Opwindend.Net
Dit verhaal berust zich op pure fantasie

Hallo mijn naam is Appie, 19 jaar en net afgestudeerd.
Ik kom uit een grote familie en mijn ouders vinden het belangrijk dat we na onze studie direct aan het werk gaan. Omdat ik na zomer met de volgende studie ga beginnen ging ik op zoek naar een bijbaantje voor de zomer.
Zo kwam ik terecht een plaatselijk eettentje die gerund word door een rijke man genaamd Younes. Hij runt meerdere eettenten in de buurt.
Iedereen kent hem en zijn familie ook.

Ik mocht in de keuken beginnen met wat simpele klusjes en toevallig was zijn middelste dochter mijn baas, hij heeft 3 dochters en die moeten van hem ook in het bedrijf werkzaam zijn om hem later kunnen opvolgen.
Ze heet Manal en is bijna 2 jaar ouder dan ik ben, ze ziet er goed uit, sportief figuur met een paar mooie grote ronde billen, ze draagt een hoofddoek en is erg gelovig volgens mij.
Iedere keer als ik haar zie glimlacht ze en ik lach vriendelijk terug.
Aan het einde van de avond zijn we nog met een paar mensen over en zegt ze dat het wel goed is voor vandaag en dat we onze spullen kunnen gaan pakken en dan naar huis mogen gaan.
Ik zeg dankjewel tegen haar en vraag of ze ook zo naar huis gaat.
Ja mijn vader komt me zo ophalen zegt ze, ah oke anders had ik je wel een lift willen geven bied ik vriendelijk aan.
Nee dankjewel, misschien een andere keer zegt ze.

Terwijl ik naar huis rijd denk ik constant aan haar, ze heeft mooie diepe ogen die me erg aantrekken en ze heeft super strakke billen in de spijkerbroek die ze aanhad waar ik een meteen een stijve van krijg merk ik.
Thuis aangekomen besluit ik meteen naar bed te gaan en bevrijd ik mezelf van een volle zak met maar een iemand in mijn gedachten.

De volgende dag mag ik weer afsluiten met haar en ik hoop dat ik weer even kan praten met haar zodat ik haar aandacht trek, ze zal vast wel populair zijn bij de jongens denk ik.
Het is een doordeweekse dag en het is niet super druk, Manal heeft weer een mooie strakke spijkerbroek aan vandaag en ik voel dat ik weer opgewonden wordt.
Ze heeft al 2 mensen eerder naar huis gestuurd en we zijn nog met 3 mensen over.
Als we klaar zijn loop ik naar Manal en zie dat ze op haar telefoon zit.
Manal? Mag ik even storen? Ohja tuurlijk zegt ze.
We zijn klaar met opruimen zeg ik.
Ohh oke dat is mooi antwoord ze, maar mag ik je iets vragen Appie?
Ja hoor, vraag maar.
Zou ik een lift van je kunnen krijgen? Want mijn vader appt me net dat er een probleem is bij een andere zaak waar mijn andere zussen werken. Hij kan me dus nog niet komen ophalen.
Geen probleem hoor, je kan zo meerijden met me.
Ah dat is fijn, dankjewel Appie.
Ik liep weg en ging me snel omkleden, snel deed ik nog even een lekker luchtje op en keek ik in de spiegel of mijn haar nog goed zat.

We liepen naar buiten en namen afscheid van de andere collega, ik deed netjes de deur open voor haar en ze lachte naar me, dankje gentleman zei ze.
Ik stapte ook in en vroeg waar ze woonde, ze gaf me het adres en het bleek een kwartiertje rijden te zijn.
We begonnen een beetje te kletsen met elkaar en ik merkte dat ze best veel giechelde, dat was wel leuk. Ze vroeg wat ik van het werk vond, het was wel oke zei ik en ik plaatste de vraag terug aan haar. Ze vond het niet superleuk om te doen maar ze moest het doen van haar vader vertelde ze. Ik vroeg of ze een strenge vader had.
Ja best wel vertelde en ze zei dat hij van haar een hoofddoek moest dragen en dat ze geen vriendje mocht hebben die geen moslim was en dat hij er achterdochtig was ondanks dat hij niet veel thuis is omdat hij altijd druk is met zijn werk.

We kwamen bij het huis aan, het was een mooi alleenstaand huis met een grote oprit erbij, zet je auto maar naast het huis zei Manal, zorg er wel voor dat mijn vader zijn auto er nog kan staan als die straks thuis komt.
Eenmaal binnen gekomen keek ik mijn ogen uit, alles zag er heel erg sjiek uit.
Veel tapijten om de grond, veel blinkende beelden in huis. Het zag er erg duur uit allemaal.
Mam ik ben thuis riep Manal, kom maar binnen hoor zei ze.
Manal liep naar de woonkamer en stelde me voor aan haar moeder.
Dit is Appie mama hij heeft me naar huis gebracht.
Ik stapte ook de woonkamer in zag dat haar moeder op stond.
Ik ben Bouchra zei ze en gaf me een hand.
Appie, aangenaam mevrouw zei ik.
Ik keek naar haar en zag een hele mooie vrouw, ze droeg geen hoofddoek.
Ze had een mooie volle bos met krullen verder droeg ze een mooie blouse en had een strakke broek aan. Ze zag er erg mooi uit en ik schatte haar rond de 40 jaar.
Ga maar zitten zei ze dan haal ik wat drinken voor jullie.

Wat heb je een mooi huis zei ik tegen Manal, zal ik je anders een rondleiding geven?
Ohja graag zei ik en we stonden op.
Ik laat Appie even het huis zien mama. Oke dat is goed hoor riep ze vanuit de keuken.
Kom maar mee naar boven dan beginnen we daar zei ze en ze gaf me een knipoog.
Ik kreeg het meteen warm en voelde me direct opgewonden. Ik liep achter haar aan de trap op en keek zo tegen haar mooie strakke billen aan, ik voelde een erectie opkomen. We zullen met mijn kamer beginnen zei ze lachend.

Ze deed de deur open en liet me binnen, wat vind je ervan?
Mooi groot zei ik. Manal kwam naast me staan en keek me aan.
Ben jij ook zo mooi groot Appie fluisterde ze ineens in mijn oor.
Ik wist niet wat te zeggen, wat bedoel je vroeg ik.
Ze stak haar hand uit en pakte mij vol in mijn kruis.
Hier bedoel ik zei ze. En ze begon er zachtjes in te knijpen.
Hmm zo te voelen wel en volgens mij heeft er iemand zin fluisterde ze.
Ze beet nu zachtjes in mijn oor, ik werd er supergeil van en ging op zoek naar haar kont.

Ik heb ook zin in in jou zei ze, ik wil graag dat je me laat zien dat je mij aan kan.
Ik pakte haar vast en draaide haar naar mij toe, ik keek haar diep in haar ogen aan en pakte haar vol op haar mond.
Onze kus was innig en onze tongen begon elkaar te vinden, het werd een lange tongzoen en ik begon steeds harder in haar billen te knijpen, ze voelde erg strak.
We stopte met kussen en ik begon haar uit te kleden, eerst haar shirt en daarbij ging ook haar hoofddoek los, dat vind je toch niet erg vroeg ik.
Nee doe alles maar uit hijgde ze al lichtjes.

Ze stond nu in haar bh voor me en ik trok zelf mijn shirt uit.
Hmm je bent knap zei ze en ze begon me opnieuw te zoenen.
Jij ziet er ook goed Manal reageerde ik terug naar haar.
Heb je dit al vaker gedaan vroeg ik.
Alles in dit huis moet stiekem gaan want anders heb je hier toestemming nodig van mijn vader. Hij bepaalt alles en dat is niet echt fijn.
Maar als t stiekem moet is het wel extra spannend en dan is het nog lekkerder zei ze. Ze begon mijn broek los te maken en ging op haar knieŽn zitten.
Laat maar eens zien wat je hebt Appie, ze trok mijn broek naar beneden en mijn pik kwam vrij en kletste tegen mijn buik aan.
Manal keek en schrok, wauw die is echt groot Appie, ze pakte hem vast en keek er gebiologeerd naar. Dankje zei ik lachend terug.

Ze begon me heerlijk te pijpen, ze maakte mijn pik erg nat en nam hem zo ver als ze kon ik haar mond. ik merkte dat ze een paar keer bijna moest kokhalzen.
Ik pakte haar hoofd vast en begon nu mijn pik in haar mond te neuken, mijn stijve werd er lekker hard van.
Ze maakte steeds meer speeksel aan en spuugde het over mijn pik heen.
Mijn pik is erg hard en ik voel dat ik moet stoppen omdat nog niet klaar wil komen.

Ik trek haar omhoog en begin haar uit te kleden.
Haar spijkerbroek kwam los en valt op de grond, ze heeft een superkleine zwarte string eronder aan, haar billen komen er erg goed uit.
Ze ging op bed liggen en trok haar bh uit, kom Appie bemin me als een echte vrouw beveelt ze me.
Ik klim op bed en neem haar tepel in mijn mond, Manal kreunt zachtjes, ze zoekt met haar hand met pik en begint me af te trekken.
Ik begin met mijn hand haar andere tepel hard te maken en knijp er lichtjes in.
Haar tepels worden erg hard, zachtjes beet ik erop en ze geeft een gilletje.
Ohhh Appie lik me, ik wil dat je me klaar beft.

Ik trek haar stringetje uit en zie hoe haar kale kutje glinstert, ze is nat en verlangt naar me. Ik lik met tong over haar natte poes en voel dat haar clit al lekker hard is.
Ze pakt mijn hoofd vast en begint naar haar klitje te leiden.
Ik weet wat ze wil en zuig op haar clit, Manal kreunt en laat me los.
Ze pakt een kussen en bijt erop, ik begin haar klitje te likken en zoek met mijn handen haar tepels en begin er mee te spelen. Manal begint te kronkelen en kreunt steeds harder.
Ze vind het lekker en ik begin haar klitje harder en sneller te likken, Manal heeft het niet meer en begint met haar heupen te wiegen, ze gooit het kussen weg en hijgt dat ik moet door gaan.
Ik stop een vinger in haar natte kut en zuig hard op haar klitje, ik kom kreunt Manal hard en ze stopt met bewegen. Ik laat haar los en zie hoe ze klaarkomt.

Mijn pik is wat minder hard geworden, Manal komt overeind en gaat op haar knieŽn voor me zitten op bed en begint me te pijpen, ik kijk uit over haar heerlijke grote mooie billen. Ze zuigt heerlijk hard op mijn pik en ik voel hoe ik weer hard word.
Ik buig voorover en sla op haar billen, ik geniet van haar pijp kunsten en kijk voor me uit. Haar deur staat nog open en in een flits zie ik iets, ik dacht dat ik droomde en kijk nog een keer goed.
Ik zie plots wat krullen voorbij de deur komen en kijk nu recht in de ogen van de moeder van Manal, Bouchra staat ons te begluren.
Ze ziet dat ik kijk en duikt weg, ik doe net alsof ik haar niet zie en sla Manal nog ren paar keer hard op haar lekkere kont.

Manal ik heb zin in je, laat me je lekker neuken zeg ik tegen haar.
Ze haalt mijn hard geworden pik uit haar mond en ik draai haar om, ik zal eens laten zien hoe ik de baas ben schat zeg ik tegen haar, hmm graag Appie, neuk me maar eens lekker hard dan.
Manal duwt haar billen naar achteren en ik plaats mijn dikke staaf voor haar kutje,
Zachtjes duw ik hem in haar, Manal kreunt en duwt haar hoofd naar beneden.
Ik pak haar bij haar heupen vast en pomp mijn lul diep in haar, Manal kreunt hard en ik zie direct weer een hoofd bij de deur komen, ik kijk Bouchra recht in haar ogen en knipoog naar haar, ze kijkt me aan en plaatst haar hand voor mond.
Ze blijft me aan te kijken terwijl ik haar dochter neuk.
Ik zie hoe ze in met andere hand in haar borst knijpt.
Het windt me erg op om Manal te neuken terwijl haar moeder mee kijkt.

Mijn pik word harder en harder en Manal kreunt dat ze wil dat ik in haar kom.
Ik verhoog het tempo en voel dat Manals kutje natter en natter word.
Ik sla op haar kont en Manal kreunt, ohh schat kom alsjeblieft in me.
Mijn pik staat op ontploffen, ik voel hoe mijn zaad zich een weg omhoog zoekt.
Ik kom Manal kreun ik en pomp mijn pik zo hard als ik kan in haar.
Er spuiten flink wat stralen sperma uit mijn pik recht in haar nat kutje.
Ohhh schat wat lekker hijgt Manal, ze komt omhoog en ik zie nog net hoe haar moeder wegduikt.
Ze heeft alles meegekregen die stoute milf.
Ik haal mijn pik uit haar kut en Manal slaat een zucht van verlichting.
Wat heb jij een grote lekkere pik Appie.
Ik wil je vaker voelen schat.
Hmmm dat klinkt goed Manal zeg ik haar en ik geef haar een dikke kus op haar mond.
Ze pakt mijn pik vast en neemt hem nog een lekker in haar mond en zuigt de laatste restjes sperma eruit.
Kleed je maar snel aan, dalijk is mijn vader zegt ze.
Die was ik even vergeten zeg ik haar.

Snel kleden we ons aan en gaan we weer naar beneden, haar moeder zit nu braaf tv te kijken en kijkt ons aan. En Appie wat vind je van ons huis? Vraagt ze. Mooi he, ja heel erg mooi mevrouw. Ze kijkt me aan en geeft me een vette knipoog.
Dat beloofd nog wat voor de volgende keer bedacht ik me...

Zoek naar meer verhalen van Chiekie010...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Dorien En Ik - 6Door: Mike1985
Gelezen: 1873x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-05
8.9
:: Waargebeurd - 4Door: Fantasylover
Gelezen: 5942x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
20-05
8.7
:: Afrodisiac - 3Door: Mike
Gelezen: 2611x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Openlucht
20-05
7.9
:: Cindy Mijn Privehoertje - 7Door: Karel776
Gelezen: 3385x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Spuiten, Hoer, Extreem, Anaal
20-05
8.8
:: De Oude Vaas - 1Door: Robb Breen
Gelezen: 7551x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Drama, Tieners, Hetero
19-05
7.8
:: Anders Dan VerwachtDoor: Groen
Gelezen: 7325x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Werk
19-05
8.2
:: Cindy Mijn Privehoertje - 6Door: Karel776
Gelezen: 4030x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Vastbinden
19-05
9.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 5Door: Karel776
Gelezen: 6793x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Sexclub, Vreemden
17-05
9.3
:: Waargebeurd - 3Door: Fantasylover
Gelezen: 9105x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
17-05
8.5
:: Jeanet, De Buurvrouw - 6Door: Johnnie
Gelezen: 7401x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Verleiden
17-05
9.1
:: Elegante VrouwDoor: Jio
Gelezen: 8097x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Diep En Intiem
16-05
6.6
:: Een Heerlijke MassageDoor: Queen
Gelezen: 8553x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Massage, Pijpen, Teasen
16-05
7.9
:: Dorien En Ik - 5Door: Mike1985
Gelezen: 2747x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.6
:: Cindy Mijn Privehoertje - 4Door: Karel776
Gelezen: 5559x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Sexclub, Vreemden
15-05
8.9
:: Waargebeurd - 2Door: Fantasylover
Gelezen: 13307x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
15-05
8.4
:: Dorien En Ik - 4Door: Mike1985
Gelezen: 5291x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-05
8.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!