijft. 'Kijk eens naast je' zeg ik tegen haar en ze kijkt naast zich. Ze lijkt niet heel verbaasd dat de man naast de auto staat en met behulp van het beetje licht van de lantaarnpaal kan zien wat er zich in de auto afspeelt. 'Blijf met je kut spelen Bianca' zeg ik en ondetussen begin ik haar knoopjes van haar blouse verder open te maken. Ik zie haar borsten versneld op en neer gaan. Ik wil haar nog wat verder opgeilen. 'Die geile vrachtwagenchauffeur gaat zo jouw lekkere dikke tieten te zien krijgen sletje. Vindt je dat geil dat een vreemde oudere man die je totaal niet kent naar je tieten gaat kijken?' vraag ik. Een kreun bevestigd haar gevoel en ik doe haar blouseje wat omlaag. Ik zie dat Ron helemaal gefixeerd is op wat er in de auto gebeurd. Mijn ene hand gaat achter de rug van Bianca en voorzichtig klik de sluiting van haar BH los. 'Daar gaan we sletje' fluister ik in haar oren en ik trek haar BH naar voren, zodat deze uitgaat en haar tieten goed zichtbaar worden. Ik zie een rilling door haar lijf heen trekken en ik zie Ron zijn duimen opsteken. 'Geil?' vraag ik en Bianca knikt alleen maar. Ze is ondertussen onbewust wat harder over haar kut aan het wrijven. Ik kijk Ron heel even kort aan en ga dan door. 'Stop met je kut en speel met je tieten, laat die vreemde man zien wat een lekkere geile tieten je hebt slet' zeg ik tegen Bianca. Ze stopt zoals gezegd en begint haar tieten te kneden. 'Laat hem goed zien wat een geile slet je bent en wat een geile tieten je hebt' Ze duwt haar tieten wat naar voren en knijpt een paar keer zachtjes in haar tepels wat iedere keer een kleine kreun uit haar mond dwingt. Mijn handen glijden omlaag en ik maak haar broek los. Bianca is zo in het moment dat ze het niet eens door lijkt te hebben. Ik trek haar heupen wat omhoog wat ze gewillig doet. Dan pak ik haar broeksrand en trek deze samen met haar string in 1x een stuk omlaag. Nu pas lijkt ze te beseffen wat er gebeurd en lijkt ze weer te schrikken. 'Dit wil je toch slet' zeg ik tegen haar. 'Laat die geile man lekker je natte kut zien, laat je bekijken, laat je gaan, geniet van zijn geile blikken en weet dat je hem vreselijk geil maakt...kijk maar naa zijn kruis' ik zie haar blik even omlaag gaan en dan likt ze over haar lippen. 'Zie je het Bianca? Zie je hoe geil je die man maakt met dat heerlijke naakte lijf van je...en ik zie ook hoe geil jij ervan wordt, je kut is heel erg nat' en terwijl ik dat zeg glijden wat vingers tussen haar kutlipjes en ga ik met haar klitje spelen. Dat is erg veel van het goede en kreunend schokt haar lichaam wat. 'Het...duurt niet...heel lang meer...voor ik... ga klaarkomen' komt er hijgend uit haar mooie mond. 'Doe je raampje een stukje open. Hij gaat je niet aanraken, maar hij wil wel heel graag tegen je praten en horen hoe je voor hem klaar gaat komen' Bijna in trance doet ze het raampje open. 'Hoi geil sletje' zegt Ron tegen haar. 'Wat heb jij een vreselijk lekker neuklijf zeg, wat ben je geil om te zien' Ondertussen maakt hij ook zijn broek los en begint aan zijn stijve pik te trekken. Bianca kijkt er gebiologeerd naar en ik begin wat sneller met haar kut te spelen. Ik laat ook een vinger in haar kut glijden. 'Ik moet...zo klaar...komen' kreunt ze. Vraagt het maar aan hem of je dat mag. Ze kijkt de chauffeur aan. 'Mag ik alsjeblieft klaarkomen??? Ik heb het zo nodig nu, alsjeblieft?' vraagt ze bijna smekend. Ron grijnst en kijkt mij even aan. Dan knikt hij. 'Kom klaar dan slet' zegt hij tegen haar 'Maar laat het me wel horen' voegt hij toe. Het lijkt een soort startschot te zijn, want haar lichaam begint ongecontroleerd te schokken en Bianca begint flink te kreunen. Een daverend orgasme gaat door haar lijf en het aanzicht van deze geile vrouw die ongeremd klaarkomt is zo geil dat ik er zelf ook bijna spontaan van klaarkomt. Ron ziet dit ook en buiten de auto spuit hij zijn zaad op het gras. Hijgend valt Bianca terug in haar stoel en kijkt naar de vrachtwagenchauffeur. 'Bedankt lekker geil ding' zegt hij tegen haar. 'Hopelijk tot ziens en dan hoop ik dat het niet alleen bij kijken blijft' Hij doet zijn broek weer omhoog en loopt naar zijn vrachtwagen. Een beetje rozig kijkt Bianca me aan. 'Was het lekker geile Bianca?' vraag ik en er komt een vermoeide glimlach op haar gezicht. 'Het was fantastisch...' zucht ze.

Ik ontvang graag feeback wat jullie ervan vinden en als er animo voor is wil ik deel 2 gaan schrijven

Zoek naar meer verhalen van Ready4u...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (12)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Dorien En Ik - 6Door: Mike1985
Gelezen: 1882x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-05
8.9
:: Waargebeurd - 4Door: Fantasylover
Gelezen: 5952x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
20-05
8.7
:: Afrodisiac - 3Door: Mike
Gelezen: 2615x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Openlucht
20-05
7.9
:: Cindy Mijn Privehoertje - 7Door: Karel776
Gelezen: 3389x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Spuiten, Hoer, Extreem, Anaal
20-05
8.8
:: De Oude Vaas - 1Door: Robb Breen
Gelezen: 7557x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Drama, Tieners, Hetero
19-05
7.8
:: Anders Dan VerwachtDoor: Groen
Gelezen: 7332x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Werk
19-05
8.2
:: Cindy Mijn Privehoertje - 6Door: Karel776
Gelezen: 4036x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Vastbinden
19-05
9.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 5Door: Karel776
Gelezen: 6795x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Sexclub, Vreemden
17-05
9.3
:: Waargebeurd - 3Door: Fantasylover
Gelezen: 9112x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
17-05
8.5
:: Jeanet, De Buurvrouw - 6Door: Johnnie
Gelezen: 7403x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Verleiden
17-05
9.1
:: Elegante VrouwDoor: Jio
Gelezen: 8102x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Diep En Intiem
16-05
6.6
:: Een Heerlijke MassageDoor: Queen
Gelezen: 8558x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Massage, Pijpen, Teasen
16-05
7.9
:: Dorien En Ik - 5Door: Mike1985
Gelezen: 2747x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.6
:: Cindy Mijn Privehoertje - 4Door: Karel776
Gelezen: 5560x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Sexclub, Vreemden
15-05
8.9
:: Waargebeurd - 2Door: Fantasylover
Gelezen: 13313x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
15-05
8.4
:: Dorien En Ik - 4Door: Mike1985
Gelezen: 5291x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-05
8.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!