Nu 63.537 Gratis Sexverhalen!
Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Afrikaans sexverhalen. In deze categorie staan 35 erotische verhalen.
Vluchtelingen En Een Roes Met Gevolgen - 2Door: Wijopontdekking
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Afrikaans, Besneden, Klaarkomen, Rape, Sperma, Verkracht,
"In voorgaande deel kon je lezen hoe ik en mijn vriendin Natalie samen met vluchtelingen op de parking meegingen tot bij hun verblijfsplaats. Mijn hoofd was in de war, droomde ik, was ik gedrogeerd, was ik stervende, duizend vragen schoten do..."
12-01-24
8.6
Zuid FrankrijkDoor: Genieter
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Afrikaans, Caravan, Frankrijk,
"Dit jaar had ik een camping geboekt aan de middelandse zee bij Perpignan. Aangekomen op de camping zag ik dat mijn staanplaats naast het gedeelde was dat bezet was door stacaravans. Nadat ik mijn caravan had geplaatst en de voorte..."
09-10-23
8.1
Ingrid - 1: De AfrikaanDoor: Liefhebber
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Afrikaans, Cuckold, Cuckolding,
"Het is winter, we liggen in bed, nagenietend van een heerlijke vrijpartij. Ik, Johan, 46 jaar met mijn vrouw Ingrid 38 jaar. Ingrid is een mooie vrouw om te zien, mooi gezichtje, lange blonde haren, tenger van postuur, 1.67 lang en een B cupje. Ik be..."
21-05-23
8.7
Camping Meisjes - 5Door: Genieter
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Afrikaans, Camping, Eerste Keer,
"Na mijn avontuur bij het zwembad ga ik eten en douchen zodat ik klaar ben voor het ontvangst van het volgende meisje. Ik lig op bed als er aan het eind van de avond iemand mijn voortent in sluipt en daarna de caravan in komt. Het ..."
04-04-23
8.7
Kigali 2022Door: Caro
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Afrikaans, Bbc, Donkere Mannen, Vreemdgaan,
"Hoi, Ik ben Caro, Belgische slanke meid, begin 30 en blond haar tot mijn schouders. Begin December ging ik met een paar medewerkers naar Kigali Rwanda om enkele workshops en een congres bij te wonen. Ik was alleen naar Zaventem geko..."
28-12-22
9.0
Hindoestaanse Hoertjes - 18: Verboden LiefdeDoor: Muis
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Afrikaans, Groepsex, Hindoestaans, Hoer, Porno, Prostitutie,
" b Priya b Max was uitermate tevreden over de prestaties van Shaan. Hij verdiende een klein fortuin aan haar, aangezien praktisch elke jongen extra betaalde voor een permanente herinnering aan een beurt met haar. Het was geweldig om zien h..."
20-08-22
8.9
Gerrit En Nel En De Statushouders - 4Door: Penpaal
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Afrikaans, Aftrekken, Groot Geschapen, Grote Lul, Slipje, Tieten, Tuin,
"Een opvallend verschil waren wel de slippers met plateauzolen die Nel bijna altijd droeg. Die hadden ze in Afrika vast en zeker niet. Nel was niet zo lang, ongeveer 1 meter 62 slechts, en ze wilde ten opzichte van andere vrouwen minstens 5 cm winnen..."
25-05-22
8.8
Tash En Alexa - 8Door: Tash
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Afrikaans, Bbc, Hakken, Transgender, Travestie,
"BELANGRIJK het is ten zeerste aangeraden om mijn vorige verhalen te lezen Dit is een vervolg, vooral deel 6 lezen is belangrijk. Drie weken na mijn incident met Vincent was er weer een presentatie van een vooraanstaande professor in de aul..."
13-02-22
9.4
Black Beauty Is Niet GayDoor: Jos
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Afrikaans, Besneden, Massage,
" i Dit verhaal is ook weer echt gebeurd i Wat heb ik nu gedaan Hoe is het mogelijk dat ik dat doe Ik stond versteld van mezelf. Dat ik zo stom, eerder geil, had gereageerd en iets had gedaan wat ik bij mijn volle verstand nooit had ge..."
19-06-21
8.6
Karin En Hansje - 31: Tiktok #Door: Jerre
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Afrikaans, Camera, Pijpen, Tiktok,
" i Voor een juist begrip van dit verhaal is het nuttig van eerst voorgaande delen te lezen. Karin en Hans waren al een paar weken zonder ouders. Ze leefden onder toezicht van hun tante Kris en oom Bert. Het komende weekend zouden ze met alle..."
12-04-21
9.3
De Club - 5: Het Afrikaanse DorpDoor: Gina
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Afrika, Afrikaans, Creampie, Slaaf, Slavin,
"Waar ik naar het Afrikaanse dorp zou gaan, ging pa de voortgangscontrole van Elly en Wout. Samen met Megan ging hij naar de kamer waar Elly en Wout zo zouden komen. Pa vond het ook tijd dat Megan eens andere mannen zou neuken. Daar had Megan geen enk..."
10-04-21
8.9
Mijn Geheimpje - 3Door: Saar_d_int
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Afrikaans, Donkere Mannen, Gent, Vreemdgaan,
"Daar sta ik dan, 36 jaartjes jong, met mijn armen rond de nek van John samen uit te hijgen en ons normale hartritme zoekende ... John zijn armen rond mijn zij, zijn handen op mijn onderrug en zijn vingers zachtjes masserend tegen mijn huid. Zo kan ik..."
09-04-21
9.1
Mijn Geheimpje - 2Door: Saar_d_int
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Afrikaans, Donkere Mannen, Gent, Vreemdgaan,
"Zaterdagmorgen, Ik word met een zalig warm gevoel in mijn lichaam wakker van de zonnestralen door het dakvenster. Ik kijk naast me en zie John naakt liggen. Een zwarte hunk, licht gespierd ligt zachtjes naast me te snoezen. Ik observeer hem..."
01-04-21
8.9
Mijn Geheimpje - 1Door: Saar_d_int
Reacties: 12
Lengte: Zeer Lang
Tags: Afrikaans, Gent, Vreemdgaan,
"Vrijdag 13h, nog een weekje werken en dan een kleine maand naar Japan. We gaan er echt van genieten want de laatste maanden was het heel heel druk en we moeten elkaar terug wat uitvinden. Maar eerst is het ladies night. Mijn vriend is gisteren voor d..."
26-03-21
8.8
Hotel AvontuurDoor: John De Groot
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Afrikaans, Hotel, Trio, Zweden,
"Dit verhaal kun je lezen zonder het vorige verhaal te hebben gelezen. Veel plezier In deel 1 heb ik mij heerlijk laten pijpen en aftrekken door een mooie Afrikaanse Hotel Receptioniste Nala met haar volle dikke lippen. Ik was voor werkbezo..."
13-11-20
8.7
De Goede Dokter (m)Door: Marlies
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Afrikaans, Aftrekken, Dokter, Meesteres, Prostaat, Slet, Sletje, Verpleegster,
"Valentina was een jaar of 22 toen ze het eerst over haar naamgenoot, Valentina Nappi hoorde. Dat ze er zo op leek, n dat het zo gek was dat ze identiek dezelfde voornaam had. Ze had geen idee wie Valentina Nappi was. Later, toen ze..."
29-10-20
8.9
Afrikaanse LippenDoor: John De Groot
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Afrikaans, Hotel, Pijpen,
"Ik zit in Kaapstad in een hotel midden in het centrum. Net aangekomen vanuit Nederland. Ik ga deze week op werkbezoek bij gemeente ambtenaren van Kaapstad. Dit doen we sinds 3 jaar. Kennisuitwisseling over grote infrastructuurprojecten. Ik ben h..."
21-10-20
8.6
Shaniqua En SuzanneDoor: Sexlover
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Afrikaans, Likken, Tongzoenen,
"Op haar gemak borstelde de 22 jarige, donkere Shaniqua haar krullend afrokapsel dat als een bol op haar hoofd zat. Ze was 1.70 meter, mollig en woog ruim 100 kg. Ze had enorme billen en droeg een f cup voor haar grote borsten. Ze werd geboren in de D..."
31-01-19
8.6
De Parel Van São Tomé - 9: SlotDoor: Quasi
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Afrikaans, Beffen,
"De vakantie is alweer een aantal weken voorbij en werken is weer verheven tot een dagelijks terugkerende gewoonte. Er wordt vandaag beton gestort voor de eerste van drie zuiveringsbassins. De stort begint s ochtends vroeg maar om negen uur rijdt de ..."
11-12-18
9.0
De Parel Van São Tomé - 8Door: Quasi
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Afrikaans, Beffen,
" Maar hoofd en bijvrouw ken je vraagt Isabel. Jawel, papa had vroeger ook twee vrouwen antwoordt Benita, mijn moeder en een bijvrouw. Dat was een aardige vrouw maar toen mama dood ging wilde die niet zijn vrouw worden en toen is papa ges..."
07-12-18
9.1
De Parel Van São Tomé - 7Door: Quasi
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Afrikaans, Beffen,
"Met het verstrijken van de maanden komt ook de zomer in zicht. De temperaturen gaan nog wat omhoog en de vakanties naderen. Ze hebben vanmiddag uit werk reisgidsen opgehaald en zitten deze nu door te bladeren. Ze kunnen niet echt wat vinden en dan st..."
06-12-18
9.2
De Parel Van São Tomé - 6Door: Quasi
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Afrikaans, Beffen,
"Een maand of drie verder. Het werk gaat goed door en volgens de planning liggen ze met de meeste onderdelen nagenoeg op schema. Alleen de rioolwaterzuivering, die loopt twee weken achter door een tegenslag met de ondergrond. Na weer een week..."
03-12-18
9.1
De Parel Van São Tomé - 5Door: Quasi
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Afrikaans, Beffen, Vuistneuken,
"Eenmaal weer binnen belt Isabel met restaurant Lexas en bestelt een tafel. Dan gaan ze naar boven. Fred laat Isabel zien wat hij aantrekt en ze stappen onder de douche. Ze wast Fred en die wast zelf zijn haren. Dan wordt hij eruit gestuurd. Isabel wi..."
28-11-18
8.9
De Parel Van São Tomé - 4Door: Quasi
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Afrikaans, Anaal, Beffen,
"Een week of vijf later. De werkzaamheden zijn inmiddels in volle gang. Zoals iedere maandag maken Isabel en Fred een rondgang langs de werken. Bij de zuivering heeft Fred vorige week ontdekt dat er een fout in een tekening zat. Aan het begin van de m..."
26-11-18
8.9
De Parel Van São Tomé - 3Door: Quasi
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Afrikaans, Beffen,
"Zondagmorgen wordt Fred wakker. De wekker leert hem dat het op slag van half negen is. Eerst maar eens naar de toilet en hij staat op. Hij kijkt door het gordijn naar buiten en de regen komt gestaag uit de hemel. Het regent niet vreselijk hard maar e..."
22-11-18
8.8
De Parel Van São Tomé - 2Door: Quasi
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Afrikaans, Beffen,
"De volgende morgen wordt Fred wakker. Hij moet zich even ori nteren maar dan weet hij het weer. Hij draait zich op zijn rug en kijkt opzij. Daar ligt de mooie Isabel. Ze glimlacht als ze ziet dat hij kijkt. Goedemorgen schat begint Fred. ..."
20-11-18
8.9
De Parel Van São Tomé - 1Door: Quasi
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Afrikaans, Beffen,
" i Dit verhaal is een aantal jaren geleden geplaatst op een andere website. Ik wil het de lezers hier niet onthouden, vandaar deze publicatie. i Woensdagmorgen Fred de Waard komt terug op kantoor. Hij kijkt om zich heen en maakt een praat..."
18-11-18
8.8
Mijn Afrikaanse GenotDoor: Lotje
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Afrikaans, Groot Geschapen, Grote Lul, Interraciaal,
"Dit verhaal gaat over iets waar ik in het begin ongelooflijk veel spijt van had, maar ik nooit meer zal vergeten en meteen opnieuw zou doen. Ik zal me misschien even voorstellen Mijn naam is Lotte, 20 jaar jong, 1.70 m groot, heb halflange blonde ha..."
28-12-17
7.9
Afrikaans SpelDoor: Pleziertje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Afrikaans, Werk,
"Het was warm en ik was op weg naar een nieuwe cli nt. Ik genoot van het zonnetje en fietste in capribroek en polo relaxed naar de andere kant van de stad. Aangekomen in de straat zoek ik naar het huisnummer. Dat was nog niet zo duidelijk, de nummerin..."
26-07-16
7.4
Op Werk & Skoonsus - 4Door: Rednose
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Afrikaans, Schoonzus, Werk,
" i Dit verhaal is geschreven in het Afrikaans Nederlands i Koud De Europese winter ware wij niet gewend. Maar binne huis is dit gezellig. Leuk om de familie te zien. Met de kleine huisies is slaapplek maar beknopt. Mijn skoonsus gaat wee..."
19-09-14
8.4
Op Werk & Skoonsus - 3Door: Rednose
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Afrikaans, Schoonzus, Werk,
" i Dit verhaal is geschreven in het Afrikaans Nederlands i Als eerder gezegt, mijn vrouw was in de verwachting. Eind Juni werd onze dochter geboren, en komt de familie op visite uit Nederland om de eerst kleinkind te zien. Wij gaa..."
19-09-14
7.4
Op Werk & Skoonsus - 2Door: Rednose
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Afrikaans, Schoonzus, Werk,
" i Dit verhaal is geschreven in het Afrikaans Nederlands i Na een leuke ontmoeting met Jerina in Deel 1, kan ik nou gewoon andere heerlijke vluchertjes en tye met Jerina onthou die ik hier vertelt Ik kocht een 1000cc motor. Met d..."
19-09-14
7.1
Op Werk & Skoonsus - 1Door: Rednose
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Afrikaans, Schoonzus, Werk,
" i Dit verhaal is geschreven in het Afrikaans Nederlands i Laat ik me eers voorstellen soos wat iedereen normal deed op deze site. Ik genoot van de verhalen, veral die echt gebeurd. Met mijn beste Nederlands Afrikaans of Afrikaa..."
19-09-14
6.3
Zuid-Afrikaanse SchoolDoor: Carmina Burana
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Afrikaans, School,
"Een paar jaar geleden ben ik naar Zuid Afrika verhuisd ik heb daar een internaat voor jonge dames overgenomen Al snel merkte ik dat de vorige eigenaar die overleden was na een auto ongeluk de jonge dames prostitueerde en ernstig mishandelde dus probe..."
03-10-13
5.2
Een Mooie AfrikaanseDoor: Marcel
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Afrikaans,
"Ik moest even wat voor iemand weg brengen en reed naar het adres waar het moest zijn. Toen ik daar aan kwam was het gewoon een woonhuis. Ik belde aan en er werd open gedaan door een hele mooie donkere vrouw het bleek een Afrikaanse vrouw te zijn. Ik ..."
07-02-11
6.7