Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Ilse En Of Erna - 3

Het feest

Erna en ik stuurde dagelijkse meerdere apps, zelfs met opwindende foto's.
Erna leefde zich uit met haar nieuwe speeltjes.

Ik kreeg een app van een achterneef. Hij zou over 2 weken 50 worden en zou dit over 3 weken, vlak voor kerst in een van de falk hotel willen vieren.

Ik verheug me op dat feest, want dan zie je een gedeelte van je familie weer is een keer.

Ik vertelde verheugd mijn vrouw over het feest, maar helaas kon ze niet mee, op die data had ze een kerstfeest met de collega's van haar werk, met overnachting. Ik weet dat mijn vrouw dat jammer vind, ze heeft met enige regelmaat contact met een aantal nichtjes van mij.

Dezelfde avond stuurde Erna me een berichtje.

"heey Hans, ben jij ook uitgenodigd voor dat feest".

Ik stuurde terug.

"ja, hihihi mijn vrouw kan niet, heeft dat weekend kerstfeest, van haar werk".

Het duurde niet lang, kreeg ik berichtje terug.

"hihihi, zal proberen mijn kerel thuis te laten, we vinden die avond vast wel ergens een stil plekje".

Denkende aan die stiekeme sex beleving met Erna, ontstond meteen een lichte ontroering in mijn broek, kleine Hans was wakker geworden, stuurde prompt een berichtje terug.

"in die leggings en die bodystockings, steel je de show op dat feest, kan niet wachten".

Prompt Erna.

"hihihi, heb ik helemaal niet nodig, voor kleine Hans, wat ik ook aan heb, die potente kerel van jouw, doet het altijd bij mij, maar moet nu stoppen, ben nog aan het werk".

Elke dag kreeg ik wel opbeurende berichtjes voor kleine Hans, Erna kreeg het zelfs voor elkaar, dat ik haar een filmpje stuurde van kleine opgewonde spugende Hans, maar een week voor het feest hield dit op. Na 2 dagen stuurde ik Erna een berichtje.

"heey Erna, is er wat?!!!".

Er ging bijna een middag overheen, kreeg ik een kort berichtje terug.

"ja en nee Hans, ik schrijf je nog".

Ik maakte me een beetje zorgen, Erna zou toch niet onze stiekeme relatie openbaart hebben, want dan gaat het echte feest pas beginnen, of scheiding met haar man. Die gedachten verdwenen gelukkig even, mijn werk trok alle aandacht.
Later op de dag kreeg ik een app van Erna.

"mijn man en ik hebben veel gepraat en hebben besloten in huwelijks therapie te gaan, denk dat het beter is dat wij stoppen".

Was een kort berichtje, maar wel duidelijk. Haar broer had mij wel het n en ander, dat de relatie van Erna en haar man op springen stond. Ik heb bewust niets over haar relatie gevraagd en ik geloof dat Erna daar ook helemaal geen behoefte aan had.
Eigenlijk vond ik het wel jammer, ik had wel zin in een sex beleving met Erna, maar aan de andere kant, vond ik onze stiekeme verhouding, ook wel gevaarlijk, als dat ooit uit zou komen!!!.
Ik schreef Erna terug.

"heey Erna, jij heb toch niet van ons verteld!!!.

Ik maakte me zorgen.
Erna schreef meteen terug.

"nee tuurlijk niet gekkie, wel hebben wij beide toegegeven, dat wij vreemd zijn gegaan. Ons camping uitje heeft mij daarbij wel geholpen, om er met mijn man over te praten!!!. Daar wil ik je wel voor bedanken".

Ik dacht bij mezelf, beter zo. De sex met Erna was lekker en ik had me er toch zeker nog een keer zeker op verheugd, maar was mij er van bewust, zo een relatie duurt nooit lang.
Ik schreef Erna terug.

"heey Erna, ben heel blij voor jullie, dat jullie in therapie gaan en jullie huwelijk nog een kans geven, laten we het contact maar afbreken".

Antwoord van Erna.

"ja, dat had ik ook gedacht, toch wil je nog een keer danken, ons uitje heeft daar echt bij geholpen".

Vrouwen willen altijd het laatste woord hebben, dus liet ik het er maar bij.

Thuis gekomen, was mijn vrouw het eten aan het voorbereiden. Ik zat even aan de keukentafel, toen mijn vrouw zei.

"heey Hans, ik had Wilma vanmiddag aan de telefoon, ze vroeg of ze met ons mee kon rijden naar het feest, ik heb haar verteld dat ik niet kon, maar dat jij haar graag mee zou nemen, jij komt er vrijwel langs, als je er naartoe rijdt".

Wilma is een andere nicht van mij, heeft net als Erna een drukke yob, directrice van een ziekenhuis, een carrire vrouw, net als Erna einde 50, met dit verschil, dat Wilma nogal kortaf, streng, anti roken is, veel zuipen en schuine praat cq moppen, had ze ook een hekel aan, en dat stak ze niet onder stoelen of banken, Wilma liet dat altijd goed merken. Ik vroeg me daarom ook af, vooral omdat ze bij de meeste feestjes er dan ook niet bij was, waarom nu dan wel. Het is niet een bepaald gezelschap, die je in je vrije tijd graag bij je hebt, ten minste ik niet. Verder ziet ze er wel goed uit. Kort haar, lange meid, slank, paar mooie benen en een paar kleine appeltjes, die volgens mij in een te grote bh opgeborgen zitten, kinderloos en ik heb haar nog nooit met een kerel gezien, maar ja wat wil je met zo'n karakter, daar wil geen kerel aan.
Beetje gerriteerd reageerde ik op mijn vrouw.

"waarom rijdt Wilma zelf niet, ze verdient genoeg, kan wel een taxi nemen, voor die 20 minuten rijden".

Mijn vrouw onderbrak me en zei.

"heey Hans, Wilma heeft voor 6 maanden geleden een langjarige relatie onderbroken en probeert nu weer met nieuwe mensen in contact te komen, ik heb haar min of meer gedwongen, mee te gaan naar dat feest ".

Nog gerriteerd, onderbrak ik mijn vrouw en zei.

"geen wonder, zoals Wilma altijd reageert en gedraagt, daar wil geen n kerel aan".

Mijn vrouw keek me even aan en zei.

"heey Hans, dit blijft onder ons, ik ben de enigste die dit van Wilma weet, maar Wilma is lesbies".

Lachend en een respectloos zei ik.

"nou dan word ik onderweg in ieder geval niet aangerand".

Weer keek mijn vrouw mij even aan en zei.

"nou ja Wilma, wordt nog steeds lastig gevallen door haar ex, zo leuk is dat niet, haar ex staat zelfs af en toe midden in de nacht voor haar deur".

Meteen zei ik.

"waarom neemt ze dan geen contact op met de politie".

Vrouw antwoorde.

"heeft ze gedaan, helpt allemaal niets, eerst moet er schijnbaar iets ergs gebeuren".

Om een einde te maken aan deze discussie.

"ja, dat is niet zo gemakkelijk, stalken is in veel ex relaties een probleem, internet staat er vol mee ".

Verder benadrukte mijn vrouw, vooral op te passen met wat ik zeg, Wilma wil vooral niet hebben, dat andere mensen weten, dat ze lesbies is en al helemaal de familie niet.
Nou ja zeg, ik moet oppassen wat ik zeg, tegen een ongevoelige vrouw, ten minste zo heb ik Wilma in herinnering. Mijn vrouw heeft vaker contact met Wilma, die zou het wel beter weten, maar tjeetje, Wilma lesbies, had ik nooit gedacht.

De tijd verging snel, eindelijk was het zaterdag, ik verheug me op het feest, mijn vrouw was om 14.00 uur al vertrokken.
Ik knapte mezelf een beetje op en maakte me op weg naar Wilma, onderweg naar Wilma dacht ik nog aan de woorden van mijn vrouw, ik zal een beetje op mijn woorden moeten letten, ik werd op andere gedachte gebracht, telefoon, het was mijn vrouw, vertelde nog een keer dat ik bij Wilma een beetje tactvol moet zijn, lachend zei ik.

"nou datzelfde zat nu net te overdenken".

Mijn vrouw had de verbinding nog niet verbroken, kreeg ik weer telefoon, normaal staat er altijd een naam in de display van mijn auto, even dacht ik bij mezelf niet opnemen, zou wel is een klant kunnen zijn, maar op zaterdag om 18.00 uur, onwaarschijnlijk. Nam de telefoon op en wachte op reactie, even was het stil, opeens begon Wilma te praten en vroeg.

"hallo spreek ik met Hans?".

Meteen dacht ik bij mezelf, dat heb je met die opgeheven mensen, wachten totdat de andere partij wat zegt.
Ik antwoorde.

"jawel Wilma, spreek je mee, ben al onderweg naar je toe, denk met 10 minuutjes ben ik bij je".

Ik kreeg na verwachting een kortaf en bazig antwoord.

"okay Hans, dat wou ik alleen even weten".

Er werd nog niet eens dankjewel of ajuus gezegd, na dat belooft wat, gelukkig is het van Wilma uit nog geen 20 minuten rijden naar van de falk, kans dat ik dan wat verkeerds zeg, is relatief klein.
Ik kan me helemaal niet meer herinneren hoe het huis van Wilma er uitzag. Aangekomen bij het huis van Wilma, stond ik perplex, totaal verbouwd, leek meer op een villa, als dat huisje wat ze toen had.
Belde aan en hoorde, snel lopende naaldhakken de voordeur tegemoet komen. Wilma deed open en gaf me afstandelijk, maar beleefd een hand en zei.

"hallo Hans, heb jij een ogenblik, ben zo klaar ".

Toen Wilma de voordeur open deed, stond ik voor de 2e keer perplex, als een strakke dame stond Wilma voor me, hoge hakken, legging, blouse en een kort strak bruin leren jasje, ik weet niet meer wanneer ik Wilma voor de laatste keer heb gezien, maar ze zag er toen toch zeer zeker niet zo uit.
Ik antwoorde.

"nou Wilma, jij ziet er prima uit hoor, een echte metamorfose met de laatste keer dat ik je heb gezien".

Er kwam een waar compliment uit mijn mond en Wilma zei laconiek.

"tja, je moet wat he".

Even dacht ik bij mezelf, maak je een compliment, krijg je weer zo een antwoord, dank je of zoiets kon er niet vanaf, naja laat maar gaan.
Wilma wees me de weg naar de woonkamer en zei kort.

"moet nog even telefoontje raadplegen".

Ik nieuwsgierig, keek wat rond in de woonkamer, er zat een groot soort glas aanbouw aan de woonkamer, grote jacuzzi daarin geplaatst, met alles erop en eraan, een grote open keuken met levensgrote afzuigkap, midden in de kamer een ronde open haard, zag er allemaal indrukwekkend uit.
Ik kon een beetje mee luisteren, met het telefoon gesprek wat Wilma voerde, het was niet bepaald een vriendelijk gesprek. Ik kon er een beetje uit opmaken dat het haar ex vriendin was. Het laatste wat ik luid en duidelijk hoorde.

"jij moet ophouden mij lastig te vallen en nu moet ik weg ".

Hoorde Wilma nog zeggen, terwijl ze hardhandig de telefoon terug legde.

"trut".

Ik liep maar weer richting de voordeur, ik hoorde Wilma met haar naaldhakken snel aan komen lopen, om bang van te worden, dacht bij mezelf, als gezelschap moet je Wilma niet bij je hebben, maar als ze kwaad is, dan al helemaal niet.
Wilma zei weer bazig en kortaf.

"kom Hans zullen we gaan".

Zonder wat te zeggen knikte ik, vooral zo weinig mogelijk zeggen dacht ik bij mezelf.
Ik opende de auto deur voor Wilma en Wilma zei.

"dank je".

Ik zei.

"graag gedaan".

Tjeetje, Wilma zei dank je, wat een openbaring, denkende aan de woorden die mijn vrouw nadrukkelijk heeft gezegd hield ik mezelf maar in.
Ik gaf behoorlijk gas, vooral snel naar het feestje, dan ben ik eerder verlost van Wilma.
Onderweg begon het licht te sneeuwen en Wilma zei weer bazig en kortaf.

"heey Hans, ik wil nog langer mee dan vandaag".

Ik moest mezelf echt inhouden, dat bazige kan ik sowieso niet goed hebben.
Wilma ziet er goed uit voor haar leeftijd en nu helemaal, met de kleding die ze aan heeft, weliswaar alles goed toegedekt, je zag geen cameltoe, je zag geen beginnetje van haar bh in haar blouse, maar dat karakter wat ze erop na hield, maakte alles kapot, misschien is ze daarom wel lesbies.

Gelukkig waren we bij van de falk aangekomen, ik stopte even voor de deur, zodat Wilma niet ver hoeft te lopen en ik zei.

"Wilma loop jij maar vast naar binnen, ik parkeer mijn auto even ergens".

Ik dacht bij mezelf, ga even bedaren, sigaretje roken, voordat ik naar binnen loop.
Wilma zei.

"ik wacht wel even bij de ingang op je".

Het liefst had ik gezien dat Wilma zelf de weg vond, naar het feestje, die wil ik toch echt niet de hele avond naast me hebben zitten, dacht ik bij mezelf.
Toen ik al rokend, naar de ingang liep, zag ik op afstand dat Wilma rookte, weer zoiets, wat hypocriet, eerst iedereen voor gek verklaren die rookt, nu is ze zelf een schoorsteen, eigenlijk had Wilma een hartig woordtje verdient, maar goed zal wel op haar zenuwen werken die ex relatie die ze heeft gehad, toch kon ik het niet laten, om even stiekem in het kruis van Wilma te kijken, Wilma stond boven aan de trap, waardoor ik ongemerkt stiekem even kon kijken, geen maandverband niets van dat, alleen een klein bultje was zichtbaar, lachend dacht ik bij mezelf, zal wel een oerwoud in de weg zitten.
Boven aan de trap aangekomen, ik kon het niet laten en vroeg ik Wilma.

"ik dacht dat jij zo anti roken was".

Wilma keek me even aan, want dit keer was ze min of meer betrapt, snel gooide ze haar sigaret weg en zei glimlachend.

"zijn de zenuwen".

Dit was de eerste glimlach die ik kreeg in goed half uur, tja, haar relatie was stuk gelopen en dan laat je na zoveel jaren je gezicht is een keer weer zien op een feestje, komt natuurlijk ook allemaal even tegelijk.
We liepen het zaaltje in en gaven de felicitaties aan de 50 jarige, ik keek even snel rond en zag al snel mijn neef zwaaien, ze hadden een plekje voor me vrij gehouden, van afstand kon ik de gezichten enigszins zien betrekken, de groep aan de grote ronde tafel, hadden gezien dat Wilma er ook bij was, met allemaal leesbare gedachten. Ik liep met Wilma naar de grote ronde tafel en begroete ze allemaal en zei lachend.

"ik heb ook een verloren schaap mee genomen".

Erna en haar man zaten ook aan deze tafel, Erna heeft me kort aangekeken en normaal begroet, gelukkig.
Iedereen begroete Wilma, min of meer uit beleefdheid, terwijl ik snel naast mijn lievelings neef ging zitten, al snel vroeg hij.

"heey Hans, wat moet die dan hier, in jaren niet gezien joh, maar uhhh ziet er wel lekker uit".

Ik antwoorde mijn lievelings neef.

"daarom ook, na al die jaren wordt het weer is tijd, ja ik stond ook perplex toen ik Wilma sinds lange tijd weer zag".

Ik dacht bij mezelf, ik ga Wilma niet zwart praten, daar moeten ze zelf maar een oordeel over vellen, hoofdzaak Wilma zit aan de andere kant van de tafel.

Ik liep naar het buffet en haalde me een stevig bord vol met eten, eerst mijn honger even stillen, onder het eten zei mijn lievelings neef.

"heey Hans we hebben allemaal een hotelkamer geboekt, we krijgen een flinke sneeuwbui vanavond, hebben ze volgens het weerbericht gezegd".

Het had wel een beetje gesneeuwd onderweg, maar ik had het weerbericht niet waargenomen.
Als ze toch allemaal blijven overnachten, kan ik me ook wat alcohol nuttigen, kan het nog gezelliger worden, na het eten maar even 2 kamers boeken.

Ik heb Wilma niets gezegd, ik wou eerst een optie op 2 hotelkamers hebben en dan later met behulp van de anderen aan tafel Wilma te overtuigen hier te blijven slapen, vanwege het weerbericht.
Bij de receptie aangekomen vroeg ik naar 2 kamers, de balie medewerker zei.

"helaas meneer, mede door dit weer en het feest, zijn we volledig uit geboekt".

Shit geen kamers meer.
Ik vertelde aan tafel dat van de falk compleet uit geboekt was, meteen kreeg ik aanbiedingen van anderen, om bij hun in de hotelkamer te blijven slapen.
Wilma had het inmiddels ook allemaal meegekregen, ik kon aan haar gezicht zien dat ze niet met iemand anders de hotelkamer wou delen, ze deed er dan ook alles aan, om hier onderuit te komen, op een gegeven moment keek ik op mijn telefoontje en zei met een smoes.

"shit kan helaas niet, moet morgenmiddag met mijn baas even naar een beurs toe, kan ik niet af zeggen".

Op datzelfde moment ging mijn telefoon over, het was mijn vrouw, ik liep even weg van het lawaai, muziek draaide inmiddels ook in vol orgaan.
Mijn vrouw vertelde ik hetzelfde als ik voorheen aan tafel besproken had en dat van de falk uit geboekt was, meteen zei mijn vrouw.

"nou dan blijf je maar bij Wilma slapen, ik wil niet hebben dat je dat hele stuk alleen naar huis rijdt, ik stuur Wilma wel even een app".

Bats, abrupt telefoon opgelegd, wordt met de tijd steeds erger, kan ik ook nog blijven slapen bij Wilma, ik kreeg er zo langzamerhand gewoon slechte zin van en dat op een feestje wat zo leuk had kunnen zijn.
Ik keek via de uitgang nog even naar buiten, het sneeuwde inderdaad behoorlijke grote vlokken.
Ik liep terug naar het tafeltje en zag Wilma eenzaam aan het tafeltje zitten, je zou er bijna medelijden mee krijgen, Wilma staarde naar de dansvloer, terwijl onze neven en nichten zich allemaal op de dansvloer bevonden.
Bewust ging ik weer wat verder van Wilma zitten en nam een flinke slok van mijn cola. Ik hoopte dat Wilma niet op haar telefoontje zou kijken, ik had mij voorgenomen, even Wilma thuis af te leveren en dan gewoon door naar huis te rijden.
Wilma glimlachte naar mij en gebaarde mij of ik met haar wou dansen, ook dat nog, zo beleeft als ik ben, begaven Wilma en ik zich op de dansvloer, gelukkig dansde iedereen met iedereen, zelfs Wilma scheen daar plezier aan te hebben.
Muziek maakte even pauze, met een paar nichten en neven liepen we even naar buiten, om een sigaretje te roken, ook Wilma liep mee met een flink glas wijn in haar hand.
Gesprek van de dag was natuurlijk het winterweer, totdat Wilma een sigaretje op stak, iedereen wist natuurlijk hoe anti roken Wilma altijd is geweest, bijna gezamenlijk werd er gevraagd.

"Wilma, sinds wanneer rook jij dan".

Met een iets grotere glimlach zei Wilma.

"ja eigenlijk moet ik me schamen, zo anti roken ik was, sorrie hoor".

Wilma nam nog een flinke trek van haar sigaret, iedereen was een beetje perplex, maar ze had wel voor het eerst een soort excuus aangeboden, is in ieder geval wat.
Ik zag dat Wilma haar telefoontje in haar hand had, legde die even op een tafeltje, terwijl ze weer een flinke slok van haar wijn naar binnen werkte, was ze waarschijnlijk, het berichtje van mijn vrouw aan het lezen, shit.
Haastig schreef Wilma op haar telefoontje, terwijl ze allemaal weer naar binnen liepen, zei Wilma glimlachend.

"heey Hans wacht even op me, moet je wat vertellen".

Ik wist natuurlijk waarover het ging, maar weer uit beleefdheid, bleef ik wachten.
Wilma zei.

"je vrouw heeft mij geschreven, dat jij maar bij mij moet slapen, ze vind het onverantwoord om alleen naar huis te rijden".

Meteen antwoorde ik Wilma.

"dat gaat toch niet, ik moet morgenmiddag met mijn baas naar een beurs, heb ik toch verteld".

Weer nam Wilma een flinke slok en zei lachend.

"jij kan jezelf hier niet onderuit praten, dat was gewoon een smoes, staat hier zwart op wit".

Wilma draaide haar telefoontje naar mij toe, Ik had dat inderdaad mijn vrouw verteld.
Lachend nam Wilma haar laatste slok en zei, terwijl ze me zachtjes in de wang kneep.

"kom Hans, mijn glas is leeg".

Wilma was wat losser geworden, ik heb wel geen drank nodig, om lollig te worden, maar bij Wilma schijnt dat goed te werken.

Naarmate de avond vorderde, werd Wilma als maar lolliger, natuurlijk met de benodigde drank, ik wist natuurlijk wat meer dan mijn neven en nichten, maar desalniettemin stonden ze toch ietwat perplex, dit is niet de Wilma die we van vroeger kennen.

Ik zat wat te praten met mijn lievelings neef.
Wilma kwam terug lopen van de dansvloer, mijn neef zei nog.

"als die Wilma gezopen heeft, kan je die er wel bij hebben".

Beide schoten we in de lach, Wilma keek ons even vragend aan, terwijl ze haar glas van de tafel pakte en ik zei.

"dat jij er zo mooi uitziet".

Lachend zei Wilma.

"jaja, en dat moet ik geloven".

Wilma liet haar pakje sigaretten vallen, Wilma had een knoopje meer los gemaakt van haar blouse, terwijl we tegelijkertijd bukte, waar ik het pakje sigaretten voor Wilma op wou pakken, openbaarde zich voor het eerst de zwarte bh van Wilma. Het was een ondermaatse pushup bh, die eigenlijk al te groot was, stiekem had ik kortstondig een blik op n van haar tietjes, ik zag live voor het eerst een beetje slap punt tietje met een grote stevige donker rode speen er bovenop, waar menigeen baby's graag aan zouden willen sabbelen en ik ook wel, was mijn gedachte.
Ik weet niet zeker of Wilma gezien heeft, of ik stiekem heb gekeken en zei glimlachend.

"heey Hans, ga je even mee eentje roken".

Ik antwoorde, beetje geschrokken.

"jaja".

Vanaf dat moment werd kleine Hans lichtelijk ontroert, gelukkig nog niet betrapt, kleine Hans was wel in stijgende lijn, maar nog niet zichtbaar.
Wilma gaf mij haar glas, pakte me stevig met 2 handen bij de arm en zei.

"kom neefje".

Dit is voor het eerst dat ze mij neefje noemde, dan moet Wilma behoorlijk dronken zijn.
Tijdens het roken, keek Wilma nog even op haar telefoontje en liet mij een berichtje van mijn vrouw zien.

"heey Wilma, jij laat mijn vent wel heel he".

Lachend zei Wilma dronken.

"ik ben ja lesbies".

Meteen nam Wilma haar hand voor de mond, terwijl ik haar verontwaardigd aankeek, Wilma ging er natuurlijk vanuit dat ik niet wist dat ze lesbies zou zijn en ik zei.

"nou ja, dan word ik in ieder geval niet aangerand".

Wilma schoot in de lach, zo langzamerhand moet ze stoppen met drinken, anders kotst ze dadelijk nog mijn auto vol, dacht ik bij mezelf.
Wilma zei zachtjes.

"psssst, heey neefje niemand vertellen hoor, alleen jouw vrouw en jij weten dat nu, mag echt niemand weten in de familie ".

Ik dacht natuurlijk wat een onzin, maar begon nu een beetje te begrijpen waarom Wilma bij de meeste feestjes er niet bij was en als ze er dan bij een feestje wel bij was, dan was ze altijd alleen. Wilma zal met haar ex vriendin wel een beetje een teruggetrokken leven hebben gevoerd, zo langzamerhand begonnen de lampjes bij mij te branden.

Wilma stuurde lachend een berichtje terug naar mijn vrouw.
Ik keek nog is naar het winterweer en op mijn horloge, oeps al 23.30u tijd was gevlogen.
Ik zei tegen Wilma.

"Zo langzamerhand, moeten we weer is richting huis".

Wilma zei.

"ach neefje, we kunnen toch nog wel een uurtje blijven".

Waarop ik zei.

"denk dat het tijd wordt dat jij naar huis gaat, nog een paar borrels meer en jij kan niet meer op jouw benen staan".

Wilma zei giechelend.

"ja neefje, misschien heb je wel gelijk".

Toen we terug liepen naar ons standaard gezelschap, liep Wilma al ongelukkig op haar naaldhakken, van afstand zaten mijn neven en nichten het lachend te aanschouwen, bij het tafeltje aangekomen zei ik lachend.

"ik geloof dat ik er eentje naar huis moet brengen".

Namen van iedereen afscheid en maakte ons op weg naar mijn auto.
Telkens vloog het beeld van het punt tietje met heerlijke speen door mijn kop, stiekem dacht ik, zou ik vannacht best wel graag aan willen sabbelen, lachend dacht ik bij mezelf, als Wilma nuchter is, krijg ik alle hoeken van haar slaapkamer zien, maar met een lesbische vrouw een keertje..., zou ook een keer wat anders zijn.
Wilma liep ongelukkig op haar naaldhakken door de sneeuw, bij de 3e keer glibberen, kon Wilma het niet meer houden en Wilma viel op haar zij in de sneeuw, Wilma viel in de slappe lach, gelukkig was het een zachte landing, even bleef ze luid lachend liggen. Ik ging door de knien, om Wilma aan haar armen omhoog te trekken, de parkeerplaats was goed verlicht, weer openbaarde een mooie inkijk, maar dit keer zag ik ze allebei, in volle glorie, mijn mond begon al te schuimen en kleine Hans begon in volle glorie te protesteren, schijnbaar duurde Wilma dit te lang en zei giechelend.

"hihihi, heey neefje wordt het nog wat".

Ik antwoorde.

"jaja".

Trok Wilma omhoog, terwijl kleine opgewonde Hans, een zichtbare ontwikkeling had ondergaan in mijn broek, keek ook Wilma naar mijn uitsteeksel, snel nam ik Wilma in de brandweer greep, beetje ongelukkig met mijn rechter hand tussen haar benen, Wilma lachde het uit.
Met Wilma op mijn schouder en stiekem met mijn hand tussen de benen van Wilma, voelde ik met mijn wijsvinger hoe haar kutje er uit zou kunnen zien, haar legging was wat dik, waardoor mijn wijsvinger moeilijk de weg kon vinden, maar voor een vrouw van die leeftijd, voelde alles super strak aan, je kon wel voelen dat Wilma veel aan sport deed.
Wilma bleef maar lachen, dat ik met mijn wijsvinger stiekem aan het voelen was, deed haar niets, misschien is een dronke vrouw toch een engel in bed.
Tuurlijk moet Wilma wat gemerkt hebben, maar schijnbaar vond ze het niet erg.
Lopende naar mijn auto dacht ik lachend, is kijken hoe een lesbienne reageert, ik zet mijn volle glorie op 90 graden in mijn broek, met mijn vrije linker hand.
Bij mijn auto aangekomen, zette ik Wilma weer op haar benen, met strelende bewegingen, ontdeed ik Wilma van de sneeuw, zonder Wilma aan te kijken, even was Wilma stil en ik zei.

"stap in meid, dan breng ik je naar huis".

Beetje ongemakkelijk keek Wilma naar mijn uitstekend deel, weliswaar nog ingepakt in zijn broek, maar het hield haar wel bezig, misschien wel met de nodige fantasie erbij.
Wilma had mij niet zo netjes behandeld, nu had ik me voorgenomen, gewoon brutaal te laten merken dat ik geil op dronke Wilma ben, het liefst zou ik Wilma hier op de parkeerplaats haar legging naar beneden trekken en een flinke beurt geven. Uit nieuwsgierigheid op de reactie van lesbienne Wilma, deed ik net of er niets aan de hand was.

Ik stapte in mijn auto en zag Wilma weer naar mijn uitsteeksel kijken, alsof ze nog nooit zoiets heeft gezien.
Wilma was stil geworden, eigenlijk had ik verwacht, dat Wilma zou zeggen.

"ik neem wel een taxi".

Maar niets van dat.
Onderweg zei Wilma.

"ik heb net mijn 15 jarige relatie verbroken, jouw vrouw weet het ook, kan het jouw ook wel vertellen".

Ik antwoorde.

"wat jammer voor je, echt".

Was even stil in de auto en ik concentreerde me op de weg, best wel moeilijk met zo een lekkere meid naast je, ik fantaseerde erop los.

Opeens vroeg Wilma.

"heb jij die stijve van mij".

Op zo een vraag had ik gewacht en antwoorde.

"ja Wilma, maar is toch niets mis mee, jij bent gewoon een mooie meid, kleine Hans wordt daar een beetje opgewonden van".

Giechelend zei Wilma.

"nou ja, een klein beetje, maar wat vind je vrouw hiervan dan? ".

Ik antwoorde.

"ik heb alleen een kleine opgewonde Hans, ik doe er verder niets mee hoor en ik schaam mij er ook niet voor ".

Wilma giechelde als een klein kind en ik was nieuwsgierig hoe dit zich zou ontwikkelen, opeens vond ik het niet meer zo erg om bij Wilma te slapen, ook was ik vreselijk nieuwsgierig naar haar kutje, Wilma had in ieder geval geen grote snee, anders had ik dit wel gemerkt.

We waren inmiddels aangekomen bij het huis van Wilma en ik zei.

"zou je even helpen uitstappen en dan rij ik naar huis".

Wilma zei.

"echt niet neefje, jij blijft bij mij slapen, dat heb jouw vrouw beloofd, anders blijf ik in de auto zitten".

Weer een bevestiging die ik graag hoorde, ik stapte uit, terwijl Wilma haar sleutel van de voordeur pakte, nog steeds behoorlijk aangeschoten en beetje ongelukkig lopende op haar naaldhakken, liep Wilma naar haar voordeur.
Wilma moest haar deur met 2 verschillende sleutels openen, waarbij n slot op een beetje ongelukkige plek zat.
Ik zat erop te wachten dat Wilma uit zou glijden op dat kleine opstapje, wat ik dacht gebeurde, snel pakte ik Wilma om haar middel, terwijl kleine opgewonde Hans vol in haar lesbienne bilspleet drukte, meteen zei ik.

"ooh sorrie hoor Wilma".

Wilma keek een beetje ongemakkelijk glimlachend om en antwoorde.

"is toch niet erg joh, is gelukkig allemaal nog goed gegaan".

Beide liepen we naar binnen, automatisch ging overal het licht aan, deden in de gang onze schoenen uit en liepen de woonkamer in, meteen viel me de jacuzzi weer in oog en zei.

"heey nichtje, doet die jacuzzi het, ga ik er even in liggen".

Wilma keek me even vreemd aan, met een korte blik op kleine opgewonde Hans, meteen liep ze naar de aanbouw waar de jacuzzi staat en legde mij uit hoe het werkte, met een minuut of 10 zou die warm moeten zijn.
Ik zei brutaal.

"heey Wilma, jij komt er toch ook bij in, fles wijn erbij, jij bent nu toch thuis".

Even zag ik Wilma bedenkelijk kijken, met weer een korte blik op opgewonde kleine Hans en zei.

"okay dan, maar moet eerst nog even jouw bed opmaken, wat wil je drinken?".

Ik had al een geopende fles cognac zien staan en zei.

"die fles cognac daar, als dat mag".

Lachend antwoorde Wilma.

"neefje die mag jij helemaal op drinken, die is van mijn ex".

Ik antwoorde.

"nou dat noem ik nou is een goede start, voor een nieuw begin".

Lachend gaf Wilma mij de fles met een cognac glas en Wilma zei.

"als het water warm genoeg is kan jij er wel alvast in hoor".

Voor de zoveelste keer, keek Wilma kort naar kleine opgewonde Hans en liep dan snel weg, kleine Hans was nog steeds ingepakt, maar daar zou zo verandering in komen, dacht ik stiekem bij mezelf.

De cognac smaakte me goed, eigenlijk te goed, ik was al met mijn 3e glas bezig.
Tussendoor had ik even het temperatuurtje in de jacuzzi een paar keer gevoelt, de tijd was rijp om een duik te nemen, snel ontdeed ik me van mijn kleren, legde die demonstratief op een stoel, met mijn short bovenop, zodat Wilma ziet dat ik poedelnaakt in haar jacuzzi lig.
Nam mijn glas en fles cognac mee, had een mooi plekje gevonden voor mijn toegeigende fles en glas, stapte in de jacuzzi en ging zo zitten, zodat ik Wilma in volle glorie tegemoet kon zien komen lopen.
Voldaan en ontspannen lag ik in warme bubbelende water, op de achtergrond hoorde ik een tondeuse, lachend dacht ik bij mezelf, Wilma is haar lesbies kutje aan het bij banen, na een paar minuten was het stil en riep ik na mijn 4e cognacje.

"oooh nichtje, wat is het leven toch mooi in de bubbels"

Ik hoorde Wilma giechelen en ze riep terug.

"jaja, neefje ik ben bijna klaar".

Net als ik, was Wilma ook opgewonden, ze wou er natuurlijk mooi uitzien voor mij, maar uit respect voor haar lesbienne aardheid, zou ik geen avances maken op Wilma.

Ik hoorde snelle voetstappen tegemoet komen en Wilma riep.

"heey neefje, is het lekker warm, ik kom".

Meteen zag ik, met handdoeken in haar arm, dat Wilma naar de stoel keek, waar mijn kleren op lagen en ik las haar gedachten.

"verrek Hans is naakt".

Wilma stond in een sexy bikini voor mij, waar ik voor het eerst duidelijk haar punttietjes door het stof kon zien, maar geen cameltoe, op zich was het opwindend genoeg, maar mede door mijn 4 cognacjes zei ik brutaal en lachend

"zeg Wilma, jij durft".

Wilma vroeg.

"hoezo".

Ik antwoorde.

"jij kan toch wel in jouw eigen huis naakt de jacuzzi in".

Om Wilma geen excuus te geven, stond ik op, zodat Wilma mijn poedel naakte lichaam kon observeren.
Wilma zei lachend.

"jij hebt al aardig wat cognac op, zie ik, ik haal me nog een flesje wijn".

Snel liep Wilma naar de open keuken, ontkurkt een fles wijn, terwijl ze naar mij keek, overdenkend of ze haar bikini, wel of niet uit zou doen, als een volleerd showmodel kwam ze op de jacuzzi toelopen, zette de fles wijn en haar glas naast de mijne.
Demonstratief nam ze een stapje terug en ontdeed sexy haar bovenstukje uit, er openbaarde een paar heerlijke sabbel spenen, die als punten mijn ogen aanstaarden.
Wilma zei.

"Zo goed neefje".

Wilma wou in de jacuzzi stappen, waarop ik weer brutaal reageerde, ik stond weer op, waar kleine opgewonde Hans bijna tot haar lesbies mondje rijkte en ik zei streng.

"uh, broekje ook".

Het werd een beetje lachwekkende situatie, kleine opgewonde Hans wapperde voor het gezicht van Wilma, even bleef Wilma kijken, Wilma was overduidelijk geil, maar heeft ze ooit een man gehad?
Wilma schoot in de lach en zei.

"nou zeg baasje, goed jij je zin".

Ik ging weer zitten, terwijl Wilma als een volleerd showmodel, haar broekje uit deed, echt veel kon ik niet zien, wel zag ik dat Wilma 2 kleine vleugeltjes aan haar schaamlippen had, fascinerend, hoe verschillend kutjes eruit kunnen zien, ik had wel is fotootjes gezien van zo een kutje, maar nog nooit live, het liefste had ik lesbienne Wilma op staande voet willen neuken, maar hield mezelf aan mijn afspraak.
Wilma zei, terwijl ze de jacuzzi in stapte.

"nou is het wel goed he, ben je tevreden met wat je ziet neefje".

Toen Wilma de jacuzzi in stapte, kon ik een glimp van haar kutje zien, het eerste wat ik dacht, man wat een strak kutje, ze had misschien een snee van 5 cm, de ene verrassing na de andere verrassing, die meid.
Ik zei tegen Wilma, terwijl ik nog een slok cognac nam.

"nou nichtje, jij mag er zijn hoor, jammer voor al die mannen".

Wilma antwoorde.

"ja dat klopt, er zijn maar weinig mannen die mij naakt hebben gezien".

Ik vroeg.

"hoeveel dan".

Wilma antwoorde.

"Zo jij bent ook niet nieuwsgierig, mijn vader, even denken, en 2 vriendjes uit mijn jeugd".

Ik zei.

"ooh dan ben ik zo trots als een pauw, ik ben de 4e".

Wilma schonk zich een flink glas wijn in, nam een flinke slok en vroeg.

"nou wil jij natuurlijk ook weten, of ik sex heb gehad met mannen".

Ik dacht bij mezelf, gaat de goede richting op en ik antwoorde.

"nee hoor, hoef ik niet te weten, anders was je niet lesbies geworden".

Wilma gaf mij plagerig een trap onder water en zei.

"wijsneus".

Het ongemakkelijke en vreemde, was voor Wilma even verdwenen, ze prate ook geen woord over haar ex vriendin.
Zo zaten we een uurtje in de jacuzzi, te keuvelen en te lachen, Wilma maakte geen avances, voor een lekkere neuk partij, ten minste niet lichamelijk
Wel merkte ik hoe lesbienne Wilma mijn lichaam bekeek.

Ik stond op en wou er een einde aan breien, parmantig zat kleine opgewonde Hans voor het gezicht van Wilma te zwaaien en ik zei.

"tijd om naar bed te gaan, waar heb jij de handdoeken gelaten".

Wilma zei lachend, terwijl ze even kleine opgewonde Hans vast hield, even dacht ik nu gaat het gebeuren.

"zei mijn neefje, met dat dreigende opgewonde ding voor mijn neus".

Meteen zei ik.

"ooh sorrie hoor".

Wilma antwoorde.

"is toch niet erg joh, de meeste mannen vind ik vreselijk, maar jij bent n uitzondering".

Wilma liet kleine opgewonde Hans los en draaide zich op haar knien op het zitvlak van de jacuzzi, volle uitkijk op haar lesbies kutje, als ik wou kon ik zo mijn snufferd tussen haar benen drukken, toch deed ik het niet, afspraak is afspraak, iedereen zou mij voor gek verklaren, maar zelfdiscipline moet je hebben.
Wilma zei lachend.

"heey neefje, wil jij mij even vast houden, dan kom ik net bij de handdoeken".

Nu begon het erop te lijken dat Wilma dit extra deed, puur om mij te provoceren, maar deze jongen gaat daar niet aan toe geven, kleine opgewonde Hans zou wel willen, maar discipline moet je hebben.
Ik ga toch echt niet de eerste stap zetten.
Ik zei.

"lukt het, anders moet ik ze maar even pakken".

Opeens kon Wilma de handdoeken makkelijk pakken, ze had mij inderdaad geprovoceerd.
Wilma zei.

"heey neefje, wel even afdouschen hoor, zit wat gloor in mijn jacuzzi, kom ik loop wel even voor".

Vanuit de jacuzzi kon je zo naar de douche lopen, Wilma ging onder de douche staan en zei.

"hier neefje, kan je mijn rug even doen".

Wilma gaf me een stuk zeep, Wilma deed er alles aan, zodat ik de eerste sexuele stap zou zetten, als een slaaf zeepte ik Wilma in, weliswaar had ik mezelf nog onder controle, maar hoelang nog?!!!
Ik vroeg.

"zal ik jouw benen ook even doen?".

Wilma antwoorde.

"ja schat, doe maar even, lief van je".

Nu zegt Wilma nog schat ook nog, een duidelijk gebaar, met zeer veel moeite hield ik mezelf onder controle.
Tijdens het inzepen van haar benen, voelde ik duidelijke trillingen door haar lijf gaan, met uitdagende bewegingen zeepte ik haar benen in, trilling na trilling voelde ik bij deze lesbienne, plagerig rakende haar sneetje af en toe, wie oooh wie, zal dit sex spel winnen.
Ik merkte dat Wilma de controle ging verliezen, ze draaide zich om, terwijl ik een korte blik op haar getrimde poesje had, een v teken stond er voor mijn neus, berijd om gelikt te worden en Wilma zei.

"Zo neefje, nu ben jij aan de beurt".

Slimme meid die nicht van me, het zal wel een spel zijn die ze vaker met haar ex gespeeld had, want Wilma was goed in dit spel.
Ik ging staan en draaide me om, ben benieuwd wat Wilma in petto heeft. Hetzelfde spel herhaalde zich, alleen ik was nu het slachtoffer, Wilma deed het goed, voelde heerlijk aan, af en toe zachtjes tegen mij 2 ping pong ballen, heerlijk.
Net zo als Wilma, zou ik me omdraaien had ik me stiekem bedacht, maar zou moeten wachten totdat Wilma op haar knien zit, voor mijn gevoel duurde dat een eeuwigheid. Schijnbaar genoot Wilma van mijn bovenlijf, want ze bleef maar zachtjes strelen, ik werd ongeduldig en zei.

"heey nichtje, vergeet mijn benen niet".

Wilma antwoorde met een beetje trillende stem.

"jaja, doe ik".

Die meid was boter geil, berijd om ontmaagd te worden als bi meid, Wilma deed het in ieder geval met veel zorg en tederheid, ik dacht bij mezelf, van die lesbiennes kan ik nog wat leren.
Eindelijk, Wilma gaat op haar knien en begon mijn benen in te zepen, haar handen verbleven verdacht veel bij mijn pingpong ballen, alsof Wilma uit nieuwsgierigheid voor het eerst van haar leven zulke pingpong ballen in haar handen had, door het douche gekletter heen, hoorde ik Wilma hijgen.
Het was tijd om mij om te draaien, de tijd was er rijp voor, zonder wat te zeggen draaide ik me om, mijn kleine opgewonde Hans stond plotseling met zijn kale eikel recht voor het lesbienne mondje van Wilma.
Vreemd en onschuldig keek Wilma in mijn ogen, uit nieuwsgierigheid en opwinding zei ik niets, Wilma keek mij twijfelend aan, met tussen blikken naar mijn kale eikel.
Wilma begon haar handen flink in te zepen, terwijl ze nog op haar knien zat, lesbienne Wilma had de strijd verloren, ze stond op het punt bi te worden en zei zachtjes met vreemde schuldige ogen.

"Hans, zou ik jouw aftrekken".

Glimlachend knikte ik, ik had het spel gewonnen, zachtjes pakte Wilma met haar gladde handen kleine opgewonde Hans.
Het mocht van mij wel wat harder, maar een begin was er, misschien kan ik nog wat leren van een lesbienne, zoals Wilma mij zachtjes met zeep in masseerde, was hemels.

Allebei schrokken we, de deurbel ging en dat midden in de nacht.
Wilma zei geschrokken.

"verdorie, dat is vast mijn ex, laat ze me dan nooit met rust".

Ik zei.

"gewoon niet open doen".

Wilma was zich al aan het afdrogen en zei.

"ze heeft jouw auto natuurlijk voor de deur zien staan, die blijft zolang bellen, totdat je er helemaal gek van wordt, de laatste keer had ik het 2 uur vol gehouden, politie gebeld, maar die doen verder niets, zeggen alleen dat het huisvredebreuk is en een maand later, begint het gelazer weer opnieuw".

Opeens daagde mij dat verhaal van mijn vrouw door mijn hoofd en ik zei.

"heeft jouw ex losse handjes".

Wilma glimlachte en zei.

"nee helemaal niet, als ik wil kan ik dat zelf wel handhaven, was het maar waar, dan had ik allang een advocaat op haar nek gezet".

Ik overdacht het allemaal even kort en zonder Wilma veel te vertellen zei ik.

"klee jezelf een beetje aan en doe de deur open, ik heb een idee hoe jij dit voor eens en altijd op kan oplossen".

Wilma keek me even aan, terwijl ze zich afdroog en zei.

"nee nee, laat mij dit nu maar afhandelen".

Schijnbaar werd haar ex vriendin erg ongeduldig, de deurbel bleef maar gaan.
Wilma had zich een badjas aangedaan en liep de gang in, maakte de gangdeur dicht en gebaarde mij om vooral stil te blijven.
Ik hoorde de voordeur van het slot afgaan, meteen vroeg haar ex.

"wie heb jij dan op bezoek".

Wilma antwoorde.

"dat gaat jouw niets aan".

Haar ex zei opdringerig

"ik wil wel is weten of jij een andere sloerrie in huis gehaald heb".

Meteen bedacht ik me, mijn plan zou toch wel is kunnen werken.
Wilma zei tegen haar ex.

"wat hier in mijn huis gebeurt gaat jouw niets aan, ga nou alsjeblieft weg en gun mij mijn nachtrust".

Lachend dacht ik bij mezelf, nou ja nachtrust, ik geloof we hadden andere plannen.

Tijd om mijn idee ten uitvoering te brengen, ik liep poedelnaakt naakt naar de gangdeur, nam even flink adem en opende de gangdeur en zei luidkeels.

"heey hallo, gaat het nog, ik probeer hier te slapen ja".

Wilma hield haar hand voor haar mond, ze moest het uit proesten van het lachen.
Haar ex keek Wilma aan en zei verontwaardigd.

"heb jij een kerel?!!".

Waarop ik luid antwoorde.

"ja, is daar wat mis mee dan, kijk maar is goed ".

Ik zwabberde met kleine Hans wat in het rond, terwijl Wilma vol in lach schoot, haar ex zei.

"Wilma dit had toch echt niet van jouw verwacht, na 15 jaar, echt, wat ben jij een teleurstelling, ik wou onze relatie nog redden, maar nu kan je het vergeten Wilma".

Wilma had het niet meer en zei luid lachend.

"is echt een lekkere vent hoor, moet jij ook is proberen".

Ik reageerde nog door luid tegen haar ex te zeggen.

"na, heb jij het gehoord, ik ben een lekkere vent en nu naar bed, het is midden in de nacht".

Verontwaardigd en treurig liep de ex van Wilma weg en schreeuwde nog wraakzuchtig.

"Wilma, ik wil jouw nooit meer zien, wat ben jij een waardeloos mens zeg".

Wilma was nog steeds in de slappe lach en ik zei.

"doe snel die deur dicht, strakkies wil die ook aan kleine Hans sabbelen ".

Wilma begon nog harder te lachen, terwijl ze de deur dicht gooide, zakte Wilma op de grond, even dacht ik dat Wilma begon te huilen, de tranen stonden op haar wangen en ik vroeg.

"jij bent toch niet aan het huilen Wilma wou je alleen maar helpen".

Wilma bleef erin, onder het lachen zei ze gebrekkig.

"goh Hans, ik heb in tijden niet zo gelachen (lach pauze) wat ben jij een gek zeg, staat compleet naakt voor mijn ex (weer lach pauze) dan sta jij daar nog te zwabberen met dat ding van jouw (volgende lach pauze) zeg jij ook nog, is daar wat mis mee dan (Wilma hield niet op met lachen) strakkies wil ze ook aan dat ding van jouw sabbelen (ik hoop de laatste lach pauze)".

Ik lachte luid mee, het was ook wel een lachwekkende situatie.
Ik zei.

"nou Wilma, ik geloof die zie jij nooit weer, soms is een probleem makkelijker op te lossen, dan je denkt".

Bij komend van het lachen zei Wilma.

"haar kennende, ja, geloof zie haar nooit meer, ooh ooh Hans, dit had ik nooit achter jouw gezocht, wat kan je vreselijk met jouw lachen, ik zie het steeds weer als een film voor me, maar nu heb ik even een slokje nodig hoor, even bij komen".

Inmiddels was kleine Hans van het mee lachen wat minder opgewonden, terwijl Wilma mij voorbij liep, pakte ze kleine Hans even vast en gaf mij kort een zoen op mijn mond en zei.

"heey neefje, daar moeten wel wat aan doen".

Kleine Hans zou voor het eerst van zijn leven een sex beleving met een lesbienne ondergaan, eindelijk.
Als een showmodel liep Wilma voor me uit, eigenlijk wel een fascinerende vrouw die Wilma.
Wilma zette 2 grote fauteuils tegenover elkaar, ongeveer een meter van elkaar, schenkte mij een cognac in en nam zelf een glas wijn. Wilma gebaarde mij te gaan zitten en nam zelf ook plaats, op de grote fauteuil tegenover me.
Wilma vroeg serieus.

"zou jouw vrouw het erg vinden dat ik jouw een nachtje leen".

Ik schoot in de lach en zei.

"nou nichtje, zolang jij haar niets vertel, alles okay, maar ik vermoed dat mijn vrouw haar pleziertjes ook wel heeft buiten de deur, misschien nu wel en ik gun haar dat, bepaalde dingen moet je beleven en niet over praten, je leeft ten slotte ook maar n keer ".

Wilma ontdeed zich van de bovenste gedeelte van haar badjas en zei.

"ik kan wel een geheimpje bewaren hoor, vooral als ik zo een lieve vent tegenover mij heb zitten".

Ik had het meteen begrepen, Wilma was me weer aan het provoceren, wie zal het eerste toeslaan, onder de douche kon Wilma het niet meer weerstaan, dit sex spel van Wilma heeft wel wat en nieuwsgierig als ik was, speelde ik mee, wie wint, krijgt de jackpot.
Wilma vroeg.

"vind jij mijn tietjes mooi".

Kijkend naar haar grote spenen antwoorde ik.

"nou nichtje, daar zou ik graag aan willen sabbelen, maar zou toch graag eerst met een lange tongzoen willen beginnen".

Kleine Hans begon het spel mee te spelen en Wilma zei.

"dat opgewonde standje zou wel in mij willen he".

Wilma trok n been omhoog, zodat ik een volledige uitkijk op haar spleetje kreeg.
Ik begon langzaam met kleine opgewonde Hans te spelen en keek gebiologeerd naar het spleetje van Wilma, hoe is het mogelijk dat het kutje van Wilma zo droog bleef en vroeg.

"nichtje, waarom ben jij niet nat".

Wilma antwoorde.

"schatje die is echt wel nat hoor, wees maar niet bang, ik heb daar gewoon goede spiertjes zitten".

Ik had al zo een vermoeden, dit zou de eerste vrouw zijn die niet nat wordt, eerst dacht ik, zal wel komen omdat Wilma een lesbienne is, maar ze heeft gewoon een paar flinke kut spieren.
Wilma streek met haar vinger langs haar schaamlippen, langzaam werd haar spleetje vochtig, terwijl Wilma gebiologeerd naar mijn kleine opgewonde Hans keek, ik zag weer die blik weer in haar ogen, schuldig en vreemd.
Als ik dit spel wil winnen, moet ik nu mijn troef uit handen spelen, ik stak mijn tong uit de mond en zei.

"zou het niet lekkerder zijn, als ik jouw met mijn tong zou laten klaar komen, dan jij met jouw vingers".

Wilma keek me weer zo aan, als op het moment voordat de deurbel ging, ze stond op, pakte mij bij de hand en zei giechelend.

"hihihi, jij speelt vals".

Ik schoot in de lach en Wilma sleepte me mee naar haar slaapkamer, de volgende verrassing, de slaapkamer had grote spiegels aan de wanden, zelfs aan het plafond, Wilma zag mij even verbouwereerd aan te kijken en vroeg.

"vind jij dit erg, anders gaan wij naar een andere kamer".

Ik antwoorde.

"nee nee, sta elke keer perplex van jouw, wist niet dat jij zo een sex drive had, met al die spiegels en zo".

Wilma giechelde en zei.

"hihihi, heey neefje, niemand vertellen hoor".

Wilma ging op haar rug liggen en spreidde haar lange benen, met de verwachting dat ik haar zou likken.
Ik ging naast haar liggen en Wilma keek me vragend aan, terwijl ik mijn mond op de hare legde, Wilma worstelde zich los en zei giechelend.

"heey, smeerkees, jij zou mij toch likken, jij speelt echt vals".

Ik antwoorde.

"ja, maar ik heb niet gezegd wanneer, de nacht is nog lang".

Giechelend zei Wilma.

"jij bent gewoon een vals speler".

Ik zei.

"jij had jouw laatste troef uit moeten spelen".

Wilma vroeg nieuwsgierig.

"wat dan".

Ik dacht bij mezelf, toch een beetje het gevoel geven dat ze had gewonnen en ik zei.

"nou, gewoon even met de knien op de grote fauteuil, met jouw lekkere kont naar mij gericht en dan vragen, nou neefje wat denk jij ervan, zou jij mij zo goed kunnen likken, dan had ik meteen mijn snufferd tussen jouw benen gedrukt, was jij op de fauteuil al klaar gekomen".

Toen ik dat vertelde, had Wilma giechelend deze positie al ingenomen en zei.

"zo bedoel je, oooh Hans deugniet ".

Als een vis in het water, baande mijn tong in haar spleetje, het spleetje fascineerde mij, mede omdat Wilma zo klein sneetje had voor haar leeftijd. De meeste dames waar ik het genoegen heb gehad, was het "sneetje" toch echt wel iets groter.
Langzaam onderzoek ik met mijn tong het gleufje van Wilma.
Wilma zei.

"jij doet het lekker neefje".

Ik had bij Wilma geen kans om met mijn tong, verder in haar gleufje te komen, Wilma sloot haar kutje af, met haar schijnbaar sterk ontwikkelde kutspieren.
Wilma trilde wel af en toe en er liepen wat kut sappen over mijn kin, maar Wilma had dit sex spel onder controle.
Ik probeerde wat verder met mijn natte lap, haar kleine vleugeltjes te bereiken, helaas liet dit standje dat niet toe, aan haar schaamlippen hingen 2 kleine vleugeltjes, aan de voorzijde, die nog niet door mijn tong beroerd waren.
Telkens als ik een poging waagde, trok Wilma haar billen partij wat naar voren, Wilma wou de controle houden, hetgeen me helemaal niet beviel, ik ben een liefhebber van een ongecontroleerd sex spel en lesbienne Wilma is laten voelen hoe het het is om met een man sex te hebben, maar ja, het is een ietwat bazige dame.
Wilma kreunde.

"mmmm neefje lekker hoor, ik ben nog nooit door een vent gelikt".

Ik dacht bij mezelf, ja ja, met 2 jeugdvriendtjes, kom je ook niet ver, even moest ik denken hoe onervaren en onhandig ik was bij mijn eerste sex beleving, maar dan het hetero leven op te geven?

Ik besloot voor een ander standje, ik ging op mijn rug liggen, Wilma zei giechelend.

"ooh ander standje en hoe zou dit moeten lukken".

Waarschijnlijk heeft Wilma dit standje nog nooit uitgeoefend, zo bazig als haar karakter is, haar ex vriendin rond commanderen is het ene, maar dat gaat bij mij toch echt niet lukken.
Met een beetje kracht trok ik haar billen partij naar beneden en Wilma zakte wat door haar knien, Wilma was even verrast.

"oooh, voorzichtig joh".

Ik legde snel een kussen onder mijn hoofd, nu had ik een prima uitkijk op haar kutje, makkelijker was het geweest als Wilma op haar rug had gelegen, maar dat standje komt ook nog wel een keer.
Weer ging mijn lange natte lap op onderzoek uit, met dit verschil dat mijn lange natte lap, het hele bereik van haar spleetje als speeltuin had.
Al snel had ik het erogene plekje gevonden, tussen haar kleine vleugeltjes van haar schaamlippen, zat het kleine bultje, die na een paar likken verbazingwekkend snel dik werd, dit werd ook bevestigd door Wilma, ze probeerde haar natte poes van mijn grote natte lap af te krijgen, maar ik hield haar billen partij, stevig vast, terwijl de kut sappen van Wilma via mijn kin langs mijn nek liepen, voelde ik, met mijn lange natte lap, hoe haar kutspieren langzamerhand de controle verloren, een moment dacht even aan Erna, die 2 nichtjes hebben een overvloed aan nattigheid te bieden en weer druipte er een overvloed aan sap via mijn kin langs mijn nek, Wilma ging wilde bewegingen maken, de volgende strijd die ik bijna gewonnen had, ik moest aardig kracht uitoefenen, om mijn natte grote lap op zijn plek te houden, Wilma schreeuwde niet, ik hoorde Wilma alleen maar heftig ademen, ook dat was nieuw voor mij, alle dames die ik heb mogen meemaken, lieten toch wel luidkeels hun genoegen met luide kreten betuigen.
Het erogene plekje was inmiddels steenhard geworden, fascinerende dame die Wilma, ik voelde mij bijna maagd, sexueel kan ik zo een ervaring niet meer herinneren.
Mijn lange natte lap, betaste nog n keer stevig het erogene plekje van Wilma, dit keer werd het Wilma teveel, ik schrok, lange tijd was Wilma alleen maar heftig aan het hijgen, een luide schreeuw volgde.

"jaaaaaaaaah haaaaaaans".

En drukte haar poes met volle kracht in mijn snufferd, alsof ik een knal voor mijn kop kreeg, zo voelde het aan, dat was mijn straf voor mijn experimenterende drang.
Stevig pakte ik Wilma bij de heupen, om mijn gezicht wat te ontlasten, terwijl de sappen uit Wilma gutste, telkens weer probeerde Wilma haar poesje stevig op mijn snufferd te drukken, stevig hield ik Wilma aan haar heupen vast en begon weer stevig met lange natte lap te likken, luidkeels schreeuwde Wilma.

"nee nee, aaaaaaah, haaaaaaans".

Abrupt ging Wilma op mijn buik zitten na trillend van haar orgasme, het ging allemaal vrij snel, Wilma keek mij met trillend schokkend lijf, schuldig en medelijdent aan, met trillende stem zei Wilma.

"ik hou het niet meer, ik moet piesen".

Ik merkte dat Wilma een schaamte gevoel over zich had en zei meteen.

"lekker meid, laat maar gaan".

Haar schuldige blik veranderde in een medelijdende glimlach, nog schokkend en trillend liet ze het gaan.
Weer een verrassing, ik voelde een warme lange straal langs mijn buik persen, langzamerhand verdwenen de schok bewegingen van Wilma, trillend keek Wilma glimlachend medelijdent mij aan.
Ik zei.

"das lekker joh, een pissend mooi mokkel op je buik".

Ik rook geen pis geur, ik vroeg me af, of het daadwerkelijk wel pis was.
Wilma begon weer te giechelen en keek mij even dromerig aan, pakte met beide handen mijn hoofd en zei.

"ooh neefje, wat ben jij een lekker jong joh".

Wilma boog voorover en er volgde een lange tongzoen, haar hele lap ging bij mij naar binnen, wilt en bazig, ik liet haar begaan, want ik voelde voor het eerst haar heerlijke harde spenen tegen mijn borst drukken, eigenlijk had ons sex spel zo moeten beginnen, maar goed, lesbienne Wilma is een fascinerende dame, ze zal waarschijnlijk deze nacht bi worden, een zekere acceptatie waard.

Wilma verlosde zich van onze lange zoen en keek mij even diep, bijna streng, in de ogen aan, ik dacht, wat komt er nu weer.
Wilma zei serieus.

"heey Hans, jij wil mij zeker graag neuken, maar ik ben een beetje bang, ineens denk ik aan mijn 2 jeugdvriendtjes, dat was echt geen prettige ervaring joh ".

Natuurlijk zou ik graag, in het strakke kutje van lesbienne Wilma willen roeren, het was zelfs een wens van mij, zo strak kutje krijgt kleine Hans nooit weer, dat is n op miljoen.
Die meid is gewoon veel te gespannen tijdens het sex spel, ik zal Wilma is laten schrikken en proberen haar duidelijk te maken, dat ze zichzelf moet laten gaan in het sex spel.
Met n ruk en ruig, legde ik Wilma op haar rug, terwijl ik mijn kleine opgewonde Hans, met n hand tegen haar sneetje drukte en voelde hoe haar kutspieren meteen de boel afsloten.
Ruig zei ik.

"Wilma, ik zal mijn harde staaf er is stevig in rammen, ik neuk totdat jij begint te gillen van genot".

Het was van mij een soort toneel spel, om te kijken hoe Wilma zou reageren, tuurlijk als ik met kleine opgewonde Hans door zou douwen, zal hij wel in het warme strakke grotje van Wilma gaan.
Wilma schreeuwde en smeekte angstig.

"nee nee Hans, niet zo, ik wil dit niet!!!".

Ik liet me op de rug naast Wilma vallen, wachtend op reactie van Wilma.
Wilma vroeg.

"heey Hans, jij bent toch niet boos he".

Om aan dit toneel spel een einde te maken, zei ik luid lachend.

"hahaha, tuurlijk niet meid, als jij dat niet wil, doen we het niet, denk toch werkelijk niet dat ik op deze manier sex met jouw wil hebben".

Beetje gelogen is het wel, kleine opgewonde Hans zou wel degelijk in dat strakke kutje van Wilma willen soppen, maar het genot moet wel van 2 kanten komen.
Wilma zei.

"heey Hans, ik wil het echt wel proberen hoor".

Ik draaide me op mijn zij en keek Wilma in haar ogen, terwijl ik met hand tussen haar benen ging en zei.

"heey nichtje, jij moet wat meer ontspannen, gewoon jezelf laten gaan, jij hebt zulke goed ontwikkelde kutspieren, jij sluit gewoon de boel af, dat had ik tijdens het likken al gemerkt, jij wilt het spel controleren ".

Wilma zei.

"ik kan daar echt niets aan doen, het gebeurt vanzelf".

Ik vroeg Wilma.

"mag ik iets proberen".

Wilma knikte als een klein kind, ergens kon ik het niet allemaal geloven, ze was bijna 60, eigenlijk had ik nog heel veel vragen aan Wilma, volgens mij heeft ze bijna nooit wat, in haar strakke kutje gehad.
Voorzichtig drukte ik met mijn middelvinger in haar gleufje, mijn vinger ging naar binnen, maar lichtelijk geforceerd, eenmaal in haar kutje was er wat meer ruimte, daar zou kleine opgewonde Hans zich heerlijk uit kunnen leven.
Ik probeerde nog een 2e vinger, maar meteen begonnen de kutspieren van Wilma te protesteren.
Wilma zei.

"ik kan daar echt niets aan doen hoor".

Ik haalde mijn vinger uit Wilma en zei.

"zo nu nog een keer, maar dan net even anders".

Wilma begon te lachen en zei.

"hahaha Hans, de vrouwen arts".

Ik merkte dat Wilma mij niet serieus nam en natuurlijk ben ik geen arts, maar elk kutje is anders, misschien had ik toch beter vrouwen arts moeten worden.
Ik drukte voor de 2e keer mijn middelvinger tegen het gleufje van Wilma.
Wilma zei lachend.

"hahaha, ja meneer de dokter en wat nou?".

Met mijn duim begon ik het erogene plekje van Wilma te masseren, die ik voorheen met mijn lange natte lap een massage had gegeven, meteen hield Wilma op met lachen, lichte trilling ging door het lichaam van Wilma en zie daar, mijn middelvinger ging zonder tegenstand naar binnen, Wilma verloor schijnbaar de controle over haar sterk ontwikkelde kutspieren.
Ik zei triomfantelijk.

"zie jij nou wel, gaat wel".

Wilma zei lachend.

"hahaha, neefje jij komt maar mooi bij mij in het ziekenhuis werken, dan kom ik jouw elke dag even bezoeken".

Ik antwoorde.

"ja, ik was mij dat net aan het overdenken, maar met mijn goude vingers, moet ik dan 24/7 werken, das ook nix, al die vrouwen ".

Wilma begon weer te lachen en zei.

"hahaha zeg deugniet, in je dromen".

In de tussentijd is mijn 2e vinger ontspannen in het kutje van Wilma verdwenen .
Met mijn mond begon ik voor het eerst van mijn leven, aan een grote levende speen te sabbelen, terwijl ik met 2 vingers het kutje van Wilma was aan het ontdekken, weer dacht ik even aan Erna, bij Erna was het van binnen zijdezacht, bij Wilma had je het gevoel, dat er een ontmaagding plaats vond.
Wilma giechelde af en toe.

"hihihi, dat kriebelt af en toe, maar lik maar lekker door hoor Hans, ik kan het wel hebben".

Ik voelde dat Wilma zich aan mij had overgegeven, haar kutspieren lieten het langzaam af weten, af en toe voelde ik hoe ze ongecontroleerd mijn 2 vingers omklemde.
Wilma pakte met beide handen mijn hoofd en zei.

"neefje, wat ben jij mij toch heerlijk aan het verwennen".

Ik had nog graag aan de spenen van Wilma gesabbelt, maar er ontstond weer een lange tongzoen, Wilma sloot haar ogen en genoot kreunend.
Met mijn middelvinger had ik een apart plekje in het kutje van Wilma gevonden, ik voelde kleine harde ribbels, dit zal het 2e erogene plekje wel zijn, Wilma opende haar ogen, terwijl ik mijn 2e vinger uit haar gleufje haalde, Wilma ontdeed zich van onze lange zoen, wilt sloeg ze 2 armen om mij heen, terwijl ze haar been over mijn bovenbeen sloeg, mijn middelvinger had het 2e plekje gevonden en begon dat plekje wilt te masseren, Wilma zei.

"ga door Hans, ik kom nog een keer".

Een paar keer voelde ik haar kutspieren weer, bij de laatste keer liet Wilma het gaan, ik zei tegen Wilma.

"spuit mij maar helemaal onder meid, laat maar gaan".

Wilma omklemde mij, alsof ze mij nooit meer wou laten gaan, trillend en schokkend, spoot Wilma mijn onderlijf onder, fascinerend en gebiologeerd was ik van lesbienne Wilma, maar nu is kleine opgewonde Hans aan de beurt.
Langzaam kwam Wilma tot bedaren en fluisterde mij in het oor.

"neefje, ik wil graag wat terug doen, zullen we het proberen en als het gaat, spuit jouw zaad in mij, ik heb dat nog nooit gevoeld".

Natuurlijk hoeft Wilma mij dat geen 2 keer te zeggen, kleine opgewonde Hans staat al een aantal uren paraat om zijn slag te slaan.
Wilma ging ontspant op haar rug liggen en zei glimlachend.

"kom maar hoor Hans, doe maar".

Het leek wel of Wilma het helemaal niet erg meer zou vinden, als het pijn zou doen.
Met gespreide lange benen nodigde Wilma kleine opgewonde Hans uit, na Erna, heeft kleine opgewonde Hans 3 weken rust gehad, als bi maagd zal Wilma gelijk een flinke lading krijgen.
Ik richte de kale eikel, van kleine opgewonde Hans, op de strakke ingang van Wilma, verbazingwekkend hoe makkelijk het eerste stukje naar binnen schoot, ik keek Wilma vragend aan en Wilma zei.

"toe maar neefje, doe maar".

Langzaam zet ik wat meer druk, zonder haar erogene plekje aan te raken, vond kleine opgewonde Hans zijn weg, vol verbazing keek ik Wilma even aan, kleine opgewonde Hans zat er tot de stam in, weer glimlachte Wilma even en ik voelde een paar keer hoe Wilma haar kutspieren spande.

"hihihi, ik heb geoefend".

Lachend zei ik.

"hahaha, nu ben jij mijn bi nichtje, maar ben wel bang dat ik het niet lang op kan houden".

Wilma zei.

"maakt toch niet uit joh, hihihi en hoe sneller hoe beter, ik heb nog nooit zaad in mijn kutje gevoelt ".

Langzaam begon ik in Wilma te pompen, Wilma pakte mij bij mijn billen en gebaarde mij dat het wel wat sneller mocht.
De glimlach verdween van het gezicht van Wilma, het werd een serieus neuk spel, zo af en toe voelde ik hoe de kutspieren van Wilma ongecontroleerd kleine opgewonde Hans omklemde, ik kon aan alles zien dat Wilma genoot, haar hele lichaam hielp mee, dit was het teken dat kleine opgewonde Hans vrij baan had, hij pompte dan ook op volle toeren, met beide handen knede ik de tietjes van Wilma, Wilma zei opgewonden.

"jaa, Hans pak mijn tietjes vast".

Waarop ik luid zei.

"Wilma ik hou het niet meer, mmmmm".

Wilma omklemde met haar mooie lange benen mijn billen en schreeuwde.

"ooh Hans, ik voel je zaad in mij komen, heet joh".

Het voelde alsof kleine opgewonde Hans, weer is een keer in brand stond, terwijl Wilma met haar kutspieren met volle kracht kleine opgewonde Hans omklemde, ik zei tegen Wilma.

"ik sta in brand door jouw".

Wilma antwoorde.

"jaja, ik voel het, heeeet, i ik kom nog een keer, jaaaah".

We pakten elkaar vast, alsof we elkaar nooit meer los wouden laten, Wilma kon bijna niet bewegen, omdat ik boven op haar lag, ik voelde haar punttietjes als naalden in mijn borst drukken, van alle opwinding en ik voelde hoe onze gemeenschappelijke sappen langs kleine Hans geperst werd, Wilma was voor de 3e keer klaar gekomen, in nog geen uur tijd, die meid moet toch werkelijk wat gemist hebben.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Ilse En Of Erna - 5

Zoek naar meer verhalen van Fritsfruit...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Take Five - 3Door: Bookolos
Gelezen: 2060x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Groepsseks, Exhibitionisme, Plasseks
18-05
8.0
:: Mijn Lieve Dochter - 4Door: Zorro
Gelezen: 7388x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter Nichtje Neef
18-05
9.2
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 1Door: Grumpy Loe
Gelezen: 10627x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen
17-05
8.5
:: Take Five - 2Door: Bookolos
Gelezen: 6685x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Plasseks
17-05
8.7
:: Onverwacht Bezoek Van...Door: Grumpy Loe
Gelezen: 20161x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Scheren, Neuken
17-05
8.7
:: Met Moederliefde VoorgelichtDoor: Rudolf
Gelezen: 15137x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Dochter, Moeder, Voorlichting, Trio
17-05
8.7
:: Take Five - 1Door: Bookolos
Gelezen: 13002x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Groepseks, Plasseks
16-05
8.5
:: Mijn TweelingDoor: Dickydickert
Gelezen: 17794x
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tweeling, Pervers, Panty, Pijpen
16-05
9.2
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 16Door: Borrie70
Gelezen: 7120x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Onze Oppas - 8 (einde)Door: Schrijver
Gelezen: 9610x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
15-05
8.6
:: Nooit Verwacht - 7Door: Sharif
Gelezen: 4235x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-05
8.3
:: Verwisseld: Biker Thomas...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 7490x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
14-05
9.2
:: MelkdrinkenDoor: Jan239
Gelezen: 17540x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags:
14-05
7.6
:: Mijn Nicht En... - 1Door: Matthijs
Gelezen: 24220x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nicht, Vingeren, Aftrekken, Blond, Dikke Tieten, Openbaar
14-05
9.0
:: Vivian Op OntdekkingDoor: Dannoo
Gelezen: 18975x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Milf, Dochter, Pijpen, Neuken, Vingeren, Beffen, Spuiten,
13-05
8.6
:: Hawaiian FeestjeDoor: DoraStuurs
Gelezen: 16787x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Feest, Dansen, Neef, Nicht, Mama, Oom
12-05
7.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!