63.589 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Door: Mariska
Datum: 18-11-2023 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 10085
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
De borrel was bijna voorbij. Met een paar collega’s dronken we de laatste fles wijn leeg. Een beetje wankelig stond Desirée op. “Ik moet echt gaan. Blijven jullie nog of sluiten we even samen af?”. Ik vroeg me af wie op haar wachtte. Ondanks dat ik maar een stagiaire ben, wist ik van haar scheiding en haar moeilijke bestaan als alleenstaande moeder. Ik betrapte mezelf op de gedachte dat ik mezelf afvroeg of ze nog wel seks had.

“We drinken de wijn even op en dan gaan we” antwoordde Roos, mijn gedachten onderbrekend. Ze nam voor mij het besluit. Ik kon toch al niet helemaal meer helder denken. We wensten Desirée een fijn weekend en proosten nog eens met ons laatste beetje. We, dat was, behalve Roos, alleen nog Siem. Een knappe man, begin veertig. Zijn strakke broeken lieten soms niets aan de verbeelding over. Roos, iets minder oud, maar toch nog altijd veel ouder dan ik. En ik voelde me bij deze twee mensen op mijn gemak.

“Wie wacht er straks op jullie, als jullie thuis komen?” vroeg ik. Ik zag Roos en Siem wat ongemakkelijk kijken. Had ik wat verkeerds gevraagd? “Om heel eerlijk te zijn, ik ga straks nog even met Roos mee naar haar huis. Wat werkdingen afronden”. Ik geloofde er niets van. Werkdingen? Ze hadden allebei flink hun best gedaan in het decimeren van de wijnvoorraad. Ik besloot het te laten rusten. Maar of er thuis nu iemand op ze wachtte, was me nog steeds niet duidelijk. Weer dacht ik aan seks. Zouden zij vanavond seks hebben? Na een paar glazen had ik zelf altijd ontzettende zin in een avontuur tussen de lakens. Maar mijn vriend was er niet. Avondje weg met vrienden. Ik dacht aan de inhoud van mijn nachtkastje. Beter dan niets. We dronken de laatste druppels van de wijn op. Roos en Siem stonden op en ik volgde hun voorbeeld. Samen ruimden we de laatste glazen, de laatste bakjes met restjes chips en nootjes en een vergeten bierblikje op. Roos zette de vaat in de vaatwasser. Siem stond dicht bij haar. Ik deed net of ik niet keek. Heel even gleed zijn hand over haar bil. Ze richtte zich op en ze stonden bijna borst aan borst tegenover elkaar. Opeens wist ik had. Ze zouden straks naar haar huis gaan voor een potje seks. Ze wisten allebei dat ze binnen een kwartier hun kleren uit zouden hebben. Hoe zouden ze er naakt uitzien?

We pakten onze jassen en tassen en liepen naar de deur. Ik wilde met ze mee. Ik wilde niet met ze mee. Ik wilde wel met ze mee. Ik dacht aan mijn vriend. Ik dacht aan zijn pik die ik vanavond niet zou krijgen. Zouden ze openstaan voor een trio? Stond ik daar eigenlijk wel voor open? Ik wilde wel. Ik wilde niet. “Ik ga nog even plassen” mompelde ik. Ik keek naar mijn kutje. Ik wist wat ik wilde. Seks. Het leek me heerlijk om Siem te delen met Roos. Zou ze daarvoor openstaan? Misschien wilde ze hem wel voor haarzelf houden. Ik trok door, waste mijn handen af en liep weer de hal in. Daar zag ik ze ineengestrengeld staan zoenen. Betrapt lieten ze elkaar los. Ik lachte. “Werkdingen, dus?”. Ze probeerden mijn reactie te peilen. Ik besloot ze zwoel aan te kijken. Ik kwam dichterbij. Mijn hart bonsde in mijn keel, het zweet stond in mijn handen. “Nog hulp nodig bij de werkdingen?” vroeg ik. Ze keken elkaar aan. Nauwelijks merkbaar knikte Roos naar Siem, en hij beet op zijn onderlip als antwoord. “Kom maar mee dan” zei Roos. We liepen naar onze fietsen. We fietsten het korte ritje naar Roos haar huis. We liet ons naar binnen. Ze sloot snel de gordijnen. We keken naar elkaar. Wat was nu de eerste stap? “Wel eens een triootje gedaan?” vroeg Roos aan mij. Ik schudde mijn hoofd. “Ik doe wel eens triootjes” zei ze. “Met Siem erbij’. Hij liep naar mij toe. Onze lippen zochten elkaar. Automatisch openden onze monden zich en vonden onze tongen elkaar.

Ik genoot van zijn krachtige tong, die precies ver genoeg mijn mond in kwam. Zijn handen betasten mijn billen. Ik zag dat Roos zichzelf uitkleedde tot ze alleen nog haar lingerie aanhad. Ik bekeek haar slanke lichaam en kleine borsten, die nu nog werden bedekt door haar BH. Siem draaide zich om haar Roos en begon haar te zoenen. Ik volgde haar voorbeeld en kleedde mezelf uit. Samen trokken we vervolgens de kleren van Siems lijf. Samen streelden we hem over zijn boxershort. Zijn pik was duidelijk zichtbaar en heel stijf. “Hierin zit wat lekkers voor ons” zei Roos zwoel. Ze pakte mijn hand en liet mijn hand over zijn pik strelen. Hij kreunde goedkeurend. “Toe maar” moedigde ze me aan, toen mijn hand richting het elastiek ging. Ik trok zijn boxershort naar beneden en zijn pik kwam fier te voorschijn. Ik bewonderde de grootte van zijn geslacht.

“Laten we naar de slaapkamer gaan” stelde Roos voor. We volgden haar de trap op. In de slaapkamer aangekomen duurde het niet lang voordat Siem mijn BH losmaakte. Hij masseerde goedkeurend mijn kleine borsten. Ik bedacht me dat die van Roos niet veel groter zouden zijn. Ik was benieuwd hoe haar borsten eruit zouden zien. Lang hoefde ik niet te wachten.Roos wachtte niet af tot Siem haar van het kledingstuk zou bevrijden en maakte zelf haar BH los. Roos had mooie, kleine borsten met grote, harde tepels.

Even later lagen we in bed. Siem plukte aan het elastiek van mijn slip, en ik tilde mijn billen op ten teken dat het tijd was dit laatste kledingstuk ook uit te trekken. Ik hoopte dat mijn kutje hem beviel. Kaalgeschoren, precies zoals mijn vriend het wilde. Dat wilde elke man, toch? Wat onzeker liet ik hem mijn kutje bestuderen. Zachtjes streelde hij over mijn lipjes. Roos beklaagde zich dat het niet eerlijk was dat ze meer aan had dan wij. Daar verdween zijn lekkere hand weer, en ik keek toe hoe hij het slipje van Roos uittrok. Onder het slipje kwam een prachtig kaalgeschoren kutje tevoorschijn. Gelukkig, dacht ik. Dan zal mijn kutje hem ook wel bevallen. Haar buitenste lipjes stonden al een beetje open. Plagerig streelde hij met de rug van zijn hand over haar kruis. Ze kreunde bij elke aanraking. En bij elke aanraking gingen haar lipjes verder open. Haar binnenste lipjes waren al zichtbaar. Ik wilde ook en ging naar hem toe. Ik zoende hem, terwijl hij doorging met zijn vriendinnetje te verwennen. “Kom eens hier met die tepel”’ zei hij. Ik liet het me geen twee keer zeggen. Ik richtte me wat op en bood hem mijn linkertepel aan. Gretig zoog hij mijn tepel naar binnen. God, wat heerlijk! Dit moment mocht eeuwig duren… Ik bood hem mijn andere tepel aan en die stond dezelfde behandeling te wachten. Zalig. Hij duwde me zachtjes met mijn rug op het bed en betaste voorzichtig met zijn vinger mijn lipjes. Eerst de buitenste lipjes, van onder naar boven, eerst links, dan rechts, weer links, weer rechts. Steeds verder naar binnen. “Je bent al lekker nat” hoorde ik hem fluisteren, toen zijn vinger eindelijk bij het zachte binnenste was aangekomen.

Zijn vinger ging omhoog richting mijn klitje. Plagerig vermeed hij nét de aanraking, zijn vinger maakte een bocht om mijn klitje heen. Hij draaide een paar rondjes, en opeens, heel kort, raakte hij mijn klit aan. Ik kreunde. God, wat lekker. Weer vond zijn vinger mijn gevoelige plekje. En nu was er geen houden aan. Zijn vinger ging van onder naar boven over mijn klitje heen, hij draaide rondjes en zo nu en dan ging zijn vinger richting mijn grotje. Ik ging zo op in wat hij deed, dat ik Roos bijna was vergeten. “Is het lekker” vroeg ze, haar gezicht heel dicht bij het mijne. “Heel lekker” zei ik. “Ik ga het nog wat lekkerder voor je maken” zei ze. En voor ik er erg in had, zoog ze mijn tepel naar binnen. Een andere vrouw zoog op mijn tepel! En ik vond het heerlijk… Ik kreunde van de verwenpartij. De vinger van Siem maakte plaats voor zijn mond. Zijn tong nam moeiteloos het werk van zijn vinger over. Hij likte mijn klitje, hij draaide rondjes met zijn tong om mijn klit heen, hij zoog erop en het volgende moment liet hij mij klit tussen zijn lippen doorschieten. Ondertussen zoog Roos op mijn tepels alsof haar leven ervan afhing.

“Ik wil dat kutje ook proeven” zei ze. Ik wilde protesteren, maar de geilheid overwon. Ik werd gebeft door een andere vrouw! Siem keek over haar schouder mee en genoot van het schouwspel. Ik keek naar hem en verlangde naar zijn pik. Lang hoefde ik daar niet op te wachten. Hij bood me zijn pik aan en ik kon niet wachten om hem in mijn mond te nemen. Gretig nam ik de heerlijke snack in mij. “Hm, lekker” moedigde hij me aan. Opeens stootte Roos ook een vinger bij me naar binnen. Ik moest even bijkomen van de onverwachte wending en ik vergat hem te pijpen. Haar vinger gleed diep naar binnen en raakte me aan, precies daar waar het lekker is… Ze had meteen mijn G-spot te pakken… Ik wist dat ik ging komen. “ik kommmm”kreunde ik. “o ja, o ja, god wat lekker… ik kom!!” kreunend liet ik me helemaal gaan, mijn lichaam schokte ongecontroleerd heen en weer terwijl ik een orgasme beleefe zoals ik maar zelden had meegemaakt. Mijn lichaam kwam tot bedaren en ik keerde weer terug op aarde. Ze zoenden elkaar en ik wist dat ze nu mijn kutsappen met elkaar uitwisselden. Ik genoot van het schouwspel. Roos ging op haar rug liggen met haar benen wijd. Aarzelend liet ik mijn vinger door haar kutje glijden. Het voelde warm en nat. “Toe maar, lik haar maar” zei Siem zachtjes in mijn oor. Ik likte haar kutje. Ik likte het kutje van een andere vrouw! Ze pakte mijn achterhoofd en duwde mijn hoofd naar beneden. Ik wist wat me te wachten stond, en ik likte haar zoals ik zelf gelikt wilde worden. Achter me voelde Siem tussen mijn benen. Ik gaf hem de ruimte, en even later zat zijn vinger diep in me. “Ik ga je nu neuken” zei hij. Ik hield even mijn adem in toen zijn pik bij me naar binnen gleed. “Kom, likken” commandeerde Roos me. Ik deed weer wat van me werd verwacht. Terwijl ik hard en regelmatig werd genomen, likte ik het heerlijke kutje van een andere vrouw. Een vrouw die duidelijk genoot van het schouwspel. “Doe er maar een vinger bij” zei ze. Voorzichtig liet ik mijn vinger naar binnen glijden. Het voelde zo vertrouwd. Precies zoals bij mij. Eerst het harde, ribbelige stukje. Daarna het zachte stukje. Ik neukte haar met mijn vinger terwijl ik niet vergat haar gevoelige plekje telkens goed te verwennen. Kreunend kwam ze klaar. Haar lichaam schokte terwijl ik voor de laatste keer haar klitje naar binnen zoog. “Ik kom” hoorde ik Siem achter me kreunen. “O ja, spuit haar helemaal vol” zei Roos. En me vol spuiten, dat deed hij. Kreunend leegde hij alles wat hij had in mijn kutje.

We lagen bij te komen van onze heerlijke vrijpartij. Ik wilde dit nog wel eens. “Doen we dit nog eens?” vroeg ik. “Weet je” zei Roos, “eigenlijk…” middenin de zin hield ze op. “Eigenlijk” zei Siem, “hebben wij altijd een ander soort triootje”. “Het was erg lekker” zei Roos. Ik wist dat er een maar kwam. Ze vonden me te jong. Of misschien wilde ze alleen maar twee mannen, wist ik veel. “Het was dus erg lekker” herhaalde Roos, “maar, we willen iets anders”. Zie je wel. Ik wist het. Ik voldeed niet. Toch vroeg ik het, “wat willen jullie dan anders?”. “We hebben normaal gesproken seks met meisjes die erg onderdanig zijn. Begrijp je wat ik bedoel?”. Ik begreep het wel. Dacht ik. “Onderdanig?” vroeg ik. “Ja, dat je precies doet wat wij van je vragen”. Eigenlijk wilde ik dat wel. Of niet? Wat zou het betekenen? “Ik wil dat denk ik wel” zei ik, wat aarzelend. ‘Denk er maar even over na” zei Siem. “Als je over 24 uur nog steeds wilt, stuur je ons een foto van jouw kutje”.

24 uur bedenktijd. Een foto van mijn kutje. Nog een keer seks. Mijn vriend bedriegen. Weer met deze heerlijke mensen neuken. Gedomineerd worden. Vreemdgaan. 24 uur. Zou ik het doen?
Trefwoorden bij dit verhaal: Beffen, Pijpen, Trio, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...
Klik hier voor meer...