63.184 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 28-09-2023 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 37991x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 0
Het onderstaande speelt zich af in juli 1994, in onze zomervakantie.

Ik sprong op van tafel om de telefoon op te nemen. "Wie is het Ton?", vroeg mijn moeder.
Ik bedekte het mondstuk en vertelde het haar dat het Erwins moeder Mieke was. Mijn moeder stond op om te telefoon van mij over te nemen en ik keerde terug naar de tafel om het avondeten af te maken.

Mijn vader, mijn zusje Ellen en ik luisterden naar het gesprek wat mijn moeder met Erwins moeder had. Erwin was mijn beste vriend. We waren allebei 17 bijna 18. Onze verjaardagen zijn in september lagen slechts een week uit elkaar. Mijn zusje Ellen en Erwins zusje Maud waren ook beste vriendinnen, sinds jongs af aan. Zij waren beiden 16, bijna 17. Hun verjaardagen zijn in december dus het leeftijdsverschil tussen de jongens en de meisjes was ongeveer 15 maanden. We kenden elkaar al ons hele leven en woonden slechts een paar huizen van elkaar.

"Ik weet zeker Mieke, het zal helemaal geen probleem zijn" zei mijn moeder aan de telefoon.
"Ja, oké, zeker, nee... Nee... maak je geen zorgen over hen. De kinderen vermaken zich wel. Oké, doei", zei mijn moeder voordat ze de telefoon ophing.

"Nou, het ziet er naar uit dat jullie dit gezelschap zullen hebben weekend.", zei onze moeder tegen ons.

Ze vertelde ons dat Mieke’s moeder met spoed naar het ziekenhuis moest. Zij en haar man kunnen Erwin en Maud niet meenemen omdat ze zich dood zouden vervelen in het ziekenhuis. En zodoende zouden Erwin en Maud al over ongeveer een uur naar ons toekomen om het weekend bij ons door te brengen.

"Hé papa, kunnen Erwin en ik in de achtertuin slapen?" vroeg ik opgewonden.

Hij keek mijn moeder glimlachend aan en zei: "Ik zie niet in waarom niet."

"Willen jullie meisjes ook buiten slapen?", vroeg mijn moeder aan Ellen.

"Nee joh, buiten met al die beestjes! Geen denken aan! ", antwoordde ze gevat.

Als het gaat om verlegenheid tegenover uitbundigheid op een schaal van 1 tot 10 dan was ik op die leeftijd hooguit een 5. Erwin daarentegen was een 8, gemakkelijk in de omgang en soms brutaal. Zijn zusje Maud was niet verlegen maar ook niet heel uitbundig, dus ik geef haar een 7. En mijn zusje Ellen was altijd heel uitbundig, joviaal, brutaal, speels, maakte gemakkelijk vrienden dus ik denk dat ze een 9 of misschien wel 10 is.

Na het eten ging ik naar garage om de tent te halen. Even laten waren mijn vader en ik de tent aan het opzetten in de achtertuin toen Erwin en Maud arriveerden. Erwin hielp ons verder met de tent op te zetten. Toen dat klaar was liet mijn vader ons alleen terwijl we in de tent plannen maakten voor het aankomende weekend.

"Dit is echt cool, we kunnen dit weekend echt van alles doen!”, zei ik tegen Erwin.

"Ja we kunnen stiekem door de buurt sluipen om te kijken of we een goed raam kunnen vinden om in te gluren", glimlachte hij.

"Misschien zien we wel ergens tieten of zo", lachte ik.

Als achtergrond moet ik hieraan toevoegen dat ik met mijn 17-bijna-18 nog maagd was. Internet was in opkomst maar nog niet in alle huishoudens aanwezig. Ik had wel een verzameling echte seksboekjes en trok me veel af. Maar verder dan wat tongzoenen met een meisje was ik nog niet gekomen. En ik had nog nooit een meisje bloot gezien. Erwin had tot voor een paar maanden geleden wel een vriendinnetje die hem aftrok en hij heeft haar ook verschillende keren gevingerd. De verhalen die hij mij vertelde wonden me wel op. Dus, het vooruitzicht om misschien wel tieten te zien maakte me geil.

"Als ik je iets vertel, beloof je het dan niet te vertellen?” vroeg Erwin.

"Tuurlijk, wat is het?"

"Ik heb Maud vorige week naakt gezien", fluisterde hij.

"Serieus, echt waar?", zei ik opgewonden.

Hij legde verder uit dat hij uit zijn slaapkamer kwam richting de overloop en Maud kwam uit de badkamer na een douche met alleen een handdoek om haar heen gewikkeld. Blijkbaar haakte de handdoek om de deurklink en kwam zo los en hij zag haar dus naakt!

"Ze zag me staan, maar ze dekte zich niet meteen af. Ik zag haar helemaal bloot. Haar tieten waren bloot nog groter dan ik had verwacht. Ook haar tepels waren best groot. Het is een echte vrouw, zelfs met veel bruin schaamhaar op haar kutje!”

"Wow, ik wou dat ik dat had kunnen zien!”, zei ik.

"Ik ging meteen terug naar mijn kamer om me af te trekken. Ik ben nog nooit zo hard klaargekomen als die avond!” zei Erwin opgewonden.

"Ik krijg serieus een stijve als ik dit alleen al hoor!”, zei ik tegen hem.

"Heb je zin om je af te trekken?" vroeg Erwin.

Ik opende de klep van de tent om naar buiten te kijken of we echt alleen waren. Het was bijna donker. Ik zag een lampje branden in Ellens kamer en ook in de huiskamer waar mijn ouders vast televisie aan het kijken waren. Ik sloot de klep en knoopte hem dicht. Ik keek naar mijn beste vriend die over de bobbel aan de voorkant van zijn korte broek wreef. Ik zei dat hij me nog eens moest vertellen hoe hij Maud naakt zag terwijl ik mijn pik uit mijn broek haalde.

Hij trok zijn korte broek en onderbroek nu helemaal voordat hij begon om het verhaal opnieuw te vertellen.

Ik keek naar Erwins stijve piemel die ik nog nooit eerder had gezien. Die van hem was ongeveer net zo groot als mij maar iets dikker, wat bij zijn eikel goed zichtbaar was. Daar was wel een verschil tussen die van hem en van mij. Ik zag dat hij ook naar die van mij keek en ik voelde me een klein beetje verlegen. Maar we trokken ons af, terwijl hij in detail het verhaal opnieuw vertelde.

"Heb je ooit de lul van iemand anders aangeraakt?" vroeg Erwin.

"Nee joh gek! Jij wel dan?”, reageerde ik enigszins geschrokken.

"Nee ook niet maar zou het wel eens willen proberen, gewoon om te kijken hoe het voelt”

"Je mag die van mij wel even aanraken als je wilt," zei ik twijfelend maar nieuwsgierig.

"Ik ben echt geen homo hoor, maar ben gewoon benieuwd of het voelt zoals de mijne", legde hij uit.

"Ik ben ook wat nieuwsgierig, denk ik. Wil je mij eens aftrekken als ik jou ook aftrek?”, bood ik heel zenuwachtig aan.

Mijn hart klopte heel snel want ik wilde dit wel en ik wilde dit niet. Ook zag ik Erwin even twijfelen. Hij reikte langzaam naar voren en nam mijn harde pik in zijn hand. Ik kreunde zachtjes toen ik de hand van iemand anders voelde. Ook ik reikte naar hem en wreef zijn stijve pik op en neer.

"Wauw dit is echt geil.", fluisterde hij. "Het voelt heel anders aan dan die van mij, als ik het bij mezelf doe.”

"Die van jou is ook geil en hard, we voelen het waarschijnlijk niet als we onszelf aanraken", zei ik zachtjes.

We bleven elkaar aftrekken. Ik weet niet waar Erwin aan het denken was maar ik stelde me zijn mooie zus Maud voor, zonder kleren. Wat zou ik haar graag eens naakt willen zien! Ik voelde hoe mijn ballen zich begonnen aan te spannen en waarschuwde hem dat ik het niet veel langer kon volhouden. Hij gromde dat hij heel dichtbij was om klaar te komen.

Ik gromde luid terwijl mijn pik zowat ontplofte. Erwin bleef zijn vuist op en neer pompen op mijn pik terwijl mijn hete sperma over mijn hele buik landde en op zijn hand. Na de derde sliert sperma uit mijn pik voelde ik hem nu ook klaarkomen. Ik zag de klodders eruit komen.

Erwin liet mijn pik los nadat hij was klaargekomen. Ik liet mijn hand nog even op zijn piemel en streelde hem nog even langzaam. Vreemd genoeg pakte hij zijn met sperma bedekte hand en vingers en bracht deze naar zijn gezicht en rook eraan. Met nog meer verbazing en ook wat walging zag ik dat hij zijn tong uitstak naar het sperma op zijn hand!

"Waarom doe je dat? Dat moet echt ontzettend smerig zijn!", zei ik.

"Ik heb mijn eigen sperma al eens geproefd en ik wil gewoon even proberen of dat van jou hetzelfde smaakt”, zei hij.

"En, smaakt het mijne naar dat van jou jouwe?" vroeg ik nieuwsgierig, maar ook nog walgend

"Zo ongeveer. Waarom probeer je het niet?" zei hij.

Ik keek hem aan en ondanks dat ik hier totaal geen zin in had keek ik nu even naar het goedje op mijn hand en bracht het maar mijn neus en ik kon een muskusachtige geur ruiken, vreemd maar niet onaangenaam. Heel erg twijfelend besloot ik het spelletje mee te spelen en mijn tong raakte slijmerige wit spul aan. Er zat blijkbaar een klein stukje op mijn tong wat zout proefde.

Blijkbaar vond Erwin het best geil om te zien en gulzig likte hij nog wat meer zaad van zijn handen. Ik vond het ook wel geil dat hij dat deed maar ik had niet echt zo’n zin om dat nu ook te doen. Dus ik gebruikte een handdoekje om mijn vingers en handen schoon te maken.

"Dat was geil maar laten we nu eens kijken of we tieten kunnen zien", zei hij terwijl hij de tent opende.

"Ik heb een idee, maar het is jullie huis dus jij moet het doen als je dit ook ziet zitten”, zei hij.

“Oh, wat gaan we doen dan?”, vroeg ik nieuwsgierig.

“Is Ellens slaapkamer niet aan deze kant van het huis? Ik zie dat jullie allemaal van die luxaflex hebben, misschien kun je naar Ellens kamer gaan om het een klein beetje te kantelen zodat we vanaf hier misschien naar binnen kunnen gluren straks? Ik zou de tieten van jouw zus ook wel eens willen zien!”, zei hij heel brutaal.

Zowel mijn als Ellens slaapkamer is inderdaad op de begane grond van ons huis. Mijn ouders slapen boven en er is een badkamer boven en beneden. Ellen en ik gebruiken meestal de badkamer beneden.

Erwin sloop uit de tent de duisternis van de achtertuin. Ik vertelde hem dat ik het idee wel zou uitvoeren en dat hij op mij moest wachten. Ik liep via de achterdeur het huis binnen en zag mijn ouders, Maud en Ellen in de woonkamer een film kijken. Ik zei gedag en zei dat ik even naar de badkamer ging. Met een snel kloppend hard opende ik Ellens slaapkamer en opende de luxaflex een heel klein beetje. Ik keek even en het leek niet al te veel op te vallen.

Zachtjes sloot ik haar kamerdeur weer en ging naar de badkamer om de WC door te trekken. Ik zei ze gedag en liep weer naar buiten.

"Check dit eens Erwin!", zei ik tegen Erwin.
We liepen naar het raam en keken via het kleine kiertje omhoog tussen de jaloezieën van Ellens raam. We konden op deze manier de hele slaapkamer zien.

"Ah man, dit is te cool", zei hij opgewonden. "Nu moeten we alleen geduldig wachten tot ze zich klaarmaken om naar bed te gaan."

“Het is wel spannend maar Ellen is mijn zusje en het zal wel wat raar zijn als ik haar tieten misschien zie vanavond.”, zei ik een beetje schuldig.

“Je hebt een supermooie zus man! Geniet er gewoon lekker van als je straks wat te zien krijgt wat je nog niet eerder hebt gezien. Je vond het toch ook geil toen ik je over Maud vertelde?”, reageerde Erwin.

Ik glimlachte en knikte instemmend.

De tijd leek lang te duren en we vermaakten ons door wat in de buurt rond te hangen. Na een uur of wat liepen we weer de achtertuin in en zagen tot dat er nu meer licht brandde in Ellens kamer. Erwin en ik liepen zachtjes naar het raam en gluurden binnen. Ellen en Maud zaten op het bed zachtjes te praten. We konden het hele gesprek niet horen maar we vingen stukjes en beetjes op. Ze hadden het over jongens in hun klas. Ellen vroeg even later aan Maud eerst wil douchen. Kort daarna liep Maud weg en Ellen ging op bed wat lezen.

Zonder een kik te geven bleven we rustig wachten en onze ogen waren inmiddels goed gewend aan de minuscule horizontale openingen tussen de jaloezieën. Na ongeveer 10 minuten kwam Maud terug met een grote witte handdoek die haar lijf van haar oksels tot aan haar knieën bedekte. Ellen glimlachte en we hoorden haar duidelijk zeggen: “Welkom terug schoonheid!”. Gekleed in haar handdoek pakte Maud een onderbroekje en shirt uit haar weekendtas. Kort daarna gooide ze haar handdoek op bed en mijn adem stokte zowat toen ik Ellen naakt zag: haar mooie volle borsten op een paar meter afstand van mij, in voldoende licht. In die 2-3 seconden voordat ze haar onderbroekje aantrok zag ik haar behaarde kutje. Donkerbruin schaamhaar en het was best veel. Onwerkelijk! Voor het eerst in mijn leven zag ik een echt meisje helemaal naakt! Ze trok haar shirt aan en een klein beetje jaloers hoorden we Ellen zeggen: “Ik heb het al vaker gezegd maar die van jou zijn echt supermooi van vorm en grootte!”. Ah, dat was dus het bewijs dat de vriendinnen elkaar wel vaker naakt gezien hebben.

Ze kletsten nog even of van alles waarna ook Ellen naar de douche vertrok. Er gebeurde ondertussen niet heel veel maar ik bleef staren naar de mooie volle borsten van Maud, die nu verstopt waren onder haar shirt. Wat een fantastisch mooie meid is het toch! Zou ze nog maagd zijn, of zou ze al ervaring hebben met vriendjes? Of zou ze zich wel eens vingeren?

Dromerig en geil bleef ik staren en ik pauzeerde even om naar Erwin te kijken. De brede glimlach op zijn gezicht verraadde dat hij het ook wel kon waarderen. Het leek niet lang te duren voordat Ellen de kamer weer binnenkwam. Giechelend liet ze ook haar handdoek vallen, vlak voor de ogen van Maud. Mijn mond viel open van verbazing, van geilheid, van nieuwsgierigheid en van het stiekeme om mijn bloedeigen zusje Ellen in haar naakte glorie te zien. Ik had nog nooit eerder gefantaseerd over mijn zus of gedacht om haar te begluren maar dit was echt geweldig! Haar lange blonde haren, haar mooie goedlachse gezicht, haar huid die altijd een zonnig tintje leek te hebben en nu zag ik zelfs haar mooie kleine borsten. En niet te vergeten haar lichtbehaarde kutje, de haartjes daar waren donkerder dan haar hoofdhaar, een soort van donkerblond. Op een paar momenten zag ik zelfs wat van haar schaamlippen. Wat ontzettend geil om dit te zien! En heel wat beter dan de onbereikbare meiden en vrouwen uit mijn pornoboekjes. Terug naar haar borsten: Klein maar fijn, want Ellen is een hele slanke, kleine meid van hooguit 1.60 meter groot. Mijn ogen gingen brutaal over haar hele lijf en ik was me ineens bewust van mijn stijve lul in mijn korte broek. Dit was fout, ik had gewoon een stijve door het zien van mijn naakte zus! Of was mijn lul nog stijf van eerder, toen ik Maud naakt zag?

Speels pakte ze haar handen en hield deze op haar borsten en ze zei tegen Maud: “Wat zou ik graag willen dat die van mij een beetje groter waren!”

Maud stond op en nam tot onze verbazing de regie over en legde haar handen op Ellens borsten. Ze zei zacht maar wel hoorbaar: “Zo klein zijn ze anders ook niet!”

Ellen zei: “Laat die van jou nog eens voelen. Volgens mij zijn ze nog groter dan de vorige keer.”

Het geile schouwspel werd beter en beter want Maud trok haar shirt uit en gooide dit op het bed. Nu stond ze in alleen haar slipje voor de nog altijd volledig naakte Ellen. Ellen legde haar handen onder grote borsten van Maud en tilde ze min of meer op. Ze lachten beiden en Maud zei nu “Die van mij zijn misschien wel groter maar jij ben veel slanker, ik mag wel wat kilootjes kwijt.”

Ellen zei nog iets wat voor ons niet hoorbaar was maar ik neem aan dat het een complimentje was. Nee, Maud is echt een hele mooie meid. Misschien wat voller maar een heel mooi sprekend gezicht, mooie mond met een schitterende glimlach, compleet met halflange bruine krullen.

Maud trok haar shirt weer aan en ook Ellen pakte een schoon shirt uit haar kast en ze gingen samen op bed liggen en praatten over koetjes en kalfjes. Zover ik kon beoordelen had Ellen nog steeds geen slipje aan.

Ik keek Erwin aan en zag dat hij langzaam over de bobbel in zijn korte broek aan het wrijven was.
Ook ik wreef wat over mijn broek nog even nagenietend en kijkend naar deze twee meiden op bed. Per ongeluk een zachte kreun horen en ik zag Ellen naar het raam kijken. Ze draaide zich naar Maud en ze fluisterden wat. Ik hoop niet dat ze iets in de gaten hebben. OK, de manier zoals Erwin nu naar mij keek sprak boekdelen en we moesten onze missie afbreken. Maar we hadden gezien wat we hadden gehoopt, heel geil!

"Jezus, ik kan het niet geloven!", zei ik terwijl ik de tent dicht deed.

"Wat een lekker lijf heeft jouw zus zeg! En wat een kutje zeg, ik zag haar schaamlippen!”, zei Erwin
“Hoe vond jij het dan om jouw zus bloot te zien Ton? En wat denk je van Maud?”

“Heel geil om ze alle twee naakt te zien, jij hebt echt een superlekkere zus man. Die mooie grote tieten van Maud, ik zal me daar nog vaak op aftrekken. En Ellen… best raar om mijn zusje zonder kleren te zien. Haar tieten zijn wel wat kleiner maar best oké. Het zijn alle twee wel echte mooie meiden. Compleet met haartjes op hun kut. Geil!”, zei ik.

Mijn ballen deden pijn van zoveel minuten geilheid en ook Erwin zei dat hij zich wou aftrekken na het zien van al dit lekkers. Niet veel later lagen we beiden helemaal naakt op onze slaapzakken. Erwin vroeg of hij me af mocht trekken als ik het daarna voor hem zou doen. Gevoed door geilheid en nog terugdenkend aan die twee blote zussen van ons knikte ik instemmend. Hij draaide zich naar mij toe en nam mijn stijve pik in zijn hand en liet langzaam zijn vingers langs mijn pik gaan.

Ik sloot mijn ogen en liet het geile gevoel de vrije loop nemen. Ik kreunde luid toen hij zijn hand wat sneller liet bewegen. Ik voelde me fantastisch totdat hij ineens stopte met bewegen. Ik opende mijn ogen en zag hoe Erwin van dichtbij naar mijn pik staarde. Het leek alsof hij in een trance was. Alles om me heen leek stil te staan toen ik zag dat hij zijn hoofd meer naar mijn pik bewoog en mijn eikel in zijn mond nam.

“Wat doe je Erwin? Dit voelt zo lekker, zo goed!”, kreunde ik terwijl mijn pik dieper in zijn mond gleed.

"Voelt het echt goed?", vroeg hij me toen hij even zijn mond terugtrok

"Dit is serieus het lekkerste wat ik ooit heb gevoeld, ik zweer het!"

"Wil je het ook bij mij doen straks?", vroeg hij.

Ik dacht er een paar seconden over na want ik val 100% op meisjes en niet op jongens. Maar dit geile moment nam de overhand en zei “Fuck it, ja, ik doe het ook bij jou! Als je maar afmaakt waar je aan begonnen bent."

Ik zuchtte van opluchting toen ik merkte dat hij zijn lippen zich om mijn harde pik sloten. Hij bewoog zijn mond op en neer over de zachte sponsachtige kop. Ik voelde het topje van zijn tong over mijn pisgaatje en hij proefde waarschijnlijk al het voorvocht dat eruit lekte. Erwin gebruikte een vrije hand om mijn ballen wat te masseren terwijl hij nu hard aan mijn lul zoog. Ik val totaal niet op jongens en dacht vurig aan de naakte lichamen van Maud en Ellen en of één van hen wel eens ooit gepijpt zou hebben. Nog beter: ik stelde me voor dat het Maud en Ellen waren die met mijn pik en ballen in de weer waren. Het zou niet lang duren voordat ik klaar zou komen. Ik waarschuwde hem met een stamelend “Ik k-kom zo…”

Verwachtend dat hij weg zou trekken en verder zou gaan met zijn hand bleek het tegenovergestelde te gebeuren: hij zoog nog harder en leek vastbesloten op mij met zijn mond klaar te laten komen.

"Ohhhh Erwin ik kom klaar… ik k-k-kom…!”, kreunde ik, en deed mijn best om niet te schreeuwen.

Ondanks dat ik al eerder was klaargekomen leek deze lading nog meer te zijn dan eerder. Ik hoorde hem slurpen en wist dat hij de laatste druppel van mijn zaad door wou slikken. Zo overgevoelig als mijn eikel was, zo bleef hij nog wat doorlikken en slikken totdat ik hem smeekte: “Je moet nu echt even stoppen…”

Toen hij eindelijk stopte en ik op keek zag ik dat mijn pik helemaal schoon was. Er was geen druppel of restje sperma meer te bekennen. Jee, hij heeft echt zijn best gedaan om alles schoon te maken. Mijn geilheid was grotendeels weggeëbd maar ik moest zo nog aan de slag met zijn pik.

"Was het echt lekker?", vroeg hij, zoekend naar bevestiging.

"Echt lekker, superlekker! Ik ben volgens mij nog nooit zoveel en zo hard klaargekomen", zei ik.
"En nu is het jouw beurt."

Hij strekte zich comfortabel uit op zijn slaapzak terwijl ik tussen zijn harige benen kroop. Dat eerste begin voelde wel wat raar want ik hou van vrouwen en hun mooie lichamen, niet van harige mannen maar dit was eigenlijk wel heel geil. Ik wikkelde mijn vingers om zijn stijve lul waardoor hij zachtjes kreunde. Ik twijfelde enorm om erop te zuigen en ergens wilde ik het niet doen. Maar ik was het hem verschuldigd want hij deed het ook bij mij. Ik likte mijn lippen en stak mijn tong uit naar zijn eikel.

Ik proefde meteen een druppeltje voorvocht wat uit zijn eikel droop. Dat smaakte naar het sperma wat ik eerder al van mijn hand likte maar zeker niet zo dik, gewoon waterig. Ik ga een soort van ongemakkelijk kusje op zijn eikel en liet vervolgens de eikel in mijn mond glijden. De smaak was niet lekker, niet vies maar gewoon neutraal net zoals duimzuigen, met uitzondering van het zoute weeïge smaakje van het voorvocht dan. Na nog even twijfelen liet ik mijn hoofd omlaag zakken, met mijn mond om zijn dikke pik en ik begon hem nu echt te pijpen. Heel onwennig maar het ging prima. Zijn gedrag kopiërend speelde ik met een vrije hand met zijn harige ballen.

"Oh ja Ton, niet stoppen!", kreunde hij.

Ik spande mijn lippen aan en zoog harder op zijn kloppende stijve pik. Er ging een vreemd gevoel door mij heen toen hij mijn hoofd en haren streelde maar ik bleef geconcentreerd doorpijpen. Ik hoorde hem grommen en hijgen en wist dat het voor hem ook niet veel langer zou duren voordat hij klaar zou komen. Maar de gedachte om zijn sperma in mijn mond te krijgen leek me toch niet echt prettig. Er gingen veel gedachtes door me heen want hij liet mij wel in zijn mond klaarkomen. Zou ik het toch doen, of niet?

"Ohhh Ton, kerel, ga alsjeblieft door!” zei hij vrij luid terwijl ik zijn zaad in mijn mond voelde komen.

De eerste schok kwam ver op het achterste van mijn tong binnen en ik slikte meteen zonder na te denken. De tweede schok leek enorm veel te zijn en met moeite kreeg ik dit ook weggeslikt. Schokkend liet ik zijn lul nu uit mijn mond komen en zag dat er nog wat meer sperma uit kwam. Dichtbij kijkend naar de kloppende eikel trok ik hem af totdat er niets meer uitkwam. Ja, ik had het grootste gedeelte doorgeslikt. Pffff, hij heeft mij echt schoongelikt dus ik twijfelde weer even liet nog één keer mijn mond over zijn lul zakken en nam nog wat overgebleven sperma in mijn mond. Maar dat leek zo dik te zijn dat ik dit niet echt weg zou krijgen. Ik pakte het handdoekje en spuugde dat laatste gedeelte in de handdoek en zei beschamend “Sorry, ik heb het geprobeerd”.

"Dat was helemaal geweldig. Je liet me echt keihard klaarkomen. Dat doe je echt heel goed! En wel heel geil dat je wel wat sperma geslikt hebt. Echt schoonlikken met je mond hoeft ook weer niet hoor.", zei hij. Zonder veel woorden gaf ik hem een ander handdoekje wat hij gebruikte om hem een beetje schoon te maken.

Nog wat nagenietend lag onze focus nu weer op onze zussen en wat we vanavond gezien hebben. Hij vroeg of ik wel eens over mijn zus heb gefantaseerd en mijn antwoord was “Nee, niet echt maar daar is vanavond verandering in gekomen. Zo geil om haar naakt te zien!”

"Wat als we ze gewoon vragen of ze wat met ons willen dollen? Misschien mag jij wel aan Maud’s tieten voelen en ik aan de tieten van jouw zus!”, vroeg Erwin met een knipoog.

"Ik weet het niet, ze kunnen boos worden en het aan mijn ouders vertellen. Ik denk dat ze dat niet willen.”

"Ja, misschien is het niet zo’n goed idee", lachte hij.

Kort na dit gesprek wensten wij elkaar welterusten. Ik lag in mijn slaapzak terug te denken aan de gebeurtenissen van vanavond. Ik had nog nooit eerder de lul van een andere man aangeraakt en nu heb ik zelfs mijn beste vriend afgetrokken en gepijpt.

Ik voelde me niet slecht en schaamde me ook niet maar ik was wel wat verward over deze avond met Erwin. Ik vroeg me af of hij ook in de war was net zoals ik.

"Hé Ton, slaap je al?" vroeg hij zachtjes.

"Nee, ik lig hier gewoon te denken."

"Ik ook, ik weet dat ik geen homo ben, maar ik vond het wel leuk om dat te doen met jou", zei hij.

"Ik vond het ook leuk. Ik denk dat als we nog steeds van meisjes houden dan is het goed", redeneerde ik.

"Ja, ik denk niet dat het verkeerd is om elkaar te een goed gevoel te geven zolang we het nog met meisjes willen doen."

Ik denk dat dat onze twijfels heeft weggenomen. Ik vertelde hem dat ik zo blij dat hij mijn beste vriend was. Hij zei dat hij ook blij was. Hij rolde op zijn zij en niet veel later hoorde ik zijn zachte gesnurk. Ook ik viel in slaap.

Ik heb geen idee hoe laat het was maar ik hoorde mijn moeder buiten de tent zeggen dat het ontbijt klaar was. Eenmaal aangekleed liepen we het huis in naar de keuken. Maud en Ellen zaten al gekleed aan tafel, beiden in shirts en korte broek. We staarden allebei naar onze zussen met een glimlach op onze gezichten.

“Waarom kijken jullie zo naar ons?", vroeg Ellen geïrriteerd.

"Uh, geen reden, sorry", zei ik.

Ze schudde haar hoofd terwijl ze naar Maud keek en liet een glimlach zien. Na dit onwennige begin begonnen we te eten. Mijn moeder vroeg wat onze plannen waren voor vandaag. Ik haalde mijn schouders op en zei dat we geen echte plannen hadden. Ellen had ook nog niets in de planning. Mijn moeder zei dat zij en papa na het ontbijt een tijdje weg zouden zijn naar de IKEA en nog wat andere winkels op de meubelboulevard op zo’n 45 minuten rijden van ons huis. Omdat ik de oudste was zei ze toch wel streng “Pas goed op je zus en Maud, en natuurlijk ook op Erwin! Maar jullie zijn oud genoeg.”

"Oké dan, vermaken jullie je maar en ik laat wel weten als we vertrekken”, zei mijn moeder.

"Wil je gaan zwemmen?" vroeg ik even later aan Erwin.

We hadden een klein bovengronds zwembad aan de achterkant van de achtertuin. Hij knikte met zijn hoofd en dus we gingen de tent in om ons om te kleden. Ik keek onbewust of misschien bewust naar zijn zachte pik terwijl die van mij alweer keihard was, denkend aan de naakte lijven van Ellen en Maud. Erwin lachte en vroeg of hij mij weer nodig had om er iets mee te doen. Ik zei “Nee, dat hoeft niet. Mijn stijve gaat vast wel weg als we in het koude water zijn.”

Eenmaal in het zwembad praatten we fluisterend nog wat na over het gluren naar onze zussen gisteravond. Even later kwam Ellen vragen of het leuk was in het zwembad en of het water niet te koud was. Erwin zijn meteen brutaal “Kom er zo maar bij, en neem mijn zus ook maar mee!”

Ondertussen kwam mijn moeder naar buiten en zei: “Wij vertrekken zo, doe voorzichtig. Tot straks!”

Niet veel later kwamen Ellen en Maud in hun bikini’s naar buiten en ik liet mijn ogen over het mooi gevulde bikinitopje van Maud glijden. Het is bizar geil dat ik haar gisteravond naakt heb gezien, net zoals mijn Ellen in haar iets minder gevulde topje. Er gingen zoveel geile gedachtes door me heen en ik zou Maud nog zo graag eens opnieuw naakt zien. De gedachte alleen dat er onder haar bikinibroekje een echt volwassen harig kutje zit is echt supergeil!

Plotseling leek het weer om te slaan en we hoorden in de verte een donderslag. Omdat ik het oudste was zei ik meteen “Dit kan gevaarlijk worden! Laten we er uitgaan voordat het echt begint te bliksemen. En we moeten ons maar meteen douchen zodat we niet maar naar chloor ruiken.”

Gelukkig luisterde iedereen en nadat Ellen en Maud zich binnen gingen douchen spoten Erwin en ik elkaar af met de tuinslag, ook al hielp dat natuurlijk niet tegen het chloor. Even later zaten we weer aangekleed in de tent. Erwin stelde voor “Zouden die twee al klaar zijn met douchen? Zou het teveel opvallen als we nog een keer door het raam proberen te kijken?”

“Nee, het is nu licht buiten, dat valt echt teveel op als we het nu weer proberen!”, zei ik resoluut.

Een paar minuten later hoorden we Ellens stem buiten de tent “Ton? Erwin? Komen jullie zo even naar binnen, naar mijn slaapkamer?”

Een beetje verrast stamde ik “Eh, tuurlijk, we komen er zo aan.”

Ik hoorde haar weglopen vroeg verbaasd aan Erwin “Waarom zou ze dat nou weer vragen? Ze wil normaal gesproken niet dat er iemand op haar kamer komt. Dat is verboden terrein voor mij.”

Ook Erwin, die normaal gesproken wel een antwoord klaar heeft haalde zijn schouders op en zei: “Geen idee!”

Eenmaal binnen liepen we een openstaande slaapkamer binnen waar Ellen in korte broek en shirt met nog natte haren op haar bureaustoel zat, kijkend naar de openstaande deur gericht. Maud zat in kleermakerszit op bed, ook in een korte broek en shirt, maar zonder mouwen.

Zonder te weten wat er ging komen voelde ik me zenuwachtig en wist niet wat ik moest zeggen maar Ellen opende al snel op hele serieuze toon haar mond: “Jij zit echt in de problemen Ton, en jij ook Erwin!”
"Huh, wat heb ik gedaan dan?", vroeg ik.

"Nou, Maud en ik weten echt wel dat jij of samen met Erwin door de lamellen van mijn slaapkamer hebt gekeken gisteravond!”

"Nee, echt niet… dat hebben we niet gedaan!" schreeuwde ik tegen mijn zus.

"Ik weet zeker dat mijn lamellen altijd helemaal dicht waren eerder op de avond want ik wil niet dat er iemand naar binnen kijkt.”

Ik voelde de kleur van mijn gezicht wegvloeien en mijn knieën werden week. Ik keek naar Erwin voor hulp, maar hij was wit als een spook en zag eruit alsof hij ziek zou worden.

"Wat wil je Ellen, ik geef je een paar weken zakgeld als je het niet tegen papa of mama zegt.”

"Ik wil je zakgeld niet!"

"Wat wil je dan? Ik doe alles zolang je maar niet tegen onze ouders zegt!”

"Alles Ton? Echt alles?"

"Ja, dat beloof ik zolang je het niet aan papa of mama vertelt!"

Ze keek Erwin aan en vroeg of hij ook alles zou doen om het geheim te houden. Ook hij zou in de problemen komen als dit aan het licht zou komen. Hij knikte instemmend, niet eens in staat om te praten.

Het was even stil, ongemakkelijk stil. Mijn hart ging ontzettend snel tekeer. Ellen ging naast Maud op bed zitten en fluisterde in haar oor. Er werd wat heen en weer gefluisterd. Ik voelde vooral schaamte, dat mijn zus wist dat ik haar en haar vriendin had begluurd.

Na de stilte zei Ellen plots "Oké, Maud en ik hebben dat besloten dat we willen iets van jullie zien, want jullie hebben elkaar gisteravond ook gezien. En wat hebben jullie gezien? Ons naakt, of dat ik aan Maud’s borsten voelde? Of wat nog meer?”

Ik dacht “Wat nog meer?”. Hebben ze nog meer gedaan dan elkaars borsten voelen? Maar ik moest open kaart spelen en zei eerlijk “Ik heb gezien dat jullie elkaar borsten voelden.” Ik had eigenlijk het woord “tieten” in gedachten maar durfde dat zeker niet te zeggen.

Ellen zei: “Ik wil het jullie zien doen!”

"Huh, wat wil je ons zien doen?" vroeg ik.

En nu nam Maud tot mijn verbazing het woord en zei: "We willen zien dat jullie aan elkaars piemel zuigen!”

"Ja, of anders vertel ik het aan mama en papa", voegt Ellen eraan toe.

“Nee, flikker op! Dat gaan we echt niet doen!”, reageerde ik boos.

"Eh, ik denk dat we het beter kunnen doen Ton", knipoogde Erwin naar me zodat de meisjes niet konden zien.

Blijkbaar zag Erwin het wel zitten en ik moest er ook maar aan toegeven.
"Ja, ze hebben ons te pakken", zei ik op iets minder boze toon.

Erwin en ik keken elkaar even ongemakkelijk aan waarop Ellen zei “Kom van het bed af Maud, zodat onze broers de ruimte hebben.”

Maud leunde tegen Ellens bureau terwijl ik toekeek hoe Erwin zijn broek en onderbroek liet zakken. Zijn half stijve pik had ik al vaker gezien maar om nu min of meer gedwongen te worden was weer een ander uiterste. Ik zag Maud naar de pik van haar broer kijken waarna ze wat ongemakkelijk glimlachte naar Ellen die op haar beurt zei “Zo, dat is de piemel van je broer! Dat is de eerste keer dat je er één ziet, toch?”

Maud reageerde niet echt maar ze keek nu naar mij waarop Ellen weer zei: “Nu jij Ton, we hebben niet de hele dag de tijd.”

Even twijfelde ik en stond op het punt om alles af te kappen en dat ze had dan maar tegen mijn ouders moest zeggen.

Maar ik kon Erwin niet in de steek laten. Ontzettend zenuwachtig om mijn pik aan een meisje of meerdere meisjes te laten zien trok ik uiteindelijk toch mijn broek en onderbroek naar beneden. Heel gênant, maar mijn pik was al veel stijver dan ik had gedacht. Ook hier had Ellen weer commentaar op en zei “Kijk dan Maud, hij heeft er zin in!”

Ik zakte zowat door de grond door de schaamte dat mijn bloedeigen zus nu mijn lul zag. Ik nam plaats langs Erwin, zittend op de rand van het bed, aan de lange kant, waarbij beide meiden zicht op ons hadden.

Erwin nam zoals verwacht het voortouw en begon me langzaam af te trekken. Binnen no-time was mijn pik helemaal stijf. Ik kreunde zachtjes, en ik zag dat zowel Ellen als Maud glimlachten bij dit schouwspel. De normaal gesproken wat minder uitgesproken Maud zei “Jij ook Ton, trek aan die van Erwin!”

Gelukkig was dit niet meer helemaal nieuw voor mij anders zou ik hem helemaal flippen, maar ik deed het: ik nam de stijve lul van Erwin in mijn hand en begon hem ook af te trekken. Ellen bleef ons maar plagen en zei lachend “Kijk ze gaan dan! Ik dacht dat ze van meisjes houden maar zo te zien ook van jongens, of in ieder geval van elkaar!”

Ik bleef Erwin zoveel mogelijk aankijken om de plagende blikken van mijn zus en haar vriendin te ontwijken. Op het moment dat ik me bedacht dat Ellen en Maud het “zuigen” waren vergeten zei Ellen ineens “En nu elkaar even zuigen!”

Erwin reageerde meteen en ging op zijn knieën voor het bed zitten en nam met veel te veel gemak mijn pik in zijn mond. Zijn zus reageerde een beetje geshockeerd “Zo hey, dat doet hij gemakkelijk!”

Ellen reageerde daarop smakelijk lachend “Ja, dat is niet nieuw voor hem!”

Ik sloot mijn ogen en ondanks mijn stijve lul in deze warme, zachte, zuigende mond was ik niet echt aan het genieten. Ineens bedacht ik me dat mijn zus en haar vriendin misschien al verder met seks waren dan ik dacht, want hoe weten ze anders over trekken en pijpen en zo? Hoewel, Ellen zei eerder dat Maud nog nooit eerder een piemel heeft gezien.

Dit leek me een goed moment om het af te kappen en ik zei zo resoluut mogelijk “Jullie hebben je pleziertje wel gehad zo, toch? Laten we er nu maar mee stoppen.”

Maar Ellen keek heel serieus en zei “Nee Ton, zo gemakkelijk kom je er niet van af. Het is pas klaar als er gespoten is. En jij hebt nog niet aan de piemel van je vriend gezogen!”

Hoe is het mogelijk dat mijn zus zoiets zegt? Lamgeslagen besefte ik me dat hier geen ontkomen aan was en zei tegen Erwin: “Stop maar even, laten we alle twee op bed gaan liggen.”

Ik probeerde er nu gewoon het beste van te maken. Denkend aan een positie die ik in één van mijn seksboekjes had gezien zei ik tegen Erwin: “Ga maar op je zij liggen.”

Ook al was de positie in het seksboekje tussen een man een vrouw dacht ik dat dit ook wel voor ons zou werken. Ik ging op mijn zij liggen paar positioneerde mijn gezicht bij de nog altijd stijve lul van Erwin. En omgekeerd had hij zijn mond dicht bij mijn lul.

Nog voordat ik goed en wel de juiste positie had voelde ik Erwins lippen alweer om mijn lul. Gevoed door het moment maar min of meer gedwongen opende ik nu ook mijn mond en begon zijdeling zijn lul te pijpen. Ik hoorde slurpende geluiden en ergens maakte dit me ook heel geil. In gedachten was het niet mijn vriend Erwin maar die mooie Maud die nu vast aan het toekijken was. Gelukkig zag ik hun blikken niet want ik zag alleen maar Erwins piemel en benen voor me. Gelijktijdig waren Erwin en ik elkaar nu aan het pijpen.

Ik hoorde Maud tegen Ellen zeggen “Ik ga iets dichterbij kijken.”

Ja, zittend hadden ze vast niet het uitzicht wat ze graag wilde hebben. Volgens mij hoorde ik zowel Maud als Ellen staand bij het bed, kijkend naar hun pijpende broers.

Alsof het nog niet genoeg was voor Ellen zei ze lachend “Wie gaat er als eerste klaarkomen? Ik wil die troep niet op mijn bed. Wie als eerste gaat spuiten moet opstaan en die andere op zijn knieën voor hem gaan zitten als hij in zijn mond spuit!”

“Nee Ellen, dat moet je ze niet laten doen! Dat gaat wel heel ver!”, zei Maud nu wat ongemakkelijk.

“Volgens mij vinden ze het zelf ook wel lekker hoor!”, zei Ellen.

“Fuck! Dit wil ik echt niet! Maar ik ben degene die als eerste gaat klaarkomen!”, dacht ik stilletjes.

Zonder ook maar iets met Erwin te communiceren was ik degene die me losmaakte uit deze 69-positie en stond op. Mijn zus en haar vriendin stonden ongemakkelijk dichtbij.

Erwin ging op zijn knieën voor me zitten en bewoog zijn hoofd en mond op en neer en ik wist dat ik binnen de kortste keren klaar ging komen. Er gingen veel geile gedachtes door mijn hoofd, met de focus op de blote grote tieten van die mooie Maud. Ook de duidelijk zichtbare schaamlippen van het kutje van mijn zus passeerden de revue in mijn gedachten. Heel fout, maar het maakte me nog geiler.

Ik kon mijn gekreun moeilijk inhouden en ik schaamde om hardop “Ik ga klaarkomen!” te zeggen dus ik besloot dat niet te doen. Ik tikte Erwin op zijn schouder en knikte wat ongemakkelijk naar hem. Hij wist wat er ging komen.

“Kijk dan Maud, hij gaat spuiten! Hij komt in de mond van je broer!”, zei Ellen opgetogen of misschien opgewonden.

“Oh echt, gatver!”, zei Maud met grote walging.

“Haha! Valt best mee hoor. Zo vies is het nou ook weer niet. Je moet het zelf eens proberen!”, zei Ellen tegen Maud.

Horend wat Ellen zei maakte me woest geil. Als ik zo hoor wat Ellen zegt, betekent dit dat ze zeker wel ervaring met jongens heeft, en ook al eens gepijpt heeft! Maar Maud blijkbaar nog niet. Ik hield het niet meer en met een luide kreun liet ik mijn pik in Erwins mond spuiten.

Ellen was helemaal op dreef en zei luid tegen Erwin: “Slikken, doorslikken Erwin! Slik het allemaal door.”

Erwin gehoorzaamde en voor de tweede keer in mijn leven was ik gepijpt totdat ik klaarkwam, zelfs de tweede keer binnen 24 uur, bizar!

Zacht slurpend gaf Erwin nog een laatste likje op mijn eikel waarna het te gevoelig werd en ik hem zachtjes van me wegduwde.

"Ben je nu eindelijk tevreden Ellen, jij zegt niets tegen papa of mama?", vroeg ik aan mijn zus.

"Ik ging het nooit vertellen, we wilden gewoon zien hoe jongens het met elkaar doen.", giechelde ze.

"Ach, we hebben jullie ook naakt gezien en jullie zien er alle twee echt lekker uit!”, zei Erwin terwijl hij oogcontact maakte met zowel Ellen als zijn zus Maud.

"Ja, maar we waren niet zo dichtbij als jullie toen we door het raam keken.", klaagde ik.

Ik zag Ellen even denken waarna ze zei: “Hey Ton, Erwin is nog niet klaargekomen. Wat ga je daaraan doen?”

Wetende dat Ellen niets tegen papa of mama ging zeggen vroeg ik haar: “Wat ga jij daaraan doen?”
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Moeders Wondermooie Beharing ...Door: Steven D
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Behaard, Likken, Moeder, Neuken, Schaamhaar, Zomer,
"Toen ik jong was waren de zomers nog echte warme zomers, en vooral de winters nog echte strenge winters. De keren dat ik tijdens de Kerstvakantie buiten met de slee kon spelen kon ik niet op n hand tellen. De seizoenen tekenden zich toen nog veel d..."
23-05
9.4
PinksterweekendDoor: Dr. Feelgood
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Heerlijk Wat hadden we hier naar uitgekeken, lekker vrij met z n twee n en mooi weer. We hadden tussen de bedrijven door onze tuin al helemaal zomerklaar gemaakt, loungesetje schoongemaakt en de kussens erin. Zondag 1e pinksterda..."
23-05
9.0
Mijn Sugardaddy's -19Door: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bejaarden, Broer, Neef, Nicht, Ouderen, Verleiden, Zus,
"Elise was op weg naar de supermarkt, want het nadeel van een eigen huisje was nu eenmaal dat ze boodschappen moest doen om haar eigen potje te koken. Het meisje was inmiddels al begonnen met theorielessen voordat ze daadwerkelijk autorijlessen nam, w..."
23-05
9.1
Natuur Doet Het ... - 8Door: Jolanda
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Dochter, Lesbienne, Natuur, Neuken, Pijpen, Vingeren, Werk,
"Wij gaan regelmatig ook naar parenclubs. Daar ontstond vier jaar geleden een geile belevenis. Frans en ik gingen dit keer samen naar de parenclub. Dat doen we in Nederland want in Belgi is niet veel geils te beleven op dat gebied. Na een uurtje rijd..."
22-05
9.0
Zo Moeder Zo DochterDoor: Maxime21037
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Eerste Keer, Kinky, Moeder, Slipje,
"Zoals eerder vermeld zijn we een geil, kinky en taboeloos stel die graag experimenteert, de grenzen opzoekt en er regelmatig overheen gaat. We zijn een samengesteld gezin bestaande uit Ellen en haar twee kinderen Jolien van 16 en Noa van 17. Ik ben J..."
22-05
9.5
Op Weg Naar ... - 2Door: Xxxme
Reacties: 0
Lengte: Lang
" Dit verhaal is pure fantasie. Elke gelijkenis berust op toeval. In mijn verhalen komen er geen soa s voor. Met vuurrode wangen zat ik diezelfde namiddag nog bij mijn ouders en mijn twee zussen Laura en Lisa in de woonkamer. Wanneer m..."
21-05
9.2
Mijn Sugardaddy's - 18Door: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dildo, Neef, Nicht, Scheren, Sugardaddy, Voyeurisme,
"Toen Elise die ochtend opstond wist ze nog niet dat deze nieuwe dag een heel speciale wending zou krijgen. Het vroegrijpe 18 jarige meisje, dat op oudere mannen viel had inmiddels al een vast kringetje bejaarde potente sugardaddy s opgebouwd die ze n..."
21-05
9.2
Sven, Eva En John - 2Door: Geile Beer
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tante, Trio,
" Sven 16 logeert 10 dagen bij zijn tante Eva 24 en haar vriend John 32 . Door hun relatief kleine leeftijdsverschil hebben Sven en Eva nooit een Tante Neef relatie gehad maar altijd een grote zus broer tje relatie. Voor de exact..."
19-05
9.0
FamilievakantieDoor: Diva Donna
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Milf, Moeder, Spanje, Tante, Vakantie, Zwembad,
"In een saai kantoor op de 5e verdieping van een complex gingen de vingers van Donna over haar toetsenbord. Haar bureau lag bezaaid met oneindig veel papierwerk. Ze hoorde iets zoemen en pas na 3 keer had ze door dat haar telefoon overging. Snel veegd..."
17-05
9.1
Ze Neemt Me ...Door: Xxxme
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broer, Zus,
"In tegenstelling tot mijn klasgenoten heb ik een totaal andere band met mijn zus. Veel van mijn leeftijdsgenoten maken h l veel ruzie met hun broers of zussen maar ik niet. Mijn zus is gewoon mijn beste vriendin. Al lachend zegt mijn zus h l vaak t..."
15-05
9.4
Max'imamaDoor: Max
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gangbang, Likken, Moeder,
"De tranen rolden over haar wangen, was het van genot of wa s het van dat het meer was dan ze voor gehoopt had.. Onverbiddelijk hard waren ze voor haar geweest vandaag, dit had ze nog nooit meegemaakt, alhoewel ze al heel wat watertjes doorz..."
13-05
8.2
HeropvoedingDoor: Xxxme
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Ik kwam net van het toilet wanneer n van mijn plus zussen uit haar slaapkamer kwam. En goed geslapen broertje Vroeg Laura me met een glimlach terwijl ze haar haar wat opzij deed. Ja hoor. Zei ik met een blos op mijn wangen daar ze voor me ston..."
13-05
9.0
Klik hier voor meer...