Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Paula, De Nymfomane - De Loodgieter

Het was een dinsdagavond. Paula was onrustig en ze wist ook waardoor. Thuis blijven en met zichzelf spelen? Ze had er geen trek in. Ze wilde een man. Een echte man. Ze besloot naar een café te gaan. Geen kroeg, maar een beetje nette gelegenheid. Het was na achten toen ze er binnenstapte. Er waren overwegend mannen, maar her en der zat ook een stelletje. Ze ging aan de bar zitten. Natuurlijk trok ze aandacht. Maar Paula is kritisch. Als het gevoel niet goed is, laat dan maar. Dat was zo’n beetje haar motto. Ze negeerde de mannen die haar aanstaarden en wachtte rustig af.

En toen kwam hij binnen. Netjes gekleed. Hij keek rond en zag Paula zitten. Hij knikte beleefd en vroeg of de barkruk, twee plaatsen van haar vandaan vrij was. Paula had een goed gevoel en liet hem dat ook blijken. Ze zei: “Ik dacht het wel. Maar deze – en ze klopte met haar hand op de barkruk naast haar – deze is zeker vrij.” De man lachte. Mooie witte tanden, zag Paula.

“Dan kom ik graag naast u zitten.”

Hij voegde de daad bij het woord en reikte haar zijn hand: “Mijn naam is Steve. Aangenaam u te ontmoeten.”

Zijn handdruk was krachtig. Paula keek hem aan en antwooordde: “Ik heet Paula en zeg maar ‘jij’.

Ze raakten in gesprek. Stevie vertelde dat hij fotograaf was. Aanvankelijk maakte hij natuuropnames, maar het werd steeds moeilijker daarin een goede boterham te verdienen. Daarom switchte hij naar het fotograferen van mensen. “En dat betaalt heel goed,” voegde hij eraan toe. Natuurlijk vertelde ook Paula het een en ander over zichzelf.

Steve vroeg: “Kom je hier wel meer?”

Paula: “Niet speciaal hier, maar af en toe ga ik wel naar een café.”

“En heeft dat dan een speciale reden?”

“Ik heb dan gewoon zin om mensen te ontmoeten. Nieuwe mensen! Een praatje maken en zo. Net als wij nu doen.”

Steve keek haar aan en zei met een glimlach: “Mensen? Bedoel je mannen?”

Ben ik zo’n open boek?, dacht Paula. Is het zo herkenbaar? Maakt ook niet uit. Ze antwoordde Steve: “Mannen natuurlijk.”

Zijn glimlach verdween niet. Hij bekeek Paula met interesse. Daarop zei hij: “Ik vind je een mooie, verleidelijke vrouw.”

Nu glimlachte Paula: “Dank je voor het compliment.”

“Ik meen het echt. Ik heb er oog voor. Uiteindelijk ben ik fotograaf. Ik denk dat jij best fotogeniek bent.”

“Denk je? Jij fotografeert mensen, zei je. Wat voor foto’s maak je eigenlijk? Doe je bruiloften of zo?

“Nou, niet bepaald, maar ik wil je best wel iets over mijn werk vertellen.”

Toen Paula niet reageerde, vervolgde hij: “Ik maak erotische foto’s. Van vrouwen alleen of mannen alleen, maar ook wel stelletjes.”

“O,” zei Paula, “dat lijkt me interessant. Vertel eens wat meer. Ik bedoel over de erotiek.” Ze had best wel een vermoeden. Er is zat op internet en Paula had daar ook wel eens een kijkje genomen.

Steve zag dat Paula echt geďnteresseerd was. Toch vroeg hij: “Wil je het echt weten.”

“Ja natuurlijk, vertel!”

“Goed. Ik fotografeer de mensen naakt. Ze nemen allerlei verleidelijke poses aan. Ik geef ze aanwijzingen. Na afloop bekijken we de foto’s en bepalen we welke foto’s goed en welke niet goed zijn. Die foto’s worden dan weggedaan.”

Paula was even stil. Het leek haar onzettend gaaf om dat eens een keer mee te maken. Ze voelde spanning in haar onderbuik. Het kriebelde. Steve observeerde haar. Hij dacht dat deze verleidelijke vrouw misschien wel over te halen was voor een fotoshoot.

“Zeg Paula, heb jij misschien interesse in een fotoshoot? Gewoon een keertje proberen. Lijkt je dat wat?

Paula hoefde helemaal niet overgehaald te worden. Ze had er al zin in vanaf het moment dat hij er over begon. Dat ze naakt was? Geen probleem, ze wist dat ze er goed uitzag! In het gesprekje daarna stribbelde ze zogenaamd nog wat tegen – ik kan dat toch niet, hoe moet dat dan – maar ging graag op zijn voorstel in. Toen vertelde Steve dat ze een fotoshoot zouden gaan maken voor de serie: moeder en zoon! Dat betekent dat ze een fotosessie ging doen met een jongere man. Toen Paula dit hoorde, klopte haar hart net iets sneller. Ze dacht aan Arie. Steve voegde eraan toe: “Een fotosessie! Geen sex!”

Fuck, dacht Paula. Eerst foto’s en dan sex lijkt me heerlijk. Maar als het werkelijk een leuke vent is, dan kunnen we na afloop misschien wel ergens naar toe. Ze hoorde Steve zeggen: “O. ik vergat je nog te zeggen dat je voor de erotische fotoshoot 500 euro krijgt. Na afloop en contant in je handje!” De fotoshoot zou misschien al donderdag kunnen plaats vinden. Steve zei dat hij Paula morgen voor het middageten zou bellen. Hij moest kijken of er een man beschikbaar was en of de studio vrij was. Nog een tijdje kletsten ze verder. Toen ging Steve weg en ook Paula ging op huis aan. Later in bed masturbeerde ze zich meerdere malen naar een hoogtepunt. Ze had er zin in. Heel veel zin!

Rond 11 uur de volgende dag belde Steve haar. De fotosessie kon door gaan! “Wil je nog steeds? vroeg hij.

“Ik heb er heel veel zin in,” antwoordde Paula eerlijk.

“Goed, de studio is in Dordrecht. Als jij om half 10 bij de ingang van het station kan zijn, pik ik je op. Dan rijden we er samen naar toe en geef ik je de laatste informatie. Doe wat leuks aan. Heb je misschien een doorkijkbloes? Zou fijn zijn. O, en geen lange broek! Een rok.” Ze bespraken nog wat andere dingen en namen afscheid. Paula was nu al opgewonden. Rokken had ze genoeg, maar ze wilde een nieuwe, verleidelijke bloes kopen en dat deed ze ‘s middags.

Om half 10 de volgende dag kwam Steve aanrijden. Paula stond al te wachten. Ze stapte in en ze gingen op weg. Steve vertelde haar dat Paula met een zekere Jimmy zou werken. Een aardige jongen die al twee keer eerder aan een fotoshoot meegedaan had. “Hij is 20. Dus moeder en zoon kan eigenlijk niet wat de leeftijd betreft, maar omdat hij er nog redelijk jong uitziet, lukt het wel. Hij is vriendelijk en niet verlegen. Jij toch ook niet, Paula?”

“Maak je geen zorgen Steve.”

“Nee, dat vermoeden had ik al. We zijn er zo en dan kun je Jimmy of Jim, zoals hij zichzelf meestal noemt, ontmoeten.”

Paula was echt opgewonden toen ze de studio inliepen. Steve bracht haar naar een soort kantine. Jimmy zat al te wachten. Toen hij Paula zag aankomen, stond hij op. Hij gaf haar een hand en stelde zich beleefd voor. Om Steve te bewijzen dat ze echt niet verlegen was, trok Paula de jongen naar zich toe. Een zoen op beide wangen. Hij rook fris en had een of ander typisch mannelijk geurtje op gedaan. Axe misschien? Hij had koffie voor zich staan. Paula nam ook koffie en ze gebruikten de tijd om elkaar een beetje te leren kennen. Toen kwam Steve aanlopen: “De studio is klaar. Gaan jullie mee?” Heerlijk opgewonden volgde Paula Steve met Jimmy achter zich. Nu gaat het gebeuren, dacht ze, ik ben zo benieuwd!”

De studio stelde eigenlijk niet veel voor. Het was een geďmproviseerde huiskamer. Een bank en een salontafel. Een ladenkastje en een paar flut schilderijtjes aan de wand. Paula zag de verlichtingsinstallatie: sterke lampen met her en der een ‘paraplu’ om de juiste effekten te krijgen. Buiten ‘beeld’ waren wat kledingrekken. De bloes vond Steve prima, maar de rok moest een andere worden. De fotoshoot begon op de bank. Nog aangekleed. Langzaam zou de kleding uitgaan. Hij zei: “Ik roep wel wat je doen moet. Gewoon volgen wat ik zeg en heb je zelf een goed idee, gewoon doen!”

Het begon! Paula en Jimmy moesten op de bank plaatsnemen en elkaar lief aankijken. Steve gaf instructies terwijl hij fotografeerde. Paula haalde haar vingers door zijn haar en streelde zijn wang. Jimmy mocht nog even niets deed. Zij trok zijn shirt uit en raakte zijn ontblote borst aan. Hij legde zijn hand op haar dijbeen. Zij streelde zijn dijbeen. Allemaal erg onschuldig. Daarna moest Jimmy haar bloes losknopen en uittrekken. Paula zat in haar zwarte bh en rok. Hij legde zijn hand op haar borst en keek in haar ogen. Hij verwijderde zijn broeksriem, opende de knoop en trok de ritssluiting naar beneden, maar hield zijn broek aan. Zij moest gaan staan en langzaam haar rok uitdoen terwijl Jimmy toekeek. Even later stond Paula in haar slipje, maar het slipje beviel Steve niet. Hij onderbrak de sessie en vertelde Paula een ander slipje aan te doen. Een slipje met touwtjes opzij. “In de kledinghoek vind je genoeg slipjes. Wel een zwarte, Paula!”

Paula liep er heen. De eerste spanning was verdwenen. Ze voelde zich veel ontspannender dan aan het begin van de sessie. Haar opgewonden zijn was ook afgenomen. Dat Steve dit expres had bewerkstelligd met zijn onschuldige foto’s, daarvan wist ze niet. Een ontspannen persoon komt namelijk veel natuurlijke over op foto’s. Het slipje was zo gevonden. Paula trok de hare uit en het slipje met de touwtjes opzij aan. Ze liep terug en moest haar rok weer aandoen. Daarna begon de laatste scene opnieuw. Langzaam trok ze haar rok weer uit. Steve’s camera flitste onophoudelijk.

Een nieuw serie volgde bij de muur. Nu werd het echt erotisch. Paula moest tegen de muur gaan staan en verschillende poses aannemen. Daarna zette Steve haar in een bepaalde pose. Haar linkerarm achter haar hoofd en naar Jimmy kijken, die naast haar kwam staan. Hij stond daar in zijn geopende spijkerbroek. Vanaf nu volgde de opdrachten elkaar snel op. Jimmy trok het touwtje op haar linkerheup los. Het slipje viel half naar voren. Haar linkerheup was bloot. Hij moest zijn spijkerbroek uitdoen en Paula keek omlaag naar zijn slip. Ze zag zijn pik afgetekend staan. “Geil kijken en geil blijven kijken,” hoorde ze Steve zeggen. Nou, Steve, geen probleem hoor, dacht ze. Zo’n lekkere jonge pik! Haar opgewondenheid was terug en sterker dan eerst. Jimmy legde zijn arm om haar middel. Zij trok zijn slip naar voren en keek er in. Hij haakte haar bh los en keek naar haar borsten. Zij keek geil naar hem. Hij trok zijn slip uit en zijn pik wees recht naar voren. Zij keek toe met haar tong op haar lippen. Paula dacht, ik wil dat-ie me neukt. Ik wil die jonge pik in me voelen. Haar kutje was nat. Ze wist het en ze genoot. Hij likte haar tepel en zij keek geil naar wat hij deed. Toen moest ook Paula haar slipje uitdoen. Naakt stond ze tegen de muur met een eveneens naakte jongen naast haar. Ze voelde haar kutje lekken. Steve had dat blijkbaar ook in de gaten. Hij zei: “Leun met je schouders tegen de muur. Zet je voeten wat naar voren. Iets verder nog. Zo is het goed en spreid je benen iets. Zet je voeten uit elkaar. Nog iets meer. Ja, zo wil ik het. Dit is geil.” De camera bleef flitsen. Paula besefte heel goed hoe ze zich openlijk toonde. Heerlijk vond ze het. Hij likte haar tepel opnieuw en zij keek geil. Zij moest haar hand op zijn stijve pik leggen en hem vasthouden. Hij moest zijn hand op haar kutje leggen. Een schokje ging door haar heen. Hij merkte het en keek naar haar. Even was er iets van een glimlach. Hij fluisterde: “Je bent zo nat.” Paula antwoordde: “Mmm. Ik heb zin in je.” Nog wat foto’s en toen was deze sessie afgelopen. “Een korte pauze,” zei Steve, “dan gaan we zo weer verder.” Hij overhandgde Paula een badjas, die ze maar aantrok. Voor haar hoefde het niet, maar goed. Steve haalde wat frisdrank, glazen en een kan water. Ze gingen zitten.

Steve vertelde dat de volgende serie foto’s bij de bank worden genomen. “Paula, heb je er bezwaar tegen zijn pik in je mond te nemen?” Bezwaar? Bezwaar? Ze zou hem afrukken! “Nee Steve, daar heb ik geen problemen mee.”

“Goed, dat gebeurt dan tijdens de volgende serie. Maar Paula, ik zei je al eerder, geen sex. Het is niet de bedoeling dat je hem laat klaarkomen. Hij moet een stijve houden, ok?” Klote, dacht Paula, echt klote! Ik wil lekker met die pik spelen, maar ze zei: “Ja Steve, ik weet het. Maak je maar geen zorgen. En jij, Jimmy-boy, niet in m’n mond klaarkomen, hč?” Jimmy lachte slechts.

Toen ging het verder. Steve gaf weer zijn instructies. Paula moest, naakt uiteraard op de bank gaan liggen. Een been op de rugleuning. Haar andere been op de grond. Jimmy stond naast haar. Zij keek op naar zijn stijve. Hij legde zijn hand op haar kutje. Hij leunde over haar heen, zij nam hem in zijn mond. “Niet te ver,” klonk de zakelijke stem van Steve. Hij lag tussen haar benen met zijn tong op haar klitje. Het was een voorspel voor een heerlijke neukpartij, die er echter niet zou komen. Paula wist het en eigenlijk baalde ze daar enorm van. Allerlei sexstandjes werden aangenomen. Sommigen waren heel geil. Zo werden er foto’s gemaakt dat Paula op de bank zat met haar rug tegen de leuning. Haar benen ver gespreid. Ze hield zijn pik vast, terwijl hij haar schaamlippen opende. Ook moest ze zelf haar schaamlippen open houden terwijl hij met zijn gezicht er vlakbij was. Zo vlakbij dat Paula wist dat hij haar kon ruiken. Ze genoot, ze genoot en ze genoot. Het kon haar niet geil genoeg zijn. Het fotograferen van deze serie duurde best lang, maar eindelijk stopte Steve. “Genoeg. We zijn klaar. Ik heb meer dan 200 foto’s gemaakt. We gaan ze zo bekijken. Kleden jullie je maar aan!”

Aankleden? dacht Paula, aankleden! Ik ben zo geil, ik wil een vent! Maar Jimmy was al weg en keerde even later aangekleed terug. Er zat voor Paula niets anders op dan zich ook aan te kleden en zij volgde Jimmy’s voorbeeld. In de kantine werden de foto’s, inmiddels opgeladen in een laptop bekeken. Veel foto’s werden verwijderd, zodat er een heerlijke geile serie overbleef. De geilste foto vond Paula toen ze tegen de muur stond met haar heupen naar voren, terwijl zij Jimmy’s pik vasthield. Je zag op de foto druppels van haar geil op de binnenkant van haar dijen. Heel opwindend!

Het was klaar. Jimmy kreeg een envelop, omhelsde Paula, groette Steve en vertrok. Ook Paula kreeg een envelop. Toen ze het geld er uithaalde, telde ze 10 briefjes van 50! Daar was ze wel heel erg blij mee.

“Kom Paula, we gaan naar huis.” Tevreden, maar onbevredigd zat ze in de auto.

Onderweg stelde Steve voor in een wegrestaurant wat te eten. Tijdens het eten vroeg hij haar hoe ze het vond. Paula reageerde enthousiast: “Geweldig, Steve, heerlijk geil allemaal. Ik vond het hartstikke gaaf om te doen.”

Steve: “Ben blij dat te horen. Misschien wil je dit nog wel een keer doen? Of een video? Of misschien allebei?”

“Nou Steve, wat mij betreft allebei. Je moest eens weten hoe het maken van foto’s mij opwond. Eerst foto’s dan film, lijkt me heerlijk!”

“Wacht even. Ik zal kijken of ik iets kan regelen.” Hij pakte zijn telefoon en sprak met iemand over een nieuwe fotoshoot met Paula met daarachteraan een video. Hij luisterde, stelde wat vragen en beeindigde het gesprek.

“Nou Paula, je wens kan vervuld worden. Ergens volgende week doen we eerst een fotoshoot en daarna een video. We doen het in dezelfde serie. Dus: moeder en zoon.”

“Wow, leuk”, reageerde Paula, “weer met Jimmy?”

“Dat weet ik niet. De fotoshoot sowieso niet. Anders krijg je een herhaling van foto’s. Maar de video zou kunnen, dat weet ik niet. Dat wordt allemaal geregeld. Misschien worden de foto’s wel wat explicieter, maar dat vind je vast niet erg, toch?”

“Nee hoor,” reageerde Paula, maar eigenlijk had ze geen idee wat dat betekende.

“Goed, prima, ik laat je het morgen weten. Ik bel je weer op voor het middageten. Nog een ding: de fotoshoot levert je weer 500 euro op, de video 1000! En uiteraard contant na de opnames!”

Na de maaltijd reden ze weer verder. Toen ze er bijna waren vroeg Steve: “Paula, moet je gelijk naar huis of zullen we nog wat drinken?”

“Lijkt me fijn,” antwoordde Paula.

“Wat dacht je van een drankje in de bar van mijn hotel?”

Paula glimlachte en dacht: waarom niet gelijk op je kamer? Maar ze antwoordde dat haar dat een prima idee leek.

Aan de bar bestelden ze wat te drinken en omdat Paula nu eindelijk wel eens een vent wilde, vroeg ze recht voor z’n raap: “Zeg Steve, als jij zo aan het fotograferen bent, doet het dan iets met je? Ik bedoel sexueel?

“Soms wel, soms ook niet.”

“En vandaag?”

“Jij was wel erg geil. Je bent een natuurtalent! Ik moet je eerlijk bekennen dat ik soms een stijve had. Maar ja, ik ben de professional en moet daar dus professioneel mee omgaan!”

Direkt legde Paula haar hand op zijn dijbeen en streelde die. Ze zei met een ondeugend geil lachje: “Dan wil ik die wel eens zien!”

“Dan gaan we nu naar mijn kamer.” Hij tekende voor de drankjes en ze gingen naar boven. Eenmaal in de hotelkamer drukte Paula hem tegen de muur en maakte zijn broek open. Broek en slip trok ze naar beneden. Ze zag zijn dikke, half stijve pik. Onmiddellijk begon ze hem te pijpen. Een stijve wilde ze zien! Dat was zo geregeld. Ze stond op en trok haar kleren uit. De hoeveelste keer was dat nu al vandaag? Ook Steve kleedde zich snel uit. Even later vielen ze op bed. Er was maar weinig voorspel nodig. De dag had Paula, maar ook Steve zo opgewonden, dat hij direct in haar drong. Diep en hard neukte hij haar. Paula liet zich gaan. Alle spanningen gleden van haar af. Ze gaf zich volledig. Met gesloten ogen en haar benen gekruist over Steve’s rug werd ze geneukt. De orgasmes kwamen en gingen. Ze liet alles maar over zich heen komen. Plotseling voelde ze zijn warme zaad in haar stromen. Dat bracht haar tot een nieuw hoogtepunt. Ze klemde hem vast met haar benen. Het leek een eeuwigheid te duren. Toen voelde ze hem verslappen en ze nam haar benen weg. Ze voelde zich heerlijk genomen. Dit had ze nodig. De, gedurende de dag opgebouwde sexuele spanning, had eindelijk zijn ontlading gevonden.

Ze bleef nog een tijdje. Later neukten ze nog een keer: rustig en ontspannen.

Tegen middernacht verliet ze de kamer. Met de taxi ging ze naar huis. Het was een heerlijke dag geweest.

Ze voelde zich nu niet alleen tevreden, maar ook bevredigd.

(wordt vervolgd)

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Paula, De Nymfomane - Fotoshoot En Film

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Een Verrassende Voetbalavond...Door: G.B.
Gelezen: 767x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
23-05
8.9
:: Dorien En Ik - 7Door: Mike1985
Gelezen: 1203x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
23-05
9.5
:: Jeanet, De Buurvrouw - 7Door: Johnnie
Gelezen: 1987x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
23-05
9.2
:: Rosanne Heerlijke HoorDoor: Frecolnago
Gelezen: 4956x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Grote Tieten
23-05
8.0
:: Tuin SproeienDoor: Eo
Gelezen: 6825x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buiten, Keuken, Pijlen, Sex, Beffen, Geil, Nat
22-05
8.2
:: Sophie’s Belevenissen - 2Door: SOPHIE
Gelezen: 2698x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.2
:: Waargebeurd - Deel 5 (slot)Door: Fantasylover
Gelezen: 4077x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
22-05
9.0
:: Dorien En Ik - 6Door: Mike1985
Gelezen: 3155x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-05
8.9
:: Waargebeurd - 4Door: Fantasylover
Gelezen: 7285x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
20-05
8.6
:: Afrodisiac - 3Door: Mike
Gelezen: 3166x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Openlucht
20-05
8.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 7Door: Karel776
Gelezen: 4115x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Spuiten, Hoer, Extreem, Anaal
20-05
8.8
:: De Oude Vaas - 1Door: Robb Breen
Gelezen: 8275x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Drama, Tieners, Hetero
19-05
7.8
:: Anders Dan VerwachtDoor: Groen
Gelezen: 8125x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Werk
19-05
8.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 6Door: Karel776
Gelezen: 4505x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Vastbinden
19-05
9.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 5Door: Karel776
Gelezen: 7295x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Sexclub, Vreemden
17-05
9.3
:: Waargebeurd - 3Door: Fantasylover
Gelezen: 9835x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
17-05
8.5
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!